Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Rebecca85 said:

Καλησπερα! Μου είχαν πει να την κάνω από το ύψος του αφαλου και κάτω 4 δάκτυλα περίπου..  μια από τη μια και μια απο την αλλη μερια. Και εγω το έχω νιώσει να κουνιέται αλλά ο γιατρος με διαβεβαίωσε ότι δεν υπαρχει περιπτωση να παθει κατι το μωρο οπως και να την βάλω. Ειναι πολύ μακρια από την ενεση. Βεβαια τις τελευταιες μερες αρχισα να την κανω στο μπουτι γιατι δεν άντεχα άλλο την αιμοραγια στη κοιλια. 

Κ εμένα μου είχε πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά είναι περίεργο το συναίσθημα όταν νιώθεις το μωρό να κουνιέται εκεί που είναι η ένεση. Κ εγώ έχω σκεφτεί να ξεκινήσω να τις κάνω στο μπούτι γιατί η κοιλιτσα μου έχει γίνει μπλε μαρε.Που ακριβώς τις κανεις; 
Φαντάζομαι σου είναι πιο εύκολο ε; 

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Alkyoni είπε:

Κ εμένα μου είχε πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά είναι περίεργο το συναίσθημα όταν νιώθεις το μωρό να κουνιέται εκεί που είναι η ένεση. Κ εγώ έχω σκεφτεί να ξεκινήσω να τις κάνω στο μπούτι γιατί η κοιλιτσα μου έχει γίνει μπλε μαρε.Που ακριβώς τις κανεις; 
Φαντάζομαι σου είναι πιο εύκολο ε; 

Τις κάνω ψηλά στο μπουτι στο μπροστινο μερος και στη μέση περίπου. Πάλι πονάω βεβαια αλλά τουλάχιστον δε βγάζει αιμα... Εγω οταν του το ειπα εβαλε τα γελια και μου λεει ολες αυτο φοβαστε αλλα δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση... Οπότε μην ανησυχείς.

Just now, Rebecca85 said:

Τις κάνω ψηλά στο μπουτι στο μπροστινο μερος και στη μέση περίπου. Πάλι πονάω βεβαια αλλά τουλάχιστον δε βγάζει αιμα... Εγω οταν του το ειπα εβαλε τα γελια και μου λεει ολες αυτο φοβαστε αλλα δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση... Οπότε μην ανησυχείς.

Θα μας βλέπουν με μελανιασμένα μπούτια κ κοιλιές κ θα νομίζουν ότι μας δέρνουν! Και εμένα στάνταρ θα γελάει αλλά δεν μου κανει καρδιά να βαρέσω την ένεση εκεί. Θα δοκιμάσω να την κάνω αύριο στο μπούτι. 
Ανεβηκες Θεσσαλονίκη; Ακόμα λιγουρεύομαι τον μουσακά!!!

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Θα μας βλέπουν με μελανιασμένα μπούτια κ κοιλιές κ θα νομίζουν ότι μας δέρνουν! Και εμένα στάνταρ θα γελάει αλλά δεν μου κανει καρδιά να βαρέσω την ένεση εκεί. Θα δοκιμάσω να την κάνω αύριο στο μπούτι. 

:wink: :razz: Σε μια βδομάδα θα είμαστε πάνω! Θα τον τιμήσω δεόντως..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια από το γραφείο με αφόρητη ζέστη ακόμα και με κλιματισμό!

@Gogo1994 Εχε υπόψιν σου ότι οι υπέρηχοι μετράνε κατά προσέγγιση το βάρος του μωρού , εμένα στο τελευταίο υπέρηχο του γιου μου 3’μερες πριν γεννήσω τον έβγαζε Στο ρέα ο υπέρηχος 3500 κιλά & τελικά γεννήθηκε 4 κιλά. Επίσης είναι το πρώτο σου παιδάκι και τώρα ανοίγει η μήτρα σιγά σιγά και δίνει το περιθώριο να βάλει βάρος ο γιοκας σου! Και «αδυνατουλης» να σου βγει θα έχεις πανεύκολη γεννα!!!! 

9 ώρες πρίν, Rebecca85 είπε:

:wink: :razz: Σε μια βδομάδα θα είμαστε πάνω! Θα τον τιμήσω δεόντως..

