Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου με χάσατε λίγο σήμερα. Πήγαμε κ κλείσαμε το καρότσι τελικά inglesina trilogy quattro κ της casa baby επιπλα. Με λαγουδακιιιιι. Μετά ήμουν πτώμα από τη ζέστη κ ξάπλωσα. Μετά έφερα ηλεκτρολόγο για να μου περάσει κάτι φωτιστικά από το ικεα που ήρθαν κομματάκι κομματάκι βέβαια κ δεν ήξερε να τα συναρμολογησει κ τα έφτιαξα μόνη μου. Χαχαχα @MumMariaάμα θες να έρθω να σου φτιάξω κ τα δικά σου επιπλα από το ικεα

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 said:

Καλησπέρα κορίτσια μου με χάσατε λίγο σήμερα. Πήγαμε κ κλείσαμε το καρότσι τελικά inglesina trilogy quattro κ της casa baby επιπλα. Με λαγουδακιιιιι. Μετά ήμουν πτώμα από τη ζέστη κ ξάπλωσα. Μετά έφερα ηλεκτρολόγο για να μου περάσει κάτι φωτιστικά από το ικεα που ήρθαν κομματάκι κομματάκι βέβαια κ δεν ήξερε να τα συναρμολογησει κ τα έφτιαξα μόνη μου. Χαχαχα @MumMariaάμα θες να έρθω να σου φτιάξω κ τα δικά σου επιπλα από το ικεα

Καλησπέρα Γωγουλα μου!!! Καλοριζικα τα πραγματάκια του μωρού σας! Από ποιο μαγαζί τα πήρες; Κ εμείς μετά την β επιπέδου θα πάμε να ρίξουμε μια ματια. 
Άξια κ με τα ηλεκτρολογικά! Φόρεσες τα γυαλιά του ηλεκτρολόγου! 

• Χαχα 2

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Καλησπέρα Γωγουλα μου!!! Καλοριζικα τα πραγματάκια του μωρού σας! Από ποιο μαγαζί τα πήρες; Κ εμείς μετά την β επιπέδου θα πάμε να ρίξουμε μια ματια. 

Αλκυονη μου καταλήξαμε στο prenatal πίστεψε με έχει διαφορά στις τιμές. Στα ίδια πράγματα. Ότι θέλεις με ρωτάς 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Αχ Γωγουλα μου τί ομορφα πραγματακια!!!!!! Καλοριζικα και να τα χαρει το αγορακι σας!!!! Λαγουδακιιιιιιιιι τρελαινομαιιιιιιι! Πότε θα σας τα παραδωσουν τωρα; Αχ δε το πιστευω οτι ξεκιναμε αγορες:wub:

Καλα αυτο με τον ηλεκτρολογο τονωσε την φεμινιστικη μου πλευρα! Μπραβο Γωγουλα!!!

Just now, Alkyoni said:

Φτανει η μερα κοριτσακι μου να δεις τη μικρουλα σου! Θα ειναι ολα τελεια και μετα αγορες!!!!!!! Αυτο το "θα ριξουμε μια ματια" βεβαια με τον μπαμπα σας δεν ξερω αν ισχυει! Να δεις την αλλη μερα θα γυρισεις σπιτι και θα εχει ετοιμο το δωματιο χιχιχιχιχ!!! Περα απο την πλακα, νομιζω ξεκινανε οι προσφορες τωρα στην Ελλαδα ή κανω λαθος; Πιστευω ειναι πολυ καλη εποχη για ψωνια!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αχ Γωγουλα μου τί ομορφα πραγματακια!!!!!! Καλοριζικα και να τα χαρει το αγορακι σας!!!! Λαγουδακιιιιιιιιι τρελαινομαιιιιιιι! Πότε θα σας τα παραδωσουν τωρα; Αχ δε το πιστευω οτι ξεκιναμε αγορες:wub:

Καλα αυτο με τον ηλεκτρολογο τονωσε την φεμινιστικη μου πλευρα! Μπραβο Γωγουλα!!!

