Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Despoina Mar είπε:

Αχ με ανατριχιασες παλι.. Κ εγώ στ εξωμητριο είχα κάνει τάμα στον Άγιο Παντελεήμονα κ τώρα παλι.. Βοήθεια μας λοιπόν!! 

Καλημερα κορίτσια μ μόλις γυρισα απο τ γιατρο!! Η μικρή μας είναι μια χαρά τ χεράκια της μονίμως μπροστά στ προσωπακι με δυσκολία κάθε φορά να έχουμε μια καλή λήψη χαχα.. Είναι 860 γραμ.. Τώρα μες τη βδομάδα θ παω να ανοίξω καρτέλα στο νοσοκομείο π θ γεννήσω κ ν μιλήσω κ με τ γιατρό π θ με επιβλέπει.. Θ συνεχίσω όμως και κανονικά μέχρι τέλους στον δικό μου.. Αυτααα:-D

Μπράβο δεσποινουλα μου τέλεια η μπουμπού σου. Δε μ λες πως τη παχαίνεις να τον παχύνω κ εγώ?  Χαχαχχα γιατί έχω ξεπατωθει να τρώω κοτόπουλα 

• Χαχα 3

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Μα εννοείται σε καταλαβαίνω απίστευτα όλα είναι στα φυσιολογικά όρια και κηνυγανε μια καμπύλη που σημαίνει τέλειο. Ε δε γίνεται δεν είμαστε ρομπότ. Κ όπως λένε κ τα κορίτσια τα γράμμαρια είναι ενδεικτικά του μωρού επίσης μια χαρά μου φαίνονται κ τα δικά μου κ τα δικά σου. Με μια βδομάδα διαφορά που έχουμε το ίδιο είναι τα μωράκια μας αναλογικά. Εγώ κρατάω μόνο το ότι "ανακάλυψα" ότι με παχαίνει η φέτα κ η γραβιέρα γιατί γενικά δε το ήξερα κ ετρωγα αρκετά τέτοια γαλακτομικα. Βέβαια θα έπρεπε να έχω ενημερωθεί από πριν να σου πω την αλήθεια ότι στην εγκυμοσύνη πρεπει να τρώμε λιγότερα τέτοια τυριά. Γιατί κ όταν ήμουν 57 κιλά ετρωγα συνέχεια φέτα αλλα δε με παχαινε. 

Εγω δεν τα βάζω στο στόμα μου γιατί μου τα έχει κόψει από την αρχή χαχαχαχα!! Καλά έκανες και έτρωγες γαλακτοκομικα! Κι εγώ παίρνω 3 ασβέστια την ημέρα επειδή δεν τρώω σχεδόν τίποτα. Μόνο γιαούρτια. Καλέ σου λέω θα βαρέσω τρελά και θα το παίζω μοντέλα. Θα λέω ψέματα σε όλους ότι το κάνω για το σώμα μου. :P (λέω καμία μα@@@ια να περάσουν τα νευράκια). 

• Χαχα 1

yi9jp3.png

Just now, Argyroula είπε:

Εγω δεν τα βάζω στο στόμα μου γιατί μου τα έχει κόψει από την αρχή χαχαχαχα!! Καλά έκανες και έτρωγες γαλακτοκομικα! Κι εγώ παίρνω 3 ασβέστια την ημέρα επειδή δεν τρώω σχεδόν τίποτα. Μόνο γιαούρτια. Καλέ σου λέω θα βαρέσω τρελά και θα το παίζω μοντέλα. Θα λέω ψέματα σε όλους ότι το κάνω για το σώμα μου. :P (λέω καμία μα@@@ια να περάσουν τα νευράκια). 

