Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

πρίν από 55 λεπτά , Maria mariaa είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πραγματικά!!!έμαθα πολλά όλο αυτόν τν καιρό....Με πολλές κοπέλες μίλαγα από τ φόρουμ και πραγματικά τς ευχαριστώ!!είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό που άνθρωποι που δεν τους ξέρουμε μας δείχνουν τέτοια αγάπη και τέτοια  βοήθεια (ψυχική )Έχει και τα καλά η τεχνολογία φέρνει ανθρώπους κοντά μοιράζονται την χαρά τους,την αγωνία,την λύπη,πράγματα που καμιά φορά δεν τολμούμε να τα πούμε σε δικούς μας ανθρώπους,ένα τρίτο ήρεμο μάτι που είναι απ' έξω και μπορεί να μας δώσει μια συμβουλή(Μακάρι να μπορούσα να σας γράψω όλες αυτές τσ συμβουλές που δίνατε όλο αυτόν τν καιρό,λίγο παραπάνω μίλαγα με την  @demifilol και τα κρατάω όλα από όλες...Τελικά είμαστε πολύ ξεχωριστός λαός και έχουμε άλλη νοοτροπία χαίρομαι για την γνωριμία μας.... μακάρι κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά με κάποιο τρόπο.Εγώ θα σας πω μόνο αυτό μην ασχολείστε με Κ Α Ν Ε Ν Α Ν μην ακούτε τι λένε οι γύρο σας...  υπάρχει αρκετοί κακία και ζήλια ...ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ  να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι κάθε ήμερα για εμάς πρώτα και μετά για την οικογένεια μας,όλοι θα κάνουμε λάθος ή μπορεί να πούμε κάτι σε κάποιον και να τον ενόχληση...ΜΕΤΑ απο αυτό που μου συνέβη καταλάβα πως μέσα σε λίγη ώρα μπορεί να αλλάξει η ζωή μας...εμείς είμαστε λίγοι μπροστά στο θεό αυτός μας τα δίνει αυτός μας τα παίρνει(όταν καείς καταλαβαίνεις πολλά) Δεν το παίζω έξυπνη, ούτε ότι τα ξέρω όλα.... να μην εύχεστε τίποτα κακό όμως για κανένα.ΌΛΟΙ μας παίρνουμε το μάθημα μας. Σας φιλώ  και θα  μπαίνω και θα σας ρωτάω κάποια πράγματα σαν μεγαλύτερες μανούλες.. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και να μας βοηθάει  η Παναγία  σαν μητέρες

Γλυκιά μου άλλαξες ψευδώνυμο κ άργησα να καταλάβω κ ποια είσαι!!όλα καλά να πάνε,να έχεις μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!χάρηκα πολύ πολύ κοπέλα μου!!!να μείνεις στην ομαδουλα μας!να μας λες τα νέα σου,έτσι;;:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Depykal said:

Εχω πεθανει στο γελιο με αυτα που λετε...καλα το μπανιο το φοβαμαι κ εγω αλλα εχω μια γνωστη μαια που θα ερθει κ θα λε βοηθησει να μαθω...

Εγω σκεφτομαι στο αγορακι μου να του κανω το μαλλι μοϊκανα...κ μολις μεγαλωσει κ λιγο να του αφησω μια τουφιτσα κ να την κανουμε τζιβα...ειχα δει ενα αγορακι ετσι ηταν τοσο τελειο..μαγκακι αλλα κ τοσο γλυκας σου ερχοταν να το ρουφηξεις...

Θα μας δειξουν και στο μαιευτηριο σιγουρα! Κι εμας θα ερχεται η μαια σπιτι εδω. Ολα θα τα βρουμε μωρε!

Καλε εσενα θα ειναι μαγκακι!!! Εμεις αν εχουμε τα μαλλια απο τη μαμα και το μπαμπα (ο μπαμπας μας βεβαια πλεον τα κοβει με την ψιλη) θα ειναι μπουκλες, οποτε χλωμο να κανουμε τοσα πειραματα! Δε θα στεκεται η μοικανα χαχαχα!!!

