Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Geo81 είπε:

Καλημέρα χαίρεται καλησπέρα !!! Που είστε σήμερα όλες καλεεεε;;;; 
@Despoina Mar Συζήτησε το πλάνο σου με το γιατρό σου κοπέλα μου! Ξέρεις αν είναι υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού ; Βασικά είναι και στο γιατρό πολλές φορές... και εγώ στη πρώτη μου γεννα μου στη κόρη μου μπήκα με πρόκληση και γέννησα μετά από 13 ώρες... στο γιο μου γέννησα οριακά πρόωρα ... 36+6 αλλά ήταν οξύς τοκετός και δεν πρόλαβα ούτε τις ανάσες να κάνω... γενικά ισχύει ότι σου είπε η @MumMaria

Ναι θ τ συζητήσω όλα αυτά απλα συνειδητοποίησα ότι στο νοσοκομείο ακουγεται πολυ η προγραματισμενη είσοδος χωρίς να έχεις θέμα Γ αυτό τ σκεφτομαιιι

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φραουλίνο είπε:

Νομίζω ότι οι καισαρικες είναι πλέον τόσες γιατί τις προτιμούν οι γιατροί (γρήγορα και ανώδυνα) αλλά και γιατί είναι τόσο απλή η διαδικασία πλέον που οτιδήποτε και αν συμβεί δεν αξίζει να ρισκάρεις το παραμικρό..

Και εμένα ο δικός μου γιατρός είναι υπέρμαχος του φυσιολογικού αλλά όταν συζητήσαμε ότι ο οφθαλμιατρος δεν με αφήνει μου είπε να σου πω την αλήθεια εντάξει ο φυσιολογικός είναι φυσιολογικός αλλά στην πραγματικότητα η καισαρική έχει πολλά θετικά και για εκείνη την ημέρα αλλά και γενικά μακροπρόθεσμα (κάτι μου έλεγε για τον κόλπο στην εμμηνόπαυση κλπ δεν με πολύ απασχόλησε) αλλά μου είπε μπόλικα πράγματα.. Μου είπε επίσης πως οποιαδήποτε αντενδειξη και αν υπάρχει δεν αξίζει να ρισκάρεις, θα συζητήσουμε τώρα μου λέει για τα μάτια σου; Ούτε να το σκέφτεσαι!

Επίσης μου έλεγαν δυο φίλες μου χθες που έχουν τον ίδιο γυναικολόγο ότι ο δικός τους και 30 ώρες να θες να περιμένεις κάθεται εκεί αν όλα είναι καλά δεν σε βάζει για καισαρική αν δεν θες αλλά η φίλη μου όταν γεννούσε τον άκουγε που έλεγε σε έναν άλλον δίπλα "απορώ τι κάθονται και πονάνε, ενώ σε 7 λεπτά μπορούν να έχουν τελειώσει, δεν υπάρχει κανένας λόγος" προφανώς είναι υπέρ της καισαρικης αλλά όπως μου έλεγαν τα κορίτσια πάνω από όλα είναι υπέρ του τι θέλει η κάθε μανούλα και κάνει τα πάντα καθ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετου με σκοπό η μητέρα να είναι καλά πάνω από όλα.. 

Όλα λοιπόν σχετικά είναι, το πιο σημαντικό είναι να έχουμε έναν γιατρό που να είναι υπέρμαχος του τι θέλει η κάθε γυναίκα και να παλεύει μέχρι τέλους να μην της το χαλάσει.. Τώρα τα απρόοπτα εννοείται πως υπάρχουν.. και εγώ φυσιολογικά ήθελα να γεννήσω αν δεν προέκυπτε αυτό το πρόβλημα αλλά τώρα το έχω αποδεχτεί έχω δει και βιντεακια με καισαρικες και πόσο οκ είναι όλα και έχω ηρεμήσει.. Γλιτώνεις και όλα τα προηγούμενα (εξετάσεις τραχήλου, χέρια κλπ) εκτός από το κλύσμα βέβαια που δεν το γλιτώνεις σε κάθε περίπτωση :wacko:

Μαράκι μου γυναίκες που έχουν γεννήσει και με τους δύο τρόπους λένε ότι οι τεχνητοι δεν συγκρίνονται με τους κανονικούς, είναι πολύ πιο δυνατοί! Έχω ακούσει ότι αν σε πιάσουν κανονικά οι πονοι και σπάσουν τα νερά γεννας πολύ πιο άνετα χωρίς επισκληριδιο ενώ με τους τεχνητούς όχι, δεν αντέχονται το ίδιο.. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά το έχω ακούσει από πολλές ότι οι τεχνητοι είναι ανυπόφοροι! 

Μόνο εγώ Δ ΚΑΤΑΛΒΑ τίποτε με τους τεχνητούς ,, αλλα τότε  εγώ είχα άλλον πόνο ,εσωτερικό !παντως ,η αδερφή μ διάλεξε εξαρχής καισαρική !Δ ήθελε να την πειράξουν από κάτω !οταν επέστρεφε σπίτι ,,,γενική καθαριότητα έκανε !!νομιζω ότι όσο περπατάς μετά την καισαρική τόσο γρήγορα αναρρώνεις!

@MumMaria Καλη επιστροφή !!!ευχομαι να περάσατε σούπερ και ναι συμπεθέρα μου μπήκαμε επίσημα στον 7ο!αν κ εγώ μπήκα από χθες έτσι για την αλητεία ,δεν περίμενα !!!χχαχχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria said:

Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια,εμείς κάναμε το μπανάκι μας το τελευταίο,τώρα θα φάμε κατιτις κ θα ξεκινήσουμε μεσημεράκι για να κοιμηθεί κ ο μικρός στο αμαξι:-P το απόγευμα έχω προγραμματισμένη απεντομωση (λόγω παλιάς πολυκατοικίας προσέχουμε λίγο παραπάνω) .Μόλις βάλω το πρώτο πλυντήριο κ τακτοποιήσουμε θα σας στειλω.

@demifilol μπηκαμε στον έβδομο σημερααααα!!:x

Είναι κατά της επισκληριδιου ή του φυσιολογικού τοκετού; εννοείται τα συζητάς όλα με τον αντρουλη σου αλλά θεωρώ ότι η απόφαση αυτή είναι δική σου στο τέλος τέλος.ειναι καλό να επιλέξεις κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια κ ηρεμία,οπότε αν θες επισκληριδιο,καλό είναι να το κάνεις.μπορεις βέβαια να το δεις κ εκείνη την ώρα.κ αν οι πόνοι σου φαίνονται ανεκτοί,δεν χρειάζεται.αν πονάς ανυπόφορα ,ευτυχώς η επιστημη έχει προχωρήσει κ υπάρχει κ αυτή η λυση;-)

Καλο σας ταξιδι επιστροφης συμπεθερουλα μου!!!! Να μας τα πεις ολα πλην του φαγητου! Σεβασου τις ορμονες μας χαχαχχαχα!!!!!! Χαιρομαι παρα πολθ που ξεφυγατε λιγο!!!! 

@demifilol και Μαρακι εβδομος!!!!!!! Ναιιιιιιιιι!!!!!!!!!! Μετραμε αντιστροφα! 

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια,εμείς κάναμε το μπανάκι μας το τελευταίο,τώρα θα φάμε κατιτις κ θα ξεκινήσουμε μεσημεράκι για να κοιμηθεί κ ο μικρός στο αμαξι:-P το απόγευμα έχω προγραμματισμένη απεντομωση (λόγω παλιάς πολυκατοικίας προσέχουμε λίγο παραπάνω) .Μόλις βάλω το πρώτο πλυντήριο κ τακτοποιήσουμε θα σας στειλω.

