Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Γωγουλα μου θα συμφωνησω για το χαμομηλι και ισως μαζι εβαζες και λιγο ελαιολαδο. Επισης μεινε χωρις εσωρουχο λιγο θα ελεγα. Στο εσωρουχο ειναι το συγκαμα; Σκεφτηκα και βρεφικη κρεμουλα για συγκαμα αλλα δεν ξερω αν κανει στην εγκυμισυνη. 

Ευακι μου απολυτα φυσιολογικο!!!! Μεγαλωνει τωρα και τον νιωθεις πιο εντονα!! Επισης μπορει να εχει και ενεργεια τωρα περισσοτερη στο νησι, επειδη εισαι κι εσυ πιο χαλαρη εκει! Παντως μια χαρα φυσιολογικο ειναι αυτο! Βρε λες να θελει να τον πας κανενα σουπερ παρανταιζ να χορεψει;;; Χιχιχι

Αχ χαιρομαι που το λες αυτο γιατι δεν ηξερα αν πρεπει να ανησυχησω.λες απο τωρα party animal? Δεν θα το αντεξω χαχαχα

oru1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΕΥΑ! said:

Αχ χαιρομαι που το λες αυτο γιατι δεν ηξερα αν πρεπει να ανησυχησω.λες απο τωρα party animal? Δεν θα το αντεξω χαχαχα

Το φυσιολογικο ειναι να κουνιεται περισσοτερο σιγα σιγα και ισως και πιο εντονα!  Βεβαια οπως ειδες που το λεγαμε χτες, μπορει μια μερα να ειναι πιο αραχτος! Μην ανησυχεις! Ολα αυτα ειναι φυσιολογικοτατα! Δεν κανεις εσυ κατι, απλα ειναι ανθρωπακια και αυτα και δεν εχουν προγραμμα!!! Απολαυσε τον Ευακι μου! Κλεισε ματακια και χερακια στην κοιλιτσα!!!

Ναι καλε, με σπιτι στη Μυκονο αναρπαστος θα γινει στις παρεες. Θα σου κουβαλαει ολα τα φιλαρακια καθε καλοκαιρι χαχαχα!! Ζακετα να φορανε απλα μη μας κρυωσουν και ας πανε και στο κλαμπακι τους!! Χαχαχα

• Χαχα 3

oz5Vp2.png

7 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

Αχ κορίτσια έχω πρόβλημα στα μπουτάκια ψηλά κοντά στην ευαίσθητη περιοχή με συγκαμα. Αρχίζει κ πονάει έντονα. Τι να βάλω?  Που κ η Γυναικολογος είναι περίεργη με τις κρέμες. Πχ ακουαζολ μου είχε πει παλιά όχι γιατί έχει λέει βιταμίνη Α. Έβαλα τώρα λίγο apivita κρέμα σώματος γιατί δε τη πάλευα αλλά δε βλέπω να κάνει κ κάτι 

Μπορείς να φορέσεις bebanthol που είναι για τα μωρακια.;-)

7 ώρες πρίν, ΕΥΑ! είπε:

Μεγια τα καινουρια σας πραγματακια!!!τελεια φαινονται απο την περιγραφη!!δοκιμασε να βαλεις χαμομηλι Γωγω,βρασε κ μετα ψυγειο να κρυωσει .πιστευω θα σε ανακουφισει

Εσεις που ειστε λιγο παραπανω εβδομαδων απο εμενα ,θα ηθελα την εμπειρια σας. Απο προχτες νοιωθω το μωρο πιο συχνα να κινειται,αρκετες φορες την μερα. Ειναι νορμαλ;φοβαμαι μηπως κατι δεν κανω σωστα που ειμαστε  στο νησι,κ περπαταω παραπανω άπο οτι στην Αθηνα.μεχρι κ πριν λιγες μερες το ενοιωθα λιγο το πρωι κ μετα το βραδυ.

