Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Argyroula said:

Καλε κι έμενα μου τα χει κόψει αλλά τον ξαναρώτησα και μου είπε επειδή δεν ψήνονται καλά (και αυτό το ξέρει, έχει κάνει και μάγειρας) οπότε μου είπε χταπόδι βραστό να τρώω! Άρα δεν είναι θέμα μαλακιων είναι το άλλο που δεν θα το ξαναγράψω μην βρίζω όλη μέρα! 

Just now, Gogo1994 said:

Πες τα αργυρουλα μου έχω ταυτιστεί μαζί σου πλήρως χαχαχα

Λέω θα γίνω χορτοφάγος μετά την εγκυμοσύνη με τόσο κρέας Θεέ μου

Just now, Gogo1994 said:

Επιτρέπεται η μέντα κ ο βασιλικός? Εγώ έχω όχι κ στα βότανα.χαχα

Γέλασα με τα μηνύματα σας! Ευτυχώς που το διασκεδάζουμε όλο αυτό! Γωγουλα εννοείται όχι βότανα χαχα. Οι γιατροί μας το έχουμε ξαναπεί, είναι της ίδιας σχολής 

Κορίτσια μου χίλια συγνώμη αν το μήνυμα μου σας άγχωσε- προβλημάτισε . Δεν το ήθελα αυτό για κανένα λόγο. Πιστεύω ότι για κάποιο λόγο ο γιατρός μου λέει να τα αποφεύγω.  Η καθεμία μας άλλωστε αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση. Πάντως συγνώμη κ πάλι 

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Μοορεις να κανεις.μονη σου αν θες! Στιβεις λεμονακι, βαζεις σοδα (επιτρεπεται η σοδα φανταζομαι) και στεβια ή αγαυη ή ακομη και ζαχαρη αν τρως. Θα εχει πολυ λιγοτερη ζαχαρη απο την ετοιμη σιγουρα.  Ριξε και φυλλα μεντας ή βασιλικου και ροδελες λεμονι και ετοιμη!

Το κάνω με λαιμ και πάγο και το βαφτιζω μοχιτο... ΤΈΛΕΙΟ!!! 

• Μου αρέσει 2

yi9jp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!! είδα έχετε συζήτηση για τις απαγορεύσεις.. εμένα η γιατρός μου είναι του άλλου άκρου..αν ειναι ολες οι εξετάσεις καλες και οι υπέρηχοι και γενικως εισαι καλά δεν απαγορεύει τίποτα. ίσα ισα το αντίθετο, μου λεει να κάνεις οτι και πριν! εγκυος εισαι όχι άρρωστη. απο τροφικές απαγορεύσεις και εγω τις κοινές. μου είπε οχι αλκοολ, ναρκωτικά, τσιγάρο, μαλακά τυριά τυπου κρέμα τυρι, μπρι, καμαμπερ μπλου τσιζ, ωμα κρέατα - θαλασσινά- ψαρικα ή μισοψημένα και εννοείτε κορίτσια όχι στα βότανα ΕΞΩ απο το σπίτι μας και αυτό επειδή μου έκανε εντυπωση το ρώτησα πιο συγκεκριμένα, καθαρά για τον κίνδυνο τοξοπλάσματος. πχ οταν πάμε έξω για φαγητό ζητάω καλοψημένα και σε κάνενα πιάτο να μην βάλει μαιντανό. ή αν πάρω κάπου λεμονάδα να μην βάλει πρασινάδα. ή σε γυρο - σουβλάκι κλπ χωρίς ντομάτα. όλα αυτα στο σπιτι μου τα τρωω, τα πλένουμε πάρα πολυ καλά και έτσι δεν κινδυνευουμε βρε κορίτσια. όλα με ενα μέτρο πιστεύω είναι το καλύτερο. αν και ο καθε γιατρός νομίζω έχει τους λόγους του που τα ζητάει και αν νιώθουμε καλά και ασφαλής κοντά του τότε τα ακολουθούμε. :)

• Μου αρέσει 6

kEWVp2.png

Just now, Alkyoni είπε:

