Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, demifilol said:

@Υβόννη @MumMaria φτάνουμε κορίτσια όντως !!!!!εγω πάντως σκέφτομαι να αρχίσω τις βόλτες ακριβώς μετά την γεννά !!!!

Σου αξιζει να τις ξεκινησεις τοτε!!!! Λιγο ακομη υπομονη κοριτσακι μου! Και μετα ολο βολτες θα εισαι!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Γεια σου Εύα μου!:-DΝαι αναλόγως τον καιρό,το φθινόπωρο κάτι πιο λεπτό,το χειμώνα μακρυμανικο κ αναλόγως τι θερμοκρασία έχετε μέσα στο σπίτι,αν κλείνουν/ετε την θέρμανση το βράδυ κτλ. Απλά μην πάρετε πληθώρα γιατί όπως είπε η @Geo81 ίσως κ να μην τους δεχτουνε:-?

Καλά κι εμένα αυτό με την θερμοκρασία με είχε προβληματίσει πολύ γιατί εγώ κ ο άντρας μου έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση του κρύου.κ της ζέστης όπως καταλάβατε.οποτε όταν μας είπε η παιδίατρος ότι θα ντύνεστε εσείς κ θα ντύνετε ανάλογα το μωράκι + ένα ρουχαλακι.δηλαδη μπλούζα ζακέτα εγώ,φανελάκι,μπλούζα,ζακέτα το μωρό. Εεεε ολόκληρο debate με τον άντρα μου κάθε φορά!αχαχαχαα

Ααααα λες;;δεν το σκέφτηκα..βέβαια έχω κάνει laser αλλά οκ στην εγκυμοσύνη η τριχοφυΐα αυξάνεται η αλήθεια είναι.θα το κοιτάξω λίγο.ευχαριστωωωω

Η Καβάλα μας τι λέει;βράζετε; ή λίγο καλύτερα;

Μαράκι μου κ εγώ νομίζω πως αυτό που περιγράφεις είναι σπυράκι ίσως εσωτερικό. Αλλά κ μ ετριχα το έχω πάθει στη μασχάλη. 

Κοριτσια ευχαριστώ για τις ιδέες με το συγκαμα.με λαδάκι την έχω βγάλει. 

Βαραίνω απίστευτα με τη ζέστη κ τη κοιλιά βόμβα αλήθεια σε 3 μήνες πως θα είμαστε?  Κουράζομαι υπερβολικά εύκολα. 

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Μαράκι μου κ εγώ νομίζω πως αυτό που περιγράφεις είναι σπυράκι ίσως εσωτερικό. Αλλά κ μ ετριχα το έχω πάθει στη μασχάλη. 

Κοριτσια ευχαριστώ για τις ιδέες με το συγκαμα.με λαδάκι την έχω βγάλει. 

Βαραίνω απίστευτα με τη ζέστη κ τη κοιλιά βόμβα αλήθεια σε 3 μήνες πως θα είμαστε?  Κουράζομαι υπερβολικά εύκολα. 

Το ίδιο ακριβώς έλεγα και εγώ σήμερα Γωγω μου! Από τη μια πόσο κουράζομαι και από την άλλη αναρωτιόμουν που θα φτάσει αυτή η κοιλιά και έλεγα στον άντρα μου ότι σε λίγο θα μπορώ να ακουμπάω το πιάτο μου πάνω να τρώω άνετη.. Έχει αρχίσει βδομάδα με τη βδομάδα και έχει μεγάλη διαφορά! 

• Χαχα 5

Just now, Φραουλίνο είπε:

Το ίδιο ακριβώς έλεγα και εγώ σήμερα Γωγω μου! Από τη μια πόσο κουράζομαι και από την άλλη αναρωτιόμουν που θα φτάσει αυτή η κοιλιά και έλεγα στον άντρα μου ότι σε λίγο θα μπορώ να ακουμπάω το πιάτο μου πάνω να τρώω άνετη.. Έχει αρχίσει βδομάδα με τη βδομάδα και έχει μεγάλη διαφορά! 

