Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Geo81 said:

Πόσο ίδια τα παιδιά μας χχιχιχιχι

Η καλαθουνα είναι σαν μεγάλο καλάθι με στρωματακι φορητή με χερούλια & την ακουμπάς όπου θες εσυ μεταφέρεται με τα χέρια, το πορτ μπεμπέ κουμπώνει πάνω στο καροτσι και χρησιμοποιείται και σαν καλαθουνα ύπνου στο σπίτι 

Αχ ευχαριστω!!!! Το καροτσι μας εχει ενα εξαρτημα 0 + και ενα 6+, θα κοιταξω αν το 0+ ειναι πορτ μπεμπε! Ειδα τωρα και τις φωλιτσες!! Οντως μετα το λικνο και πριν την κουνια ειναι μια καλη λυση!! Να ειστε καλα βρε κοριτσια! Εγω νομιζα οτι πορτ μπεμπε λενε την καλαθουνα στα γαλλικα χαχαχαχα!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

@Gogo1994 κορίτσι μ κ εγώ αυτό τ καρότσι θ παρω κ αντί Γ λίκνο παρηγγειλα φωλιτσα:x

Με γειααα κοριτσάκι μου καλοριζικα να γεμίσουν με στρουμπουλά μπουτάκια κ χεράκια 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Just now, Despoina Mar said:

@Gogo1994 κορίτσι μ κ εγώ αυτό τ καρότσι θ παρω κ αντί Γ λίκνο παρηγγειλα φωλιτσα:x

Πώς ειναι η φωλιτσα;; Τις ειδα τωρα και τρελαθηκα!!!!!

Καλοριζικα Δεσποινακι μου!!!!!!!!!! Να τα χαρει η κουκλιτσα σας!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Εγω πεθαίνω για τις φωλιτσες πλεξούδες!! Υπαρχουν τόσο τέλεια χρώματα!! 

• Μου αρέσει 3

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια τί ειναι η φωλιτσα; Και ποια η διαφορα καλαθουνας και πορτ μπεμπε;

Είδα σε κάλυψε η @Geo81 ;-)

Just now, Despoina Mar είπε:

Με γεια τα καινούρια πραγματακια σας!!να τα βλέπετε,να χαίρεστε κ σε λίγο καιρό να τα χαρεί κ η κορούλα σας!!:x

Just now, Argyroula είπε:

Εγω πεθαίνω για τις φωλιτσες πλεξούδες!! Υπαρχουν τόσο τέλεια χρώματα!! 

Αχ κ πλεξούδες είδα!!!!τέλειες!!:x

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Υβόννη said:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ειμαι σιγουρη ετσι θα κανει με το γλυκο!!!!! Θυμαμαι ακομη και γελαω το βιγκαν κεικ του Ακη (τοτε που ειχαμε εμετους και οι δυο και ψαχναμε κατι να τρωμε...Αιωνες πριν μου φαινεται:wub:) και το εκανε υπερπαραγωγη! Αλλα ειχε καστανη ζαχαρη τουλαχιστον ενταξει χαχαχαχα!!!

Παντως βρε κοριτσια μου τι καλα που εχετε δωματιο ολες! Ελεγα δεν με πειραζει, αλλα λιγο με ενοχλει που δεν εχουμε δωματιο και θα χρησιμοποιησουμε το μισο σαλονι για τον μικρουλη. Αλλα δεν παιζει αμεσα μετακομιση οποτε δεν πειραζει θα βολευτουμε! Ο αντρας μου λεει οτι ειναι αγορι και οι αντρες ειναι λιτοι και οτι το σαλονι εχει προτζεκτορα και θα τον εκτιμησει περισσοτερο ο μικρος απο το να ειχε παρπανω επιπλα χιχιχιχχχιχι!

Να μην σε στενοχωρεί καθόλου Ειρηνη μου. Είμαι σίγουρη ότι θα αργήσει η μικρή να πάει στο δωμάτιο της. Άρα θα είναι αχρείαστο το δωμάτιο.Στους πρώτους μήνες θα την κοιμιζουμε σε λίκνο δίπλα μας κ όλη την άλλη μέρα θα είναι όπου είμαστε κ εμείς. 
Νομιζω ότι θα την παιρνω μαζί μου ακόμα κ στο μπάνιο. Σσσς μην το πείτε πουθενά 

Just now, Gogo1994 said:

Ευχαριστώ πολύ πολύ Μαρία μου με το καλό κ οι δικές σας αγορες

Μωρέ ναι άσε που θέλει ακόμη εκκαθάριση το δωμάτιο αλλά είναι κ λίγο "έθιμο" να τα φέρεις τελευταία στιγμή. Εντάξει ο καθένας όπως το βλέπει 

Εχει εκπτώσεις μέχρι 31 Αυγούστου κορίτσι μου. Στο πακέτο είναι όλα κ πορτ μπεμπέ κ καθίσματακι κ καρότσι κ σταντ για το πορτ μπεμπέ. Α κ δε σας είπα με έπεισε η κοπέλα να μη πάρω λίκνο γιατί το πορτ μπεμπέ κάνει την ίδια δουλειά 

Εννοειταιιι κ εγώ έχω φάει λέω εεε μ αξίζει χαχαχα κ σήμερα κιόλας μου μυρισαν κουφέτακια. Βασικά μάλλον απωθημένο ήταν γιατί στο χωριό μας έδωσαν κ λόγω της καμπύλης δεν έφαγα κ μου είχε μείνει κ σήμερα πήρα λίγα στρατσιατελα κ καραμέλα. 

Πολύ ωραία Γωγω μου. Θα πάμε αυτή την εβδομάδα κ θα σου πω εντυπώσεις. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

DjQBp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Είναι τελειααα χαχα πολυ μαλακή πιστευω θ βολέψει αρκετά... 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

11 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Αχαχαχαχαχα!σε έχει ταράξει κι εσένα συμπεθέρα μου ε;;;;ωχ ωχ τσαουσα νύφη θα κάνω!!:P

Καλημέρα γλυκούλες μου!!καλό Σουκου να έχουμε!!η θερμοκρασία εδώ έχει ανέβει επικίνδυνα,χτυπάει 35αρια,να δω πως θα αντέξουμε,όσες κοπέλες έχουν θαλασσιτσα δίπλα τους να την εκμεταλλευτούν ,να δροσιστουν;-) εμείς τρίτη με Πέμπτη θα πάμε Χαλκιδική, Άφυτο,κλείσαμε air bnb για δύο μερουλες κ καθημερινές για να μην έχει κ κόσμο να κάνει κανα μπάνιο ο μικρος.το περιμένω πως κ πως.

Να ρωτήσω κάτι άλλο που άρχισα να το σκέφτομαι κ έχω αγχωθει..οι ήδη μανουλες που έχετε παιδάκι,όταν θα γεννήσετε,τις 3 μέρες που θα είστε στο μαιευτήριο,θα είναι ο άντρας σας μαζί;το παιδί 3 μέρες θα το αφήσετε σε μαμά/πεθερά; ή θα το κρατήσει ο άντρας σας;πως το έχετε σκεφτεί;εμάς επειδή είναι ακόμα μικρός,δεν τον έχουμε αφήσει ποτέ κ ο άντρας μου μου δήλωσε ότι όπως κ στον Βασίλη έτσι κ στην μικρή θα ήθελε να είναι 3 μέρες μαζί μου στην κλινική..

Μαράκι επειδή εγώ θα γεννήσω πρώτα ο Θεός σε νοσοκομείο δεν επιτρέπεται να είναι μαζί μου συνοδός οπότε θα την έχει ο άντρας μου... Και εμείς βράδυ δεν την έχουμε αφήσει ποτέ μέχρι τώρα αλλά μέρα την αφήνουμε όταν χρειάζεται στην μαμά μου που είναι δίπλα...

• Ευχαριστώ 1

Just now, KarMar84 είπε:

Μαράκι επειδή εγώ θα γεννήσω πρώτα ο Θεός σε νοσοκομείο δεν επιτρέπεται να είναι μαζί μου συνοδός οπότε θα την έχει ο άντρας μου... Και εμείς βράδυ δεν την έχουμε αφήσει ποτέ μέχρι τώρα αλλά μέρα την αφήνουμε όταν χρειάζεται στην μαμά μου που είναι δίπλα...

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου,θα δω πως θα το κάνω μέχρι τότε.ας μην σχεδιάζω από τώρα γιατί κ να τα προγραμματίσω από τώρα,όλα μπορούν να αλλάξουν:grin:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Alkyoni said:

Να μην σε στενοχωρεί καθόλου Ειρηνη μου. Είμαι σίγουρη ότι θα αργήσει η μικρή να πάει στο δωμάτιο της. Άρα θα είναι αχρείαστο το δωμάτιο.Στους πρώτους μήνες θα την κοιμιζουμε σε λίκνο δίπλα μας κ όλη την άλλη μέρα θα είναι όπου είμαστε κ εμείς. 
Νομιζω ότι θα την παιρνω μαζί μου ακόμα κ στο μπάνιο. Σσσς μην το πείτε πουθενά 

Πολύ ωραία Γωγω μου. Θα πάμε αυτή την εβδομάδα κ θα σου πω εντυπώσεις. 

