Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Καλά γελάω μόνη μου γιατί εκεί που λες 'θα μεγάλωσε το κουτσουνι' διάβασα τσουτσουνι,κ λέω δες νταλγκα η συμπεθέρα με το μόριο του γιου!αχαχαχαχα

Εμάς μας είπε η παιδίατρος καλύτερα αμανικος ποδοσακος,πουλάνε κ διάφορους με μανίκια που βγαίνουν κιόλας,οπότε στα μεγαααααλα κρύα αν έχετε ,βάζεις τον μακρανικο.εμεις με φυσικό αέριο όλο το χειμώνα το είχαμε στους 21-22 κ ειμασταν οκ.σκεψου ότι θα του φοράς κ φανελάκι κοντομανικο ή μακρυμανικο κ από πάνω κ το φορμακι του,οπότε θα είναι ήδη ζεστός.τξν θερμοκρασία του μωρού την καταλαβαίνουμε από τις πατούσες ή τις παλάμες,αν αυτά είναι κρύα,φοράς κ κάτι εξτρα;-)

Γεια σου Μαρια μου!ωραια ιδεα με τον αμανικο υπνοσακο.κ απο μεσα φανελακι μακρυμανικο;

oru1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria said:

Καλά γελάω μόνη μου γιατί εκεί που λες 'θα μεγάλωσε το κουτσουνι' διάβασα τσουτσουνι,κ λέω δες νταλγκα η συμπεθέρα με το μόριο του γιου!αχαχαχαχα

Εμάς μας είπε η παιδίατρος καλύτερα αμανικος ποδοσακος,πουλάνε κ διάφορους με μανίκια που βγαίνουν κιόλας,οπότε στα μεγαααααλα κρύα αν έχετε ,βάζεις τον μακρανικο.εμεις με φυσικό αέριο όλο το χειμώνα το είχαμε στους 21-22 κ ειμασταν οκ.σκεψου ότι θα του φοράς κ φανελάκι κοντομανικο ή μακρυμανικο κ από πάνω κ το φορμακι του,οπότε θα είναι ήδη ζεστός.τξν θερμοκρασία του μωρού την καταλαβαίνουμε από τις πατούσες ή τις παλάμες,αν αυτά είναι κρύα,φοράς κ κάτι εξτρα;-)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ συμπεθερα κλαιωωωωωωωωωωω! Χαχαχαχαχα ακου "θα μεγαλωσε το τσουτσουνι"! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κι εμεις εχουμε τελεια θερμοκρασια στο σπιτι, σκεψου εγω φοραω κοντομανικο νυχτικο στον υπνο. Οποτε μια χαρα ο αμανικος!! Ευχαριστωωωωωω! Τελικα τωρα καταλαβαινω τη μαμα μου. Ολο εχω εγνοια μην πεινασει ή κρυωνει χαχαχα!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Αυτό θα σου έλεγα ..θα τους βάλεις στην μικρή σας που θα είναι χειμωνιάτικο μωρακι;-) κ θα βολευτεις.επρεπε στον μικρό να του έβαζες αυτούς τους καλοκαιρινούς που σου είπα,εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν τόσο λεπτοί γιατί δεν τους είχα βρει από κανένα μαγαζί όταν έψαχνα κ τους παρήγγειλα τελικά μέσω Σκρουτζ κ είναι όντως πολύ λεπτοί.

Κορίτσια να σας ρωτήσω κι εγώ,έχει καιρό που το έχω αλλά σήμερα είναι αρκετά πιο χάλια.στην περιοχή του 'κουτιου' αλλά ψηλά,δηλαδή όχι στα χείλια,κάτω από το κόκαλο μας,είναι αρκετά πιο πρησμένο στην αριστερή πλευρά.σαν να είναι ένας αδένας εκεί αλλά πλέον έχει πρηστεί πολύ,σε σημείο να το ακουμπάω κ να πονάω,σαν να είναι μελανιασμενο.το έχει αυτό καμία κοπέλα;; (Δεν ξέρω κ αν το εξήγησα καλά βέβαια)