Είναι κατά της επισκληριδιου ή του φυσιολογικού τοκετού; εννοείται τα συζητάς όλα με τον αντρουλη σου αλλά θεωρώ ότι η απόφαση αυτή είναι δική σου στο τέλος τέλος.ειναι καλό να επιλέξεις κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια κ ηρεμία,οπότε αν θες επισκληριδιο,καλό είναι να το κάνεις.μπορεις βέβαια να το δεις κ εκείνη την ώρα.κ αν οι πόνοι σου φαίνονται ανεκτοί,δεν χρειάζεται.αν πονάς ανυπόφορα ,ευτυχώς η επιστημη έχει προχωρήσει κ υπάρχει κ αυτή η λυση;-)

Ειναι κατα της επισκληριδιου.. πιστευει οτι αφου οι μαναδες μας καταφεραν να γεννησουν φυσιολογικα ετσι μπορουμε ολες απο θεμα πονων...εκτος αν προκυψει κατι κ χρειαστει καισαρικη.. 

Σκεφτομαι να αρχισω να το συζηταω απο τον αλλο μηνα που εχω ραντεβου με τον γιατρο γιατι τον ανισθησιολογο πρεπει να τον κλεισω..

• Μπερδεμένη/-ος 1

BDoAp3.png

Just now, Sousamaki said:

Καλησπέρα κορίτσια !!

οντως που χαθήκαμε σήμερα;;;

εγω έτρεχα να γράψω εξετάσεις σε γιατρούς,να ψωνίσω, να μαγειρέψω ,να συμμαζέψω λίγο το σπίτι ...η ζέστη δε βοηθάει καθόλου..νιώθω πολύ πιο αργή..

κ εγώ προβληματίζομαι για το πως καταλήγουμε να έχουμε τοοοσες καισαρικές στην Ελλάδα..ωστόσο νομίζω ότι αν ο γιατρός μας είναι υπέρμαχος του φυσιολογικού θα το παλέψει μαζί μας..τώρα αν προκύψει κάποια ανυπέρβλητη συνθήκη κ χρειάζεται καισαρική τότε οκ!

εμενα πάντως ο δικός μου γιατρός εξαρχής με ρώτησε «ειρήνη, θα το προσπαθήσεις να γεννήσεις φυσιολογικά;;» Κ του είπα «κ βέβαια, θα κάνω ότι χρειαστεί»..με κατευθύνει ότι για να βοηθήσω στον τοκετό καλό είναι να ξεκινήσω περπάτημα κ τους τελευταίους μήνες θα έχει πολύυυυυ περπάτημα κ σκάλες ανεβα κατέβα..αλλά το θέλω κιόλας..είναι κάποιες κοπέλες που φοβούνται τόσο πολύ που ζητάνε από μόνες τους καισαρική..με τη λογική ότι δε θέλουν να πονέσουν, δε θέλουν ούτε να νιώσουν τις ωδίνες ούτε τίποτα..

Να τη και η αλλη η Ειρηνουλα! Πιο πολλες απο Μαριες ειμαστε σε αυτο το γκρουπ!!! Χιχιχιιχ

Τι καλος γιατρος μωρε! Οτι και να γινει  τελικα, ξερεος οτι ειναι διπλα σου και σε σεβεται! Θυμαμαι τοτε στις αρχες που ειχες αλλαξει γιατρο! Τελικα πολυ σοφα εκανες! 

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Depykal είπε:

Ειναι κατα της επισκληριδιου.. πιστευει οτι αφου οι μαναδες μας καταφεραν να γεννησουν φυσιολογικα ετσι μπορουμε ολες απο θεμα πονων...εκτος αν προκυψει κατι κ χρειαστει καισαρικη.. 

Σκεφτομαι να αρχισω να το συζηταω απο τον αλλο μηνα που εχω ραντεβου με τον γιατρο γιατι τον ανισθησιολογο πρεπει να τον κλεισω..

