Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Εγώ για αρχή λέω να πάρω κουνια στρώμα,σετ κουνιας,κουνούπιερα κ βαση,κανένα μουσικο για την κουνια,συρτάριερα-αλλαξιερα,και την μαλακη αλλαξιερα,καρότσι 3 σε 1,ρηλαξ που είναι κ ηλεκτρική κουνια,μπανακι τα πρώτα λέω αυτά ας με διαφωτίσει κ κάποια μανουλα περισσότερο..και εγω έχω δει πάρκοκρεβατο αλλά ακόμα δεν ξέρω..κ μετα λέω κανένα εσωρουχο φόρμακι πετσέτες μπάνιου σεντόνια σαλιαρες αφρολουτρο σαμπουάν παμπερς καμία πιπιλά τέτοια δεν ξέρω ακόμα κ τι θα χρειαστώ..

τα έχω βρει όλα lorelli από μάρκα πως σας φαίνετε?

• Μου αρέσει 2

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria said:

Τι είναι αυτό Δημητρούλα;;τώρα πάντως είναι καλύτερα το αγοράκι μου,κ έφαγε κ είναι μέσα στα χαμόγελα.θα φανεί κ στον βραδινό τον ύπνο αλλά οκ,τώρα τον βλέπω καλα:-D

Τι τέλεια νέα είναι Δεσποινάκι μου!μπράβο κοπέλα μου κ μπράβο κ στην ιδιοκτήτρια που σκέφτηκε την κατάσταση σου κ το μωράκι σου.ολα καλά πήγαν κ μακάρι αν το θέλετε πραγματικά να πάρετε κ το δάνειο κ να αποκτήσετε το δικό σας σπιτάκι.ολα θα γίνουν.;-)

Που είσαι ευουλα μου εσύ;πως τα περνάς ;στο νησί ή στην Αθήνα είσαι τώρα;;

Αχ τώρα είδα ότι είσαι στο νησί αγαπημένη!να κάνεις τις αγορές σου εννοείται,όλα καλά θα είναι,πρέπει να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά κορτσουδια μου!!:-D

Λοιπόν κορίτσια για να σας προλάβω κ να μην σας πάρω στο λαιμό μου..το πρωί που βγήκα την καθιερωμένη βόλτα μας,κατεβαίνοντας ένα πεζοδρόμιο,μου μένουνε οι μπροστινές ροδες του καροτσιου στον δρόμο!!σοκ!να προσπαθώ να τις βάλω κ να σηκώνω με το ένα χέρι το καρότσι κ το μωρό,ζήτησα την βοήθεια από τους περαστικούς,τις ξαναβάζουμε κ να μην τα πολυλογω μου φύγανε άλλες δύο φορές μέχρι να γυρίσω στο σπίτι,το μωρό να εκνευρίζεται,εγώ σε ψιλοαπογνωση,αφήστε τα..τελικά μου είπανε από το καταστημα που το πήρα ότι έληξε η εγγύηση πριν κάποιες μέρες κ για να μου το φτιαξουνε δεν ξέρουν το κόστος κ συνήθως κάνουνε γύρω στον μήνα.εγω ενα μήνα χωρίς καρότσι τι θα κάνω;;;;μπαίνω μετά κ στο Σκρουτζ που είχα δει πέρσι κριτικές κ είχε 5 αστέρια κ τι να δω;;;να έχουν πέσει τα αστερια κ όλες οι κριτικές να λένε για ελαττωματικές μπροστά ρόδες,ότι πέφτουνε κ αυτό από το 19 μέχρι σήμερα,δηλαδή τον τελευταίο χρόνο.δεν ξέρω,λες κ ήταν ελαττωματική παρτίδα.τι να κάνω;;;σκεφτόμαστε μήπως συμφέρει να πάρουμε άλλο καρότσι γιατί δεν νομίζω ακόμη κ να το φτιάξουμε να βγάλει δεύτερο παιδί.οποτε ινγλεσινα zippy βάλτε Χ.

