Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

κορίτσια μου γειά σας..τώρα μπόρεσα κ σας διάβασα από το Σάββατο..καλοριζικο όσες πηρατε πραγματάκια για τα μωρακια σας!!καλά αποτελέσματα με τους υπερηχους εύχομαι όλα να πάνε καλά..του Ευαγγελισμου γιορτάζει..χαχα Εύα μη το γελάς ο κόσμος είναι μικρός ο γιος σου μπορεί να είναι Μύκονο εμένα η κορη μου Άνδρο ε κάπως μπορεί να τα φέρει η τύχη κ η μοίρα κ να συμπεθεριασουμε :-Dκαλή εβδομάδα εύχομαι σε όλες!!!

εγώ στην αρχή απ την 23η εβδομάδα προς τέλος την ένιωθα μόνο βράδυ τώρα τη νιώθω περισσότερο κ πιο πολύ κ σε πιο τακτά χρονικά διαστήματα είναι φυσιολογικό νομίζω..

δεν λειπουν κ τα πονάκια μας βλέπω ούτε κάποια ψιλό προβληματάκια Περαστικά να είναι όλα εύχομαι!!

γιορτάζω εννοώ*

• Μου αρέσει 7
  • Χαχα 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Depykal said:

Καλησπερα κοροτσια μου... @Υβόννη τι ωραιο ονειρο ηταν αυτο...να χαμε κ μια πιτσουλα τωρα...υποκαταστατο αλατιου ε;;θα το ψαξω γιατι μαρεσει το αλατακι στο φαγητο..

Εμενα εχω παρατηρησει οτι μου πρηζεται μονο το δαχτυλο που εχω τη βερα,την βγαζω για λιγες μερες κ μετα την ξαναβαζω κ μετα τα ιδια παλι..

Κι εγω την ονειρευομαι μια πιτσουλα χαχα! Ισως κανω καμια σπιτικη με εναλλακτικη ζυμη, αλλα οπως λεει ο αδερφος μου αυτο πιτσα δεν ειναι χαχα!

Γλυκια μου ρωτα το γιατρο για το αλατι πριν κανεις καποιο πειραμα, αλλα αν ειναι οκ να το μειωσεις δοκιμασε υποκαταστατο και μπαχαρικα! Ειναι ολα μια ιδεα, αν λιγο λιγο το μειωσεις θα δεις μετα οτι θα σου αρεσει και αλλιως! Το λεω μηπως ετσι δεις και διαφορα με το πρηξιμο λιγακι. Εμενα με βοηθησε πολυ η μειωση του αλατιου γενικα και πλεον το πιστευεις οτι δεν θελω το αλατι; Μου χαλαει τη γευση!

Πώς εισαι απο πονακια σημερα; Ελπιζω μια χαρα!!!!

Just now, Evitheodorou said:

κορίτσια μου γειά σας..τώρα μπόρεσα κ σας διάβασα από το Σάββατο..καλοριζικο όσες πηρατε πραγματάκια για τα μωρακια σας!!καλά αποτελέσματα με τους υπερηχους εύχομαι όλα να πάνε καλά..του Ευαγγελισμου γιορτάζει..χαχα Εύα μη το γελάς ο κόσμος είναι μικρός ο γιος σου μπορεί να είναι Μύκονο εμένα η κορη μου Άνδρο ε κάπως μπορεί να τα φέρει η τύχη κ η μοίρα κ να συμπεθεριασουμε :-Dκαλή εβδομάδα εύχομαι σε όλες!!!

εγώ στην αρχή απ την 23η εβδομάδα προς τέλος την ένιωθα μόνο βράδυ τώρα τη νιώθω περισσότερο κ πιο πολύ κ σε πιο τακτά χρονικά διαστήματα είναι φυσιολογικό νομίζω..

δεν λειπουν κ τα πονάκια μας βλέπω ούτε κάποια ψιλό προβληματάκια Περαστικά να είναι όλα εύχομαι!!