Αλκυονη μου γλυκια! Βεβαια αν υπαρχει δωματιο νομιζω αξιζει να τι φτιαξει κανεις απο τωρα γιατι μετα θα μας τρεχουν τα παιδακια μας χιχιχι! 

Κι εγω παντου μαζι τον θελω!!! Χιχιχι! 

oz5Vp2.png

Αχ κορίτσια έχω πρόβλημα στα μπουτάκια ψηλά κοντά στην ευαίσθητη περιοχή με συγκαμα. Αρχίζει κ πονάει έντονα. Τι να βάλω?  Που κ η Γυναικολογος είναι περίεργη με τις κρέμες. Πχ ακουαζολ μου είχε πει παλιά όχι γιατί έχει λέει βιταμίνη Α. Έβαλα τώρα λίγο apivita κρέμα σώματος γιατί δε τη πάλευα αλλά δε βλέπω να κάνει κ κάτι 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Αχ κορίτσια έχω πρόβλημα στα μπουτάκια ψηλά κοντά στην ευαίσθητη περιοχή με συγκαμα. Αρχίζει κ πονάει έντονα. Τι να βάλω?  Που κ η Γυναικολογος είναι περίεργη με τις κρέμες. Πχ ακουαζολ μου είχε πει παλιά όχι γιατί έχει λέει βιταμίνη Α. Έβαλα τώρα λίγο apivita κρέμα σώματος γιατί δε τη πάλευα αλλά δε βλέπω να κάνει κ κάτι 

Μεγια τα καινουρια σας πραγματακια!!!τελεια φαινονται απο την περιγραφη!!δοκιμασε να βαλεις χαμομηλι Γωγω,βρασε κ μετα ψυγειο να κρυωσει .πιστευω θα σε ανακουφισει

Εσεις που ειστε λιγο παραπανω εβδομαδων απο εμενα ,θα ηθελα την εμπειρια σας. Απο προχτες νοιωθω το μωρο πιο συχνα να κινειται,αρκετες φορες την μερα. Ειναι νορμαλ;φοβαμαι μηπως κατι δεν κανω σωστα που ειμαστε  στο νησι,κ περπαταω παραπανω άπο οτι στην Αθηνα.μεχρι κ πριν λιγες μερες το ενοιωθα λιγο το πρωι κ μετα το βραδυ.

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Μεγια τα καινουρια σας πραγματακια!!!τελεια φαινονται απο την περιγραφη!!δοκιμασε να βαλεις χαμομηλι Γωγω,βρασε κ μετα ψυγειο να κρυωσει .πιστευω θα σε ανακουφισει

Ευχαριστώ πολύ πολύ Εύα μου... Αύριο θα το δοκιμάσω. 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Γωγουλα μου θα συμφωνησω για το χαμομηλι και ισως μαζι εβαζες και λιγο ελαιολαδο. Επισης μεινε χωρις εσωρουχο λιγο θα ελεγα. Στο εσωρουχο ειναι το συγκαμα; Σκεφτηκα και βρεφικη κρεμουλα για συγκαμα αλλα δεν ξερω αν κανει στην εγκυμισυνη. 

Just now, ΕΥΑ! said:

Εσεις που ειστε λιγο παραπανω εβδομαδων απο εμενα ,θα ηθελα την εμπειρια σας. Απο προχτες νοιωθω το μωρο πιο συχνα να κινειται,αρκετες φορες την μερα. Ειναι νορμαλ;φοβαμαι μηπως κατι δεν κανω σωστα που ειμαστε  στο νησι,κ περπαταω παραπανω άπο οτι στην Αθηνα.μεχρι κ πριν λιγες μερες το ενοιωθα λιγο το πρωι κ μετα το βραδυ.

Ευακι μου απολυτα φυσιολογικο!!!! Μεγαλωνει τωρα και τον νιωθεις πιο εντονα!! Επισης μπορει να εχει και ενεργεια τωρα περισσοτερη στο νησι, επειδη εισαι κι εσυ πιο χαλαρη εκει! Παντως μια χαρα φυσιολογικο ειναι αυτο! Βρε λες να θελει να τον πας κανενα σουπερ παρανταιζ να χορεψει;;; Χιχιχι

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...