Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

κορίτσια μου σας ευχαριστώ ολες παααρα πολυ, τι όμορφα που μου φτιάχνετε το κέφι παρότι μου το χάλασαν.. δεν πειράζει το κοριτσάκι μας να ναι καλά και μου φτάνει! εμένα πάντως φαίνεται πολύ καθαρα κορίτσια το πρόσωπο της! έτυχε δεν ειχε χερια μπροστά. έκανε και σχόλιο ο γιατρος οτι φαίνεται απο τις μετρήσεις αναλογικά στο πρόσωπο ενα πολύ ομορφο μωρακι! χαχα! @Φραουλίνο έτσι μονάχα να μην ξενερώσεις καλά θα ήταν να πάρεις ενα τηλ γιατί εμενα μου είπαν πως απο την Δευτερα ήρθε αυτη η οδηγια και απαγορευεται.

kEWVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Sofaki_88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω όσο τίποτα μαζί σας! έχω κόψει τις πολλές παρεες με ανθρώπους που έχουν την τάση να καταστροφολογουν γενικώς και ειδικά την όμορφη αυτή περίοδο δεν μπορώ να ακουω αρνητικά και ιστορίες αλλων γυναικών! οκ έχουν συμβεί άσχημα πράγματα ακόμα και σε δικούς μας ανθρώπους, τι πάει να πει; οτι θα το πάθουμε και εμείς; και αν συμβει είμαστε δυνατοί και θα τα καταφέρουμε! δεν ζουμε και στο 1800, η επιστήμη έχει εξελιχθει και όλα θα πάνε καλά κορίτσια! έχετε πίστη στον Θεο, στο μωράκι σας και στην δική σας ψυχική δύναμη! :)

Τα δικά μου νεα κορίτσια ειναι οτι και εμείς είχαμε μια πολύ καλή β' επιπέδου! όλες μας οι μετρήσεις ειναι πολυ καλες, τράχηλος μια χαρα 33 και η μικρουλα 400g. δεν ξέρω αν ειναι λίγα ή πολλά. μια μικρή σκιούλα στην καρδια είδε μονο αλλά μου είπε ειναι συχνό και φευγει με την γέννηση οπότε δεν ασχολήθηκα καν, το ξέχασα κιολας. όλα τα υπόλοιπα ήταν εκει και μέσα στα φυσιολογικά όρια. Αχ αν και μας στεναχώρησαν λίγο γιατί ο άντρας μου μετρούσε τις ώρες τα λεπτά, πήρε και άδεια ο καημένος και δεν τον άφησαν να μπει..δεν μας ειδοποιήσαν καν ενω πριν 20 μέρες μας είπαν εννοείτε θα μπει και είχε χαρεί ο καημένος..ηταν μεσα στα νευρα, δεν ξέρω πως κρατηθηκε και δεν το έκανε καλοκαιρινο εκει μέσα! ευτυχώς μας έδωσαν dvd και είδε επιτέλους την φατσούλα της! ειναι ίδια εκεινος κορίτσια και καθόλου δεν με πειράζει! μια κουκλίτσα ειναι! (χαζομαμά) :wub:

Τι καλά κοπέλα μου,τέλεια με την μπουμπού σου!κρίμα για τον αντρουλη σου αλλά έστω την είδε σε dvd,κάτι είναι κ αυτό!σε 3 μήνες,θα την χορτάσει για τα καλά!πολύ καλά κάνεις κ χαίρεσαι που μοιάζει στον καλό σου,εσύ τον επέλεξες κ για σένα τουλάχιστον είναι κούκλος άρα κουκλίτσα θα είναι κ η πριγκίπισσα σας:x

• Μου αρέσει 1

Just now, Sofaki_88 είπε:

κορίτσια μου σας ευχαριστώ ολες παααρα πολυ, τι όμορφα που μου φτιάχνετε το κέφι παρότι μου το χάλασαν.. δεν πειράζει το κοριτσάκι μας να ναι καλά και μου φτάνει! εμένα πάντως φαίνεται πολύ καθαρα κορίτσια το πρόσωπο της! έτυχε δεν ειχε χερια μπροστά. έκανε και σχόλιο ο γιατρος οτι φαίνεται απο τις μετρήσεις αναλογικά στο πρόσωπο ενα πολύ ομορφο μωρακι! χαχα! @Φραουλίνο έτσι μονάχα να μην ξενερώσεις καλά θα ήταν να πάρεις ενα τηλ γιατί εμενα μου είπαν πως απο την Δευτερα ήρθε αυτη η οδηγια και απαγορευεται.

