Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Despoina Mar said:

Η μόνη λυση ειναι τ δάνειο γτ δεν υπάρχει τπτ αξιόλογο εδώ κοντά.. Τ ν πω ρε κορίτσια θα φανεί ΙΙ!! 

Δεσποιμακι ισως εγινε για καλο αυτο για να εχετε δικο σας σπιτι. Ποτε δεν ξερεις. Οι ιδιοκτητες αφου εχουν χρηματα ισως κατεβασουν την τιμη λιγο. Για να δουμε! Κανε το σταυρο σου εσυ και θα βρεθει μια λυση. Θα δεις! Οκ δεν ειστε για αγορες το καταλαβαινω αλλα ισως με ενα καλο διακανονισμο να ειστε καλα και με το δανειο. Μακαρι να πανε ολα καλα. Να μας πεις νεα. Μη στεναχωριεσαι εσυ τωρα στην κατασταση σου, ναι; Θα δεις θα δας φερει γουρι η μπεμπα σας!!!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Despoina Mar προσπαθησε να είσαι αισιοδοξη κ ψύχραιμη!!

ευχομαι να πάνε όλα καλά κ αφού σας αρέσει κ σαν σπίτι να βρεθεί ο πιο ευνοϊκός για εσάς τρόπος βα το αποκτήσετε κ να το χαρειτε!!

ειναι δύσκολο, το ξέρω, όταν προκύπτουν πολλά μέτωπα μαζί αλλά θα τα καταφέρετε..ο θεός κανέναν δεν αφήνει!μη φοβάσαι !ολα καλά θα πάνε..

• Ευχαριστώ 1

Just now, Alkyoni said:

Ένα θα σου πω... ξεκινάω να διαβάζω κ τα πρώτα δάκρυα αρχίζουν να κυλάνε κ σε λίγα μόλις λεπτά ξεκινάω να γελάω με το «τραγικός ο τύπος πάντως...»

Ειρηνακι μου από εμένα έχεις μια μεγάλη αγκαλιά! Έχεις τον τρόπο σου βρε παιδάκι μου ν ελαφρώνεις την ψυχή μου! Εύχομαι ο Άγιος Ραφαηλ να προστατεύει πάντα εσάς κ το παιδάκι σας! 

Φατσακι αγκαλιτσας και συγκινησης που δεν εχει αυτο το φορουμ!!!! Με εμας επρεπε να φτιαξουν εξτρα φατσακια! Να εκφραστουμε οι γυναικες!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Despoina Mar είπε:

Γεια σας κορίτσια μ για τις θειες κ όλους εκείνους π σχολιάζουν κ δεν τους κόβει καθόλου κερνάω ξυδακι χαχα.. Υπάρχουν απίστευτοι άνθρωποι τελικά.. Κορίτσια μ με συγκινήσατε με τις ιστορίες εξωσωματικης σας είστε αξίες θαυμασμου!! Κ ας αρχίσω τώρα τ δικά μ μελαγχολικά νέα.. Πριν 1.5 περιπου μήνα όσες θυμάστε μετακομισαμε ξαφνικά πριν τ γάμο γτ βρέθηκε ένα τέλειο σπίτι στο χωριό π ζουμε π αρχικά το πουλωσαν αλλά επειδή δεν τ έπαιρνε κανεις είπαν ν τ νοικιάσουν μας ενημέρωσαν όμως ότι αν βρεθεί καποιος ν τ αγορασει  θέλουν να τ ξεφορτωθουν(εχουν πολλα λεφτα αυτοί) Μεγάλο καινουριο με κήπο(τον οποίο σπειραμε εμείς γκαζόν κ κυπαρίσσια τώρα) κάναμε συμβόλαιο για ένα χρόνο λοιπόν.. Σμρ χτυπάει τ κινητό τ άντρα μ κ μαντέψτε! Ενδιαφέρεται κάποιος κ θ έρθει ν τ δει τον Αυγουστο.. Εντωμεταξυ στ χωριό δεν υπάρχει τπτ καλυτερο Γ αγορά η ενοικίαση κ ουτε στα τριγυρω χωριά.. Όλα τ νέα ζευγάρια έχουν προβλημα στο να βρουν κάτι κ κάποιοι κατά φευγουν στο να χτίσουν δικό τους.. Στεναχωρέθηκα με παρα πολυ είμαστε στη σκέψη ν παρουμε δάνειο αλλά κ παλι δεν είναι σίγουρο Αν μας τ δώσουν.. Κ αν παει στραβά κ αυτό ειλικρινά δεν ξέρω π θ καταληξουμε:(

