Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Alkyoni said:

Ειρηνακι μου είμαι πολύ πειθαρχημένο άτομο. Νομιζω ότι το έχω ξαναπεί ότι πάω πάντα by the book. Απλά βρε αγαπημένη μου τα θεωρώ λίγο υπερβολικά όλα αυτά. Βέβαια αυτοί είναι γιατροί κ ξέρουν καλύτερα τι κανει κ τι δεν κανει για την καθεμία μας.

Σε λιγότερο από 24 ώρες θα καμαρωσω την κορούλα μου. 
Θα κάνουμε την προσπάθεια μας αύριο, θα εμφανιστούμε κ οι δυο. Τώρα αν ο ένας μείνει απ έξω στον διάδρομο θα δείξει 

Το ξερω κοριτσακι μου και το καταλαβαινω γιατι κι εγω ετσι ειμαι...Οτι μου πει ο δασκαλος και ο γιατρος το κανω ιδιο. Απλα κι εγω το θεωρω πολυ υπερβολικο...Εδω σκεψου Γερμανια με τσεκαρε στον πρωτο χτυπο καρδουλας, ειδε οτι ολα ειναι καλα και μου ειπε "οκ πλεον ξεχναμε τη λεξη εξωσωματικη και το αντιμετωπιζουμε σαν μια φυσιολογικη κυηση". Σεξ, γυμναστικη ολα κανονικα απο πρωτο τριμηνο. Μονο τα κιλα λιγο μου ειπε να προσεξω επειδη εχω κιλα απο μονη μου, αλλα μου ειπε συνολο 12-15 θα ηταν καλα! Οκ ας μην σε τσιγκλαω κι εγω με το πόσο υπερβολικοι ειναι εκει, γιατι τωρα αναγκαστικα αυτο θα κανεις αφου αυτος ειναι ο γιατρος σου και μπραβο σου που εχεις τοσο πειθαρχια! Απλα δεν εισαι με τιποτα κυηση υψηλου κινδυνου λογω εξωσωματικης!!! Αυτο θελω να το ξερεις! Κανε εσυ οτι λενε εννοειται αλλα οχι επειδη κινδυνευεις!! Επειδη απλα ειναι αυτη η πολιτικη τους και πας με αυτο!

Θα περιμενουμε νεακια αυριο!!! Μακαρι να μπει και ο μπαμπας σας!!!!!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, demifilol said:

Με πρόλαβε η γλυκιά μ @Υβόννη !!!Έχει βοηθήσει πολλά άτεκνα ζευγάρια κ θα το έχετε παρατηρήσει με το ονομα Χρυσοβαλάντης !!

Οσια Ειρηνη η Χρυσοβαλάντου Μεγάλη η χάρη της !Να έχουμε τη βοήθεια και την προστασία της !

Ειναι η προστάτιδα μου ,φοραω την ζώνη της ,,το γράφω κ συγκινούμαι !βοηθεια μας !!

Παρομοίως!!! Σε λίγο θα πάω στη χάρη Της 

• Μου αρέσει 4

DjQBp3.png

Just now, Sousamaki είπε:

Ναι, ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας για μια φυσιολογική (χωρίς να χρειάζεσαι ιδιατερες θεραπείες ,να μη χρειάζεται να είσαι ξαπλωμένη κτλ) συστήνει ως ιδανική αύξηση βάρους τα 9 κιλά..

Το ότι ακολουθεί ο μπάρμπα-γιατρός μου τον ΠΟΥ... θα τρελαθώω... 

• Χαχα 5

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Sousamaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

εχω λίγη ώρα που γύρισα σπίτι κ τρέχω να σας διαβάσω όλες.

το θέμα με τα κιλά μπορω να παραθέσω αυτά που ξέρω από γυναικολογο κ διατροφολόγο που με έχουν αναλάβει λόγω θέματος υγείας που έχω..λοιπόν έχω έκανα πολύ ισορροπημένη διατροφή κάποιους μήνες πριν μείνω έγκυος..δεν ήμουν τρελαμενη με την ιδέα ότι θα τρώω κυρίως σωστα (γιατί τρελενομαι για σαβούρα) αλλά τι να κανα κορίτσια..όταν είναι θέμα υγείας παλεύεις να προσαρμοστείς.οταν λοιπόν έμεινα έγκυος μου ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να είμαι πολύ αυστηρή όχι μόνο επειδή έχω μια ευαισθησία παραπάνω αλλά επειδή ούτε για μένα ούτε για το μωρό θα είναι καλό τα έξτρα κιλά..ο στόχος μας στην περίπτωση μου είναι να πάρω 9-10 κιλά σύνολο κ φυσικά οι εξετάσεις μου να βγαίνουν οκ..

η σύσταση του γυναικολόγου είναι 10κιλα συνολικά σε φυσιολογική τελειομηνη εγκυμοσύνη κ του διατροφολόγου 9 κιλά (σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας)..

δεν είναι εύκολο, το ξέρω από πρώτο χέρι..μικρά συχνά γεύματα..οι τριγύρω σου να τρώνε ότι θέλουν κ Εσυ να ζηλεύεις..γλυκάκι να σκεφτείτε δικαιούμαι 2 φορές το μήνα..δυο μπαλίτσες παγωτό τη φορά..

στην αρχή ζορίστηκα ψυχολογικά αλλά μετά το είδα ότι έτσι θα είμαι καλύτερα εγώ κ το μωρό κ θα επανέλθω όσο γρηγορότερα μπορω(κάτι που με ενδιέφερε).

τα πολλά κιλά αναλογικά από ότι ξέρω τα παιρνουμε στο τελευταίο δίμηνο..για αυτό μας λένε στην αρχή να μη πάρουμε πολλά..