Γέλασα με τα μηνύματα σας! Ευτυχώς που το διασκεδάζουμε όλο αυτό! Γωγουλα εννοείται όχι βότανα χαχα. Οι γιατροί μας το έχουμε ξαναπεί, είναι της ίδιας σχολής 

Κορίτσια μου χίλια συγνώμη αν το μήνυμα μου σας άγχωσε- προβλημάτισε . Δεν το ήθελα αυτό για κανένα λόγο. Πιστεύω ότι για κάποιο λόγο ο γιατρός μου λέει να τα αποφεύγω.  Η καθεμία μας άλλωστε αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση. Πάντως συγνώμη κ πάλι 

Αα να σας πω εγώ απάντηση για βότανα!!! Με κοιτάει στραβά λίγο και μου λέει γιατί έχεις σκοπό να βοσκησεις?? Λίγη ριγανιτσα ρίξε στο φαγητό και φτάνει.! Χάχα κορίτσια τώρα που μου πέρασε το χθεσινό γελάω κι εγώ με όλα αυτά! 

• Χαχα 7

yi9jp3.png

Just now, Alkyoni said:

Αλκυονη μας τι λες γλυκουλα μου; Σημερα ειπαμε για ποσους γιατρους!!! Αλοιμονο να πεις συγγνωμη!! Η μια την αλλη προσπαθουμε να βοηθησουμε!!! Το θεμα "γιατρος γκεσταπο" το εχουμε αναλυσει ουκ ολιγες φορες!!! Ολα ειναι σωστα εγω πιστευω εξαλλου, αναλογα την οπτικη και την πολιτικη του καθε γιατρου!!! 

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Κ η ντοματα τοξοπλασμα;;;νομιζα μονο το μαρουλι που ειναι κατω στο εδαφος...οχι τιποτα αλλο αλλα ημουν εξω τωρα για φαγητο κ ειπαμε ας μην παρουμε σαλατα μαρουλι να παρουμε αγγουροντοματα...

Κοριτσια μου τελικα πηγα κ στην εκκλησια κ αναψα κερακι για ολες μας...

@Υβόννη μου ωραια ιδεα θα το κανω αυτο με τη λεμοναδα...απλα δεν εχω καταλαβει απαγορευονται τα αναψυκτικα λογω ζαχαρης η λογω ανθρακικου;

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

BDoAp3.png

Just now, Depykal said:

Κ η ντοματα τοξοπλασμα;;;νομιζα μονο το μαρουλι που ειναι κατω στο εδαφος...οχι τιποτα αλλο αλλα ημουν εξω τωρα για φαγητο κ ειπαμε ας μην παρουμε σαλατα μαρουλι να παρουμε αγγουροντοματα...

@Υβόννη μου ωραια ιδεα θα το κανω αυτο με τη λεμοναδα...απλα δεν εχω καταλαβει απαγορευονται τα αναψυκτικα λογω ζαχαρης η λογω ανθρακικου;

Κοριτσακι μου βοηθεια σου και σε ευχαριστουμε παρα πολυ για το κερακι!

Αυτο με το ανθρακικο δεν το ξερω, γιατι εμενα με αφηνε σοδα στην αρχη με τον εμετο! Αλλα αν θες μη βαλεις σοδα, βαλε νερακι στη λεμοναδα και τριψε και λιγο παγο! Παλι νοστιμη θα ειναι! Τα αναψυκτικα εχουν και πολλα συντηρητικα νομιζω οποτε και εκει ειναι το θεμα.

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Ααα κορίτσια ξέχασα νά σας πω το πιο σημαντικό απ όλα!! Απορροφηθηκαν οι κυστουλες στον εγκέφαλο!!! 

Just now, Depykal είπε:

Κι εμένα με αφήνει να πίνω σόδα. Και ο διατροφολόγος! Οπότε μάλλον λόγω ζάχαρης και συντηρητικων! 

• Μου αρέσει 8

yi9jp3.png

Just now, Argyroula said:

Ααα κορίτσια ξέχασα νά σας πω το πιο σημαντικό απ όλα!! Απορροφηθηκαν οι κυστουλες στον εγκέφαλο!!! 

Κι εμένα με αφήνει να πίνω σόδα. Και ο διατροφολόγος! Οπότε μάλλον λόγω ζάχαρης και συντηρητικων! 