Όλα σωστά τα κάνεις Εύα μου,απλά τώρα μεγαλώνει μέρα την μέρα κ θα το νιώθεις όλο κ πιο πολύ.μετα πάλι σε λίγες βδομάδες θα το νιώθεις πάλι πιο χαλαρά γιατί θα μειώνεται όλο κ περισσότερο ο χώρος που έχει για να κινείται.οποτε ευχαριστησου το τωρα;-)

Καλημέρα κοριτσάκια μου ,καλή Κυριακή να έχουμε..χθες από την ζέστη,κοιμήθηκα μόνο με το βρακί(με την βράκα δηλαδη) κ σκεφτόμουν τι καλά να υπήρχε ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης που να έμπαιναν παγοκυστες κ έτσι που το αγκαλιάζουμε κ κοιμόμαστε να μας δροσίζει!!!αααααχ!πολλή ζεστηηηηηηη:grin:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 5

Καλημέρα σας κορίτσια !!!Καλες αγορές να έχετε !!!μαζι σας κάνω κ εγώ όνειρα !!!!

@Gogo1994 Λάδι,κεραλοιφη (εάν αφήνει η γιατρός )αλλα το πιο θαυματουργό Κ αγνό απολα Είναι το σπαθολαδο!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλημερα αγαπημενες μου!!! Καλη Κυριακη να εχουμε! Σημερα ειναι της Αγιας Παρασκευης και ευχομαι η αγια να μας προστστευει ολες μας!!  @ΕΥΑ!μου γιορταζεις σημερα μηπως; Θυμαμαι η Ευη μας @Evitheodorouειναι του Ευαγγελισμου. 

Just now, MumMaria said:

Μπορείς να φορέσεις bebanthol που είναι για τα μωρακια.;-)

Όλα σωστά τα κάνεις Εύα μου,απλά τώρα μεγαλώνει μέρα την μέρα κ θα το νιώθεις όλο κ πιο πολύ.μετα πάλι σε λίγες βδομάδες θα το νιώθεις πάλι πιο χαλαρά γιατί θα μειώνεται όλο κ περισσότερο ο χώρος που έχει για να κινείται.οποτε ευχαριστησου το τωρα;-)

Καλημέρα κοριτσάκια μου ,καλή Κυριακή να έχουμε..χθες από την ζέστη,κοιμήθηκα μόνο με το βρακί(με την βράκα δηλαδη) κ σκεφτόμουν τι καλά να υπήρχε ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης που να έμπαιναν παγοκυστες κ έτσι που το αγκαλιάζουμε κ κοιμόμαστε να μας δροσίζει!!!αααααχ!πολλή ζεστηηηηηηη:grin:

Μα τι σεξυ υπνος ειναι αυτος; Χαχχαα! Αχ Μαρακι μου τι ωραια ιδεα οι παγοκυστες!!! Το παιδι κοιμαται καλα με τη ζεστη;

Just now, demifilol said:

Καλημέρα σας κορίτσια !!!Καλες αγορές να έχετε !!!μαζι σας κάνω κ εγώ όνειρα !!!!

@Gogo1994 Λάδι,κεραλοιφη (εάν αφήνει η γιατρός )αλλα το πιο θαυματουργό Κ αγνό απολα Είναι το σπαθολαδο!

Καλημερα Δημητρουλα μας!!! Εσεις ειστε οκ με τη ζεστη ή βραζετε επισης;

Σπαθολαδο; Δε το εχω ξανακουσει!! Ειναι γενικα για περιποιηση;

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!!! Καλη Κυριακη να εχουμε! Σημερα ειναι της Αγιας Παρασκευης και ευχομαι η αγια να μας προστστευει ολες μας!!  @ΕΥΑ!μου γιορταζεις σημερα μηπως; Θυμαμαι η Ευη μας @Evitheodorouειναι του Ευαγγελισμου. 

Μα τι σεξυ υπνος ειναι αυτος; Χαχχαα! Αχ Μαρακι μου τι ωραια ιδεα οι παγοκυστες!!! Το παιδι κοιμαται καλα με τη ζεστη;

Ναι ευτυχώς είναι σαν τον μπαμπά του,θέλει να σκεπάζεται κιόλας με ένα σεντονακι!βασικά έχουμε υπνοσακο καλοκαιρινο σαν σεντόνι κ είναι με Pampers κ με αυτό αλλά κ πάλι εγώ σκάω..είχαμε 30 βαθμούς ρε συ στα υπνοδωμάτια το βράδυ..αφού σε σκεφτόμουν,ξεφυσουσα κ έλεγα α ρε ειρήνη Γερμανία τουλάχιστον θα κοιμάται άνετα!!να φανταστώ δεν έχετε τοοοση ζέστη;

Καλημέρα κορίτσια! 
και εμείς με κλιματιστικό κοιμηθήκαμε , δεν υποφέρεται αυτή η ζέστη.

