Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι Γωγουλα μου 26+1!!!!! Ααα ωραια η βερμουδιτσα!!!! Αλλα νομιζω τωρα τζην με τοση ζεστη ασε! Καλυτερα φορεματακια!!!

@Φραουλίνοκαι τα ραντακια με τις παντελονες μου αρεσαν!!!! 

Κοριτσια ερωτηση! Εχετε δει διαφορα σε κυτταριτιδα; νομιζω ειναι λιγο πιο εντονη αλλα δεν μπορω να καταλαβω

ΥΓ1 Πρωην αθλητριες και μελλουσες μανουλες με διαστασεις μοντελου (δηλαδη ολες σας σχεδον) οπως αγνοησουν την ερωτηση, ευχαριστω. Απαντησεις τυπου "εγω δεν ειχα ποτε κυτταριτιδα με.τι μοιαζει" θα αναφερονται στη διαχειριση!

ΥΓ2 ο αντρας μου απαντησε: οχι αγαπουλα μου οπως παντα ειναι! Wrong answer!!!Μαντεψτε ποιος θα ξαναφαει αρακα ξαναζεσταμενο κιολας αυριο το μεσημερι!!!!

Εγω ειδα μεγαλη διαφορα στη κυταριτιδα...καλα εχω παρει κ ολα τα κιλα στον πωπω αλλα στεναχωρηθηκα λιγο η αληθεια ειναι..που να πηγαινα κ θαλασσα θα κρυβομουν με παρεο...

Εγω κοριτσια επιτελους σημερα ειπα να παω στη λιμνη να περπατησω λιγο κ να κατσω να χαζεψω...με ουτε 10 λεπτα περπατημα με επιασε ενας πονος χαμηλα αριστερα..εκατσα αμεσως γιατι τρομαξα κ μετα γυρισα σπιτι..εχω λιγο ακομα πονο αλλα οχι τοσο εντονο οσο με επιασε στην αρχη...ελπιζω να ειναι φυσιολογικο...

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Depykal είπε:

Εγω ειδα μεγαλη διαφορα στη κυταριτιδα...καλα εχω παρει κ ολα τα κιλα στον πωπω αλλα στεναχωρηθηκα λιγο η αληθεια ειναι..που να πηγαινα κ θαλασσα θα κρυβομουν με παρεο...

Εγω κοριτσια επιτελους σημερα ειπα να παω στη λιμνη να περπατησω λιγο κ να κατσω να χαζεψω...με ουτε 10 λεπτα περπατημα με επιασε ενας πονος χαμηλα αριστερα..εκατσα αμεσως γιατι τρομαξα κ μετα γυρισα σπιτι..εχω λιγο ακομα πονο αλλα οχι τοσο εντονο οσο με επιασε στην αρχη...ελπιζω να ειναι φυσιολογικο...

Φυσιολογικό είναι γλυκιά μου,μάλλον θα ήταν κάπως η θέση του μωρού σου κ θα ζοριστηκες με το περπάτημα,καλά έκανες πάντως που καθήσες.τωρα είσαι καλύτερα;;

• Μου αρέσει 1

Just now, Depykal said:

Κοριτσακι μου μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. Ησουν και τοσο καιρο ξαπλα και τωρα ειναι λογικο να θελει λιγο χρονο το σωμα να συνηθισει τι βαρος με το μωρακι. Ξεκουρασου σημερα και μην ανησυχεις. Μπορει το μωρακι να εβαλε εκει το κεφαλακι του και να σε πιεσε. 

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Φυσιολογικό είναι γλυκιά μου,μάλλον θα ήταν κάπως η θέση του μωρού σου κ θα ζοριστηκες με το περπάτημα,καλά έκανες πάντως που καθήσες.τωρα είσαι καλύτερα;;

Ναι τωρα ξαπλωσα λιγο κ σχεδον δεν νιωθω καθολου πονο..:)

BDoAp3.png

@Υβόννη κυτταρίτιδα χαμοοοοος!!!!άστα!!!κ να σου πω την αλήθεια,επειδή ήμουν γυμνασμενη κ αδύνατη δεν είχα ποτε,απο πέρσι στον Βασίλη,τσουυυυπ να την πετάχτηκε!καλά φέτος δεν το συζητώ,απλά με είδα την προηγούμενη βδομάδα που πήγα Καλλικράτεια κ κούνησα το κεφάλι στο καθρέφτη!τι να κάνουμε ρε κορίτσια;;!!οι θυσίες της μάνας δεν λένε;!:P

@Geo81 τι όμορφη ιδέα ρε συ!!!κ πολύ καλά έκανες,κ εμείς έχουμε πολλές φωτό αλλά όχι έτσι,με τέτοιο concept φοβερο:x εμείς βγάζαμε κάθε μήνα σίγουρα στα γενέθλια του,στα πρώτα 3-4 κιόλας του παίρναμε κ τούρτα(μην κοροϊδεύετε,χαζομαμα τελείως) κ ακόμα κ τώρα έχω ένα πινακακι στον διάδρομο του σπιτιού που γράφω τους μήνες κ τις μέρες!!

