Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη said:

Αχ κοριτσακι μου κι εσυ ανησυχο υπνο σημερα...Εισαι δουλεια τωρα; Το βραδακι μηπως κοιμηθεις νωριτερα να ξεκουραστεις. Τελικα ξυπνησε η μικρη με τη μαρμελαδα ή ειναι σαν το γιοκα μου που με τα γλυκα δεν κανει τιποτα; Βρε φρουτα, βρε παγωτο στις διακοπες τιποτα! Κρυο νερο του αρεσει και ξυπναει!!

Τα πονακια εγω τα ενιωθα αρκετα. Αυτη τη βδομαδα δεν εχω. Το μαγνησιο συνηθως κανει 2-3 μερες να δρασει. Να πας κοριτσακι μου στο γιατρο αν ειναι να μην αγχωνεσαι. Εγω ενιωθα πονους περιοδου, καποιες φορες ηπιους καποιες λιγο πιο εντονους. Μολις με εξετασε η γιατρος και ειπε οτι ειναι ολα οκ ηρεμησα και πανω στην ωρα περασαν! Ειμαι σιγουρη δεν ειναι κατι, εισαι τωρα και στη βδομαδα που μεγαλωνει περισσοτερο η μητρα, αλλα δε χανεις κατι να πας στο γιατρο.

Λοιπον, αν και εχω τρελα με το ροζ, νομιζω ειναι τελεια η ιδεα σου! Εξαλλου με τα καδρακια, τις κουρτινουλες, τα παιχνιδακια της θα γεμισει χρωμα το δωματιο! Και η κουνια το ιδιο! Μολις βαλεις μεσα σεντονακια, tour au lit (πώς λεγεται αυτο που βαζουμε γυρω γυρω απο την κουνια???), κανενα κουκλακι, τα κεντητα σου τα πανεμορφα, τσουπ εγινε σουπερ χρωματιστο!!!! Αν αποφασισεις χρωμα να μας πεις!!!!

Ειρηνη μου δυστυχως είμαι ακόμα στη δουλειά... σέρνομαι! 
Η μικρή ανταποκρίθηκε στο γλυκό αλλά μην φανταστείς κ παρα πολύ! Το έλεγα το πρωί του άνδρα μου κ μου λέει «καλά ξύπνησες το παιδί;;» 
Απο τώρα μου έγινευπερπροστατευτικος με την κορούλα του!
Από χθες παιρνω πάλι τρία μαγνήσια. Τα είχα κανει δυο για κάποιο διάστημα. Θα κάνω υπομονή να δω πως θα είμαι κ αύριο. Πήρα βέβαια τον γιατρό κ μου είπε ότι είναι φυσιολογικό κ αν συνεχίσω να πονάω θα με δει αύριο αν είναι. 
Σχετικά με το χρωμα... ο καλός μου μου έστειλε μήνυμα ότι διάλεξε ήδη χρωμα!!! Δεν παλεύεται. Είναι ικανός να πάω σπίτι κ να το έχει ήδη βάψει! Χαχα Μου έστειλε σε φωτό το χρωμα είναι το first light της Benjamin Moore. Ειπαμε όχι ροζ κ αυτός διάλεξε ροζ!!! Χαχα  Ευελπιστω να έχει πάρει το χρωματολόγιο μαζί του να ρίξουμε μια ματια κ στα αλλά! 

• Μου αρέσει 2

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου!! Αχ μου δινεις πολυ θαρρος γιατι το μπανιο στο μωρο με τρομαζει!! Θα ερθει βεβαια και η μαια σπιτι να μας δειξει αλλα ειναι τοσο μικροοοοοοο!!! Ελεγα στον αντρα μου χτες για το Γιωργακη σου που εβαλε δεινοσαυρους αναμεσα στο λαιον κινγκ και χαρηκε πολυ ο αντρας μου με αυτη την καλλιτεχνικη πινελια!

Σας προσκαλουμε σε 2-3 χρονια που θα εχουμε κι εμεις μεγαλωσει, να ερθετε να παιξουμε με τους δεινοσαυρους (βασικα να παιξουν εκεινοι και εμεις να πινουμε χυμο φυσικο χιχιχιχι)!

Σουσαμακι μου κι εγω θα αφησω τα του φαγητου τελευταια στιγμη, να δουμε πώς θα παει ο θηλασμος. Αν παει καλα δεν θελουμε τιποτα. Αν οχι, σε ενα φαρμακειο να πεταχτουμε τα πηραμε ολα στο λεπτο!!!!

