Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Φραουλινο μου χτες ακριβως εστειλα πμ στη @MumMariaμε την ιδια απορια!!!! Δεν το εγραψα στην ομαδα, λεω μη σας αγχωσω τζαμπα με τις χαζομαρες μου! Και μου ειπε ακριβως οτι σου λεει η @demifilol!! Καταρχην εμενα παρτυ παρτυ δεν κανει ποτε πλην 1-2 φορων! Μπορει απλα να ειναι ησυχουλης! Γιατι εγω λεει η μαμα μου δεν κουνιομουν σχεδον καθολου! Οποτε ισως μοιαζει στη μαμα του! Χιχιχιχιχχι! Αν τη νιωθεις καθε μερα αυτο μας νοιαζει οχι το ποσο συχνα. Τελικα δε θα ηρεμησουμε ποτε, αυτο βλεπω! Χαχαχαχα

Αχ Ευακι δε θες να ξερεις πόσα θα σκασουμε εμεις για καροτσι..Θα μας το παρει η γιαγια μου ειπε, εγω της ειπα να πληρωσει τα μισα μονο αλλα δε το δεχεται λεει! Αλλα εχε χαρη που ειναι το μονο που μπαινει σε αεροπλανο χειραποσκευη (Γιατι με τοσα ταξιδια που εχουμε λογω Ελλαδας-Γερμανιας φοβαμαι να το δινουμε κατω με τις βαλιτσες ετσι οπως τα πετανε)...Αλλα ρε παιδια τί τιμες ειναι αυτες; Ουτε μηχανη να τους παιρναμε! Που πανω απο το πτωμα μου θα παρει μηχανη ο γιος μου αλλα λεμε τωρα!!!!

Κοριτσια μου @Rebecca85 θελω κι εγω μουσακαααααα! Αλλα πιο πολυ θελω αρακα και φασολακια!!!!! Ειπε η μαμα μου να βρει τροπο να μου στειλει, αλλα οκ ειπαμε!!!! Καλες διακοπεςςςςς!

Αλκυονη μου ξεχασα να σου πω! Το χρωμα του τοιχου σας που διαλεξε ο μπαμπας σας ειναι επισης το επικρατεστερο στην κολεξιον τη μπαλετικη! Τον αντρουλη σου να στελνεις να ψωνιζει τουτου και τουλια και κορμακια!!!! Το εχει ο ανρθωπος!!!  Ειπα στον αντρα μου το χρωμα και του λεω τί ειναι αυτο ξερεις; Και με κοιτουσε χαχαχα! Δεν ηξερε καν οτι ειναι χρωμα!!!!!

Δημητρουλα με ξερεις πολυ καλα!!!!!!!!!! Με τα πιτουρα χαχαχα! Κοιτα, εφαγα παγωτο στις διακοπες 2 φορες! Θα κανω λιγο κρατη τωρα αλλα θα ξαναφαω ενα εννοειται!! Παντως να ξερεις το μωρο οταν τρωω παγωτο δεν τρελαινεται και πολυ! Αδυναμια του ειναι η ντοματα!! Χαχαχαχα

Αχ ευχαριστουμε για τα θηλαστρα! Κι εγω το εχω στο νου, γιατι αν και θα εχω αδεια θα ηθελα να το ταιζει λιγο και ο μπαμπας! Και για δεσιμο μεταξυ τους αλλα και για να μπορω αν χρειαστει να λειψω για τον οποιοδηποτε λογο χωρις αγχος!

Υπερβολη για καροτσι,αλλο εσεις ειναι διαφορετικη περιπτωση.κ οταν θα περπατησουν ενα απλο θα θελουμε κ ελαφρυ για οταν κουραζονται.αλλα καροτσι παιρνουμε μαξ για ενα χρονο ,αντε εναμιση.