Μαρακι μου τι ταλαιπωρια και αυτη...Παντως δες τι γινεται με την εγγυηση γιατι δεν πιστευω τοσο καλο καροτσι να ειχε μονο ενα χρονο. Ισως να φτιαχνεται και να σταθειτε τυχεροι. Μαλλον η παρτιδα θα ετυχε, δε μπορει να ηταν ολοι τοσο ευχαριστημενοι και μετα τοσο χαλια ξαφνικα. Απλα τωρα ξερω εσυ εχασες την εμπιστοσυνη σου στο καροτσι...Ισως ειναι το τυχερο της μικρουλας να παρει καινουριο ροζ καροτσακι!!

• Λυπημένη/-ος 1

oz5Vp2.png

Εμας πάρκο και καρεκλα φαγητού μας είχαν δώσει , στο πάρκο δεν έκατσε σχεδόν καθόλου! Το είχαμε μόνο όταν πηγαίναμε κάπου για σκ η διακοπές όσο ήταν μωρό για να κοιμάται !

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Σ κάνω εικόνα ν μαζευεις τις ρόδες με τη κοιλιά κ τ μωρό και παθαινω σοκ.. Τελικά τι γίνεται στα καλά καθουμενα.. Μπορεί όντως η παρτιδα να ήταν ελλατωματικη Εξου κ οι κριτικές..  

Κορίτσια κάτι ασχετο μ λένε όλοι ότι τ παρκοκρεβατο είναι στα τοπ για χρησιμότητα, εγώ δεν τ είχα βάλει στ μυαλό μ.. Εσείς π έχετε ήδη παιδακια πηρατε?? 

Εμάς μας πήραν δώρο ένα παρκοκρεβατο που κλείνει κ βολεύει κ στα ταξίδια.κατα τ αλλά,κάθεται κ παίζει εκεί κάθε μερα,πιάνεται κ σηκώνεται αλλά να πω την αλήθεια μετά το 6 μηνο χρησιμοποιήθηκε.πιο πριν δεν καθόταν με τίποτα,ήταν κ πολύ μικρός μωρέ..

Just now, KarMar84 είπε:

Μαράκι εγώ για τα δόντια μόνο μια φορά έδωσα ντεπον αλλά σαν εναλλακτική είχα ένα gel της frezyderm για τα ούλα :)

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Το έχω δώσει αυτό της frezy αλλά δεν του έκανε τίποτα κ δεν ξαναεδωσα.τωρα είναι ήρεμος,κοιμαται,αν ξυπνήσει κ δεν ησυχάζει θα δώσω ντεπον.ευχαριστωω!!

Just now, Alkyoni είπε:

Τώρα είδα το μήνυμα σου.Αν είναι δυνατόν!!! Πω πω ρε Μαρακι μου. Σε ξινό σου βγήκε η βολτούλα. Με ένα μωρό παιδί κ την κοιλιά να προσπαθείς να φτιάξεις τις ρόδες. Τι να πω... εντωμεταξύ κ αυτοί δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν; Καλά ήταν όταν το αγόραζες; Πριν λίγες μέρες έληξε η εγγύηση όχι πριν μήνες! 

Άσε...ήμουν συγχυσμένη μετά για ώρες αλλά οκ.ειπαμε με τον άντρα μου δεν θα πεθάνουμε για αυτό..μετά καθόμουν κ σαν την χαζή κ ένιωθα τύψεις για την μπουμπού κ το βάρος που σήκωσα..επίσης ρε συ με βλέπουν πόσοι περαστικοί(γιατί ήταν κ σε κεντρικό δρόμο) να προσπαθώ να κουμαντάρω καρότσι,μωρό κ με μια κοιλιά ντουρλα,να κοιτάω τριγύρω κ κανένας να μην προσφέρεται να βοηθήσει,αναγκαστηκα να φωνάξω βοήθεια.τελος πάντων..

Just now, Geo81 είπε:

Μαρία μου η inglesina έχει 24 μήνες εγγύηση ... Κοίταξε και το sure τους, μήπως σου είπαν βλακείες; Διάβασα τις κριτικές και όντως το γράφουν πολλοί για τις ρόδες τις μπροστινές... 