γιορτάζω εννοώ*

Καλως το κοριτσι μας! Τί κανεις Ευακι μου; Πώς περνατε εκει στο νησι; Θα ερχοσουν Αθηνα για γιατρο τωρα καπου ή δε θυμαμαι καλα;  Αν ναι, θα το συνδυασετε και με ψωνια λογικα! Περιμενουμε νεαρες!!!!!!!

Just now, Ellizza said:

Αχ πραγματικά! Κι εμένα πρηστηκαν και κοκκίνισαν. Άρχισα να πίνω πιο πολύ νερό μπας και δω διαφορά! Ευχαριστώ!! Εύχομαι όλα να είναι τέλεια!

Κοριτσακι μου μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο! Νερακι, λιγοερο αλατακι και αν ειναι πρησμενα και τα ποδαρακια, δοκιμασε να βαλεις λιγο πανω στον τοιχο! Βοηθαει πολυ!!!

oz5Vp2.png

15 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Ναι Γωγουλα μου 26+1!!!!! Ααα ωραια η βερμουδιτσα!!!! Αλλα νομιζω τωρα τζην με τοση ζεστη ασε! Καλυτερα φορεματακια!!!

@Φραουλίνοκαι τα ραντακια με τις παντελονες μου αρεσαν!!!! 

Κοριτσια ερωτηση! Εχετε δει διαφορα σε κυτταριτιδα; νομιζω ειναι λιγο πιο εντονη αλλα δεν μπορω να καταλαβω

ΥΓ1 Πρωην αθλητριες και μελλουσες μανουλες με διαστασεις μοντελου (δηλαδη ολες σας σχεδον) οπως αγνοησουν την ερωτηση, ευχαριστω. Απαντησεις τυπου "εγω δεν ειχα ποτε κυτταριτιδα με.τι μοιαζει" θα αναφερονται στη διαχειριση!

ΥΓ2 ο αντρας μου απαντησε: οχι αγαπουλα μου οπως παντα ειναι! Wrong answer!!!Μαντεψτε ποιος θα ξαναφαει αρακα ξαναζεσταμενο κιολας αυριο το μεσημερι!!!!

Εγώ στη 26 ακριβώς θα λέω ότι μπήκα 7ο ,,,Δ περιμένω ούτε μια μέρα Ειρηνη μ !!!

νομιζω πολλές  γυναίκες έχουμε κυτταρίτιδα !εγω τουλάχιστον είχα αρκετή ,,,τωρα παρα έγινε !!!αλλα θα φύγει !!!μην φατε πάλι αρακά !!!κριμα είναι !!!την αληθεια είπε ο άνθρωπος σου !!τι να έλεγε ;;;;Δ έχεις καθόλου ;;;τότε θα του ρίχνεις καμία παντόφλα για το ψέμα !

@Gogo1994 @Argyroula Περιμένουμε τα νέα από τους γιούς σας !!

Just now, Evitheodorou είπε:

γιορτάζω εννοώ*

Γεια σου Ευακι !!οσο περνάει Ο καιρός θα την νιώθεις όλο κ πιο πολύ !!!Ωραία αίσθηση !!οτι κ ν έχουμε θα είναι περαστικό !!!

@MumMaria Μαράκι καλα να περάσετε ,,ν ξεκουραστείτε ,,οι πρώτες σας διακοπές να σας μείνουν αξέχαστες !!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

14 hours ago, Depykal said:

Εγω ειδα μεγαλη διαφορα στη κυταριτιδα...καλα εχω παρει κ ολα τα κιλα στον πωπω αλλα στεναχωρηθηκα λιγο η αληθεια ειναι..που να πηγαινα κ θαλασσα θα κρυβομουν με παρεο...

Εγω κοριτσια επιτελους σημερα ειπα να παω στη λιμνη να περπατησω λιγο κ να κατσω να χαζεψω...με ουτε 10 λεπτα περπατημα με επιασε ενας πονος χαμηλα αριστερα..εκατσα αμεσως γιατι τρομαξα κ μετα γυρισα σπιτι..εχω λιγο ακομα πονο αλλα οχι τοσο εντονο οσο με επιασε στην αρχη...ελπιζω να ειναι φυσιολογικο...

