Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

εχω λίγη ώρα που γύρισα σπίτι κ τρέχω να σας διαβάσω όλες.

το θέμα με τα κιλά μπορω να παραθέσω αυτά που ξέρω από γυναικολογο κ διατροφολόγο που με έχουν αναλάβει λόγω θέματος υγείας που έχω..λοιπόν έχω έκανα πολύ ισορροπημένη διατροφή κάποιους μήνες πριν μείνω έγκυος..δεν ήμουν τρελαμενη με την ιδέα ότι θα τρώω κυρίως σωστα (γιατί τρελενομαι για σαβούρα) αλλά τι να κανα κορίτσια..όταν είναι θέμα υγείας παλεύεις να προσαρμοστείς.οταν λοιπόν έμεινα έγκυος μου ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να είμαι πολύ αυστηρή όχι μόνο επειδή έχω μια ευαισθησία παραπάνω αλλά επειδή ούτε για μένα ούτε για το μωρό θα είναι καλό τα έξτρα κιλά..ο στόχος μας στην περίπτωση μου είναι να πάρω 9-10 κιλά σύνολο κ φυσικά οι εξετάσεις μου να βγαίνουν οκ..

η σύσταση του γυναικολόγου είναι 10κιλα συνολικά σε φυσιολογική τελειομηνη εγκυμοσύνη κ του διατροφολόγου 9 κιλά (σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας)..

δεν είναι εύκολο, το ξέρω από πρώτο χέρι..μικρά συχνά γεύματα..οι τριγύρω σου να τρώνε ότι θέλουν κ Εσυ να ζηλεύεις..γλυκάκι να σκεφτείτε δικαιούμαι 2 φορές το μήνα..δυο μπαλίτσες παγωτό τη φορά..

στην αρχή ζορίστηκα ψυχολογικά αλλά μετά το είδα ότι έτσι θα είμαι καλύτερα εγώ κ το μωρό κ θα επανέλθω όσο γρηγορότερα μπορω(κάτι που με ενδιέφερε).

τα πολλά κιλά αναλογικά από ότι ξέρω τα παιρνουμε στο τελευταίο δίμηνο..για αυτό μας λένε στην αρχή να μη πάρουμε πολλά..

σορρυ για το σεντόνι αλλά το θέμα διατροφή μιλάει στην ψυχούλα μου

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 hours ago, Gogo1994 said:

Γειά σας κορίτσια είχα τραπέζι κ δε πρόλαβα να σας στείλω καλά είναι ο μικρούλης μου 780 γραμμάριακια λεπτουλης θα μου βγει

Γωγω μου δεν μας πειράζει αν είναι αδυνατουλης! Να είναι γερος κ δυνατός θελουμε! 

2 hours ago, Geo81 said:

Καλημέρα κορίτσια από το γραφείο με αφόρητη ζέστη ακόμα και με κλιματισμό!

@Gogo1994 Εχε υπόψιν σου ότι οι υπέρηχοι μετράνε κατά προσέγγιση το βάρος του μωρού , εμένα στο τελευταίο υπέρηχο του γιου μου 3’μερες πριν γεννήσω τον έβγαζε Στο ρέα ο υπέρηχος 3500 κιλά & τελικά γεννήθηκε 4 κιλά. Επίσης είναι το πρώτο σου παιδάκι και τώρα ανοίγει η μήτρα σιγά σιγά και δίνει το περιθώριο να βάλει βάρος ο γιοκας σου! Και «αδυνατουλης» να σου βγει θα έχεις πανεύκολη γεννα!!!! 

Με το καλό να πάτε κορίτσι μου !!!! Με το καλό και ο μουσακάς στο στομαχάκι σου χιχιχιχιχί

Αλκυόνη μου και με μελανιασμένα μπουτακια πάλι θεά θα είσαι κορίτσι μου!!!! Έχετε ρωτήσει μήπως με άρνικα κρέμα τοπικά βοηθάει να φευγουν πιο γρήγορα οι μελανιές;

Εγώ στο γιο μου τη β επιπέδου την είχα κάνει 20+6 φαντάσου και τώρα θα είμαι 23 εβδομάδων στη κόρη μου! Όπως σου είπαν όλα τα κορίτσια από 20 μέχρι 24 είσαι μέσα για την εξέταση !