εγω depon είχα δώσει κανα δυο φορές όταν διέκοπτε τον ύπνο του και ουρλιαζε από πόνους ο καημένος.. :( αυτό το gel βάζαμε και εμείς της frezy derm 

Αλήθεια;;;θα το κοιτάξω πρωί πρωί αυτό με την εγγυηση..σε ευχαριστώ πολύ!!

Just now, Evitheodorou είπε:

Εγώ για αρχή λέω να πάρω κουνια στρώμα,σετ κουνιας,κουνούπιερα κ βαση,κανένα μουσικο για την κουνια,συρτάριερα-αλλαξιερα,και την μαλακη αλλαξιερα,καρότσι 3 σε 1,ρηλαξ που είναι κ ηλεκτρική κουνια,μπανακι τα πρώτα λέω αυτά ας με διαφωτίσει κ κάποια μανουλα περισσότερο..και εγω έχω δει πάρκοκρεβατο αλλά ακόμα δεν ξέρω..κ μετα λέω κανένα εσωρουχο φόρμακι πετσέτες μπάνιου σεντόνια σαλιαρες αφρολουτρο σαμπουάν παμπερς καμία πιπιλά τέτοια δεν ξέρω ακόμα κ τι θα χρειαστώ..

τα έχω βρει όλα lorelli από μάρκα πως σας φαίνετε?

Την ξέρω την μάρκα.δεν έχω κάτι από εκεί αλλά δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό.συρταριερα αλλαξιερα δεν πήρα ποτέ,πήρα μια πιο μεγάλη λευκή συρτάριερα από ικεα κ έβαλα κάτι χαριτωμένα παιδικά αυτοκόλλητα.τον αλλαζω σε μαλακή αλλαξιερα που την έχω πάνω από το πλυντήριο στο μπάνιο κ να σου πω ότι με έχει κατουρήσει παααααρα πολλές φορές ενώ τον άλλαζα κ βόλευε που ήμουν στο μπάνιο κ τα καθάριζα με την σφουγγαρίστρα.σκεψου να ήσουν στο δωμάτιο με δίπλα χαλί,σεντόνια,όλα χάλια.βεβαια εγώ είχα αγοράκι όπου τα τσισα κανουν κ συντριβανακι κ πάνε παντού...ας το σκεφτούμε αυτό οι μελλοντικές αγορομανουλες!;)

Το παρκομρεβατο άστο για πιο μετά.κατι που πρέπει να αγοραστεί είναι το φαρμακείο δηλ γαζουλες,οινόπνευμα για τον αφαλό,σαμπουάν,αφρό τους,ψαλιδακι,χτένα,κρεμουλα συγκαματος,ειδικά μωρομαντηλα ή αφρός καθαρισματος κτλ

Just now, Υβόννη είπε:

Μαρακι μου τι ταλαιπωρια και αυτη...Παντως δες τι γινεται με την εγγυηση γιατι δεν πιστευω τοσο καλο καροτσι να ειχε μονο ενα χρονο. Ισως να φτιαχνεται και να σταθειτε τυχεροι. Μαλλον η παρτιδα θα ετυχε, δε μπορει να ηταν ολοι τοσο ευχαριστημενοι και μετα τοσο χαλια ξαφνικα. Απλα τωρα ξερω εσυ εχασες την εμπιστοσυνη σου στο καροτσι...Ισως ειναι το τυχερο της μικρουλας να παρει καινουριο ροζ καροτσακι!!

Θα το ψάξω κοριτσάκι μου κ θα δούμε τι αξίζει να κάνουμε.ευχαριστω!

Just now, Geo81 είπε:

Εμας πάρκο και καρεκλα φαγητού μας είχαν δώσει , στο πάρκο δεν έκατσε σχεδόν καθόλου! Το είχαμε μόνο όταν πηγαίναμε κάπου για σκ η διακοπές όσο ήταν μωρό για να κοιμάται !

