Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου 

@Maria mariaaΜαρία μου δε φαντάζεσαι πόσο χάρηκα με το που σε είδα κ μας έγραψες. Ότι καλύτερο κοπέλα μου. Είσαι πραγματικά δυνατή. Θέλει δύναμη να πέφτεις κ να σηκώνεσαι να μη το βάζεις κάτω. Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.

@Despoina MarΔεσποινακι μου εγώ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια νομίζω πως το συμβόλαιο σε καλύπτει. Από εδώ κ πέρα πάρε τη γνώμη κάποιου δικηγόρου να σε καθοδηγήσει πριν κάνετε κάποια κινηση.

Να συμπληρώσω πως σας διάβασα όλες και όχι απλά θαυμάζω τις κοπέλες που είχα με τόση υπομονή κ επιμονή για εξωσωματική η έχασαν κάποιο μωρουλι κ ξανά προσπάθησαν αλλά υποκλίνομαι κιόλας. Είστε ηρωίδες. Αυτό το θαύμα μέσα μου αναγνωρίζω και εγώ κ έχω φόβους κάθε μέρα. Γιατί θέλω να το ζήσω να τον φέρω στο κόσμο να γίνω μαμά του. Τα βράδια ήδη Ρον φαντάζομαι δίπλα μου. Ανυπομωνωωω κορίτσια κ ελπίζω όλα να πάνε καλά στη κάθε μία μας. 

• Μου αρέσει 8
  • Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 said:

Καλημέρα κορίτσια μου 

@Maria mariaaΜαρία μου δε φαντάζεσαι πόσο χάρηκα με το που σε είδα κ μας έγραψες. Ότι καλύτερο κοπέλα μου. Είσαι πραγματικά δυνατή. Θέλει δύναμη να πέφτεις κ να σηκώνεσαι να μη το βάζεις κάτω. Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.

@Despoina MarΔεσποινακι μου εγώ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια νομίζω πως το συμβόλαιο σε καλύπτει. Από εδώ κ πέρα πάρε τη γνώμη κάποιου δικηγόρου να σε καθοδηγήσει πριν κάνετε κάποια κινηση.

Να συμπληρώσω πως σας διάβασα όλες και όχι απλά θαυμάζω τις κοπέλες που είχα με τόση υπομονή κ επιμονή για εξωσωματική η έχασαν κάποιο μωρουλι κ ξανά προσπάθησαν αλλά υποκλίνομαι κιόλας. Είστε ηρωίδες. Αυτό το θαύμα μέσα μου αναγνωρίζω και εγώ κ έχω φόβους κάθε μέρα. Γιατί θέλω να το ζήσω να τον φέρω στο κόσμο να γίνω μαμά του. Τα βράδια ήδη Ρον φαντάζομαι δίπλα μου. Ανυπομωνωωω κορίτσια κ ελπίζω όλα να πάνε καλά στη κάθε μία μας. 

Καλημερα Γωγουλα μου!!!

Λοιπον, ελαφρυνω το κλιμα μας ξανα και να σας πω οτι χτες εβαλα και ειδα βιντεακια πώς κανεις μπανιο ενα νεογεννητο! Βρε κοριτσια ειναι μια σταλια το μωρο!!!!!!!! Πώς θα το κανουμε μπανακι;;;; Παντως το εβλεπα ετσι μικρουλι να το πλενουν και ηθελα να μπω να το παρω αγκαλιτσαααααααααααα!!!!!!!!

• Μου αρέσει 5

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα Γωγουλα μου!!!

Λοιπον, ελαφρυνω το κλιμα μας ξανα και να σας πω οτι χτες εβαλα και ειδα βιντεακια πώς κανεις μπανιο ενα νεογεννητο! Βρε κοριτσια ειναι μια σταλια το μωρο!!!!!!!! Πώς θα το κανουμε μπανακι;;;; Παντως το εβλεπα ετσι μικρουλι να το πλενουν και ηθελα να μπω να το παρω αγκαλιτσαααααααααααα!!!!!!!!