Κοριτσάκι μου ναι... Σοκαρομαι λίγο. Γιατί έχουμε άλλους 3 μήνες. Και για το που θα φτάσει. Και για το πως θα είναι οι αντοχές μας γιατί όλοι αυτοί οι μήνες είναι καλοκαιρινοί. Έγινε τεράστιο μπαμ στον 6ο. 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Κοριτσια μου κι εδω κουραση με το παραμικρο, αλλα η κοιλια ακομη μικρη σχετικα...Το βλεπεις οτι ειμαι εγκυος αλλα θελει λιγο σκεψη να το πεις με σιγουρια χαχχαχα!!!! Πιστευω θα ξεπεταχτει σε λιγο κι εμενα!!!! Προς το παρον ομως οτι πιο κολλητο εχω φοραω για να φαινεται χαχαχαχα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου κι εδω κουραση με το παραμικρο, αλλα η κοιλια ακομη μικρη σχετικα...Το βλεπεις οτι ειμαι εγκυος αλλα θελει λιγο σκεψη να το πεις με σιγουρια χαχχαχα!!!! Πιστευω θα ξεπεταχτει σε λιγο κι εμενα!!!! Προς το παρον ομως οτι πιο κολλητο εχω φοραω για να φαινεται χαχαχαχα!!!

Νομίζω κορίτσια ότι ίσως είναι και λίγο πως το νιώθει η καθεμία! Τώρα τα κορίτσια που έχουν γίνει ήδη μια φορά μανούλες θα γελάνε και θα λένε ααχ κακομοίρες που να ξέρατε πως θα είστε σε δύο μήνες χαχαχα

Και εγώ πάντως τώρα είδα ξαφνικό μπαμ τις τελευταίες 15 μέρες, σου έρχεται και σένα @Υβόννη μου είναι σίγουρο!! 

• Χαχα 3

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχα γλυκούλα μου 

Εσυυυ προσέχεις κιόλας βλέπεις τι κάνει το σιρόπι αγαύης?  Ενώ εμένα που μου μυρίζουν κουφέτα ασταα

Just now, Φραουλίνο είπε:

Νομίζω κορίτσια ότι ίσως είναι και λίγο πως το νιώθει η καθεμία! Τώρα τα κορίτσια που έχουν γίνει ήδη μια φορά μανούλες θα γελάνε και θα λένε ααχ κακομοίρες που να ξέρατε πως θα είστε σε δύο μήνες χαχαχα

Και εγώ πάντως τώρα είδα ξαφνικό μπαμ τις τελευταίες 15 μέρες, σου έρχεται και σένα @Υβόννη μου είναι σίγουρο!! 

Αυτο το σε 2 μήνες είναι που με τρομάζειιιι

• Χαχα 3

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Χαχα γλυκούλα μου 

Εσυυυ προσέχεις κιόλας βλέπεις τι κάνει το σιρόπι αγαύης?  Ενώ εμένα που μου μυρίζουν κουφέτα ασταα

Αυτο το σε 2 μήνες είναι που με τρομάζειιιι

Αμα ειναι Γωγουλα να δω κοιλια τουρλα, φερε κουφετα να τα φαω ολα χαχαχχα! Νομιζω ειναι η κληρονομικο, και η μαμα μου λεει σε μενα (πρωτο μωρο) ειχε αργησει να κανει μεγαλη κοιλια. Στον 7, 8 λεει φανηκε. Στη χειροτερη καλε θα τυπωσω μπλουζακια "ειμαι εγκυος"!!! Ε τί στο καλο;;;; Φαινεται διαφορα εννοειται γιατι βγαζω φωτογραφια στο ιδιο σημειο καθε μηνα να τις εχω μετα ολες μαζι! Αλλα δεν εχει τεραστια διαφορα ακομη! 

Παντως κοριτσια μου ενταξει εχουμε τον Αυγουστο αλλα μετα στους μεγαλους μηνες εχουμε φθινοπωρο. Θελω να πιστευω οτι τοτε θα εχει δροσια και σε εσας!!!

Just now, Φραουλίνο said:

Ναι ετσι λεει γινεται! Κανεις καποια στιγμη ενα μπαμ και τσουπ κοιλουμπινι!!! Ρουχα κοριτσι μου φορας εγκυμοσυνης; Βασικα επειδη ειναι καλοκαιρι νομιζω με τα φορεματακια την εχουμε σκαπουλαρει ολες καπως!!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αμα ειναι Γωγουλα να δω κοιλια τουρλα, φερε κουφετα να τα φαω ολα χαχαχχα! Νομιζω ειναι η κληρονομικο, και η μαμα μου λεει σε μενα (πρωτο μωρο) ειχε αργησει να κανει μεγαλη κοιλια. Στον 7, 8 λεει φανηκε. Στη χειροτερη καλε θα τυπωσω μπλουζακια "ειμαι εγκυος"!!! Ε τί στο καλο;;;; Φαινεται διαφορα εννοειται γιατι βγαζω φωτογραφια στο ιδιο σημειο καθε μηνα να τις εχω μετα ολες μαζι! Αλλα δεν εχει τεραστια διαφορα ακομη! 