Θα κουράστηκες κορίτσι μου. Οι αντοχές μας δεν είναι το ίδιο. Κ εγώ νιώθω πονάκια αλλά κ ο γιατρός κ τα κορίτσια μας εδώ είπαν ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εύχομαι να είσαι καλύτερα τώρα 

13 hours ago, Despoina Mar said:

Αχ κορίτσια κ εγώ κυτταρίτιδα κ εχω παρει 6 κιλά μέχρι στιγμής.. Επίσης φοραω μονο φορέματα δεν αντέχω τπτ αλλο.. Κ επίσης το στήθος σας τρέχει καθόλου?? Εμένα έχει 2 βδομάδες ειδικά τ ένα μόνο μ τ που ζουλιχτει βγαίνει λίγο κ επίσης κάποιες στιγμές π πριζεται νιώθω λίγο τσούξιμο σαν να ανοίγει τ δέρμα εκεί.. Πήρα μια κρέμα της frezyderm  κ βάζω π είναι Γ προετοιμασια των θηλων.. 

Ευτυχώς που είναι καλοκαίρι κ μπορούμε να βάζουμε φορεματακια αέρινα κ δροσερά. Κ εγώ έβαζα αυτή την κρέμα. Τώρα όμως βάζω λάδι καρύδας βιολογικο. Βέβαια είμαι σαν το λαδοποντικο αλλά νομιζω μου κανει καλύτερη δουλειά

2 hours ago, Υβόννη said:

Καλημερα αγαπημενες μου τί κανετε; Ελπιζω να ειστε ολες ξεκουραστες μετα το σκ και να κοιμηθηκατε καλα παρα τη ζεστη! 

Κοριτσια μου σας ειδα στον υπνο μου! Ειδα οτι ειχαμε συναντηση σε ενα μαθηματικο συνεδριο (ασχολιαστο) και μια μια σηκωνοταν λεει και ελεγε ποια ειναι και δυο τρια πραγματα για τον εαυτο της και μετα αφου καπως εσπασε ο παγος, αγκαλιες φιλια ημασταν ολες η μια με την αλλη. Και μετα λεει πηγαμε για πιτσα και ποτα!!!! Η αιθουσα συνεδριων παντως εδω μας χωραει! Και εχουμε.και πιτσαρια διπλα στη σχολη!!! Αν ενδιαφερεστε πειτε μου να κλεισω:P

Ειρηνακι μου ωραίο το όνειρο. Επειδή με τα μαθηματικά δεν έχω κ τις καλύτερες σχέσεις, θα κρατήσω την πίτσα που μου αρέσει πιο πολύ! Margarita ή vegetarian για εμένα παρακαλώ 

2 hours ago, MumMaria said:

Καλημέρα κορίτσια μου,καλή μας εβδομάδα,με πολλές κλωτσιτσες,τούμπες κ χορευτικά από τα μωράκια μας:x

Εγώ χθες έκανα την λίστα για την Χαλκιδική κ σήμερα το απογευμα θα κάνω τα πραγματακια μας.αυριο αναχωρούμε.ρε παιδιά κ τι δεν χρειάζεσαι όταν έχεις ένα μωρό!!!!οκ πήγαμε κ στα Γιάννενα αλλά εκεί κάποια πράγματα τα είχε κ η πεθερά μου,τώρα κ με το covid θα πάρω από σεντόνια μέχρι σπρέι detol να γελάσω τα πάντα!! Εντωμεταξύ δούλευα κ μέχρι τις 2 χθες κ σήμερα είμαι σαν ζόμπι..κατά τις 12 θα πάμε σε ένα πάρκο που είναι ένα τεταρτακι από δω με τον Βασίλη κ μια φίλη μου.εχει κ πάπιες κ μπόλικη σκιά,οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα την αντέξουμε την ζέστη.37αρια σημερα:-?

