Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Ήθελα βρε κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι.. Είναι φυσιολογικό που μέχρι πριν μια δυο εβδομάδες το μωρό κουνιόταν όλη μέρα, δηλαδή τι να σας πω..ξεκινούσε και μπορεί για μία ώρα να με ταραζε στην κλωτσιά και στο κούνημα, τώρα να έχει ηρεμήσει; Δηλαδή κουνιέται κλωτσάει αλλά πχ για 5 δευτερόλεπτα και σταματάει με μεγαλύτερα κενά ενδιάμεσα! Η το άλλο που μου εχει κάνει εντύπωση είναι ότι αν βάλω το χέρι μου νιώθω κουνηματα και κλωτσιές που δεν τις αισθάνομαι μέσα στην κοιλιά, μόνο με το χέρι! Εσάς τα μικρούλια σας αλλάζουν τη συχνότητα που κουνιούνται κλπ έχω λίγο ανησυχήσει.. Είναι δυνατόν ήδη να μην έχει τόσο χώρο να κουνηθεί με την άνεση της; 330 γραμμάρια ήταν στον τελευταίο υπέρηχο πριν 10 μέρες.. 

Δεν ξέρω μπορεί και από το φόβο μου να τα περιγράφω λίγο πιο υπερβολικά γιατί πχ τώρα όση ώρα σας γράφω κάνει πάρτυ αλλά μπορεί να σταματήσει σε λίγο και να την ξανανιωσω σε τρεις ώρες ξέρω γω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φραουλίνο είπε:

Ήθελα βρε κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι.. Είναι φυσιολογικό που μέχρι πριν μια δυο εβδομάδες το μωρό κουνιόταν όλη μέρα, δηλαδή τι να σας πω..ξεκινούσε και μπορεί για μία ώρα να με ταραζε στην κλωτσιά και στο κούνημα, τώρα να έχει ηρεμήσει; Δηλαδή κουνιέται κλωτσάει αλλά πχ για 5 δευτερόλεπτα και σταματάει με μεγαλύτερα κενά ενδιάμεσα! Η το άλλο που μου εχει κάνει εντύπωση είναι ότι αν βάλω το χέρι μου νιώθω κουνηματα και κλωτσιές που δεν τις αισθάνομαι μέσα στην κοιλιά, μόνο με το χέρι! Εσάς τα μικρούλια σας αλλάζουν τη συχνότητα που κουνιούνται κλπ έχω λίγο ανησυχήσει.. Είναι δυνατόν ήδη να μην έχει τόσο χώρο να κουνηθεί με την άνεση της; 330 γραμμάρια ήταν στον τελευταίο υπέρηχο πριν 10 μέρες.. 

Δεν ξέρω μπορεί και από το φόβο μου να τα περιγράφω λίγο πιο υπερβολικά γιατί πχ τώρα όση ώρα σας γράφω κάνει πάρτυ αλλά μπορεί να σταματήσει σε λίγο και να την ξανανιωσω σε τρεις ώρες ξέρω γω

Είναι μια χαρά το μωράκι σου !!οταν είσαι αγχωμένη κ τσίτα ,,αυτό χτυπάει περισσότερο !το έχω παρατηρήσει κ εγώ !!μην ανησυχείς ,,αρκει να χτυπάει !

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Εμενα ποτε δε κουνιοταν ολη μερα... μου αρκει να το νιωθω καθε μερα εστω λιγο πρωί απόγευμα και βράδυ. Όσο λαιτ και αν είναι το κούνημα από τη στιγμή που το νιωθω είμαι ήσυχη.. 

• Μου αρέσει 3

Just now, Rebecca85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Γυρίσαμε και εμείς από το γιατρο. Μια χαρά ο μπεμπης έφτασε τα 750 γραμμάρια και όλα φυσιολογικά. Τελικά ο τράχηλος είναι 31 και μου είπε ότι είναι καλός. Πάλι όμως δεν μας έκανε τη χάρη να βγει μια φωτογραφία... Στεκόταν πολύ πάνω  (από ότι καταλαβα) και δε γινόταν να δούμε φατσούλα. Καμπυλη ζαχαρου σε 3 βδομαδες μου ειπαν που θα ειμαι 28 εβδομάδων. Με αργούν λίγο.. 

@Geo81 αυτο που πέρασες ήταν εφιάλτης! Σκέψου όμως ότι τέλος καλό ολα καλά και μάλιστα εξαιτιας σου! Τα κατάφερες μια χαρά! Ίσως όλες να πρέπει να κάνουμε μαθηματα πρωτων βοηθειών.