Σημερα ξεκινάμε ψωνιααα. Θα κλείσουμε το καρότσι μαςς. Που έχει ξετρελαθεί κ άντρας μου. Κ να του λέω δεν έχουμε καλά πεζοδρόμια θα χωράει?  Κ να μ λέει ίσα ίσα δε θα ξυπνάει το παιδί συνέχεια από τα τράνταγματα. Ααα το καλύτερο επιχείρημα που μου είπε δεν σαν το είπα. Έχει κ θέση για τον εσπρέσο σου. Χαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

yRr5p2.png

6 hours ago, Φραουλίνο said:

Σοφία μου εμένα δεν με έπιανε τσούξιμο απλώς μου έφευγαν λίγο.. Πήγα σήμερα το πρωί και στο μαιευτήριο και μου έκανε ο γιατρός μου αυτό το τεστ με το χαρτάκι για να σιγουρευτουμε ότι δεν είναι αμνιακό και όλα μια χαρά ευτυχώς!! Αυτό που λες εσύ μάλλον είναι ότι το μωρό ενώ κουνιέται πιέζει την κύστη και έχεις την αίσθηση ότι κατουριεσαι.. Και εγώ το παθαίνω αυτό και πάω αλλά κάνω ελάχιστα συγκριτικά με αυτό που νομίζω ότι θέλω! Αυτό μοιάζει με ουρολοιμωξη αλλά δεν είναι γιατί έχω πάθει στο παρελθόν και είναι διαφορετική αίσθηση.. Δεν νομίζω ότι είναι τίποτα ανησυχητικό, είναι πολύ λογική αίσθηση γιατί μεγαλώνει η μήτρα και το μωρό κουνιέται και μαζί κουνάει και την κύστη μας.. 

Εγώ κοριτσι μου όποτε έχω πονακια νιώθω τραβήγματακια δεξιά και αριστερά στους συνδέσμους και κάπως σαν τσιμπήματα χαμηλά στα γεννητικά όργανα (αυτό ανάλογα με τη στάση που κάθομαι). Εμένα ο γιατρός μου λέει ότι είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί μεγαλώνει η μήτρα μας και δεν μου έχει δώσει τίποτα.. Με πιάνουν πολύ περιστασιακά βέβαια και στιγμιαία!Μόνο μετά το σεξ μπορεί να με κρατάει λίγο παραπάνω και να μοιάζει σαν ήπιος πόνος περιόδου αλλά αυτό είναι άλλο και επίσης μου έχει πει ότι είναι φυσιολογικό από τις συσπασεις που κάνει η μήτρα.. 

Εμένα όταν είχα πάθει ουρολοιμωξη παλιά η αίσθηση ήταν σαν μπούκωμα δηλαδή ενώ τελείωνα ενιωθα ότι θέλω και άλλο αλλά δεν είχα και ένιωθα σαν να συσπάται η κύστη.. Και μετά αίμα.. Άστα τραγωδία! Είναι πολύ έντονη η αίσθηση, αυτό που παθαίνω εγώ τώρα είναι πολύ πιο ήπιο αλλά χωρίς πόνο.. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό αυτό που παθαίνεις αλλά ποτε έκανες τελευταία φορά καλλιέργεια ούρων; Δεν σου τη βάζει ο γιατρός σου κάθε μήνα μαζί με τις υπόλοιπες εξετάσεις; 

Καλά αλήθεια τώρα;;; Πραγματική "φιλη" Ειρήνη μου όλες τέτοιους φίλους ψάχνουμε! :evil:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! @Φραουλίνο το περιέγραψες ακριβώς αυτο που παθαίνω! ο πόνος της ουρολοίμωξης δεν συγκρίνεται με τίποτα...αυτό ειναι σαν να μου χώνει κλωτσια η μικρή και νιώθω την κυστη να πιέζεται και να χαλαρώνει καθε λίγο και λιγάκι! αχ αυτά τα κορίτσια, πολύ δραστήρια μας βγήκαν.. ελπίζω να εισαστε όλες καλά, εγω ανυπομονώ αυριο που έχουμε β επιπέδου να δω το κορίτσι μου επιτέλους!!!

@Υβόννη Ειρήνη μου εγω βλέπω μπλογκερς που κάνουν βιντεάκια απο την αρχή με τα συμπτώματα, την πορεία με υπέρηχους κλπ και στο τέλος πως γεννάνε και να σουυυυ τα κλάματα με πιάνουν.. μα τι μικρούλι που είναι οταν γεννιέται...

να έχετε μια όμορφη μέρα κορίτσια μου!!

