Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Τεραστια υπερβολη και για εμας Ευακι μου...Αλλα δε θα χρειαστουμε καρεκλακι αυτοκινητου οποτε καπως το ισορροπησαμε στα οικονομικα (στην Ελλαδα θα μας δωσει η κουνιαδα μου τα δικα της οταν θα πηγαινουμε). Ειλικρινα ομως το ψαξαμε τοσο πολυ και καταληξαμε σε αυτο καθαρα και μονο λογω εξωτερικου. Σκεψου και η Γαλλιδα η φιλη μου που ο αντρας της ειναι Ιταλος (και γενικα οι ξενοι δεν δινουν πολλα λεφτα σε μωρουδιακα) θα παρει το ιδιο καροτσι με εμας για τον ιδιο λογο...Αλλα πραγματικα τι τιμες ειναι αυτες θα το ξαναπω. Αξιζουν οντως τοσο ή εκμεταλλευονται τους γονεις;

Εγω πιστευω ειναι εκμεταλευση.υπαρχουν κ οικονομικες λυσεις.επισης εχω τρελαθει με τις τιμες αλλαξιερας.ενα επιπλακι ειναι γιατι να κανει 300 ευρω κ πανω πχ.Υπαρχουν κ οι περιπτωσεις ψωνισμου που τα δινουν απλα κ μονο να δειχτουν στον περιγυρο τους.εχω γνωστη που δεν καταδεχτηκε τιποτα να της χαρισουν απο δικα τους μωρα κ τα πηρε ολα κ πανακριβα.εγω σε οσους μου εχουν πει να μου δωσουν πραγματακια απανταω θετικα. Κλαιω με την σκαφη @Sousamaki xaxa καλα ειπε ο ανθρωπος

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φραουλίνο είπε:

Ήθελα βρε κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι.. Είναι φυσιολογικό που μέχρι πριν μια δυο εβδομάδες το μωρό κουνιόταν όλη μέρα, δηλαδή τι να σας πω..ξεκινούσε και μπορεί για μία ώρα να με ταραζε στην κλωτσιά και στο κούνημα, τώρα να έχει ηρεμήσει; Δηλαδή κουνιέται κλωτσάει αλλά πχ για 5 δευτερόλεπτα και σταματάει με μεγαλύτερα κενά ενδιάμεσα! Η το άλλο που μου εχει κάνει εντύπωση είναι ότι αν βάλω το χέρι μου νιώθω κουνηματα και κλωτσιές που δεν τις αισθάνομαι μέσα στην κοιλιά, μόνο με το χέρι! Εσάς τα μικρούλια σας αλλάζουν τη συχνότητα που κουνιούνται κλπ έχω λίγο ανησυχήσει.. Είναι δυνατόν ήδη να μην έχει τόσο χώρο να κουνηθεί με την άνεση της; 330 γραμμάρια ήταν στον τελευταίο υπέρηχο πριν 10 μέρες.. 

Δεν ξέρω μπορεί και από το φόβο μου να τα περιγράφω λίγο πιο υπερβολικά γιατί πχ τώρα όση ώρα σας γράφω κάνει πάρτυ αλλά μπορεί να σταματήσει σε λίγο και να την ξανανιωσω σε τρεις ώρες ξέρω γω

Να ξέρεις ένας λόγος που μπορεί αυτό να συμβαίνει είναι να είναι με την πλάτη της προς τα σένα κ τα ποδαράκια από την άλλη κ για αυτό να μην νιώθεις τόσο έντονα τις κλωτσιες'.αλλα όσο νιώθεις το μωράκι να μην σε ανησυχεί τίποτα.:-D

• Ευχαριστώ 1

Just now, MumMaria είπε:

Ναι ναι κ στον απλό υπέρηχο κ στην β επιπέδου βλέπουν το αμνιακό.γιατι ομως ανησυχείς;

Να σου πω την αληθεια δεν εχω καποια ενδειξη.. απλα ο γιατρος οταν με εξεταζει μου λεει ολα καλα,δεν τα λεει αναλυτικα...απλα σκεφτομαι επειδη εχω υγρα μηπως γινει κατι κ δεν το καταλαβω απ τη στιγμη που δεν ξερω πως ειναι...γιατι κ η κοπελα που μου ειπε την ιστορια της το επαθε μεσα σε ενα μηνα..το βγαζω προς το παρον απ το μυαλο μου κ θα ρωτησω οταν παω στην β επιπεδου...