@MumMaria ευχαριστουμε για το feedback με το καρότσι! Και εμεις για inglesina σκεφτόμαστε αλλα το trilogy. Ελπιζω να ειναι λιγο πιο ανθεκτικο!

Ωραία νέα !!!κ ας μην βγήκε φωτό ,,δεν του αρέσει !!!τελειος τράχηλος !!κ εγώ την καμπύλη στη 27 θα την κάνω !δ υπάρχει θέμα αφου είμαστε μέσα στα όρια !!

Just now, Depykal είπε:

Καλησπερα κοριτσια...Σοκαριστηκα με τον Γιωργακη...τουλαχιστον ειναι ολα καλα...Κ εγω σκεφτομουν για μαθηματα πρωτων βοηθειων αλλα εμεινα ξαπλα..Τωρα θα ξαναψαξω να κανω κ εγω...

Να ζησει κ το μωρακι που γεννηθηκε...

Εγω χτες οπως σας ειπα πηγα να δω τον παππου κ τη γιαγια κ τελικα ψησαμε με την αδερφη μου που μενει απο πανω κ κατεληξα να φυγω στις 1...αλλα το ευχαριστηθηκα κ ας καθομουν συνεχεια κ δεν εκανα τιποτα..

Βρηκα κ μια κοπελα απ τη γειτονια κ μου μιλησε για την δικη της εγκυμοσυμη κ τρομαξα η αληθεια πολυ...στην 26η εβδομαδα ειχε χασει ολο το αμνιακο υγρο κ τοτε το καταλαβε απο πονους στην κοιλια..τελικα εμεινε νοσοκομειο κ γεννησε 32η εβδομαδα...

Ξερετε αν οταν κανουμε υπερυχους η β επιπεδου αν βλεπουν οτι ειναι καλα τα αμνιακο;θα ρωτησω βεβαια κ τον γιατρο αλλα θα παω σε 3 βδομαδες...

Ωραία πέρασες !!!να το επαναλάβετε !!!σε κάθε υπέρηχο σου μετράνε το αμνιακό !κ στην αυχενική κ στη β επιπέδου κ μετά κάθε φορά που θα πηγαίνεις !ειναι το λεγόμενο Doppler κ φαίνεται με τις κοκκινίλες στον υπέρηχο κ καμπύλες !!ρωτησε τον γιατρό σου και θα καταλάβεις κ εσυ !!

@Geo81μου πάει πέρασε ,αντεδρασες ψύχραιμα ,,μετράει ότι είναι καλα,,κ ναι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για καθετί παντα!!πολλες αγκαλίτσες κ φιλακια το σπλάχνο σου σήμερα !!!

@Despoina Mar Να σας ζήσει και με το καλό η Μπέμπα σας !!!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Rebecca85 said:

@Alkyoni δεν θα κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο.. Μια θεσσαλονικη θα ανεβούμε στους δικούς μας.. Απλα καταλαβαίνεις ότι θα πέσει φαί μαμαδισιο. Μουσακαδες, πιτες κτλ κτλ 

Πωωωωω τι είπες τώρα!!!Μουσακας!!! 
Μια χαρά που θα πας στην μανούλα σου! Θα σε περιποιηθεί κιόλας. Να περασετε όμορφα στην όμορφη Θεσ/ νίκη 

• Μου αρέσει 2

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Alkyoni είπε:

Μια χαρά που θα πας στην μανούλα σου! Θα σε περιποιηθεί κιόλας. Να περασετε όμορφα στην όμορφη Θεσ/ νίκη 

Αλκυόνη μου υπομονη και ελπιζω να πάρεις σύντομα άδεια !!!

@Υβόννη τρελή μου φίλη μια χαρά το ζάχαρο σου !!!!να φας κ ένα παγωτακι !!!οχι μόνο πίτουρα !!

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Για τα καροτσια που λετε ειδα εδω ενα που το ειχε μια μαμα,τρελαθηκα το ποσο ομορφο κ ασορτι τσαντα.βεβαια οταν εψαξα τιμη μου εφυγε η ορεξη εντελως  χαχα . η μαρκα anex m type. Γιατι τοσο ακριβοοοο κλαιω :razz::razz:

Το κοίταξα από περιέργεια και μαρεσε πολύ !!!!αλλα ,,,,,

Just now, Rebecca85 είπε:

@Alkyoni δεν θα κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο.. Μια θεσσαλονικη θα ανεβούμε στους δικούς μας.. Απλα καταλαβαίνεις ότι θα πέσει φαί μαμαδισιο. Μουσακαδες, πιτες κτλ κτλ 

Εεεε δεν θα χτυπήσετε κ χαλκιδικουλα ;;;τόσο δίπλα θα είστε !!!!