@Υβόννη καλά κι εγώ σας έχω δει στο όνειρο μου αρκετές φορές αλλά τόσες λεπτομέρειες δεν θυμάμαι!χαχα!μου άρεσε που συνδυασες το φόρουμ μας με τα μαθηματικά αλλά κ με την πίτσα!:-D

Μαρακι μου να περασετε όμορφα στην Αφυτο! Είναι ωραίο μέρος. Να πάτε σε εκείνο το καφε που έχει πολυ ωραία θεα προς το άλλο πόδι. 
Να το χαρείτε κ εσεις κ ο μικρός σας! Του χρόνου θα είναι κ η σουρλουλου μαζί σας 

1 hour ago, Ellizza said:

Καλημέρα κορίτσια! Μια υπέροχη εβδομάδα να έχουμε!!! Εγώ από χθες έχω αγχωθει έχουν πρηστεί τα δάχτυλα μου και η βέρα έχει σφηνώσει! Μόλις βγει ( ελπίζω σύντομα) δε θα τη ξαναβάλω!! Του χρόνου πάλι χαχα προς το παρόν έβαλα λίγο παγο

Είναι απόλυτα φυσιολογικά τα πρηξίματα κορίτσι μου! Βάλε βουτυρακι κ θα βγει. 
Φύλαξε την στο κουτάκι της κ την φοράς πάλι αργότερα 

1 hour ago, Gogo1994 said:

Καλημέρα γλυκά μου κορίτσια. Σήμερα με έπιασε μια υπνηλία φοβερή. Μόλις ξύπνησα. Τέλειο το όνειρο Υβόννη μου κ η πιτσουλα τα μαθηματικά τα προσπέρασα. Χάχα

Σήμερα έχω ραντεβού με το γιο μου στις 4 

Γωγουλα μου με το καλό να δεις τον γιοκα σου!!! Πες της γιατρού ότι η καμπύλη είναι τέλεια!!! 

6 minutes ago, Argyroula said:

Ααααχχχ ασε....το έπαθα κι εγώ αυτό δύο τρεις φορές και τα έβγαλα ολα. Ήταν πριν μια εβδομάδα που ήμουν ευτυχισμένη γιατί έκανα πιπί ανα 2-3 ώρες(το λέω γιατί μπορεί να έκανα κατακράτηση) . Τώρα μου ξεπρηστηκαν αλλά είμαι στην εβδομάδα που κάνω ανα 1 ώρα το πολύ. Ειδικά στην θάλασσα μαρτυρησα! Εμένα μου κοκκινιζουν και με πονάνε-φαγουριζουν κιόλας. 

Κορίτσια μου γλυκά δνε σας έχω διαβάσει όλες ακόμα γιατί είμαι με δεδομένα ανοιχτά από την Παρασκευή. Θυμάστε πόσο φρικαρισμενη ήμουν οπότε αποφάσισα να έρθω σ ένα εξοχικό κοντά στο Ξυλόκαστρο συγγενών και φεύγουμε σήμερα. Έκανα και μπάνια χαλάρωσα... Έφαγα....και το βράδυ θα πάμε να δούμε τον μπεμπακο!!! Ευτυχώς με το ταξίδι και το ξεπακεταρισμα θα περάσει η ώρα και θα έρθει αυτή η στιγμή που όλες καρδιοχτυπουμε!!! Εύχομαι να μας πει ότι όλα είναι οκ!! Σας στέλνω τα φιλιά μου!!! :* 

Αργυρούλα μου καλή επιστροφή κ με το καλό να δείτε το μωράκι σας! 

Κοριτσια μου ελπίζω να είσαστε όλες καλά. Εδώ έχει πολύ ζεστη κ σήμερα! 
Χθες ευτυχώς πήγαμε νότια Κρήτη κ δροσιστήκαμε. Η θάλασσα ήταν πάγος!!! 
Σας φιλώ γλυκα 

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

DjQBp3.png

Just now, demifilol said:

νομιζω πολλές  γυναίκες έχουμε κυτταρίτιδα !εγω τουλάχιστον είχα αρκετή ,,,τωρα παρα έγινε !!!αλλα θα φύγει !!!μην φατε πάλι αρακά !!!κριμα είναι !!!την αληθεια είπε ο άνθρωπος σου !!τι να έλεγε ;;;;Δ έχεις καθόλου ;;;τότε θα του ρίχνεις καμία παντόφλα για το ψέμα !