Καααατι μου λέει ότι από 9 χάπια θα αυξηθούν γιατί τώρα θα χρειαστούν και ασβέστια ααα. Τι καλαααα

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Μπράβο δεσποινουλα μου τέλεια η μπουμπού σου. Δε μ λες πως τη παχαίνεις να τον παχύνω κ εγώ?  Χαχαχχα γιατί έχω ξεπατωθει να τρώω κοτόπουλα 

Χαχα Γωγακι δεν ξέρω τ γίνεται κ μη φανταστείς ότι τρώω κρέας πολυ 2 φορές τ βδομάδα.. Τρώω αρκετή σαλάτα γτ τρελαίνομαι.. Μάλλον είναι στο οργανισμό χαχα.. Μια χαρά είναι κ σένα μ είπε ότι από εδώ κ πέρα θ αρχίσουν ν παιρνουν βάρος πιο πολυ

k1S4p3.png

Χαχα Γωγακι δεν ξέρω τ γίνεται κ μη φανταστείς ότι τρώω κρέας πολυ 2 φορές τ βδομάδα.. Τρώω αρκετή σαλάτα γτ τρελαίνομαι.. Μάλλον είναι στο οργανισμό χαχα.. Μια χαρά είναι κ σένα μ είπε ότι από εδώ κ πέρα θ αρχίσουν ν παιρνουν βάρος πιο πολυ

Γλυκούλα μουυυ αύριο παρατηρώ ότι ο αριθμός μας μέχρι τη γεννά θα γίνει διψήφιος 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Argyroula είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Το μωρό μας είναι πολύ καλά 700 γραμμάρια (24 και 3 μέρες χθες ακόμα δεν έχω αξιωθεί να βάλω το banner από κάτω). Εγώ όμως δεν είμαι καλά. Ψυχολογικά γιατι ο γιατρός μου έβαλε χέρι για τα πάντα. Για την θάλασσα μου είπε δεν θέλει γιατί πρέπει να μπαίνω μόνο αν είναι χλιαρή έως ζέστη και ότι εκεί που του είπα ότι πάω είναι κρύα. Ότι δεν είναι η εγκυμοσύνη για διακοπες και ταξίδια και να κάτσω σπίτι μου στο ερκοντισιον. Ότι είναι πολύ μακριά το χωριό του άντρα μου για να πάμε μέχρι εκεί και δνε θέλει τα πέρα δώθε με το αμάξι. Να πάω κάπου κοντά και για λίγο και αυτός λέει καθόλου θάλασσα. Επίσης μου είπε να πάρω αλλά 2-3 κιλά μόνο (έχω πάρει 6)και θεωρώ είμαι κανονική έως και αδύνατη για εγκυμονουσα έχω μόνο κοιλιά. Τέλος του είπα για τα υγρά που έχω που μοιάζουν με ιδρώτα η ουρά η δεν ξέρω... Ότι μου γεμίζουν συχνά πυκνά όλο το εσώρουχο και του λέω παίζει να είναι αμνιακό και αντί να με ξεαγχωσει με αγχωσε ότι εγώ δνε μπορώ να ξέρω τι είναι έτσι όπως το περιγράφεις και αν έχεις αμφιβολία να πας να κάνεις μια εξέταση κλπ και αυτό που λες είναι πολύ επικίνδυνο γιατί σήμαινει αποβολή και κάτι τέτοια. Ύστερα κατέληξαμε ότι αν συμβαίνει εδώ κι έναν μήνα και το αμνιακό στους υπέρηχους φαίνεται μια χαρά λογικά δεν είναι αυτό που βγαίνει αλλά μου είπε να κάτσω να το παρακολουθήσω και να μην κλείνω ερκοντισιον καθόλου. Να είναι δροσερό το περιβάλλον για να μη μπερδεύομαι με ιδρωτα. Κορίτσια με έριξε πάρα πολύ ο γιατρός. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός γιατρός με τρομερή εμπειρία αλλά μέχρι σήμερα παρακολουθούμε κυησεις με σοβαρά προβλήματα. Εγώ δεν έχω τίποτα και κάπως δεν τα βρίσκουμε με την αυστηρότητα του και τα προληπτικά μέτρα. Από την άλλη δεν θα μπορούσα ούτε να πάω αλλού ούτε να τον παράκαμψω χωρίς τύψεις και φόβο. 

