Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Geo81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 
και εμείς με κλιματιστικό κοιμηθήκαμε , δεν υποφέρεται αυτή η ζέστη.

Γωγώ έχει δίκιο η Μαρία bepanthol τη ροζ κ ολας είναι μια χαρά!

Δήμητρα και εγω το σπαθόλαδο το έχω τοπ!!! ! Είχα κάψει το χέρι μου και με συχνή χρήση ούτε σημαδια δεν άφησε! Να αρχίσεις και εσυ τις αγορές μάτια μου!!

Ειρήνη ελπίζω εκεί στην Γερμανία να μην έχετε ζέστη!

Μαρία του είχες και χειμωνιάτικο υπνόσακο του Βασιλάκη; 

Έχουμε δύο καλοκαιρινούς κ δύο χειμωνιάτικους κ όταν είναι ο ένας άπλυτα,χρησιμοποιούμε τον άλλον!δεν γινόταν αλλιώς,δεν κρατάει τίποτα πάνω του,στριφογυρναει σαν την σβούρα στον ύπνο του κ έπρεπε να έχω συνέχεια τον νου μου να τον σκεπάζω.ευτυχως τους υπνοσακους τους δέχτηκε,ίσως γιατί τους ξεκίνησα από όταν ήταν 4 μηνών.

Just now, Υβόννη είπε:

Κι εγω σαν τους αντρες σου ειμαι. Και 100 βαθμους να εχει θελω σεντονι! Εδω δεν εχει ζεστη φετος. Με πικε κουβερτουλα κοιμασαι! Περισυ ομως ειχε απειρη. Και εδω Γερμανια ο καυσωνας δεν παλευεται...Εχει πχ 27 βαθμους και ειναι σαν 40! Νερακι να πινεις Μαρακι μου και κανενα ντουσακι...Το σπιτι ελπιζω να ειναι δροσερο.

Καλημερα κοριτσακι μου!! Θα πατε για καμια βουτια με τοση ζεστη ή εστω στην πισινουλα σας;

Μολις εβαλα το σπαθολαδο κι εγω στη λιστα να αγορασω! Ειστε φοβερες ρε κοριτσια πού τα ξερετε ολα;

Στο σαλόνι έχουμε όλη την μέρα κλιματιστικό κ βάλαμε φέτος κ στου παιδιού αλλά δεν βλέπω να ζοριζεται ακόμα,οπότε δεν το ανάψαμε.στο δικό μας υπνοδωμάτιο όμως τίποτα,δεν μπορεί κ τα κλιματιστικά ο άντρας μου,μάλλον σε λιγο με κόβω να μετακομίζω σαλόνι να κοιμάμαι.πικε κουβερτουλα εσύ ε;;;ζηλευωωωω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Έχουμε δύο καλοκαιρινούς κ δύο χειμωνιάτικους κ όταν είναι ο ένας άπλυτα,χρησιμοποιούμε τον άλλον!δεν γινόταν αλλιώς,δεν κρατάει τίποτα πάνω του,στριφογυρναει σαν την σβούρα στον ύπνο του κ έπρεπε να έχω συνέχεια τον νου μου να τον σκεπάζω.ευτυχως τους υπνοσακους τους δέχτηκε,ίσως γιατί τους ξεκίνησα από όταν ήταν 4 μηνών.

Στο σαλόνι έχουμε όλη την μέρα κλιματιστικό κ βάλαμε φέτος κ στου παιδιού αλλά δεν βλέπω να ζοριζεται ακόμα,οπότε δεν το ανάψαμε.στο δικό μας υπνοδωμάτιο όμως τίποτα,δεν μπορεί κ τα κλιματιστικά ο άντρας μου,μάλλον σε λιγο με κόβω να μετακομίζω σαλόνι να κοιμάμαι.πικε κουβερτουλα εσύ ε;;;ζηλευωωωω

Σας ευνόησε η εποχή !!! Εμένα 4 μηνών ήταν Μάιος κ είχαμε σεντονάκι το οποίο εννοείται κ δεν κράτησε... και όταν χειμώνιασε είχε ήδη αρχίσει να δυστροπει για να μπει σε υπνόσακο... κ μας είχαν κάνει ήδη 2 δώρο(διαφορετικά εκατοστά) .. ευελπιστώ να τους βάλω στη μικρή τώρα.. 

• Λυπημένη/-ος 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Depykal είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου..καλη κυριακη σε ολες....