Οντως κοριτσια με τις τιμες εχω παθει κ εγω ενα σοκ...τη μονη βοηθεια που θα εχω θα  ειναι απο τους γονεις μου που θα μου παρουν κουνια κ καροτσι αλλα κ παλι δεν θελω να διαλεξω κατι παρατραβηγμενο..τωρα θα δειξει...

BDoAp3.png

Just now, Depykal είπε:

Να σου πω την αληθεια δεν εχω καποια ενδειξη.. απλα ο γιατρος οταν με εξεταζει μου λεει ολα καλα,δεν τα λεει αναλυτικα...απλα σκεφτομαι επειδη εχω υγρα μηπως γινει κατι κ δεν το καταλαβω απ τη στιγμη που δεν ξερω πως ειναι...γιατι κ η κοπελα που μου ειπε την ιστορια της το επαθε μεσα σε ενα μηνα..το βγαζω προς το παρον απ το μυαλο μου κ θα ρωτησω οταν παω στην β επιπεδου...

Οντως κοριτσια με τις τιμες εχω παθει κ εγω ενα σοκ...τη μονη βοηθεια που θα εχω θα  ειναι απο τους γονεις μου που θα μου παρουν κουνια κ καροτσι αλλα κ παλι δεν θελω να διαλεξω κατι παρατραβηγμενο..τωρα θα δειξει...

Κορίτσι μου για να σε ηρεμήσω λίγο, εγώ είχα πάρα πολλά υγρά και ένιωθα να μου φεύγουν και ούρα χωρίς να έχω κανέναν έλεγχο.. Πήγα στο μαιευτήριο προχθές και βρήκα το γιατρο μου ο οποίος μου έκανε μια εξέταση με ένα χαρτάκι που δείχνει αν είναι υγρά ή αμνιακο υγρο και ήταν υγρά! Μου είπε ότι στην εγκυμοσύνη τα υγρά αυξάνονται πολύ από τα οιστρογόνα και γίνονται και σαν νερό χωρίς βλεννες κλπ κάτι που κανονικά δεν συμβαίνει αλλά στην εγκυμοσύνη είναι απολύτως φυσιολογικό! Μπορεί να νομίζεις από τα πολλά υγρά ότι κατουρηθηκες.. Το πιο κατατοπιστικο που είπε όμως είναι ότι όταν υπάρχει απώλεια αμνιακού ξεκινάει και δεν σταματάει να τρέχει.. Δεν είναι ότι στάζει το πρωί και μετά πάλι το βράδυ.. Είναι συνεχόμενο και πολύ δύσκολο να μην το πάρεις είδηση.. Αυτά ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.. :)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, ΕΥΑ! said:

Εγω πιστευω ειναι εκμεταλευση.υπαρχουν κ οικονομικες λυσεις.επισης εχω τρελαθει με τις τιμες αλλαξιερας.ενα επιπλακι ειναι γιατι να κανει 300 ευρω κ πανω πχ.Υπαρχουν κ οι περιπτωσεις ψωνισμου που τα δινουν απλα κ μονο να δειχτουν στον περιγυρο τους.εχω γνωστη που δεν καταδεχτηκε τιποτα να της χαρισουν απο δικα τους μωρα κ τα πηρε ολα κ πανακριβα.εγω σε οσους μου εχουν πει να μου δωσουν πραγματακια απανταω θετικα. Κλαιω με την σκαφη @Sousamaki xaxa καλα ειπε ο ανθρωπος

@Sousamakiκι εγω εκλαψα με τη σκαφη!!!!