Συγγνώμη κορίτσι μου που θα το πω έτσι... κάποτε οι μαμάδες μας γεννούσαν κ στα χωράφια... μήπως να μην πηγαίνουμε κ στο νοσοκομείο ; Το δικαίωμα στο πόνο ή μη είναι καθαρά προσωπική υπόθεση !

• Μου αρέσει 7

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 είπε:

Καλημέρα χαίρεται καλησπέρα !!! Που είστε σήμερα όλες καλεεεε;;;; 
@Despoina Mar Συζήτησε το πλάνο σου με το γιατρό σου κοπέλα μου! Ξέρεις αν είναι υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού ; Βασικά είναι και στο γιατρό πολλές φορές... και εγώ στη πρώτη μου γεννα μου στη κόρη μου μπήκα με πρόκληση και γέννησα μετά από 13 ώρες... στο γιο μου γέννησα οριακά πρόωρα ... 36+6 αλλά ήταν οξύς τοκετός και δεν πρόλαβα ούτε τις ανάσες να κάνω... γενικά ισχύει ότι σου είπε η @MumMaria

Just now, Υβόννη είπε:

Εσυ βρε εισαι.λιονταρι! Τωρα λες αυτα και θα γεννησεις μια χαρουλα και μετα θα μπεις καπακια να μας παρηγορεις κι εμας να μη φοβομαστε!!!! 

Ναι ναι εγώ η φοβιτσιαρα!!!Περα από την πλάκα ,νομίζω απέκτησα τραύμα με ανοιχτά τα πόδια ,,,θα πρέπει να κάνω ψυχοθεραπεία με τον εαυτό μου και θα αποφασίζω !!το πολύ πολύ να γεννάω κ να παθαίνω κρίση πανικού κ με το που βγει η Μπέμπα να αρχίσω να χορεύω μπιτακια!!!
η σχιζοφρενής του φορουμ !!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Depykal said:

Κοριτσακι μου στο θεμα φοβος για μεβα μια ειναι η λυση! Ενημερωση! Οσο πιο πολλα ακους και μαθαινεις τοσο πιο ηρεμα νιωθεις! Θα το δεις εσυ πως θα νιωθεις στο τελος και θα αποφασισεις με βασει το τι νιωθεις ανετα και μπορεις να υποστηριξεις. Απλα κανε την ερευνα σου για να ξερεις. Ξεκινα απο υο γιατρο ομωε θα ελεγα, οχι με ιντερνετ. Εμενα οσο.πιο πολλα μου λεει η μαια τοσο πιο ηρεμη νιωθω! Θα κανω και τα μαθηματα το Σεπτεμβρη και πιστευω να βοηθησουν!

• Μου αρέσει 5

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Να περάσετε τέλεια κορίτσι μου!!!!! Φιλάκια στο Βασιλάκη!!!

• Ευχαριστώ 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, demifilol said:

Ναι ναι εγώ η φοβιτσιαρα!!!Περα από την πλάκα ,νομίζω απέκτησα τραύμα με ανοιχτά τα πόδια ,,,θα πρέπει να κάνω ψυχοθεραπεία με τον εαυτό μου και θα αποφασίζω !!το πολύ πολύ να γεννάω κ να παθαίνω κρίση πανικού κ με το που βγει η Μπέμπα να αρχίσω να χορεύω μπιτακια!!!

Δημητορουλα-κουνιαδουλα μου φυσικα εχεις τραυμα δεν περασες και λιγα ..Αλλα οι ορμονες εκεινη την ωρα θα βοηθησουν πολυ! Λες εισια φοβιτσιαρα αλλα εγω δε το πιστευω! Ισως στην ιδεα καποιων θεματων γενικως αλλα στην πραξη εισαι λιονταρι ή μαλλον λεαινα!!!! Η τελεια γιατρος σου σιγουρα θα σε ενημερωσει για ολα!!! 