Μαρακι μου περαστικα στο αγορακι σου με τα δοντακια...Ειναι το πιο ζορι αυτο, το λενε ολοι και δεν μπορεις να κανεις και πολλα παρα υπομονη. Κι εγω τον λυπαμαι που ποναει μωρε..Μακαρι να κοιμηθειτε και οι δυο το μεσημερακι αγκαλιτσα. Να του δωσεις ενα φιλακι απο ολες μας!

Κοριτσακι μου πολυ ομορφα μιλας! Χαιρομαι παρα παρα πολυ που εισαι γερη για αρχη και που παλι εχεις ενα θαυματακι στην κοιλιτσα σου!!! Κοιταμε ολες μπροστα απο δω και περα τα ευχαριστα!!!!! Εισαι κομματι αυτης της ομαδας, που ναι μεν λεγεται Μανουλες Νοεμβριου 2020 αλλα νομιζω το πραγματικο ονομα πρεπει να ειναι amazing future mums! Μετριοφροσυνη ε;

Αχ κοριτσακι μου κι εσυ ανησυχο υπνο σημερα...Εισαι δουλεια τωρα; Το βραδακι μηπως κοιμηθεις νωριτερα να ξεκουραστεις. Τελικα ξυπνησε η μικρη με τη μαρμελαδα ή ειναι σαν το γιοκα μου που με τα γλυκα δεν κανει τιποτα; Βρε φρουτα, βρε παγωτο στις διακοπες τιποτα! Κρυο νερο του αρεσει και ξυπναει!!

Τα πονακια εγω τα ενιωθα αρκετα. Αυτη τη βδομαδα δεν εχω. Το μαγνησιο συνηθως κανει 2-3 μερες να δρασει. Να πας κοριτσακι μου στο γιατρο αν ειναι να μην αγχωνεσαι. Εγω ενιωθα πονους περιοδου, καποιες φορες ηπιους καποιες λιγο πιο εντονους. Μολις με εξετασε η γιατρος και ειπε οτι ειναι ολα οκ ηρεμησα και πανω στην ωρα περασαν! Ειμαι σιγουρη δεν ειναι κατι, εισαι τωρα και στη βδομαδα που μεγαλωνει περισσοτερο η μητρα, αλλα δε χανεις κατι να πας στο γιατρο.

Λοιπον, αν και εχω τρελα με το ροζ, νομιζω ειναι τελεια η ιδεα σου! Εξαλλου με τα καδρακια, τις κουρτινουλες, τα παιχνιδακια της θα γεμισει χρωμα το δωματιο! Και η κουνια το ιδιο! Μολις βαλεις μεσα σεντονακια, tour au lit (πώς λεγεται αυτο που βαζουμε γυρω γυρω απο την κουνια???), κανενα κουκλακι, τα κεντητα σου τα πανεμορφα, τσουπ εγινε σουπερ χρωματιστο!!!! Αν αποφασισεις χρωμα να μας πεις!!!!

Αργυρουλα μου κι εγω θα ενιωθα περηφανη χαχαχα!!! Αλλα να σου πω κατι; Νομιζω οτι η φυση μας εχει δωσει το ενστικτο της μητερας. Νομιζω οτι σε καθε θεμα που θα προκυπτει, θα βρισκουμε μια λυση, αρκει να ειμαστε ψυχραιμες οσο γινεται και να ακουμε αυτο το ενστικτο! Κι εμενα οι φιλες μου ηταν πολυ επιφυλακτικες με το φορουμ αλλα οταν τους ειπα πώς ειμαστε κτλ μου ειπαν οτι ειμαι πολυ τυχερη που σας εχω! Και ναι η γκρινια ειναι τροπος να ξεσπασουμε καμια φορα! Τη θελουμε τη γκρινιααααααα! Χαχαχαχα!!!

Ελιωσα με τη γιαγια και τον παππου....Να περασετε τελεια και φανταζομαι συγκινηση οταν θα σε δουν εγκυουλα. Δισεγγονακι ερχεται!!!!

Τις πιπιλες εγω δεν τις μπορω καθολου απο μικρη!! Σαν μωρο τις εφτυνα και μετα οταν τις βλεπω δεν τις αντεχω. Ομως εννοειται θα δοκιμασω στο παιδι αν τον ηρεμει!!

