Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Alkyoni said:

Κορίτσια μου σας έχω κ εσάς στην καθημερινή μου προσευχή. Θα πάω στην Αγία κ θα ζητήσω να συνεχίσει να  προστατεύει εμάς κ τα παιδάκια μας 

Φατσακι συγκινησης......Εισαι υπεροχη!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια κ εγω θυμιατισα ολο το σπιτι τωρα κ αν καταφερω θα παω να μας αναψω ενα κερακι, σε αλλη εκκλησια βεβαια που ειναι εδω κοντα...

Ρε κοριτσια η αληθεια ειναι οτι κ εγω τρωω παρα πολυ συχνα γλυκο κ επισης επειδη απ την αρχη μου ειχε κολλησει κ δεν μπορουσα να παω, σκεφτομουν τωρα που θα ερθουν οι γονεις μου να παω να φαω σουπια στα καρβουνα κ γαριδες...γενικα ο γιατρος μου δεν μου ειπε να αποφευγω κατι,οτι εχω δει απο εσας κ απο το ιντερνετ που διαβαζω...

• Μου αρέσει 2

BDoAp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Τι να σου πω τώρα... δεν έχω απάντηση σ αυτό που με ρωτάς. Να φανταστείς νόμιζα ότι είναι ο γενικός κανόνας ανεξάρτητα από τον τρόπο σύλληψης μέχρι που μια μέρα ανέφερα εδώ ότι πήγα σε ψαροταβέρνα κ έβλεπα καλαμάρια κτλ κ μου έτρεχαν τα σάλια.
αν θυμάμαι καλά η @MumMaria με ρώτησε κ τότε κατάλαβα ότι δεν ισχύει αυτό για όλες. Επίσης κ της @Gogo1994 της είχε πει να τα αποφεύγει. έτσι δεν είναι Γωγουλα μου;
Κ το κοροϊδεύαμε τότε λέγοντας ότι οι γιατροί της πόλης μας ακολουθούν την ίδια τακτική. 
Δεν θέλω όμως να σε αγχώνω. Ισως να είναι πολύ προστατευτικός ο δικός μου έως υπερβολικός 

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δεν με αγχώνεις ούτε καν να το σκέφτεσαι αλλά μου κάνει πολύ εντύπωση γιατί τα έχω ψάξει πάρα πολύ τα πρέπει και τα δεν της εγκυμοσύνης (δεν ακούω μόνο τι λέει ο γιατρός) έχω διαβάσει πολλά άρθρα και στο ίντερνετ (προσπαθώ όσο γίνεται πιο επιστημονικά) αλλά και βιβλία εγκυμοσύνης που γράφονται από ειδικούς και δεν έχω ξαναδεί αυτές τις απαγορεύσεις! Τι να πω κάτι θα έχουν ακούσει και αυτοί οι γιατροί και θα τα απαγορεύουν καλού κακού δεν μπορεί..

Just now, Depykal είπε:

Κοριτσια κ εγω θυμιατισα ολο το σπιτι τωρα κ αν καταφερω θα παω να μας αναψω ενα κερακι, σε αλλη εκκλησια βεβαια που ειναι εδω κοντα...

Ρε κοριτσια η αληθεια ειναι οτι κ εγω τρωω παρα πολυ συχνα γλυκο κ επισης επειδη απ την αρχη μου ειχε κολλησει κ δεν μπορουσα να παω, σκεφτομουν τωρα που θα ερθουν οι γονεις μου να παω να φαω σουπια στα καρβουνα κ γαριδες...γενικα ο γιατρος μου δεν μου ειπε να αποφευγω κατι,οτι εχω δει απο εσας κ απο το ιντερνετ που διαβαζω...

