Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Rebecca85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Γυρίσαμε και εμείς από το γιατρο. Μια χαρά ο μπεμπης έφτασε τα 750 γραμμάρια και όλα φυσιολογικά. Τελικά ο τράχηλος είναι 31 και μου είπε ότι είναι καλός. Πάλι όμως δεν μας έκανε τη χάρη να βγει μια φωτογραφία... Στεκόταν πολύ πάνω  (από ότι καταλαβα) και δε γινόταν να δούμε φατσούλα. Καμπυλη ζαχαρου σε 3 βδομαδες μου ειπαν που θα ειμαι 28 εβδομάδων. Με αργούν λίγο.. 

@Geo81 αυτο που πέρασες ήταν εφιάλτης! Σκέψου όμως ότι τέλος καλό ολα καλά και μάλιστα εξαιτιας σου! Τα κατάφερες μια χαρά! Ίσως όλες να πρέπει να κάνουμε μαθηματα πρωτων βοηθειών.

@MumMaria ευχαριστουμε για το feedback με το καρότσι! Και εμεις για inglesina σκεφτόμαστε αλλα το trilogy. Ελπιζω να ειναι λιγο πιο ανθεκτικο!

Θα σας δείξει την επόμενη φορά τ  φατσουλα τ κοπέλα μ δεν πειραζει... Κ ολα τ υπόλοιπα τέλεια με το μωράκι... 

Κορίτσια Γ θηλαστρο τ έχετε εσείς? Η τ σκέφτεστε? Μ είπαν πολλές Γ ηλεκτρονικό καλυτερα!! 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια...Σοκαριστηκα με τον Γιωργακη...τουλαχιστον ειναι ολα καλα...Κ εγω σκεφτομουν για μαθηματα πρωτων βοηθειων αλλα εμεινα ξαπλα..Τωρα θα ξαναψαξω να κανω κ εγω...

Να ζησει κ το μωρακι που γεννηθηκε...

Εγω χτες οπως σας ειπα πηγα να δω τον παππου κ τη γιαγια κ τελικα ψησαμε με την αδερφη μου που μενει απο πανω κ κατεληξα να φυγω στις 1...αλλα το ευχαριστηθηκα κ ας καθομουν συνεχεια κ δεν εκανα τιποτα..

Βρηκα κ μια κοπελα απ τη γειτονια κ μου μιλησε για την δικη της εγκυμοσυμη κ τρομαξα η αληθεια πολυ...στην 26η εβδομαδα ειχε χασει ολο το αμνιακο υγρο κ τοτε το καταλαβε απο πονους στην κοιλια..τελικα εμεινε νοσοκομειο κ γεννησε 32η εβδομαδα...

Ξερετε αν οταν κανουμε υπερυχους η β επιπεδου αν βλεπουν οτι ειναι καλα τα αμνιακο;θα ρωτησω βεβαια κ τον γιατρο αλλα θα παω σε 3 βδομαδες...

• Μου αρέσει 3

BDoAp3.png

Just now, Rebecca85 said:

Καλημέρα κορίτσια! Γυρίσαμε και εμείς από το γιατρο. Μια χαρά ο μπεμπης έφτασε τα 750 γραμμάρια και όλα φυσιολογικά. Τελικά ο τράχηλος είναι 31 και μου είπε ότι είναι καλός. Πάλι όμως δεν μας έκανε τη χάρη να βγει μια φωτογραφία... Στεκόταν πολύ πάνω  (από ότι καταλαβα) και δε γινόταν να δούμε φατσούλα. Καμπυλη ζαχαρου σε 3 βδομαδες μου ειπαν που θα ειμαι 28 εβδομάδων. Με αργούν λίγο.. 

@Geo81 αυτο που πέρασες ήταν εφιάλτης! Σκέψου όμως ότι τέλος καλό ολα καλά και μάλιστα εξαιτιας σου! Τα κατάφερες μια χαρά! Ίσως όλες να πρέπει να κάνουμε μαθηματα πρωτων βοηθειών.

@MumMaria ευχαριστουμε για το feedback με το καρότσι! Και εμεις για inglesina σκεφτόμαστε αλλα το trilogy. Ελπιζω να ειναι λιγο πιο ανθεκτικο!