Just now, Depykal είπε:

Ναι τωρα ξαπλωσα λιγο κ σχεδον δεν νιωθω καθολου πονο..:)

Ε εντάξει αυτό ήταν μάλλον,να μην αγχώνεσαι,όλα καλά ειναι:x

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια κ εγώ κυτταρίτιδα κ εχω παρει 6 κιλά μέχρι στιγμής.. Επίσης φοραω μονο φορέματα δεν αντέχω τπτ αλλο.. Κ επίσης το στήθος σας τρέχει καθόλου?? Εμένα έχει 2 βδομάδες ειδικά τ ένα μόνο μ τ που ζουλιχτει βγαίνει λίγο κ επίσης κάποιες στιγμές π πριζεται νιώθω λίγο τσούξιμο σαν να ανοίγει τ δέρμα εκεί.. Πήρα μια κρέμα της frezyderm  κ βάζω π είναι Γ προετοιμασια των θηλων.. 

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι Γωγουλα μου 26+1!!!!! Ααα ωραια η βερμουδιτσα!!!! Αλλα νομιζω τωρα τζην με τοση ζεστη ασε! Καλυτερα φορεματακια!!!

@Φραουλίνοκαι τα ραντακια με τις παντελονες μου αρεσαν!!!! 

Κοριτσια ερωτηση! Εχετε δει διαφορα σε κυτταριτιδα; νομιζω ειναι λιγο πιο εντονη αλλα δεν μπορω να καταλαβω

ΥΓ1 Πρωην αθλητριες και μελλουσες μανουλες με διαστασεις μοντελου (δηλαδη ολες σας σχεδον) οπως αγνοησουν την ερωτηση, ευχαριστω. Απαντησεις τυπου "εγω δεν ειχα ποτε κυτταριτιδα με.τι μοιαζει" θα αναφερονται στη διαχειριση!

ΥΓ2 ο αντρας μου απαντησε: οχι αγαπουλα μου οπως παντα ειναι! Wrong answer!!!Μαντεψτε ποιος θα ξαναφαει αρακα ξαναζεσταμενο κιολας αυριο το μεσημερι!!!!

Χαχαχχαχα και εγώ που είμαι περίεργη με αυτά νομίζω ο γλυκούλης για καλοοοο το είπε. Κ γω κάνω συνέχεια ερωτήσεις. Καλά τα πάει μέχρι τώρα χαχαχα 

Just now, Geo81 είπε:

Και μετά κορίτσια θα βγάζετε τα μωράκια σας κάθε μήνα μια φωτογραφία και εκεί να δείτε διαφορά που θα έχουν !!! Πόσο πολύ θα μεγαλώνουν!!! Ο κουνιαδος μου είχε φέρει έναν τεράστιο Μίκυ 60 εκατοστά στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκε ο Γιώργος ! Από τότε αποφάσισα να τους φωτογραφίζω μαζί ανα μήνα , να έχω ως σημείο αναφοράς το ίδιο κουκλάκι δλδ για να βλέπω ποσό μεγαλώνει!! Τις συγκέντρωσα όλες τις φωτό και τις έκανα κάδρο στο δωμάτιο του!!! Και αυτή ιδέα του Pinterest ;) 

Αχουυυ φανταστική ιδέα και εγώ το θέλω 

Just now, Depykal είπε:

Σε άσχετη φάση είχα μια εγώ κορίτσι μου έτσι για μέρα μόνο πόνο μια δεξιά μια αριστερά μάλλον κάνει κ εσένα ή μήτρα σου ένα μπαμ τωρα

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Αχ κορίτσια κ εγώ κυτταρίτιδα κ εχω παρει 6 κιλά μέχρι στιγμής.. Επίσης φοραω μονο φορέματα δεν αντέχω τπτ αλλο.. Κ επίσης το στήθος σας τρέχει καθόλου?? Εμένα έχει 2 βδομάδες ειδικά τ ένα μόνο μ τ που ζουλιχτει βγαίνει λίγο κ επίσης κάποιες στιγμές π πριζεται νιώθω λίγο τσούξιμο σαν να ανοίγει τ δέρμα εκεί.. Πήρα μια κρέμα της frezyderm  κ βάζω π είναι Γ προετοιμασια των θηλων.. 