Χαρηκα πολυ που πηγες βολτουλα! Γαλοτυρι εφαγες; Αχ αχ ακομη το λιγουρευομαι! Καλα εκανες κοριτσι μου και εφαγες! Ελπιζω να το χαρηκες!!

Σε ευχαριστω πολυ @Alkyoni :wub:

Just now, Depykal said:

Η γιαγια εχει ανοια οποτε δεν πολυ καταλαβαινει τι γινεται αλλα ο παππουκας γελαει σαν μικρο παιδι οταν με ακουει κ με ρωταει για το μωρο..το περιμενει πως κ πως...κ ειναι μια στιγμη που κ εγω περιμενω να του τον δωσω αγκαλια..ειμαι το πρωτο τους εγγονι κ μου εχουν λιγη αδυναμια παραπανω...

Δεν εφαγα δυστυχως γιατι μου κανει καουρα αλλα μολις γεννησω θα βγω κ θα φαω οτι δεν μπορω να φαω τωρα ολα μαζι..χαχαχα

Συγκινήθηκα... αυτοί οι παππούδες τελικά μεγάλη αδυναμία! 

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni said:

Ειρηνη μου δυστυχως είμαι ακόμα στη δουλειά... σέρνομαι! 
Η μικρή ανταποκρίθηκε στο γλυκό αλλά μην φανταστείς κ παρα πολύ! Το έλεγα το πρωί του άνδρα μου κ μου λέει «καλά ξύπνησες το παιδί;;» 
Απο τώρα μου έγινευπερπροστατευτικος με την κορούλα του!
Από χθες παιρνω πάλι τρία μαγνήσια. Τα είχα κανει δυο για κάποιο διάστημα. Θα κάνω υπομονή να δω πως θα είμαι κ αύριο. Πήρα βέβαια τον γιατρό κ μου είπε ότι είναι φυσιολογικό κ αν συνεχίσω να πονάω θα με δει αύριο αν είναι. 
Σχετικά με το χρωμα... ο καλός μου μου έστειλε μήνυμα ότι διάλεξε ήδη χρωμα!!! Δεν παλεύεται. Είναι ικανός να πάω σπίτι κ να το έχει ήδη βάψει! Χαχα Μου έστειλε σε φωτό το χρωμα είναι το first light της Benjamin Moore. Ειπαμε όχι ροζ κ αυτός διάλεξε ροζ!!! Χαχα  Ευελπιστω να έχει πάρει το χρωματολόγιο μαζί του να ρίξουμε μια ματια κ στα αλλά! 

Καλα κατσε να ξυπναει ο αντρουλης οταν θα πηγαινει να την μαζευει απο τα κλαμπακια και θα δουμε μετα τι θα λεει! Χιχιχιχιχιχιχι! Ο γλυκουλης μωρε! Παντως το ειδα το χρωμα και ειναι παλ! Δεν ειναι ροζ ροζ! Τί καλα που εχει αποψη ομως ο αντρουλης σου με τα χρωματα! Εμενα νομιζω ξεχωριζει 4-5 βασικα  χαχαχα!

Θα περασουν τα πονακια ειμαι σιγουρη! Αν οχι, ευκαιρια να δεις τη μικρη αυριο!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη said:

Καλα κατσε να ξυπναει ο αντρουλης οταν θα πηγαινει να την μαζευει απο τα κλαμπακια και θα δουμε μετα τι θα λεει! Χιχιχιχιχιχιχι! Ο γλυκουλης μωρε! Παντως το ειδα το χρωμα και ειναι παλ! Δεν ειναι ροζ ροζ! Τί καλα που εχει αποψη ομως ο αντρουλης σου με τα χρωματα! Εμενα νομιζω ξεχωριζει 4-5 βασικα  χαχαχα!

Θα περασουν τα πονακια ειμαι σιγουρη! Αν οχι, ευκαιρια να δεις τη μικρη αυριο!