Γεια σου Ευακι !!οσο περνάει Ο καιρός θα την νιώθεις όλο κ πιο πολύ !!!Ωραία αίσθηση !!οτι κ ν έχουμε θα είναι περαστικό !!!

@MumMaria Μαράκι καλα να περάσετε ,,ν ξεκουραστείτε ,,οι πρώτες σας διακοπές να σας μείνουν αξέχαστες !!!

Μπιφτεκια φαγαμε ενταξει χχχα!!!! Ναι μωρε τον πειραζω συνεχεια! Αντε να ερθει ο μικρος να τους πειραζω μαζι!! Εκτος αν κανουν ομαδα και.με δουλευουν εκεινοι!!!

Ορμονικη ειναι η κυτταριτιδα μας τωρα! Μεσαιωνικη ομορφια εχουμε θα λεμε χιχιχι! Απλα ειπα να σας ρωτησω κι εσας!!!  

Δημητρουλα μου χαιρομαι που μπαινουμε εβδομο αλλα για σενα χαιρομαι και λιγο εξτρα χιχιχιχι!!! 

Just now, Alkyoni said:

Θα κουράστηκες κορίτσι μου. Οι αντοχές μας δεν είναι το ίδιο. Κ εγώ νιώθω πονάκια αλλά κ ο γιατρός κ τα κορίτσια μας εδώ είπαν ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εύχομαι να είσαι καλύτερα τώρα 

Ευτυχώς που είναι καλοκαίρι κ μπορούμε να βάζουμε φορεματακια αέρινα κ δροσερά. Κ εγώ έβαζα αυτή την κρέμα. Τώρα όμως βάζω λάδι καρύδας βιολογικο. Βέβαια είμαι σαν το λαδοποντικο αλλά νομιζω μου κανει καλύτερη δουλειά

Ειρηνακι μου ωραίο το όνειρο. Επειδή με τα μαθηματικά δεν έχω κ τις καλύτερες σχέσεις, θα κρατήσω την πίτσα που μου αρέσει πιο πολύ! Margarita ή vegetarian για εμένα παρακαλώ 

Μαρακι μου να περασετε όμορφα στην Αφυτο! Είναι ωραίο μέρος. Να πάτε σε εκείνο το καφε που έχει πολυ ωραία θεα προς το άλλο πόδι. 
Να το χαρείτε κ εσεις κ ο μικρός σας! Του χρόνου θα είναι κ η σουρλουλου μαζί σας 

Είναι απόλυτα φυσιολογικά τα πρηξίματα κορίτσι μου! Βάλε βουτυρακι κ θα βγει. 
Φύλαξε την στο κουτάκι της κ την φοράς πάλι αργότερα 

Γωγουλα μου με το καλό να δεις τον γιοκα σου!!! Πες της γιατρού ότι η καμπύλη είναι τέλεια!!! 

Αργυρούλα μου καλή επιστροφή κ με το καλό να δείτε το μωράκι σας! 

Κοριτσια μου ελπίζω να είσαστε όλες καλά. Εδώ έχει πολύ ζεστη κ σήμερα! 
Χθες ευτυχώς πήγαμε νότια Κρήτη κ δροσιστήκαμε. Η θάλασσα ήταν πάγος!!! 
Σας φιλώ γλυκα 

Αλκυονη μου τρωμε την ιδια πιτσα!!!!!!! Κι εγω αυτες διαλεγω οταν τρωμε!!!! 

Αχ Νοτια Κρητη και δροσερη θαλασσα....Ελπιζω να το απολαυσατε!!! Σε δυο μερες θα δεις και την κουκλιτσα σου!!!!!  

