Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Alkyoni είπε:

Αγαπημένα μου κορίτσια επανέρχομαι να σας πω τα ευχάριστα νέα της ζουζουνας μας! Καταρχάς να σας πω ότι μπήκε κ ο καλός μου ανδρουλης μαζί μου. Ευτυχώς Παναγία μου! Τον ήθελα δίπλα μου σήμερα! 
Στην αρχή ήταν καπως ζορισμένη η μικρη. Ο γιατρός μου είπε ότι ήταν έτσι επειδή είχα περπατήσει αρκετά κ είχε κ πολύ ζεστη. Εννοείται ότι είχε τα χεράκια της για άλλη μια φορά μπροστά στο προσωπάκι της. Ξεκινήσαμε σιγά σιγά τις μετρήσεις κ προφανώς χαλάρωσε η μπουμπου μας. Άρχισε να τεντώνεται κ να χασμουριέται κ επιτέλους έβγαλε τα χεράκια από το προσωπάκι της. Κορίτσια μου όχι ότι είναι παιδί μας αλλά είναι σαν τα μωράκια της διαφήμισης! Ο γιατρος σχολίασε ότι έχει ωραία κ ζουμερά χείλη κ ότι θα γίνει ψηλή κ αδύνατη σαν την μαμά της!  Αχ ποιος θα είναι ο τυχερός που θα την πάρει!!! Εδώ να σας πω ότι μόλις λογοδοθηκε κ κερνάμε κουφέτα κ ρακές! Να μας ζησει το αίτιο λοιπόν, που λένε εδώ στην Κρήτη! 
Όλες οι μετρήσεις είναι πολύ καλές κ πρώτα ο Θεός θα πάρουμε ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά μας! 
Να με συγχωρήσετε για το βιαστικό μήνυμα που έγραψα πριν. Ο εγκέφαλος χρειάζεται κάποιο χρόνο για να επεξεργαστεί τα καινουρια δεδομένα! 
Σας φιλώ πολύ πολύ γλυκα όλες σας! 

Και ναιιιιιιι είμαι έτοιμη να το πωωωωω Θα έχω νύφη μοντέλο σαν τη μαμά της!!!!!! σφύζει από υγεία το κορίτσι μας το γλυκο !!! Με ζουμερά χειλάκια!!! 

• Μου αρέσει 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Geo81 said:

Και ναιιιιιιι είμαι έτοιμη να το πωωωωω Θα έχω νύφη μοντέλο σαν τη μαμά της!!!!!! σφύζει από υγεία το κορίτσι μας το γλυκο !!! Με ζουμερά χειλάκια!!! 

Ελα να τα τα συμπεθερια!!!! Και τι γαμπρος ομως ε; Παλικαρι, σωστος λεβεντης! Κομμενα τα πολλα πολλα με τη Ναναη τωρα ετσι; Μην ερθει ο συμπεθερος απο την Κρητη και εχουμε βεντετες χαχαχα!!!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ελα να τα τα συμπεθερια!!!! Και τι γαμπρος ομως ε; Παλικαρι, σωστος λεβεντης! Κομμενα τα πολλα πολλα με τη Ναναη τωρα ετσι; Μην ερθει ο συμπεθερος απο την Κρητη και εχουμε βεντετες χαχαχα!!!

Όλα κ όλα τη νύφη μας και τα μάτια μας!!!! Του χρόνου όλοι Κρήτη για τις χαρές!!!! 

• Μου αρέσει 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 said:

Όλα κ όλα τη νύφη μας και τα μάτια μας!!!! Του χρόνου όλοι Κρήτη για τις χαρές!!!! 

Δε σας ειπα το πρωι εγω οτι θελω γαμοπιλαφο; Δεν μυριζαν στη Γωγουλα @Gogo1994τις προαλλες κουφετα; Τυχαιο; Δε νομιζω!!!!!!! Ηρθαν χαρες στο φορουμ μας!!

Κρητη ολες εννοειται για τα αρραβωνιασματα!

• Χαχα 5

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια γύρισα από τον έναν γιατρό γυναικολογο όλα καλά έκανε μετρήσεις κτλ όλα φυσιολογικά κ μέσα στα όρια ευτυχώς..900 γραμ η μπεμπουλα μου,βέβαια καθόταν σε περίεργη θέση με τον ποπό κάπως σαν γυρισμένη αλλά ο γιατρός δεν μου είπε κάτι όλα καλά μου είπε..με αφήνει κ μπάνια με προσοχή κ σεξουαλικες επαφές το λέω κόσμια ε χιχι αλλά πάλι με προσοχή φυσιολογικό εντάξει..μου έγραψε πάλι εξετάσεις..κ τώρα περιμένω να πάω ενδοκρινολογο εγώ αργά ραντεβού μάλλον  θα με βάλει καμπύλη να κάνω θα δούμε..

• Μου αρέσει 9

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Gogo1994 είπε:

Ρε κορίτσια θέλω κ εγώ νυφη τόσες έχουμε.με ποια θα συμπεθεριασω?Υπάρχει καμμια που θέλει χανιωτισαα συμπεθέρα να έρχεται να τρώμε πιλάφι? 