Γωγώ έχει δίκιο η Μαρία bepanthol τη ροζ κ ολας είναι μια χαρά!

Δήμητρα και εγω το σπαθόλαδο το έχω τοπ!!! ! Είχα κάψει το χέρι μου και με συχνή χρήση ούτε σημαδια δεν άφησε! Να αρχίσεις και εσυ τις αγορές μάτια μου!!

Ειρήνη ελπίζω εκεί στην Γερμανία να μην έχετε ζέστη!

Μαρία του είχες και χειμωνιάτικο υπνόσακο του Βασιλάκη; 

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, MumMaria said:

Ναι ευτυχώς είναι σαν τον μπαμπά του,θέλει να σκεπάζεται κιόλας με ένα σεντονακι!βασικά έχουμε υπνοσακο καλοκαιρινο σαν σεντόνι κ είναι με Pampers κ με αυτό αλλά κ πάλι εγώ σκάω..είχαμε 30 βαθμούς ρε συ στα υπνοδωμάτια το βράδυ..αφού σε σκεφτόμουν,ξεφυσουσα κ έλεγα α ρε ειρήνη Γερμανία τουλάχιστον θα κοιμάται άνετα!!να φανταστώ δεν έχετε τοοοση ζέστη;

Κι εγω σαν τους αντρες σου ειμαι. Και 100 βαθμους να εχει θελω σεντονι! Εδω δεν εχει ζεστη φετος. Με πικε κουβερτουλα κοιμασαι! Περισυ ομως ειχε απειρη. Και εδω Γερμανια ο καυσωνας δεν παλευεται...Εχει πχ 27 βαθμους και ειναι σαν 40! Νερακι να πινεις Μαρακι μου και κανενα ντουσακι...Το σπιτι ελπιζω να ειναι δροσερο.

Just now, Geo81 said:

Καλημέρα κορίτσια! 

Δήμητρα και εγω το σπαθόλαδο το έχω τοπ!!! ! Είχα κάψει το χέρι μου και με συχνή χρήση ούτε σημαδια δεν άφησε! Να αρχίσεις και εσυ τις αγορές μάτια μου!!

Καλημερα κοριτσακι μου!! Θα πατε για καμια βουτια με τοση ζεστη ή εστω στην πισινουλα σας;

Μολις εβαλα το σπαθολαδο κι εγω στη λιστα να αγορασω! Ειστε φοβερες ρε κοριτσια πού τα ξερετε ολα;

oz5Vp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Καλή κ ευλογημένη Κυριακή να έχουμε!

@MumMaria τι ωραία ιδέα!!! Το είχα σκεφτεί κάποια στιγμή κ εγώ να ενσωματώσω με κάποιο τρόπο παγοκύστες στις πατούσες μου που ένιωθα να καίγονται 

@Υβόννη ισως να το έχεις ακούσει με την ονομασία βαλσαμελαιο. Είναι το ίδιο πράγμα. Είναι η προέκταση του εγώ μου. Το χρησιμοποιώ για τα πάντα. 

@Gogo1994 πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ! το πουλάει ένα μαγαζί με βιολογικά προϊόντα στο κέντρο. Πες μου να σου στείλω μήνυμα που θα το βρεις αν σ ενδιαφέρει 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DjQBp3.png

8 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

Αχ κορίτσια έχω πρόβλημα στα μπουτάκια ψηλά κοντά στην ευαίσθητη περιοχή με συγκαμα. Αρχίζει κ πονάει έντονα. Τι να βάλω?  Που κ η Γυναικολογος είναι περίεργη με τις κρέμες. Πχ ακουαζολ μου είχε πει παλιά όχι γιατί έχει λέει βιταμίνη Α. Έβαλα τώρα λίγο apivita κρέμα σώματος γιατί δε τη πάλευα αλλά δε βλέπω να κάνει κ κάτι 

Το είχα πάθει και εγώ πριν λίγες εβδομάδες. Πήρα και εγώ bepanthol για συγκαμα που είναι για μωρά και μετά από μια δύο μέρες πέρασε!