Καλέ ο Γιωργάκης σου ούτε παρκοκρεβατο έκατσε;;;τι παιδί είναι αυτό;!ήθελε αγκαλίτσα κ μανούλα μωρε:x χαζός είναι να κάθεται παρκοκραβατο κ ριλαξ αφού μπορεί να έχει την μαμα:-D εμάς παρκοκρεβατο στην αρχή με τίποτα κ τώρα έχει 3 μήνες που κάθεται από κάνα δυο μισαωρα μέσα στην μέρα γιατί την έχει καταβρει να πιάνεται κ να σηκώνεται!μέχρι που θα το βαρεθεί κ αυτό..μετά να δούμε ποιος τον πιάνει!!!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Καλημερα κορίτσια τ ξημερωμα γέννησε η κολλητή μ κ κουμπαρα μ τ δευτερο μωράκι της κοριτσάκι.. Μόλις μιλήσαμε στ τηλ κ τ έκανα όλα εικόνα κ σκεφτόμουν ταυτόχρονα ότι πλησιαζουμε κ εμεις.. Τη ομορφη αισθηση:x

• Μου αρέσει 5

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Σας μιλάει μια άυπνη μανούλα ... χτες ο Γιωργακης μου ο πονηρός αποφάσισε να μου αφαιρέσει αλλά 40 χρόνια από τη ζωή μου ... πρώτη φορά εδώ και δυόμισι χρόνια πνίγηκε με άσχημα... είναι καροτάκιας όπως και εγώ και χθες βράδυ αργά τρώγαμε το σνακ μας.. του τα είχα κόψει σε ροδελιτσες και έβαλε πολλά μέσα στο στόμα του και του στάθηκαν στο λαιμό ... άρχισε να δακρύζει να χτυπιέται να μην μπορεί να μιλήσει... η χαζη εγώ άρχισα να τον χτυπάω στη πλάτη... και όσο δεν τα κατάφερνα τόσο πιο δυνατά χτυπούσα από το πανικό μου... τελικά αρχίζω να πιέζω το διάφραγμα και βγήκαν τα κομμάτια από μέσα :( και αρχίζει να κλαίει ο καημένος και να φωνάζει μαμά φοβάμαι ... μου πέρασε από το μυαλό να βγω στο δρόμο κάποιος περαστικός θα με βοηθούσε... ένιωσα τόσο ανυμπορη... θα πάω να κάνω μαθήματα πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά τώρα που θα σταματήσω από τη δουλειά ... σας το λέω να κάνετε και εσείς!!! Εγώ απλά μάλλον στάθηκα τυχερή χθες... με μισή ψυχραιμία και μισό πανικό ... εννοείται ο άντρας μου πάλι βάρδια και μόνη μου σπίτι :( δεν κοιμήθηκα όλα το βράδυ την έβγαλα στρωματσάδα δίπλα στο κρεβάτι του να τον ακούω αν αναπνέει καλά μήπως του είχε σταθεί κ κάτι άλλο που δεν βγήκε ... 

Καλημερα κορίτσια τ ξημερωμα γέννησε η κολλητή μ κ κουμπαρα μ τ δευτερο μωράκι της κοριτσάκι.. Μόλις μιλήσαμε στ τηλ κ τ έκανα όλα εικόνα κ σκεφτόμουν ταυτόχρονα ότι πλησιαζουμε κ εμεις.. Τη ομορφη αισθηση:x

Να σας ζήσει κοπέλα μου!!!! Θα έχουν ωραία διαφορά τα μωράκια σας θα γίνουν οι καλύτερες φίλες!!!

• Λυπημένη/-ος 8

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 said:

Καλημέρα κορίτσια μου! Σας μιλάει μια άυπνη μανούλα ... χτες ο Γιωργακης μου ο πονηρός αποφάσισε να μου αφαιρέσει αλλά 40 χρόνια από τη ζωή μου ... πρώτη φορά εδώ και δυόμισι χρόνια πνίγηκε με άσχημα... είναι καροτάκιας όπως και εγώ και χθες βράδυ αργά τρώγαμε το σνακ μας.. του τα είχα κόψει σε ροδελιτσες και έβαλε πολλά μέσα στο στόμα του και του στάθηκαν στο λαιμό ... άρχισε να δακρύζει να χτυπιέται να μην μπορεί να μιλήσει... η χαζη εγώ άρχισα να τον χτυπάω στη πλάτη... και όσο δεν τα κατάφερνα τόσο πιο δυνατά χτυπούσα από το πανικό μου... τελικά αρχίζω να πιέζω το διάφραγμα και βγήκαν τα κομμάτια από μέσα :( και αρχίζει να κλαίει ο καημένος και να φωνάζει μαμά φοβάμαι ... μου πέρασε από το μυαλό να βγω στο δρόμο κάποιος περαστικός θα με βοηθούσε... ένιωσα τόσο ανυμπορη... θα πάω να κάνω μαθήματα πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά τώρα που θα σταματήσω από τη δουλειά ... σας το λέω να κάνετε και εσείς!!! Εγώ απλά μάλλον στάθηκα τυχερή χθες... με μισή ψυχραιμία και μισό πανικό ... εννοείται ο άντρας μου πάλι βάρδια και μόνη μου σπίτι :( 