Για θήλαστρο θα κοιτάξω και εγώ για να μπορούμε να μοιράζουμε την αϋπνία με τον άντρα μου στην αρχή αλλά και γιατί θα πάρει εκείνος την 9μηνη άδεια που είναι ιδιωτικός υπάλληλος και τη δικαιούται ενώ εγώ ως ελεύθερη επαγγελματίας δεν θα μπορώ να απέχω τελείως πάνω από 1,5 με 2 μήνες.. Θα ήθελα και εγώ να μάθω πληροφορίες αν ξέρει κάποιο κορίτσι!! :-D

Είχα της  nuk ηλεκτρονικό αλλα χάλασε πολύεύκολα  κ Δ χρησιμοποιήθηκε Πολύ !!για τις μανούλες που θα πανε δουλειά σύντομα ,,,καλό είναι να έχουν θήλαστρο ηλεκτρονικό !πολλες γυναίκες επαινούν τα νοσοκομειακά θήλαστρα αλλα Δ ξέρω τι εννοούν !

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, ΕΥΑ! said:

Για τα καροτσια που λετε ειδα εδω ενα που το ειχε μια μαμα,τρελαθηκα το ποσο ομορφο κ ασορτι τσαντα.βεβαια οταν εψαξα τιμη μου εφυγε η ορεξη εντελως  χαχα . η μαρκα anex m type. Γιατι τοσο ακριβοοοο κλαιω :razz::razz:

Ωραίο Ευα μου αλλά πανάκριβο!!! Εμείς υπολογίζουμε ότι με τόσα χρήματα θα αγοράσουμε περισσότερα πράγματα. 
Ευελπιστω να μην βγούμε εκτός προϋπολογισμού 

Just now, Φραουλίνο said:

Μην στενοχωριεσαι. Κ εγώ άλλοτε την νιώθω πιο πολλές φορές την ημέρα κ άλλοτε μια δυο φορές. Πιστεύω ότι κοιμουνται τα γλυκούλια μας την περισσότερη ώρα. 

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni said:

Να σου πω κάτι; Οντως καλύτερα έτσι που να απολαύσεις τις διακοπές σου! Που θα πάτε με το καλό;;; Εγώ είμαι καθηλωμένη με τη δουλειά αυτή την περίοδο. Έτσι μου έρχεται να μπω λαθραία σε ένα από τα αεροπλάνα κ όπου με βγάλει 

Ειρηνη μου πολύ χαίρομαι που σε βοηθησε. Οντως κ εγώ έχω δει διαφορά από τότε που ξεκίνησα να κάνω 6 γεύματα. Σου είπα ότι είπα στον άνδρα μου να μου πάρει το μηχανάκι για το ζάχαρο; Εγώ το ζήτησα γιατί αν περίμενα να μου το πάρει από μόνος του κάηκα. 

Ναι Αλκυονη μου!! Γιατι εχω κανει οτι πειραματα θες και το ατιμο ηταν 91 στην καλυτερη και το εχω δει και 100! Λεω ας δοκιμασω και το κολπακι που μου ειπε το κοριτσι μου εδω! Και τσουπ επεσε!! Μα πού να το σκεφτει ο ανθρωπος για δωρο; Μην κοιτας ο δικος μου ο μιστερ πρακτικο μυαλο! Χαχαχαχα

Αχ αντε μωρε κοριτσακι μου μηπως παρεις κι εσυ καμια ανασα με καμια αργια...

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακι μου τι καλα που οερασες τοσο τελεια!!!! Ο παππους χαρα ε; Η γιαγιουλα σου πιστευω μεσα της ηξερε οτι εισαι εκει!!!!!! Να τι επαναλαβετε με την πρωτη ευκαιρια!!!

Γλυκια μου θα σου πω μια συμβουλη που με βοηθησε εμενα πολυ. Μην κοιτας και επηρεαζεσαι απο αλλες ιστοριες. Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη. Το οτι ειχε η κοπελα αυτη την ατυχια δε σημαινει οτι ειναι το συνηθες. Αν εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου μη φοβασαι! Τα τσεκαρει ολα εκεινος που πρεπει!! Εστιασου στο οτι το μωρακι σου ειναι μια χαρα, οτι το αιματωμα παει πολυ καλυτερα και ξεχνα την ατυχη αυτη ιστορια οσο μπορεις. Ειναι σνα να θες να μαθεις να οδηγεις και να ακους ιστοριες απο τροχαια. Δεν εχει κανενα νοημα. Κανε το σταυρο σου και ολα θα ειναι τελεια!!!