Πολύ ωραία τα νέα με τον μπέμπη σου κ με τον τράχηλο. Μάλλον δεν αρέσουν στον κανακαρη σου τα φώτα δημοσιότητας! Θα τον δείτε την άλλη φορά! 
Εγω θα κάνω καμπύλη σε δυο εβδομάδες περίπου. Θα είμαι στην 24 εβδομάδα. Πρέπει να κοιτάξω στο χαρτί από ποτε μέχρι ποτε πρέπει να την κάνουμε. 

Just now, Depykal said:

Καλησπερα κοριτσια...Σοκαριστηκα με τον Γιωργακη...τουλαχιστον ειναι ολα καλα...Κ εγω σκεφτομουν για μαθηματα πρωτων βοηθειων αλλα εμεινα ξαπλα..Τωρα θα ξαναψαξω να κανω κ εγω...

Εγω χτες οπως σας ειπα πηγα να δω τον παππου κ τη γιαγια κ τελικα ψησαμε με την αδερφη μου που μενει απο πανω κ κατεληξα να φυγω στις 1...αλλα το ευχαριστηθηκα κ ας καθομουν συνεχεια κ δεν εκανα τιποτα..

Βρηκα κ μια κοπελα απ τη γειτονια κ μου μιλησε για την δικη της εγκυμοσυμη κ τρομαξα η αληθεια πολυ...στην 26η εβδομαδα ειχε χασει ολο το αμνιακο υγρο κ τοτε το καταλαβε απο πονους στην κοιλια..τελικα εμεινε νοσοκομειο κ γεννησε 32η εβδομαδα...

Ξερετε αν οταν κανουμε υπερυχους η β επιπεδου αν βλεπουν οτι ειναι καλα τα αμνιακο;θα ρωτησω βεβαια κ τον γιατρο αλλα θα παω σε 3 βδομαδες...

Χαίρομαι που πέρασες όμορφα χθες! Είναι πολύ όμορφο να περνάμε στιγμές με αγαπημένους ανθρώπους. 
Σοκαριστηκα με την κοπέλα. Δεν το είχε δει ο γιατρός; Κάπου έχω δει να αναφέρει αμνιακό υγρό φυσιολογικό. Δεν θυμάμαι αν ήταν σε υπέρηχο ή στην αυχενική διαφάνεια. Λογικά πρέπει να το μετράνε. Ωχ Παναγία μου! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Πολύ ωραία τα νέα με τον μπέμπη σου κ με τον τράχηλο. Μάλλον δεν αρέσουν στον κανακαρη σου τα φώτα δημοσιότητας! Θα τον δείτε την άλλη φορά! 
Εγω θα κάνω καμπύλη σε δυο εβδομάδες περίπου. Θα είμαι στην 24 εβδομάδα. Πρέπει να κοιτάξω στο χαρτί από ποτε μέχρι ποτε πρέπει να την κάνουμε. 

Νομιζω γινεται από 24 μέχρι 28 εβδομάδων. Με αφήνουν λιγο τελευταία στιγμή... Ναι αν μπορεις κοίταξε το και εσυ για να ξέρουμε! Ευχαριστω!

@Depykal Ναι το κοιτάν σε κάθε υπέρηχο και γράφει στο χαρτί π.χ. ποσοτητα αμνιακου υγρου φυσιολογικη  μην ανησυχείς!

• Μου αρέσει 1

Νομιζω γινεται από 24 μέχρι 28 εβδομάδων. Με αφήνουν λιγο τελευταία στιγμή... Ναι αν μπορεις κοίταξε το και εσυ για να ξέρουμε! Ευχαριστω!

@Depykal Ναι το κοιτάν σε κάθε υπέρηχο και γράφει στο χαρτί π.χ. ποσοτητα αμνιακου υγρου φυσιολογικη  μην ανησυχείς!

Έτσι λέει 24-28 εβδομάδα. Ιδανικά στην 26 εβδομάδα. Εμένα μου είπε να την κάνω νωρίς από ότι φαίνεται. Μάλλον κάτι βλέπει με τα ζάχαρα. Γιατί σου είπε να την κανεις τόσο αργά; 

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου τελεια τα νεα σου!!!! Πολυ χαιρομαι που μεγαλωνει το αγορακι σου και ολα ειναι μια χαρα!!!! Αντρας παιδι κου δε τις θελει τις σελφι!!!