Τη Δευτέρα μίλησα και μου είπαν ότι "εδώ και τρεις μέρες μας το έχουν επιτρέψει και έχουμε αρχίσει να βάζουμε μέσα τους μπαμπάδες" :wacko: Αθήνα είσαι Σοφία μου ή είσαι εκτός οπότε μπορεί να έχει να κάνει και με αυτό! Αν είσαι Αθήνα στείλε μου πμ έτσι από περιέργεια σε ποιον πας μην είναι ο ίδιος.. 

Σκέψου ότι στον δικό μου απαγορευόταν απο την αυχενική που την εκανα Μαιο και δεν είχε μπει ο άντρας μου! Όταν πήρα να κλείσω β επιπέδου πριν από περίπου τρεις εβδομάδες μου είπαν ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα και ακόμα απαγορεύεται.. και τώρα αυτό! 

1 hour ago, Argyroula said:

Εγώ κορίτσια να σας πω μου κάνει εντύπωση κάτι πολύ... Και περιμένω την Δευτέρα να πάω στον γιατρό να το συζητήσουμε γιατί δεν είναι σίγουρα κάτι επείγον. Σήμερα είχα κάτι σαν προκαμπυλη, έκανα 2 αιμοληψίες για ζάχαρο 1 νηστείας και 1 μετά από 2 ώρες από γεύμα (το γεύμα μου ήταν μια πορτοκαλαδα 1 πάστα και 1 τοστ) Τώρα ο προβληματισμος. Μου έχουν πει όλοι οι γιατροί να κάνω τις μετρήσεις (και γενικά και με μηχανακι) 1 η 2 ώρες από την έναρξη της λήψης τροφής. Στις 2 ώρες από την έναρξη είχα 80 πολύ χαμηλό για μεταγευματικο αλλά εγώ επειδή είμαι τρελή μέτρησα και 2 ώρες από την λήξη του γεύματος δηλαδή 10 λεπτά μετά και είχα 116 (μια χαρά γι αυτό είπα ότι δεν είναι επείγον) αλλά σοκαρίστηκα ρε κορίτσια. Δηλαδή 36 μονάδες απόκλιση σε 10 λεπτά που θα το δουν αν βαράω ζάχαρο έτσι?? Δεν αγχώνομαι ακριβως αλλά λίγο μπερδεύτηκα. Έχει καμία κοπέλα παρόμοια εμπειρία? Το θέμα του ζαχαρου μ ενδιαφέρει γενικά γιατί καταλαβαίνω πολλά προβλήματα που έχω όλα αυτά  τα χρόνια και πίστευα ότι απλά είμαι περίεργη. Αυτά!

Αργυρουλα μου τωρα σε διαβασα! Να σου πω, ειχες καθαρα χερακια οταν μετρηθηκες; Εχει τυχει να εχω αποκλιση να πλυνω χερια και να βγει αλλη τιμη. Μην αγχωνεσαι παντως, θα το δουν αυτοι! Το πολυ πολυ να το πεις αυτο στο γιατρο σου.

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Ειχα από χθες απόγευμα θέμα με το κινητό μου όποτε μαζεμένα διαβάζω όλα τα νέα σας τώρα που επιτέλους το έλυσα το θεματάκι..

Πολύ όμορφα τα νέα από β επιπέδου και επισκέψεις στο γιατρό.. Ελπίζω όλα έτσι να συνεχίσουν και υπομονή σε όσες περιμένουν ακόμα για β επιπέδου.