• Μου αρέσει 3

kEWVp2.png

Just now, Gogo1994 said:

Σημερα ξεκινάμε ψωνιααα. Θα κλείσουμε το καρότσι μαςς. Που έχει ξετρελαθεί κ άντρας μου. Κ να του λέω δεν έχουμε καλά πεζοδρόμια θα χωράει?  Κ να μ λέει ίσα ίσα δε θα ξυπνάει το παιδί συνέχεια από τα τράνταγματα. Ααα το καλύτερο επιχείρημα που μου είπε δεν σαν το είπα. Έχει κ θέση για τον εσπρέσο σου. Χαχαχα

Με το καλο τα ψωνια και καλοριζικο το καροτσι!!!!!!!!!!! Να μας πεις τι θα παρετε αναλυτικα!!!!!

Χαχαχαχχα καλε αυτο δεν ειναι για την καφεδαρα του ειναι για το παγουρακι του μωρου! Χαχαχαχαχα! Να δεις Γωγουλα θα βγαινετε με το μπεμπακο και εναν εσπρεσο διπλα! Μη σιυ πω θα βρει και χωρο και για μια τυροπιτιτσα!!!! Χαχαχα!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Με το καλο τα ψωνια και καλοριζικο το καροτσι!!!!!!!!!!! Να μας πεις τι θα παρετε αναλυτικα!!!!!

Χαχαχαχχα καλε αυτο δεν ειναι για την καφεδαρα του ειναι για το παγουρακι του μωρου! Χαχαχαχαχα! Να δεις Γωγουλα θα βγαινετε με το μπεμπακο και εναν εσπρεσο διπλα! Μη σιυ πω θα βρει και χωρο και για μια τυροπιτιτσα!!!! Χαχαχα!

Χαχαχχα καλέ το μπιμπερό ας το κρατάει το μωρό δυνατά χεράκια έχει από ότι βλέπω η κοιλιά πάει πάνω κάτω τις τελευταίες μερούλες... Έλιωσα Υβόννη μου.Η θα νομίζουν ότι δίνω στο παιδί καφέ...

Ααα βασική ερώτηση ρε κορίτσια την 26 βδομάδα ανοίγουν τα ματάκια τους? 

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, Sofaki_88 said:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! @Φραουλίνο το περιέγραψες ακριβώς αυτο που παθαίνω! ο πόνος της ουρολοίμωξης δεν συγκρίνεται με τίποτα...αυτό ειναι σαν να μου χώνει κλωτσια η μικρή και νιώθω την κυστη να πιέζεται και να χαλαρώνει καθε λίγο και λιγάκι! αχ αυτά τα κορίτσια, πολύ δραστήρια μας βγήκαν.. ελπίζω να εισαστε όλες καλά, εγω ανυπομονώ αυριο που έχουμε β επιπέδου να δω το κορίτσι μου επιτέλους!!!

@Υβόννη Ειρήνη μου εγω βλέπω μπλογκερς που κάνουν βιντεάκια απο την αρχή με τα συμπτώματα, την πορεία με υπέρηχους κλπ και στο τέλος πως γεννάνε και να σουυυυ τα κλάματα με πιάνουν.. μα τι μικρούλι που είναι οταν γεννιέται...

Καλημερα Σοφακι μας!!! Καλη επιτυχια αυριο! Θα ειναι ολα τελεια ειμαι σιγουρη!!!!! Αχ κι εσυ βλεπεις βιντεακια ε; Ερχονται τα μωρακια μας μωρε!!!!!!! Ε καπως θα μαθουμε να τα πλενουμε τί στο καλο; Χιχιχιχιχ

Just now, Gogo1994 said:

Χαχαχχα καλέ το μπιμπερό ας το κρατάει το μωρό δυνατά χεράκια έχει από ότι βλέπω η κοιλιά πάει πάνω κάτω τις τελευταίες μερούλες... Έλιωσα Υβόννη μου.Η θα νομίζουν ότι δίνω στο παιδί καφέ...

Ααα βασική ερώτηση ρε κορίτσια την 26 βδομάδα ανοίγουν τα ματάκια τους? 

Παντως πρακτικος ο μπαμπας σας! Μη χασει και το καφεδακι του! Πολυ γελασα!!!!! Καλα κανετε παντως και παιρνετε το καροτσι πρωτο. Κι εμεις την αλλη βδομαδα λεμε. Μου ειπε η μαια οτι ειναι καλο να το δεις λιγο πώς δουλευει και να το δοκιμασεις λιγο μεσα στο σπιτι, πριν να ερθει το μικρουλι!