Καλημέρα Αργυρουλα μου!! Προσπάθησε να μη στεναχωριέσαι, μάλλον ο γιατρός σου είναι από αυτούς που λέει ο δικός μου ότι τα απαγορεύουν όλα για να πιάσουν το 1 στο 1.000.000 και να μη συμβεί κάτι και μετά τους ζητάς τα ρέστα.. Έχω καταλάβει ότι αρκετοί είναι έτσι και θέλει και μια προσωπική διαχείριση το θέμα.. Εννοω ότι φυσικά ακολουθούμε τις συμβουλές του γιατρού μας αλλά βάζουμε και λίγο την προσωπική μας κρίση μέσα σε αυτό.. 

Εμένα γενικά με αφήνει να κάνω τα πάντα μετά το πρώτο τρίμηνο! Και διακοπές πήγα σε μακρινό νησί, περπάτημα, μπάνια, σεξ τα πάντα γενικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να μου έχει απαγορεύσει.. Όταν όμως πήγα πριν λίγες μέρες σε Αθηναϊκή παραλία και είδα χαμό από κόσμο εε δεν μπήκα γιατί φοβήθηκα τα μικρόβια, δεν είπα ο γιατρός μου έχει πει οκ άρα εντάξει θα μπω.. Στο νησί όμως εννοείται και κρύα που ήταν έμπαινα σιγά σιγά σαν τη γιαγιάκα να βρει το σώμα θερμοκρασία και όλα μια χαρά, έβλεπα με τα μάτια μου τα πεντακάθαρα νερά και φυσικά όπως μου είχε πει μετά άλλαζα αμέσως μαγιό και όλη μέρα προσπαθούσα να είμαι στη σκιά χωρίς υστερίες.. 

Από την άλλη μου είχε πει φτιάχνε νύχια κανονικά ότι θέλεις αλλά αυτό το ημιμονημο που μπαίνει το χέρι σε φουρνακι δεν ξέρω τι βγάζει οπότε άστο καλύτερα κάνε απλό.. Είπε ο άνθρωπος δεν ξέρω κατανοητό! Εε και εγώ το έψαξα κλπ και για το γάμο μου έκανα σιγά! Τώρα από εδώ και πέρα θα το αποφεύγω και θα κάνω απλό.. 

Αυτό που θέλω να πω με όλα αυτά και συγνώμη για το κατεβατό, είναι ότι έχουμε ένα γιατρό και πάνω από όλα ακούμε τι μας λέει αλλά το φιλτράρουμε το ψάχνουμε ακούμε και από άλλες μανούλες και τους γιατρούς τους διαβάζουμε και κρίνουμε μέχρι που ακολουθούμε η παραβλεπουμε κάτι..

Καταλαβαίνω αυτό που λες για τις ενοχές αλλά σκέψου ότι επειδή στο απαγόρευσε δεν σημαίνει ότι θα πάθεις κάτι που δεν θα το παθαίνεις αν δεν στο είχε απαγορεύσει είναι πιο πολύ φόβος μη γίνει κάτι... πχ να σε πιάσει μια φαγουριτσα και πως θα του πεις μετά ότι τον παρακουσες και έκανες μπάνιο.. Από τη μια το καταλαβαίνω, από την άλλη μεγάλη γυναίκα είσαι και ξέρεις και εσύ τι είναι καλό για σένα ή τι μπορεί να σε βλάψει.. 

Τώρα για τα κιλά και εγώ 6 έχω πάρει και μου έχει πει μια χαρά! Προσπάθησε μου είπε μέχρι 11 12 σύνολο να πάρεις για να φύγουν κατευθείαν.. Έχω την αίσθηση κορίτσι μου ότι για να πάρεις 3 κιλά ακόμα σε όλο το τρίτο τρίμηνο πρέπει να κάνεις αυστηροτατη διατροφή ώστε εσύ να χάνεις, το μωρό να παίρνει για να φτάσεις συνολικά στα άλλα 3..