Κοριτσακι μου ξερουν αυτοι. Κι εγω 24 βδομαδα την εκανα και ειπε η γιατρος οτι αν ειναι να εχεις θεμα θα το δειξει. Παρεπιπτοντως, με εχεις σωσει με το βραδινο σνακ! Ζαχαρο νηστειας 87-89 συνηθως που κατω απο 91 δεν ειχα δει! Χιλια ευχαριστω!!!!!!! Πινω ενα ποτηρι γαλα αμυγδαλου και κανενα ξηρο καρπο ή λιγο φυστικοβουτυρο!

Ναι γι'αυτο το θελουμε νωριτερα σαν εξεταση για να προλαβεις αν εχεις θεμα να το ρυθμισεις μεχρι τοτε. Μην ανησυχεις κοριτσακι μου!!! Κατι ξερει για να στο εβαλε τοτε! Περνα καλα στις διαακοπες σου εσυ και μετα κιουρια κανεις την εξεταση σου!!!

Αχ ναι απειρες σελφιιιιι!!!!! Και ας κανει τωρα οτι κρυβεται! Χιχιχιχι

Κορίτσι μου πόσο δίκιο έχεις! Είναι και ο λόγος που ήμουν και εγώ επιφυλακτικη με το φόρουμ κορίτσια!! Το γκρουπακι μας είναι φανταστικό και ανεπανάληπτο και γενικά αυτά τα γκρουπακια, αλλά γενικά μέσα στα φόρουμ επικρατεί λίγο η δυσκολία, η επιπλοκή και η κακή έκβαση και λογικό είναι αφού η κάθε γυναίκα που περνάει κάτι δύσκολο θα ψάξει παρηγοριά και σε άλλες γυναίκες που έχουν περάσει το ίδιο και το φόρουμ ενδείκνυται για να βρεις ανθρώπους μαζεμενους που θα σου μιλήσουν για τις δικές τους εμπειρίες.. 

Ήθελα να το θίξω από χθες που το λέγατε γιατί και εγώ επηρεάζομαι από άλλες ιστορίες παρόλο που ξέρω πολύ καλά ότι η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, δεν γίνεται όμως.. όταν ακούς πολλά μαζεμένα νιώθεις ότι αυτό είναι κάτι πολύ συνηθισμένο που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και έτσι γεννιούνται οι αρνητικές σκέψεις και τα άγχη.. Γι'αυτό και προσπαθώ να μην ακούω και να μη διαβάζω όσο γίνεται.. 

Έχει τύχει να βρεθώ και σε παρέες που συζητάμε για την εγκυμοσύνη και ακούω ξαφνικά ναιι και η τάδε το έχασε στον 8ο αλλά δεν ξέρω πως κλπ κλπ και ενώ με πιάνει σφυξιμο εκείνη την ώρα και θέλω να μάθω το απωθω και λέω όχι αυτό δεν με αφορά αυτή τη στιγμή όλα είναι καλά.. 

Συγνώμη για το σεντόνι, το ξεφτίλησα το ξέρω πφφφ αλλά ήθελα να τα πω :oops:

• Μου αρέσει 5

Φραουλινο μου χτες ακριβως εστειλα πμ στη @MumMariaμε την ιδια απορια!!!! Δεν το εγραψα στην ομαδα, λεω μη σας αγχωσω τζαμπα με τις χαζομαρες μου! Και μου ειπε ακριβως οτι σου λεει η @demifilol!! Καταρχην εμενα παρτυ παρτυ δεν κανει ποτε πλην 1-2 φορων! Μπορει απλα να ειναι ησυχουλης! Γιατι εγω λεει η μαμα μου δεν κουνιομουν σχεδον καθολου! Οποτε ισως μοιαζει στη μαμα του! Χιχιχιχιχχι! Αν τη νιωθεις καθε μερα αυτο μας νοιαζει οχι το ποσο συχνα. Τελικα δε θα ηρεμησουμε ποτε, αυτο βλεπω! Χαχαχαχα

Just now, ΕΥΑ! said:

Αχ Ευακι δε θες να ξερεις πόσα θα σκασουμε εμεις για καροτσι..Θα μας το παρει η γιαγια μου ειπε, εγω της ειπα να πληρωσει τα μισα μονο αλλα δε το δεχεται λεει! Αλλα εχε χαρη που ειναι το μονο που μπαινει σε αεροπλανο χειραποσκευη (Γιατι με τοσα ταξιδια που εχουμε λογω Ελλαδας-Γερμανιας φοβαμαι να το δινουμε κατω με τις βαλιτσες ετσι οπως τα πετανε)...Αλλα ρε παιδια τί τιμες ειναι αυτες; Ουτε μηχανη να τους παιρναμε! Που πανω απο το πτωμα μου θα παρει μηχανη ο γιος μου αλλα λεμε τωρα!!!!

Just now, Alkyoni said:

Κοριτσια μου @Rebecca85 θελω κι εγω μουσακαααααα! Αλλα πιο πολυ θελω αρακα και φασολακια!!!!! Ειπε η μαμα μου να βρει τροπο να μου στειλει, αλλα οκ ειπαμε!!!! Καλες διακοπεςςςςς!

Αλκυονη μου ξεχασα να σου πω! Το χρωμα του τοιχου σας που διαλεξε ο μπαμπας σας ειναι επισης το επικρατεστερο στην κολεξιον τη μπαλετικη! Τον αντρουλη σου να στελνεις να ψωνιζει τουτου και τουλια και κορμακια!!!! Το εχει ο ανρθωπος!!!  Ειπα στον αντρα μου το χρωμα και του λεω τί ειναι αυτο ξερεις; Και με κοιτουσε χαχαχα! Δεν ηξερε καν οτι ειναι χρωμα!!!!!

Just now, demifilol said:

Αλκυόνη μου υπομονη και ελπιζω να πάρεις σύντομα άδεια !!!

@Υβόννη τρελή μου φίλη μια χαρά το ζάχαρο σου !!!!να φας κ ένα παγωτακι !!!οχι μόνο πίτουρα !!

Το κοίταξα από περιέργεια και μαρεσε πολύ !!!!αλλα ,,,,,

Εεεε δεν θα χτυπήσετε κ χαλκιδικουλα ;;;τόσο δίπλα θα είστε !!!!

Είχα της  nuk ηλεκτρονικό αλλα χάλασε πολύεύκολα  κ Δ χρησιμοποιήθηκε Πολύ !!για τις μανούλες που θα πανε δουλειά σύντομα ,,,καλό είναι να έχουν θήλαστρο ηλεκτρονικό !πολλες γυναίκες επαινούν τα νοσοκομειακά θήλαστρα αλλα Δ ξέρω τι εννοούν !

Δημητρουλα με ξερεις πολυ καλα!!!!!!!!!! Με τα πιτουρα χαχαχα! Κοιτα, εφαγα παγωτο στις διακοπες 2 φορες! Θα κανω λιγο κρατη τωρα αλλα θα ξαναφαω ενα εννοειται!! Παντως να ξερεις το μωρο οταν τρωω παγωτο δεν τρελαινεται και πολυ! Αδυναμια του ειναι η ντοματα!! Χαχαχαχα

Αχ ευχαριστουμε για τα θηλαστρα! Κι εγω το εχω στο νου, γιατι αν και θα εχω αδεια θα ηθελα να το ταιζει λιγο και ο μπαμπας! Και για δεσιμο μεταξυ τους αλλα και για να μπορω αν χρειαστει να λειψω για τον οποιοδηποτε λογο χωρις αγχος!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 3

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Φραουλινο μου χτες ακριβως εστειλα πμ στη @MumMariaμε την ιδια απορια!!!! Δεν το εγραψα στην ομαδα, λεω μη σας αγχωσω τζαμπα με τις χαζομαρες μου! Και μου ειπε ακριβως οτι σου λεει η @demifilol!! Καταρχην εμενα παρτυ παρτυ δεν κανει ποτε πλην 1-2 φορων! Μπορει απλα να ειναι ησυχουλης! Γιατι εγω λεει η μαμα μου δεν κουνιομουν σχεδον καθολου! Οποτε ισως μοιαζει στη μαμα του! Χιχιχιχιχχι! Αν τη νιωθεις καθε μερα αυτο μας νοιαζει οχι το ποσο συχνα. Τελικα δε θα ηρεμησουμε ποτε, αυτο βλεπω! Χαχαχαχα

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια μου γλυκά!!