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Γεια σας αγαπημενες μου!!! Σημερα ειχα φουλ σκαιπ με τους φοιτητες .ου λογω επαναληπτικης εξεταστικης! Αυτο που ειμαι διαθεσιμη ολο το εξαμηνο αλλα οι αποριες προκυπτουν παντα πριν δωσουν και τρεχουμε;  Θα πειτε βεβαια, τα ιδια δεν καναμε κι εμεις; Εγω ημουν φυτοοοοο ομως χαχχαχα!!!

Εμενα κοριτσια μου με εχουν ξεκινησει προετοιμασια ηδη για τον τοκετο. Κανω στη γιογκα απο την προηγουμενη βδομαδα ασκησεις Κεγκελ για τον τοκετο και απο την αλλη βδομαδα θα κανω και λιγο μονη μου ειπαν. Μου εδωσαν να πινω ενα τσαι εγκυμοσυνης με κατι βοτανα απο αυτη τη βδομαδα και μετα την 35 βδομαδα θα εχω καθημερινο μασαζ με ενα ειδικο λαδακι στο περινεο και θα βραζω ενα βοτανο καθε τρεις μερες, θα το βαζω σε ενα μπολ και θα καθομαι πανω του κανα τεταρτο ωστε με τον ατμο να μαλακωσει το συστημα. 

Τωρα εννοειται αν το μωρακι μου δεν παρει θεση ή πεφτουν οι σφιγμοι μου ειπαν οτι παμε για Καισαρικγ αλλα θα το δουμε τοτε ειπαν. Στην τσαντα μαιευτηριου παντως μου ειπαν να εχω μουσικη μαζι μου, σνακ για μενα και τον αντρα μου, κανενα μικρο επιτραπεζιο, λαδι για μασαζ χαχαχ! Μονο κερακια δεν μας ζητησαν χχαχα!

Καλε τι όμορφα πράγματα είναι αυτά !!! Να μας τα λες να τα κάνουμε κ εμείς!!!

Just now, demifilol είπε:

Και εγώ μαζί σου!!!!!!! Αχαχαχαχαχαχα θα χορεύουμε μαζί διαδικτυακά !!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Depykal είπε:

Κοριτσάκι μου καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά το ότι αντέχουμε τους πόνους της γέννας δεν σημαίνει τους επιλέγουμε κιόλας! Με την επισκληριδιο η γέννα έχει γίνει μια ευχάριστη και απολαυστική διαδικασία συγκριτικά με παλιά που οι γυναίκες δεν μπορούσαν να χαρούν καθόλου και να συντονιστούν από τους πόνους μέχρι να βγει το μωρό και για πολλές ήταν μια τραυματική εμπειρία που άφηνε και φοβίες μετέπειτα.. 

Εσύ θα σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις και θα αποφασίσεις ή και να το δεις εκείνη τη στιγμή αλλά όχι να έχεις και ενοχές που μπορεί να θέλεις να περάσουν οι πονοι και να χαρείς τη στιγμή του ερχομού του παιδιού σου.. 

Γιατί τον ανισθησιολογο πρέπει να τον κλείσεις από τώρα; Όπως και να χει κλειστον εσύ, πλήρωσε τον και ας μην τον χρησιμοποιήσεις εκείνη την ημέρα αν θέλεις να συνεχίσεις χωρίς αναισθησία δεν έγινε και τίποτα.. Το να ζητάς επισκληριδιο και να μην γίνεται είναι πολύ χειρότερο 

• Μου αρέσει 3

Just now, Geo81 said:

Καλε τι όμορφα πράγματα είναι αυτά !!! Να μας τα λες να τα κάνουμε κ εμείς!!!