Τελος προφανώς το μωρακι σου το γλυκό δεν θα είχε καλή θέση, ο εμβρυολόγος για να είπε αγοράκι σίγουρα ήξερε καλύτερα!! :)

Ουουουφ τα είπα!! 

• Μου αρέσει 7

Αχ με ανατριχιασες παλι.. Κ εγώ στ εξωμητριο είχα κάνει τάμα στον Άγιο Παντελεήμονα κ τώρα παλι.. Βοήθεια μας λοιπόν!! 

Καλημερα κορίτσια μ μόλις γυρισα απο τ γιατρο!! Η μικρή μας είναι μια χαρά τ χεράκια της μονίμως μπροστά στ προσωπακι με δυσκολία κάθε φορά να έχουμε μια καλή λήψη χαχα.. Είναι 860 γραμ.. Τώρα μες τη βδομάδα θ παω να ανοίξω καρτέλα στο νοσοκομείο π θ γεννήσω κ ν μιλήσω κ με τ γιατρό π θ με επιβλέπει.. Θ συνεχίσω όμως και κανονικά μέχρι τέλους στον δικό μου.. Αυτααα:-D

Πωπω μια μπεμπαραααα!!!!!! Τι καλά!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!!

• Ευχαριστώ 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

@Gogo1994κοριτσακι μου αν θυμαμαι καλα και εσυ και ο αντρας σου ησασταν μικρα μωρακια. Καλα δε θυμαμαι; Να ξερεις οτι το μεγεθος του μωρου ειναι λιγο κληρονομικο. Το οτι ισως ειναι μικρο μωρακι (που ακομη δε το ξερουμε, θα δειξει) δε σημαινει τιποτα! Λοιπον, ο αδερφος μου γεννηθηκε 3 κιλα και κατι και εγω με το ζορι 3. Εγω ειδικα ημουν και κοντο μωρακι λεει και πολυ λεπτο! Εγω 1.75 υψος πλεον και αδερφος 1.97! Και κιλα οπως εχεις καταλαβει μια χαρουλα τα πηρα χαχαχα!!! Τωρα απο την αγαπημενη μας γιατρο το περιμεναμε να ειναι αυστηρη! Ειδικα με τα κιλα, αφου εχεις κανει μεγαλη κοιλιτσα! Αυτο δε λεγαμε προχτες; Ε ολη αυτη η κοιλιτσα δε θα ζυγιζει κατι παραπανω; Και βυζι δεν εχεις ζυγισει Γωγουλα και σου ειπα τον τροπο χαχαχα! Λοιπον χαλαρα μην τρελαινεσαι! Οκ μειωσε λιγο το τυρι αφου στο ειπε αλλα ειλικρινα ηρεμια! Μη μετρας και γραμμαρια! Και στο λεει ενας ανθρωπος που εχασε περισυ 30 κιλα...Αν δεν εισαι ηρεμος τιποτα δε γινεται.

@Φραουλίνοσυμφωνω σε καθε λεξη που ειπες!!!!

@Despoina Marβοηθεια σου ο Αγιος κοριτσακι μου! Καλε τι μπεμπουλα ειναι αυτη; Ειναι και ντροπαλη βλεπω με το προσωπο!!!! Μια χαρουλα πανε ολα, δοξα τω Θεω!!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