Παντως κοριτσια μου ενταξει εχουμε τον Αυγουστο αλλα μετα στους μεγαλους μηνες εχουμε φθινοπωρο. Θελω να πιστευω οτι τοτε θα εχει δροσια και σε εσας!!!

Ναι ετσι λεει γινεται! Κανεις καποια στιγμη ενα μπαμ και τσουπ κοιλουμπινι!!! Ρουχα κοριτσι μου φορας εγκυμοσυνης; Βασικα επειδη ειναι καλοκαιρι νομιζω με τα φορεματακια την εχουμε σκαπουλαρει ολες καπως!!!

Αχ εννοείται φορέματα μόνο μια τζιν βερμούδα εγκυμοσύνης είχα πάρει κ πήγα σήμερα να το βάλω κ δεν αντεχόταν κορίτσια. Τέρμα κ αυτή πάει. Μόνο φορέματα. Έχω 2-3 εγκυμοσύνης. Τα άλλα είναι απλά μεγαλύτερα η το σχέδιο τους έτσι που με μιντιουμ είναι φαρδιά 

Και εγώ βγάζω φώτο άμα μπορούσατε να δείτε αυτού του μήνα τη φώτο θα νομίζατε ότι είναι συν 3 μήνες χαχαχα. Υβόννη μου στον 7 σίγουρααα θα κάνεις κ εσύ το μπαμ. Και μπαίνουμε κ σε λίγες μέρες Ε. 26 κ 1 δεν είναι?  Τα έμαθα επιτέλους? 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι μωρέ φορεματάκια χαλαρά! Εγκυμοσύνης μόνο κάτι μπλουζάκια τιραντακια έχω πάρει γιατί τα περισσότερα που ειχα μου είναι κοντά τώρα λόγω κοιλιάς και κάθονται και κάπως άτσαλα και τα φοράω με φαρδιές φούστες ή παντελονες.. Τώρα λογικά τον Οκτώβρη θα χρειαστώ και κανένα παντελόνι τζιν εγκυμοσύνης που δεν γίνεται να φοράω κανονικό.. 

Χάχαχαχα πεθαίνω με τα μπλουζάκια είμαι έγκυος!! Και εμένα με βγάζει ο άντρας μου κάθε μήνα φωτογραφία με τα ίδια ρούχα στο ίδιο σημείο για να βλέπουμε τη διαφορά και σε λίγα χρόνια να τις δείχνουμε στην κορούλα! Βέβαια την ιδέα από το ινσταγκραμ την έχει πάρει χαχαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 said:

Αχ εννοείται φορέματα μόνο μια τζιν βερμούδα εγκυμοσύνης είχα πάρει κ πήγα σήμερα να το βάλω κ δεν αντεχόταν κορίτσια. Τέρμα κ αυτή πάει. Μόνο φορέματα. Έχω 2-3 εγκυμοσύνης. Τα άλλα είναι απλά μεγαλύτερα η το σχέδιο τους έτσι που με μιντιουμ είναι φαρδιά 

Και εγώ βγάζω φώτο άμα μπορούσατε να δείτε αυτού του μήνα τη φώτο θα νομίζατε ότι είναι συν 3 μήνες χαχαχα. Υβόννη μου στον 7 σίγουρααα θα κάνεις κ εσύ το μπαμ. Και μπαίνουμε κ σε λίγες μέρες Ε. 26 κ 1 δεν είναι?  Τα έμαθα επιτέλους? 

Ναι Γωγουλα μου 26+1!!!!! Ααα ωραια η βερμουδιτσα!!!! Αλλα νομιζω τωρα τζην με τοση ζεστη ασε! Καλυτερα φορεματακια!!!

@Φραουλίνοκαι τα ραντακια με τις παντελονες μου αρεσαν!!!! 

Κοριτσια ερωτηση! Εχετε δει διαφορα σε κυτταριτιδα; νομιζω ειναι λιγο πιο εντονη αλλα δεν μπορω να καταλαβω

ΥΓ1 Πρωην αθλητριες και μελλουσες μανουλες με διαστασεις μοντελου (δηλαδη ολες σας σχεδον) οπως αγνοησουν την ερωτηση, ευχαριστω. Απαντησεις τυπου "εγω δεν ειχα ποτε κυτταριτιδα με.τι μοιαζει" θα αναφερονται στη διαχειριση!