Κοπελα μου πριν λήξει το συμβόλαιο δε μπορεί να σας βγάλει κανένας. Επίσης έχω την εντύπωση ότι και 1 χρόνο να ειναι το συμβόλαιο ισχύει για τρία. Και εμείς ειχαμε ένα χρόνο και το ήθελε ο ιδιοκτήτης για ιδιοκατοικηση και τελικά μας έβγαλε στα τρία χρόνια. Για να μη σχολιασω οτι και λόγω εγκυμοσυνης μπορείτε να το καθυστερήσετε και άλλο. Ρωτήστε έναν λογιστή.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Δέσποινα μου έχει δίκιο η Ρεμπέκα, όσο διαρκεί το συμβόλαιο δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα, επιπλέον σιωπηρά παίρνει παράταση άλλο ένα ! Μη βιαστείτε για δάνεια... ακόμα και τώρα να σας κάνει έξωση σε 2 χρόνια θα τα καταφέρει να σας βγάλει. Συμβουλευτείτε και ένα δικηγόρο! Εφόσον έχετε κάνει αποδοχή μισθωτηρίου είστε υπερκαλυμμένοι!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

@Despoina Mar κοπέλα μου όσο έχεις συμβόλαιο δεν έχεις να φοβηθεις τίποτα,δεν μπορεί να σας διώξει.εκτος αν υπήρχε κάπου στο συμβόλαιο που υπογράψατε αυτή η επισήμανση,αν όλο αυτό ήταν προφορικό,δεν μπορεί να σας κάνει κάτι.μην βιαστείς να πάρετε δάνειο κ γενικά μην αγχωθεις στην κατάσταση σου.το ίδιο είχε συμβεί κ σε ένα φιλικό μας ζευγάρι κ μάλιστα όταν ήταν έγκυος η κοπέλα κ τώρα το παιδάκι τους είναι 2 χρόνων κ μένουν ακόμα σε αυτό το σπίτι(είναι το ζευγάρι που σας έλεγα ότι βγήκαμε στα γενέθλια μου) .θα δεις ότι όλα καλά θα πάνε.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

8 ώρες πρίν, Sofaki_88 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!! και εγω είμαι απο αυτές που δουλεύουν φουλ, μακάρι να πήγαινα μια βολτίτσα και εγω...αχ σας ζηλευω! ;)  εμείς κορίτσια μάλλον καταλήξαμε στο Joolz Day 3. ακριβούτσικο μεν αλλά ο άντρας μου με έχει τρελάνει. όλη μερα διαβάζει στο ιντερνετ και βλεπει βιντεακια και κάνει συγκρίσεις και μετράει κλειστο ανοιχτό! εχει πορωθεί! και αφου το θέλει τόσο και ειμαστε πολυ της βόλτας εδω στην εξοχη, σχεδον καθε απογευμα ειμαστε έξω, ειπαμε να πάρουμε κάτι καλο.

για αυτό που λεγατε χθες, ρε κορίτσια με επιασε και μενα και φοβήθηκα. 1η φορα χθες. ενα τσουξιμο μικρο και σαν σπρωξιμο κάτω χαμηλά και νόμιζα πως θα μου φυγουν. έγινε 3-4 φορές στην βολτα και οταν ξάπλωσα να κοιμηθώ με επιασε αρκετες φορες και ενιωθα οτι θα μου φύγουν πραγματικά! λες και κάτι μου πιέζε την κύστη. είναι ανυσηχητικό πιστεύετε; θα ρωτήσω και την Παρασκευη τον γιατρο που θα παω. Βέβαια η μικρη τις τελευταίες μέρες είναι πάρα πολυ δραστήρια, δεν ηρεμεί παρα μόνο οταν δουλευω...

Σοφία μου εμένα δεν με έπιανε τσούξιμο απλώς μου έφευγαν λίγο.. Πήγα σήμερα το πρωί και στο μαιευτήριο και μου έκανε ο γιατρός μου αυτό το τεστ με το χαρτάκι για να σιγουρευτουμε ότι δεν είναι αμνιακό και όλα μια χαρά ευτυχώς!! Αυτό που λες εσύ μάλλον είναι ότι το μωρό ενώ κουνιέται πιέζει την κύστη και έχεις την αίσθηση ότι κατουριεσαι.. Και εγώ το παθαίνω αυτό και πάω αλλά κάνω ελάχιστα συγκριτικά με αυτό που νομίζω ότι θέλω! Αυτό μοιάζει με ουρολοιμωξη αλλά δεν είναι γιατί έχω πάθει στο παρελθόν και είναι διαφορετική αίσθηση.. Δεν νομίζω ότι είναι τίποτα ανησυχητικό, είναι πολύ λογική αίσθηση γιατί μεγαλώνει η μήτρα και το μωρό κουνιέται και μαζί κουνάει και την κύστη μας.. 