@Gogo1994κοριτσακι μου αν θυμαμαι καλα και εσυ και ο αντρας σου ησασταν μικρα μωρακια. Καλα δε θυμαμαι; Να ξερεις οτι το μεγεθος του μωρου ειναι λιγο κληρονομικο. Το οτι ισως ειναι μικρο μωρακι (που ακομη δε το ξερουμε, θα δειξει) δε σημαινει τιποτα! Λοιπον, ο αδερφος μου γεννηθηκε 3 κιλα και κατι και εγω με το ζορι 3. Εγω ειδικα ημουν και κοντο μωρακι λεει και πολυ λεπτο! Εγω 1.75 υψος πλεον και αδερφος 1.97! Και κιλα οπως εχεις καταλαβει μια χαρουλα τα πηρα χαχαχα!!! Τωρα απο την αγαπημενη μας γιατρο το περιμεναμε να ειναι αυστηρη! Ειδικα με τα κιλα, αφου εχεις κανει μεγαλη κοιλιτσα! Αυτο δε λεγαμε προχτες; Ε ολη αυτη η κοιλιτσα δε θα ζυγιζει κατι παραπανω; Και βυζι δεν εχεις ζυγισει Γωγουλα και σου ειπα τον τροπο χαχαχα! Λοιπον χαλαρα μην τρελαινεσαι! Οκ μειωσε λιγο το τυρι αφου στο ειπε αλλα ειλικρινα ηρεμια! Μη μετρας και γραμμαρια! Και στο λεει ενας ανθρωπος που εχασε περισυ 30 κιλα...Αν δεν εισαι ηρεμος τιποτα δε γινεται.

@Φραουλίνοσυμφωνω σε καθε λεξη που ειπες!!!!

@Despoina Marβοηθεια σου ο Αγιος κοριτσακι μου! Καλε τι μπεμπουλα ειναι αυτη; Ειναι και ντροπαλη βλεπω με το προσωπο!!!! Μια χαρουλα πανε ολα, δοξα τω Θεω!!!!!

Ναι ειρηνακι μου κ εγώ έχω χάσει πολλά κ να σου πω δε θέλω να ξεφύγω για αυτό το λόγο. Αλλά οκ. Εγώ μικρούλα ήμουν 2850 μωρεεε γατάκι ο αντρας μ 3.500 μεγάλος γατουλης αλλά το παιδί μου μοιάζει τι να κάνουμε?  Χαχαχα

yRr5p2.png

Just now, Argyroula said:

Καλε ουτε η Μενεγακη τοση διαιτα στις εγκυμοσυνες!!! Χαχαχαχαχα! Αργυρουλα μου κοψε γλυκα και ψωμια σε  μεγαλες ποσοτητες και μια χαρα εισαι. Λαδερα νοστιμοτατα εχουμε στην Ελλαδιτσα μας, κρεατακι με σαλατουλα, ψαρακι, αυγουλακια. Προσεκτικα οκ αφου στο ειπε αλλα μην πεινας κιολας. Ετσι και αλλιως δεν το προλαβαινουμε το επομενο GNTM για να δηλωναμε συμμετοχη χααχαχαχα (ναι το εβλεπα φανατικαααααααα)!!!

• Χαχα 8

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Καλε ουτε η Μενεγακη τοση διαιτα στις εγκυμοσυνες!!! Χαχαχαχαχα! Αργυρουλα μου κοψε γλυκα και ψωμια σε  μεγαλες ποσοτητες και μια χαρα εισαι. Λαδερα νοστιμοτατα εχουμε στην Ελλαδιτσα μας, κρεατακι με σαλατουλα, ψαρακι, αυγουλακια. Προσεκτικα οκ αφου στο ειπε αλλα μην πεινας κιολας. Ετσι και αλλιως δεν το προλαβαινουμε το επομενο GNTM για να δηλωναμε συμμετοχη χααχαχαχα (ναι το εβλεπα φανατικαααααααα)!!!

Εεεεελιωσα κ στενοχωρηθηκα που δε το προλαβαίνουμε χαχαχαχα έχει κ αντρες όμως φέτος μπορούμε να στείλουμε τους δικούς μας με τις κοιλιτσες.εεε τι λετε???