σορρυ για το σεντόνι αλλά το θέμα διατροφή μιλάει στην ψυχούλα μου

Να φανταστώ το γλυκάκι δύο φορές το μήνα εννοείς με ζάχαρη ε;; Τα στεβια και γενικά τα υποκατάστατα δεν πιάνονται εε;; Πες μου γιατί θα τρελαθώ με αυτά που ακούω σήμερα, φοβάμαι ότι θα πάρω 20 κιλά έτσι όπως τρώω εγώ! 

Με πρόλαβε η γλυκιά μ @Υβόννη !!!Έχει βοηθήσει πολλά άτεκνα ζευγάρια κ θα το έχετε παρατηρήσει με το ονομα Χρυσοβαλάντης !!

Οσια Ειρηνη η Χρυσοβαλάντου Μεγάλη η χάρη της !Να έχουμε τη βοήθεια και την προστασία της !

Ειναι η προστάτιδα μου ,φοραω την ζώνη της ,,το γράφω κ συγκινούμαι !βοηθεια μας !!

Σε προστατευει Δημητρουλα μου!!!!! Και θα συνεχισει!!! Εγω δεν την ηξερα την Αγια μεχρι περισυ (οτι βοηθαει τα ζευγαρια στην τεκνοποιηση). Το ακουσα στο μοναστηρι του αγιου Ραφαηλ, περισυ τετοια μερα στο κηρυγμα μετα τη λειτουργια!!! Βοηθεια μας να ειναι σε ολες μας!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Σε προστατευει Δημητρουλα μου!!!!! Και θα συνεχισει!!! Εγω δεν την ηξερα την Αγια μεχρι περισυ (οτι βοηθαει τα ζευγαρια στην τεκνοποιηση). Το ακουσα στο μοναστηρι του αγιου Ραφαηλ, περισυ τετοια μερα στο κηρυγμα μετα τη λειτουργια!!! Βοηθεια μας να ειναι σε ολες μας!!!!

Είναι προστάτιδα της γονιμότητας,της εγκυμοσύνης,του τοκετού ,των παιδιών !

Η αγια να μας έχει όλους υπό την σκεπή της!

υγ σ Ευχαριστω Ειρηνη μου

Just now, Alkyoni είπε:

Θα ανάψω ένα κεράκι για όλες εμάς αλλά κ για όλες όσες προσπαθούν 

Να σαι καλα Αλκυόνη μου !θα το ήθελα πολύ εγώ προσωπικά !

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Είναι προστάτιδα της γονιμότητας,της εγκυμοσύνης,του τοκετού ,των παιδιών !

Η αγια να μας έχει όλους υπό την σκεπή της!

υγ σ Ευχαριστω Ειρηνη μου

Να σαι καλα Αλκυόνη μου !θα το ήθελα πολύ εγώ προσωπικά !

Just now, Υβόννη said:

Δεν ξερεις ποσο σε ευχαριστουμε!

Κορίτσια μου σας έχω κ εσάς στην καθημερινή μου προσευχή. Θα πάω στην Αγία κ θα ζητήσω να συνεχίσει να  προστατεύει εμάς κ τα παιδάκια μας 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Κορίτσια μου σας έχω κ εσάς στην καθημερινή μου προσευχή. Θα πάω στην Αγία κ θα ζητήσω να συνεχίσει να  προστατεύει εμάς κ τα παιδάκια μας 

Δεν έχω αλλά like πραγματικά συγκινούμαι ... !!! 

• Μου αρέσει 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Φραουλίνο said:

Εσένα Αλκυονη μου γιατί στα απαγορεύει όλα αυτά ο γιατρός σου; Μονο και μόνο επειδή είσαι από εξωσωματική; Παίζει τόσο ρόλο;; Ρωτάω γιατί αλήθεια δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι μια εγκυμοσύνη όταν είναι καλή με όποιο τρόπο και αν προέκυψε είναι καλή και δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο αλλά μπορεί να λέω και βλακειες. Δηλαδή στην εξωσωματική εφόσον όλα πάνε καλά ποιος είναι ο κίνδυνος; 

Εντομεταξυ τα περισσότερα δεν τα έχω ξανακούσει, καλαμαράκια, χταποδακια όλα αυτά τα μεζεδάκια μου τα επιτρέπει κανονικά, όχι μου έχει πει μόνο για ψάρια που φέρουν πολύ υδράργυρο κοινώς τα μεγάλα που λες και εσύ και όχι ωμά δλδ σούσι και ωμά όστρακα.. Επίσης ξηρούς καρπούς, μυρωδικά γιατί όχι; 

Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά έχω μεινει λίγο παγωτό με όλα αυτά! 

Τι να σου πω τώρα... δεν έχω απάντηση σ αυτό που με ρωτάς. Να φανταστείς νόμιζα ότι είναι ο γενικός κανόνας ανεξάρτητα από τον τρόπο σύλληψης μέχρι που μια μέρα ανέφερα εδώ ότι πήγα σε ψαροταβέρνα κ έβλεπα καλαμάρια κτλ κ μου έτρεχαν τα σάλια.
αν θυμάμαι καλά η @MumMaria με ρώτησε κ τότε κατάλαβα ότι δεν ισχύει αυτό για όλες. Επίσης κ της @Gogo1994 της είχε πει να τα αποφεύγει. έτσι δεν είναι Γωγουλα μου;
Κ το κοροϊδεύαμε τότε λέγοντας ότι οι γιατροί της πόλης μας ακολουθούν την ίδια τακτική. 
Δεν θέλω όμως να σε αγχώνω. Ισως να είναι πολύ προστατευτικός ο δικός μου έως υπερβολικός 

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...