Κ εγώ λιώνω από την ζεστη σήμερα! Δεν παλεύεται! 
καλα είχε απόκλιση 500 γρμ; Μωρέ μπραβο! 
Οι μελανιές στα μποτάκια θα είναι για να μην με ματιάζουν! Χαχα  
Αχ τι ωραία που είναι η Πελοπόννησος. Να περασετε πολύ πολύ όμορφα!

1 hour ago, Argyroula said:

Καλημέρα κορίτσια!!! Το μωρό μας είναι πολύ καλά 700 γραμμάρια (24 και 3 μέρες χθες ακόμα δεν έχω αξιωθεί να βάλω το banner από κάτω). Εγώ όμως δεν είμαι καλά. Ψυχολογικά γιατι ο γιατρός μου έβαλε χέρι για τα πάντα. Για την θάλασσα μου είπε δεν θέλει γιατί πρέπει να μπαίνω μόνο αν είναι χλιαρή έως ζέστη και ότι εκεί που του είπα ότι πάω είναι κρύα. Ότι δεν είναι η εγκυμοσύνη για διακοπες και ταξίδια και να κάτσω σπίτι μου στο ερκοντισιον. Ότι είναι πολύ μακριά το χωριό του άντρα μου για να πάμε μέχρι εκεί και δνε θέλει τα πέρα δώθε με το αμάξι. Να πάω κάπου κοντά και για λίγο και αυτός λέει καθόλου θάλασσα. Επίσης μου είπε να πάρω αλλά 2-3 κιλά μόνο (έχω πάρει 6)και θεωρώ είμαι κανονική έως και αδύνατη για εγκυμονουσα έχω μόνο κοιλιά. Τέλος του είπα για τα υγρά που έχω που μοιάζουν με ιδρώτα η ουρά η δεν ξέρω... Ότι μου γεμίζουν συχνά πυκνά όλο το εσώρουχο και του λέω παίζει να είναι αμνιακό και αντί να με ξεαγχωσει με αγχωσε ότι εγώ δνε μπορώ να ξέρω τι είναι έτσι όπως το περιγράφεις και αν έχεις αμφιβολία να πας να κάνεις μια εξέταση κλπ και αυτό που λες είναι πολύ επικίνδυνο γιατί σήμαινει αποβολή και κάτι τέτοια. Ύστερα κατέληξαμε ότι αν συμβαίνει εδώ κι έναν μήνα και το αμνιακό στους υπέρηχους φαίνεται μια χαρά λογικά δεν είναι αυτό που βγαίνει αλλά μου είπε να κάτσω να το παρακολουθήσω και να μην κλείνω ερκοντισιον καθόλου. Να είναι δροσερό το περιβάλλον για να μη μπερδεύομαι με ιδρωτα. Κορίτσια με έριξε πάρα πολύ ο γιατρός. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός γιατρός με τρομερή εμπειρία αλλά μέχρι σήμερα παρακολουθούμε κυησεις με σοβαρά προβλήματα. Εγώ δεν έχω τίποτα και κάπως δεν τα βρίσκουμε με την αυστηρότητα του και τα προληπτικά μέτρα. Από την άλλη δεν θα μπορούσα ούτε να πάω αλλού ούτε να τον παράκαμψω χωρίς τύψεις και φόβο. 