Με το καλό να πάτε κορίτσι μου !!!! Με το καλό και ο μουσακάς στο στομαχάκι σου χιχιχιχιχί

9 ώρες πρίν, Alkyoni είπε:

Αλκυόνη μου και με μελανιασμένα μπουτακια πάλι θεά θα είσαι κορίτσι μου!!!! Έχετε ρωτήσει μήπως με άρνικα κρέμα τοπικά βοηθάει να φευγουν πιο γρήγορα οι μελανιές;

11 ώρες πρίν, Depykal είπε:

Ναι @Υβόννη μου 21 κ κατι θα ειμαι...

Κοριτσια μου κατι ακομα για οσες ψαχνετε καροτσι κ δεν εχετε καταληξει...να κοιταξετε κ το joie...το εχει η ξαδερφη μου κ το προτεινει ειδικα για τους κραδασμους ειναι πολυ καλο κ ελαφρυ μου ειπε...γενικα κ σε ομορφια ειναι ωραιο...εγω μαλλον στην τριλογια αυτη θα καταληξω...

Εγώ στο γιο μου τη β επιπέδου την είχα κάνει 20+6 φαντάσου και τώρα θα είμαι 23 εβδομάδων στη κόρη μου! Όπως σου είπαν όλα τα κορίτσια από 20 μέχρι 24 είσαι μέσα για την εξέταση !

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

5 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

Γειά σας κορίτσια είχα τραπέζι κ δε πρόλαβα να σας στείλω καλά είναι ο μικρούλης μου 780 γραμμάριακια λεπτουλης θα μου βγει

Καλημέρα Γωγώ,δεν πειράζει να είναι αδυνατουλης,το θέμα είναι να είναι γερός:x αυτό μετραει:-D

Just now, Geo81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια από το γραφείο με αφόρητη ζέστη ακόμα και με κλιματισμό!

@Gogo1994 Εχε υπόψιν σου ότι οι υπέρηχοι μετράνε κατά προσέγγιση το βάρος του μωρού , εμένα στο τελευταίο υπέρηχο του γιου μου 3’μερες πριν γεννήσω τον έβγαζε Στο ρέα ο υπέρηχος 3500 κιλά & τελικά γεννήθηκε 4 κιλά. Επίσης είναι το πρώτο σου παιδάκι και τώρα ανοίγει η μήτρα σιγά σιγά και δίνει το περιθώριο να βάλει βάρος ο γιοκας σου! Και «αδυνατουλης» να σου βγει θα έχεις πανεύκολη γεννα!!!! 

Με το καλό να πάτε κορίτσι μου !!!! Με το καλό και ο μουσακάς στο στομαχάκι σου χιχιχιχιχί

Αλκυόνη μου και με μελανιασμένα μπουτακια πάλι θεά θα είσαι κορίτσι μου!!!! Έχετε ρωτήσει μήπως με άρνικα κρέμα τοπικά βοηθάει να φευγουν πιο γρήγορα οι μελανιές;

Εγώ στο γιο μου τη β επιπέδου την είχα κάνει 20+6 φαντάσου και τώρα θα είμαι 23 εβδομάδων στη κόρη μου! Όπως σου είπαν όλα τα κορίτσια από 20 μέχρι 24 είσαι μέσα για την εξέταση !

Καλή υπομονή σου στην δουλειά αγαπημένη!!η άδεια σου ποτε ξεκινάει;

Καλημέρα κορίτσια μου!περιμένουμε τον καλό μου να τελειώσει από την δουλειά στα κοντά (μέχρι κ σημερα έπρεπε να παει έστω ένα 3ωρο:cry: )κ να ξεκινήσουμε για Άφυτο.θα σας στείλω εντυπωσεις:-D8-)