Γεια σας κορίτσια... Μαράκι στ αρχή της εγκυμοσυνης τ έπαθα αυτό π περιγραφεις όσο πηγαινε με πονουσε κ έπιανα κ γορμπαλακι.. Πίστευα ότι μπορεί ν γυρισε τρίχα κ ν γίνεται σπυράκι.. Εν τέλει επειδή φοβήθηκα πηγα στ γιατρό κ όντως είχε κάνει μυτουλα π εγώ δεν τ έβλεπα κ μ τ έσκασε κ ανακουφιστικα.. 

k1S4p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Γεια σου Μαρια μου!ωραια ιδεα με τον αμανικο υπνοσακο.κ απο μεσα φανελακι μακρυμανικο;

Γεια σου Εύα μου!:-DΝαι αναλόγως τον καιρό,το φθινόπωρο κάτι πιο λεπτό,το χειμώνα μακρυμανικο κ αναλόγως τι θερμοκρασία έχετε μέσα στο σπίτι,αν κλείνουν/ετε την θέρμανση το βράδυ κτλ. Απλά μην πάρετε πληθώρα γιατί όπως είπε η @Geo81 ίσως κ να μην τους δεχτουνε:-?

Just now, Υβόννη είπε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ συμπεθερα κλαιωωωωωωωωωωω! Χαχαχαχαχα ακου "θα μεγαλωσε το τσουτσουνι"! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κι εμεις εχουμε τελεια θερμοκρασια στο σπιτι, σκεψου εγω φοραω κοντομανικο νυχτικο στον υπνο. Οποτε μια χαρα ο αμανικος!! Ευχαριστωωωωωω! Τελικα τωρα καταλαβαινω τη μαμα μου. Ολο εχω εγνοια μην πεινασει ή κρυωνει χαχαχα!

Καλά κι εμένα αυτό με την θερμοκρασία με είχε προβληματίσει πολύ γιατί εγώ κ ο άντρας μου έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση του κρύου.κ της ζέστης όπως καταλάβατε.οποτε όταν μας είπε η παιδίατρος ότι θα ντύνεστε εσείς κ θα ντύνετε ανάλογα το μωράκι + ένα ρουχαλακι.δηλαδη μπλούζα ζακέτα εγώ,φανελάκι,μπλούζα,ζακέτα το μωρό. Εεεε ολόκληρο debate με τον άντρα μου κάθε φορά!αχαχαχαα

Just now, Despoina Mar είπε:

Γεια σας κορίτσια... Μαράκι στ αρχή της εγκυμοσυνης τ έπαθα αυτό π περιγραφεις όσο πηγαινε με πονουσε κ έπιανα κ γορμπαλακι.. Πίστευα ότι μπορεί ν γυρισε τρίχα κ ν γίνεται σπυράκι.. Εν τέλει επειδή φοβήθηκα πηγα στ γιατρό κ όντως είχε κάνει μυτουλα π εγώ δεν τ έβλεπα κ μ τ έσκασε κ ανακουφιστικα.. 

Ααααα λες;;δεν το σκέφτηκα..βέβαια έχω κάνει laser αλλά οκ στην εγκυμοσύνη η τριχοφυΐα αυξάνεται η αλήθεια είναι.θα το κοιτάξω λίγο.ευχαριστωωωω

Η Καβάλα μας τι λέει;βράζετε; ή λίγο καλύτερα;

Just now, MumMaria είπε:

Γεια σου Εύα μου!:-DΝαι αναλόγως τον καιρό,το φθινόπωρο κάτι πιο λεπτό,το χειμώνα μακρυμανικο κ αναλόγως τι θερμοκρασία έχετε μέσα στο σπίτι,αν κλείνουν/ετε την θέρμανση το βράδυ κτλ. Απλά μην πάρετε πληθώρα γιατί όπως είπε η @Geo81 ίσως κ να μην τους δεχτουνε:-?