Γιατί να μη φας κορίτσι μου, είπε κάποιος γιατρός και για σουπιές και γαρίδες ότι δεν επιτρέπονται;;;

Γλυκά και εγώ τρώω κανονικά εφόσον δεν μου τα απαγόρευσε ακόμα η ενδοκρινολογος βάση των εξετάσεων αλλά προσπαθώ σιγά σιγά να τα αντικαθιστώ με γλυκά χωρίς ζάχαρη.. 

Κοριτσια μου ομορφα, μην αναρωτιομαστε διχως λογο τι και οως οι γιατροι μας. Καταρχην καθε γιατρος και καθε χωρα εχει αλλη πολιτικη. Αυτο ισχυει κι αργοτερα με τον παιδιατρο. Οποτε η καθεμια μας παει με το γιατρο της εννοειται και αν δεν την εκφραζει.καθολου αυτος ο γιατρος, δοξα τω Θεω επιλογες απειρες γυρω μας εχουμε. Επισης, αν ο γιατρος εινια υπερπροστατευτικος αλλα εμενα πχ δεν με ταραζει ψυχολογικα να ειμαι εξτρα προσεκτικη, κανενα θεμα! Αν ομως ολο αυτο με κανει κομματια ψυχολογικα, καλο ειναι να προσαρμοσω λιγο στον εαυτο μου τις οδηγιες αφου το συζητησω και μαζι του.

Απλα δε θελω να αγχωνομαστε, οπως ειπα και στην Αλκυονη μας, οτι κινδυνευουμε και ειμαστε ευθραυστες σαν γυαλι. Αν δεν υπαρχει αντικειμενικο θεμα, ολα αυτα ειναι απλως εξτρα προληψη και οχι κινδυνος!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Alkyoni είπε:

Τι να σου πω τώρα... δεν έχω απάντηση σ αυτό που με ρωτάς. Να φανταστείς νόμιζα ότι είναι ο γενικός κανόνας ανεξάρτητα από τον τρόπο σύλληψης μέχρι που μια μέρα ανέφερα εδώ ότι πήγα σε ψαροταβέρνα κ έβλεπα καλαμάρια κτλ κ μου έτρεχαν τα σάλια.
αν θυμάμαι καλά η @MumMaria με ρώτησε κ τότε κατάλαβα ότι δεν ισχύει αυτό για όλες. Επίσης κ της @Gogo1994 της είχε πει να τα αποφεύγει. έτσι δεν είναι Γωγουλα μου;
Κ το κοροϊδεύαμε τότε λέγοντας ότι οι γιατροί της πόλης μας ακολουθούν την ίδια τακτική. 
Δεν θέλω όμως να σε αγχώνω. Ισως να είναι πολύ προστατευτικός ο δικός μου έως υπερβολικός 

Καλε κι έμενα μου τα χει κόψει αλλά τον ξαναρώτησα και μου είπε επειδή δεν ψήνονται καλά (και αυτό το ξέρει, έχει κάνει και μάγειρας) οπότε μου είπε χταπόδι βραστό να τρώω! Άρα δεν είναι θέμα μαλακιων είναι το άλλο που δεν θα το ξαναγράψω μην βρίζω όλη μέρα! 

• Χαχα 5

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Argyroula είπε:

Καλε κι έμενα μου τα χει κόψει αλλά τον ξαναρώτησα και μου είπε επειδή δεν ψήνονται καλά (και αυτό το ξέρει, έχει κάνει και μάγειρας) οπότε μου είπε χταπόδι βραστό να τρώω! Άρα δεν είναι θέμα μαλακιων είναι το άλλο που δεν θα το ξαναγράψω μην βρίζω όλη μέρα! 

Πες τα αργυρουλα μου έχω ταυτιστεί μαζί σου πλήρως χαχαχα

Λέω θα γίνω χορτοφάγος μετά την εγκυμοσύνη με τόσο κρέας Θεέ μου

• Χαχα 2

yRr5p2.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Να φανταστώ το γλυκάκι δύο φορές το μήνα εννοείς με ζάχαρη ε;; Τα στεβια και γενικά τα υποκατάστατα δεν πιάνονται εε;; Πες μου γιατί θα τρελαθώ με αυτά που ακούω σήμερα, φοβάμαι ότι θα πάρω 20 κιλά έτσι όπως τρώω εγώ! 