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη said:

Ναι Αλκυονη μου!! Γιατι εχω κανει οτι πειραματα θες και το ατιμο ηταν 91 στην καλυτερη και το εχω δει και 100! Λεω ας δοκιμασω και το κολπακι που μου ειπε το κοριτσι μου εδω! Και τσουπ επεσε!! Μα πού να το σκεφτει ο ανθρωπος για δωρο; Μην κοιτας ο δικος μου ο μιστερ πρακτικο μυαλο! Χαχαχαχα

Αχ αντε μωρε κοριτσακι μου μηπως παρεις κι εσυ καμια ανασα με καμια αργια...

Ειρηνακι μου παρόλο που από την μια θέλω διακοπές από την άλλη νιώθω κ ευγνώμων που αυτή την στιγμή δουλεύω. Στον κύκλο μου οι περισσότεροι είναι άνεργοι αυτή την στιγμή μιας κ οι επιχειρήσεις που έχουν/δουλεύουν έχουν αναστείλει την λειτουργία τους λόγω κορωνοιου. Θα κάνω την υπομονή μου κ θα πάμε διακοπουλες αργότερα. Ευτυχώς δεν δουλεύω σκ όποτε παιρνω την ανάσα μου η αλήθεια είναι 

Just now, Υβόννη said:

Φραουλινο μου χτες ακριβως εστειλα πμ στη @MumMariaμε την ιδια απορια!!!! Δεν το εγραψα στην ομαδα, λεω μη σας αγχωσω τζαμπα με τις χαζομαρες μου! Και μου ειπε ακριβως οτι σου λεει η @demifilol!! Καταρχην εμενα παρτυ παρτυ δεν κανει ποτε πλην 1-2 φορων! Μπορει απλα να ειναι ησυχουλης! Γιατι εγω λεει η μαμα μου δεν κουνιομουν σχεδον καθολου! Οποτε ισως μοιαζει στη μαμα του! Χιχιχιχιχχι! Αν τη νιωθεις καθε μερα αυτο μας νοιαζει οχι το ποσο συχνα. Τελικα δε θα ηρεμησουμε ποτε, αυτο βλεπω! Χαχαχαχα

Αχ Ευακι δε θες να ξερεις πόσα θα σκασουμε εμεις για καροτσι..Θα μας το παρει η γιαγια μου ειπε, εγω της ειπα να πληρωσει τα μισα μονο αλλα δε το δεχεται λεει! Αλλα εχε χαρη που ειναι το μονο που μπαινει σε αεροπλανο χειραποσκευη (Γιατι με τοσα ταξιδια που εχουμε λογω Ελλαδας-Γερμανιας φοβαμαι να το δινουμε κατω με τις βαλιτσες ετσι οπως τα πετανε)...Αλλα ρε παιδια τί τιμες ειναι αυτες; Ουτε μηχανη να τους παιρναμε! Που πανω απο το πτωμα μου θα παρει μηχανη ο γιος μου αλλα λεμε τωρα!!!!

Κοριτσια μου @Rebecca85 θελω κι εγω μουσακαααααα! Αλλα πιο πολυ θελω αρακα και φασολακια!!!!! Ειπε η μαμα μου να βρει τροπο να μου στειλει, αλλα οκ ειπαμε!!!! Καλες διακοπεςςςςς!

Αλκυονη μου ξεχασα να σου πω! Το χρωμα του τοιχου σας που διαλεξε ο μπαμπας σας ειναι επισης το επικρατεστερο στην κολεξιον τη μπαλετικη! Τον αντρουλη σου να στελνεις να ψωνιζει τουτου και τουλια και κορμακια!!!! Το εχει ο ανρθωπος!!!  Ειπα στον αντρα μου το χρωμα και του λεω τί ειναι αυτο ξερεις; Και με κοιτουσε χαχαχα! Δεν ηξερε καν οτι ειναι χρωμα!!!!!