Εγώ παρέλαβα καμπύλη ζαχαρου και εξετάσεις αίματος και ούρων σήμερα και δόξα το θεό όλα ήταν τέλεια! Έκλεισα ραντεβού και με το γιατρό την άλλη Πέμπτη να με δει και το περιμένω πως και πως. Σκέφτομαι από Δευτέρα να κάνω μια βόλτα σε κάνα δυο μαγαζιά γιατί πολύ ζηλεύω που πολλές ξεκινήσατε αγορές..

@MumMaria τι έγινε με το καροτσάκι;; Είχες κάποιο νεότερο; Ελπίζω σύντομα να διορθωθεί για να μην χάνεται με τον μικρό σου τις βόλτες σας..

@Geo81 ελπίζω να ηρέμησες σήμερα. Ευτυχώς αντιμετώπισες ακόμα και στον πανικό σου σωστά την κατάσταση..

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, διαφωτίστε με λίγο όσες ξέρετε..

τελικα αποφάσισα (εγώ κ στήθος μου βασικά) ότι θα χρειαστούμε θηλαστρο, αποστειρωτη κτλ..γιατί οκ ακόμη κ να θηλασω μπορεί να θελήσω κάποια στιγμή να βγω, ή να την ταΐσει κ ο άντρας μου για να με ξεκουράσει κτλ ..δε καταλαβαίνω τι πρέπει να επιλέξω;γυάλινο ή πλαστικό μπιμπερό;έχουν κ κάποια που λέει ανατομικές θηλές κτλ!πλακα μας κάνουν;;;τι είναι όλα αυτά..κοιτάω εντωμεταξύ θηλαστρο,αποστειρωτη κ μπιμπερό της Avent..την ξέρετε σαν εταιρεία;

σκεφτομουν να τα πάρω μιας κ που τα βρίσκω σε εκπτωση

Just now, Sousamaki είπε:

τελικα αποφάσισα (εγώ κ στήθος μου βασικά) ότι θα χρειαστούμε θηλαστρο, αποστειρωτη κτλ..γιατί οκ ακόμη κ να θηλασω μπορεί να θελήσω κάποια στιγμή να βγω, ή να την ταΐσει κ ο άντρας μου για να με ξεκουράσει κτλ ..δε καταλαβαίνω τι πρέπει να επιλέξω;γυάλινο ή πλαστικό μπιμπερό;έχουν κ κάποια που λέει ανατομικές θηλές κτλ!πλακα μας κάνουν;;;τι είναι όλα αυτά..κοιτάω εντωμεταξύ θηλαστρο,αποστειρωτη κ μπιμπερό της Avent..την ξέρετε σαν εταιρεία;

Εγώ κορίτσι μου αυτό έχω το ηλεκτρικό θηλαστρο της avent και για αρχή θα χρειαστείς γυάλινα μπιμπερό προτίμησε της ίδιας μάρκας για να κουμπώνουν κ στο θηλαστρο επάνω , τα είχα πάρει τη θηλή natural . Έχω επίσης τον αποστειρωτη της ίδιας μάρκας scf285 λέγεται το μοντέλο αν θυμάμαι καλά 

Just now, Geo81 είπε:

Εγώ κορίτσι μου αυτό έχω το ηλεκτρικό θηλαστρο της avent και για αρχή θα χρειαστείς γυάλινα μπιμπερό προτίμησε της ίδιας μάρκας για να κουμπώνουν κ στο θηλαστρο επάνω , τα είχα πάρει τη θηλή natural . Έχω επίσης τον αποστειρωτη της ίδιας μάρκας scf285 λέγεται το μοντέλο αν θυμάμαι καλά 

Ο μικρός δεν πολύ έπινε γάλα στο μπιμπερό γιατί είχε και παλινδρόμηση κ ήθελε μόνο στήθος! Τα nuk και τα mum επίσης έχουν θηλή που μοιάζει με αυτά του στήθους! 

• Μου αρέσει 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Ειχα από χθες απόγευμα θέμα με το κινητό μου όποτε μαζεμένα διαβάζω όλα τα νέα σας τώρα που επιτέλους το έλυσα το θεματάκι..