Ναι ναι για μένα η ζάχαρη είναι πολύ μετρημένη..αυτά τα δυο γλυκακια που σου είπα ..μέχρι κ δημητριακά που μου έχουν στη διατροφή είναι με ελάχιστη ζάχαρη..ακόμη κ τα φρούτα (που έχουν φυσικά σάκχαρα είναι μετρημένα κ ζυγισμένα στη διατροφή μου)..εννοείται ότι άσπρο ψωμί,πατάτες, λευκά ζυμαρικά κτλ για μένα αποφεύγονται δια ροπάλου ..

στέβια κτλ μου έχει πει ο διατροφολόγος να τα αποφεύγω..οποτε γιόκ..

αφου μια φορά, στην αρχή της εγκυμοσύνης που ζοριζομουν πολύ είχα πάει κ του είχα πει ότι είναι αδικία να μη μπορώ να φαω γλυκά έστω αυτά που τρώνε οι διαβητικοί..

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δεν με αγχώνεις ούτε καν να το σκέφτεσαι αλλά μου κάνει πολύ εντύπωση γιατί τα έχω ψάξει πάρα πολύ τα πρέπει και τα δεν της εγκυμοσύνης (δεν ακούω μόνο τι λέει ο γιατρός) έχω διαβάσει πολλά άρθρα και στο ίντερνετ (προσπαθώ όσο γίνεται πιο επιστημονικά) αλλά και βιβλία εγκυμοσύνης που γράφονται από ειδικούς και δεν έχω ξαναδεί αυτές τις απαγορεύσεις! Τι να πω κάτι θα έχουν ακούσει και αυτοί οι γιατροί και θα τα απαγορεύουν καλού κακού δεν μπορεί..

Γιατί να μη φας κορίτσι μου, είπε κάποιος γιατρός και για σουπιές και γαρίδες ότι δεν επιτρέπονται;;;

Γλυκά και εγώ τρώω κανονικά εφόσον δεν μου τα απαγόρευσε ακόμα η ενδοκρινολογος βάση των εξετάσεων αλλά προσπαθώ σιγά σιγά να τα αντικαθιστώ με γλυκά χωρίς ζάχαρη.. 

Επειδη λεγαμε οτι καποιες κοπελες δεν τις αφηνει ο γιατρος να τρωνε μαλάκια κ καλαμαρακια...εγω θα φαω μια φορα, ουτως η αλλως δεν τρωμε καθε μερα... εντωμεταξυ ωρες ωρες ζηλευω τοσο πολυ μια κρυα λεμοναδα αλλα ο ενας ο γιατρος μου ειπε ναι στα αναψυκτικα κ ο αλλος οχι οποτε οταν λεω οτι θα σκασω αν δεν πιω πινω ισα ισα δυο γουλιες για να μου φυγει...

• Μου αρέσει 1

BDoAp3.png

Just now, Depykal said:

Επειδη λεγαμε οτι καποιες κοπελες δεν τις αφηνει ο γιατρος να τρωνε μαλάκια κ καλαμαρακια...εγω θα φαω μια φορα, ουτως η αλλως δεν τρωμε καθε μερα... εντωμεταξυ ωρες ωρες ζηλευω τοσο πολυ μια κρυα λεμοναδα αλλα ο ενας ο γιατρος μου ειπε ναι στα αναψυκτικα κ ο αλλος οχι οποτε οταν λεω οτι θα σκασω αν δεν πιω πινω ισα ισα δυο γουλιες για να μου φυγει...