ΥΓ2 ο αντρας μου απαντησε: οχι αγαπουλα μου οπως παντα ειναι! Wrong answer!!!Μαντεψτε ποιος θα ξαναφαει αρακα ξαναζεσταμενο κιολας αυριο το μεσημερι!!!!

• Χαχα 6

oz5Vp2.png

Και μετά κορίτσια θα βγάζετε τα μωράκια σας κάθε μήνα μια φωτογραφία και εκεί να δείτε διαφορά που θα έχουν !!! Πόσο πολύ θα μεγαλώνουν!!! Ο κουνιαδος μου είχε φέρει έναν τεράστιο Μίκυ 60 εκατοστά στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκε ο Γιώργος ! Από τότε αποφάσισα να τους φωτογραφίζω μαζί ανα μήνα , να έχω ως σημείο αναφοράς το ίδιο κουκλάκι δλδ για να βλέπω ποσό μεγαλώνει!! Τις συγκέντρωσα όλες τις φωτό και τις έκανα κάδρο στο δωμάτιο του!!! Και αυτή ιδέα του Pinterest ;) 

• Μου αρέσει 4

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 said:

Και μετά κορίτσια θα βγάζετε τα μωράκια σας κάθε μήνα μια φωτογραφία και εκεί να δείτε διαφορά που θα έχουν !!! Πόσο πολύ θα μεγαλώνουν!!! Ο κουνιαδος μου είχε φέρει έναν τεράστιο Μίκυ 60 εκατοστά στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκε ο Γιώργος ! Από τότε αποφάσισα να τους φωτογραφίζω μαζί ανα μήνα , να έχω ως σημείο αναφοράς το ίδιο κουκλάκι δλδ για να βλέπω ποσό μεγαλώνει!! Τις συγκέντρωσα όλες τις φωτό και τις έκανα κάδρο στο δωμάτιο του!!! Και αυτή ιδέα του Pinterest ;) 

Την κλεβωωωωωωω την ιδεα!!! Εβαλα και τετοιο κουκλακι στη λιστα!!!!!!! 

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι Γωγουλα μου 26+1!!!!! Ααα ωραια η βερμουδιτσα!!!! Αλλα νομιζω τωρα τζην με τοση ζεστη ασε! Καλυτερα φορεματακια!!!

@Φραουλίνοκαι τα ραντακια με τις παντελονες μου αρεσαν!!!! 

Κοριτσια ερωτηση! Εχετε δει διαφορα σε κυτταριτιδα; νομιζω ειναι λιγο πιο εντονη αλλα δεν μπορω να καταλαβω

ΥΓ1 Πρωην αθλητριες και μελλουσες μανουλες με διαστασεις μοντελου (δηλαδη ολες σας σχεδον) οπως αγνοησουν την ερωτηση, ευχαριστω. Απαντησεις τυπου "εγω δεν ειχα ποτε κυτταριτιδα με.τι μοιαζει" θα αναφερονται στη διαχειριση!

ΥΓ2 ο αντρας μου απαντησε: οχι αγαπουλα μου οπως παντα ειναι! Wrong answer!!!Μαντεψτε ποιος θα ξαναφαει αρακα ξαναζεσταμενο κιολας αυριο το μεσημερι!!!!

Ειρήνη μου με τέτοιο πρήξιμο , κατακράτηση , μέχρι κ η Ζιζέλ θα είχε δει αύξηση στην κυτταρίτιδα χιχιχιχι

• Χαχα 4

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 said:

Ειρήνη μου με τέτοιο πρήξιμο , κατακράτηση , μέχρι κ η Ζιζέλ θα είχε δει αύξηση στην κυτταρίτιδα χιχιχιχι

Χαχαχαχα! Πηρε κατι το ματι μου τις προαλλες που εκανα ντους αλλα λεω ας μη δωσω συνεχεια στο θεμα!!! Χαχαχα!!! Εχουμς και λεμε: κυτταριτιδα αυξηση, βρακες τεραστιες αφου δε χωραει τιποτε αλλο, μαλλι κοτσιδι μεσα στο σπιτι γιατι σκαμε με το παραμικρο! Και παρολα αυτα συζυγοι να θελουν σεξ! Ε πρεπει να ειμαστε πολυ θεαρες γενικα, δεν εξηγειται αλλιως χαχαχαχα!!!

Χαλαλι ολα εννοειται, πλακα κανω!!! Πολυ απολαμβανω το pregnancy body!!!! 

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...