Κι εμένα Δέσποινα μου,έχει δύο βδομάδες που το ένα στήθος ειδικά τρέχει όταν κάνω λίγο πιο ζεστό μπάνιο.προσπαθησε να μην πειράζεις πολύ την θηλή,μην σου προκαλέσει συσπάσεις.μου το είχε πει ο γυναικολόγος;-)

Just now, MumMaria είπε:

Κι εμένα Δέσποινα μου,έχει δύο βδομάδες που το ένα στήθος ειδικά τρέχει όταν κάνω λίγο πιο ζεστό μπάνιο.προσπαθησε να μην πειράζεις πολύ την θηλή,μην σου προκαλέσει συσπάσεις.μου το είχε πει ο γυναικολόγος;-)

Συσπάσεις ε? Κοίτα ν δεις τι γινεται:roll:

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπημενες μου τί κανετε; Ελπιζω να ειστε ολες ξεκουραστες μετα το σκ και να κοιμηθηκατε καλα παρα τη ζεστη! 

Κοριτσια μου σας ειδα στον υπνο μου! Ειδα οτι ειχαμε συναντηση σε ενα μαθηματικο συνεδριο (ασχολιαστο) και μια μια σηκωνοταν λεει και ελεγε ποια ειναι και δυο τρια πραγματα για τον εαυτο της και μετα αφου καπως εσπασε ο παγος, αγκαλιες φιλια ημασταν ολες η μια με την αλλη. Και μετα λεει πηγαμε για πιτσα και ποτα!!!! Η αιθουσα συνεδριων παντως εδω μας χωραει! Και εχουμε.και πιτσαρια διπλα στη σχολη!!! Αν ενδιαφερεστε πειτε μου να κλεισω:P

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 4

oz5Vp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου,καλή μας εβδομάδα,με πολλές κλωτσιτσες,τούμπες κ χορευτικά από τα μωράκια μας:x

Εγώ χθες έκανα την λίστα για την Χαλκιδική κ σήμερα το απογευμα θα κάνω τα πραγματακια μας.αυριο αναχωρούμε.ρε παιδιά κ τι δεν χρειάζεσαι όταν έχεις ένα μωρό!!!!οκ πήγαμε κ στα Γιάννενα αλλά εκεί κάποια πράγματα τα είχε κ η πεθερά μου,τώρα κ με το covid θα πάρω από σεντόνια μέχρι σπρέι detol να γελάσω τα πάντα!! Εντωμεταξύ δούλευα κ μέχρι τις 2 χθες κ σήμερα είμαι σαν ζόμπι..κατά τις 12 θα πάμε σε ένα πάρκο που είναι ένα τεταρτακι από δω με τον Βασίλη κ μια φίλη μου.εχει κ πάπιες κ μπόλικη σκιά,οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα την αντέξουμε την ζέστη.37αρια σημερα:-?

@Υβόννη καλά κι εγώ σας έχω δει στο όνειρο μου αρκετές φορές αλλά τόσες λεπτομέρειες δεν θυμάμαι!χαχα!μου άρεσε που συνδυασες το φόρουμ μας με τα μαθηματικά αλλά κ με την πίτσα!:-D

• Μου αρέσει 7

Just now, MumMaria said:

Καλημέρα κορίτσια μου,καλή μας εβδομάδα,με πολλές κλωτσιτσες,τούμπες κ χορευτικά από τα μωράκια μας:x

Εγώ χθες έκανα την λίστα για την Χαλκιδική κ σήμερα το απογευμα θα κάνω τα πραγματακια μας.αυριο αναχωρούμε.ρε παιδιά κ τι δεν χρειάζεσαι όταν έχεις ένα μωρό!!!!οκ πήγαμε κ στα Γιάννενα αλλά εκεί κάποια πράγματα τα είχε κ η πεθερά μου,τώρα κ με το covid θα πάρω από σεντόνια μέχρι σπρέι detol να γελάσω τα πάντα!! Εντωμεταξύ δούλευα κ μέχρι τις 2 χθες κ σήμερα είμαι σαν ζόμπι..κατά τις 12 θα πάμε σε ένα πάρκο που είναι ένα τεταρτακι από δω με τον Βασίλη κ μια φίλη μου.εχει κ πάπιες κ μπόλικη σκιά,οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα την αντέξουμε την ζέστη.37αρια σημερα:-?