Ναι ευτυχώς έστω και λίγο τη νιώθω κάθε μέρα και αν μία μέρα τρέχω συνέχεια και δεν τη νιώσω, μετά ξαπλώνω λίγο ήσυχα μόλις γυρίσω σπίτι και περιμένω την κλωτσιά.. Στην αρχή το ένιωθα και εγώ λίγο κάθε μέρα όχι πολύ, τώρα αυτό που με προβλημάτισε είναι η διαφορά αλλά προφανώς θα είναι φυσιολογικό όπως λέτε και εσείς πάνε και λίγο με τα κέφια τους κ αυτά.. :x

Νιώθω και ένα σαν τρέμουλο δευτερολέπτου μέσα στην κοιλιά σαν να γίνεται σεισμός χαμηλά το νιώθετε και εσείς; Το μωρακι είναι; 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσι μου πόσο δίκιο έχεις! Είναι και ο λόγος που ήμουν και εγώ επιφυλακτικη με το φόρουμ κορίτσια!! Το γκρουπακι μας είναι φανταστικό και ανεπανάληπτο και γενικά αυτά τα γκρουπακια, αλλά γενικά μέσα στα φόρουμ επικρατεί λίγο η δυσκολία, η επιπλοκή και η κακή έκβαση και λογικό είναι αφού η κάθε γυναίκα που περνάει κάτι δύσκολο θα ψάξει παρηγοριά και σε άλλες γυναίκες που έχουν περάσει το ίδιο και το φόρουμ ενδείκνυται για να βρεις ανθρώπους μαζεμενους που θα σου μιλήσουν για τις δικές τους εμπειρίες.. 

Ήθελα να το θίξω από χθες που το λέγατε γιατί και εγώ επηρεάζομαι από άλλες ιστορίες παρόλο που ξέρω πολύ καλά ότι η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, δεν γίνεται όμως.. όταν ακούς πολλά μαζεμένα νιώθεις ότι αυτό είναι κάτι πολύ συνηθισμένο που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και έτσι γεννιούνται οι αρνητικές σκέψεις και τα άγχη.. Γι'αυτό και προσπαθώ να μην ακούω και να μη διαβάζω όσο γίνεται.. 

Έχει τύχει να βρεθώ και σε παρέες που συζητάμε για την εγκυμοσύνη και ακούω ξαφνικά ναιι και η τάδε το έχασε στον 8ο αλλά δεν ξέρω πως κλπ κλπ και ενώ με πιάνει σφυξιμο εκείνη την ώρα και θέλω να μάθω το απωθω και λέω όχι αυτό δεν με αφορά αυτή τη στιγμή όλα είναι καλά.. 

Συγνώμη για το σεντόνι, το ξεφτίλησα το ξέρω πφφφ αλλά ήθελα να τα πω :oops:

Φραουλινο μου οπως τα λες ειναι! Καλο ειναι να μην ακους τιποτα αρνητικο! Και στην ομαδα μας αυτο που μου αρεσει ειναι οτι δεν κινδυνολογουμε! Κι εγω επηρεαζομαι και με πιανει σφιξιμο με ασχημες ιστοριες...Αλλα και στην εξωσωματικη το εκανα αυτο, δεν διαβαζα τιποτα εκεινο τη μηνα! Γιατι ο καθενας το βιωνει αλλιως! Οπως και τη γεννα και μετα το θηλασμο! 

Εγω νομιζω ολα ειναι θεμα "ελεγχου"! Θελουμε να εχουεμ τον ελεγχο γενικα αλλα ελα πιυ αυτο πλεον δεν θα ξαναγινει; Γιατι θα ειμαστε μαμαδες και μπορουμε να εχουμε ελεγχο αλλα μεχρι ενα σημειο! Απο κει και περα θελει αισιοδοξη σκεψη, ηρεμια, εμπιστοσυνη στο παιδι που θα μεγαλωσουμε και τη ζωη, και πανω απ'ολα το σταυρο μας να πηγαινουν ολα καλα σε εμας και τα παιδακια μας!! Και αν κατι στραβωσει θα το δουμε τοτε. Να προετοιμαστουμε τωρα ψυχολογικα για μια θεωρητικη καταστροφη; Δεν εχει κανενα νοημα!!!! Μονο αγχος φερνει! Αν καποια στιγμη κατι στραβωσει, η ζωη μας εχει δωσει ενστικτο επιβιωσης και θα δουμε τοτε τί θα κανουμε!

Προς το παρον ας βρουμε θηλαστρο, που το θεωρω πολυ πιο σημαντικο χιχιχιχιχι!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια μου γλυκά!!