Ευακι μου κι εμεις απανταμε θετικα εννοειται. Καταρχην εφτιαξε η Γαλλιδα η φιλη μου  μονη της μια αλλαξιερα φανταστικη!!! Ανοιγει και κλεινει, την εβαλε πανω απο το πλυντηριο, κεντησε μονη της κατι καλαθακια για κρεμες κτλ του μωρου και ειναι ονειρο! 40 ευρω λεει κοστισαν ολα! Και μια χαρα!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη said:

Ε Αλκυονη μου εκνευριστηκα! Μας τη λενε για τα κιλα μας, μας τη λενε για την εξωσωματικη, μας τη λενε για το ποτε θα κανουμε παιδια και δε μιλαμε! Ε για τα ασχημα νεα εγω ανοιγω το στοματακι μου και λεω ευγενικα "παιδια με συγχωρειτε αλλα στην κατασταση μου δε θελω να ακουω τετοια". Εχω κοντα 35 χρονια αρνητικων νεων και θα εχω αλλα τοσα δυστυχως να ακουω. Στην εγκυμοσυνη μου θελω να ειμαι στη φουσκα μου και να κοιταω καροτσια και φορμακια! Χαχαχαχα! Εκτος αν κατι συμβει αμεσα σε καποιον δικο μου! Δε το συζητω εκει! Αλλα τα θεωρητικα καταστροφικα σεναρια δεν τα θελω!

Είναι απαράδεκτο να εξιστορούν όλη την μαυρίλα σε μια γυναίκα που κυοφορεί. Δεν σκέφτονται άραγε ότι μπορεί να την τρομοκρατούν; Προφανώς δεν έχουν μάθει να έχουν τρόπους. 
Εμεις όμως έχουμε να ασχοληθούμε με αλλά πράγματα τώρα. Τα καρότσια τα βρήκαμε. Τα λεφτά για τα καρότσια πού θα τα βρούμε οέο!!! 

• Χαχα 4

DjQBp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω όσο τίποτα μαζί σας! έχω κόψει τις πολλές παρεες με ανθρώπους που έχουν την τάση να καταστροφολογουν γενικώς και ειδικά την όμορφη αυτή περίοδο δεν μπορώ να ακουω αρνητικά και ιστορίες αλλων γυναικών! οκ έχουν συμβεί άσχημα πράγματα ακόμα και σε δικούς μας ανθρώπους, τι πάει να πει; οτι θα το πάθουμε και εμείς; και αν συμβει είμαστε δυνατοί και θα τα καταφέρουμε! δεν ζουμε και στο 1800, η επιστήμη έχει εξελιχθει και όλα θα πάνε καλά κορίτσια! έχετε πίστη στον Θεο, στο μωράκι σας και στην δική σας ψυχική δύναμη! :)

Τα δικά μου νεα κορίτσια ειναι οτι και εμείς είχαμε μια πολύ καλή β' επιπέδου! όλες μας οι μετρήσεις ειναι πολυ καλες, τράχηλος μια χαρα 33 και η μικρουλα 400g. δεν ξέρω αν ειναι λίγα ή πολλά. μια μικρή σκιούλα στην καρδια είδε μονο αλλά μου είπε ειναι συχνό και φευγει με την γέννηση οπότε δεν ασχολήθηκα καν, το ξέχασα κιολας. όλα τα υπόλοιπα ήταν εκει και μέσα στα φυσιολογικά όρια. Αχ αν και μας στεναχώρησαν λίγο γιατί ο άντρας μου μετρούσε τις ώρες τα λεπτά, πήρε και άδεια ο καημένος και δεν τον άφησαν να μπει..δεν μας ειδοποιήσαν καν ενω πριν 20 μέρες μας είπαν εννοείτε θα μπει και είχε χαρεί ο καημένος..ηταν μεσα στα νευρα, δεν ξέρω πως κρατηθηκε και δεν το έκανε καλοκαιρινο εκει μέσα! ευτυχώς μας έδωσαν dvd και είδε επιτέλους την φατσούλα της! ειναι ίδια εκεινος κορίτσια και καθόλου δεν με πειράζει! μια κουκλίτσα ειναι! (χαζομαμά) :wub:

• Μου αρέσει 12

kEWVp2.png

Just now, Sofaki_88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω όσο τίποτα μαζί σας! έχω κόψει τις πολλές παρεες με ανθρώπους που έχουν την τάση να καταστροφολογουν γενικώς και ειδικά την όμορφη αυτή περίοδο δεν μπορώ να ακουω αρνητικά και ιστορίες αλλων γυναικών! οκ έχουν συμβεί άσχημα πράγματα ακόμα και σε δικούς μας ανθρώπους, τι πάει να πει; οτι θα το πάθουμε και εμείς; και αν συμβει είμαστε δυνατοί και θα τα καταφέρουμε! δεν ζουμε και στο 1800, η επιστήμη έχει εξελιχθει και όλα θα πάνε καλά κορίτσια! έχετε πίστη στον Θεο, στο μωράκι σας και στην δική σας ψυχική δύναμη! :)

