Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Geo81 είπε:

Αχαχαχαχαχχαχα Μάνα και κόρη με θέματα από την κοιλιά !!!! Εγώ δεν έχω νιώσει ακόμα πωπο κεφάλι, είμαστε κ 3 βδομαδες πίσω βέβαια τώρα θα αρχίσουμε να βάζουμε γρμ... αλλά δίνει πολύ καλές κλωτσιές στην κύστη μου η άτιμη .... χθες ένιωσα κ την πρώτη κλωτσιά στο αφαλό!

Ναι Ε;;βλέπω κ η δίκη σου να κάνει πάρτυ σε κανα δυο ενδομαδες !!!καλα εμεις έχουμε κ χαλαρά τοιχώματα !!!σουτττ!!!γυμνασμενες φουλ !!!χαχχαχα

• Χαχα 3

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Geo81 said:

Σε 2 εβδομάδες Ειρήνη θα τα βλέπεις και στην κοιλιά σου!!! Αγκώνα πατουσα... χιχιχιχιχι 

Αληθεια;;;; Απιστευτο!!! Χτες η κοιλια ειχε μπαταρει! Ηταν απο τη μια μερια πιο φουσκωτη και απο την αλλη μαλακη και καπως πιο ισια! Ο αντρας μου τρομαξε λιγο χαχα! Του λεω, βρε το παιδι ειναι, απλα βρισκεται ολος δεξια τωρα! Ξεκιναω να το ψιλαφω να του δειξω και μου λεει "μην ενοχλεις το παιδι, ασε το ησυχο"! Χαχαχαχαχα ξεκινησαμεεεεεεεε!

• Χαχα 6

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Προβα για την εφηβεια Δημητρουλα που θα κλεινει και την πορτα απο το δωματιο με δυναμη γιατι "θελω το χωρο μου, δεν αντεχω αλλο πια"!!! Χαχαχαχαχα! Να δω ο μπαμπας ομως τί θα λεει! Νομιζω σαν λουκουμας θα πεσει και χατηρι δε θα της χαλαει χαχαχα!!

Εμενα ηταν με τα ποδια στην κυστη και τωρα ειναι πλαγια νομιζω! Ευχαριστουμε για τα μαθηματα ανατομιας!!!

Εγώ ήμουν πολύ ήσυχη ,,,αλλα εάν μοιάσει από το γυναικείο σόι του μπαμπά της ,,την έχω βάψει !!!!ελπιζω ο άντρας μου να θυμηθεί το ανατολίτικο του !!!(χλωμό )χαχαχαχα

Είδες που κ εσυ καταλαβαίνεις πως κάθεται ;;;!!!κ σιγά σιγά θα καταλαβαίνεις περισσότερο !!αλλα εσένα είναι κ ήσυχος ο Άγγελος σου !!!φτου φτου να μείνει έτσι κ εκτος κοιλιάς !!!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Αχ ρε κορίτσια σας ευχαριστώ όλες μια προς μια,δεν ξέρω τι με έπιασε κ όταν το σκεφτόμουν να να τον αφήσω ,με πιάνανε τα κλάματα!άτιμες ορμόνες!χαχααχαχ.τωρα νιώθω ήδη καλύτερα.την έχω κ μια υπερβολή μέσα μου όσο να το πεις,τι να κάνουμε;;;:P

@demifilol το συμπεθεριο δεν χαλάει!!!απλά μάλλον η δικιά σου θα είναι τσαχπινα ,ε κ ο βασιλακος μας λίγο πιο μαμουχαλος!!αλλά δεν θα της χαλάει χατίρι!αααχ από την μύτη θα τον σέρνει!χαχαχααχ

@Υβόννη καλή ιδέα αυτό με το πανακι/κουβερτουλα.αν κ ο άντρας μου λέει ότι το παιδί θα περνάει τόσο καλά που τις 3 μέρες θα τις δει σαν 3 ώρες!μακάρι!!!