Δημητρουλα με ξερεις πολυ καλα!!!!!!!!!! Με τα πιτουρα χαχαχα! Κοιτα, εφαγα παγωτο στις διακοπες 2 φορες! Θα κανω λιγο κρατη τωρα αλλα θα ξαναφαω ενα εννοειται!! Παντως να ξερεις το μωρο οταν τρωω παγωτο δεν τρελαινεται και πολυ! Αδυναμια του ειναι η ντοματα!! Χαχαχαχα

Αχ ευχαριστουμε για τα θηλαστρα! Κι εγω το εχω στο νου, γιατι αν και θα εχω αδεια θα ηθελα να το ταιζει λιγο και ο μπαμπας! Και για δεσιμο μεταξυ τους αλλα και για να μπορω αν χρειαστει να λειψω για τον οποιοδηποτε λογο χωρις αγχος!

Θα στείλω τον καλό μου να κανει ένα ταχύρυθμο σεμινάριο στον δικό σου!
κανε εικόνα την πωλήτρια να βλέπει τον καραφλουλη μου να επιλέγει τούλια κ τούτου!!! Λιώνω 

Just now, Φραουλίνο said:

Κορίτσι μου πόσο δίκιο έχεις! Είναι και ο λόγος που ήμουν και εγώ επιφυλακτικη με το φόρουμ κορίτσια!! Το γκρουπακι μας είναι φανταστικό και ανεπανάληπτο και γενικά αυτά τα γκρουπακια, αλλά γενικά μέσα στα φόρουμ επικρατεί λίγο η δυσκολία, η επιπλοκή και η κακή έκβαση και λογικό είναι αφού η κάθε γυναίκα που περνάει κάτι δύσκολο θα ψάξει παρηγοριά και σε άλλες γυναίκες που έχουν περάσει το ίδιο και το φόρουμ ενδείκνυται για να βρεις ανθρώπους μαζεμενους που θα σου μιλήσουν για τις δικές τους εμπειρίες.. 

Ήθελα να το θίξω από χθες που το λέγατε γιατί και εγώ επηρεάζομαι από άλλες ιστορίες παρόλο που ξέρω πολύ καλά ότι η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, δεν γίνεται όμως.. όταν ακούς πολλά μαζεμένα νιώθεις ότι αυτό είναι κάτι πολύ συνηθισμένο που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και έτσι γεννιούνται οι αρνητικές σκέψεις και τα άγχη.. Γι'αυτό και προσπαθώ να μην ακούω και να μη διαβάζω όσο γίνεται.. 

Έχει τύχει να βρεθώ και σε παρέες που συζητάμε για την εγκυμοσύνη και ακούω ξαφνικά ναιι και η τάδε το έχασε στον 8ο αλλά δεν ξέρω πως κλπ κλπ και ενώ με πιάνει σφυξιμο εκείνη την ώρα και θέλω να μάθω το απωθω και λέω όχι αυτό δεν με αφορά αυτή τη στιγμή όλα είναι καλά.. 

Συγνώμη για το σεντόνι, το ξεφτίλησα το ξέρω πφφφ αλλά ήθελα να τα πω :oops:

Φραουλινο πριν λίγες ημέρες άκουσα μια πολύ άσχημη ιστορία! Δεν μπορείς να φανταστείς ποσο πολύ επηρεάστηκα. Ξεκίνησαν κ τα πονάκια εκείνες τις ημέρες, όποτε στο μυαλό μου γινόταν ένας μικρός χαμός. Χθες που πήγα για περπάτησα, έκανα μια συζήτηση με τον εαυτό μου κ του είπα να σταματήσει να επηρεάζεται τόσο από άλλες ιστορίες. 
Δεν μπορώ να είμαι από τη φύση μου αναίσθητη αλλά θα προσπαθήσω να το κοντρόλαρω όλο αυτό για να υπάρχει μέσα μου μια ισορροπία.
Όπως λες κ εσυ η καθε περίπτωση είναι μοναδική. Ακόμα κ ένα πρόβλημα να εμφανιστεί, θα το λύσουμε με την βοήθεια της Παναγίας 