Καμπυλη ειναι 24-28 βδομαδα, μια χαρα θα δειξει οτι ειναι να δειξει μη σκας!!! Επισης να ξερεις οτι αν υπαρχει θεμα.με το ζαχαρο, μετα την εβδομαδα 30 επηρεαζεται το μωρακι. οποτε εισαι μια χαρουλα!!! 

oz5Vp2.png

Just now, Alkyoni είπε:

Έτσι λέει 24-28 εβδομάδα. Ιδανικά στην 26 εβδομάδα. Εμένα μου είπε να την κάνω νωρίς από ότι φαίνεται. Μάλλον κάτι βλέπει με τα ζάχαρα. Γιατί σου είπε να την κανεις τόσο αργά; 

Μια χαρά είναι η δική σου στη μέση! Δε ξερω ετσι ειναι το σύστημα του μαλλον.. και να φανταστείς πέφτει 15αυγουστο που θα είναι κλειστό και το ιατρείο και θα τη στειλω ηλεκτρονικα.. Μάλλον για να προλαβω να φάω λίγο στις διακοπές πριν βγουν τα αποτελέσματα 

@Υβόννη καλά ας γεννηθεί με το καλο και θα δει ποσες σελφι θα τον βγάλω... δε γλυτώνει! 30η  εβδομαδα? Τέλεια να μην ανησυχώ!

• Χαχα 1

Just now, Depykal said:

Κοριτσακι μου τι καλα που οερασες τοσο τελεια!!!! Ο παππους χαρα ε; Η γιαγιουλα σου πιστευω μεσα της ηξερε οτι εισαι εκει!!!!!! Να τι επαναλαβετε με την πρωτη ευκαιρια!!!

Γλυκια μου θα σου πω μια συμβουλη που με βοηθησε εμενα πολυ. Μην κοιτας και επηρεαζεσαι απο αλλες ιστοριες. Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη. Το οτι ειχε η κοπελα αυτη την ατυχια δε σημαινει οτι ειναι το συνηθες. Αν εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου μη φοβασαι! Τα τσεκαρει ολα εκεινος που πρεπει!! Εστιασου στο οτι το μωρακι σου ειναι μια χαρα, οτι το αιματωμα παει πολυ καλυτερα και ξεχνα την ατυχη αυτη ιστορια οσο μπορεις. Ειναι σνα να θες να μαθεις να οδηγεις και να ακους ιστοριες απο τροχαια. Δεν εχει κανενα νοημα. Κανε το σταυρο σου και ολα θα ειναι τελεια!!!

Just now, Alkyoni said:

Κοριτσακι μου ξερουν αυτοι. Κι εγω 24 βδομαδα την εκανα και ειπε η γιατρος οτι αν ειναι να εχεις θεμα θα το δειξει. Παρεπιπτοντως, με εχεις σωσει με το βραδινο σνακ! Ζαχαρο νηστειας 87-89 συνηθως που κατω απο 91 δεν ειχα δει! Χιλια ευχαριστω!!!!!!! Πινω ενα ποτηρι γαλα αμυγδαλου και κανενα ξηρο καρπο ή λιγο φυστικοβουτυρο!

Μια χαρά είναι η δική σου στη μέση! Δε ξερω ετσι ειναι το σύστημα του μαλλον.. και να φανταστείς πέφτει 15αυγουστο που θα είναι κλειστό και το ιατρείο και θα τη στειλω ηλεκτρονικα.. Μάλλον για να προλαβω να φάω λίγο στις διακοπές πριν βγουν τα αποτελέσματα 

@Υβόννη καλά ας γεννηθεί με το καλο και θα δει ποσες σελφι θα τον βγάλω... δε γλυτώνει! 30η  εβδομαδα? Τέλεια να μην ανησυχώ!

Ναι γι'αυτο το θελουμε νωριτερα σαν εξεταση για να προλαβεις αν εχεις θεμα να το ρυθμισεις μεχρι τοτε. Μην ανησυχεις κοριτσακι μου!!! Κατι ξερει για να στο εβαλε τοτε! Περνα καλα στις διαακοπες σου εσυ και μετα κιουρια κανεις την εξεταση σου!!!

Αχ ναι απειρες σελφιιιιι!!!!! Και ας κανει τωρα οτι κρυβεται! Χιχιχιχι

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Depykal είπε:

Καλημέρα και από μένα κοριτσάκια μου!!! Το αμνιακό μας το μετράει κάθε φορά ο γιατρός στον υπέρηχο μην ανησυχείς.. Εμένα μου λέει κιόλας από 2,5 που πρέπει να είναι έχεις 4,2 πολύ καλά κλπ Αλλα και να μην σου το αναφέρει να ξέρεις πάντοτε το μετράει! Η κοπελα μάλλον θα είχε απώλεια και δεν θα το είχε καταλάβει, αν έχεις διαρροή μη νομίζεις δεν αργεί να χαθεί είναι αυτό που λένε πρόωρη ρήξη υμένων και είναι σπάνιο γενικά, πάλι καλά που γέννησε και το μωρακι της ήταν μια χαρά αυτό έχει σημασία!! 