Τα δικά μου νεα κορίτσια ειναι οτι και εμείς είχαμε μια πολύ καλή β' επιπέδου! όλες μας οι μετρήσεις ειναι πολυ καλες, τράχηλος μια χαρα 33 και η μικρουλα 400g. δεν ξέρω αν ειναι λίγα ή πολλά. μια μικρή σκιούλα στην καρδια είδε μονο αλλά μου είπε ειναι συχνό και φευγει με την γέννηση οπότε δεν ασχολήθηκα καν, το ξέχασα κιολας. όλα τα υπόλοιπα ήταν εκει και μέσα στα φυσιολογικά όρια. Αχ αν και μας στεναχώρησαν λίγο γιατί ο άντρας μου μετρούσε τις ώρες τα λεπτά, πήρε και άδεια ο καημένος και δεν τον άφησαν να μπει..δεν μας ειδοποιήσαν καν ενω πριν 20 μέρες μας είπαν εννοείτε θα μπει και είχε χαρεί ο καημένος..ηταν μεσα στα νευρα, δεν ξέρω πως κρατηθηκε και δεν το έκανε καλοκαιρινο εκει μέσα! ευτυχώς μας έδωσαν dvd και είδε επιτέλους την φατσούλα της! ειναι ίδια εκεινος κορίτσια και καθόλου δεν με πειράζει! μια κουκλίτσα ειναι! (χαζομαμά) :wub:

Μπράβο η μπεμπούλα σας όλα μια χαρά και φυσιολογικά αντε τώρα ξενοιάστε και αρχίστε και εσείς αγορουλες σιγά σιγά!!! :D 

Ααχ εμένα γιατί αργεί τόσο ρε κορίτσια τα νεύρα μου, άλλες δύο εβδομάδες πρέπει να περιμενω!! :evil:

Σοφία μου πολύ κρίμα για τον αντρουλη σου, εμένα το αντίθετο είχα γράψει και πριν λίγες μέρες ότι με πήραν να μου πουν ότι η οδηγία άλλαξε εδώ και καμιά εβδομάδα και θα μπορέσει να μπει ο άντρας μου τελικά ενώ μας είχαν πει όχι και πως ακολουθούν αυστηρά τους κανονισμούς του εοδυ.. Περίεργο! Ελπίζω να μη μας πουν και εμάς καμία τέτοια μ@λ@κια πάλι και μας πάρουν πίσω τη χαρά! Για την άδεια εντάξει μωρέ δεν πειράζει έτσι και αλλιώς πως θα δούλευε ο δόλιος με εσένα να κάνεις τη Β επιπέδου εμένα το είχε πει έτσι κ αλλιώς θα έπαιρνε άδεια και θα καθόταν από κάτω σε ένα καφέ να με περιμένει αλλά ευτυχώς μάλλον από ότι φαίνεται θα μπει.. Ελπίζω!! 

Ώστε τόσο καθαρά φαίνεται η φατσουλα τους στη Β επιπέδου που καταλαβαίνεις σε ποιον μοιάζει θα τρελαθωωωωω!!!! :wub:

• Μου αρέσει 3

Just now, Sofaki_88 said:

Μπραβο Σοφία μου! Όλα καλά με την μικρούλα σου. Και εσένα μοιάζει στον μπαμπά ε; Συνηθίζεται στα κοριτσάκια να μοιάζει στον μπαμπάκα τους! Κουκλάκια όμορφα θα είναι ούτως η άλλως! 
Οσο για το άλλο θέμα τι να πρωτοπώ! Γιατί δεν σας το είχαν πει να μην το περιμένει κ αυτός πως κ πως; Πάλι καλά που σας έδωσαν dvd. Φαντάζομαι ακόμα την καμαρώνει!