• Μου αρέσει 5

DjQBp3.png

Εγώ κορίτσια να σας πω μου κάνει εντύπωση κάτι πολύ... Και περιμένω την Δευτέρα να πάω στον γιατρό να το συζητήσουμε γιατί δεν είναι σίγουρα κάτι επείγον. Σήμερα είχα κάτι σαν προκαμπυλη, έκανα 2 αιμοληψίες για ζάχαρο 1 νηστείας και 1 μετά από 2 ώρες από γεύμα (το γεύμα μου ήταν μια πορτοκαλαδα 1 πάστα και 1 τοστ) Τώρα ο προβληματισμος. Μου έχουν πει όλοι οι γιατροί να κάνω τις μετρήσεις (και γενικά και με μηχανακι) 1 η 2 ώρες από την έναρξη της λήψης τροφής. Στις 2 ώρες από την έναρξη είχα 80 πολύ χαμηλό για μεταγευματικο αλλά εγώ επειδή είμαι τρελή μέτρησα και 2 ώρες από την λήξη του γεύματος δηλαδή 10 λεπτά μετά και είχα 116 (μια χαρά γι αυτό είπα ότι δεν είναι επείγον) αλλά σοκαρίστηκα ρε κορίτσια. Δηλαδή 36 μονάδες απόκλιση σε 10 λεπτά που θα το δουν αν βαράω ζάχαρο έτσι?? Δεν αγχώνομαι ακριβως αλλά λίγο μπερδεύτηκα. Έχει καμία κοπέλα παρόμοια εμπειρία? Το θέμα του ζαχαρου μ ενδιαφέρει γενικά γιατί καταλαβαίνω πολλά προβλήματα που έχω όλα αυτά  τα χρόνια και πίστευα ότι απλά είμαι περίεργη. Αυτά!

yi9jp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Ειρηνακι μου παρόλο που από την μια θέλω διακοπές από την άλλη νιώθω κ ευγνώμων που αυτή την στιγμή δουλεύω. Στον κύκλο μου οι περισσότεροι είναι άνεργοι αυτή την στιγμή μιας κ οι επιχειρήσεις που έχουν/δουλεύουν έχουν αναστείλει την λειτουργία τους λόγω κορωνοιου. Θα κάνω την υπομονή μου κ θα πάμε διακοπουλες αργότερα. Ευτυχώς δεν δουλεύω σκ όποτε παιρνω την ανάσα μου η αλήθεια είναι 

κανε εικόνα την πωλήτρια να βλέπει τον καραφλουλη μου να επιλέγει τούλια κ τούτου!!! Λιώνω 

Φραουλινο πριν λίγες ημέρες άκουσα μια πολύ άσχημη ιστορία! Δεν μπορείς να φανταστείς ποσο πολύ επηρεάστηκα. Ξεκίνησαν κ τα πονάκια εκείνες τις ημέρες, όποτε στο μυαλό μου γινόταν ένας μικρός χαμός. Χθες που πήγα για περπάτησα, έκανα μια συζήτηση με τον εαυτό μου κ του είπα να σταματήσει να επηρεάζεται τόσο από άλλες ιστορίες. 
Δεν μπορώ να είμαι από τη φύση μου αναίσθητη αλλά θα προσπαθήσω να το κοντρόλαρω όλο αυτό για να υπάρχει μέσα μου μια ισορροπία.
Όπως λες κ εσυ η καθε περίπτωση είναι μοναδική. Ακόμα κ ένα πρόβλημα να εμφανιστεί, θα το λύσουμε με την βοήθεια της Παναγίας 

Από άσχημες ιστορίες άλλο τπτ κορίτσι μου, αφού μόνο αυτές ακούγονται! Αν κοιτάξεις όμως γύρω σου σε δικούς σου ανθρώπους και κοντινούς κύκλους θα δεις ότι στη συντριπτική πλειοψηφία όλα ήταν μια χαρά από την αρχή ως το τέλος και καμία αναποδιά δεν υπήρξε! Είναι πολύ σπάνια όλα αυτά! 

Εγώ από μανούλες γύρω μου ξαδερφες παραξαδερφες γνωστές μάνα θείες κλπ ούτε μια δεν ξέρω στην πραγματικότητα να είχε μια άσχημη ιστορία.. Οι άνθρωποι όμως τρέφουμε λίγο την ενοχή μας όταν όλα μας πηγαίνουν καλά με το να θέλουμε να ακούμε τέτοια πράγματα και φυσικά όποιος ξέρει μια κακή ιστορία θα την πει ενώ μπορεί να ξέρει άλλες 100 καλές και να μην μπει στον κόπο..