Ναι ευτυχώς έστω και λίγο τη νιώθω κάθε μέρα και αν μία μέρα τρέχω συνέχεια και δεν τη νιώσω, μετά ξαπλώνω λίγο ήσυχα μόλις γυρίσω σπίτι και περιμένω την κλωτσιά.. Στην αρχή το ένιωθα και εγώ λίγο κάθε μέρα όχι πολύ, τώρα αυτό που με προβλημάτισε είναι η διαφορά αλλά προφανώς θα είναι φυσιολογικό όπως λέτε και εσείς πάνε και λίγο με τα κέφια τους κ αυτά.. :x

Νιώθω και ένα σαν τρέμουλο δευτερολέπτου μέσα στην κοιλιά σαν να γίνεται σεισμός χαμηλά το νιώθετε και εσείς; Το μωρακι είναι; 

Ναι το μωρο ειναι!!! Βασικα μπορει να νυσταζει ή να ειναι ησυχη απο τη φυση της (εκει σε λιγους μηνες θα ευγνωμονεις τη ζωη που θα κοιμασαι κι εσυ Φραουλινο μου χαχα) ή να κουνιοταν οσο ησουν ορθια και δεν την καταλαβες ή να βαριεται βρε αδερφε! Ειναι ενα ανθρωπακι και αυτα μωρε! Εμεις ολη την ωρα κουνιομαστε; Ε αυτα γιατι δηλαδη;

Αλλα ακριβως τα ιδια ειπα χτες σε πμ στο Μαρακι σου λεω!!!! Χαχαχααχαχαχα!!! Αν το εγραφα χτες θα ηταν σαν το μνμ σου απλα το "την νιωθω" θα ηταν "τον νιωθω"! Ιδια ανησυχια ομως!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Φραουλινο μου οπως τα λες ειναι! Καλο ειναι να μην ακους τιποτα αρνητικο! Και στην ομαδα μας αυτο που μου αρεσει ειναι οτι δεν κινδυνολογουμε! Κι εγω επηρεαζομαι και με πιανει σφιξιμο με ασχημες ιστοριες...Αλλα και στην εξωσωματικη το εκανα αυτο, δεν διαβαζα τιποτα εκεινο τη μηνα! Γιατι ο καθενας το βιωνει αλλιως! Οπως και τη γεννα και μετα το θηλασμο! 

Εγω νομιζω ολα ειναι θεμα "ελεγχου"! Θελουμε να εχουεμ τον ελεγχο γενικα αλλα ελα πιυ αυτο πλεον δεν θα ξαναγινει; Γιατι θα ειμαστε μαμαδες και μπορουμε να εχουμε ελεγχο αλλα μεχρι ενα σημειο! Απο κει και περα θελει αισιοδοξη σκεψη, ηρεμια, εμπιστοσυνη στο παιδι που θα μεγαλωσουμε και τη ζωη, και πανω απ'ολα το σταυρο μας να πηγαινουν ολα καλα σε εμας και τα παιδακια μας!! Και αν κατι στραβωσει θα το δουμε τοτε. Να προετοιμαστουμε τωρα ψυχολογικα για μια θεωρητικη καταστροφη; Δεν εχει κανενα νοημα!!!! Μονο αγχος φερνει! Αν καποια στιγμη κατι στραβωσει, η ζωη μας εχει δωσει ενστικτο επιβιωσης και θα δουμε τοτε τί θα κανουμε!

Προς το παρον ας βρουμε θηλαστρο, που το θεωρω πολυ πιο σημαντικο χιχιχιχιχι!!!!

Έτσι ακριβώς είναι, δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο σε όλα όσα είπες!! :-D

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι το μωρο ειναι!!! Βασικα μπορει να νυσταζει ή να ειναι ησυχη απο τη φυση της (εκει σε λιγους μηνες θα ευγνωμονεις τη ζωη που θα κοιμασαι κι εσυ Φραουλινο μου χαχα) ή να κουνιοταν οσο ησουν ορθια και δεν την καταλαβες ή να βαριεται βρε αδερφε! Ειναι ενα ανθρωπακι και αυτα μωρε! Εμεις ολη την ωρα κουνιομαστε; Ε αυτα γιατι δηλαδη;

Αλλα ακριβως τα ιδια ειπα χτες σε πμ στο Μαρακι σου λεω!!!! Χαχαχααχαχαχα!!! Αν το εγραφα χτες θα ηταν σαν το μνμ σου απλα το "την νιωθω" θα ηταν "τον νιωθω"! Ιδια ανησυχια ομως!!!