Just now, Rebecca85 είπε:

Μπράβο το αγοράκι σου κορίτσι μου τέλεια όλα, ωραία θα ήταν και η φωτογραφία αλλά δεν πειράζει!! Δεν σε αργούν 24 με 28 εβδομάδων πρέπει να γίνει και έχω διαβάσει ότι το ιδανικότερο για σιγουριά είναι στην 28η γιατί μέχρι τότε αλλάζει.. 

@Despoina Mar πολύ χάρηκα με τα νέα σας για το σπίτι σας!! Μπράβο στους ανθρώπους και εσείς μπορείτε τώρα με την ησυχία σας να δείτε τι θα κάνετε και αν θα δείτε για δάνειο! Να σας ζήσει και το μπεμπακι της κουμπαράς σου!!:)

@Geo81 κορίτσι μου φαντάζομαι τον πανικό και το χτυποκαρδι σου εκείνη την ώρα και πρέπει να ήταν πολύ άσχημο αυτό που συνέβη! Καλά έκανες και είδες βιντεακια, όλα για κάποιο λόγο γίνονται σημασία έχει ότι το αγοράκι σου το γλυκό είναι μια χαρά και ας πέρασε τόση τρομάρα ο καημενουλης :sad:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Να σου πω κάτι; Οντως καλύτερα έτσι που να απολαύσεις τις διακοπές σου! Που θα πάτε με το καλό;;; Εγώ είμαι καθηλωμένη με τη δουλειά αυτή την περίοδο. Έτσι μου έρχεται να μπω λαθραία σε ένα από τα αεροπλάνα κ όπου με βγάλει 

Just now, Υβόννη said:

Κοριτσακι μου τι καλα που οερασες τοσο τελεια!!!! Ο παππους χαρα ε; Η γιαγιουλα σου πιστευω μεσα της ηξερε οτι εισαι εκει!!!!!! Να τι επαναλαβετε με την πρωτη ευκαιρια!!!

Γλυκια μου θα σου πω μια συμβουλη που με βοηθησε εμενα πολυ. Μην κοιτας και επηρεαζεσαι απο αλλες ιστοριες. Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη. Το οτι ειχε η κοπελα αυτη την ατυχια δε σημαινει οτι ειναι το συνηθες. Αν εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου μη φοβασαι! Τα τσεκαρει ολα εκεινος που πρεπει!! Εστιασου στο οτι το μωρακι σου ειναι μια χαρα, οτι το αιματωμα παει πολυ καλυτερα και ξεχνα την ατυχη αυτη ιστορια οσο μπορεις. Ειναι σνα να θες να μαθεις να οδηγεις και να ακους ιστοριες απο τροχαια. Δεν εχει κανενα νοημα. Κανε το σταυρο σου και ολα θα ειναι τελεια!!!

Κοριτσακι μου ξερουν αυτοι. Κι εγω 24 βδομαδα την εκανα και ειπε η γιατρος οτι αν ειναι να εχεις θεμα θα το δειξει. Παρεπιπτοντως, με εχεις σωσει με το βραδινο σνακ! Ζαχαρο νηστειας 87-89 συνηθως που κατω απο 91 δεν ειχα δει! Χιλια ευχαριστω!!!!!!! Πινω ενα ποτηρι γαλα αμυγδαλου και κανενα ξηρο καρπο ή λιγο φυστικοβουτυρο!

Ναι γι'αυτο το θελουμε νωριτερα σαν εξεταση για να προλαβεις αν εχεις θεμα να το ρυθμισεις μεχρι τοτε. Μην ανησυχεις κοριτσακι μου!!! Κατι ξερει για να στο εβαλε τοτε! Περνα καλα στις διαακοπες σου εσυ και μετα κιουρια κανεις την εξεταση σου!!!

Ειρηνη μου πολύ χαίρομαι που σε βοηθησε. Οντως κ εγώ έχω δει διαφορά από τότε που ξεκίνησα να κάνω 6 γεύματα. Σου είπα ότι είπα στον άνδρα μου να μου πάρει το μηχανάκι για το ζάχαρο; Εγώ το ζήτησα γιατί αν περίμενα να μου το πάρει από μόνος του κάηκα. 