Ευχαριστώωωω κορίτσια. Εμείς τα θέλουμε σπίτι προς το τέλος. Αυτά θα έχουν έρθει στο μαγαζί λογικά αρχές Σεπτέμβρη. Μας είπαν 4-5 μέρες πριν από τότε που τα θέλουμε να τους παρουμε

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου εγω λυσαξα να φαω γλυκο! Ειχα πει ομως μετα τις διακοπες στοπ οι ατασθαλειες για λιγο! Εφτιαξα λοιπον ενα αυτοσχεδιο γλυκακι! Εβαλα τυρι κρεμα (βιγκαν λογω δυσανεξιας), εκοψα φραουλες, εβαλα λιγο σιροπι αγαυης και λιγα λευκα αμυγδαλα και μιαμμμμ το τσακισα!!! Ενιωσα πολυ περηφανη που δεν υπεκυψα στον πειρασμο μιας παγωταρας χαχαχα!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Μπράβο ρε Γωγώ!!κι εμάς ήρθε τελικά ο φίλος που σας έλεγα κ μας έβαλε τα ράφια..ευτυχώς!!αν ήσουν Θεσσαλονίκη,άνετα σε φώναζα!χααχαχα

Καλορίζικα τα πράγματα του γιοκα σας!!!καταλαβα ποια λες,έχω κι εγώ κάρτα από κει;) πολύ όμορφα,με γεια σας!να τα χαρείτε όλη η οικογένεια!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Gogo1994 said:

Ευχαριστώωωω κορίτσια. Εμείς τα θέλουμε σπίτι προς το τέλος. Αυτά θα έχουν έρθει στο μαγαζί λογικά αρχές Σεπτέμβρη. Μας είπαν 4-5 μέρες πριν από τότε που τα θέλουμε να τους παρουμε

Ααααα τελεια ιδεα αυτος ο διακανονισμος! Ετσι και τα εχετε κλεισει να φευγουν απο τη λιστα των "δουλειων" αλλα και δεν τα εχετε σπιτι νωρις αφου δε θελετε!!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου εγω λυσαξα να φαω γλυκο! Ειχα πει ομως μετα τις διακοπες στοπ οι ατασθαλειες για λιγο! Εφτιαξα λοιπον ενα αυτοσχεδιο γλυκακι! Εβαλα τυρι κρεμα (βιγκαν λογω δυσανεξιας), εκοψα φραουλες, εβαλα λιγο σιροπι αγαυης και λιγα λευκα αμυγδαλα και μιαμμμμ το τσακισα!!! Ενιωσα πολυ περηφανη που δεν υπεκυψα στον πειρασμο μιας παγωταρας χαχαχα!

Μπράβο ρε ειρήνη,εγώ με το που είδα ότι η καμπύλη βγήκε καλή,έχω φάει ήδη δύο φορές γλυκάκι!πρέπει να μαζευτω!αυτό το σιρόπι αγαύης υπάρχει κ στα σουπερμάρκετ;

Just now, MumMaria said:

Μπράβο ρε ειρήνη,εγώ με το που είδα ότι η καμπύλη βγήκε καλή,έχω φάει ήδη δύο φορές γλυκάκι!πρέπει να μαζευτω!αυτό το σιρόπι αγαύης υπάρχει κ στα σουπερμάρκετ;

Μαρακι μου σιγα αφου εσυ δεν εχεις θεμα με κιλα ή με ζαχαρο-ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!! Καλα εκανες και εφαγες! Και γενικα δεν πειραζει να τρωμε που και που νομιζω! Εγω το κανω λιιιγο πιο αυστηρα γιατι ξεκινησα την εγκυμοσυνη παχουλοκομψουλα! Η γιατρος μου ειπε "because you are not very slim, try not to gain a lot"! Γελασα τοσο με το "not very slim"!! Επρεπε να βγαλει το very για να ειναι ειλικρινης αλλα ηθελε η γλυκουλα να ειναι ευγενικη χαχαχαχα!!

Ναι εχει αγαυη και στο σουπερ μαρκετ. Ειναι σαν μελι στην υφη αλλα εχει χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη και μας το ειχε πει η ενδοκρινολογος του Αγγελου, οποτε το εχουμε σπιτι και το χρησιμοποιω συχνα πυκνα. Ειχαμε και στεβια αλλα δεν ηξερα αν θα διαλυοταν καλα με το "τυρι" κρεμα.