Μοορεις να κανεις.μονη σου αν θες! Στιβεις λεμονακι, βαζεις σοδα (επιτρεπεται η σοδα φανταζομαι) και στεβια ή αγαυη ή ακομη και ζαχαρη αν τρως. Θα εχει πολυ λιγοτερη ζαχαρη απο την ετοιμη σιγουρα.  Ριξε και φυλλα μεντας ή βασιλικου και ροδελες λεμονι και ετοιμη!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Μοορεις να κανεις.μονη σου αν θες! Στιβεις λεμονακι, βαζεις σοδα (επιτρεπεται η σοδα φανταζομαι) και στεβια ή αγαυη ή ακομη και ζαχαρη αν τρως. Θα εχει πολυ λιγοτερη ζαχαρη απο την ετοιμη σιγουρα.  Ριξε και φυλλα μεντας ή βασιλικου και ροδελες λεμονι και ετοιμη!

Επιτρέπεται η μέντα κ ο βασιλικός? Εγώ έχω όχι κ στα βότανα.χαχα

yRr5p2.png

Just now, Sousamaki said:

Ναι ναι για μένα η ζάχαρη είναι πολύ μετρημένη..αυτά τα δυο γλυκακια που σου είπα ..μέχρι κ δημητριακά που μου έχουν στη διατροφή είναι με ελάχιστη ζάχαρη..ακόμη κ τα φρούτα (που έχουν φυσικά σάκχαρα είναι μετρημένα κ ζυγισμένα στη διατροφή μου)..εννοείται ότι άσπρο ψωμί,πατάτες, λευκά ζυμαρικά κτλ για μένα αποφεύγονται δια ροπάλου ..

στέβια κτλ μου έχει πει ο διατροφολόγος να τα αποφεύγω..οποτε γιόκ..

αφου μια φορά, στην αρχή της εγκυμοσύνης που ζοριζομουν πολύ είχα πάει κ του είχα πει ότι είναι αδικία να μη μπορώ να φαω γλυκά έστω αυτά που τρώνε οι διαβητικοί..

Αυτη τη διατροφη κανω κι εγω πανω κατω απο περισυ, αλλα τρωω στεβια ή αγαυη αν θελησω. Φτιαχνω μονη μου πολλα εναλλακτικα γλυκακια ετσι για τις δυσκολες μερες! Αλλα αφου ειπαν οχι στεβια κατι ξερουν εννοειται. Ειναι ιερος ο σκοπος κοριτσακι μου!

Η διαφορα στην εγκυμοσυνη ειναι οτι μεχρι την καμπυλη καθε δυο βδομαδες ετρωγα ενα παγωτο οπως λες επισης με 2 μπαλες!! Τωρα θα δω αν θα το ξαναβαλω στο μενου μια στο τοσο. 

Just now, Gogo1994 said:

Επιτρέπεται η μέντα κ ο βασιλικός? Εγώ έχω όχι κ στα βότανα.χαχα

Οκ βγαλτε τα!!! Ξυσμα απο λεμονι βαλτε! Το ξυσμα δε μπορει θα επιτρεπεται χχαχχα! 

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αυτη τη διατροφη κανω κι εγω πανω κατω απο περισυ, αλλα τρωω στεβια ή αγαυη αν θελησω. Φτιαχνω μονη μου πολλα εναλλακτικα γλυκακια ετσι για τις δυσκολες μερες! Αλλα αφου ειπαν οχι στεβια κατι ξερουν εννοειται. Ειναι ιερος ο σκοπος κοριτσακι μου!

Η διαφορα στην εγκυμοσυνη ειναι οτι μεχρι την καμπυλη καθε δυο βδομαδες ετρωγα ενα παγωτο οπως λες επισης με 2 μπαλες!! Τωρα θα δω αν θα το ξαναβαλω στο μενου μια στο τοσο. 

Οκ βγαλτε τα!!! Ξυσμα απο λεμονι βαλτε! Το ξυσμα δε μπορει θα επιτρεπεται χχαχχα! 

Ααα εκεί δεν έχω κάτι να πω αφθονοοο

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...