Αγαπημενη μου καλημερα....Αχ κοριτσακι μου τί περασες κι εσυ...Φοβηθηκα κι εγβ μαζι σου αλλα δοξα τω Θεω να τα καταφερες να βοηθησεις το παιδι. Ναι στο διαφραγμα θελει να πιεσεις.  Εγω εκανα το Φεβρουαριο αυτα τα μαθηματα (2 μερες πριν τη χοριακη) και γενικως εκανα για πρωτες βοηθειες και σε ενηλικες και το πιο κλασσικο που σου δειχνουν ειναι αυτο με την τροφη

Πώς εισαι τωρα εσυ; Ηρεμησες γλυκαι μου; Εστω λιγο; Πώς ειναι το παιδι; Ηρεμησε εκεινος; Καταφερε να κοιμηθει; Ο Θεος σας προστατεψε κοριτσι μου. Αν μπορεις αφησε το πισω σου τωρα...Παει περασε. Και νομιζω εδρασε το ενστικτο σου και βοηθησες το παιδι....

Just now, Despoina Mar said:

Να σας ζησει η μικρουλα!!!!! Ευχομαι αν γινουν φιλεναδες με τη δικη σου, οπως εισαο εσυ με τη μανουλα της!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

6 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Καλέ ο Γιωργάκης σου ούτε παρκοκρεβατο έκατσε;;;τι παιδί είναι αυτό;!ήθελε αγκαλίτσα κ μανούλα μωρε:x χαζός είναι να κάθεται παρκοκραβατο κ ριλαξ αφού μπορεί να έχει την μαμα:-D εμάς παρκοκρεβατο στην αρχή με τίποτα κ τώρα έχει 3 μήνες που κάθεται από κάνα δυο μισαωρα μέσα στην μέρα γιατί την έχει καταβρει να πιάνεται κ να σηκώνεται!μέχρι που θα το βαρεθεί κ αυτό..μετά να δούμε ποιος τον πιάνει!!!

Το μόνο που με είχε σώσει ήταν βρεφικό τραμπολίνο που καθόταν από 5 μηνών ! Στους 7 μήνες μπουσούλησε στους 9,5 περπάτησε κανονικά και στους 10 έτρεχε... αφού η πρώτη λέξη που είπε ήταν κακό ... γιατί κάθε φορά πήγαινε σε όλα τα απαγορευμένα μέρη και του λέγαμε όλοι κακό... (λάθος μας αλλά το κόψαμε μετά)

Just now, Υβόννη είπε:

Αγαπημενη μου καλημερα....Αχ κοριτσακι μου τί περασες κι εσυ...Φοβηθηκα κι εγβ μαζι σου αλλα δοξα τω Θεω να τα καταφερες να βοηθησεις το παιδι. Ναι στο διαφραγμα θελει να πιεσεις.  Εγω εκανα το Φεβρουαριο αυτα τα μαθηματα (2 μερες πριν τη χοριακη) και γενικως εκανα για πρωτες βοηθειες και σε ενηλικες και το πιο κλασσικο που σου δειχνουν ειναι αυτο με την τροφη

Πώς εισαι τωρα εσυ; Ηρεμησες γλυκαι μου; Εστω λιγο; Πώς ειναι το παιδι; Ηρεμησε εκεινος; Καταφερε να κοιμηθει; Ο Θεος σας προστατεψε κοριτσι μου. Αν μπορεις αφησε το πισω σου τωρα...Παει περασε. Και νομιζω εδρασε το ενστικτο σου και βοηθησες το παιδι....