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Μαρακι μου σιγα αφου εσυ δεν εχεις θεμα με κιλα ή με ζαχαρο-ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!! Καλα εκανες και εφαγες! Και γενικα δεν πειραζει να τρωμε που και που νομιζω! Εγω το κανω λιιιγο πιο αυστηρα γιατι ξεκινησα την εγκυμοσυνη παχουλοκομψουλα! Η γιατρος μου ειπε "because you are not very slim, try not to gain a lot"! Γελασα τοσο με το "not very slim"!! Επρεπε να βγαλει το very για να ειναι ειλικρινης αλλα ηθελε η γλυκουλα να ειναι ευγενικη χαχαχαχα!!

Ναι εχει αγαυη και στο σουπερ μαρκετ. Ειναι σαν μελι στην υφη αλλα εχει χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη και μας το ειχε πει η ενδοκρινολογος του Αγγελου, οποτε το εχουμε σπιτι και το χρησιμοποιω συχνα πυκνα. Ειχαμε και στεβια αλλα δεν ηξερα αν θα διαλυοταν καλα με το "τυρι" κρεμα.

Θα κάνω αυτήν την συνταγή σου συμπεθέρα μου,με εψησες!!!

Παχουλοκομψουλα ε;;;;τελειοοοοοο:x

• Μου αρέσει 1

Just now, Gogo1994 said:

Αλκυονη μου καταλήξαμε στο prenatal πίστεψε με έχει διαφορά στις τιμές. Στα ίδια πράγματα. Ότι θέλεις με ρωτάς 

Ωραία. Όποτε να πάω εκεί πρώτα. Με το καρότσι πήρες κ καθισματάκι αυτοκινήτου; 

Just now, Υβόννη said:

Φτανει η μερα κοριτσακι μου να δεις τη μικρουλα σου! Θα ειναι ολα τελεια και μετα αγορες!!!!!!! Αυτο το "θα ριξουμε μια ματια" βεβαια με τον μπαμπα σας δεν ξερω αν ισχυει! Να δεις την αλλη μερα θα γυρισεις σπιτι και θα εχει ετοιμο το δωματιο χιχιχιχιχ!!! Περα απο την πλακα, νομιζω ξεκινανε οι προσφορες τωρα στην Ελλαδα ή κανω λαθος; Πιστευω ειναι πολυ καλη εποχη για ψωνια!

Ειρηνη μου έχεις ένα δίκιο! Δεν θα ξέρω πως να τον κουλαντρισω μετά. Βλέπω να φτιάχνει το δωμάτιο στο πι κ φι   
Ναι οντως πρέπει να ξεκινάνε οι προσφορές όποτε είναι καλή περίοδος για αγορές!

Just now, Υβόννη said:

Μπραβο που δεν υπέκυψες στον πειρασμό. Δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα το γλυκάκι σου. Νοστιμότατο το βρίσκω 

DjQBp3.png

Just now, MumMaria said:

Θα κάνω αυτήν την συνταγή σου συμπεθέρα μου,με εψησες!!!

Παχουλοκομψουλα ε;;;;τελειοοοοοο:x

Ειναι πολυ νοστιμο! Βεβαια εγω δεν ειμαι της σοκολατας οποτε με καλυψε απολυτα η γευση!!! Καλη ορεξη χιχιχιχι!

Παχουλοκομψουλα ναι! Χιχιχιχχι! Το πιο αστειο βεβαια ειναι ο Αγγελος! Που με βλεπει με τα ματια του ερωτα νομιζω! Μου αγορασε περισυ ενα φορεματακι small/medium! Προφανως δεν μου εκανε και τον ρωτησα πώς σκεφτηκε το νουμερο και μου ειπε οτι με περιεγραψε στην πωλητρια και αυτη το συνεστησε! Αμα ακουγες την περιγραφη ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Μοντελαρα οχι αστεια χαχαχαχαχα!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ειναι πολυ νοστιμο! Βεβαια εγω δεν ειμαι της σοκολατας οποτε με καλυψε απολυτα η γευση!!! Καλη ορεξη χιχιχιχι!