Ναι 26 τα ανοιγουν!!!! Κι εγω το διαβασα!!! Και ειναι λεει μπλε ολα τα ματακια στην αρχη! Κουτσουνακιαααααααα!

oz5Vp2.png

Just now, Sofaki_88 είπε:

Καλημέρα Σοφία μου. Ααα αύριο είναι η μέρα σου έχεις ραντεβούδακι με τη κοριτσαρα σου. Τελειααα να μας πεις νεα

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα Σοφακι μας!!! Καλη επιτυχια αυριο! Θα ειναι ολα τελεια ειμαι σιγουρη!!!!! Αχ κι εσυ βλεπεις βιντεακια ε; Ερχονται τα μωρακια μας μωρε!!!!!!! Ε καπως θα μαθουμε να τα πλενουμε τί στο καλο; Χιχιχιχιχ

Παντως πρακτικος ο μπαμπας σας! Μη χασει και το καφεδακι του! Πολυ γελασα!!!!! Καλα κανετε παντως και παιρνετε το καροτσι πρωτο. Κι εμεις την αλλη βδομαδα λεμε. Μου ειπε η μαια οτι ειναι καλο να το δεις λιγο πώς δουλευει και να το δοκιμασεις λιγο μεσα στο σπιτι, πριν να ερθει το μικρουλι!

Ναι 26 τα ανοιγουν!!!! Κι εγω το διαβασα!!! Και ειναι λεει μπλε ολα τα ματακια στην αρχη! Κουτσουνακιαααααααα!

Αρααα τώρα αυτή τη βδομάδα. Τι τελειααα 

yRr5p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χθες βράδυ ήρθαν παλιοι μου συνάδελφοι απ το σπίτι να μου κάνουν παρέα... Ευτυχώς έχω πολλούς ανθρώπους να με σκέφτονται και δεν μένω μόνη. Και ο άντρας μου είναι σχεδόν μόνιμα σε βίντεο κλήση.. Σήμερα ξύπνησα με κάτι ελαφρά πονάκια χαμηλά όποτε με βλέπω να τη βγάζω πάλι ξάπλα..

@Gogo1994 απ ότι διάβασα στην εφαρμογή, στην 26η πρώτο ανοίγουν τα ματάκια τους.. Με το καλό τα ψώνια κορίτσι μου!! Στείλε λεπτομέρειες.. Εντωμεταξύ @Υβόννη κι εγώ για καφέ νόμιζα ότι ήταν και το μπιμπερό το βάζεις στην τσάντα. Χαχαχαχαχαχα ωραία μάνα θα γίνω του λόγου μου..

@Maria mariaa welcome back!! Θυμάμαι την ιστορία σου από τον Απρίλιο.. Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια αυτή τη φορά!!

@Despoina Mar ψάξου καλά με το θέμα του σπιτιού. Μιλά με λογιστή και δικηγόρο. Το συμβόλαιο σου σε καλύπτει σίγουρα και αν δεν λήξει κανείς δεν μπορεί να σε βγάλει. Μην αγχώνεσαι

• Ευχαριστώ 2

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 said:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χθες βράδυ ήρθαν παλιοι μου συνάδελφοι απ το σπίτι να μου κάνουν παρέα... Ευτυχώς έχω πολλούς ανθρώπους να με σκέφτονται και δεν μένω μόνη. Και ο άντρας μου είναι σχεδόν μόνιμα σε βίντεο κλήση.. Σήμερα ξύπνησα με κάτι ελαφρά πονάκια χαμηλά όποτε με βλέπω να τη βγάζω πάλι ξάπλα..

@Gogo1994 απ ότι διάβασα στην εφαρμογή, στην 26η πρώτο ανοίγουν τα ματάκια τους.. Με το καλό τα ψώνια κορίτσι μου!! Στείλε λεπτομέρειες.. Εντωμεταξύ @Υβόννη κι εγώ για καφέ νόμιζα ότι ήταν και το μπιμπερό το βάζεις στην τσάντα. Χαχαχαχαχαχα ωραία μάνα θα γίνω του λόγου μου..

@Maria mariaa welcome back!! Θυμάμαι την ιστορία σου από τον Απρίλιο.. Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια αυτή τη φορά!!

@Despoina Mar ψάξου καλά με το θέμα του σπιτιού. Μιλά με λογιστή και δικηγόρο. Το συμβόλαιο σου σε καλύπτει σίγουρα και αν δεν λήξει κανείς δεν μπορεί να σε βγάλει. Μην αγχώνεσαι και μην 

Τελεια Ειρηνακι μου!!!!! Χαιρομαι που εχεις παρεουλα!! Μα τί καλα! Να ξεκουραστεις σημερα!