Καλά κι εμένα αυτό με την θερμοκρασία με είχε προβληματίσει πολύ γιατί εγώ κ ο άντρας μου έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση του κρύου.κ της ζέστης όπως καταλάβατε.οποτε όταν μας είπε η παιδίατρος ότι θα ντύνεστε εσείς κ θα ντύνετε ανάλογα το μωράκι + ένα ρουχαλακι.δηλαδη μπλούζα ζακέτα εγώ,φανελάκι,μπλούζα,ζακέτα το μωρό. Εεεε ολόκληρο debate με τον άντρα μου κάθε φορά!αχαχαχαα

Ααααα λες;;δεν το σκέφτηκα..βέβαια έχω κάνει laser αλλά οκ στην εγκυμοσύνη η τριχοφυΐα αυξάνεται η αλήθεια είναι.θα το κοιτάξω λίγο.ευχαριστωωωω

Εγω από τ φόβο μ τ είχα ψάξει κ στ ιντερνετ κ μ έβγαζε κάτι γτ βαρθολινειο αδένα π έχουμε εκεί κ μ πεσαν τ μαλλιά.. Αλλά ήταν σπυράκι εσωτερικό π μεγάλωνε κ μετα απο 1 βδομάδα έκανε μυτουλα... Κ τωρα νιώθω κάποιες φορές πρισμενο τ σημείο.. Ίσως να είναι κ από τ εσώρουχα π λένε τ κορίτσια από τ τριβή με τ ζέστη η κ ορμονικά... Κορίτσια παρα πολυ ζέστη κ εμεις στα υπνοδωμάτια έχουμε 30 βαθμους κ ανάβουμε το ερκοντισιον γτ δεν παλευεται.. Κ είδα ότι θ ανέβει κ άλλο από αυριο.. :oops:

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Η αλήθεια είναι δεν ανησυχώ πολύ,γιατί πήγα πρόσφατα στον γιατρό κ δεν είδε κάτι περίεργο ,απλά τότε τον είχα ρωτήσει για από κάτω που είχα κάτι τραβήγματα.κ μου είχε πει οτι είναι η τομή που μου είχε κάνει,γιατί ο μικρός γεννιόταν με το χεράκι του κολλημένο στο κεφάλι,ήταν κ 4 κιλα κ θα σκιζομουν ατσαλα ,οπότε το έκανε ο γιατρός.μου είχε πει ότι με τραβάει γιατί δεν πέρασε ούτε χρόνος από την γέννα κ όσο θα αυξάνεται το βάρος τόσο περισσότερο.τωρα αυτό εδώ είναι άλλο.μαλλον αδένας.θα τον ρωτήσω την επόμενη φορά.απλα έλεγα μήπως το είχε κ κάποια άλλη κοπέλα.

Λογικά για να το πιάνεις κ να σε ποναει είναι κάτι εξωτερικό ,μην αγχώνεσαι ,θα τον ρωτήσεις κιόλας !

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Despoina Mar said:

Εγω από τ φόβο μ τ είχα ψάξει κ στ ιντερνετ κ μ έβγαζε κάτι γτ βαρθολινειο αδένα π έχουμε εκεί κ μ πεσαν τ μαλλιά.. Αλλά ήταν σπυράκι εσωτερικό π μεγάλωνε κ μετα απο 1 βδομάδα έκανε μυτουλα... Κ τωρα νιώθω κάποιες φορές πρισμενο τ σημείο.. Ίσως να είναι κ από τ εσώρουχα π λένε τ κορίτσια από τ τριβή με τ ζέστη η κ ορμονικά... Κορίτσια παρα πολυ ζέστη κ εμεις στα υπνοδωμάτια έχουμε 30 βαθμους κ ανάβουμε το ερκοντισιον γτ δεν παλευεται.. Κ είδα ότι θ ανέβει κ άλλο από αυριο.. :oops:

Πωπω 30 βαθμους μεσα στο σπιτι ε; Υπομονη κοριτσι μου! Φυσικα κλιματιστικο, δεν γινεται αλλιως....

• Μπερδεμένη/-ος 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μαρακι μου αν ειναι αδενας ειναι πολυ φυσιολογικο. Ειχα διαβασει οτι το παθαινει το κουτι και οι μασχαλες. Γενικως τωρα αυξανεται τοσο πολυ το αιμα που οι αδενες πρηζονται. Αν συνεχισει ρωτα εννοειται το γιατρο αλλα νομιζω τωρα εκει κατω πρηζονται ολα.