@Geo81 εσένα δεν σε ρώτησα πώς είσαι σήμερα;;σορυ..συνηλθες λίγο από την τρομάρα;;ο Γιωργάκης φαντάζομαι τέλεια,θα ξαναζητησε καροτακια το μαναρακι!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, MumMaria είπε:

Αχ ρε κορίτσια σας ευχαριστώ όλες μια προς μια,δεν ξέρω τι με έπιασε κ όταν το σκεφτόμουν να να τον αφήσω ,με πιάνανε τα κλάματα!άτιμες ορμόνες!χαχααχαχ.τωρα νιώθω ήδη καλύτερα.την έχω κ μια υπερβολή μέσα μου όσο να το πεις,τι να κάνουμε;;;:P

@demifilol το συμπεθεριο δεν χαλάει!!!απλά μάλλον η δικιά σου θα είναι τσαχπινα ,ε κ ο βασιλακος μας λίγο πιο μαμουχαλος!!αλλά δεν θα της χαλάει χατίρι!αααχ από την μύτη θα τον σέρνει!χαχαχααχ

@Υβόννη καλή ιδέα αυτό με το πανακι/κουβερτουλα.αν κ ο άντρας μου λέει ότι το παιδί θα περνάει τόσο καλά που τις 3 μέρες θα τις δει σαν 3 ώρες!μακάρι!!!

@Geo81 εσένα δεν σε ρώτησα πώς είσαι σήμερα;;σορυ..συνηλθες λίγο από την τρομάρα;;ο Γιωργάκης φαντάζομαι τέλεια,θα ξαναζητησε καροτακια το μαναρακι!!

Θα την στρώσω μην αγχώνεσαι,, σούζα θα κάθεται Χαχαχαχχα

• Χαχα 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου κ καλό σκ!!!

@MumMaria είναι ωραίοι αυτοί οι προβληματισμοί. Είναι πολύ λογικό να αναρωτιέσαι τι θα ήταν το καλύτερο για τον πρωτότοκο σου. Όταν γέννησε το δεύτερο η αδελφή μου έμεινα εγώ μαζί της το πρώτο βράδυ. Την άλλη μέρα ήρθε ο μεγάλος επίσκεψη, πήρε κ το δωράκι του από την αδελφούλα του οποτε μετά προφανως το πήρε πιο χαλαρά κ έτσι τα υπόλοιπα βραδυα έμεινα εγώ μαζί του κ ο γαμπρος μου με την αδελφή μου. Βέβαια ήταν πιο μεγάλο παιδί συγκριτικά με το καμάρι σου. Νομιζω ότι θα περάσουν οι μέρες γρήγορα θα επιστρέψεις σπιτάκι σου κ θα έχεις κ τα δυο αγγελούδια σου στην αγκαλιά σου. Αχ τι ωραία. Πολύ συγκινητικό. Τώρα δάκρυσα κ εγώ 

• Μου αρέσει 2

DjQBp3.png

Καλησπερα αγαπημένες μου!! Άρχισε παλι η ζέστη εδώ.. @MumMaria  η κουμπαρα μ δεν έχει μαμά κ στ ίδιο χωριό π μένει έχει τ πεθερα της π τ βοηθάει όσο μπορεί.. Τώρα π γέννησε στη κλινική έμεινε ο άνδρα της μαζί κ η πεθερα της κράτησε τον μικρό π είναι 3 χρονών.. Την είπαν θ καθήσει 3 βράδια γ τυχόν ίκτερο.. Μέχρι στιγμής όλα καλά!! Πιστευω οτι θα βοηθήσει να τον κρατήσει καποιος π θ είναι πιο γνώριμος μαζί του!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Just now, MumMaria είπε:

Εννοείται και ξανά ζήτησε καρότα χθες βράδυ! Τα κόψαμε μπαστουνάκια και τα φάγαμε «ποσεκτικά» χιχιχιχιχ φυσικές συνέπειες... Επικίνδυνες :( αλλά «αποτελεσματικές»;;;... έχω ηρεμήσει πολύ , το είπε και στο σχολείο και στο μπαμπά του τι έπαθε... και του λέει μπαμπά φοβήθηκα πολύ , αλλά η μαμά περισσότερο Αχαχαχαχαχαχ με κατάλαβε το σπλάχνο μου