• Μου αρέσει 6

Καλημέρα κορίτσια!!! Το μωρό μας είναι πολύ καλά 700 γραμμάρια (24 και 3 μέρες χθες ακόμα δεν έχω αξιωθεί να βάλω το banner από κάτω). Εγώ όμως δεν είμαι καλά. Ψυχολογικά γιατι ο γιατρός μου έβαλε χέρι για τα πάντα. Για την θάλασσα μου είπε δεν θέλει γιατί πρέπει να μπαίνω μόνο αν είναι χλιαρή έως ζέστη και ότι εκεί που του είπα ότι πάω είναι κρύα. Ότι δεν είναι η εγκυμοσύνη για διακοπες και ταξίδια και να κάτσω σπίτι μου στο ερκοντισιον. Ότι είναι πολύ μακριά το χωριό του άντρα μου για να πάμε μέχρι εκεί και δνε θέλει τα πέρα δώθε με το αμάξι. Να πάω κάπου κοντά και για λίγο και αυτός λέει καθόλου θάλασσα. Επίσης μου είπε να πάρω αλλά 2-3 κιλά μόνο (έχω πάρει 6)και θεωρώ είμαι κανονική έως και αδύνατη για εγκυμονουσα έχω μόνο κοιλιά. Τέλος του είπα για τα υγρά που έχω που μοιάζουν με ιδρώτα η ουρά η δεν ξέρω... Ότι μου γεμίζουν συχνά πυκνά όλο το εσώρουχο και του λέω παίζει να είναι αμνιακό και αντί να με ξεαγχωσει με αγχωσε ότι εγώ δνε μπορώ να ξέρω τι είναι έτσι όπως το περιγράφεις και αν έχεις αμφιβολία να πας να κάνεις μια εξέταση κλπ και αυτό που λες είναι πολύ επικίνδυνο γιατί σήμαινει αποβολή και κάτι τέτοια. Ύστερα κατέληξαμε ότι αν συμβαίνει εδώ κι έναν μήνα και το αμνιακό στους υπέρηχους φαίνεται μια χαρά λογικά δεν είναι αυτό που βγαίνει αλλά μου είπε να κάτσω να το παρακολουθήσω και να μην κλείνω ερκοντισιον καθόλου. Να είναι δροσερό το περιβάλλον για να μη μπερδεύομαι με ιδρωτα. Κορίτσια με έριξε πάρα πολύ ο γιατρός. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός γιατρός με τρομερή εμπειρία αλλά μέχρι σήμερα παρακολουθούμε κυησεις με σοβαρά προβλήματα. Εγώ δεν έχω τίποτα και κάπως δεν τα βρίσκουμε με την αυστηρότητα του και τα προληπτικά μέτρα. Από την άλλη δεν θα μπορούσα ούτε να πάω αλλού ούτε να τον παράκαμψω χωρίς τύψεις και φόβο. 

• Μπερδεμένη/-ος 5
  • Λυπημένη/-ος 4

yi9jp3.png

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα Γωγώ,δεν πειράζει να είναι αδυνατουλης,το θέμα είναι να είναι γερός:x αυτό μετραει:-D

Καλή υπομονή σου στην δουλειά αγαπημένη!!η άδεια σου ποτε ξεκινάει;

Καλημέρα κορίτσια μου!περιμένουμε τον καλό μου να τελειώσει από την δουλειά στα κοντά (μέχρι κ σημερα έπρεπε να παει έστω ένα 3ωρο:cry: )κ να ξεκινήσουμε για Άφυτο.θα σας στείλω εντυπωσεις:-D8-)

Να περάσετε τέλεια κοριτσάκι μουυ!!!!! Να χαρεί και τι θάλασσα ο Βασιλακης!!! Εννοείται περιμένουμε νέα και εντυπώσεις!!! Εγω παρασκευή σταματάω αλλά 14/8 θα φύγουμε για Πελοπόννησο διακοπές!

• Μου αρέσει 4

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Καλημερα αγαπημενες μου!! Ελπιζω παρα τη ζεστη ν κοιμηθηκατε ολες καλα και να ειστε σημερα ξεκουραστες! Κοριτσια μου σημερα μπηκα στον 7 μηνα!!! 

@Gogo1994 πες μας τί εκανε το μωρακι; Ζωηρος ηταν ή ησυχουλης; Μεγαλωσε ε; Μη σε νοιαζει για το βαρος καθολου! Με Κρητικες γιαγιαδες και προγιαγια του δινω λιγους μηνες κομψοτητας μεχρι να τον αναλαβουν και θα δεις μετα κατι μαγουλακια κια μπουτακια χιχιχι!