• Χαχα 4

oz5Vp2.png

πρίν από 43 λεπτά , Alkyoni είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι μου κανετε; Εγώ είμαι κομμάτια! Έχω ξυπνήσει από τις 3:00. Στραβοκαταπια στον ύπνο μου κ παραλίγο να πνίγω. Μην με ρωτήσετε πως έγινε, ούτε ξέρω. Όποτε μετά είχα πλάκα γιατί εννοείται σηκώθηκα, ήθελα να δω αν το μωρό είναι καλά κ ξεκίνησα να τρώω μαρμελάδα με το κουταλάκι μπας κ την νιώσω να κουνιέται. Τριγυρνούσα μέσα στο σπίτι σαν την σχιζοφρενή. Γελάω τώρα που το σκέφτομαι! Μετά εννοείται δεν κατάφερα να κοιμηθώ. Είχα να κάνω κ την αντιπηκτική αξημέρωτα όποτε το πήρα σερί. 
Εξακολουθώ να νιώθω πονάκια χαμηλά κ σκέφτομαι να πάρω τον γιατρό μήπως κ πάω να με δει. Εσεις κορίτσια για πόσες ημέρες τα νιώθατε; Εκτός από τραβήγματα κ τσιμπήματα νιώθατε κ μαχαιριές που κ που; 
Διαβάζω για ψώνια κ χαίρομαι πολύ!!!! Ο καλός μου ανδρουλης χθες το βράδυ με ρωτούσε τι χρωμα να βάψουμε το δωματιάκι της μικρής μας! Πειράζει που δεν θέλω να είναι ροζ; Σκεφτόμουν κάποιο παλ χρωμα. Του είπα να πάμε να πάρουμε ένα χρωματολόγιο να διαλέξουμε. Την κούνια τελικά θα την πάρουμε από τη φίλη μας κ θα την βάψουμε άσπρη όποτε έχουμε να αγοράσουμε τα υπόλοιπα. 

Λοιπόν εγώ τα ένιωθα τα πονακια για μια βδομάδα ,κ τσιμπήματα,κ τραβήγματα ,κ μαχαιριές όπως λες κι εσύ.πηγα γιατρό κ δεν ήταν τίποτα.ισως λίγο από την κούραση αλλά δεν μου είπε να αλλάξω κάτι,να σου πω την αλήθεια.αν έχεις άγχος κ το σκέφτεσαι γενικά,να πας να σε δει ο γιατρός ίσα ίσα να σου φύγει από το μυαλό.ειναι η εβδομάδα πιστεύω κι εγώ Αλκυόνη μου!!

πρίν από 41 λεπτά , Depykal είπε:

Καλημερα κοριτσια μου..Δεν μπορω να απαντησω σε καθε μια ξεχωριστα για τα λογια που εχετε ακουσει αλλα να τα γραφετε κανονικοτατα..ολες ειμαστεε αξιες,με εξωσωματικη,με αποβολες με οτι περναει η καθε μια μας εδω μεσα..μονο εμεις ξερουμε τι λαχταρα εχουμε..κ ενω πιο πριν θα της εκραζα τωρα απλα θα αδιαφορουσα κ θα αφηνα το χρονο να τα φερει οπως θελει...

Αχ ανυπομονω να περασει κ μενα ο καιρος να ξεκινησω αγορες...Σιγουρα το πρωτο πραγμα που θα παρω θα ειναι πιπιλες..γενικα ειχα ενα μικρο κολλημα παντα με τις πιπιλες...οταν μου την εκοψαν στα 5 μου ειχα μια τσαντα ολοκληρη πιπιλες ετσι για να τις βλεπω..

Εγω χτες το βραδυ βγηκα μια βολτιτσα στο τσιπουραδικο της γειτονιας..Οι αλλοι επιναν κ εγω φυσικα ετρωγα..Σημερα θα παω να δω τον παππου κ την γιαγια που εχω τοσο καιρο να τους δω..