Καλα το σπαθολαδο ειναι τελειο...με ειχε δαγκωσει σκυλι στο στηθος κ μετα απο πολυ λιγη χρηση δεν εχω πλεον σημαδι..

@MumMaria του ειχες κ τον χειμωνα που ηταν πιο μικρουλης υπνοσακο; Το σκεφτομαι κ εγω να παρω για οταν γεννηθει για να μην του εχω κουβερτα κ κουνηθει κ καλυψει το προσωπο του...

Ναι είχα πάρει 2 χειμωνιάτικους με φερμουάρ αλλά αμανικους για να μπορεί να κουνάει τα χεράκια του,από τα marks and Spencer κ βγάλαμε όλο το χειμώνα.τους πηρα τους ίδιους σε μεγαλύτερο νούμερο για φέτος,κ τους περσινους θα τους φορέσω κ στην μικρή μας πρώτα ο Θεός!!φοβερή ποιότητα,ζεστοί κ μαλακοί,μας βολεψαν πολυ

• Μου αρέσει 2

Just now, Geo81 είπε:

Σας ευνόησε η εποχή !!! Εμένα 4 μηνών ήταν Μάιος κ είχαμε σεντονάκι το οποίο εννοείται κ δεν κράτησε... και όταν χειμώνιασε είχε ήδη αρχίσει να δυστροπει για να μπει σε υπνόσακο... κ μας είχαν κάνει ήδη 2 δώρο(διαφορετικά εκατοστά) .. ευελπιστώ να τους βάλω στη μικρή τώρα.. 

Αυτό θα σου έλεγα ..θα τους βάλεις στην μικρή σας που θα είναι χειμωνιάτικο μωρακι;-) κ θα βολευτεις.επρεπε στον μικρό να του έβαζες αυτούς τους καλοκαιρινούς που σου είπα,εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν τόσο λεπτοί γιατί δεν τους είχα βρει από κανένα μαγαζί όταν έψαχνα κ τους παρήγγειλα τελικά μέσω Σκρουτζ κ είναι όντως πολύ λεπτοί.

Κορίτσια να σας ρωτήσω κι εγώ,έχει καιρό που το έχω αλλά σήμερα είναι αρκετά πιο χάλια.στην περιοχή του 'κουτιου' αλλά ψηλά,δηλαδή όχι στα χείλια,κάτω από το κόκαλο μας,είναι αρκετά πιο πρησμένο στην αριστερή πλευρά.σαν να είναι ένας αδένας εκεί αλλά πλέον έχει πρηστεί πολύ,σε σημείο να το ακουμπάω κ να πονάω,σαν να είναι μελανιασμενο.το έχει αυτό καμία κοπέλα;; (Δεν ξέρω κ αν το εξήγησα καλά βέβαια)

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Αυτό θα σου έλεγα ..θα τους βάλεις στην μικρή σας που θα είναι χειμωνιάτικο μωρακι;-) κ θα βολευτεις.επρεπε στον μικρό να του έβαζες αυτούς τους καλοκαιρινούς που σου είπα,εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν τόσο λεπτοί γιατί δεν τους είχα βρει από κανένα μαγαζί όταν έψαχνα κ τους παρήγγειλα τελικά μέσω Σκρουτζ κ είναι όντως πολύ λεπτοί.

Κορίτσια να σας ρωτήσω κι εγώ,έχει καιρό που το έχω αλλά σήμερα είναι αρκετά πιο χάλια.στην περιοχή του 'κουτιου' αλλά ψηλά,δηλαδή όχι στα χείλια,κάτω από το κόκαλο μας,είναι αρκετά πιο πρησμένο στην αριστερή πλευρά.σαν να είναι ένας αδένας εκεί αλλά πλέον έχει πρηστεί πολύ,σε σημείο να το ακουμπάω κ να πονάω,σαν να είναι μελανιασμενο.το έχει αυτό καμία κοπέλα;; (Δεν ξέρω κ αν το εξήγησα καλά βέβαια)

Μαρακι μου μήπως σε πλήγωσε το εσώρουχο; 

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Μαρακι μου μήπως σε πλήγωσε το εσώρουχο; 

Όχι όχι δεν είναι εκεί που είναι το λαστιχακι του εσώρουχου.ειναο σχεδόν στην ευθεία κάτω από τον αφαλο αλλά λίγο πιο αριστερά.εκει που σταματάει το εσώρουχο κάτω από τον αφαλό,λίγο πιο κάτω..