7 ώρες πρίν, Alkyoni είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα! 
@Depykal με το καλό να πας στο γιατρό!!! Περιμένουμε νέα!

Ξεκινήσαμε κ εμείς να  κάνουμε έρευνα αγοράς για καρότσι, λίκνο, κ καθισματάκι αυτοκινήτου. Ρίξαμε μια ματια στο Ίντερνετ αλλά ειπαμε να πάμε σε μαγαζί να τα δούμε κ από κοντά. Έχω κρατήσει σημειώσεις με όλες τις προτάσεις σας.
Εχω μιλήσει στον καλό μου για εσάς κ έχει ξεκινήσει κ με ρωτάει. « τα κορίτσια τι λένε;» Πλάκα έχει χαχα 

Κοριτσια μου από χθες νιώθω κάποιες ενοχλήσεις χαμηλά σαν τραβηγματακια. Πήρα τον γιατρό τηλ κ μου είπε να αυξήσω το μαγνήσιο. 
Εσεις τι ακριβώς νιώθατε όταν είχατε πονάκια κ τι σας είπε ο γιατρός σας; 
Αλλη μια εβδομάδα για την β επιπέδου. 
Ανυπομονω τόσο πολύ 

Εγώ κοριτσι μου όποτε έχω πονακια νιώθω τραβήγματακια δεξιά και αριστερά στους συνδέσμους και κάπως σαν τσιμπήματα χαμηλά στα γεννητικά όργανα (αυτό ανάλογα με τη στάση που κάθομαι). Εμένα ο γιατρός μου λέει ότι είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί μεγαλώνει η μήτρα μας και δεν μου έχει δώσει τίποτα.. Με πιάνουν πολύ περιστασιακά βέβαια και στιγμιαία!Μόνο μετά το σεξ μπορεί να με κρατάει λίγο παραπάνω και να μοιάζει σαν ήπιος πόνος περιόδου αλλά αυτό είναι άλλο και επίσης μου έχει πει ότι είναι φυσιολογικό από τις συσπασεις που κάνει η μήτρα.. 

6 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια πως ακριβώς είναι το τσούξιμο που νιώθετε?  Μόλις ένιωσα κ εγώ μετά τα ουρα αλλά ελάχιστο. Μήπως να κάνω καμμια καλλιέργεια ουρων λέω... Μην είναι καμμια ουρολοιμωξη να τη προλάβω 

Εμένα όταν είχα πάθει ουρολοιμωξη παλιά η αίσθηση ήταν σαν μπούκωμα δηλαδή ενώ τελείωνα ενιωθα ότι θέλω και άλλο αλλά δεν είχα και ένιωθα σαν να συσπάται η κύστη.. Και μετά αίμα.. Άστα τραγωδία! Είναι πολύ έντονη η αίσθηση, αυτό που παθαίνω εγώ τώρα είναι πολύ πιο ήπιο αλλά χωρίς πόνο.. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό αυτό που παθαίνεις αλλά ποτε έκανες τελευταία φορά καλλιέργεια ούρων; Δεν σου τη βάζει ο γιατρός σου κάθε μήνα μαζί με τις υπόλοιπες εξετάσεις; 

4 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Καλα εμενα Αλκυονη μου μια "φιλη" με εχει πρηξει με την εξωσωματικη! Κατι λεγαμε για τη γιογκα "αχ εγω στη θεση σου δε θα εκανα γιογκα, ειδικα μετα απο εξωσωματικη". "Μη ρισκαρεις να γεννησεις φυσιολογικα, εισαι και απο εξωσωματικη". "Δε νομιζω να κανεις σεξ, εισαι απο εξωσωματικη". "Αγορι το μωρο ε; Λες να εχει κληρονομησει την ολιγοσπερμια του πατερα του;" Τι ζόρι τραβας κοπελια;;;;;;; Λες και δεν εχουμε γιατρους να ρωταμε! Μετα μου ειπε κιολας με βλεμμα μυστικοπαθειας "στο παιδι θα μιλησετε για την εξωσωματικη"; Εκει ομως απαντησε ο αντρας μου! Της λεει "εννοειται και θα μιλησουμε, ετσι οταν θα μαθει για το σεξ να εχει την ψευδαισθηση οτι δεν το εχουμε κανει ποτε και να μην το στοιχειωσουμε με την ιδεα των γονιων του να π@διουνται"! Χαχαχαχα! Ε μα το ηθελε! Μας επρηξε!