Ρεμα γιατι οχι; Χιχιχι! Σπιτι εστω εχετε δροσια; Επειδη ειστε πανω κατω και ετσι ειναι το σπιτι μας στην Αθηνα, θυμαμαι η γιαγια μου κατω ειχε δροσια

Καλως το το κοριτσι μας! Αλκυονη μου δεν το ηξερα καθολου και ευτυχως το εμαθα τωρα απο εσας!!! Κι εσεις εκει ζεστη ε; Παρολο που ειστε στο νησι...Θα πατε για κανενα μπανακι; Αν ναι βουτια και για μενα!!!! Νερακι κοριτσια μου και οσο μπορειτε δροσια. Ειναι και οι ορμονες μας τωρα καγκελο οοοτε σκαμε πιο ευκολα!

Δυστυχώς ,,το σπίτι μ πάνω έχει δροσιά !με τον ανεμιστήρα είμαι όλη μέρα κ νύχτα !

• Λυπημένη/-ος 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol said:

Δυστυχώς ,,το σπίτι μ πάνω έχει δροσιά !με τον ανεμιστήρα είμαι όλη μέρα κ νύχτα !

Κουραγιο κοριτσακι μου καλο κι εσυ...Ο Γιαννακης σκαει ή δεν καταλαβαινει τιποτα; Καλα κανεις και εχεις ανεμιστηρα, δνε γινεται αλλιως...

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κουραγιο κοριτσακι μου καλο κι εσυ...Ο Γιαννακης σκαει ή δεν καταλαβαινει τιποτα; Καλα κανεις και εχεις ανεμιστηρα, δνε γινεται αλλιως...

Κ εκείνος σκάει κ γυρίζει τον ανεμιστήρα σε εκείνον !μαλωνουμε κοινως μέρα νύχτα !!εκεινον όμως τον έχω μόνο με βρακι !!εγω είμαι κ ντυμένη ευπρεπώς λόγω πεθερού χιχιχιχιχι

Just now, MumMaria είπε:

Ο άντρας μ με τον μικρό θα πανε την Τρίτη στους αμμόλοφους και ζηλευωωωωω!!!καντε βουτιές κορίτσια μου!!ερχεται καύσωνας !!!πφφφφφ

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Κ εκείνος σκάει κ γυρίζει τον ανεμιστήρα σε εκείνον !μαλωνουμε κοινως μέρα νύχτα !!εκεινον όμως τον έχω μόνο με βρακι !!εγω είμαι κ ντυμένη ευπρεπώς λόγω πεθερού χιχιχιχιχι

Αυτο σκεφτομουν! Οτι οι αντρες ειναι και με ενα βρακι! Εμεις;;;;; Ειδικα αυτο το σουτιεν με τη ζεστη δεν το αντεχωωωωωωω

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αυτο σκεφτομουν! Οτι οι αντρες ειναι και με ενα βρακι! Εμεις;;;;; Ειδικα αυτο το σουτιεν με τη ζεστη δεν το αντεχωωωωωωω

Μην φοράς καν κορίτσι μ ,,,θα χαρεί κ ο άντρουλης σου!!!

• Χαχα 3

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Ο άντρας μ με τον μικρό θα πανε την Τρίτη στους αμμόλοφους και ζηλευωωωωω!!!καντε βουτιές κορίτσια μου!!ερχεται καύσωνας !!!πφφφφφ

Σκέψου του χρόνου Δημητρούλα μου,τι βουτιές θα κάνουμε!!!όλο στην βόλτα θα εισαι,θα την κάνεις κ την μικρή σου γυριστρουλα να βολταρετε μαζι:x φτάνουμε στον 7ο κορίτσι μου γλυκό!!!:x

• Μου αρέσει 3

Βρε του χρονου θα εισαι εσυ με το μαγιω σου στο μπιτσομπαρο και θα πινεις κοκτειλς και ο μπαμπας θα κουβαλαει κουβαδακια και μπρατσακια χαχαχαχα! 

Just now, MumMaria said:

Σκέψου του χρόνου Δημητρούλα μου,τι βουτιές θα κάνουμε!!!όλο στην βόλτα θα εισαι,θα την κάνεις κ την μικρή σου γυριστρουλα να βολταρετε μαζι:x φτάνουμε στον 7ο κορίτσι μου γλυκό!!!:x

Φτανουμε Μαρακι μου!!!! Με τη βοηθεια της Παναγιτσας θα μας πανε ολα καλα!!!! 

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...