Πάντως όντως κ η Μενεγάκη περισσότερο έτρωγε σίγουρα 

• Χαχα 3

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Ναι ειρηνακι μου κ εγώ έχω χάσει πολλά κ να σου πω δε θέλω να ξεφύγω για αυτό το λόγο. Αλλά οκ. Εγώ μικρούλα ήμουν 2850 μωρεεε γατάκι ο αντρας μ 3.500 μεγάλος γατουλης αλλά το παιδί μου μοιάζει τι να κάνουμε?  Χαχαχα

Γωγουλα μου ειμαι σιγουρη οτι με την μεγαλη μας κοιλιτσα (φτου φτου σκορδα σκορδα παναγιτσα μου) και το στηθος ειναι σιγουρα απο κει αρκετα κιλακια! Τυχαιο που τα 3 κιλακια τα πηρες μαζεμενα το μηνα που ξεπεταχτηκε το κοιλουμπινι μας; Εννοειται να μην ξεφυγεις, δεν ειπα να τρως καθε μερα γαλακτομπουρεκα! Αλλα χαλαρα! Εσεις εχετε εκει στην Ελλαδα τοσες επιλογες (εγω σημερα κατεψυγμενο ψαρι τί να κανω;;;). Αν μια μερα ξεφυγεις, τα ξερεις κι εσυ καλα, την αλλη μερα λιγο πιο στεγνα. Ηρεμια ομως ριναι το κλειδι! Και οκ και κανενα εξτρα κιλακι να μπει, θα χαθει! Το ξανακαναμε και παλια θα το ξανακανουμε και μετα τα μωρακια μας!

Γλυκουλα μου ησουν πετιτ μωρακι κι εσυ!!!!

Just now, Gogo1994 said:

Εεεεελιωσα κ στενοχωρηθηκα που δε το προλαβαίνουμε χαχαχαχα έχει κ αντρες όμως φέτος μπορούμε να στείλουμε τους δικούς μας με τις κοιλιτσες.εεε τι λετε???

Πάντως όντως κ η Μενεγάκη περισσότερο έτρωγε σίγουρα 

Χαχαχαχαχα κλαιωωωωωωωωωωωω! Ο δικος μου θα ειναι και φαβορι σιγουρα! Το εχει και με τις φωτογραφισεις (καμια σχεση αν ηταν στο χερι του δε θα ειχαμε ουτε μια φωτογραφια του)! Και θα του λεει η Καγια "ουαουυυυυυ Αγγελε, απιστευτος. Ουαουυυυυυυυ. Μα τι πωπουδακι ειναι αυτο"! Κλαιωωωωωωωωωω

• Χαχα 3

oz5Vp2.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα Αργυρουλα μου!! Προσπάθησε να μη στεναχωριέσαι, μάλλον ο γιατρός σου είναι από αυτούς που λέει ο δικός μου ότι τα απαγορεύουν όλα για να πιάσουν το 1 στο 1.000.000 και να μη συμβεί κάτι και μετά τους ζητάς τα ρέστα.. Έχω καταλάβει ότι αρκετοί είναι έτσι και θέλει και μια προσωπική διαχείριση το θέμα.. Εννοω ότι φυσικά ακολουθούμε τις συμβουλές του γιατρού μας αλλά βάζουμε και λίγο την προσωπική μας κρίση μέσα σε αυτό.. 

Εμένα γενικά με αφήνει να κάνω τα πάντα μετά το πρώτο τρίμηνο! Και διακοπές πήγα σε μακρινό νησί, περπάτημα, μπάνια, σεξ τα πάντα γενικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να μου έχει απαγορεύσει.. Όταν όμως πήγα πριν λίγες μέρες σε Αθηναϊκή παραλία και είδα χαμό από κόσμο εε δεν μπήκα γιατί φοβήθηκα τα μικρόβια, δεν είπα ο γιατρός μου έχει πει οκ άρα εντάξει θα μπω.. Στο νησί όμως εννοείται και κρύα που ήταν έμπαινα σιγά σιγά σαν τη γιαγιάκα να βρει το σώμα θερμοκρασία και όλα μια χαρά, έβλεπα με τα μάτια μου τα πεντακάθαρα νερά και φυσικά όπως μου είχε πει μετά άλλαζα αμέσως μαγιό και όλη μέρα προσπαθούσα να είμαι στη σκιά χωρίς υστερίες.. 

