Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Μπράβο ρε Γωγώ!!κι εμάς ήρθε τελικά ο φίλος που σας έλεγα κ μας έβαλε τα ράφια..ευτυχώς!!αν ήσουν Θεσσαλονίκη,άνετα σε φώναζα!χααχαχα

Καλορίζικα τα πράγματα του γιοκα σας!!!καταλαβα ποια λες,έχω κι εγώ κάρτα από κει;) πολύ όμορφα,με γεια σας!να τα χαρείτε όλη η οικογένεια!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ Μαρία μου με το καλό κ οι δικές σας αγορες

Just now, Υβόννη είπε:

Ααααα τελεια ιδεα αυτος ο διακανονισμος! Ετσι και τα εχετε κλεισει να φευγουν απο τη λιστα των "δουλειων" αλλα και δεν τα εχετε σπιτι νωρις αφου δε θελετε!!!

Μωρέ ναι άσε που θέλει ακόμη εκκαθάριση το δωμάτιο αλλά είναι κ λίγο "έθιμο" να τα φέρεις τελευταία στιγμή. Εντάξει ο καθένας όπως το βλέπει 

Just now, Alkyoni είπε:

Ωραία. Όποτε να πάω εκεί πρώτα. Με το καρότσι πήρες κ καθισματάκι αυτοκινήτου; 

Ειρηνη μου έχεις ένα δίκιο! Δεν θα ξέρω πως να τον κουλαντρισω μετά. Βλέπω να φτιάχνει το δωμάτιο στο πι κ φι   
Ναι οντως πρέπει να ξεκινάνε οι προσφορές όποτε είναι καλή περίοδος για αγορές!

Μπραβο που δεν υπέκυψες στον πειρασμό. Δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα το γλυκάκι σου. Νοστιμότατο το βρίσκω 

Εχει εκπτώσεις μέχρι 31 Αυγούστου κορίτσι μου. Στο πακέτο είναι όλα κ πορτ μπεμπέ κ καθίσματακι κ καρότσι κ σταντ για το πορτ μπεμπέ. Α κ δε σας είπα με έπεισε η κοπέλα να μη πάρω λίκνο γιατί το πορτ μπεμπέ κάνει την ίδια δουλειά 

Just now, MumMaria είπε:

Μπράβο ρε ειρήνη,εγώ με το που είδα ότι η καμπύλη βγήκε καλή,έχω φάει ήδη δύο φορές γλυκάκι!πρέπει να μαζευτω!αυτό το σιρόπι αγαύης υπάρχει κ στα σουπερμάρκετ;

Εννοειταιιι κ εγώ έχω φάει λέω εεε μ αξίζει χαχαχα κ σήμερα κιόλας μου μυρισαν κουφέτακια. Βασικά μάλλον απωθημένο ήταν γιατί στο χωριό μας έδωσαν κ λόγω της καμπύλης δεν έφαγα κ μου είχε μείνει κ σήμερα πήρα λίγα στρατσιατελα κ καραμέλα. 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Μωρέ ναι άσε που θέλει ακόμη εκκαθάριση το δωμάτιο αλλά είναι κ λίγο "έθιμο" να τα φέρεις τελευταία στιγμή. Εντάξει ο καθένας όπως το βλέπει 

Εχει εκπτώσεις μέχρι 31 Αυγούστου κορίτσι μου. Στο πακέτο είναι όλα κ πορτ μπεμπέ κ καθίσματακι κ καρότσι κ σταντ για το πορτ μπεμπέ. Α κ δε σας είπα με έπεισε η κοπέλα να μη πάρω λίκνο γιατί το πορτ μπεμπέ κάνει την ίδια δουλειά 

Καλορίζικα Γωγω μου να τα χαρει ο πρίγκιπας σας! Επειδή έχω και εγώ το πορτ μπεμπέ της inglesina trilogy θα σου πω πως δεν με βόλεψε τόσο πολύ στο να κοιμίζω τον μικρό εκεί μετά τους 2,5 μήνες... μεγαλώνουν παχαίνουν αποκτούν κινήσεις και δυσκολεύονται στο στενό πορτ μπεμπέ... μετά τους 3 μήνες θα θέλει περισσότερο χώρο. Θα είναι λίγο νωρίς για κούνια. 