• Μου αρέσει 7

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!! ελπίζω να εισαστε όλες καλά! εύχομαι ενα υπέροχο ΣΚ σε όλες σας!!! σας ευχαριστώ απο καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας και τα όμορφα σχόλια σας για την μπουμπού μας! έχουμε περάσει το 3D video στα κινητά μας και σαν χαζοι την κοιτάμε και οι 2 συνέχεια! χαχα! @Φραουλίνο μου αυτό ειναι τέλειο τότε!! μια χαρά εννοείτε αφου σου το είπαν Δευτέρα τότε μια χαρα, πολύ ωραία που θα είναι και ο αντρούλης σου μέσα! :) οχι δεν ειμαι Αθήνα, ζω σε χωριό, αλλά στην πόλη μας (Σέρρες) έρχεται κάθε 15 ενας πολύ γνώστος εμβρυολόγος της Θεσσαλονίκης και πάω εκει. οπότε απο γιατρό σε γιατρό αλλάζουν αυτά. @MumMaria και εμείς θα είμαστε 3 μέρες μαζί με τον άντρα μου νομίζω το έχουμε ανάγκη αφου δεν μπορούμε να έχουμε κανέναν άλλον (σνιφ!), αλλά και πολλές φίλες μου αλλά και η αδερφη μου που γέννησε το δευτερο όλες τα αφήσαν στη γιαγιά. εγω τον ανηψίο μου τον ανέλαβα μια ολόκληρη μέρα, πήγαμε κούνιες, πήγαμε σουπερ και ψωνίσαμε πραγματάκια, είδαμε DVD παρέα, παίξαμε ενα σωρό παιχνίδια και δεν ζήτησε κανέναν! ήταν λίγο πιο μεγάλος 3-4 χρονών αλλά νομίζω ο Βασιλάκης σου θα περάσει σουπερ με την γιαγιακα του!!! θα ναι σαν διακοπούλες! :)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

kEWVp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου και καλο Σαββατοκυριακο! Αυτες τις μερες πεφτω σαν το τουβλο για υπνο και ξυπναω και παλι νυσταζω χαχαχα!

@demifilolμα τι επικοινωνια ειναι αυτη μαμα και κορη; Χαχαχαχα! Πώς καταλαβες οτι ειναι πωπουδακι και οχι κεφαλακι; Πολυ τσαουσα η μικρουλα σου! Μολις βγει απο την κοιλιτσα χαμος θα γινει!!

@Argyroulaμου καλημερα! Εισαι καλυτερα σημερα; Μην αγχωνεσαι με τετοια θεματακια! Εκει κατω τωρα ολα εχουν αλλαξει και ολες μας ολο κατι πιανουμε! Αν ο γιατρος δεν ανησυχει μη σκας και πολυ εσυ!

@MumMariaσυμπεθερουλα μου να πατε και να περασετε τελεια Χαλκιδικη! Καλα το σκεφτηκατε να μεινετε ενα βραδακι, γιατι ειναι ταλαιπωρια πανω κατω. Θα περιμενουμε νεα! Τωρα με το μαιευτηριο. Η μαμα μου που μολις ρωτησα με ειχε αφησει στη μαμα της και επειδη ημουν σαν τον Βασιλακη σε ηλικια, δεν ειχα λεει καταλαβει και πολλα. Η κουνιαδα μου, που ο μικρος ηταν 2 ετων, εμεινε με τη μαμα της το παιδι και η ιδια βγηκε νωριτερα απο το μαιευτηριο (στη μιαμισι μερα), αλλα νομιζω οτι αυτο που λες με τις 3 μερες εχει λογικη. Στη λιστα που μου εδωσαν εδω για το μαιευτηριο λεει οτι αν εχεις μικρο παιδακι στο σπτι, να παρεις αυτη την κουβερτουλα παρηγοριας και να κοιμασαι μαζι της 1-2 βδομαδες πριν τον τοκετο, και οταν φυγεις να την εχει το παιδι να σε μυριζει.

Είμαι καλύτερα ναι!!! Δεν ξέρω τι μ έπιασε χθες! Έπεσα πάρα πολύ και έκλαιγα έτσι μόνη μου! Τι να πω πια με αυτές τις ορμόνες.... 

• Λυπημένη/-ος 2

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Geo81 said:

Εννοείται και ξανά ζήτησε καρότα χθες βράδυ! Τα κόψαμε μπαστουνάκια και τα φάγαμε «ποσεκτικά» χιχιχιχιχ φυσικές συνέπειες... Επικίνδυνες :( αλλά «αποτελεσματικές»;;;... έχω ηρεμήσει πολύ , το είπε και στο σχολείο και στο μπαμπά του τι έπαθε... και του λέει μπαμπά φοβήθηκα πολύ , αλλά η μαμά περισσότερο Αχαχαχαχαχαχ με κατάλαβε το σπλάχνο μου

Αυτό το «ποσεκτικα» μου σκλάβωσε την καρδιά. Εύχομαι να ήταν η τελευταία λαχτάρα που πήρατε! 