Πρώτα απ όλα πολλά πολλά μπραβο για το μωράκι σας! Αυτό έχει σημασία πες του κ γιατρού. Ότι το μωρό είναι γερό κ δυνατό. 
Αν ξεκινήσω να σου λέω τα μη του δικού μου θα πάθεις πλάκα. Ναι ξέρω ότι πρέπει να προσέχω γιατί είμαι από εξωσωματική. Ναι ξέρω ότι πρέπει να παιρνω όλα τα φάρμακα την ίδια ώρα κάθε μέρα, να μην κάνω ζεστά μπάνια, να αποφεύγω ήλιο κ παγωμένη θάλασσα, να αποφεύγω τον συνωστισμό λόγω κορωνοιου... αλλά τι πειράζει κ δεν μπορώ να φάω καλαμαράκια για παράδειγμα; Είμαι υπερβολικά αδύνατη ακόμα κ τώρα. Μου έχει γίνει ψύχωση να πάρω έστω κ μισό κιλό. Αλλά πως να το πάρω όταν απαγορεύονται σχεδόν τα πάντα; Όχι τυριά τύπου μυζήθρα, φέτα, μοτσαρέλα, όχι μυρωδικά, όχι οστρακοειδή, όχι ωμές σαλάτες, όχι μαλακια, όχι ξηρούς καρπούς, όχι λιπαρά, όχι μεγάλα ψάρια. Ειλικρινά έχω χάσει τον μπούσουλα γιατί αυτά που επιτρέπονται άφοβα ειναι πιο λίγα από αυτά που απαγορεύονται 

Οπως σου είπαν κ τα υπόλοιπα κορίτσια προσπάθησε να βρεις μια μέση λύση. Ο καθε γιατρός πρέπει να μας βοηθάει κ στο ψυχολογικό κομμάτι 

1 hour ago, Υβόννη said:

Καλημερα αγαπημενες μου!! Ελπιζω παρα τη ζεστη ν κοιμηθηκατε ολες καλα και να ειστε σημερα ξεκουραστες! Κοριτσια μου σημερα μπηκα στον 7 μηνα!!! 

@Gogo1994 πες μας τί εκανε το μωρακι; Ζωηρος ηταν ή ησυχουλης; Μεγαλωσε ε; Μη σε νοιαζει για το βαρος καθολου! Με Κρητικες γιαγιαδες και προγιαγια του δινω λιγους μηνες κομψοτητας μεχρι να τον αναλαβουν και θα δεις μετα κατι μαγουλακια κια μπουτακια χιχιχι!

@Geo81 κοριτσι μου υπομονη με τη ζεστη. Ελπιζω τουλαχιστον η δουλεια σημερα να ειναι ευχαριστη και να φυγει γρηγορα η μερα! 

@MumMariaκαλο ταξιδι στην οικογενεια!!!!! Με το καλο να φτασετε και καλες βουτιες!!!

@Alkyoni και @Rebecca85 κοριτσακια μου υπομονη με τις ενεσεις. Ειναι για καλο σκοπο. Τα μωρακια να ξερετε κλωτσανε γενικως αν σε ενα σημειο ζουληχτει η κοιλιτσα. Η βελονα ουτε καν τα φτανει. 

Αχ αντε γλυκουλα μου!!!!!  Να ξεκουραστεις κι εσυ! Σταματαει και ο μικρος το σταθμο Παρασκευη; Πελοποννησο ε; Αχ εχει υπεροχη θαλασσα εκει!!!!!!! Να το χαρειτε!!!

Άλλοι τρεις μήνες Ειρηνη μου! Με το καλό!!!

Just now, Despoina Mar said:

Αχ με ανατριχιασες παλι.. Κ εγώ στ εξωμητριο είχα κάνει τάμα στον Άγιο Παντελεήμονα κ τώρα παλι.. Βοήθεια μας λοιπόν!! 

Καλημερα κορίτσια μ μόλις γυρισα απο τ γιατρο!! Η μικρή μας είναι μια χαρά τ χεράκια της μονίμως μπροστά στ προσωπακι με δυσκολία κάθε φορά να έχουμε μια καλή λήψη χαχα.. Είναι 860 γραμ.. Τώρα μες τη βδομάδα θ παω να ανοίξω καρτέλα στο νοσοκομείο π θ γεννήσω κ ν μιλήσω κ με τ γιατρό π θ με επιβλέπει.. Θ συνεχίσω όμως και κανονικά μέχρι τέλους στον δικό μου.. Αυτααα:-D

Ωραία τα νέα της μικρής σου! Μπας κ μοιάζει κ εσένα στον μπαμπά της κ κρύβεται γιατί νομίζει ότι θα σε στενοχωρήσει; 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Γωγω μου δεν μας πειράζει αν είναι αδυνατουλης! Να είναι γερος κ δυνατός θελουμε! 