Από την άλλη μου είχε πει φτιάχνε νύχια κανονικά ότι θέλεις αλλά αυτό το ημιμονημο που μπαίνει το χέρι σε φουρνακι δεν ξέρω τι βγάζει οπότε άστο καλύτερα κάνε απλό.. Είπε ο άνθρωπος δεν ξέρω κατανοητό! Εε και εγώ το έψαξα κλπ και για το γάμο μου έκανα σιγά! Τώρα από εδώ και πέρα θα το αποφεύγω και θα κάνω απλό.. 

Αυτό που θέλω να πω με όλα αυτά και συγνώμη για το κατεβατό, είναι ότι έχουμε ένα γιατρό και πάνω από όλα ακούμε τι μας λέει αλλά το φιλτράρουμε το ψάχνουμε ακούμε και από άλλες μανούλες και τους γιατρούς τους διαβάζουμε και κρίνουμε μέχρι που ακολουθούμε η παραβλεπουμε κάτι..

Καταλαβαίνω αυτό που λες για τις ενοχές αλλά σκέψου ότι επειδή στο απαγόρευσε δεν σημαίνει ότι θα πάθεις κάτι που δεν θα το παθαίνεις αν δεν στο είχε απαγορεύσει είναι πιο πολύ φόβος μη γίνει κάτι... πχ να σε πιάσει μια φαγουριτσα και πως θα του πεις μετά ότι τον παρακουσες και έκανες μπάνιο.. Από τη μια το καταλαβαίνω, από την άλλη μεγάλη γυναίκα είσαι και ξέρεις και εσύ τι είναι καλό για σένα ή τι μπορεί να σε βλάψει.. 

Τώρα για τα κιλά και εγώ 6 έχω πάρει και μου έχει πει μια χαρά! Προσπάθησε μου είπε μέχρι 11 12 σύνολο να πάρεις για να φύγουν κατευθείαν.. Έχω την αίσθηση κορίτσι μου ότι για να πάρεις 3 κιλά ακόμα σε όλο το τρίτο τρίμηνο πρέπει να κάνεις αυστηροτατη διατροφή ώστε εσύ να χάνεις, το μωρό να παίρνει για να φτάσεις συνολικά στα άλλα 3..

Τελος προφανώς το μωρακι σου το γλυκό δεν θα είχε καλή θέση, ο εμβρυολόγος για να είπε αγοράκι σίγουρα ήξερε καλύτερα!! :)

Ουουουφ τα είπα!! 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Έχεις δίκιο όπως τα λες. Και έτσι τα νιώθω κι εγώ μέσα μου. Απλά μου σκασε λίγο κεραμίδα χθες. Θα γκρινιαξω κάνα δυο μερες ακόμα και μετά  θα αρχίσω να  τα κάνω όλα μετρο και πάλι. 

• Μου αρέσει 1

yi9jp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου...

@MumMaria καλα να περασετε...κανε μπανακια κ για μας που δεν κανουμε.. :x

@Argyroula κ εγω ειμαι της αποψης οτι στα ειπε για να ειναι καλλυμενος αυτος πιο πολυ απο τη στιγμη που ολα ειναι καλα..εγω θα σου ελεγα αν θελεις οχι να αλλαξεις γιατρο αλλα να παρεις μια δευτερη γνωμη για να ηρεμησεις εσυ απο επιστημονικη αποψη γιατι καμια φορα κ που θα διαβασεις ας πουμε στο ιντερνετ κατι δεν θα σαι κ σιγουρη...

Εμενα μου ειπε τωρα απ την ξαπλα που ημουν να παω για μπανιο αλλα εγω δεν νιωθω καλα να παω γιατι φοβαμαι...ξερω οτι αν παω θα ειμαι μεσα στο αγχος κ στη στεναχωρια οποτε κ η χαλια ψυχολογια μου δεν θα ειναι καλη για το μωρακι μου...

Αχ κοριτσια εγω γεννηθηκα 2700 κ ο αντρας μου 4100..μακαρι να βγει το μωρο καπου στο ενδιαμεσο.. 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...