Πολύ όμορφα τα νέα από β επιπέδου και επισκέψεις στο γιατρό.. Ελπίζω όλα έτσι να συνεχίσουν και υπομονή σε όσες περιμένουν ακόμα για β επιπέδου.

Εγώ παρέλαβα καμπύλη ζαχαρου και εξετάσεις αίματος και ούρων σήμερα και δόξα το θεό όλα ήταν τέλεια! Έκλεισα ραντεβού και με το γιατρό την άλλη Πέμπτη να με δει και το περιμένω πως και πως. Σκέφτομαι από Δευτέρα να κάνω μια βόλτα σε κάνα δυο μαγαζιά γιατί πολύ ζηλεύω που πολλές ξεκινήσατε αγορές..

@MumMaria τι έγινε με το καροτσάκι;; Είχες κάποιο νεότερο; Ελπίζω σύντομα να διορθωθεί για να μην χάνεται με τον μικρό σου τις βόλτες σας..

@Geo81 ελπίζω να ηρέμησες σήμερα. Ευτυχώς αντιμετώπισες ακόμα και στον πανικό σου σωστά την κατάσταση..

Με το καροτσάκι δεν έκανα ακόμα κάτι,γιατί δούλευα σήμερα όλη μερα:???: έκανε μια πατέντα ο άντρας μου με κατι συρματακια κ δεν φεύγουν πλέον οι ρόδες.θα το ψάξω από βδομάδα.

Τι καλά που κοντεύει ο υπέρηχος σου κ θα δεις το αγοράκι σου!μπράβο κ για τις εξετάσεις σου,θα τρως κι εσύ το γλυκάκι σου που κ που!!

Just now, Sousamaki είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου,μπιμπερο να επιλέξεις γυάλινο,εγώ έχω της mam που μοιάζει η θηλη με του στήθους κ το παίρνει εύκολα.avent έχω αποστειρωτη,μια χαρά ως τώρα.ουτως ή άλλως για το πρώτο 6μηνονθα το χρειαστείς,όταν μπούνε οι στερεες,σταματάς κ την αποστείρωση.θηλαστρο είχα νοικιάσει νοσοκομειακό της medela,γιατί αντλούσα εγώ συχνά,αλλά αν το θες για μια στο τόσο κ όχι για όλα τα γεύματα φαντάζομαι κι αυτό της avent καλό θα είναι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Υβόννη είπε:

Αργυρουλα μου τωρα σε διαβασα! Να σου πω, ειχες καθαρα χερακια οταν μετρηθηκες; Εχει τυχει να εχω αποκλιση να πλυνω χερια και να βγει αλλη τιμη. Μην αγχωνεσαι παντως, θα το δουν αυτοι! Το πολυ πολυ να το πεις αυτο στο γιατρο σου.

Λες ε?? Μου έκανε εντύπωση...αλλά τώρα δεν ασχολούμαι άλλο με το ζάχαρο γιατί μου βγήκαν μικροοργανισμοι και  επιθηλια στα ουρά και θα κάνω καλλιέργεια... Έχω ξενερώσει πολύ γιατί τώρα δεν θα με αφήσει να κάνω μπάνια κι εγώ δηλαδή θα ανησυχώ. Είναι που είναι Γκεστάπο ο γιατρός  τώρα που κατάφερα να κολλήσω πως δεν ξέρω... Δεν θα με ξαναφησει να κάνω τίποτα. Δεν αγχώνομαι για το μωρό τουλάχιστον  γιατι μου είπε ο, τι κι αν είναι αυτό το καινούριο θα πάρω και την αντιβίωση για το ουρεοπλασμα ούτως ή άλλως και το μωρό δεν παθαίνει τίποτα. Αλλά ξενερωσααα γιατί δεν κάνω τίποτα... Προσέχω πολύ! Πω πω πολλα σκαμπανεβασματα έχω ψυχολογικά... Πολλά!! Όλο από κάτω με παίρνει αυτές τις μέρες! :(