Καλε τα καλυτερα ξεχασες!!!! Μπραβο Αργυρουλα μου!!!!!!!! Καταπληκτικα νεα!!!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Καλέ τι χαμός από μνματα είναι αυτός;;;;κ μάλιστα για φαγητακια;;;!!κορίτσια εγώ να μην σας πω τι έφαγα το μεσημέρι στην ψαροταβέρνα γιατί οι γιατροί σας θα με είχαν ξεκάθαρα στο κυνήγι!!κ καλαμαράκια,χταποδακι,όλα στην σχάρα,αφθονο μαϊντανό κ αγγουροντοματα με μπόλικη φέτα!εμένα ο γιατρός μου είχε πει μόνο για πράσινες σαλάτες κ καλοψημενα κρέατα.αυτο!!γι'αυτό μάλλον θα γίνω βόδι από τα κιλά σε αυτήν την εγκυμοσύνη! χααχαχαχα

Τεσπα.χαρηκα για τους σημερινούς υπερήχους που είχατε κ που όλα σας τα νέα είναι τέλεια.σας σκέφτομαι από την όμορφη Άφυτο!!όταν γυρίσω θα σας στείλω αναλυτικά εντυπώσεις αλλά όπως καταλάβατε από φαγητό σούπερ!!:P

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Καλέ τι χαμός από μνματα είναι αυτός;;;;κ μάλιστα για φαγητακια;;;!!κορίτσια εγώ να μην σας πω τι έφαγα το μεσημέρι στην ψαροταβέρνα γιατί οι γιατροί σας θα με είχαν ξεκάθαρα στο κυνήγι!!κ καλαμαράκια,χταποδακι,όλα στην σχάρα,αφθονο μαϊντανό κ αγγουροντοματα με μπόλικη φέτα!εμένα ο γιατρός μου είχε πει μόνο για πράσινες σαλάτες κ καλοψημενα κρέατα.αυτο!!γι'αυτό μάλλον θα γίνω βόδι από τα κιλά σε αυτήν την εγκυμοσύνη! χααχαχαχα

Τεσπα.χαρηκα για τους σημερινούς υπερήχους που είχατε κ που όλα σας τα νέα είναι τέλεια.σας σκέφτομαι από την όμορφη Άφυτο!!όταν γυρίσω θα σας στείλω αναλυτικά εντυπώσεις αλλά όπως καταλάβατε από φαγητό σούπερ!!:P

Να περνατε τελεια Μαρια μου!!ωραια η περιγραφη της ταβερνας ,αυριο θα χτυπησω καλαμαρακια χαχα μου ανοιξες την ορεξη. Κ εμενα το ιδιο μου εχει πει καλα ψημενα κρεατα κ καλα πλυμενες οι πρασινες σαλατες.δεν μου εχει απαγορεψει κατι.

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

7 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!!! Τις ίδιες οδηγίες έχω και εγώ από τον γιατρό μου!!! Απόλαυσε το κοριτσάρα μου !!!! Και το φαγητό και τη θάλασσα και τα αγόρια σου!!!! Περιμένουμε όμορφα νέα!!!

καλημερα κορίτσια μου!!! @Alkyoni σήμερα είναι η μέρα σου που θα δεις την κορακλα σου;;;

6 ώρες πρίν, ΕΥΑ! είπε:

Να περνατε τελεια Μαρια μου!!ωραια η περιγραφη της ταβερνας ,αυριο θα χτυπησω καλαμαρακια χαχα μου ανοιξες την ορεξη. Κ εμενα το ιδιο μου εχει πει καλα ψημενα κρεατα κ καλα πλυμενες οι πρασινες σαλατες.δεν μου εχει απαγορεψει κατι.

Ευάκι μου χτύπα αλύπητα τα καλαμαράκια σου!!!!! Να περνάτε τέλεια στο νησί!!!

8 ώρες πρίν, Argyroula είπε:

Καλε το πιο σημαντικό ξέχασες!!! Τέλεια νεα!!!!