Πρώτα απ όλα πολλά πολλά μπραβο για το μωράκι σας! Αυτό έχει σημασία πες του κ γιατρού. Ότι το μωρό είναι γερό κ δυνατό. 
Αν ξεκινήσω να σου λέω τα μη του δικού μου θα πάθεις πλάκα. Ναι ξέρω ότι πρέπει να προσέχω γιατί είμαι από εξωσωματική. Ναι ξέρω ότι πρέπει να παιρνω όλα τα φάρμακα την ίδια ώρα κάθε μέρα, να μην κάνω ζεστά μπάνια, να αποφεύγω ήλιο κ παγωμένη θάλασσα, να αποφεύγω τον συνωστισμό λόγω κορωνοιου... αλλά τι πειράζει κ δεν μπορώ να φάω καλαμαράκια για παράδειγμα; Είμαι υπερβολικά αδύνατη ακόμα κ τώρα. Μου έχει γίνει ψύχωση να πάρω έστω κ μισό κιλό. Αλλά πως να το πάρω όταν απαγορεύονται σχεδόν τα πάντα; Όχι τυριά τύπου μυζήθρα, φέτα, μοτσαρέλα, όχι μυρωδικά, όχι οστρακοειδή, όχι ωμές σαλάτες, όχι μαλακια, όχι ξηρούς καρπούς, όχι λιπαρά, όχι μεγάλα ψάρια. Ειλικρινά έχω χάσει τον μπούσουλα γιατί αυτά που επιτρέπονται άφοβα ειναι πιο λίγα από αυτά που απαγορεύονται 

Οπως σου είπαν κ τα υπόλοιπα κορίτσια προσπάθησε να βρεις μια μέση λύση. Ο καθε γιατρός πρέπει να μας βοηθάει κ στο ψυχολογικό κομμάτι 

Ωραία τα νέα της μικρής σου! Μπας κ μοιάζει κ εσένα στον μπαμπά της κ κρύβεται γιατί νομίζει ότι θα σε στενοχωρήσει; 

Η αρχική εικόνα είναι ίδια εγώ χαχα

k1S4p3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Βρε  Αλκυόνη μου οι ξηροί καρποί πάλι γιατί?

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Argyroula είπε:

Το ξέρω και αυτό με στεναχωρεί πολύ. Ξέρω πολύ καλά τι θα γίνει με το μωρό μου να εγώ κλαίω και στερουμαι. Βέβαια χθες βρήκα την δύναμη να του πω ότι αυτό που ζητά δεν γίνεται. Στα κιλά τουλάχιστον. Είναι παράλογο και στο τέλος μου είπε νταξει νταξει μια χαρά είσαι. Προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω τα λέει έτσι για να τα πει και να μην ξεθαρρευουμε πολύ? Δνε μπορώ να φύγω ρε κορίτσι...δεν μπορώ γιατί τον έχω από τα 17 μου που είχα θέματα και μόνο αυτός με βοήθησε σωστά. Είναι καθαρά ψυχολογικόι οι λόγοι. Σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου αλήθεια!! 

Όταν πρώτο διάβασα αυτά που είπες σκέφτηκα αλλαγή γιατρού αμέσως !τωρα που το ξανασκέφτομαι αναρωτιέμαι μήπως επειδή σε νοιάζεται ,θέλει να προσεχείς τόσο πολύ ;!επειδη είναι πολλά χρόνια γιατρός σου !εαν τον εμπιστεύεσαι ,θα μείνεις σε αυτον αποτι καταλαβαίνω !ισως όμως του εξηγήσεις κάποια πράγματα που σε αγχώνουν !