Θελετε;;;; Αν ναι εννοειται θα σας τα οω πιο αναλυτικα!!!Θα ψαξω να βρω το λουλουδι πως μεταφραζεται για τον ατμο! Τωρα μου τα εστειλαν με μειλ να τα διαβασω να τα συζητησουμε λεει με τη μαια τελη Αυγουστου. Θα τα μεταφρασω να σας τα πω! Οτι θα εκανα και γυμναστικη στο μ...νι μου ε δε το περιμενα χαχαχαα!!! Πιο γυμνασμενο θα ειναι αυτο απο το υπολοιπο σωμα χαχαχα

• Χαχα 10

oz5Vp2.png

Γενικά ο πόνος είναι πολύ προσωπική υπόθεση μερικές φορές ο ψυχικός είναι πιο άσχημος από τον σωματικό! Στους τεχνητούς πόνους ουρλιαζα... αλλά με την επισκληρίδειο δεν καταλάβαινα τίποτα... στον φυσικό τοκετό δεν πρόλαβα να νιώσω κ πολλά έγιναν όλα τόσο γρήγορα είχα διαστολή 5 κ δεν πονούσα ... γενικά πέρασα υπέροχα στη γεννα του γιου μου!! Άλλη ψυχολογία τότε...

Just now, Υβόννη είπε:

Θελετε;;;; Αν ναι εννοειται θα σας τα οω πιο αναλυτικα!!!Θα ψαξω να βρω το λουλουδι πως μεταφραζεται για τον ατμο! Τωρα μου τα εστειλαν με μειλ να τα διαβασω να τα συζητησουμε λεει με τη μαια τελη Αυγουστου. Θα τα μεταφρασω να σας τα πω! Οτι θα εκανα και γυμναστικη στο μ...νι μου ε δε το περιμενα χαχαχαα!!! Πιο γυμνασμενο θα ειναι αυτο απο το υπολοιπο σωμα χαχαχα

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα είσαι θεαααααααα!!!!

εγω τα θέλω ολααααα να μου τα πεις!!! Τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά!!!

• Μου αρέσει 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 said:

Συγγνώμη κορίτσι μου που θα το πω έτσι... κάποτε οι μαμάδες μας γεννούσαν κ στα χωράφια... μήπως να μην πηγαίνουμε κ στο νοσοκομείο ; Το δικαίωμα στο πόνο ή μη είναι καθαρά προσωπική υπόθεση !

Κοριτσι μου ποσο συμφωνω!! Βασικα οκ ναι μεν ειμαστε ομαδα με το συζυγο αλλα στο θεμα γεννας και θηλασμο νομιζω εμεις εχουμε την αποφαση. Ειναι το δικο μας σωμα. Δε το λεω φεμινιστικα καθολου αυτο. Ισα ισα για μενα ειναι ισαξιος ο ρολος του πατερα με της μαμας, αλλα στη ζωη του παιδιου οχι στο πώς θα γεννησουμε. Οσο αντεχει η καθεμια μας και νιωθει βολικα!

Just now, Geo81 said:

Γενικά ο πόνος είναι πολύ προσωπική υπόθεση μερικές φορές ο ψυχικός είναι πιο άσχημος από τον σωματικό! Στους τεχνητούς πόνους ουρλιαζα... αλλά με την επισκληρίδειο δεν καταλάβαινα τίποτα... στον φυσικό τοκετό δεν πρόλαβα να νιώσω κ πολλά έγιναν όλα τόσο γρήγορα είχα διαστολή 5 κ δεν πονούσα ... γενικά πέρασα υπέροχα στη γεννα του γιου μου!! Άλλη ψυχολογία τότε...

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα είσαι θεαααααααα!!!!

εγω τα θέλω ολααααα να μου τα πεις!!! Τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά!!!

Μολις ξεμπερδεψω σημερα με τη δουλεια (κανω διαλειμμα τωρα καμια ωρα) υποσχομαι να τα στειλω αναλυτικα οπως μου τα εγραψαν! Να δω πώς θα καθομαι στο μπολακι βεβαια 35 βδομαδα με την κοιλαρα! Ειπε η δασκαλα γιογκας θα μου δειξει τροπο. Holunderblut μου το ειπαν το λουλουδικο, αλλα θα βρω καλη μεταφραση καπου!

Αυτο με τον ψυχικο πονο που ειπες με συγκινησε...

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...