Να σας ζησει η μικρουλα!!!!! Ευχομαι αν γινουν φιλεναδες με τη δικη σου, οπως εισαο εσυ με τη μανουλα της!!!

Μπράβο Ειρήνη μου καλά έκανες με τα μαθήματα , αχρείαστα να είναι σε όλες! Όχι δεν έχω κ κοιμηθεί παρά μόνο δυο ώρες... ο Γιώργος ηρέμησε είπαμε παραμύθια και κοιμήθηκε στις 12 και μου έλεγε κρατά μου το χέρι μαμά.. :( ακόμα κλαίω κορίτσια...  

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Σας μιλάει μια άυπνη μανούλα ... χτες ο Γιωργακης μου ο πονηρός αποφάσισε να μου αφαιρέσει αλλά 40 χρόνια από τη ζωή μου ... πρώτη φορά εδώ και δυόμισι χρόνια πνίγηκε με άσχημα... είναι καροτάκιας όπως και εγώ και χθες βράδυ αργά τρώγαμε το σνακ μας.. του τα είχα κόψει σε ροδελιτσες και έβαλε πολλά μέσα στο στόμα του και του στάθηκαν στο λαιμό ... άρχισε να δακρύζει να χτυπιέται να μην μπορεί να μιλήσει... η χαζη εγώ άρχισα να τον χτυπάω στη πλάτη... και όσο δεν τα κατάφερνα τόσο πιο δυνατά χτυπούσα από το πανικό μου... τελικά αρχίζω να πιέζω το διάφραγμα και βγήκαν τα κομμάτια από μέσα :( και αρχίζει να κλαίει ο καημένος και να φωνάζει μαμά φοβάμαι ... μου πέρασε από το μυαλό να βγω στο δρόμο κάποιος περαστικός θα με βοηθούσε... ένιωσα τόσο ανυμπορη... θα πάω να κάνω μαθήματα πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά τώρα που θα σταματήσω από τη δουλειά ... σας το λέω να κάνετε και εσείς!!! Εγώ απλά μάλλον στάθηκα τυχερή χθες... με μισή ψυχραιμία και μισό πανικό ... εννοείται ο άντρας μου πάλι βάρδια και μόνη μου σπίτι :( δεν κοιμήθηκα όλα το βράδυ την έβγαλα στρωματσάδα δίπλα στο κρεβάτι του να τον ακούω αν αναπνέει καλά μήπως του είχε σταθεί κ κάτι άλλο που δεν βγήκε ... 

Να σας ζήσει κοπέλα μου!!!! Θα έχουν ωραία διαφορά τα μωράκια σας θα γίνουν οι καλύτερες φίλες!!!

Αχ κοπέλα μ τ περασες βραδιάτικα μόνη κιόλας.. Να σας πω την αλήθεια δεν φοβάμαι τπτ ουτε πονους ουτε τ γεννά, τ μόνο π σκέφτομαι μόνο κ μ φοβίζει είναι ο πνιγμος δεν ξέρω.. Η καλυτερη λαβή παντως είναι από εκεί από ότι ξέρω Γ τέτοιες ηλικίες κ πανω.. 

• Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Just now, Geo81 said:

Το μόνο που με είχε σώσει ήταν βρεφικό τραμπολίνο που καθόταν από 5 μηνών ! Στους 7 μήνες μπουσούλησε στους 9,5 περπάτησε κανονικά και στους 10 έτρεχε... αφού η πρώτη λέξη που είπε ήταν κακό ... γιατί κάθε φορά πήγαινε σε όλα τα απαγορευμένα μέρη και του λέγαμε όλοι κακό... (λάθος μας αλλά το κόψαμε μετά)

Μπράβο Ειρήνη μου καλά έκανες με τα μαθήματα , αχρείαστα να είναι σε όλες! Όχι δεν έχω κ κοιμηθεί παρά μόνο δυο ώρες... ο Γιώργος ηρέμησε είπαμε παραμύθια και κοιμήθηκε στις 12 και μου έλεγε κρατά μου το χέρι μαμά.. :( ακόμα κλαίω κορίτσια...  