Έτσι είναι δυστυχώς, το θέμα είναι να το καταλαβαίνουμε και όπως πολύ σωστά είπε πριν και η @Υβόννη να μη νομίζουμε ότι έχουμε τον έλεγχο προετοιμαζοντας τον εαυτό μας για το χειρότερο σενάριο αντί να σκεφτόμαστε όμορφα και αισιόδοξα θεωρώντας δεδομένο οτι όλα θα πάνε τέλεια.. και αν κάτι γινει; Τότε θα το αντιμετωπίσουμε και μονο τότε.. 

• Μου αρέσει 4

Just now, ΕΥΑ! said:

Υπερβολη για καροτσι,αλλο εσεις ειναι διαφορετικη περιπτωση.κ οταν θα περπατησουν ενα απλο θα θελουμε κ ελαφρυ για οταν κουραζονται.αλλα καροτσι παιρνουμε μαξ για ενα χρονο ,αντε εναμιση.

Τεραστια υπερβολη και για εμας Ευακι μου...Αλλα δε θα χρειαστουμε καρεκλακι αυτοκινητου οποτε καπως το ισορροπησαμε στα οικονομικα (στην Ελλαδα θα μας δωσει η κουνιαδα μου τα δικα της οταν θα πηγαινουμε). Ειλικρινα ομως το ψαξαμε τοσο πολυ και καταληξαμε σε αυτο καθαρα και μονο λογω εξωτερικου. Σκεψου και η Γαλλιδα η φιλη μου που ο αντρας της ειναι Ιταλος (και γενικα οι ξενοι δεν δινουν πολλα λεφτα σε μωρουδιακα) θα παρει το ιδιο καροτσι με εμας για τον ιδιο λογο...Αλλα πραγματικα τι τιμες ειναι αυτες θα το ξαναπω. Αξιζουν οντως τοσο ή εκμεταλλευονται τους γονεις;

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Despoina Mar είπε:

Καλημερα κορίτσια τ ξημερωμα γέννησε η κολλητή μ κ κουμπαρα μ τ δευτερο μωράκι της κοριτσάκι.. Μόλις μιλήσαμε στ τηλ κ τ έκανα όλα εικόνα κ σκεφτόμουν ταυτόχρονα ότι πλησιαζουμε κ εμεις.. Τη ομορφη αισθηση:x

Να την χαιρεστε κοπέλα μου!όλα τα καλά εύχομαι!!:x

4 ώρες πρίν, Geo81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Σας μιλάει μια άυπνη μανούλα ... χτες ο Γιωργακης μου ο πονηρός αποφάσισε να μου αφαιρέσει αλλά 40 χρόνια από τη ζωή μου ... πρώτη φορά εδώ και δυόμισι χρόνια πνίγηκε με άσχημα... είναι καροτάκιας όπως και εγώ και χθες βράδυ αργά τρώγαμε το σνακ μας.. του τα είχα κόψει σε ροδελιτσες και έβαλε πολλά μέσα στο στόμα του και του στάθηκαν στο λαιμό ... άρχισε να δακρύζει να χτυπιέται να μην μπορεί να μιλήσει... η χαζη εγώ άρχισα να τον χτυπάω στη πλάτη... και όσο δεν τα κατάφερνα τόσο πιο δυνατά χτυπούσα από το πανικό μου... τελικά αρχίζω να πιέζω το διάφραγμα και βγήκαν τα κομμάτια από μέσα :( και αρχίζει να κλαίει ο καημένος και να φωνάζει μαμά φοβάμαι ... μου πέρασε από το μυαλό να βγω στο δρόμο κάποιος περαστικός θα με βοηθούσε... ένιωσα τόσο ανυμπορη... θα πάω να κάνω μαθήματα πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά τώρα που θα σταματήσω από τη δουλειά ... σας το λέω να κάνετε και εσείς!!! Εγώ απλά μάλλον στάθηκα τυχερή χθες... με μισή ψυχραιμία και μισό πανικό ... εννοείται ο άντρας μου πάλι βάρδια και μόνη μου σπίτι :( δεν κοιμήθηκα όλα το βράδυ την έβγαλα στρωματσάδα δίπλα στο κρεβάτι του να τον ακούω αν αναπνέει καλά μήπως του είχε σταθεί κ κάτι άλλο που δεν βγήκε ... 