Just now, MumMaria said:

Όχι όχι δεν είναι εκεί που είναι το λαστιχακι του εσώρουχου.ειναο σχεδόν στην ευθεία κάτω από τον αφαλο αλλά λίγο πιο αριστερά.εκει που σταματάει το εσώρουχο κάτω από τον αφαλό,λίγο πιο κάτω..

Μαρακι μου αν ειναι αδενας ειναι πολυ φυσιολογικο. Ειχα διαβασει οτι το παθαινει το κουτι και οι μασχαλες. Γενικως τωρα αυξανεται τοσο πολυ το αιμα που οι αδενες πρηζονται. Αν συνεχισει ρωτα εννοειται το γιατρο αλλα νομιζω τωρα εκει κατω πρηζονται ολα.

1 minute ago, demifilol said:

Δεν την παλεύω με τη ζέστη !!!ερχεται κ καύσωνας ,,,με βλέπω να πέφτω στο ρέμα που έχουμε εδώ δίπλα χααχαχχααχ

το σπαθολαδο εχει πολλές χρήσεις ,είναι αγνό κ θαυματουργό !!

Ρεμα γιατι οχι; Χιχιχι! Σπιτι εστω εχετε δροσια; Επειδη ειστε πανω κατω και ετσι ειναι το σπιτι μας στην Αθηνα, θυμαμαι η γιαγια μου κατω ειχε δροσια

14 minutes ago, Alkyoni said:

Καλημέρα κορίτσια. Καλή κ ευλογημένη Κυριακή να έχουμε!

@MumMaria τι ωραία ιδέα!!! Το είχα σκεφτεί κάποια στιγμή κ εγώ να ενσωματώσω με κάποιο τρόπο παγοκύστες στις πατούσες μου που ένιωθα να καίγονται 

@Υβόννη ισως να το έχεις ακούσει με την ονομασία βαλσαμελαιο. Είναι το ίδιο πράγμα. Είναι η προέκταση του εγώ μου. Το χρησιμοποιώ για τα πάντα. 

@Gogo1994 πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ! το πουλάει ένα μαγαζί με βιολογικά προϊόντα στο κέντρο. Πες μου να σου στείλω μήνυμα που θα το βρεις αν σ ενδιαφέρει 

Καλως το το κοριτσι μας! Αλκυονη μου δεν το ηξερα καθολου και ευτυχως το εμαθα τωρα απο εσας!!! Κι εσεις εκει ζεστη ε; Παρολο που ειστε στο νησι...Θα πατε για κανενα μπανακι; Αν ναι βουτια και για μενα!!!! Νερακι κοριτσια μου και οσο μπορειτε δροσια. Ειναι και οι ορμονες μας τωρα καγκελο οοοτε σκαμε πιο ευκολα!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μαρακι μου αν ειναι αδενας ειναι πολυ φυσιολογικο. Ειχα διαβασει οτι το παθαινει το κουτι και οι μασχαλες. Γενικως τωρα αυξανεται τοσο πολυ το αιμα που οι αδενες πρηζονται. Αν συνεχισει ρωτα εννοειται το γιατρο αλλα νομιζω τωρα εκει κατω πρηζονται ολα.

Ρεμα γιατι οχι; Χιχιχι! Σπιτι εστω εχετε δροσια; Επειδη ειστε πανω κατω και ετσι ειναι το σπιτι μας στην Αθηνα, θυμαμαι η γιαγια μου κατω ειχε δροσια

Η αλήθεια είναι δεν ανησυχώ πολύ,γιατί πήγα πρόσφατα στον γιατρό κ δεν είδε κάτι περίεργο ,απλά τότε τον είχα ρωτήσει για από κάτω που είχα κάτι τραβήγματα.κ μου είχε πει οτι είναι η τομή που μου είχε κάνει,γιατί ο μικρός γεννιόταν με το χεράκι του κολλημένο στο κεφάλι,ήταν κ 4 κιλα κ θα σκιζομουν ατσαλα ,οπότε το έκανε ο γιατρός.μου είχε πει ότι με τραβάει γιατί δεν πέρασε ούτε χρόνος από την γέννα κ όσο θα αυξάνεται το βάρος τόσο περισσότερο.τωρα αυτό εδώ είναι άλλο.μαλλον αδένας.θα τον ρωτήσω την επόμενη φορά.απλα έλεγα μήπως το είχε κ κάποια άλλη κοπέλα.