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ειμαι σιγουρη ετσι θα κανει με το γλυκο!!!!! Θυμαμαι ακομη και γελαω το βιγκαν κεικ του Ακη (τοτε που ειχαμε εμετους και οι δυο και ψαχναμε κατι να τρωμε...Αιωνες πριν μου φαινεται:wub:) και το εκανε υπερπαραγωγη! Αλλα ειχε καστανη ζαχαρη τουλαχιστον ενταξει χαχαχαχα!!!

Παντως βρε κοριτσια μου τι καλα που εχετε δωματιο ολες! Ελεγα δεν με πειραζει, αλλα λιγο με ενοχλει που δεν εχουμε δωματιο και θα χρησιμοποιησουμε το μισο σαλονι για τον μικρουλη. Αλλα δεν παιζει αμεσα μετακομιση οποτε δεν πειραζει θα βολευτουμε! Ο αντρας μου λεει οτι ειναι αγορι και οι αντρες ειναι λιτοι και οτι το σαλονι εχει προτζεκτορα και θα τον εκτιμησει περισσοτερο ο μικρος απο το να ειχε παρπανω επιπλα χιχιχιχχχιχι!

Ειρηνουλα μου εμείς το πρώτο 6μηνο το βγάλαμε στο σαλόνι να ξέρεις,ξυπνούσε για θηλασμό κάθε τρεις κ λίγο κ τον κοιμιζαμε στην καλαθουνα.εμεος κοιμομασταν στον καναπέ κ χαζεύαμε τιβι,τρώγαμε κ είχαμε δίπλα μας τον μπεμπακο να τον κοιταμε.να ξέρεις το σκέφτομαι τόσο γλυκά.ουτε θα σε μοιαξεις.ποσο μάλλον τον γιο σου.ακομα κ τώρα το δωμάτιο του το χρησιμοποιούμε μόνο για τον ύπνο ..όλη την υπολοιπη μερα ειμαστε στο σαλόνι,άντε και στην κουζινα:-D 

• Μου αρέσει 1

@Υβόννημου λίγο θα τον νοιάξει τον μικρό όσο είναι μωράκι για το δικό του δωμάτιο! Τον περισσότερο καιρό θα ΕΙναι δίπλα σου!!! Στο λίκνο στο σαλόνι στην κουζίνα!!! Ο Γιώργος τώρα λέει έχω δωμάτιο και θέλει να παίζει εκεί, μέχρι τους 18 μήνες πήγαινε μόνο για ύπνο εκεί!

Just now, MumMaria είπε:

Ειρηνουλα μου εμείς το πρώτο 6μηνο το βγάλαμε στο σαλόνι να ξέρεις,ξυπνούσε για θηλασμό κάθε τρεις κ λίγο κ τον κοιμιζαμε στην καλαθουνα.εμεος κοιμομασταν στον καναπέ κ χαζεύαμε τιβι,τρώγαμε κ είχαμε δίπλα μας τον μπεμπακο να τον κοιταμε.να ξέρεις το σκέφτομαι τόσο γλυκά.ουτε θα σε μοιαξεις.ποσο μάλλον τον γιο σου.ακομα κ τώρα το δωμάτιο του το χρησιμοποιούμε μόνο για τον ύπνο ..όλη την υπολοιπη μερα ειμαστε στο σαλόνι,άντε και στην κουζινα:-D 

Το ίδιο γράψαμε ;) χαχαχαχαχαχαχ μα μέσα στο μυαλό μου είσαι πάντα!!!!!!! Τι σύμπνοια!!!!