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη said:

Μπιφτεκια φαγαμε ενταξει χχχα!!!! Ναι μωρε τον πειραζω συνεχεια! Αντε να ερθει ο μικρος να τους πειραζω μαζι!! Εκτος αν κανουν ομαδα και.με δουλευουν εκεινοι!!!

Ορμονικη ειναι η κυτταριτιδα μας τωρα! Μεσαιωνικη ομορφια εχουμε θα λεμε χιχιχι! Απλα ειπα να σας ρωτησω κι εσας!!!  

Δημητρουλα μου χαιρομαι που μπαινουμε εβδομο αλλα για σενα χαιρομαι και λιγο εξτρα χιχιχιχι!!! 

Αλκυονη μου τρωμε την ιδια πιτσα!!!!!!! Κι εγω αυτες διαλεγω οταν τρωμε!!!! 

Αχ Νοτια Κρητη και δροσερη θαλασσα....Ελπιζω να το απολαυσατε!!! Σε δυο μερες θα δεις και την κουκλιτσα σου!!!!!  

Χαίρομαι που έχουμε τα ίδια γούστα. Οι περισσότεροι με σνομπάρουν που δεν μ αρέσουν καθόλου τα αλλαντικά!

Ωραια ήταν χθες! Βέβαια μπήκα στην θάλασσα τόσο ώστε να μην βραχεί καθόλου το κουτί μου. Κ έκανα όπως κανει η γλυκιά μου μανούλα ... Με τα χεράκια μου δρόσισα κ το υπόλοιπο κορμάκι μου 
 Σε δυο μέρες! Έχω κανονίσει να κάνω πολλές δουλειές μέχρι τότε για να περάσει πιο σύντομα ο χρόνος 

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κι εγω την ονειρευομαι μια πιτσουλα χαχα! Ισως κανω καμια σπιτικη με εναλλακτικη ζυμη, αλλα οπως λεει ο αδερφος μου αυτο πιτσα δεν ειναι χαχα!

Γλυκια μου ρωτα το γιατρο για το αλατι πριν κανεις καποιο πειραμα, αλλα αν ειναι οκ να το μειωσεις δοκιμασε υποκαταστατο και μπαχαρικα! Ειναι ολα μια ιδεα, αν λιγο λιγο το μειωσεις θα δεις μετα οτι θα σου αρεσει και αλλιως! Το λεω μηπως ετσι δεις και διαφορα με το πρηξιμο λιγακι. Εμενα με βοηθησε πολυ η μειωση του αλατιου γενικα και πλεον το πιστευεις οτι δεν θελω το αλατι; Μου χαλαει τη γευση!

Καλως το κοριτσι μας! Τί κανεις Ευακι μου; Πώς περνατε εκει στο νησι; Θα ερχοσουν Αθηνα για γιατρο τωρα καπου ή δε θυμαμαι καλα;  Αν ναι, θα το συνδυασετε και με ψωνια λογικα! Περιμενουμε νεαρες!!!!!!!

Κοριτσακι μου μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο! Νερακι, λιγοερο αλατακι και αν ειναι πρησμενα και τα ποδαρακια, δοκιμασε να βαλεις λιγο πανω στον τοιχο! Βοηθαει πολυ!!!

Μια χαρα ειμαι σημερα καμια ενοχληση...εκτος απο χτες που με επιασε στο περπατημα εχω παρατηρησει οτι με πιανει μια μερα πονος (ηπιος βεβαια) κ μετα 3-4 μερες ειμαι μια χαρα...κ στο γιατρο που ειχα πει οτι εχω πονους δεν μου ειπε κατι..

Οταν ειχα παει στο γιατρο μου ειπε να κλεισω β επιπεδου σε 3 βδομαδες δηλαδη οταν θα ειμαι 21 εβδομαδων..καλα θα ειναι τοτε η να το αφησω για 22η;

• Μου αρέσει 1

BDoAp3.png

Just now, Depykal είπε:

Μια χαρα ειμαι σημερα καμια ενοχληση...εκτος απο χτες που με επιασε στο περπατημα εχω παρατηρησει οτι με πιανει μια μερα πονος (ηπιος βεβαια) κ μετα 3-4 μερες ειμαι μια χαρα...κ στο γιατρο που ειχα πει οτι εχω πονους δεν μου ειπε κατι..