3 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Καλημέρα Γωγώ,δεν πειράζει να είναι αδυνατουλης,το θέμα είναι να είναι γερός:x αυτό μετραει:-D

Καλή υπομονή σου στην δουλειά αγαπημένη!!η άδεια σου ποτε ξεκινάει;

Καλημέρα κορίτσια μου!περιμένουμε τον καλό μου να τελειώσει από την δουλειά στα κοντά (μέχρι κ σημερα έπρεπε να παει έστω ένα 3ωρο:cry: )κ να ξεκινήσουμε για Άφυτο.θα σας στείλω εντυπωσεις:-D8-)

Να περάσετε τέλεια !!!!να το χαρεί ο γαμπρουλης μου !!!ευχομαι αληθεια να χαλαρώσετε !!!

3 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!! Ελπιζω παρα τη ζεστη ν κοιμηθηκατε ολες καλα και να ειστε σημερα ξεκουραστες! Κοριτσια μου σημερα μπηκα στον 7 μηνα!!! 

@Gogo1994 πες μας τί εκανε το μωρακι; Ζωηρος ηταν ή ησυχουλης; Μεγαλωσε ε; Μη σε νοιαζει για το βαρος καθολου! Με Κρητικες γιαγιαδες και προγιαγια του δινω λιγους μηνες κομψοτητας μεχρι να τον αναλαβουν και θα δεις μετα κατι μαγουλακια κια μπουτακια χιχιχι!

@Geo81 κοριτσι μου υπομονη με τη ζεστη. Ελπιζω τουλαχιστον η δουλεια σημερα να ειναι ευχαριστη και να φυγει γρηγορα η μερα! 

@MumMariaκαλο ταξιδι στην οικογενεια!!!!! Με το καλο να φτασετε και καλες βουτιες!!!

@Alkyoni και @Rebecca85 κοριτσακια μου υπομονη με τις ενεσεις. Ειναι για καλο σκοπο. Τα μωρακια να ξερετε κλωτσανε γενικως αν σε ενα σημειο ζουληχτει η κοιλιτσα. Η βελονα ουτε καν τα φτανει. 

Αχ αντε γλυκουλα μου!!!!!  Να ξεκουραστεις κι εσυ! Σταματαει και ο μικρος το σταθμο Παρασκευη; Πελοποννησο ε; Αχ εχει υπεροχη θαλασσα εκει!!!!!!! Να το χαρειτε!!!

@Alkyoni @Rebecca85 Ξέρω ότι είναι κάθε μέρα αλλα υπομονη κορίτσια μ ,είναι για καλό ,πλέον σας έχει γίνει συνήθεια!!

καλη μου Ειρηνη μπήκες στον 7οοοοοοοοοοο !!!!απιστευτο μου φαίνεται !!!ποτε φτάσαμε μέχρι εδώ !!!!

@Gogo1994 μια χαρά είναι ο μικρούλης σου ,να τον χαίρεσαι!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Δνε ξέρω πως θα το χειριστώ απέναντι του. Αλλά νομίζω θα πάω και στο χωριό και μπάνιο θα συνεχίσω να κανω απλά δεν θα ξαναμπώ σε κρύα θάλασσα. Τώρα για το φαγητό θα προσπαθήσω να μην περάσω τα 6. Αν δεν τα καταφέρω οκ. Όπως και να χει ειναι της άποψης αυτής (ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι παιξε γέλασε τύπου) και δεν αλλάζει. Απλά την αδερφή μου πήγαμε να την χάσουμε και η αλήθεια είναι ότι είμαστε δεμένοι με αυτόν τον γιατρό. Βέβαια στο δεύτερο αν και όταν έρθει αυτή η ώρα δεν θα κάτσω σε αυτόν για κανένα λόγο όμως. Όσο κι αν τον εκτιμώ. 