@Geo81 κοριτσι μου υπομονη με τη ζεστη. Ελπιζω τουλαχιστον η δουλεια σημερα να ειναι ευχαριστη και να φυγει γρηγορα η μερα! 

@MumMariaκαλο ταξιδι στην οικογενεια!!!!! Με το καλο να φτασετε και καλες βουτιες!!!

@Alkyoni και @Rebecca85 κοριτσακια μου υπομονη με τις ενεσεις. Ειναι για καλο σκοπο. Τα μωρακια να ξερετε κλωτσανε γενικως αν σε ενα σημειο ζουληχτει η κοιλιτσα. Η βελονα ουτε καν τα φτανει. 

Just now, Geo81 said:

Να περάσετε τέλεια κοριτσάκι μουυ!!!!! Να χαρεί και τι θάλασσα ο Βασιλακης!!! Εννοείται περιμένουμε νέα και εντυπώσεις!!! Εγω παρασκευή σταματάω αλλά 14/8 θα φύγουμε για Πελοπόννησο διακοπές!

Αχ αντε γλυκουλα μου!!!!!  Να ξεκουραστεις κι εσυ! Σταματαει και ο μικρος το σταθμο Παρασκευη; Πελοποννησο ε; Αχ εχει υπεροχη θαλασσα εκει!!!!!!! Να το χαρειτε!!!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Argyroula είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Το μωρό μας είναι πολύ καλά 700 γραμμάρια (24 και 3 μέρες χθες ακόμα δεν έχω αξιωθεί να βάλω το banner από κάτω). Εγώ όμως δεν είμαι καλά. Ψυχολογικά γιατι ο γιατρός μου έβαλε χέρι για τα πάντα. Για την θάλασσα μου είπε δεν θέλει γιατί πρέπει να μπαίνω μόνο αν είναι χλιαρή έως ζέστη και ότι εκεί που του είπα ότι πάω είναι κρύα. Ότι δεν είναι η εγκυμοσύνη για διακοπες και ταξίδια και να κάτσω σπίτι μου στο ερκοντισιον. Ότι είναι πολύ μακριά το χωριό του άντρα μου για να πάμε μέχρι εκεί και δνε θέλει τα πέρα δώθε με το αμάξι. Να πάω κάπου κοντά και για λίγο και αυτός λέει καθόλου θάλασσα. Επίσης μου είπε να πάρω αλλά 2-3 μόνο (έχω πάρει 6)και θεωρώ είμαι κανονική έως και αδύνατη για εγκυμονουσα έχω μόνο κοιλιά. Τέλος του είπα για τα υγρά που έχω που μοιάζουν με ιδρώτα η ουρά η δεν ξέρω... Ότι μου γεμίζουν συχνά πυκνά όλο το εσώρουχο και του λέω παίζει να είναι αμνιακό και αντί να με ξεαγχωσει με αγχωσε ότι εγώ δνε μπορώ να ξέρω τι είναι έτσι όπως το περιγράφεις και αν έχεις αμφιβολία να πας να κάνεις μια εξέταση κλπ και αυτό που λες είναι πολύ επικίνδυνο γιατί σήμαινει αποβολή και κάτι τέτοια. Ύστερα κατέληξαμε ότι αν συμβαίνει εδώ κι έναν μήνα και το μανιακό φαίνεται μια χαρά λογικά δεν είναι αυτό που βγαίνει αλλά μου είπε ν ακατδω να το παρακολουθήσω και να μην κλείνω ερκοντισιον καθόλου. Να είναι δροσερό το περιβάλλον. Κορίτσια με έριξε πάρα πολύ ο γιατρός. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός γιατρός με τρομερή εμπειρία αλλά μέχρι σήμερα παρακολουθούμε κυησεις με σοβαρά προβλήματα. Εγώ δεν έχω τίποτα και κάπως δεν τα βρίσκουμε με την αυστηρότητα του και τα προληπτικά μέτρα. Από την άλλη δεν θα μπορούσα ούτε να πάω αλλού ούτε να τον παράκαμψω χωρίς τύψεις και φόβο. 