Οταν ειχα παει στο γιατρο μου ειπε να κλεισω β επιπεδου σε 3 βδομαδες δηλαδη οταν θα ειμαι 21 εβδομαδων..καλα θα ειναι τοτε η να το αφησω για 22η;

Μια χαρά είναι η 21η βδομάδα για β επιπέδου..την εξεταση αυτή μπορείς αν την κανείς από την 20η ως την 24η βδομάδα!!οπότε δεν έχεις θεμα

• Ευχαριστώ 1

Just now, Υβόννη είπε:

όμορφα..ναι 29 τώρα θα κατέβω κ την ίδια μέρα έχω 2 γιατρούς κ γυναικολογο κ ενδοκρινολογο ναι θα κοιτάξω και για κάποια πράγματα σιγά σιγά..

Just now, demifilol είπε:

Ναι Δημητρουλα μου τέλεια η αίσθηση!!

• Μου αρέσει 3

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Alkyoni said:

Χαίρομαι που έχουμε τα ίδια γούστα. Οι περισσότεροι με σνομπάρουν που δεν μ αρέσουν καθόλου τα αλλαντικά!

Ωραια ήταν χθες! Βέβαια μπήκα στην θάλασσα τόσο ώστε να μην βραχεί καθόλου το κουτί μου. Κ έκανα όπως κανει η γλυκιά μου μανούλα ... Με τα χεράκια μου δρόσισα κ το υπόλοιπο κορμάκι μου 
 Σε δυο μέρες! Έχω κανονίσει να κάνω πολλές δουλειές μέχρι τότε για να περάσει πιο σύντομα ο χρόνος 

Κι εμενα με κοροιδευουν χαχαχα! Καλυτερα περισσοτερη πιτσα για εμας αφου κανενας δε θα κλεψει κομματι!

Καλα εκανες και δροσισες ετσι το κορμακι σου! Γλυκουλα μανουλα!!!!

Ναι θα περασουν οι μερες κοριτσακι μου! Μανι πανι παει η μερα σημερα σχεδον!

Just now, Depykal said:

Τελεια μια χαρουλα που εισαι σημερα καλα! Ναι αυτα τα πονακια ειναι στο παιχνιδι αλλα το χειριστηκες μια χαρα χτες που καθισες!

Σε 3 βδομαδες θα εισαι 21 συν κατι ετσι δεβ ειναι; Εγω 21+κατι μερες την ειχα κανει και μου ειχε πει μια χαρα ειναι τοτε. Αντε πλησιαζεις κι εσυ!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Depykal said:

Αγαπημένη μου χαίρομαι που είσαι καλά σήμερα. Η εξέταση αυτή γίνεται μεταξύ 20-24 εβδομάδα. Απλά κάποιοι γιατροί προτιμούν να την κάνουν στην 23η. Λογικά σε ρώτησαν σε ποια εβδομάδα είσαι όταν πήρες να κλείσεις το ραντεβού. Αυτοί ξέρουν ότι είναι οκ για να σου το προγραμματίσουν στην 21η 

Έχω μια ερώτηση για τα κορίτσια που κάνουν αντιπηκτική. Τώρα κ δυο τρεις μέρες το πρωί που πάω να κάνω την ένεση, μόλις έχω καρφώσει λίγο την βελόνα νιώθω τη ζουζουνα μου να κουνάει σε εκείνο το σημείο. Εντάξει, εννοείται κ μαρμαρώνω κ χάνεται η δύναμη από τα χέρια μου. Όποτε βγάζω την βελόνα κ κάνω την ένεση από την άλλη μεριά. Η ερώτηση μου είναι τώρα η εξής. Κανετε την ένεση από το κάτω μέρος του ομφαλού ή κ από το πάνω μέρος;

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Ναι @Υβόννη μου 21 κ κατι θα ειμαι...