• Λυπημένη/-ος 1

yi9jp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου,σας παρακολουθώ απο το πρωί αλλά γράφω σε φάσεις.ηρθε η μανούλα μου σημερα πρωί πρωί κ έφυγε κατά τις 8 το βραδάκι.δεν την πολυειδα μόνο για καμιά ωρίτσα,ήταν ευκαιρία να κρατήσει τον μικρό κ να κατέβω κέντρο στην δουλειά.ολη μέρα εκεί την έβγαλα.ειδα τον μικρό για μία ωρίτσα μόνο το βράδυ πριν κοιμηθεί:cry: κ τώρα πάλι δουλειά στο λάπτοπ.τα έχω παίξει.ελπιζω όλες να είστε καλά κ χαιρομαι να σας διαβάζω.:x

Just now, Argyroula είπε:

Λες ε?? Μου έκανε εντύπωση...αλλά τώρα δεν ασχολούμαι άλλο με το ζάχαρο γιατί μου βγήκαν μικροοργανισμοι και  επιθηλια στα ουρά και θα κάνω καλλιέργεια... Έχω ξενερώσει πολύ γιατί τώρα δεν θα με αφήσει να κάνω μπάνια κι εγώ δηλαδή θα ανησυχώ. Είναι που είναι Γκεστάπο ο γιατρός  τώρα που κατάφερα να κολλήσω πως δεν ξέρω... Δεν θα με ξαναφησει να κάνω τίποτα. Δεν αγχώνομαι για το μωρό τουλάχιστον  γιατι μου είπε ο, τι κι αν είναι αυτό το καινούριο θα πάρω και την αντιβίωση για το ουρεοπλασμα ούτως ή άλλως και το μωρό δεν παθαίνει τίποτα. Αλλά ξενερωσααα γιατί δεν κάνω τίποτα... Προσέχω πολύ! Πω πω πολλα σκαμπανεβασματα έχω ψυχολογικά... Πολλά!! Όλο από κάτω με παίρνει αυτές τις μέρες! :(

Τυχαίνει αυτό κοπέλα μου,είμαστε πιο ευαίσθητες την περίοδο της εγκυμοσύνης,δεν είναι ότι δεν προσεχες..αλλά θα πάρεις την αντιβίωση κ μετά όλα καλά θα είναι.αν καθαρίσεις,γιατί να μην σε αφήσει για κανένα μπάνιο μωρέ;;!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου,σας παρακολουθώ απο το πρωί αλλά γράφω σε φάσεις.ηρθε η μανούλα μου σημερα πρωί πρωί κ έφυγε κατά τις 8 το βραδάκι.δεν την πολυειδα μόνο για καμιά ωρίτσα,ήταν ευκαιρία να κρατήσει τον μικρό κ να κατέβω κέντρο στην δουλειά.ολη μέρα εκεί την έβγαλα.ειδα τον μικρό για μία ωρίτσα μόνο το βράδυ πριν κοιμηθεί:cry: κ τώρα πάλι δουλειά στο λάπτοπ.τα έχω παίξει.ελπιζω όλες να είστε καλά κ χαιρομαι να σας διαβάζω.:x

Τυχαίνει αυτό κοπέλα μου,είμαστε πιο ευαίσθητες την περίοδο της εγκυμοσύνης,δεν είναι ότι δεν προσεχες..αλλά θα πάρεις την αντιβίωση κ μετά όλα καλά θα είναι.αν καθαρίσεις,γιατί να μην σε αφήσει για κανένα μπάνιο μωρέ;;!

Φαντάζομαι για να μήν ξανακολλησω... Ειναι υπέρ της υπερβολικής πρόληψης άλλωστε. Και όντως αν ξανακολλησω κάτι τι θα κάνω? Θα ξαναπάρω αντιβίωση?! Μ έχει πιάσει τώρα...η απαισιοδοξία μου! 

yi9jp3.png

Φαντάζομαι για να μήν ξανακολλησω... Ειναι υπέρ της υπερβολικής πρόληψης άλλωστε. Και όντως αν ξανακολλησω κάτι τι θα κάνω? Θα ξαναπάρω αντιβίωση?! Μ έχει πιάσει τώρα...η απαισιοδοξία μου! 