Καλά έκανες κ βγήκες την βολτουλα σου!!!κ πολύ καλά θα κάνεις που θα πας να δεις την γιαγιουλα κ τον παππού σου!!:x

πρίν από 9 λεπτά , Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου!! Αχ μου δινεις πολυ θαρρος γιατι το μπανιο στο μωρο με τρομαζει!! Θα ερθει βεβαια και η μαια σπιτι να μας δειξει αλλα ειναι τοσο μικροοοοοοο!!! Ελεγα στον αντρα μου χτες για το Γιωργακη σου που εβαλε δεινοσαυρους αναμεσα στο λαιον κινγκ και χαρηκε πολυ ο αντρας μου με αυτη την καλλιτεχνικη πινελια!

Σας προσκαλουμε σε 2-3 χρονια που θα εχουμε κι εμεις μεγαλωσει, να ερθετε να παιξουμε με τους δεινοσαυρους (βασικα να παιξουν εκεινοι και εμεις να πινουμε χυμο φυσικο χιχιχιχι)!

Σουσαμακι μου κι εγω θα αφησω τα του φαγητου τελευταια στιγμη, να δουμε πώς θα παει ο θηλασμος. Αν παει καλα δεν θελουμε τιποτα. Αν οχι, σε ενα φαρμακειο να πεταχτουμε τα πηραμε ολα στο λεπτο!!!!

Μαρακι μου περαστικα στο αγορακι σου με τα δοντακια...Ειναι το πιο ζορι αυτο, το λενε ολοι και δεν μπορεις να κανεις και πολλα παρα υπομονη. Κι εγω τον λυπαμαι που ποναει μωρε..Μακαρι να κοιμηθειτε και οι δυο το μεσημερακι αγκαλιτσα. Να του δωσεις ενα φιλακι απο ολες μας!

Κοριτσακι μου πολυ ομορφα μιλας! Χαιρομαι παρα παρα πολυ που εισαι γερη για αρχη και που παλι εχεις ενα θαυματακι στην κοιλιτσα σου!!! Κοιταμε ολες μπροστα απο δω και περα τα ευχαριστα!!!!! Εισαι κομματι αυτης της ομαδας, που ναι μεν λεγεται Μανουλες Νοεμβριου 2020 αλλα νομιζω το πραγματικο ονομα πρεπει να ειναι amazing future mums! Μετριοφροσυνη ε;

Αχ κοριτσακι μου κι εσυ ανησυχο υπνο σημερα...Εισαι δουλεια τωρα; Το βραδακι μηπως κοιμηθεις νωριτερα να ξεκουραστεις. Τελικα ξυπνησε η μικρη με τη μαρμελαδα ή ειναι σαν το γιοκα μου που με τα γλυκα δεν κανει τιποτα; Βρε φρουτα, βρε παγωτο στις διακοπες τιποτα! Κρυο νερο του αρεσει και ξυπναει!!

Τα πονακια εγω τα ενιωθα αρκετα. Αυτη τη βδομαδα δεν εχω. Το μαγνησιο συνηθως κανει 2-3 μερες να δρασει. Να πας κοριτσακι μου στο γιατρο αν ειναι να μην αγχωνεσαι. Εγω ενιωθα πονους περιοδου, καποιες φορες ηπιους καποιες λιγο πιο εντονους. Μολις με εξετασε η γιατρος και ειπε οτι ειναι ολα οκ ηρεμησα και πανω στην ωρα περασαν! Ειμαι σιγουρη δεν ειναι κατι, εισαι τωρα και στη βδομαδα που μεγαλωνει περισσοτερο η μητρα, αλλα δε χανεις κατι να πας στο γιατρο.