Κοριτσάκι μου σίγουρα είναι ο γιατρός σου και ξέρει καλύτερα , αλλά μου κάνει πολύ περίεργο όλο αυτό χωρίς να έχεις θέματα στην εγκυμοσύνη. Να καταλάβω για τη θάλασσα και τα μικρόβια ναι κ για τον ήλιο , αλλά μπορείς να πας το απόγευμα που έχει ζεστάνει κ η θάλασσα κ είναι πολύ ωραία για δροσερό μπανάκι. Και βέβαια κατανοώ τους φόβους σου...έτσι όπως στα είπε ο γιατρός ... αλλά όλες ξέρουμε πως η εγκυμοσύνη δεν είναι αρρώστια... είναι μια φυσιολογική κατάσταση ... 

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!! Ελπιζω παρα τη ζεστη ν κοιμηθηκατε ολες καλα και να ειστε σημερα ξεκουραστες! Κοριτσια μου σημερα μπηκα στον 7 μηνα!!! 

@Gogo1994 πες μας τί εκανε το μωρακι; Ζωηρος ηταν ή ησυχουλης; Μεγαλωσε ε; Μη σε νοιαζει για το βαρος καθολου! Με Κρητικες γιαγιαδες και προγιαγια του δινω λιγους μηνες κομψοτητας μεχρι να τον αναλαβουν και θα δεις μετα κατι μαγουλακια κια μπουτακια χιχιχι!

@Geo81 κοριτσι μου υπομονη με τη ζεστη. Ελπιζω τουλαχιστον η δουλεια σημερα να ειναι ευχαριστη και να φυγει γρηγορα η μερα! 

@MumMariaκαλο ταξιδι στην οικογενεια!!!!! Με το καλο να φτασετε και καλες βουτιες!!!

@Alkyoni και @Rebecca85 κοριτσακια μου υπομονη με τις ενεσεις. Ειναι για καλο σκοπο. Τα μωρακια να ξερετε κλωτσανε γενικως αν σε ενα σημειο ζουληχτει η κοιλιτσα. Η βελονα ουτε καν τα φτανει. 

Αχ αντε γλυκουλα μου!!!!!  Να ξεκουραστεις κι εσυ! Σταματαει και ο μικρος το σταθμο Παρασκευη; Πελοποννησο ε; Αχ εχει υπεροχη θαλασσα εκει!!!!!!! Να το χαρειτε!!!

Ειρήνη μου η δουλειά μου δεν σταματάει ποτέ ... εσυ νομίζω θα καταλάβεις ότι τα ρημάδια τα οικονομικά είναι αιώνια ... αχαχαχαχ 

Θα πάμε στους γονείς μου για λίγες μέρες στο Άστρος κ  μετά Λακωνική και Μεσσηνιακη Μανη ! 

• Μου αρέσει 4

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Argyroula said:

Καλημέρα κορίτσια!!! Το μωρό μας είναι πολύ καλά 700 γραμμάρια (24 και 3 μέρες χθες ακόμα δεν έχω αξιωθεί να βάλω το banner από κάτω). Εγώ όμως δεν είμαι καλά. Ψυχολογικά γιατι ο γιατρός μου έβαλε χέρι για τα πάντα. Για την θάλασσα μου είπε δεν θέλει γιατί πρέπει να μπαίνω μόνο αν είναι χλιαρή έως ζέστη και ότι εκεί που του είπα ότι πάω είναι κρύα. Ότι δεν είναι η εγκυμοσύνη για διακοπες και ταξίδια και να κάτσω σπίτι μου στο ερκοντισιον. Ότι είναι πολύ μακριά το χωριό του άντρα μου για να πάμε μέχρι εκεί και δνε θέλει τα πέρα δώθε με το αμάξι. Να πάω κάπου κοντά και για λίγο και αυτός λέει καθόλου θάλασσα. Επίσης μου είπε να πάρω αλλά 2-3 κιλά μόνο (έχω πάρει 6)και θεωρώ είμαι κανονική έως και αδύνατη για εγκυμονουσα έχω μόνο κοιλιά. Τέλος του είπα για τα υγρά που έχω που μοιάζουν με ιδρώτα η ουρά η δεν ξέρω... Ότι μου γεμίζουν συχνά πυκνά όλο το εσώρουχο και του λέω παίζει να είναι αμνιακό και αντί να με ξεαγχωσει με αγχωσε ότι εγώ δνε μπορώ να ξέρω τι είναι έτσι όπως το περιγράφεις και αν έχεις αμφιβολία να πας να κάνεις μια εξέταση κλπ και αυτό που λες είναι πολύ επικίνδυνο γιατί σήμαινει αποβολή και κάτι τέτοια. Ύστερα κατέληξαμε ότι αν συμβαίνει εδώ κι έναν μήνα και το αμνιακό στους υπέρηχους φαίνεται μια χαρά λογικά δεν είναι αυτό που βγαίνει αλλά μου είπε να κάτσω να το παρακολουθήσω και να μην κλείνω ερκοντισιον καθόλου. Να είναι δροσερό το περιβάλλον για να μη μπερδεύομαι με ιδρωτα. Κορίτσια με έριξε πάρα πολύ ο γιατρός. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός γιατρός με τρομερή εμπειρία αλλά μέχρι σήμερα παρακολουθούμε κυησεις με σοβαρά προβλήματα. Εγώ δεν έχω τίποτα και κάπως δεν τα βρίσκουμε με την αυστηρότητα του και τα προληπτικά μέτρα. Από την άλλη δεν θα μπορούσα ούτε να πάω αλλού ούτε να τον παράκαμψω χωρίς τύψεις και φόβο. 