• Μου αρέσει 2

DjQBp3.png

Καλησπέρα!! Καλό σκ :)

εύχομαι να είστε όλες καλά!!! Μιας και αναφέρθηκαν κρεβατάκια και αλλαξιερες. Κοριτσια εγώ σκέφτομαι να πάρουμε πολυμορφικό κρεβατάκι. Μου αρέσει γιατί έχει χώρους έχει αλλαξιερα και είναι και οικονομικό. Δεν ξέρω άμα το έχει κάποια όμως η κουμπάρα μου που το έχει είναι πολύ ευχαριστημένη. 

Just now, Alkyoni είπε:

@MumMaria είναι ωραίοι αυτοί οι προβληματισμοί. Είναι πολύ λογικό να αναρωτιέσαι τι θα ήταν το καλύτερο για τον πρωτότοκο σου. Όταν γέννησε το δεύτερο η αδελφή μου έμεινα εγώ μαζί της το πρώτο βράδυ. Την άλλη μέρα ήρθε ο μεγάλος επίσκεψη, πήρε κ το δωράκι του από την αδελφούλα του οποτε μετά προφανως το πήρε πιο χαλαρά κ έτσι τα υπόλοιπα βραδυα έμεινα εγώ μαζί του κ ο γαμπρος μου με την αδελφή μου. Βέβαια ήταν πιο μεγάλο παιδί συγκριτικά με το καμάρι σου. Νομιζω ότι θα περάσουν οι μέρες γρήγορα θα επιστρέψεις σπιτάκι σου κ θα έχεις κ τα δυο αγγελούδια σου στην αγκαλιά σου. Αχ τι ωραία. Πολύ συγκινητικό. Τώρα δάκρυσα κ εγώ 

Αχ τι ωραία εικόνα περιέγραψες!!σε ευχαριστώ:x

Just now, Geo81 είπε:

Αχ ψυχούλα μου γλυκιά!!εννοείται σε καταλαβαίνει ο γιοκας σου μωρε:x

Κοριτσακια μου,  σημερα στη γιογκα ξεκινησαμε τις πρωτες μας ασκησεις για το περινεο για να ετοιμαζομαστε για τον τοκετο! Επισης μεσα στη βδομαδα θα παμε να δουμε απο κοντα το καροτσι μας και πρωτα ο Θεος θα το κλεισουμε! Και τελος, εμαθα ενα τελειο νεο σημερα! Μια φιλη μου απο το μπαλετο ειναι εγκυος!!!! Μετα απο 7 χρονια προσπαθειων τα καταφεραν! Εκανε μολις την αυχενικη της και μου το ειπε! Αγορακι μαλλον ειπε ο γιατρος! Εχω χαρει πολυυυυυυυυυυ!!!!

Να σας πω ομως και κατι αλλο θα ηθελα. Πριν λιγο κλεισαμε το σκαιπ με τις κολλητες μου και νονες μας. Αυριο πανε διακοπες 5 μερες και πηραν να με χαιρετησουν, να δουν πως ειμαστε και να μου δειξουν οτι η μια που τα μονα χρωματα που φοραει ειναι μαυρο και γκρι πηρε κιτρινο μαγιω φετος χαχαχα!!! Αχ κοριτσια τι κλαμα ηταν αυτο (και οχι για το μαγιω το κιτρινο χιχι)...Να τις βλεπω και να κλαιω με μαυρο δακρυ μιλαμε! Γι'αυτο δεν το θελω το σκαιπ και προτιμω το τηλεφωνο...Παντα τις εβλεπα καθε 2-3 μηνες και ηταν να ερθουν και το Σεπτεμβρη να μας δουν αλλα προφανως ακυρο. Ξερω ειναι οι ορμονες αλλα μου λειπουν παρα παρα παρα παρα πολυ:-(

Just now, Alkyoni said:

Μα τι καλες θειες βρε κοριτσια ειστε ολες! @Sousamaki και @Sofaki_88 κι εσεις επισης!!! Με το καλο να μεγαλωσει η οικογενεια σας η τοσο αγαπημενη, τωρα που θα ερθουν και οι ξαδερφουλες ειδικα!!!!!

Just now, Geo81 said:

Γλυκουλακι μου!!!!!!! Μπραβο που ξαναδωσατε καροτακια, ετσι να μην μενουν οι φοβιες!!!!!!

Καλα γινατε πρωτο θεμα στον παιδικο σταθμο! Ο Γιωργακης θα ηταν ο ηρωας της ημερας! Η Νανανη ακομη πιο ερωτευμενη απο ποτε πλεον θα ειναι!!!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...