κορες όπως καταλάβατε την Τετάρτη θα σκάσω μύτη με τρίποδο! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

DjQBp3.png

Just now, Sofaki_88 said:

Σοφακι μοτ υπεροχα τα νεα σας και τα κιλακια σας!!!! Αχ ιδια ο μπαμπας της! Θα εχεις τωρα διπλη αγαπη για το προσωπο του αντρουλη σου!! Κριμα που δεν μπηκε κοριτσακι μου αλλα μη σας χαλαει τη μερα. Να δειτε ξανα και ξανα μαζι το dvd και θα ειναι σαν να το ξαναζειτε μαζι απο την αρχη!!!!!

Φυσικα και ειναι μια κουκλιτσα!!!!!!!

Just now, Φραουλίνο said:

Μπράβο η μπεμπούλα σας όλα μια χαρά και φυσιολογικά αντε τώρα ξενοιάστε και αρχίστε και εσείς αγορουλες σιγά σιγά!!! :D 

Ααχ εμένα γιατί αργεί τόσο ρε κορίτσια τα νεύρα μου, άλλες δύο εβδομάδες πρέπει να περιμενω!! :evil:

Σοφία μου πολύ κρίμα για τον αντρουλη σου, εμένα το αντίθετο είχα γράψει και πριν λίγες μέρες ότι με πήραν να μου πουν ότι η οδηγία άλλαξε εδώ και καμιά εβδομάδα και θα μπορέσει να μπει ο άντρας μου τελικά ενώ μας είχαν πει όχι και πως ακολουθούν αυστηρά τους κανονισμούς του εοδυ.. Περίεργο! Ελπίζω να μη μας πουν και εμάς καμία τέτοια μ@λ@κια πάλι και μας πάρουν πίσω τη χαρά! Για την άδεια εντάξει μωρέ δεν πειράζει έτσι και αλλιώς πως θα δούλευε ο δόλιος με εσένα να κάνεις τη Β επιπέδου εμένα το είχε πει έτσι κ αλλιώς θα έπαιρνε άδεια και θα καθόταν από κάτω σε ένα καφέ να με περιμένει αλλά ευτυχώς μάλλον από ότι φαίνεται θα μπει.. Ελπίζω!!  

Ώστε τόσο καθαρά φαίνεται η φατσουλα τους στη Β επιπέδου που καταλαβαίνεις σε ποιον μοιάζει θα τρελαθωωωωω!!!! :wub:

τοσο καθαρα φαινεται!!!! Βασικα αναλογα αν εχει τα χερακια του μπροστα στο προσωπο ή οχι. Αν δεν τα εχει το βλεπεις ξεκαθαρα!!

Just now, Alkyoni said:

Μπραβο Σοφία μου! Όλα καλά με την μικρούλα σου. Και εσένα μοιάζει στον μπαμπά ε; Συνηθίζεται στα κοριτσάκια να μοιάζει στον μπαμπάκα τους! Κουκλάκια όμορφα θα είναι ούτως η άλλως! 
Οσο για το άλλο θέμα τι να πρωτοπώ! Γιατί δεν σας το είχαν πει να μην το περιμένει κ αυτός πως κ πως; Πάλι καλά που σας έδωσαν dvd. Φαντάζομαι ακόμα την καμαρώνει!

κορες όπως καταλάβατε την Τετάρτη θα σκάσω μύτη με τρίποδο! 

Κι εμενα μοιαζει στον μπαμπα του νομιζω!!! Ειδικα προφιλ μου τον θυμιζει παρα πολυ!! Αχ απο τοτε εχω να τον δω....Απο 17/6..Αντε να ερθει το 5/8!!!!

Ναι με τριποδο καλε χιχιχιχιχι! Φτανει ο καιρος Αλκυονη μουυυυυυυυυυυ

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου άψογη η μικρή κουκλίτσα σας που μοιάζει στον μπαμπάκα της!!!! Όλα τέλεια!!! Εντάξει τελευταία στιγμή να μην τον αφήσουν να μπει μέσα ... κρίμα ... ευτυχώς σας έδωσε το dvd!!!! 

• Μου αρέσει 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Sousamaki είπε:

Τώρα που λέτε για τιμές κτλ όντως το πράγμα έχει ξεφύγει..