Να σας ζήσει κοπέλα μου!!!! Θα έχουν ωραία διαφορά τα μωράκια σας θα γίνουν οι καλύτερες φίλες!!!

Κοπέλα μου γλυκιά ,φαντάζομαι το σοκ σου!!!αν σου πω ότι κι εγώ το σκέφτομαι,επειδή ξεκίνησε να τρώει κομμάτια,από τον φόβο μου όταν είμαι μόνη μου ποτέ δεν του δίνω,περιμένω να γυρίσει κ ο μπαμπάς.ελπιζω να συνηλθες λίγο τώρα,μπράβο που παρ όλο τον πανικό σου,έμεινες ψύχραιμη κ τον πιεσες στο διάφραγμα.μια χαρά είναι το αγοράκι σου,αύριο δεν θα το θυμάται,εσύ προσπάθησε να ηρεμήσεις.σε φιλώ γλυκά.

• Μου αρέσει 1

Τώρα που λέτε για τιμές κτλ όντως το πράγμα έχει ξεφύγει..

ηρθα τις προάλλες σπίτι έχοντας αγοράσει (βασικά όχι εγώ, η πεθερά μου..αλλά το ίδιο με πόνεσε) μπανάκι για τη μικρή..που να ξέρετε το έξτρα εξαρτήματακι (για όταν είναι πιο μικρό το μωρό) που μπαίνει μέσα το πληρώνεις ξεχωριστα ..σύνολο δυο πλαστικά πραγματάκια 47€..

κ με ρώτησε ο άντρας μου ποσο το πήραμε κ όταν του το είπα μου λέει «πλάκα κανείς!!!50€ για μια σκάφη;;;»δίκιο είχε ο άνθρωπος..αλλά τι να πω;;;χαχαχα

εγω επίσης δε καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν εκπτώσεις σε όλα τα μπεμπε

• Χαχα 1

Just now, Alkyoni said:

Αλκυονη μου ποσο γλυκια εισαι που νιωθεις ευγνωμοσυνη για τη δουλιτσα σου!  Χαιρομαι που σκεφτεσαι θετικα γενικως!!! Οι καλυτερες διακοπες εξαλλου ειναι του χρονου με τα κουβαδακια μας και τις σαμπρελιτσες μας!

Χαχαχαχα σκεψου να ζηταει στην πωλητρια ο αντρουλης κορμακι σομον παλ! Χαχαχαχα! Οχι ειναι τρομερος, ειλικρινα θελουμε ταχυρυθμα!!

Κοριτσια μου να μην αφηνετε να σας λενε τετοιες ιστοριες! Εγω τους κοβω πλεον! Και τα νεα της επικαιροτητας δεν θελω να ακουω! Τους κοβω ολους με ευγενικο τροπο! Ξερετε σημερα ποσα γερα μωρακια γεννηθηκαν; Ποσες κοπελες πηραν θετικη χοριακη; Ποσα ζευγαρια αποφασισαν να παντρευτουν; Ποσα παιδακια εκαναν τα πρωτα τους βηματα; Ποσοι ανθρωποι ερωτευτηκαν; Ποσες οικογενειες γελασαν δυνατα στο μεσημεριανο φαγητο; Λοιπον εγω αυτα θελω να σκεφτομαι αυτη την περιοδο! Δεν μπορω να μαυριζω με ασχημα νεα! Και συγγνωμη κιολας, βλεπεις μια κοπελα εγκυο και της λες ιστορια με ασχημη εγκυμοσυνη; Για ποιο λογο; Λες και δεν κανουμε τοσα σεναρια απο μονες μας, θελουμε και βοηθεια! Ταραχτηκα μοναχη μου χαχχαχα!!!