Κορίτσι μου μη στρεσαρεις τον εαυτό σου..κ μη στεναχωριεσαι όσο μπορείς..

δεν είναι κάτι..δες το θετικά, ότι είναι κάτι απολύτως διαχειρίσιμο με αντιβίωση..δε κινδυνεύεις ούτε Εσυ ούτε το έμβρυο..

οντως όπως αναφέρθηκε τώρα στην περίοδο της εγκυμοσύνης είμαστε πιο ευαίσθητες,δεν έκανες κάτι λάθος..εγώ πχ έχω τρελαθεί με τους μηκυτες..κάνω τη θεραπεία με ενδοκολπικη κρέμα είμαι καθαρή για 20 μέρες κ μετά πάλι τα ίδια..

μη στεναχωριεσαι !

αν χτυπά ξύλο ξανά κολλήσεις κάτι, θα πάρεις αντιβίωση όπως όλες μας..δεν έγινε κ κάτι..μη πανικοβαλλεσαι..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Δ είναι απαραίτητο ότι έχεις κολλήσει ,,,η επειδή δεν προσεχές !αλλαξει η χλωρίδα του κόλπου κ δημιουργούνται τα μικρόβια !!μην νιώθεις άσχημα !θα κανεις την αγωγή σ κ ολα θα είναι καλα !

2 ώρες πρίν, Sofaki_88 είπε:

Όμορφα Σοφία ,,Κριμα για τον μπαμπά σας αλλα θα την απολαύσει όταν βγει κ θα του μοιάζει !!!να την χαίρεστε !!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Πιάνω δεξιά από τον αφαλό μου μαλακα ολα ,,πιάνω αριστερά ,,,νιώθω σκληρό κ τον Ποπο της ,,,φεύγει από εκεί κ μ αρχίζει τις κλωτσιές της τωρα !!!πως θα τα βγαλουμε περα μάνα με κόρη αύριο μεθαύριο ;;!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 6

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

2 ώρες πρίν, demifilol είπε:

Πιάνω δεξιά από τον αφαλό μου μαλακα ολα ,,πιάνω αριστερά ,,,νιώθω σκληρό κ τον Ποπο της ,,,φεύγει από εκεί κ μ αρχίζει τις κλωτσιές της τωρα !!!πως θα τα βγαλουμε περα μάνα με κόρη αύριο μεθαύριο ;;!!!!

Αχαχαχαχαχα!σε έχει ταράξει κι εσένα συμπεθέρα μου ε;;;;ωχ ωχ τσαουσα νύφη θα κάνω!!:P

Καλημέρα γλυκούλες μου!!καλό Σουκου να έχουμε!!η θερμοκρασία εδώ έχει ανέβει επικίνδυνα,χτυπάει 35αρια,να δω πως θα αντέξουμε,όσες κοπέλες έχουν θαλασσιτσα δίπλα τους να την εκμεταλλευτούν ,να δροσιστουν;-) εμείς τρίτη με Πέμπτη θα πάμε Χαλκιδική, Άφυτο,κλείσαμε air bnb για δύο μερουλες κ καθημερινές για να μην έχει κ κόσμο να κάνει κανα μπάνιο ο μικρος.το περιμένω πως κ πως.

Να ρωτήσω κάτι άλλο που άρχισα να το σκέφτομαι κ έχω αγχωθει..οι ήδη μανουλες που έχετε παιδάκι,όταν θα γεννήσετε,τις 3 μέρες που θα είστε στο μαιευτήριο,θα είναι ο άντρας σας μαζί;το παιδί 3 μέρες θα το αφήσετε σε μαμά/πεθερά; ή θα το κρατήσει ο άντρας σας;πως το έχετε σκεφτεί;εμάς επειδή είναι ακόμα μικρός,δεν τον έχουμε αφήσει ποτέ κ ο άντρας μου μου δήλωσε ότι όπως κ στον Βασίλη έτσι κ στην μικρή θα ήθελε να είναι 3 μέρες μαζί μου στην κλινική..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...