Λοιπον, αν και εχω τρελα με το ροζ, νομιζω ειναι τελεια η ιδεα σου! Εξαλλου με τα καδρακια, τις κουρτινουλες, τα παιχνιδακια της θα γεμισει χρωμα το δωματιο! Και η κουνια το ιδιο! Μολις βαλεις μεσα σεντονακια, tour au lit (πώς λεγεται αυτο που βαζουμε γυρω γυρω απο την κουνια???), κανενα κουκλακι, τα κεντητα σου τα πανεμορφα, τσουπ εγινε σουπερ χρωματιστο!!!! Αν αποφασισεις χρωμα να μας πεις!!!!

Αργυρουλα μου κι εγω θα ενιωθα περηφανη χαχαχα!!! Αλλα να σου πω κατι; Νομιζω οτι η φυση μας εχει δωσει το ενστικτο της μητερας. Νομιζω οτι σε καθε θεμα που θα προκυπτει, θα βρισκουμε μια λυση, αρκει να ειμαστε ψυχραιμες οσο γινεται και να ακουμε αυτο το ενστικτο! Κι εμενα οι φιλες μου ηταν πολυ επιφυλακτικες με το φορουμ αλλα οταν τους ειπα πώς ειμαστε κτλ μου ειπαν οτι ειμαι πολυ τυχερη που σας εχω! Και ναι η γκρινια ειναι τροπος να ξεσπασουμε καμια φορα! Τη θελουμε τη γκρινιααααααα! Χαχαχαχα!!!

Ελιωσα με τη γιαγια και τον παππου....Να περασετε τελεια και φανταζομαι συγκινηση οταν θα σε δουν εγκυουλα. Δισεγγονακι ερχεται!!!!

Τις πιπιλες εγω δεν τις μπορω καθολου απο μικρη!! Σαν μωρο τις εφτυνα και μετα οταν τις βλεπω δεν τις αντεχω. Ομως εννοειται θα δοκιμασω στο παιδι αν τον ηρεμει!!

Χαρηκα πολυ που πηγες βολτουλα! Γαλοτυρι εφαγες; Αχ αχ ακομη το λιγουρευομαι! Καλα εκανες κοριτσι μου και εφαγες! Ελπιζω να το χαρηκες!!

Λοιπόν ο μικρός μου κοιμήθηκε!!!γιουπι!!αλλά εγώ έχω να κάνω κ καμία δουλειά στο σπίτι οπότε για μενα ύπνος μια κ μια το βράδυ!τουλάχιστον ηρέμησε από τα δόντια λιγάκι..

Συμπεθερα αυτό το γαλλικό που πεταξες για γύρω γύρω από την κούνια λέγεται πάντα!αχαχαααχα! Μου αρέσει όμως που το ήξερες στα γαλλικά!!!κυριολεκτικά, μου είσαι γαλλικά κ πιάνο εσύ!!χαχαχα

Just now, Alkyoni είπε:

Ειρηνη μου δυστυχως είμαι ακόμα στη δουλειά... σέρνομαι! 
Η μικρή ανταποκρίθηκε στο γλυκό αλλά μην φανταστείς κ παρα πολύ! Το έλεγα το πρωί του άνδρα μου κ μου λέει «καλά ξύπνησες το παιδί;;» 
Απο τώρα μου έγινευπερπροστατευτικος με την κορούλα του!
Από χθες παιρνω πάλι τρία μαγνήσια. Τα είχα κανει δυο για κάποιο διάστημα. Θα κάνω υπομονή να δω πως θα είμαι κ αύριο. Πήρα βέβαια τον γιατρό κ μου είπε ότι είναι φυσιολογικό κ αν συνεχίσω να πονάω θα με δει αύριο αν είναι. 
Σχετικά με το χρωμα... ο καλός μου μου έστειλε μήνυμα ότι διάλεξε ήδη χρωμα!!! Δεν παλεύεται. Είναι ικανός να πάω σπίτι κ να το έχει ήδη βάψει! Χαχα Μου έστειλε σε φωτό το χρωμα είναι το first light της Benjamin Moore. Ειπαμε όχι ροζ κ αυτός διάλεξε ροζ!!! Χαχα  Ευελπιστω να έχει πάρει το χρωματολόγιο μαζί του να ρίξουμε μια ματια κ στα αλλά! 