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, να έχετε όλες  μια όμορφη Κυριακή!!

Μπορείς να πάρεις μια μωρουδιακη για συγκαματα, αυτές που είναι πολύ πηχτες.. Εγώ είχα μια της σεπτονα και ήταν πολυ καταπραϋντικη, θα σε βοηθήσει πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Υβόννη είπε:

Δεν την παλεύω με τη ζέστη !!!ερχεται κ καύσωνας ,,,με βλέπω να πέφτω στο ρέμα που έχουμε εδώ δίπλα χααχαχχααχ

το σπαθολαδο εχει πολλές χρήσεις ,είναι αγνό κ θαυματουργό !!

• Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

8 ώρες πρίν, ΕΥΑ! είπε:

Μεγια τα καινουρια σας πραγματακια!!!τελεια φαινονται απο την περιγραφη!!δοκιμασε να βαλεις χαμομηλι Γωγω,βρασε κ μετα ψυγειο να κρυωσει .πιστευω θα σε ανακουφισει

Εσεις που ειστε λιγο παραπανω εβδομαδων απο εμενα ,θα ηθελα την εμπειρια σας. Απο προχτες νοιωθω το μωρο πιο συχνα να κινειται,αρκετες φορες την μερα. Ειναι νορμαλ;φοβαμαι μηπως κατι δεν κανω σωστα που ειμαστε  στο νησι,κ περπαταω παραπανω άπο οτι στην Αθηνα.μεχρι κ πριν λιγες μερες το ενοιωθα λιγο το πρωι κ μετα το βραδυ.

Εγω Εύα μου γενικά το νιώθω όλη μέρα με πολύ μικρές διακοπές του μισάωρου γι'αυτό είχα λίγο παραξενευτει που 2 3 μέρες το άκουγα λιγότερο! Νιώθω πολύ συχνά τις κινήσεις του και σχεδόν συνέχεια φτερουγισματα.. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό και είναι καλό που είναι κινητικό το μωρό! Μου λέει μη μου αρχίσεις σαν κάτι άλλες να με ρωτάς αν βαριέται ή αν έχει τα νεύρα του.. χαχαχα

• Χαχα 4

Just now, Geo81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Κ ο άντρας μ είχε σοβαρά εγκαύματα ,,κ Δ του έμεινε καν σημάδι ,τον είχα λούσει με ένα μπουκάλι !!!ειναι απίστευτο !

Just now, Υβόννη είπε:

Κι εγω σαν τους αντρες σου ειμαι. Και 100 βαθμους να εχει θελω σεντονι! Εδω δεν εχει ζεστη φετος. Με πικε κουβερτουλα κοιμασαι! Περισυ ομως ειχε απειρη. Και εδω Γερμανια ο καυσωνας δεν παλευεται...Εχει πχ 27 βαθμους και ειναι σαν 40! Νερακι να πινεις Μαρακι μου και κανενα ντουσακι...Το σπιτι ελπιζω να ειναι δροσερο.

Καλημερα κοριτσακι μου!! Θα πατε για καμια βουτια με τοση ζεστη ή εστω στην πισινουλα σας;

Μολις εβαλα το σπαθολαδο κι εγω στη λιστα να αγορασω! Ειστε φοβερες ρε κοριτσια πού τα ξερετε ολα;

Μεγάλο σχολείο για μένα η πεθερά μου !!εγω τίποτε Δ ήξερα !!μονο τα φιλολογικά μου !!!χαχαχαχαχα άλλο η θεωρία άλλο η πράξη !

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλησπερα κοριτσια μου..καλη κυριακη σε ολες....

Καλα το σπαθολαδο ειναι τελειο...με ειχε δαγκωσει σκυλι στο στηθος κ μετα απο πολυ λιγη χρηση δεν εχω πλεον σημαδι..

@MumMaria του ειχες κ τον χειμωνα που ηταν πιο μικρουλης υπνοσακο; Το σκεφτομαι κ εγω να παρω για οταν γεννηθει για να μην του εχω κουβερτα κ κουνηθει κ καλυψει το προσωπο του...

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...