Just now, MumMaria said:

Η αλήθεια είναι δεν ανησυχώ πολύ,γιατί πήγα πρόσφατα στον γιατρό κ δεν είδε κάτι περίεργο ,απλά τότε τον είχα ρωτήσει για από κάτω που είχα κάτι τραβήγματα.κ μου είχε πει οτι είναι η τομή που μου είχε κάνει,γιατί ο μικρός γεννιόταν με το χεράκι του κολλημένο στο κεφάλι,ήταν κ 4 κιλα κ θα σκιζομουν ατσαλα ,οπότε το έκανε ο γιατρός.μου είχε πει ότι με τραβάει γιατί δεν πέρασε ούτε χρόνος από την γέννα κ όσο θα αυξάνεται το βάρος τόσο περισσότερο.τωρα αυτό εδώ είναι άλλο.μαλλον αδένας.θα τον ρωτήσω την επόμενη φορά.απλα έλεγα μήπως το είχε κ κάποια άλλη κοπέλα.

Ρε συ τι καλα που στα εξηγει τοσο αναλυτικα ο γιατρος!!! Πολυ μου αρεσει αυτο γενικα!! Το σκετο "ολα ειναι καλα" προφανως αρκει, αλλα θελω να ξερω ολες τις λεπτομερειες χαχαχα!

Μαρακι μου εγω γενικα στο κουτι ειχα πρηστει γυρω απο τα χειλη την προηγουμενη βδομαδα νομιζω (η την προπροηγουμενη) αλλα μετα εφυγε. Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο, αλλα νομιζω με τοση πιεση ποθ ασκειται πλεον χαμος γινεται στους αδενες! Κοντα κιλο θα ειναι τα παιδακια μας πιστευω!!! 5/8 εγω θα παω να τον δω! Απο 17/6 εχουμε να κανουμε υπερηχο! Λογικα θα ειχε μεγαλωσει το κουτσουνι! Οποτε χαλαλι το πρησμενο κουτι!!!!

Κοριτσια μου πολυ ωραιο θεμα σημερα με τον υπνοσακο, γιατι κι εμεις θα παρουμε και ηθελα να σας ρωτησω πώς υπολογιζεις τα εκατοστα! Επισης κι εγω δεν ηξερα τη διαφορα με ή χωρις μανικι, αλλα με καλυψε η @MumMaria που ειπε για να κουνανε τα χερακια τους! Μαρακι, μια ερωτηση μονο. Δεν κρυωνουν τα χερια τους που ειναι εκτος υπνοσακου; Μηπως θελει μια ζακετουλα πηγα να γραψω και οταν ειδα τη λεξη "ζακετα" συνειδητοποιησα οτι ειμαι επισημα μαμα!! Χαχαχαχα

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!!! Καλη Κυριακη να εχουμε! Σημερα ειναι της Αγιας Παρασκευης και ευχομαι η αγια να μας προστστευει ολες μας!!  @ΕΥΑ!μου γιορταζεις σημερα μηπως; Θυμαμαι η Ευη μας @Evitheodorouειναι του Ευαγγελισμου. 

Μα τι σεξυ υπνος ειναι αυτος; Χαχχαα! Αχ Μαρακι μου τι ωραια ιδεα οι παγοκυστες!!! Το παιδι κοιμαται καλα με τη ζεστη;

Καλημερα Δημητρουλα μας!!! Εσεις ειστε οκ με τη ζεστη ή βραζετε επισης;

Σπαθολαδο; Δε το εχω ξανακουσει!! Ειναι γενικα για περιποιηση;

Καλημερα Υβοννη μου,βοηθεια μας η Αγια  Παρασκευη.και εγω του ευαγγελισμου ειμαι.μηπως να συγγενεψω με την @Evitheodorou? Χαχα πολλα κοινα,τα νησια μας διπλα. Κανω προταση :razz:

πρίν από 40 λεπτά , Φραουλίνο είπε:

Εγω Εύα μου γενικά το νιώθω όλη μέρα με πολύ μικρές διακοπές του μισάωρου γι'αυτό είχα λίγο παραξενευτει που 2 3 μέρες το άκουγα λιγότερο! Νιώθω πολύ συχνά τις κινήσεις του και σχεδόν συνέχεια φτερουγισματα.. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό και είναι καλό που είναι κινητικό το μωρό! Μου λέει μη μου αρχίσεις σαν κάτι άλλες να με ρωτάς αν βαριέται ή αν έχει τα νεύρα του.. χαχαχα

Κ εγω αυτο ελεγα χτες,μηπως τα χει παρει με κατι; Χαχαχα!!!