Αχ βρε Αργυρουλα μου....Καταρχην τελεια που το μωρακι σου ειναι καλα και γερο!!!! Αυτο μας νοιαζει για αρχη. Υστερα νομιζω οτι η ψυχολογια της μαμας ειναι εξισου σημαντικη. 

Σε καταλαβαινω απολυτα στι κομματι τυψεις. Κι εγω ειμαι εβα ατομο που με το γιατρο που θα ειμαι θα κανω ακριβως οτι μου λεει. Ομως εισαι σιγουρη οτι δε θα ηθελες μια αλλη γνωμη; Δεν εξναι αργα να αλλαξεις. Γιατι εχουμε ακομη πολυ δρομο μεχρι το τελος συν τη γεννα. Σκεψου η κουνιαδα μου αλλαξε γιατρο στον 8 μηνα. Δε σου λεω να μην ξαναπας, απλα λεω μηπως αξιζε να δεις κια καποιον αλλο και αν δεσεις καλυτερα να συνεχοσεις εκει. Ειναι κριμα ενω δεν εχεια προβλημα (δοξα τω Θεω) να σε αντιμετωπιζουν σαν κυηση υψηλου κινδυνου...

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αχ βρε Αργυρουλα μου....Καταρχην τελεια που το μωρακι σου ειναι καλα και γερο!!!! Αυτο μας νοιαζει για αρχη. Υστερα νομιζω οτι η ψυχολογια της μαμας ειναι εξισου σημαντικη. 

Σε καταλαβαινω απολυτα στι κομματι τυψεις. Κι εγω ειμαι εβα ατομο που με το γιατρο που θα ειμαι θα κανω ακριβως οτι μου λεει. Ομως εισαι σιγουρη οτι δε θα ηθελες μια αλλη γνωμη; Δεν εξναι αργα να αλλαξεις. Γιατι εχουμε ακομη πολυ δρομο μεχρι το τελος συν τη γεννα. Σκεψου η κουνιαδα μου αλλαξε γιατρο στον 8 μηνα. Δε σου λεω να μην ξαναπας, απλα λεω μηπως αξιζε να δεις κια καποιον αλλο και αν δεσεις καλυτερα να συνεχοσεις εκει. Ειναι κριμα ενω δεν εχεια προβλημα (δοξα τω Θεω) να σε αντιμετωπιζουν σαν κυηση υψηλου κινδυνου...