Τώρα είναι ήρεμος! Σε μερικά χρονια θα του πέσουν κ τα υπόλοιπα μαλλιά. Ναι έχει άποψη ο γλυκούλης μου. Οντως δεν είναι ροζ ροζ. 
Μακαρι να περάσουν, γιατί τώρα δεν ξέρω γιατί να πρωτοκανω αχ, για την μέση, για την πλάτη, για την κοιλιά, για το κουτί; Χαχαχα 

• Χαχα 3

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα,σας διαβάζω από το πρωί αλλά δεν προλαβαίνω να απαντήσω.ο μικρός ξύπνιος από τις 6 λόγω δοντιών(πάλι) κ τα έχω παίξει ήδη.ουτε την φρουτοκρεμα κατάφερε να φάει κ είμαι να σκάσω.θα τον βγάλω καμία βόλτα τωρα μηπως καταφέρει κ κοιμηθεί κ ξεκουραστεί ο καημένος!το καλύτερο είναι που ο άντρας μου σκέφτηκε να πηγαίνει από τις 6 δουλειά με το σκεπτικό ότι ο μικρός ξυπνάει 9 κ έτσι να γλιτώνω εγώ κάποιες ώρες κούρασης!κ σήμερα ξύπνησε 6!!!!δουλεύω κ από τις 9.30 το βράδυ που κοιμάται μέχρι τις 2 σίγουρα,οπότε με 4 ώρες δεν την παλευωωωω

Στα ευχάριστα τώρα,πόσο χαίρομαι που μιλάτε για ψώνια κ ήδη κάποιες ξεκινήσατε!!είναι πολύ συγκινητικό,σαν να γίνεται ξαφνικά αληθινό ε;;κι εγώ πέρσι όταν έφτιαχνα δειλά δειλά το δωμάτιο του,περνούσα ώρες εκεί μέσα κ χαζευα:x δεν θυμάμαι ποια κοπέλα είπε για αποστειρωτη κ σορυ που τα γράφω έτσι ανακατα αλλά είναι το κεφάλι μου λίγο κιμάς,αν θηλάσεις δεν έχει νόημα να πάρεις,εάν το έχεις από πριν σίγουρο για φόρμουλα τότε θα χρειαστείς.εγω λέω να το δεις στην πορεία. @Argyroula εάν δεν θηλάσεις τελικά,θα έχεις ΠΑΝΤΑ αποστειρωμενο ζεστό νεράκι σε θερμός,οπότε κ να μην αργείς όταν κλαίει το μωράκι σου να του ετοιμάσεις γάλα αλλά κ σε τυχόν διακοπή ρεύματος να είσαι προετοιμασμενη;)

Ήθελα να απαντήσω κ σε άλλες κοπέλες και στην @Eirini1988 που ζοριζεται μοναχουλα της κ στην @demifilol με την δική της ιστορία με την 'φιλη' της αλλά δυστυχώς λίγο χαοθηκα.να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι όμως όλες γλυκούλες μου!!!σας φιλω

Περαστικα στον γαμπρουλη μου !!θα βγάλει γερα δόντακια γιαυτο τον ταλαιπωρούν !υπομονη κ σε σένα μανούλα!να κοιμηθείς όταν κοιμηθεί το μεσημέρι !κ ευχομαι να ρθει η μανούλα σου αύριο !

2 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Καλημερα Γωγουλα μου!!!

Λοιπον, ελαφρυνω το κλιμα μας ξανα και να σας πω οτι χτες εβαλα και ειδα βιντεακια πώς κανεις μπανιο ενα νεογεννητο! Βρε κοριτσια ειναι μια σταλια το μωρο!!!!!!!! Πώς θα το κανουμε μπανακι;;;; Παντως το εβλεπα ετσι μικρουλι να το πλενουν και ηθελα να μπω να το παρω αγκαλιτσαααααααααααα!!!!!!!!

Το ένστικτο θα σε καθοδηγήσει σωστά ,,η πρώτη φορά θα είναι αγχωτική αλλα Δ είναι τίποτε !μοναδικες στιγμές όλες !!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Γεια σας κορίτσια !συγγνωμη που δεν απαντώ σε όλες αλλα ξερωω ότι ποτέ δεν θα μείνουν αναπάντητα τα ερωτήματα σας από τα υπόλοιπα κορίτσια  !!κ είμαι εδώ ,αν μπορώ να γνωριζω κάτι περισσότερο !

• Μου αρέσει 6

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Alkyoni said:

Τώρα είναι ήρεμος! Σε μερικά χρονια θα του πέσουν κ τα υπόλοιπα μαλλιά. Ναι έχει άποψη ο γλυκούλης μου. Οντως δεν είναι ροζ ροζ. 
Μακαρι να περάσουν, γιατί τώρα δεν ξέρω γιατί να πρωτοκανω αχ, για την μέση, για την πλάτη, για την κοιλιά, για το κουτί; Χαχαχα 

χαχαχα! Καταλαβες φιλεναδα; Εμεις ποναμε σε εκατο σημεια και οι αντρες διαλεγουν χρωματακια για τους τοιχους!