Χαχαχαχα βρε λετε επειδη δεν πινω καφε εγω να μη το σκεφτηκα; Καφεδακι εμεις και δε βαριεσαι, πινουν και στο σπιτι νερο  ή γαλα τα παιδια σιγα! Χαχαχαχαχα! Καλα μην κανω κι εγω την εξυπνη, που νομιζα οτι τα ζιπουνακια τα κοντομανικα (καταρχην δεν ηξερα οτι ειναι αυτα τα ζιπουνακια) ειναι για το καλοκαιρι χαχαχα! Δεν σκεφτηκα οτι ειναι το φανελακι! Θα το πουντιαζα το παιδι η κακουργα μανα!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Τελεια Ειρηνακι μου!!!!! Χαιρομαι που εχεις παρεουλα!! Μα τί καλα! Να ξεκουραστεις σημερα!

Χαχαχαχα βρε λετε επειδη δεν πινω καφε εγω να μη το σκεφτηκα; Καφεδακι εμεις και δε βαριεσαι, πινουν και στο σπιτι νερο  ή γαλα τα παιδια σιγα! Χαχαχαχαχα! Καλα μην κανω κι εγω την εξυπνη, που νομιζα οτι τα ζιπουνακια τα κοντομανικα (καταρχην δεν ηξερα οτι ειναι αυτα τα ζιπουνακια) ειναι για το καλοκαιρι χαχαχα! Δεν σκεφτηκα οτι ειναι το φανελακι! Θα το πουντιαζα το παιδι η κακουργα μανα!

@Eirini1988

@Υβόννη

Θα ρωτήσω τον άντρα μου που ξέρει κορίτσια μήπως κ το δυχτακι κάτω η θήκη είναι για τυροπιτουλες η κανένα σουβλάκι μετά τη βόλτα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

yRr5p2.png

καλημεεερα κορίτσια!!!

να έχουμε μια καλή κ ηρεμη ημέρα όλες εύχομαι!!

Just now, Gogo1994 είπε:

Ζηλεύω!!!τα μπεμπέ ψώνια είναι εθιστικά ..παίρνεις κάτι κ αμέσως βάζεις στο μάτι κάτι άλλο..χθες καθόμουν κ κοιτουσα ο,τι πήραμε κ είχα τρελή χαρά..στο τέλος εξαντλήθηκα από τη χαρά μου..ο άντρας μου πάλι τα βλέπει όλα «απλά πράγματα»..ότι οκ δεν έχουν κ κάτι τρελό !!!μονο με τα φορμάκια συγκινήθηκε..

καλα ψώνια κορίτσι μου!ευχομαι να το ευχαριστηθείτε με την ψυχη σας

Just now, Sousamaki είπε:

καλημεεερα κορίτσια!!!

να έχουμε μια καλή κ ηρεμη ημέρα όλες εύχομαι!!

Ζηλεύω!!!τα μπεμπέ ψώνια είναι εθιστικά ..παίρνεις κάτι κ αμέσως βάζεις στο μάτι κάτι άλλο..χθες καθόμουν κ κοιτουσα ο,τι πήραμε κ είχα τρελή χαρά..στο τέλος εξαντλήθηκα από τη χαρά μου..ο άντρας μου πάλι τα βλέπει όλα «απλά πράγματα»..ότι οκ δεν έχουν κ κάτι τρελό !!!μονο με τα φορμάκια συγκινήθηκε..

καλα ψώνια κορίτσι μου!ευχομαι να το ευχαριστηθείτε με την ψυχη σας

Ευχαριστώωω κοπέλα μου. Θέλουμε ένα ένα να το βγάζουμε από τη λίστα γιατί κ με τη δουλειά του άντρα μου δεν είναι εύκολο να πάμε μαζί στα μαγαζιά οπότε όταν μπορούμε θα το κάνουμε ένα ένα. 

Να τα κοιτάς κ να τα ξανά κοιτάς όσο θελειςςςς να γεμίζεις χαρά κορίτσι μου. Με γεια σας

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ευχαριστώωω κοπέλα μου. Θέλουμε ένα ένα να το βγάζουμε από τη λίστα γιατί κ με τη δουλειά του άντρα μου δεν είναι εύκολο να πάμε μαζί στα μαγαζιά οπότε όταν μπορούμε θα το κάνουμε ένα ένα. 

Να τα κοιτάς κ να τα ξανά κοιτάς όσο θελειςςςς να γεμίζεις χαρά κορίτσι μου. Με γεια σας

Αν δείτε κάτι καλό πείτε μας!!!