• Μου αρέσει 3

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Καλημερα αγαπημενες μου! Ευχομαι να εχετς ολες μια υπεροχη μερα σημερα και ελπιζω η ζεστη να σας αφηνει να κοιμηθειτε. Κοριτσια μου εμενα στην πολιτισμενη Γερμανια, νου εκλεψαν χτες το ποδηλατο μου:cry: Μπηκαν στην αυλη και το πηραν...Στεναχωρεθηκα αλλα οκ. Ηταν 6 ετων και ας πουμε τα ειχε βγαλει τα λεφτα του...

@Alkyoni κοριτσακι μου να εχεις την πιο ομορφη β'επιπεδου σημερα!!!! Θα ειναι ολα υπεροχα ειμαι σιγουρη! Περιμενουμε τα νεακια σου! Και φυσικα τις αντιδρασεις του μπαμπα σας!!!

@Evitheodorou κοριτσι μου κι εσυ σημερα ερχεσαι Αθηνα για εξετασεις νομιζω! Να ειναι ολα τελεια!!! Και καλα ψωνιαααααα! 

@MumMariaσυμπεθερουλα νου παρα πολυ χαιρομαι που το ευχαριστιεστε!!! Καλη σας ορεξη βρε! Θπεροχο το σκηνικο στθν ψαροταβερνουλα!!! Να το χαρειτε ευχομαι κια περιμενουμε οταν γυρισετε αναλυτικα τα νεα σας!

@ΕΥΑ! Κοριτσακι μου να τα χαρεις τα καλαμαρακια σου!!!! Δεν μου αρεσουν πολυ εμενα τα μαλακια, αλλα αν παρετε κανενα χορταρακι με λεμονι να φας εξτρα και για μενα!!!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 4

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου! Ευχομαι να εχετς ολες μια υπεροχη μερα σημερα και ελπιζω η ζεστη να σας αφηνει να κοιμηθειτε. Κοριτσια μου εμενα στην πολιτισμενη Γερμανια, νου εκλεψαν χτες το ποδηλατο μου:cry: Μπηκαν στην αυλη και το πηραν...Στεναχωρεθηκα αλλα οκ. Ηταν 6 ετων και ας πουμε τα ειχε βγαλει τα λεφτα του...

@Alkyoni κοριτσακι μου να εχεις την πιο ομορφη β'επιπεδου σημερα!!!! Θα ειναι ολα υπεροχα ειμαι σιγουρη! Περιμενουμε τα νεακια σου! Και φυσικα τις αντιδρασεις του μπαμπα σας!!!

@Evitheodorou κοριτσι μου κι εσυ σημερα ερχεσαι Αθηνα για εξετασεις νομιζω! Να ειναι ολα τελεια!!! Και καλα ψωνιαααααα! 

@MumMariaσυμπεθερουλα νου παρα πολυ χαιρομαι που το ευχαριστιεστε!!! Καλη σας ορεξη βρε! Θπεροχο το σκηνικο στθν ψαροταβερνουλα!!! Να το χαρειτε ευχομαι κια περιμενουμε οταν γυρισετε αναλυτικα τα νεα σας!

@ΕΥΑ! Κοριτσακι μου να τα χαρεις τα καλαμαρακια σου!!!! Δεν μου αρεσουν πολυ εμενα τα μαλακια, αλλα αν παρετε κανενα χορταρακι με λεμονι να φας εξτρα και για μενα!!!!! 

Πω πω... Τι δυσάρεστο! Καταρχήν πίστευα ότι εκεί τα πράγματα είναι πιο ασφαλή! Κρίμα κορίτσι μου! Όπως και να χει όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο εγώ πάντα λέω ότι εκτονωνω τις πιθανότητες να συμβεί κάτι άλλο χειρότερο. Να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα η αλήθεια είναι ότι ξαναφτισχνονται, ξανάαγοράζονται. Όχι βέβαια ότι δνε είναι δυσάρεστο και παραβιαστικο να σε κλέβουν. Και πολύ μάλιστα...

yi9jp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Έλα μωρε κρίμα... στεναχωρεθηκες κορίτσι μου ε; Είναι όντως θλιβερό το γεγονός ότι σας παραβίασαν την αυλή σας κ σου πήραν το ποδηλατάκι σου :( 

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...