ηρθα τις προάλλες σπίτι έχοντας αγοράσει (βασικά όχι εγώ, η πεθερά μου..αλλά το ίδιο με πόνεσε) μπανάκι για τη μικρή..που να ξέρετε το έξτρα εξαρτήματακι (για όταν είναι πιο μικρό το μωρό) που μπαίνει μέσα το πληρώνεις ξεχωριστα ..σύνολο δυο πλαστικά πραγματάκια 47€..

κ με ρώτησε ο άντρας μου ποσο το πήραμε κ όταν του το είπα μου λέει «πλάκα κανείς!!!50€ για μια σκάφη;;;»δίκιο είχε ο άνθρωπος..αλλά τι να πω;;;χαχαχα

εγω επίσης δε καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν εκπτώσεις σε όλα τα μπεμπε

Εγω παραγγειλα σμρ από τη Λητώ 30 ευρώ αυτά τα δυο με αντικαταβολή κ μεταφορικά μέσα!! 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Σοφακι μου συγχαρητήρια για την β επιπέδου σου. Όλα τέλεια. Την ίδια σκιουλα που είδαν κ σε εμένα λογικά είδαν.στο ονόμασαν κάπως?  Μπράβο πάντως στο γιατρό που δεν σου τα είπε όπως ήθελε όπως ο δικό; το μου έμβρυολογος που με τάραξε χωρίς λόγο. 

Κοριτσια σας διάβασα όλες αλλά όλη μέρα φτιάχνω το σπίτι με έχει πιάσει. Λοιπόν εγώ είμαι το μεγάλο παράδειγμα που επιρρεαζεται από τις άσχημες ιστορίες. Αν θυμάστε κ πιο παλιά ακόμα περισσότερο. 

Στα ωραία τώρα. Έκατσα να ξεκουραστώ μετα από ώρες κ βάζω ένα μαξιλαράκι πάνω στη κοιλιά μ τυχαία κ άρχισε να κουνιέται. Χαχαχα πολύ αστείο θέαμα κορίτσια το κλωτσάει ο γιος μου. 

• Μου αρέσει 4

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Σοφακι μου συγχαρητήρια για την β επιπέδου σου. Όλα τέλεια. Την ίδια σκιουλα που είδαν κ σε εμένα λογικά είδαν.στο ονόμασαν κάπως?  Μπράβο πάντως στο γιατρό που δεν σου τα είπε όπως ήθελε όπως ο δικό; το μου έμβρυολογος που με τάραξε χωρίς λόγο. 

Κοριτσια σας διάβασα όλες αλλά όλη μέρα φτιάχνω το σπίτι με έχει πιάσει. Λοιπόν εγώ είμαι το μεγάλο παράδειγμα που επιρρεαζεται από τις άσχημες ιστορίες. Αν θυμάστε κ πιο παλιά ακόμα περισσότερο. 

Στα ωραία τώρα. Έκατσα να ξεκουραστώ μετα από ώρες κ βάζω ένα μαξιλαράκι πάνω στη κοιλιά μ τυχαία κ άρχισε να κουνιέται. Χαχαχα πολύ αστείο θέαμα κορίτσια το κλωτσάει ο γιος μου. 

Γωγουλα μου ποδοσφαιριστής θα σου γίνει! Βέβαια μπορεί το μαξιλαράκι να του έκρυβε την θεα της μανούλας του κ δεν του άρεσε η ιδέα!!! 
Τι σε έπιασε με το σπίτι;;; Μόνο εγώ νιώθω τεμπελα τις τελευταίες μέρες;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Γωγουλα μου ποδοσφαιριστής θα σου γίνει! Βέβαια μπορεί το μαξιλαράκι να του έκρυβε την θεα της μανούλας του κ δεν του άρεσε η ιδέα!!! 
Τι σε έπιασε με το σπίτι;;; Μόνο εγώ νιώθω τεμπελα τις τελευταίες μέρες;

Ναι ο γλυκός μου άμα είναι ήσυχος με το που ακουμπήσω χεράκι αμέσως κάνει κάτι. 

Πραγματικά δε ξέρω πιάνω ένα ένα τα δωμάτια κ τα ξεσηκωνω βέβαια με το μαλακό εννοείται βοηθάει η μανουλα. Κοριτσάκι μου εσύ έχεις κ τη δουλίτσα καλά κάνεις κ ξεκουράζεσαι. Εμένα μάλλον η ένταση της δουλειάς μου έχει λείψει 

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...