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Geo81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Σας μιλάει μια άυπνη μανούλα ... χτες ο Γιωργακης μου ο πονηρός αποφάσισε να μου αφαιρέσει αλλά 40 χρόνια από τη ζωή μου ... πρώτη φορά εδώ και δυόμισι χρόνια πνίγηκε με άσχημα... είναι καροτάκιας όπως και εγώ και χθες βράδυ αργά τρώγαμε το σνακ μας.. του τα είχα κόψει σε ροδελιτσες και έβαλε πολλά μέσα στο στόμα του και του στάθηκαν στο λαιμό ... άρχισε να δακρύζει να χτυπιέται να μην μπορεί να μιλήσει... η χαζη εγώ άρχισα να τον χτυπάω στη πλάτη... και όσο δεν τα κατάφερνα τόσο πιο δυνατά χτυπούσα από το πανικό μου... τελικά αρχίζω να πιέζω το διάφραγμα και βγήκαν τα κομμάτια από μέσα :( και αρχίζει να κλαίει ο καημένος και να φωνάζει μαμά φοβάμαι ... μου πέρασε από το μυαλό να βγω στο δρόμο κάποιος περαστικός θα με βοηθούσε... ένιωσα τόσο ανυμπορη... θα πάω να κάνω μαθήματα πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά τώρα που θα σταματήσω από τη δουλειά ... σας το λέω να κάνετε και εσείς!!! Εγώ απλά μάλλον στάθηκα τυχερή χθες... με μισή ψυχραιμία και μισό πανικό ... εννοείται ο άντρας μου πάλι βάρδια και μόνη μου σπίτι :( δεν κοιμήθηκα όλα το βράδυ την έβγαλα στρωματσάδα δίπλα στο κρεβάτι του να τον ακούω αν αναπνέει καλά μήπως του είχε σταθεί κ κάτι άλλο που δεν βγήκε ... 

Να σας ζήσει κοπέλα μου!!!! Θα έχουν ωραία διαφορά τα μωράκια σας θα γίνουν οι καλύτερες φίλες!!!

Geo μου τι περασες κοριτσι μου.ευτυχως τα καταφερες μια χαρα!κ εχεις πολυ δικιο για τα μαθηματα.πρεπει να τα ξερουμε αυτα.

oru1p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Θα σας δείξει την επόμενη φορά τ  φατσουλα τ κοπέλα μ δεν πειραζει... Κ ολα τ υπόλοιπα τέλεια με το μωράκι... 

Κορίτσια Γ θηλαστρο τ έχετε εσείς? Η τ σκέφτεστε? Μ είπαν πολλές Γ ηλεκτρονικό καλυτερα!! 

Για θήλαστρο θα κοιτάξω και εγώ για να μπορούμε να μοιράζουμε την αϋπνία με τον άντρα μου στην αρχή αλλά και γιατί θα πάρει εκείνος την 9μηνη άδεια που είναι ιδιωτικός υπάλληλος και τη δικαιούται ενώ εγώ ως ελεύθερη επαγγελματίας δεν θα μπορώ να απέχω τελείως πάνω από 1,5 με 2 μήνες.. Θα ήθελα και εγώ να μάθω πληροφορίες αν ξέρει κάποιο κορίτσι!! :-D

• Μου αρέσει 2

Για τα καροτσια που λετε ειδα εδω ενα που το ειχε μια μαμα,τρελαθηκα το ποσο ομορφο κ ασορτι τσαντα.βεβαια οταν εψαξα τιμη μου εφυγε η ορεξη εντελως  χαχα . η μαρκα anex m type. Γιατι τοσο ακριβοοοο κλαιω :razz::razz:

oru1p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλα ο παππους μες την τρελη χαρα...ημασταν κ σχεδον ολα τα εγγονια εκει..απο μενα που ειμαι 29 μεχρι το πιο μικρο που ειναι 1,5 χρονων...μου λεγανε ιστοριες απ οταν γεννηθηκα εγω...η γιαγια ενταξει επερνε κ αυτη μερος στη συζητηση αλλα μετα ξεχναει παλι..

Σιγουρα αυτο θα ακολουθησω τη συμβουλη σου αλλα οσο ναναι οταν ειναι η πρωτη φορα κ δεν ξερεις αγχωνεσαι για ολα..

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...