Να σου πω ότι δεν ήμουν ούτε για πλάκα του ροζ αλλά τώρα ε να,πως να το κάνουμε;;;με τραβάει λιγάκι!αναλόγως το ροζ βέβαια.αυτο που διάλεξε ο άντρας σου όμως του το δίνω,είναι τέλειο ρε συ,παλ,ανοιχτό,καμία σχέση με το ροζ μπον μπον ή το barbex(για όσες δεν κατάλαβαν είναι το ροζ της barbie) .Το πολύ πολύ βάφεις τον έναν τοίχο έτσι,ε;;;

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Λοιπόν εγώ τα ένιωθα τα πονακια για μια βδομάδα ,κ τσιμπήματα,κ τραβήγματα ,κ μαχαιριές όπως λες κι εσύ.πηγα γιατρό κ δεν ήταν τίποτα.ισως λίγο από την κούραση αλλά δεν μου είπε να αλλάξω κάτι,να σου πω την αλήθεια.αν έχεις ως άγχος κ το σκέφτεσαι γενικά,να πας να σε δει ο γιατρός ίσα ίσα να σου φύγει από το μυαλό.ειναι η εβδομάδα πιστεύω κι εγώ Αλκυόνη μου!!

Καλά έκανες κ βγήκες την βολτουλα σου!!!κ πολύ καλά θα κάνεις που θα πας να δεις την γιαγιουλα κ τον παππού σου!!:x

Λοιπόν ο μικρός μου κοιμήθηκε!!!γιουπι!!αλλά εγώ έχω να κάνω κ καμία δουλειά στο σπίτι οπότε για μενα ύπνος μια κ μια το βράδυ!τουλάχιστον ηρέμησε από τα δόντια λιγάκι..

Συμπεθερα αυτό το γαλλικό που πεταξες για γύρω γύρω από την κούνια λέγεται πάντα!αχαχαααχα! Μου αρέσει όμως που το ήξερες στα γαλλικά!!!κυριολεκτικά, μου είσαι γαλλικά κ πιάνο εσύ!!χαχαχα

Χαχαχαχαχα, οκ παντα λοιπον!! Οταν εμενα Γαλλια, ολοι που ξερω σχεδον εκαναν μωρα εκει! Και το βαφτιστηρι μου μενει Γαλλια (Γαλλος μπαμπας)! Οποτε, τα μωρουδιακα τα εμαθα στα Γαλλικα. Πού να δεις βεβαια τις Γερμανικες βερσιον χαχαχαχα! Σαν βρισιες ειναι οι λεξεις χαχαχα!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, demifilol είπε:

Περαστικα στον γαμπρουλη μου !!θα βγάλει γερα δόντακια γιαυτο τον ταλαιπωρούν !υπομονη κ σε σένα μανούλα!να κοιμηθείς όταν κοιμηθεί το μεσημέρι !κ ευχομαι να ρθει η μανούλα σου αύριο !

Το ένστικτο θα σε καθοδηγήσει σωστά ,,η πρώτη φορά θα είναι αγχωτική αλλα Δ είναι τίποτε !μοναδικες στιγμές όλες !!!

Ρε σεις να σας ρωτήσω κ τις ηδη μανουλες..επειδή δεν μου έφαγε από χθες το βράδυ παρά ελάχιστα κ γενικά τον λυπάμαι έτσι που τον βλέπω,εσείς δώσατε ποτέ ντεπον για τα δοντακια;κ ο άντρας μου κ η παιδίατρος μου είχε πει να δώσω αν πονάει,εγώ από την άλλη είμαι κ λίγο κατά των φαρμάκων,από την άλλη σκέφτομαι αν είναι να υποφέρει το παιδί..δεν ξέρω τι είναι πιο σωστό..