Το ξέρω και αυτό με στεναχωρεί πολύ. Ξέρω πολύ καλά τι θα γίνει με το μωρό μου να εγώ κλαίω και στερουμαι. Βέβαια χθες βρήκα την δύναμη να του πω ότι αυτό που ζητά δεν γίνεται. Στα κιλά τουλάχιστον. Είναι παράλογο και στο τέλος μου είπε νταξει νταξει μια χαρά είσαι. Προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω τα λέει έτσι για να τα πει και να μην ξεθαρρευουμε πολύ? Δνε μπορώ να φύγω ρε κορίτσι...δεν μπορώ γιατί τον έχω από τα 17 μου που είχα θέματα και μόνο αυτός με βοήθησε σωστά. Είναι καθαρά ψυχολογικόι οι λόγοι. Σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου αλήθεια!! 

yi9jp3.png

Just now, Geo81 said:

Κοριτσάκι μου σίγουρα είναι ο γιατρός σου και ξέρει καλύτερα , αλλά μου κάνει πολύ περίεργο όλο αυτό χωρίς να έχεις θέματα στην εγκυμοσύνη. Να καταλάβω για τη θάλασσα και τα μικρόβια ναι κ για τον ήλιο , αλλά μπορείς να πας το απόγευμα που έχει ζεστάνει κ η θάλασσα κ είναι πολύ ωραία για δροσερό μπανάκι. Και βέβαια κατανοώ τους φόβους σου...έτσι όπως στα είπε ο γιατρός ... αλλά όλες ξέρουμε πως η εγκυμοσύνη δεν είναι αρρώστια... είναι μια φυσιολογική κατάσταση ... 

Ειρήνη μου η δουλειά μου δεν σταματάει ποτέ ... εσυ νομίζω θα καταλάβεις ότι τα ρημάδια τα οικονομικά είναι αιώνια ... αχαχαχαχ 

Θα πάμε στους γονείς μου για λίγες μέρες στο Άστρος κ  μετά Λακωνική και Μεσσηνιακη Μανη ! 

Σε καταλαβαινω απολυτα! Θεωρητικα εχω αδεια τον Αυγουστο αλλα πρακτικα δεν εχω χιχιχιχι! Θελω να τα τελειωσω ολα τα προτζεκτ οσο γινεται πριν ερθει ο μικρουλης ωστε μετα να ειμαι φρι! Γθα να δουμε!

Λατρευω Αστρος και Μανη!!!! Καλα Αστρος εχω κανει απο τις καλυτερες διακοπες! Κυριως ομως χαιρομαι τοσο που θα δεις τους γονεις σου!!!!! Θα ξετρελαθουν με την κορουλα τους, το Γιωργακη τους και φυσικα την κοιλιτσα σου! Και το γαμπρο τους βεβαια χαχαχχ πηγα να τον ξεχασω!

Just now, Argyroula said:

Το ξέρω και αυτό με στεναχωρεί πολύ. Ξέρω πολύ καλά τι θα γίνει με το μωρό μου να εγώ κλαίω και στερουμαι. Βέβαια χθες βρήκα την δύναμη να του πω ότι αυτό που ζητά δεν γίνεται. Στα κιλά τουλάχιστον. Είναι παράλογο και στο τέλος μου είπε νταξει νταξει μια χαρά είσαι. Προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω τα λέει έτσι για να τα πει και να μην ξεθαρρευουμε πολύ? Δνε μπορώ να φύγω ρε κορίτσι...δεν μπορώ γιατί τον έχω από τα 17 μου που είχα θέματα και μόνο αυτός με βοήθησε σωστά. Είναι καθαρά ψυχολογικόι οι λόγοι. 

Ενταξει Αργυρουλα μου τοτε μενεις εκει που νιωθεις ασφαλεια εννοειται!!! Μη στεναχωριεσια ομως εσυ εκναι απλα ενας αυστηρος γιατρος. Εγω ξερεις τι ισως εκανα; Να τον επαιρνα ενα τηλ να του ελεγα "γιατρε απο χτες ειμαο χαλια γιατι ενα, δυο, τρια. Σκεφτομαι οτι θα μου εκανε καλο ενα μπανακι.προσεκτικα βεβαια με αλλαγη εσωρουχου, απογευμα και με προσοχη." Μιλησε του γιατι οπως με το φαγητο μπορει και στα αλλα να πει ενα ενταξει ενταξει!

oz5Vp2.png

Just now, Geo81 είπε:

Το ξέρω και γι αυτό στεναχωριέμαι. Και δεν ξέρω πως θα το ισορροοησω μέσα μου για να μη με ριξει όλο το καλοκαίρι. Αφού όλα είναι καλά γιατί μα δημιουργούμε εμείς προβλήματα? 

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...