• Μου αρέσει 8

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Με πίτουρα κινοα κ αβοκάντο το παιδί !!!χαχαχαχαχ

• Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

πρίν από 8 λεπτά , Rebecca85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Γυρίσαμε και εμείς από το γιατρο. Μια χαρά ο μπεμπης έφτασε τα 750 γραμμάρια και όλα φυσιολογικά. Τελικά ο τράχηλος είναι 31 και μου είπε ότι είναι καλός. Πάλι όμως δεν μας έκανε τη χάρη να βγει μια φωτογραφία... Στεκόταν πολύ πάνω  (από ότι καταλαβα) και δε γινόταν να δούμε φατσούλα. Καμπυλη ζαχαρου σε 3 βδομαδες μου ειπαν που θα ειμαι 28 εβδομάδων. Με αργούν λίγο.. 

@Geo81 αυτο που πέρασες ήταν εφιάλτης! Σκέψου όμως ότι τέλος καλό ολα καλά και μάλιστα εξαιτιας σου! Τα κατάφερες μια χαρά! Ίσως όλες να πρέπει να κάνουμε μαθηματα πρωτων βοηθειών.

@MumMaria ευχαριστουμε για το feedback με το καρότσι! Και εμεις για inglesina σκεφτόμαστε αλλα το trilogy. Ελπιζω να ειναι λιγο πιο ανθεκτικο!

Μια χαρά ο κούκλος σας!!!ολόκληρο παιδάκι μωρέ!μην στεναχωριέσαι για την φωτό,έχετε καιροοοοο,για μπόλικες φωτό!χααχαχαχα!κ ο τράχηλος μια χαρουλα:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη said:

Αλκυονη μου ποσο γλυκια εισαι που νιωθεις ευγνωμοσυνη για τη δουλιτσα σου!  Χαιρομαι που σκεφτεσαι θετικα γενικως!!! Οι καλυτερες διακοπες εξαλλου ειναι του χρονου με τα κουβαδακια μας και τις σαμπρελιτσες μας!

Χαχαχαχα σκεψου να ζηταει στην πωλητρια ο αντρουλης κορμακι σομον παλ! Χαχαχαχα! Οχι ειναι τρομερος, ειλικρινα θελουμε ταχυρυθμα!!

Κοριτσια μου να μην αφηνετε να σας λενε τετοιες ιστοριες! Εγω τους κοβω πλεον! Και τα νεα της επικαιροτητας δεν θελω να ακουω! Τους κοβω ολους με ευγενικο τροπο! Ξερετε σημερα ποσα γερα μωρακια γεννηθηκαν; Ποσες κοπελες πηραν θετικη χοριακη; Ποσα ζευγαρια αποφασισαν να παντρευτουν; Ποσα παιδακια εκαναν τα πρωτα τους βηματα; Ποσοι ανθρωποι ερωτευτηκαν; Ποσες οικογενειες γελασαν δυνατα στο μεσημεριανο φαγητο; Λοιπον εγω αυτα θελω να σκεφτομαι αυτη την περιοδο! Δεν μπορω να μαυριζω με ασχημα νεα! Και συγγνωμη κιολας, βλεπεις μια κοπελα εγκυο και της λες ιστορια με ασχημη εγκυμοσυνη; Για ποιο λογο; Λες και δεν κανουμε τοσα σεναρια απο μονες μας, θελουμε και βοηθεια! Ταραχτηκα μοναχη μου χαχχαχα!!!

Προσκυνώ! Με υπερκάλυψες για άλλη μια φορά 

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Θα σας δείξει την επόμενη φορά τ  φατσουλα τ κοπέλα μ δεν πειραζει... Κ ολα τ υπόλοιπα τέλεια με το μωράκι... 

Κορίτσια Γ θηλαστρο τ έχετε εσείς? Η τ σκέφτεστε? Μ είπαν πολλές Γ ηλεκτρονικό καλυτερα!! 