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Λοιπόν εγώ τα ένιωθα τα πονακια για μια βδομάδα ,κ τσιμπήματα,κ τραβήγματα ,κ μαχαιριές όπως λες κι εσύ.πηγα γιατρό κ δεν ήταν τίποτα.ισως λίγο από την κούραση αλλά δεν μου είπε να αλλάξω κάτι,να σου πω την αλήθεια.αν έχεις άγχος κ το σκέφτεσαι γενικά,να πας να σε δει ο γιατρός ίσα ίσα να σου φύγει από το μυαλό.ειναι η εβδομάδα πιστεύω κι εγώ Αλκυόνη μου!!

Να σου πω ότι δεν ήμουν ούτε για πλάκα του ροζ αλλά τώρα ε να,πως να το κάνουμε;;;με τραβάει λιγάκι!αναλόγως το ροζ βέβαια.αυτο που διάλεξε ο άντρας σου όμως του το δίνω,είναι τέλειο ρε συ,παλ,ανοιχτό,καμία σχέση με το ροζ μπον μπον ή το barbex(για όσες δεν κατάλαβαν είναι το ροζ της barbie) .Το πολύ πολύ βάφεις τον έναν τοίχο έτσι,ε;;;

Μαριώ μου πιστεύω να είναι από την εβδομάδα. Μην γίνομαι κ υστερική. Έτσι όπως άκουσα κ τον γιατρό είναι σαν να μου το ελεγε με τον τρόπο του χαχα 
Απλα φοβάμαι ρε γαμ@το μην κάνω κάτι λάθος. Ευελπιστω αύριο να είμαι καλύτερα. 
Παμε στα ευχάριστα τώρα! Είπα του άνδρα μου ότι σας αρέσει το χρωμα κ άρχισε να κορδιζει σαν τον λόρδο! ( το κορδιζω τώρα που το σκέφτομαι είναι κρητική λέξη, σημαίνει προχωράει κορδωτός )   Θα του κάνω την χάρη κ θα το επιλέξουμε σαν χρωμα. Θα βρω όμως κ άλλο ένα χρωμα να το συνδυάσω, να κανει λίγο contrast 

• Μου αρέσει 2

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Μαριώ μου πιστεύω να είναι από την εβδομάδα. Μην γίνομαι κ υστερική. Έτσι όπως άκουσα κ τον γιατρό είναι σαν να μου το ελεγε με τον τρόπο του χαχα 
Παμε στα ευχάριστα τώρα! Είπα του άνδρα μου ότι σας αρέσει το χρωμα κ άρχισε να κορδιζει σαν τον λόρδο! ( το κορδιζω τώρα που το σκέφτομαι είναι κρητική λέξη, σημαίνει προχωράει κορδωτός )   Θα του κάνω την χάρη κ θα το επιλέξουμε σαν χρωμα. Θα βρω όμως κ άλλο ένα χρωμα να το συνδυάσω, να κανει λίγο contrast 

Ναιιιιιι ωραία ιδέα..κάτι σε γκρι ανοιχτό ή λευκό του πάγου θα του πήγαινε πολύ!!!

Επίσης πολύ όμορφες θεωρώ κ τις παιδικές μπορντουρες τοιχου,αρκεί να είναι καλαίσθητες.σκεψου το κ αυτό.

Αχ τι ωραία που φτιάχνετε δωμάτιο!!!!!!!!

Just now, MumMaria είπε:

Ρε σεις να σας ρωτήσω κ τις ηδη μανουλες..επειδή δεν μου έφαγε από χθες το βράδυ παρά ελάχιστα κ γενικά τον λυπάμαι έτσι που τον βλέπω,εσείς δώσατε ποτέ ντεπον για τα δοντακια;κ ο άντρας μου κ η παιδίατρος μου είχε πει να δώσω αν πονάει,εγώ από την άλλη είμαι κ λίγο κατά των φαρμάκων,από την άλλη σκέφτομαι αν είναι να υποφέρει το παιδί..δεν ξέρω τι είναι πιο σωστό..