κοριτσακι μου καλο...Κλαψε να ξεσπασεις, ηταν μεγαλο σοκ. Ενιωσες ανημπορη κι εσυ αλλα ειδες τελικα βρηκες λυση! Γιατι εισαι μανουλα και εχεις ενστικτο και τον βοηθησες!Φυσικα φοβηθηκε το παιδι αλλα ειναι γενναιος σαν τη μανουλα του και θα το αφησει πισω του θα δεις. Ηταν μια ατυχη στιγμη. Αντε να ερθει το απογευμα να τον δεις να χοροπηδαει απο το σχολικο του ροδαλος και χαρουμενος οπως παντα!!! 

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοπέλα μ τ περασες βραδιάτικα μόνη κιόλας.. Να σας πω την αλήθεια δεν φοβάμαι τπτ ουτε πονους ουτε τ γεννά, τ μόνο π σκέφτομαι μόνο κ μ φοβίζει είναι ο πνιγμος δεν ξέρω.. Η καλυτερη λαβή παντως είναι από εκεί από ότι ξέρω Γ τέτοιες ηλικίες κ πανω.. 

Ναι Δέσποινα μου έτσι είναι! Περιττό να σας πω έβλεπα βιντεάκια στο YouTube μετά για πρώτες βοήθειες... ακόμα και για τον σκύλο ...

• Λυπημένη/-ος 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 είπε:

Ναι Δέσποινα μου έτσι είναι! Περιττό να σας πω έβλεπα βιντεάκια στο YouTube μετά για πρώτες βοήθειες... ακόμα και για τον σκύλο ...

Παναγία μου τι πέρασες κορίτσι μου. Ήταν σοκ εκείνα τα δευτερόλεπτα που δε ξέρεις τι να κάνεις αλλά παντα οι μανουλες έχουν ενστικτο. Έχε τον όλη μέρα αγκαλίτσα να ηρεμισεις κ εσύ μαζί του. 

@Despoina MarΝα σας ζήσει το νέο μωράκι. Τι ωραία Δεσποινακι μου σε λίγο καιρό θα το ζούμε και εμείς. Αντε να έρθει η ώρα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Just now, Geo81 είπε:

Πωπω κορίτσι μου πραγματικά είναι από τους μεγάλους φοβους! Ευτυχώς είναι καλά το αγοράκι σου!! Σίγουρα είναι αναγκαία αυτά τα μαθήματα!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Geo81 said:

Μόνο που το σκέφτομαι τρέμω. Μπραβο που το χειρίστηκες ψύχραιμα αν κ φαντάζομαι θα ήσουν σε σοκ εκείνη τη στιγμή! Αχ το πουλάκι μου το όμορφο, φοβήθηκε το γιαβρι μου. 
Παρε τον μια αγκαλίτσα από όλες μας σήμερα! 

Just now, Despoina Mar said:

Να σας ζησει η πριγκίπισσα Δεσποινουλα μου! Να είναι καλότυχη στη ζωή της. 
Αντε να έρθει κ η δικη μας ώρα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

DjQBp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Γυρίσαμε και εμείς από το γιατρο. Μια χαρά ο μπεμπης έφτασε τα 750 γραμμάρια και όλα φυσιολογικά. Τελικά ο τράχηλος είναι 31 και μου είπε ότι είναι καλός. Πάλι όμως δεν μας έκανε τη χάρη να βγει μια φωτογραφία... Στεκόταν πολύ πάνω  (από ότι καταλαβα) και δε γινόταν να δούμε φατσούλα. Καμπυλη ζαχαρου σε 3 βδομαδες μου ειπαν που θα ειμαι 28 εβδομάδων. Με αργούν λίγο.. 

@Geo81 αυτο που πέρασες ήταν εφιάλτης! Σκέψου όμως ότι τέλος καλό ολα καλά και μάλιστα εξαιτιας σου! Τα κατάφερες μια χαρά! Ίσως όλες να πρέπει να κάνουμε μαθηματα πρωτων βοηθειών.

@MumMaria ευχαριστουμε για το feedback με το καρότσι! Και εμεις για inglesina σκεφτόμαστε αλλα το trilogy. Ελπιζω να ειναι λιγο πιο ανθεκτικο!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...