Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Εχουμε παρα πολυ πρασινο εδω ευτυχως! Η Στουτγκαρδη ειναι γενικα αρκετα πρασινη θα ελεγα! Και η περιοχη που μενουμε αν και σχετικα κεντρικη, ετυχε και ειναι πολυ family friendly! Εχει πολλα παρκακια, παιδικες χαρες, παιδικους σταθμους κτλ που πας με τα ποδια απο το σπιτι μας. 

Απλα.χαιρομαι.που ειπες οτι εχετε τοσο πρασινο κι εσεις!!! Γιατι ξερω οτι στις μεγαλες πολεις δυσκολα το βρισκεις αυτο!

Αχ τι καλά!!!ο Ραφαήλ θα βρει την χαρά του με τις παιδικές χαρές κ τις βόλτες!!;-):grin:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Μια υπέροχη εβδομάδα να έχουμε!!! Εγώ από χθες έχω αγχωθει έχουν πρηστεί τα δάχτυλα μου και η βέρα έχει σφηνώσει! Μόλις βγει ( ελπίζω σύντομα) δε θα τη ξαναβάλω!! Του χρόνου πάλι χαχα προς το παρόν έβαλα λίγο παγο

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα γλυκά μου κορίτσια. Σήμερα με έπιασε μια υπνηλία φοβερή. Μόλις ξύπνησα. Τέλειο το όνειρο Υβόννη μου κ η πιτσουλα τα μαθηματικά τα προσπέρασα. Χάχα

Σήμερα έχω ραντεβού με το γιο μου στις 4 

• Μου αρέσει 7

yRr5p2.png

Just now, Ellizza είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Μια υπέροχη εβδομάδα να έχουμε!!! Εγώ από χθες έχω αγχωθει έχουν πρηστεί τα δάχτυλα μου και η βέρα έχει σφηνώσει! Μόλις βγει ( ελπίζω σύντομα) δε θα τη ξαναβάλω!! Του χρόνου πάλι χαχα προς το παρόν έβαλα λίγο παγο

Βάλε λίγο βουτυρακι κ θα βγει;-)

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα γλυκά μου κορίτσια. Σήμερα με έπιασε μια υπνηλία φοβερή. Μόλις ξύπνησα. Τέλειο το όνειρο Υβόννη μου κ η πιτσουλα τα μαθηματικά τα προσπέρασα. Χάχα

Αχ τι καλά Γωγώ μου,έφτασε η μέρα!!!!ελπίζω να μην σε καθυστερήσει πάλι!να είναι δραστήριος κ να τον χαρείς κοπέλα μου!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Βάλε λίγο βουτυρακι κ θα βγει;-)

Αχ τι καλά Γωγώ μου,έφτασε η μέρα!!!!ελπίζω να μην σε καθυστερήσει πάλι!να είναι δραστήριος κ να τον χαρείς κοπέλα μου!!!

Ευχαριστώ Μαρία μου είναι από τα τελευταία ραντεβού οπότε πιστεύω όχι.. Ωστόσο έβλεπα όνειρο ότι μου έλεγε για τη καμπύλη ότι δεν είναι τόσο ευχαριστημένη:P

• Χαχα 4

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! 
ωραια όνειρα , με το καλό τα ραντεβού σήμερα! Κάνει και τρομερή ζέστη δεν βοηθάει στο πρήξιμο... κόβουμε αλάτι , πίνουμε νεράκι , καθόμαστε σε δροσερό μέρος!

• Μου αρέσει 5

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ευχαριστώ Μαρία μου είναι από τα τελευταία ραντεβού οπότε πιστεύω όχι.. Ωστόσο έβλεπα όνειρο ότι μου έλεγε για τη καμπύλη ότι δεν είναι τόσο ευχαριστημένη:P

Καλά μπορεί να ακούσεις κ κάτι τέτοιο, μην πτοηθεις;-)

Just now, Ellizza είπε:

Ααααχχχ ασε....το έπαθα κι εγώ αυτό δύο τρεις φορές και τα έβγαλα ολα. Ήταν πριν μια εβδομάδα που ήμουν ευτυχισμένη γιατί έκανα πιπί ανα 2-3 ώρες(το λέω γιατί μπορεί να έκανα κατακράτηση) . Τώρα μου ξεπρηστηκαν αλλά είμαι στην εβδομάδα που κάνω ανα 1 ώρα το πολύ. Ειδικά στην θάλασσα μαρτυρησα! Εμένα μου κοκκινιζουν και με πονάνε-φαγουριζουν κιόλας. 