Δεν έχω ακόμη παιδάκι, ξέρω όμως από το ανηψακι μου..του έδιναν σιροπακι..κ μετά ο γλυκούλης κάθε φορά που πονούσε το ζήταγε μόνος του ..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Sousamaki είπε:

Δεν έχω ακόμη παιδάκι, ξέρω όμως από το ανηψακι μου..του έδιναν σιροπακι..κ μετά ο γλυκούλης κάθε φορά που πονούσε το ζήταγε μόνος του ..

Του έδιναν ε;ναι ναι ξέρω κι εμείς το ντεπον σε παιδικό σιρόπι το έχουμε αλλά ως τώρα δεν του το έχω δώσει.δεν έχει αρρωστήσει κ ποτέ (χτύπα ξύλο) οπότε για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το πάρω απόφαση..χαζή ειμαι,το ξέρω..:cry:

Just now, Alkyoni said:

Κοριτσακι μου να σου πω μη σκας με το γιατρο. Γι'αυτο τους εχουμε! Και υπερβολικες να γινομαστε ε οκ αυτη ειναι η δουλεια τους! Μη φοβασαι ομως εσυ! Αν παρατηρησες στην εβδομαδα που εισαι ημασταν πριν λιγο καιρο ολες με πονακια! Εγω σκεψου την εβαλα να μου κανει τοκογραφο χαχαχα (αυτη το προτεινε βεβαια αλλα αρπαξα την ευκαιρια)!! Δες πώς θα εισαι και αν δεν νιωθεις βολικα ψυχολογικα να πας!

Ελα μωρε ο αντρουλης μωρε!!! Οχι οντως ειναι πολυ ωραιο χρωμα! Μα πώς το βρηκε; Οντως εχει γουστο παντως! Τυχερη η κορουλα! Εμεις εδω δεν το εχουμε και πολυ αλλα το παλευουμε χαχαχα!

Κοριτσια σημερινο λεξιλογιο: Μπαρμπεξ (το ροζ της Barbie), κορδιζω (προχωραω κορδωτος), tour au lit ή ελληνιστι παντα (το γυρω  γυρω απο την κουνια)!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Ναιιιιιι ωραία ιδέα..κάτι σε γκρι ανοιχτό ή λευκό του πάγου θα του πήγαινε πολύ!!!

Επίσης πολύ όμορφες θεωρώ κ τις παιδικές μπορντουρες τοιχου,αρκεί να είναι καλαίσθητες.σκεψου το κ αυτό.

Αχ τι ωραία που φτιάχνετε δωμάτιο!!!!!!!!

Μπήκα τώρα στο Pinterest κ έχει ωραίες ιδέες. Τώρα βλέπω ότι το χρωμα αυτό βγήκε color of the year 20. Δεν παίζεται ο δικός μου χιχι  Κοιτά που θ αρχίσει να μ αρέσει σε λίγο 

Έστειλα μήνυμα της αδελφής μου. Έδινε σιροπακι όταν πονούσαν τα δοντάκια τους. Ισως να ρωτούσες ξανά στην παιδίατρο όμως 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

DjQBp3.png

Just now, MumMaria said:

Μαρακι μου δεν ξερω προφανως απο εμπειρια, αλλα το βαφτιστηρι μου επαιρνει και τα ανηψακια μου το ιδιο. Και η κουνιαδα μου ειναι φανατικη κατα των φαρμακων αλλα ντεπον εδωσε...Περιμενε αν θες και τις μανουλες της παρεας μας, παντως αν ειναι να ηρεμησει το παιδακι και να φαει ισως να αξιζε να το ξανασκεφτεις.