Γωγακι σ δίνω απλόχερα τη κοριτσαρα μ θ έχουν κ κοντά γεννεθλια   κ θ παρεις κ ποντια καβαλιωτισα νυφη θανατηφορος συνδιασμός χαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Γωγακι σ δίνω απλόχερα τη κοριτσαρα μ θ έχουν κ κοντά γεννεθλια   κ θ παρεις κ ποντια καβαλιωτισα νυφη θανατηφορος συνδιασμός χαχα

Καλεεεε Δέσποινα πως δε το είχα σκεφτεί? Πωπω δύο σκορπιοί κοντά κοντά κιόλας φωτιά.και Καβάλα Κρήτη ουυυ.Χαμος!!!πολυυυ χάρηκα κι άλλα κουφέτα κοριτσιαα.τωρα πρέπει να δούμε που θα γίνει ο γάμος χαχαχα στης νύφης γίνεται αλλααα μωρέ άμα είναι καλοκαίρι ελάτε εδωω

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

yRr5p2.png

5 hours ago, Geo81 said:

Εμένα μου έχει λείψει χιχιχιχιχι ονειρεύομαι κοκτέιλ και μου τρέχουν τα σάλια και κανενα τσιπουράκι με το σύζυγο !!!! 

Γεια σας κ απο εμενα - στα κλεφτα απο το γκρουπ με πητ δεκεμβριου 2020!!:-D

αχ αυτο το αλκοολ κ εμενα μου λειπει πολυυυ!! Πρεπει να το πω φωναχτα!! Η καλοκαιρινη σεζον ανοιγε παντα με κοκτειλακια, συνεχιζε με τσιπουρακια/ουζακια στην παραλια και φυσικα με αξημερωτα βραδακια με παγωμενο λευκο κρασι και τυρακια (απαστεριωτα) και αλλαντικα!! :D

χαλαλι ομως για το νινακι μου... για καλοκαιρι του ´21 το βλεπω παλι!!

υπομονη στις ομοιοπαθουσες!! Και με το καλο τα παιδακια μας!

• Μου αρέσει 7

D4rWp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλεεεε Δέσποινα πως δε το είχα σκεφτεί? Πωπω δύο σκορπιοί κοντά κοντά κιόλας φωτιά.και Καβάλα Κρήτη ουυυ.Χαμος!!!πολυυυ χάρηκα κι άλλα κουφέτα κοριτσιαα.τωρα πρέπει να δούμε που θα γίνει ο γάμος χαχαχα στης νύφης γίνεται αλλααα μωρέ άμα είναι καλοκαίρι ελάτε εδωω

Θα τ σκεφτουμε Γωγακι δεν τη δίνω τόσο ευκολα  σας βλεπω οικογενειακως Καβάλα και Παγγαίο χαχα εντωμεταξυ εκεί π νοίκιασνοίκιασαμε αμάξι στο Ηράκλειο η γυναίκα π είχε τα ενοικιαζόμενα πηρε Καβαλιωτη μας είπε :-P

Κορίτσια μια απορία στη περιοχη που ζείτε είναι συχνό φαινόμενο ν μπαινουνε γνωστές σας προγραματισμενα σε νοσοκομείο Γ γεννά και να καταλήγουν σε καισαρική?? Είχα μια συζήτηση πριν κ πραγματικά εδώ σε εμάς στην Καβάλα αν δεν σε πιασουν πονοι η σπάσουν τ νερά τις βάζουν προγραμματισμενα με τέχνητους πονους κ φυσικά καταλήγουν σε καισαρική γτ δεν ανεβάζουν διαστολή.. :rolleyes:

k1S4p3.png

Just now, Geo81 είπε:

Ααααααα να τα μας!!!!εσύ είσαι η συμπεθερα που θα πάρει τέτοιο μοντέλο;;;!!:x τυχερός ο Γιωργάκης σου αλλά κ η @Alkyoni τι γαμπρό θα κανειιιιιι!!!:x

Just now, Evitheodorou είπε:

Γειά σας κορίτσια γύρισα από τον έναν γιατρό γυναικολογο όλα καλά έκανε μετρήσεις κτλ όλα φυσιολογικά κ μέσα στα όρια ευτυχώς..900 γραμ η μπεμπουλα μου,βέβαια καθόταν σε περίεργη θέση με τον ποπό κάπως σαν γυρισμένη αλλά ο γιατρός δεν μου είπε κάτι όλα καλά μου είπε..με αφήνει κ μπάνια με προσοχή κ σεξουαλικες επαφές το λέω κόσμια ε χιχι αλλά πάλι με προσοχή φυσιολογικό εντάξει..μου έγραψε πάλι εξετάσεις..κ τώρα περιμένω να πάω ενδοκρινολογο εγώ αργά ραντεβού μάλλον  θα με βάλει καμπύλη να κάνω θα δούμε..

Μπραβο Ευακι  μια χαρά η μπουμπουκα σ λοιπόν καλή συνεχεια κ στ καμπύλη τώρα!! 

k1S4p3.png

Just now, Evitheodorou είπε:

Πω πω κοντά στο κιλακι η μικρή σου!!!τι καλαααααα!πολύ χαίρομαι ευουλα!θα χαρείς κ μπανάκια τώρα κ απ'όλα!να έχετε μαμά κ κόρη ένα υπέροχο καλοκαίρι!!!κ με τον μπαμπά σας φυσικα;-)

• Μου αρέσει 1

Just now, Gogo1994 said:

Βρε κοριτσια μου @Despoina Mar ηταν αναμενομενο! Εχετε ιδια ΠΗΤ, κλεισατε και το ιδιο καροτσακι!!! Φωναζε απο μακρια οτι ψηνεται συμπεθεριο!!! Γωγουλα γαμοπιλαφα για ολες μας για τα αρραβωνιασματα!!! Δεσποινακι τετοιος γαμπρος παληκαρος θα την εχει πριγκιπισσα!!!

Just now, Evitheodorou said:

Ευακι μου τι ζουμπουρλη μπεμπουλα ειναι αυτη!!!!! Και μια χαρα με το μπανακι και το αλλο θεμα! Χαχαχαχα! Να πανε ολα καλα στις υπολοιπες εξετασεις σου!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...