@demifilol σε σένα ήθελα να απαντήσω αλλά έκανα ανάρτηση! :P

• Μου αρέσει 2

yi9jp3.png

Just now, Argyroula είπε:

Δνε ξέρω πως θα το χειριστώ απέναντι του. Αλλά νομίζω θα πάω και στο χωριό και μπάνιο θα συνεχίσω να κανω απλά δεν θα ξαναμπώ σε κρύα θάλασσα. Τώρα για το φαγητό θα προσπαθήσω να μην περάσω τα 6. Αν δεν τα καταφέρω οκ. Όπως και να χει ειναι της άποψης αυτής (ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι παιξε γέλασε τύπου) και δεν αλλάζει. Απλά την αδερφή μου πήγαμε να την χάσουμε και η αλήθεια είναι ότι είμαστε δεμένοι με αυτόν τον γιατρό. Βέβαια στο δεύτερο αν και όταν έρθει αυτή η ώρα δεν θα κάτσω σε αυτόν για κανένα λόγο όμως. Όσο κι αν τον εκτιμώ. 

@demifilol σε σένα ήθελα να απαντήσω αλλά έκανα ανάρτηση! :P

Αρα είναι υπερπροστατευτικος μαζί σου !!ολα με μέτρο και να μην στεναχωριέσαι !

@Despoina Mar Να χαίρεσαι την Μπέμπα σου κι ας σου κρύβεται !!!

@Geo81 ευχομαι να σταματήσεις τη δουλειά κ να κανεις το ωραίο τουρ στην πανεμορφη Πελοπόννησο!!!ο μικρούλης θα το χαρεί πολύ !!!στη μαμά εσυ ξεκουραση βέβαια Ε!!

• Ευχαριστώ 3

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Sousamaki said:

Καλησπέρα κορίτσια!!

το θέμα με τα κιλά μπορω να παραθέσω αυτά που ξέρω από γυναικολογο κ διατροφολόγο που με έχουν αναλάβει λόγω θέματος υγείας που έχω..λοιπόν έχω έκανα πολύ ισορροπημένη διατροφή κάποιους μήνες πριν μείνω έγκυος..δεν ήμουν τρελαμενη με την ιδέα ότι θα τρώω κυρίως σωστα (γιατί τρελενομαι για σαβούρα) αλλά τι να κανα κορίτσια..όταν είναι θέμα υγείας παλεύεις να προσαρμοστείς.οταν λοιπόν έμεινα έγκυος μου ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να είμαι πολύ αυστηρή όχι μόνο επειδή έχω μια ευαισθησία παραπάνω αλλά επειδή ούτε για μένα ούτε για το μωρό θα είναι καλό τα έξτρα κιλά..ο στόχος μας στην περίπτωση μου είναι να πάρω 9-10 κιλά σύνολο κ φυσικά οι εξετάσεις μου να βγαίνουν οκ..

η σύσταση του γυναικολόγου είναι 10κιλα συνολικά σε φυσιολογική τελειομηνη εγκυμοσύνη κ του διατροφολόγου 9 κιλά (σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας)..

δεν είναι εύκολο, το ξέρω από πρώτο χέρι..μικρά συχνά γεύματα..οι τριγύρω σου να τρώνε ότι θέλουν κ Εσυ να ζηλεύεις..γλυκάκι να σκεφτείτε δικαιούμαι 2 φορές το μήνα..δυο μπαλίτσες παγωτό τη φορά..

στην αρχή ζορίστηκα ψυχολογικά αλλά μετά το είδα ότι έτσι θα είμαι καλύτερα εγώ κ το μωρό κ θα επανέλθω όσο γρηγορότερα μπορω(κάτι που με ενδιέφερε).

τα πολλά κιλά αναλογικά από ότι ξέρω τα παιρνουμε στο τελευταίο δίμηνο..για αυτό μας λένε στην αρχή να μη πάρουμε πολλά..