επισης ήθελα να ρωτήσω..σκέφτεστε να πάρετε αποστειρωτη κτλ;

Καλημεραααααα!!!!!!

@Υβόννη  μου τα ίδια έλεγα και εγώ... πως θα τον πιάνω Παναγία μου! Σε πληροφορώ πως από το πρώτο δευτερόλεπτο που τον πήρα στα χέρια μου σπίτι ήξερα τι να κάνω... ο άντρας μου για να τον πλύνει έφτασε 3 μηνών!

@Maria mariaa κοριτσάκι μου σου εύχομαι ολόψυχα μια τελειομηνη κύηση και με ένα υγιέστατο μωρακι!!!! Μπράβο σου!!!

5 ώρες πρίν, demifilol είπε:

Μαριαααααααα μου καλως ήρθες ξανά !!!περιμενα πως και πως να μας ξαναγράψεις!!!σου ευχομαι μια όμορφη κυηση ,,,κ υπομονη με τις ενέσεις !!γινονται για το καλό σας !!!Αυτη η ομάδα είναι κ η δίκη σου κ θα χαρούμε να σε έχουμε κοντά μας !!!

Εμένα ν μην με ευχαριστείς ,,,είσαι αξια θαυμασμού,δύναμης κ αισιοδοξίας !!!Καταφερες να μετατρέψεις τη λύπη σε χαρά !!!Ειλικρινα σου ευχομαι ολόψυχα να  σου έρθουν ολα ρόδινα στη ζωή !!!

Ωραία χαιρομαι που πας καλύτερα !να προσεχείς κ ν ακούς τον γιατρό σου !Να πας κ τη βολτούλα ν ανέβεις κ ψυχολογικά !οταν έρθει εκείνη η ώρα ,θα το ζήσεις !!Μην το σκέφτεσαι από τωρα !!

Δεσποινακι μ μην στεναχωριέσαι σε παρακαλώ,θα βρεθεί λύση !ασε που πιστεύω ότι επειδή θα το δει κάποιος Δ σημαίνει ότι θα το αγοράσει κιόλας !!!

Υβοννη κ Αλκυόνη μου μιλάτε τόσο ωραία ,με συγκινήσατε !!ειστε αξιες να γίνεται μανούλες !!Και ευχομαι κάθε γυναίκα να ζήσει τη μητρότητα με οποίο τρόπο μπορέσει !!!

Δυστυχως υπάρχουν άνθρωποι που μιλανε χωρίς να σκέφτονται !Δεν πρόκειται να ξεχάσω μετά από δυο αποβολές/γέννες μια συνομήλικη μου μου είπε :ααα και εσυ εάν προσεχές ,τωρα θα είχες τα μωρά σου !!!Πρώτη φορά ήθελα να τα σπάσω ολα ενω γενικά Δ δίνω σημασια ,,με χτύπησε σε αδύναμο σημείο !!!Φυσικα δαγκώθηκα έκλαψα από τα νεύρα μ και έφυγα ουρλιαζοντας ότι δεν λένε τέτοια λόγια σε μια γυναίκα που έχει χάσει τα παιδιά της !Μέσα σε 3χρ χάνει δυο παιδιά στον 6ο μήνα και στον 4ο !νομιζω έκλαψα πολύ όταν το έμαθα !!δεν ήθελα με τίποτε να συμβεί σε κανεναν αυτό !!!περιεργα σενάρια μ έπαιξε η ζωή !χιλιες φορές ν με πλήγωνε ξανά παρα ν γίνει αυτό !δεν σας κρύβω ότι ένιωσα τύψεις ,,Να μην απαντούσα ,,Δ ξέρω ,,,ακόμα Δ το έχω επεξεργαστεί καλα μέσα μου ,,,φυσικά όταν κοιταχτηκαμε ξανά ,,,φάνηκε η αλληλοκατανόηση στις ματιές μας αλλα κ στα λόγια μας !Ένα είναι το σίγουρο ,πήρα το μάθημα μου :να μην απαντάω ,δεν αξίζει να χαλιεσαι για κανεναν !!!

Δήμητρα μου κοριτσάρα μου!!! Ξέρεις πόσες φορές από την πίκρα μου ευχήθηκα σε κάποια που μου την είπε για το γεγονός ότι ευθύνομαι εγώ που δεν κάνω υγιή παιδιά ,να πάθει τα ίδια με μένα;; Σε καταλαβαίνω απόλυτα ψυχή μου !!!!

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...