Κορίτσια μου γλυκά δνε σας έχω διαβάσει όλες ακόμα γιατί είμαι με δεδομένα ανοιχτά από την Παρασκευή. Θυμάστε πόσο φρικαρισμενη ήμουν οπότε αποφάσισα να έρθω σ ένα εξοχικό κοντά στο Ξυλόκαστρο συγγενών και φεύγουμε σήμερα. Έκανα και μπάνια χαλάρωσα... Έφαγα....και το βράδυ θα πάμε να δούμε τον μπεμπακο!!! Ευτυχώς με το ταξίδι και το ξεπακεταρισμα θα περάσει η ώρα και θα έρθει αυτή η στιγμή που όλες καρδιοχτυπουμε!!! Εύχομαι να μας πει ότι όλα είναι οκ!! Σας στέλνω τα φιλιά μου!!! :* 

• Μου αρέσει 9

yi9jp3.png

Just now, Gogo1994 said:

Γωγουλα μου εσενα σκεφτηκα οταν ξυονησα με το συνεδριο χαχαχχα!!!! Αχ με το καλο να δεις το παλικαρακι σου!!!

Πες στη γιατρο τσεκαραμε την καμπυλη και με Γερμανια και με Θεσσαλονικη και Αθηνα και Γιαννενα και νησια!!! Μη μας τη μπαινει λοιπον χαχαχαχα!!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Γωγουλα μου εσενα σκεφτηκα οταν ξυονησα με το συνεδριο χαχαχχα!!!! Αχ με το καλο να δεις το παλικαρακι σου!!!

Πες στη γιατρο τσεκαραμε την καμπυλη και με Γερμανια και με Θεσσαλονικη και Αθηνα και Γιαννενα και νησια!!! Μη μας τη μπαινει λοιπον χαχαχαχα!!!!

Χαχαχαχ αυτό ακριβώς θα της πω ομωςςς να ξέρετε Ε. Κ ότι εσείς οι φίλες μου μου είπατε ότι είναι εντάξει 

• Χαχα 2

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Geo81 said:

Καλημέρα κορίτσια! 
ωραια όνειρα , με το καλό τα ραντεβού σήμερα! Κάνει και τρομερή ζέστη δεν βοηθάει στο πρήξιμο... κόβουμε αλάτι , πίνουμε νεράκι , καθόμαστε σε δροσερό μέρος!

Καλημερα γλυκο μας κοριτσι!!! Πολυ σωστα με το αλατι! Εχει κοριτσια μου υποκαταστατο αλατιου η φυτρο! Με εσωσε στην εξωσωματικη που εκοψα τελειως το αλατι! Βοηθαει απιστευτα στην κατακρατηση να μειωσουμε το αλατι αν δεν μπορουμε να τκ κοψουμε μαχαιρι (η δεν κανει λογω υποτασης).

Just now, Argyroula said:

Ααααχχχ ασε....το έπαθα κι εγώ αυτό δύο τρεις φορές και τα έβγαλα ολα. Ήταν πριν μια εβδομάδα που ήμουν ευτυχισμένη γιατί έκανα πιπί ανα 2-3 ώρες(το λέω γιατί μπορεί να έκανα κατακράτηση) . Τώρα μου ξεπρηστηκαν αλλά είμαι στην εβδομάδα που κάνω ανα 1 ώρα το πολύ. Ειδικά στην θάλασσα μαρτυρησα! Εμένα μου κοκκινιζουν και με πονάνε-φαγουριζουν κιόλας. 