• Χαχα 2

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! said:

Καλημερα Υβοννη μου,βοηθεια μας η Αγια  Παρασκευη.και εγω του ευαγγελισμου ειμαι.μηπως να συγγενεψω με την @Evitheodorou? Χαχα πολλα κοινα,τα νησια μας διπλα. Κανω προταση :razz:

Αμε γιατι οχι; Αν συμπεθεριασετε δε θα εχουμε και τσακωμο στο ονομα για το εγγονακι αφου ειστε συνονοματες χιχιχιχι!

Εχετε εσεις εκει δροσια κοριτσακι μου ή σκατε οπως η υπολοιπη παρεα πλην της ξενιτεμενης; Ελπιζω να ειστε καλα και χωρις απειρο αερα!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αμε γιατι οχι; Αν συμπεθεριασετε δε θα εχουμε και τσακωμο στο ονομα για το εγγονακι αφου ειστε συνονοματες χιχιχιχι!

Εχετε εσεις εκει δροσια κοριτσακι μου ή σκατε οπως η υπολοιπη παρεα πλην της ξενιτεμενης; Ελπιζω να ειστε καλα και χωρις απειρο αερα!

Σημερα εχει πολυ καλο καιρο,δροσερο κ χωρις πολυ αερα.

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ρε συ τι καλα που στα εξηγει τοσο αναλυτικα ο γιατρος!!! Πολυ μου αρεσει αυτο γενικα!! Το σκετο "ολα ειναι καλα" προφανως αρκει, αλλα θελω να ξερω ολες τις λεπτομερειες χαχαχα!

Μαρακι μου εγω γενικα στο κουτι ειχα πρηστει γυρω απο τα χειλη την προηγουμενη βδομαδα νομιζω (η την προπροηγουμενη) αλλα μετα εφυγε. Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο, αλλα νομιζω με τοση πιεση ποθ ασκειται πλεον χαμος γινεται στους αδενες! Κοντα κιλο θα ειναι τα παιδακια μας πιστευω!!! 5/8 εγω θα παω να τον δω! Απο 17/6 εχουμε να κανουμε υπερηχο! Λογικα θα ειχε μεγαλωσει το κουτσουνι! Οποτε χαλαλι το πρησμενο κουτι!!!!

Κοριτσια μου πολυ ωραιο θεμα σημερα με τον υπνοσακο, γιατι κι εμεις θα παρουμε και ηθελα να σας ρωτησω πώς υπολογιζεις τα εκατοστα! Επισης κι εγω δεν ηξερα τη διαφορα με ή χωρις μανικι, αλλα με καλυψε η @MumMaria που ειπε για να κουνανε τα χερακια τους! Μαρακι, μια ερωτηση μονο. Δεν κρυωνουν τα χερια τους που ειναι εκτος υπνοσακου; Μηπως θελει μια ζακετουλα πηγα να γραψω και οταν ειδα τη λεξη "ζακετα" συνειδητοποιησα οτι ειμαι επισημα μαμα!! Χαχαχαχα

Καλά γελάω μόνη μου γιατί εκεί που λες 'θα μεγάλωσε το κουτσουνι' διάβασα τσουτσουνι,κ λέω δες νταλγκα η συμπεθέρα με το μόριο του γιου!αχαχαχαχα

Εμάς μας είπε η παιδίατρος καλύτερα αμανικος ποδοσακος,πουλάνε κ διάφορους με μανίκια που βγαίνουν κιόλας,οπότε στα μεγαααααλα κρύα αν έχετε ,βάζεις τον μακρανικο.εμεις με φυσικό αέριο όλο το χειμώνα το είχαμε στους 21-22 κ ειμασταν οκ.σκεψου ότι θα του φοράς κ φανελάκι κοντομανικο ή μακρυμανικο κ από πάνω κ το φορμακι του,οπότε θα είναι ήδη ζεστός.τξν θερμοκρασία του μωρού την καταλαβαίνουμε από τις πατούσες ή τις παλάμες,αν αυτά είναι κρύα,φοράς κ κάτι εξτρα;-)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...