Σουσαμακι μου μπραβο για την πειθαρχια σου και μοραβο για τη δυναμη να αντιμετωπισεις ενα θεμα υγειας με τοση επιμονη και αφοσιωση! Το θεωρω υπεροχο που συνεργαζεσαι και με διατροφολογο. Καλοι οι γυναικολογοι μας αλλα νομιζω αν υπαρχει θεμα διατροφολογος ειναι ο καταλληλος! Κανε υπομονη και θα τα φαμε ολα μολις γεννησουμε χιχιχι!! Ο τως ειναι θεμα συνηθειας η διατροφη. Απλα ειτε υοαρχει ειτε δεν υπαρχει θεμα ειναι κριμα το εξτρα αγχος. Το κλειδι σε ολα ειναι η ηρεμια! Βεβαια με τοση ορμονη αντε βρες την χιχιχιχι!

Just now, demifilol said:

Όταν πρώτο διάβασα αυτά που είπες σκέφτηκα αλλαγή γιατρού αμέσως !τωρα που το ξανασκέφτομαι αναρωτιέμαι μήπως επειδή σε νοιάζεται ,θέλει να προσεχείς τόσο πολύ ;!επειδη είναι πολλά χρόνια γιατρός σου !εαν τον εμπιστεύεσαι ,θα μείνεις σε αυτον αποτι καταλαβαίνω !ισως όμως του εξηγήσεις κάποια πράγματα που σε αγχώνουν !

Να περάσετε τέλεια !!!!να το χαρεί ο γαμπρουλης μου !!!ευχομαι αληθεια να χαλαρώσετε !!!

@Alkyoni @Rebecca85 Ξέρω ότι είναι κάθε μέρα αλλα υπομονη κορίτσια μ ,είναι για καλό ,πλέον σας έχει γίνει συνήθεια!!

καλη μου Ειρηνη μπήκες στον 7οοοοοοοοοοο !!!!απιστευτο μου φαίνεται !!!ποτε φτάσαμε μέχρι εδώ !!!!

@Gogo1994 μια χαρά είναι ο μικρούλης σου ,να τον χαίρεσαι!!

Σε δυο μερουλες κι εσυ Δημητρουλα μου γλυκια!!!!!! 7 μηνας ναιιιιιι!!!!

Just now, Alkyoni said:

Γωγω μου κάποια στιγμή μου είχε πει ότι προκαλούν αλλεργίες όποτε να μην τους τρώω 

Αχ βρε κοριτσι μου εισαι κι εσυ στα μη και στα προσεξε...Τι να πω, κατι θα ξερουν. Ελπιζω να μην πιεζεσαι ψυχολογικα με ολο αυτο παντως...Αν οχι, χαλαλι για τα μωρακια μας. Παβτως αν και περιορισμενη η λιστα σου, βρισκεις ελπιζω νοστιμα πραγματακια να τρως να μην πεινας. Ευτυχως εχετε υπεροχα λαχανικα εκει στην Κρητη! 

Ετοιμη για το ραντεβου με την κορακλα αυριο; Θα ερθει μαζι ο μπαμπας σας;

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη said:

Σουσαμακι μου μπραβο για την πειθαρχια σου και μοραβο για τη δυναμη να αντιμετωπισεις ενα θεμα υγειας με τοση επιμονη και αφοσιωση! Το θεωρω υπεροχο που συνεργαζεσαι και με διατροφολογο. Καλοι οι γυναικολογοι μας αλλα νομιζω αν υπαρχει θεμα διατροφολογος ειναι ο καταλληλος! Κανε υπομονη και θα τα φαμε ολα μολις γεννησουμε χιχιχι!! Ο τως ειναι θεμα συνηθειας η διατροφη. Απλα ειτε υοαρχει ειτε δεν υπαρχει θεμα ειναι κριμα το εξτρα αγχος. Το κλειδι σε ολα ειναι η ηρεμια! Βεβαια με τοση ορμονη αντε βρες την χιχιχιχι!

Σε δυο μερουλες κι εσυ Δημητρουλα μου γλυκια!!!!!! 7 μηνας ναιιιιιι!!!!