Παχουλοκομψουλα ναι! Χιχιχιχχι! Το πιο αστειο βεβαια ειναι ο Αγγελος! Που με βλεπει με τα ματια του ερωτα νομιζω! Μου αγορασε περισυ ενα φορεματακι small/medium! Προφανως δεν μου εκανε και τον ρωτησα πώς σκεφτηκε το νουμερο και μου ειπε οτι με περιεγραψε στην πωλητρια και αυτη το συνεστησε! Αμα ακουγες την περιγραφη ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Μοντελαρα οχι αστεια χαχαχαχαχα!!!!!!

Πεθαινωωωω με τον αντρουλη σου!!!έτσι να είστε πάντα ερωτευμένοι συμπεθέρα μου!!

Αααα δεν κατάλαβες θα βάλω εγώ λίγο σοκολάτα Όλυμπος με στέβια,ταιριάζει γάντι με τις φράουλες!!!θα πρέπει να το κρύψω βέβαια,γιατί έτσι κ το πάρει το μάτι του καλού μου,θα πει ε δεν βάζω κ λίγη σαντιγί,ε δεν βάζω κ λίγη μερεντουλα μωρέ,άντε κ λίγο κανονικό σιρόπι κ έγινε από light ,τούρμπο το γλυκό! αχαχαχααχα

• Χαχα 2

Just now, MumMaria said:

Πεθαινωωωω με τον αντρουλη σου!!!έτσι να είστε πάντα ερωτευμένοι συμπεθέρα μου!!

Αααα δεν κατάλαβες θα βάλω εγώ λίγο σοκολάτα Όλυμπος με στέβια,ταιριάζει γάντι με τις φράουλες!!!θα πρέπει να το κρύψω βέβαια,γιατί έτσι κ το πάρει το μάτι του καλού μου,θα πει ε δεν βάζω κ λίγη σαντιγί,ε δεν βάζω κ λίγη μερεντουλα μωρέ,άντε κ λίγο κανονικό σιρόπι κ έγινε από light ,τούρμπο το γλυκό! αχαχαχααχα

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ειμαι σιγουρη ετσι θα κανει με το γλυκο!!!!! Θυμαμαι ακομη και γελαω το βιγκαν κεικ του Ακη (τοτε που ειχαμε εμετους και οι δυο και ψαχναμε κατι να τρωμε...Αιωνες πριν μου φαινεται:wub:) και το εκανε υπερπαραγωγη! Αλλα ειχε καστανη ζαχαρη τουλαχιστον ενταξει χαχαχαχα!!!

Just now, Alkyoni said:

Ωραία. Όποτε να πάω εκεί πρώτα. Με το καρότσι πήρες κ καθισματάκι αυτοκινήτου; 

Ειρηνη μου έχεις ένα δίκιο! Δεν θα ξέρω πως να τον κουλαντρισω μετά. Βλέπω να φτιάχνει το δωμάτιο στο πι κ φι   
Ναι οντως πρέπει να ξεκινάνε οι προσφορές όποτε είναι καλή περίοδος για αγορές!

Μπραβο που δεν υπέκυψες στον πειρασμό. Δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα το γλυκάκι σου. Νοστιμότατο το βρίσκω 

Παντως βρε κοριτσια μου τι καλα που εχετε δωματιο ολες! Ελεγα δεν με πειραζει, αλλα λιγο με ενοχλει που δεν εχουμε δωματιο και θα χρησιμοποιησουμε το μισο σαλονι για τον μικρουλη. Αλλα δεν παιζει αμεσα μετακομιση οποτε δεν πειραζει θα βολευτουμε! Ο αντρας μου λεει οτι ειναι αγορι και οι αντρες ειναι λιτοι και οτι το σαλονι εχει προτζεκτορα και θα τον εκτιμησει περισσοτερο ο μικρος απο το να ειχε παρπανω επιπλα χιχιχιχχχιχι!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...