Κοριτσια μου κατι ακομα για οσες ψαχνετε καροτσι κ δεν εχετε καταληξει...να κοιταξετε κ το joie...το εχει η ξαδερφη μου κ το προτεινει ειδικα για τους κραδασμους ειναι πολυ καλο κ ελαφρυ μου ειπε...γενικα κ σε ομορφια ειναι ωραιο...εγω μαλλον στην τριλογια αυτη θα καταληξω...

BDoAp3.png

Just now, Υβόννη said:

Κι εμενα με κοροιδευουν χαχαχα! Καλυτερα περισσοτερη πιτσα για εμας αφου κανενας δε θα κλεψει κομματι!

Καλα εκανες και δροσισες ετσι το κορμακι σου! Γλυκουλα μανουλα!!!!

Ναι θα περασουν οι μερες κοριτσακι μου! Μανι πανι παει η μερα σημερα σχεδον!

Τελεια μια χαρουλα που εισαι σημερα καλα! Ναι αυτα τα πονακια ειναι στο παιχνιδι αλλα το χειριστηκες μια χαρα χτες που καθισες!

Σε 3 βδομαδες θα εισαι 21 συν κατι ετσι δεβ ειναι; Εγω 21+κατι μερες την ειχα κανει και μου ειχε πει μια χαρα ειναι τοτε. Αντε πλησιαζεις κι εσυ!!!!

Ειρηνακι μου έπεσε στο μάτι μου στο about 98 days to go!!! Ενθουσιάστηκα!!! Σε λιγότερο από 100 μερούλες θα έχεις τον Ραφαηλ σου στην αγκαλίτσα σου ❤️

• Μου αρέσει 4

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni said:

Ειρηνακι μου έπεσε στο μάτι μου στο about 98 days to go!!! Ενθουσιάστηκα!!! Σε λιγότερο από 100 μερούλες θα έχεις τον Ραφαηλ σου στην αγκαλίτσα σου ❤️

Γλυκουλα μου!!!!!!! Τωρα το ειδα που το ειπες!!!! Εγινε διψηφιος!!! Αυριο εβδομος πρωτα ο Θεος!!! Περναει ο καιρος σιγα σιγα για ολες μας! 

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Alkyoni είπε:

Αγαπημένη μου χαίρομαι που είσαι καλά σήμερα. Η εξέταση αυτή γίνεται μεταξύ 20-24 εβδομάδα. Απλά κάποιοι γιατροί προτιμούν να την κάνουν στην 23η. Λογικά σε ρώτησαν σε ποια εβδομάδα είσαι όταν πήρες να κλείσεις το ραντεβού. Αυτοί ξέρουν ότι είναι οκ για να σου το προγραμματίσουν στην 21η 

Έχω μια ερώτηση για τα κορίτσια που κάνουν αντιπηκτική. Τώρα κ δυο τρεις μέρες το πρωί που πάω να κάνω την ένεση, μόλις έχω καρφώσει λίγο την βελόνα νιώθω τη ζουζουνα μου να κουνάει σε εκείνο το σημείο. Εντάξει, εννοείται κ μαρμαρώνω κ χάνεται η δύναμη από τα χέρια μου. Όποτε βγάζω την βελόνα κ κάνω την ένεση από την άλλη μεριά. Η ερώτηση μου είναι τώρα η εξής. Κανετε την ένεση από το κάτω μέρος του ομφαλού ή κ από το πάνω μέρος;

Καλησπερα! Μου είχαν πει να την κάνω από το ύψος του αφαλου και κάτω 4 δάκτυλα περίπου..  μια από τη μια και μια απο την αλλη μερια. Και εγω το έχω νιώσει να κουνιέται αλλά ο γιατρος με διαβεβαίωσε ότι δεν υπαρχει περιπτωση να παθει κατι το μωρο οπως και να την βάλω. Ειναι πολύ μακρια από την ενεση. Βεβαια τις τελευταιες μερες αρχισα να την κανω στο μπουτι γιατι δεν άντεχα άλλο την αιμοραγια στη κοιλια. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...