Κορίτσια μου γλυκά δνε σας έχω διαβάσει όλες ακόμα γιατί είμαι με δεδομένα ανοιχτά από την Παρασκευή. Θυμάστε πόσο φρικαρισμενη ήμουν οπότε αποφάσισα να έρθω σ ένα εξοχικό κοντά στο Ξυλόκαστρο συγγενών και φεύγουμε σήμερα. Έκανα και μπάνια χαλάρωσα... Έφαγα....και το βράδυ θα πάμε να δούμε τον μπεμπακο!!! Ευτυχώς με το ταξίδι και το ξεπακεταρισμα θα περάσει η ώρα και θα έρθει αυτή η στιγμή που όλες καρδιοχτυπουμε!!! Εύχομαι να μας πει ότι όλα είναι οκ!! Σας στέλνω τα φιλιά μου!!! :* 

Γλυκουλα μου καλα να περνας!! Περιμενουμε νεα απο το αντρακι σου!!!!

Just now, Gogo1994 said:

Χαχαχαχ αυτό ακριβώς θα της πω ομωςςς να ξέρετε Ε. Κ ότι εσείς οι φίλες μου μου είπατε ότι είναι εντάξει 

Παιρνω ολη την ευθυνη πανω μου χαχαχα! Τσεκαρισμενη καμπυλη εγχωρια και διεθνως οχι αστεια!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

8 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Ελπίζω να μην σε αγχωσα,δεν εννοώ να μην την ακουμπάς κιόλας,εννοώ να μην την ζουπας,πασπατευεις έντονα,έτσι;:oops:

Καλημεραααα, οχι δεν τ πειραζω τ καταλαβαίνω αν ξαπλώσω λίγο πανω τους κ ζοριστουν ότι βγαινειιι

πρίν από 21 λεπτά , MumMaria είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου,καλή μας εβδομάδα,με πολλές κλωτσιτσες,τούμπες κ χορευτικά από τα μωράκια μας:x

Εγώ χθες έκανα την λίστα για την Χαλκιδική κ σήμερα το απογευμα θα κάνω τα πραγματακια μας.αυριο αναχωρούμε.ρε παιδιά κ τι δεν χρειάζεσαι όταν έχεις ένα μωρό!!!!οκ πήγαμε κ στα Γιάννενα αλλά εκεί κάποια πράγματα τα είχε κ η πεθερά μου,τώρα κ με το covid θα πάρω από σεντόνια μέχρι σπρέι detol να γελάσω τα πάντα!! Εντωμεταξύ δούλευα κ μέχρι τις 2 χθες κ σήμερα είμαι σαν ζόμπι..κατά τις 12 θα πάμε σε ένα πάρκο που είναι ένα τεταρτακι από δω με τον Βασίλη κ μια φίλη μου.εχει κ πάπιες κ μπόλικη σκιά,οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα την αντέξουμε την ζέστη.37αρια σημερα:-?

@Υβόννη καλά κι εγώ σας έχω δει στο όνειρο μου αρκετές φορές αλλά τόσες λεπτομέρειες δεν θυμάμαι!χαχα!μου άρεσε που συνδυασες το φόρουμ μας με τα μαθηματικά αλλά κ με την πίτσα!:-D

Καλα να περασετεεε:-D

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Καλησπερα κοροτσια μου... @Υβόννη τι ωραιο ονειρο ηταν αυτο...να χαμε κ μια πιτσουλα τωρα...υποκαταστατο αλατιου ε;;θα το ψαξω γιατι μαρεσει το αλατακι στο φαγητο..

Εμενα εχω παρατηρησει οτι μου πρηζεται μονο το δαχτυλο που εχω τη βερα,την βγαζω για λιγες μερες κ μετα την ξαναβαζω κ μετα τα ιδια παλι..

BDoAp3.png

Just now, Argyroula είπε:

Όλα θα είναι τέλεια,θα το δεις,ο μικρός σου θα είναι σούπερ!πω πω υπερήχους με αγοράκια σήμερα λοιπόν!:x θα περιμένουμε νέα σου!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Argyroula είπε:

Αχ πραγματικά! Κι εμένα πρηστηκαν και κοκκίνισαν. Άρχισα να πίνω πιο πολύ νερό μπας και δω διαφορά! Ευχαριστώ!! Εύχομαι όλα να είναι τέλεια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...