Just now, demifilol said:

Περαστικα στον γαμπρουλη μου !!θα βγάλει γερα δόντακια γιαυτο τον ταλαιπωρούν !υπομονη κ σε σένα μανούλα!να κοιμηθείς όταν κοιμηθεί το μεσημέρι !κ ευχομαι να ρθει η μανούλα σου αύριο !

Το ένστικτο θα σε καθοδηγήσει σωστά ,,η πρώτη φορά θα είναι αγχωτική αλλα Δ είναι τίποτε !μοναδικες στιγμές όλες !!!

Με βλεπω με το ενα χερι το μπεμπη και με το αλλο να σας γραφω για να μου πειτε κολπακια για το μπανιο του χαχαχαχα!!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

χαχαχα! Καταλαβες φιλεναδα; Εμεις ποναμε σε εκατο σημεια και οι αντρες διαλεγουν χρωματακια για τους τοιχους!

Με βλεπω με το ενα χερι το μπεμπη και με το αλλο να σας γραφω για να μου πειτε κολπακια για το μπανιο του χαχαχαχα!!!!

Χαχαχα σε φαντάστηκα τώρα τι κάνω?  Έχω ανοίξει τη βρύση.. Μετά?  

• Χαχα 4

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Χαχαχα σε φαντάστηκα τώρα τι κάνω?  Έχω ανοίξει τη βρύση.. Μετά?  

Χαχαχαχα Γωγουλα καπως ετσι!!!!!! Πόσο σαμπουαν να βαλω; Θελει και μαλακτικο; Χαχαχαχαχα

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχα Γωγουλα καπως ετσι!!!!!! Πόσο σαμπουαν να βαλω; Θελει και μαλακτικο; Χαχαχαχαχα

Μωρέ εμείς με τα αντράκια γλυτώνουμε το μαλακτικό αλλά κανένα καρφάκι δε θα κάνουμε?  Άρα θέλουμε τζελ

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Μωρέ εμείς με τα αντράκια γλυτώνουμε το μαλακτικό αλλά κανένα καρφάκι δε θα κάνουμε?  Άρα θέλουμε τζελ

εχει βρεφικο τζελ!!! Ειχε ο ανηψιος μου! Πολυ σωστη ιδεα! Με τοσες καουρες που εχω, πιστευω θα εχει μαλλι τί στο καλο; Θα ψαξω να βρω τζελ!!! Ζιπουνακια δεν επειγουν, το τζελ ομως; Χαχαχαχα!

Τα κοριτσακια εχουν κορδελες παλι! Με μια φιουμπα που ειναι πιο μεγαλη απο το μωρο χιχχιχιχιχι!!!

Just now, Gogo1994 said:

Και ναι εχει η Frezyderm!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Δεν ξερω απο ποτε βεβαια επιτρεπεται να βαλεις, αλλα εχει! Θα ριξουμε πολυ γελιο!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

εχει βρεφικο τζελ!!! Ειχε ο ανηψιος μου! Πολυ σωστη ιδεα! Με τοσες καουρες που εχω, πιστευω θα εχει μαλλι τί στο καλο; Θα ψαξω να βρω τζελ!!! Ζιπουνακια δεν επειγουν, το τζελ ομως; Χαχαχαχα!

Τα κοριτσακια εχουν κορδελες παλι! Με μια φιουμπα που ειναι πιο μεγαλη απο το μωρο χιχχιχιχιχι!!!

Και ναι εχει η Frezyderm!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Δεν ξερω απο ποτε βεβαια επιτρεπεται να βαλεις, αλλα εχει! Θα ριξουμε πολυ γελιο!

Ουυυ σίγουρα κ εγώ είδα μια φεραρι κ λέω μήπως να τη πάρω πριν τη κούνια χαχαχαχ

• Χαχα 2

yRr5p2.png

Εχω πεθανει στο γελιο με αυτα που λετε...καλα το μπανιο το φοβαμαι κ εγω αλλα εχω μια γνωστη μαια που θα ερθει κ θα λε βοηθησει να μαθω...

Εγω σκεφτομαι στο αγορακι μου να του κανω το μαλλι μοϊκανα...κ μολις μεγαλωσει κ λιγο να του αφησω μια τουφιτσα κ να την κανουμε τζιβα...ειχα δει ενα αγορακι ετσι ηταν τοσο τελειο..μαγκακι αλλα κ τοσο γλυκας σου ερχοταν να το ρουφηξεις...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...