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη said:

Κοριτσακι μου να σου πω μη σκας με το γιατρο. Γι'αυτο τους εχουμε! Και υπερβολικες να γινομαστε ε οκ αυτη ειναι η δουλεια τους! Μη φοβασαι ομως εσυ! Αν παρατηρησες στην εβδομαδα που εισαι ημασταν πριν λιγο καιρο ολες με πονακια! Εγω σκεψου την εβαλα να μου κανει τοκογραφο χαχαχα (αυτη το προτεινε βεβαια αλλα αρπαξα την ευκαιρια)!! Δες πώς θα εισαι και αν δεν νιωθεις βολικα ψυχολογικα να πας!

Ελα μωρε ο αντρουλης μωρε!!! Οχι οντως ειναι πολυ ωραιο χρωμα! Μα πώς το βρηκε; Οντως εχει γουστο παντως! Τυχερη η κορουλα! Εμεις εδω δεν το εχουμε και πολυ αλλα το παλευουμε χαχαχα!

Κοριτσια σημερινο λεξιλογιο: Μπαρμπεξ (το ροζ της Barbie), κορδιζω (προχωραω κορδωτος), tour au lit ή ελληνιστι παντα (το γυρω  γυρω απο την κουνια)!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Είδες που έχει κ αλλά καλά το φόρουμ; Μαθαίνουμε κ ξένες γλώσσες χχχ

• Χαχα 2

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Μπήκα τώρα στο Pinterest κ έχει ωραίες ιδέες. Τώρα βλέπω ότι το χρωμα αυτό βγήκε color of the year 20. Δεν παίζεται ο δικός μου χιχι  Κοιτά που θ αρχίσει να μ αρέσει σε λίγο 

Έστειλα μήνυμα της αδελφής μου. Έδινε σιροπακι όταν πονούσαν τα δοντάκια τους. Ισως να ρωτούσες ξανά στην παιδίατρο όμως 

Αχ σε ευχαριστωωωω!τι είστε εσείς ρε κορίτσια;;;;σας υπερευχαριστω!

Όσο για το χρώμα,καλόγουστο!μπράβο του!με συνδυασμο σωστό θα γίνει πανεμορφο το δωμάτιο!!!

Just now, Υβόννη είπε:

Μαρακι μου δεν ξερω προφανως απο εμπειρια, αλλα το βαφτιστηρι μου επαιρνει και τα ανηψακια μου το ιδιο. Και η κουνιαδα μου ειναι φανατικη κατα των φαρμακων αλλα ντεπον εδωσε...Περιμενε αν θες και τις μανουλες της παρεας μας, παντως αν ειναι να ηρεμησει το παιδακι και να φαει ισως να αξιζε να το ξανασκεφτεις.

Τώρα κοιμάται ούτως ή άλλως,θα δω αν συνεχιστεί έτσι η μέρα,το βραδάκι θα του δώσω να μπορέσει να φάει κ να κοιμηθεί καλά μωρέ.

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Αχ σε ευχαριστωωωω!τι είστε εσείς ρε κορίτσια;;;;σας υπερευχαριστω!

Όσο για το χρώμα,καλόγουστο!μπράβο του!με συνδυασμο σωστό θα γίνει πανεμορφο το δωμάτιο!!!

Τώρα κοιμάται ούτως ή άλλως,θα δω αν συνεχιστεί έτσι η μέρα,το βραδάκι θα του δώσω να μπορέσει να φάει κ να κοιμηθεί καλά μωρέ.

Μαρακι μου κι εγω εχω την ιδια αποψη με σενα και για τα παιδια αλλα και στον εαυτο μου για τα φαρμακα. Αλλα μερικες φορες δεν μπορεις να κανεις αλλιως. Και αφου στο ειπε η παιδιατρος ειναι ασφαλες σιγουρα. Ασε που για να υπαρχει παιδικο ντεπον προφανως εχει ελεγχθει στα παιδακια! Θα το δεις πώς θα παει λοιπον αλλα απο το να ταλαιπωρειτε ο δολιος καλυτερα ντεπονακι! Κοιμηθηκε το γλυκακι σου μωρε...Μακαρι να ξυπνησει καλυτερα!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...