Αχ βρε κοριτσι μου εισαι κι εσυ στα μη και στα προσεξε...Τι να πω, κατι θα ξερουν. Ελπιζω να μην πιεζεσαι ψυχολογικα με ολο αυτο παντως...Αν οχι, χαλαλι για τα μωρακια μας. Παβτως αν και περιορισμενη η λιστα σου, βρισκεις ελπιζω νοστιμα πραγματακια να τρως να μην πεινας. Ευτυχως εχετε υπεροχα λαχανικα εκει στην Κρητη! 

Ετοιμη για το ραντεβου με την κορακλα αυριο; Θα ερθει μαζι ο μπαμπας σας;

Ειρηνακι μου είμαι πολύ πειθαρχημένο άτομο. Νομιζω ότι το έχω ξαναπεί ότι πάω πάντα by the book. Απλά βρε αγαπημένη μου τα θεωρώ λίγο υπερβολικά όλα αυτά. Βέβαια αυτοί είναι γιατροί κ ξέρουν καλύτερα τι κανει κ τι δεν κανει για την καθεμία μας.

Σε λιγότερο από 24 ώρες θα καμαρωσω την κορούλα μου. 
Θα κάνουμε την προσπάθεια μας αύριο, θα εμφανιστούμε κ οι δυο. Τώρα αν ο ένας μείνει απ έξω στον διάδρομο θα δείξει 

DjQBp3.png

Με πρόλαβε η γλυκιά μ @Υβόννη !!!Έχει βοηθήσει πολλά άτεκνα ζευγάρια κ θα το έχετε παρατηρήσει με το ονομα Χρυσοβαλάντης !!

Οσια Ειρηνη η Χρυσοβαλάντου Μεγάλη η χάρη της !Να έχουμε τη βοήθεια και την προστασία της !

Ειναι η προστάτιδα μου ,φοραω την ζώνη της ,,το γράφω κ συγκινούμαι !βοηθεια μας !!

• Μου αρέσει 6

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Sousamaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Κορίτσι μου πολύ δύσκολο όντως! Σου στέλνω  την δική μου κατανόηση απόλυτα! Ένα γαμωτο σε πιάνει είναι η αλήθεια. Αφού ώρες ώρες αναπολώ τους εμετουλιδες μου! Αυτό που είπες για τις συστάσεις του ΠΟΥ είναι γενικά για την εγκυμοσύνη? 

yi9jp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Εσένα Αλκυονη μου γιατί στα απαγορεύει όλα αυτά ο γιατρός σου; Μονο και μόνο επειδή είσαι από εξωσωματική; Παίζει τόσο ρόλο;; Ρωτάω γιατί αλήθεια δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι μια εγκυμοσύνη όταν είναι καλή με όποιο τρόπο και αν προέκυψε είναι καλή και δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο αλλά μπορεί να λέω και βλακειες. Δηλαδή στην εξωσωματική εφόσον όλα πάνε καλά ποιος είναι ο κίνδυνος; 

Εντομεταξυ τα περισσότερα δεν τα έχω ξανακούσει, καλαμαράκια, χταποδακια όλα αυτά τα μεζεδάκια μου τα επιτρέπει κανονικά, όχι μου έχει πει μόνο για ψάρια που φέρουν πολύ υδράργυρο κοινώς τα μεγάλα που λες και εσύ και όχι ωμά δλδ σούσι και ωμά όστρακα.. Επίσης ξηρούς καρπούς, μυρωδικά γιατί όχι; 

Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά έχω μεινει λίγο παγωτό με όλα αυτά! 

Just now, Argyroula είπε:

Κορίτσι μου πολύ δύσκολο όντως! Σου στέλνω  την δική μου κατανόηση απόλυτα! Ένα γαμωτο σε πιάνει είναι η αλήθεια. Αφού ώρες ώρες αναπολώ τους εμετουλιδες μου! Αυτό που είπες για τις συστάσεις του ΠΟΥ είναι γενικά για την εγκυμοσύνη? 

Ναι, ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας για μια φυσιολογική (χωρίς να χρειάζεσαι ιδιατερες θεραπείες ,να μη χρειάζεται να είσαι ξαπλωμένη κτλ) συστήνει ως ιδανική αύξηση βάρους τα 9 κιλά..

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...