@Υβόννη καλά κι εγώ σας έχω δει στο όνειρο μου αρκετές φορές αλλά τόσες λεπτομέρειες δεν θυμάμαι!χαχα!μου άρεσε που συνδυασες το φόρουμ μας με τα μαθηματικά αλλά κ με την πίτσα!:-D

Καλημερα συμπεθερουλα μου!!!! Καλα κανεις με τα σεντονια και τα ντετολ, ετσι καναμε κι εμεις! Ευχομαι να περασετε τελεια!!!! Να το χαρειτε, να κανετε πολλες βουτιες, να φατε, να ξεκουραστειτε!! Οι πρωτες και τελευταιες καλοκαιρινες διακοπες με τους τρεις σας!!!!!! Χαλαλι το ξενυχτι για να βγει η δουλεια, αφου τωρα θα παρεις τρεις μερουλες οφ!!! Τι καλα.που εχετε δροσερο παρκο κοντα! Νερακι μαζι εννοειται και υπομονη με τη ζεστη. Οσο μπορεις κρατα το σπιτι δροσερο...

Ναι πολλες λεπτομερειες ασε! Κι εγω σας εχω ξαναδει αλλα σημερα ηταν πολυ εντονο!!! Περιττο να σας πω οτι ησασταν ολες πανεμορφες!!!!!!

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα συμπεθερουλα μου!!!! Καλα κανεις με τα σεντονια και τα ντετολ, ετσι καναμε κι εμεις! Ευχομαι να περασετε τελεια!!!! Να το χαρειτε, να κανετε πολλες βουτιες, να φατε, να ξεκουραστειτε!! Οι πρωτες και τελευταιες καλοκαιρινες διακοπες με τους τρεις σας!!!!!! Χαλαλι το ξενυχτι για να βγει η δουλεια, αφου τωρα θα παρεις τρεις μερουλες οφ!!! Τι καλα.που εχετε δροσερο παρκο κοντα! Νερακι μαζι εννοειται και υπομονη με τη ζεστη. Οσο μπορεις κρατα το σπιτι δροσερο...

Ναι πολλες λεπτομερειες ασε! Κι εγω σας εχω ξαναδει αλλα σημερα ηταν πολυ εντονο!!! Περιττο να σας πω οτι ησασταν ολες πανεμορφες!!!!!!

Ε αλίμονο!!!αφού είμαστε όλες θεαρες!!!!τα έχουμε πει αυτά!!

Αυτό λέγαμε..πέρσι λέγαμε οι τελευταίες διακοπές οι δύο μας,φέτος οι τελευταίες διακοπές οι τρεις μας:x

Εσείς δεν έχετε κανένα πάρκο κοντά σας;εμάς οι κουμπάροι μας στο Βερολίνο εκεί που μένουν έχουν δύο τρία πάρκα πολυ κοντά τους,πας με τα πόδια κ μου αρέσει πολύ όταν συνδυάζεται η πόλη με το πράσινο.αυτος ήταν κ ένας λόγος που ψάχναμε να αγοράσουμε σπίτι σε αυτήν την περιοχή.θελαμε να είμαστε κοντά στο κέντρο αλλά να έχει κ κάνα παρκο κοντά.κ από το μπαλκόνι μας αν δεις,μόνο πράσινο βλεπεις:grin:

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria said:

Ε αλίμονο!!!αφού είμαστε όλες θεαρες!!!!τα έχουμε πει αυτά!!

Αυτό λέγαμε..πέρσι λέγαμε οι τελευταίες διακοπές οι δύο μας,φέτος οι τελευταίες διακοπές οι τρεις μας:x

Εσείς δεν έχετε κανένα πάρκο κοντά σας;εμάς οι κουμπάροι μας στο Βερολίνο εκεί που μένουν έχουν δύο τρία πάρκα πολυ κοντά τους,πας με τα πόδια κ μου αρέσει πολύ όταν συνδυάζεται η πόλη με το πράσινο.αυτος ήταν κ ένας λόγος που ψάχναμε να αγοράσουμε σπίτι σε αυτήν την περιοχή.θελαμε να είμαστε κοντά στο κέντρο αλλά να έχει κ κάνα παρκο κοντά.κ από το μπαλκόνι μας αν δεις,μόνο πράσινο βλεπεις:grin:

Εχουμε παρα πολυ πρασινο εδω ευτυχως! Η Στουτγκαρδη ειναι γενικα αρκετα πρασινη θα ελεγα! Και η περιοχη που μενουμε αν και σχετικα κεντρικη, ετυχε και ειναι πολυ family friendly! Εχει πολλα παρκακια, παιδικες χαρες, παιδικους σταθμους κτλ που πας με τα ποδια απο το σπιτι μας. 

Απλα.χαιρομαι.που ειπες οτι εχετε τοσο πρασινο κι εσεις!!! Γιατι ξερω οτι στις μεγαλες πολεις δυσκολα το βρισκεις αυτο!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...