Χάχαχα ααχ Ελληνίδες μάνες, μη νομίζεις ότι την έχεις γλιτώσει εσύ επειδή μένεις στα ξένα, με τη ζακετουλα θα τρέχεις από πίσω όπως όλες μας!! Εντομεταξυ από την ώρα που σας το είπα μου έχει δώσει να καταλάβω η μικρή σαν να λέει κάτσε καλά μάνα εδώ ειμαι, πάρε και τούτη πάρε και εκείνη!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Alkyoni είπε:

Ωραίο Ευα μου αλλά πανάκριβο!!! Εμείς υπολογίζουμε ότι με τόσα χρήματα θα αγοράσουμε περισσότερα πράγματα. 
Ευελπιστω να μην βγούμε εκτός προϋπολογισμού 

Μην στενοχωριεσαι. Κ εγώ άλλοτε την νιώθω πιο πολλές φορές την ημέρα κ άλλοτε μια δυο φορές. Πιστεύω ότι κοιμουνται τα γλυκούλια μας την περισσότερη ώρα. 

Ασε ναι τρελη τιμη,τοσα θα δωσουμε για ολα του τα πραγματα σχεδον

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Just now, Depykal είπε:

Καλησπερα κοριτσια...Σοκαριστηκα με τον Γιωργακη...τουλαχιστον ειναι ολα καλα...Κ εγω σκεφτομουν για μαθηματα πρωτων βοηθειων αλλα εμεινα ξαπλα..Τωρα θα ξαναψαξω να κανω κ εγω...

Να ζησει κ το μωρακι που γεννηθηκε...

Εγω χτες οπως σας ειπα πηγα να δω τον παππου κ τη γιαγια κ τελικα ψησαμε με την αδερφη μου που μενει απο πανω κ κατεληξα να φυγω στις 1...αλλα το ευχαριστηθηκα κ ας καθομουν συνεχεια κ δεν εκανα τιποτα..

Βρηκα κ μια κοπελα απ τη γειτονια κ μου μιλησε για την δικη της εγκυμοσυμη κ τρομαξα η αληθεια πολυ...στην 26η εβδομαδα ειχε χασει ολο το αμνιακο υγρο κ τοτε το καταλαβε απο πονους στην κοιλια..τελικα εμεινε νοσοκομειο κ γεννησε 32η εβδομαδα...

Ξερετε αν οταν κανουμε υπερυχους η β επιπεδου αν βλεπουν οτι ειναι καλα τα αμνιακο;θα ρωτησω βεβαια κ τον γιατρο αλλα θα παω σε 3 βδομαδες...

Κορίτσι μου κι εμένα ο γιατρός, σχολιάζει πάντα το αμνιακό, σε κάθε υπέρηχο. Μην το σκέφτεσαι! Σίγουρα το μετράει!! Επίσης έχε υπόψιν σου αν θες κάτι πολύ απλό μια προσωπική εμπειρία. Η αδερφή μου όταν ζούσε τα πολλαπλά και πολύ σοβαρά προβλήματα και στις δύο κυησεις ήξερε να σου αναλύσει το παραμικρό με πλήρως ιατρικόυς όρους. Αυτή τη στιγμή μετά από 7 και 4 χρόνια τα έχει κάνει τουρλού στο κεφάλι της και σίγουρα δεν θυμάται πόσο χάλια ήταν τότε τα πράγματα και μου τα λέει και λάθος. Αυτό στο λέω γιατί ειδικά για το αμνιακό να σου φύγει έτσι ξαφνικά και να μην έχει δώσει ένδειξη καμία... Τι να πω δεν το έχω ξανακούσει αλλά μπορεί και να συμβαίνει. Πιστεύω όταν σε παρακολουθεί ένας γιατρός που του έχεις εμπιστοσύνη ξέρει να διακρίνει κάποιες καταστάσεις! Πλακούντας τράχηλος και αμνιακό είτε μας τα λένε είτε όχι τα παρακολουθούν αναγκαστικά απ όσο καταλαβαίνω. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να τον πάρεις τηλ και να μοιραστείς τον προβληματισμό σου μαζι του. Επίσης η κοπέλα έχει το μωράκι της οπότε όσο χάλια κι αν ήταν τα πράγματα τα κατάφερε. Είμαι πολύ αγχώδης σε καταλαβαίνω απόλυτα :)

• Μου αρέσει 2

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...