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 είπε:

Καλορίζικα Γωγω μου να τα χαρει ο πρίγκιπας σας! Επειδή έχω και εγώ το πορτ μπεμπέ της inglesina trilogy θα σου πω πως δεν με βόλεψε τόσο πολύ στο να κοιμίζω τον μικρό εκεί μετά τους 2,5 μήνες... μεγαλώνουν παχαίνουν αποκτούν κινήσεις και δυσκολεύονται στο στενό πορτ μπεμπέ... μετά τους 3 μήνες θα θέλει περισσότερο χώρο. Θα είναι λίγο νωρίς για κούνια. 

Μία εγωω αυτό της είπα κ μ λέει χωράει μέχρι 6 μηνών... Τι να πω ρε κορίτσια. Ίσως το δω μετα τους δύο μήνες με το καλό 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

ρε συ τι γλυκια εικονα να βλεπετε τηλεοραση, να τρωτε και διπλα να ειναι ενα μικρουλακι!!!! Πλεον θα σας ειναι συνηθεια φανταζομαι, αλλα μου φαινεται τοσο ομορφο να κανεις οτι εκανες πριν και ξαφνικα να ειναι και ενα καλαθακι καπου εκει γυρω!!

Ναι Μαρακι μου αυτο μου ειπε και η μαια ακριβως, να μην κανουμε ειπε τωρα μεταποιησεις στο σαλονι μετα το 6μηνο, γιατι λεει θα ειναι στο δωματιο μας στην αρχη. Ειπαμε και την κουνια να την παρουμε αργοτερα με ησυχια που θα εχουμε και πιο μεγαλη εμπειρια στα μωρουδιακα (ελπιζω) και να δουμε τί χωραει στο σαλονι! Προς το παρον θα παρουμε τα βασικα!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Εννοειταιιι κ εγώ έχω φάει λέω εεε μ αξίζει χαχαχα κ σήμερα κιόλας μου μαύρισαν κουφέτακια. Βασικά μάλλον απωθημένο ήταν γιατί στο χωριό μας έδωσαν κ λόγω της καμπύλης δεν έφαγα κ μου είχε μείνει κ σήμερα πήρα λίγα στρατσιατελα κ καραμέλα. 

Γωγώ σκέψου μήπως πάρεις μια φωλιτσα ύπνου.σε περίπτωση που δεν θα χωράει στο Πορτ μπεμπέ,μπορείς να την βάλεις στην κούνια σαν μειωτη χώρου κ γενικά στο σαλόνι,στον καναπέ,θεωρώ είναι βολικο.εγω λέω να πάρω στην μικρή.στον Βασίλη δεν είχα,είχα καλαθουνα αλλά ήταν από φίλη που έβγαλε τρία παιδιά κ ο Βασίλης την αποτελειωσε,χαχα!οπότε τώρα λέω να πάρω μια κοριτσίστικη φωλιτσα!!!χαχαχα!άσε που είναι κ τόσο ομορφεεεεες

• Μου αρέσει 2

Just now, Gogo1994 είπε:

Μία εγωω αυτό της είπα κ μ λέει χωράει μέχρι 6 μηνών... Τι να πω ρε κορίτσια. Ίσως το δω μετα τους δύο μήνες με το καλό 

Από ύψος μια χαρά χωράει , το συγκεκριμένο πορτ μπεμπέ είναι από τα μεγαλύτερα που κυκλοφορούν , αλλά όταν ο καημένος θα αρχίσει να κουνιέται και να γυρνάει θα δυσκολευτεί!

• Μου αρέσει 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλέ εμένα κ στο λίκνο που ήταν μέχρι 6 μηνών,στους 5 μήνες στραβολαιμιαζε ο καημένος!κ τον έβαλα στην κούνια!καλά ναι,το βλέπεις στο 2μηνο,δεν χρειάζεται αγχος;-)

Just now, Geo81 said:

@Υβόννημου λίγο θα τον νοιάξει τον μικρό όσο είναι μωράκι για το δικό του δωμάτιο! Τον περισσότερο καιρό θα ΕΙναι δίπλα σου!!! Στο λίκνο στο σαλόνι στην κουζίνα!!! Ο Γιώργος τώρα λέει έχω δωμάτιο και θέλει να παίζει εκεί, μέχρι τους 18 μήνες πήγαινε μόνο για ύπνο εκεί!