Το θηλαστρο μειώνει γενικά την παραγωγή κ το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να αποθηλασουμε συνήθως.μην βιαστείς να αγοράσεις.εγω που ήθελα να ελέγχω πόσο τρώει όταν ήταν μικρούλης κ αφαγος(γιατί είχαμε θέματα) είχα νοικιάσει το νοσοκομειακό της medela το διπλό κ σε ένα τεταρτακι,χωρίς κούραση κ πόνο ,έβγαζα καλή ποσότητα.τα νοσοκομειακά σου αυξάνουν την παραγωγή κ το συγκεκριμένο το συστήνω ανεπιφύλακτα.

• Μου αρέσει 3

Just now, demifilol said:

Με πίτουρα κινοα κ αβοκάντο το παιδί !!!χαχαχαχαχ

τα τρωω αυτα επειδη μου αρεσουν αληθεια!!! Χαχαχαχα! Αν μοιασει σε μενα ο μικρος ασε η ντροπη της Γερμανιας θα ειναι με τα λουκανικα και τις μπυρες! Ευτυχως εχουμε την νυφη τη Θεσσαλονικα κλεισμενη @MumMariaκαι θα τον βαλει στον ισιο δρομο με τις σπεσιαλιτε-παρτυ χοληστερινης του συμπεθερου!!

• Χαχα 3

oz5Vp2.png

Just now, Depykal είπε:

Καλησπερα κοριτσια...Σοκαριστηκα με τον Γιωργακη...τουλαχιστον ειναι ολα καλα...Κ εγω σκεφτομουν για μαθηματα πρωτων βοηθειων αλλα εμεινα ξαπλα..Τωρα θα ξαναψαξω να κανω κ εγω...

Να ζησει κ το μωρακι που γεννηθηκε...

Εγω χτες οπως σας ειπα πηγα να δω τον παππου κ τη γιαγια κ τελικα ψησαμε με την αδερφη μου που μενει απο πανω κ κατεληξα να φυγω στις 1...αλλα το ευχαριστηθηκα κ ας καθομουν συνεχεια κ δεν εκανα τιποτα..

Βρηκα κ μια κοπελα απ τη γειτονια κ μου μιλησε για την δικη της εγκυμοσυμη κ τρομαξα η αληθεια πολυ...στην 26η εβδομαδα ειχε χασει ολο το αμνιακο υγρο κ τοτε το καταλαβε απο πονους στην κοιλια..τελικα εμεινε νοσοκομειο κ γεννησε 32η εβδομαδα...

Ξερετε αν οταν κανουμε υπερυχους η β επιπεδου αν βλεπουν οτι ειναι καλα τα αμνιακο;θα ρωτησω βεβαια κ τον γιατρο αλλα θα παω σε 3 βδομαδες...

Ναι ναι κ στον απλό υπέρηχο κ στην β επιπέδου βλέπουν το αμνιακό.γιατι ομως ανησυχείς;

Just now, Alkyoni said:

Προσκυνώ! Με υπερκάλυψες για άλλη μια φορά 

Ε Αλκυονη μου εκνευριστηκα! Μας τη λενε για τα κιλα μας, μας τη λενε για την εξωσωματικη, μας τη λενε για το ποτε θα κανουμε παιδια και δε μιλαμε! Ε για τα ασχημα νεα εγω ανοιγω το στοματακι μου και λεω ευγενικα "παιδια με συγχωρειτε αλλα στην κατασταση μου δε θελω να ακουω τετοια". Εχω κοντα 35 χρονια αρνητικων νεων και θα εχω αλλα τοσα δυστυχως να ακουω. Στην εγκυμοσυνη μου θελω να ειμαι στη φουσκα μου και να κοιταω καροτσια και φορμακια! Χαχαχαχα! Εκτος αν κατι συμβει αμεσα σε καποιον δικο μου! Δε το συζητω εκει! Αλλα τα θεωρητικα καταστροφικα σεναρια δεν τα θελω!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...