Το ίδιο γράψαμε ;) χαχαχαχαχαχαχ μα μέσα στο μυαλό μου είσαι πάντα!!!!!!! Τι σύμπνοια!!!!

Κοριτσια μου πώς φαινεται το εμπειρο ματι της μανουλας!!! Ειστε πραγματικα συγχρονισμενες στις αποψεις και πολυ πρακτικες στις ιδεες σας!!!! Ευχαριστουμε τοσο πολυ για τις συμβουλες!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

ρε συ τι γλυκια εικονα να βλεπετε τηλεοραση, να τρωτε και διπλα να ειναι ενα μικρουλακι!!!! Πλεον θα σας ειναι συνηθεια φανταζομαι, αλλα μου φαινεται τοσο ομορφο να κανεις οτι εκανες πριν και ξαφνικα να ειναι και ενα καλαθακι καπου εκει γυρω!!

Ναι Μαρακι μου αυτο μου ειπε και η μαια ακριβως, να μην κανουμε ειπε τωρα μεταποιησεις στο σαλονι μετα το 6μηνο, γιατι λεει θα ειναι στο δωματιο μας στην αρχη. Ειπαμε και την κουνια να την παρουμε αργοτερα με ησυχια που θα εχουμε και πιο μεγαλη εμπειρια στα μωρουδιακα (ελπιζω) και να δουμε τί χωραει στο σαλονι! Προς το παρον θα παρουμε τα βασικα!

Πλεον τηλεόραση δεν ανοίγει,γιατί ο μικρός χαζεύει,δεν παίρνει το μάτι του,χαχα!αλλά μουσική,φαγητό,γυμναστική ,όλα τα κάνουμε εκεί μαζί!!!ο αγαπημένος χώρος του μωρού σου θα είναι εκεί που είσαι εσύ!κ ο μπαμπάς του!μόνο αυτό,κ του αρκεί κ με το παραπάνω:x

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria είπε:

Καλέ εμένα κ στο λίκνο που ήταν μέχρι 6 μηνών,στους 5 μήνες στραβολαιμιαζε ο καημένος!κ τον έβαλα στην κούνια!καλά ναι,το βλέπεις στο 2μηνο,δεν χρειάζεται αγχος;-)

Αχχχ το ενστικτο της μανούλας κ τα έλεγα στη πωλήτρια. Με δικαιώνετε κορίτσια. Τις έχω δει τις φωλιτσες τις γλυκουλικες αλλά το θέμα είναι ότι κ στη κουνια να τη βάλω η κουνια δε χωράει στο δωμάτιο μας 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Αχχχ το ενστικτο της μανούλας κ τα έλεγα στη πωλήτρια. Με δικαιώνεστε κορίτσια. Τις έχω δει τις φωλιτσες τις γλυκουλικες αλλά το θέμα είναι ότι κ στη κουνια να τη βάλω η κουνια δε χωράει στο δωμάτιο μας 

Παντως Γωγουλα προτιμω τετοια πωλητρια παρα να σου φορτωνε ενα καρο πραγματα για να σε εκμεταλλευτει!

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Πόσο ίδια τα παιδιά μας χχιχιχιχι

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια τί ειναι η φωλιτσα; Και ποια η διαφορα καλαθουνας και πορτ μπεμπε;

Η καλαθουνα είναι σαν μεγάλο καλάθι με στρωματακι φορητή με χερούλια & την ακουμπάς όπου θες εσυ μεταφέρεται με τα χέρια, το πορτ μπεμπέ κουμπώνει πάνω στο καροτσι και χρησιμοποιείται και σαν καλαθουνα ύπνου στο σπίτι 

• Χαχα 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...