Καλά αλήθεια τώρα;;; Πραγματική "φιλη" Ειρήνη μου όλες τέτοιους φίλους ψάχνουμε! :evil:

4 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Μαρακι μου τι ακουσες κι εσυ κοριτσακι μου...Εβγαλαν και πορισμα οι ηλιθιες για τα αυγα σου! Καλα εκανες και ξεκοψες, δεν θελουμε κανεναν να μας λεει τι μπορει και τι οχι το σωμα μας. Και στη δυσκολια μας θελουμε ανθρωπους να μας στηριξουν οχι να μας τονιζουν τις φοβιες μας...Μακρια λοιπον τετοια ατομα...Στο ειπα και χτες με την καμπυλη! Λατρευω οταν η ζωη εκπλησει τα στατιστικα της ιατρικης! Πανω απ'ολα ειναι ο Θεος και αν αυτος θελει, ολα γινονται!

Εγω νομιζω ολες οι γυναικες ειναι αξιες σεβασμου. Ειτε ηρθε με ενεσεις, ειτε με εκχυση, ειτε με απειρα τεστ ωορρηξιας, ειτε απλα ηρθε σε μια στιγμη ερωτα ενα παιδακι στην κοιλιτσα μας, για μενα ο πραγματικος αγωνας και αυτο που πραγματικα μετραει ειναι να μεγαλωσεις σωστα ενα παιδι. Αυτο ειναι το θεμα! Να βγαλεις εναν ανθρωπο λειτουργικο στην κοινωνια! Να μεγαλωσεις ενα παιδι με ασφαλεια και αγαπη! 

Οταν πηγα πρωτη φορα στο κεντρο εξωσωματικης, θυμαμαι ετρεμα σαν το ψαρι. Η πιεση στα υψη, αφου με μετρησαν ξανα και ξανα μεχρι να πεσει. Φοβομουν πολυ δεν ξερω γιατι. Βασικα ξερω, επειδη ειμαι φοβιτσιαρα! Σκεφτομουν στη διαδρομη στο μετρο θυμαμαι "τα παιδια πρεπει να ερχονται απο αγαπη". Οταν πηγαμε εκει και ειδα και αλλα ζευγαρια, να ειναι χερι χερι τα περισσοτερα απο αυτα, οταν ειδα το χερι το αντρα μου γυρω μου να με χαιδευει, τοτε ηξερα οτι αυτο που σκεφτομουν, το "τα παιδια πρεπει να ερχοναι απο αγαπη" ειναι οντως το σωστο και οντως ισχυει ειτε πεφτεις στο κρεβατι με τον ανθρωπο σου ειτε προσπαθειτε να βγαλετε ακρη με τις οδηγιες των ενεσεων στα Γερμανικα και ψαχνετε βιντεακια στο youtube για να κανετε τη ρημαδοενεση!

Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι κοριτσι μου γλυκό!!! Τι σημασία έχει αν μία μανούλα έκανε παιδί με φυσική σύλληψη ή εξωσωματική;; Ίσα ίσα το να έχεις περάσει από αυτή τη διαδικασία και κάποιες γυναίκες ξανά και ξανά δείχνει πόσο πολύ το θέλεις και πόσο έτοιμη είσαι γι'αυτό που έρχεται! 

@MumMaria μου δεν σχολιάζω καν την ατάκα για τα αυγουλακια, εμετός τα κορίτσια! 

2 ώρες πρίν, Despoina Mar είπε:

Γεια σας κορίτσια μ για τις θειες κ όλους εκείνους π σχολιάζουν κ δεν τους κόβει καθόλου κερνάω ξυδακι χαχα.. Υπάρχουν απίστευτοι άνθρωποι τελικά.. Κορίτσια μ με συγκινήσατε με τις ιστορίες εξωσωματικης σας είστε αξίες θαυμασμου!! Κ ας αρχίσω τώρα τ δικά μ μελαγχολικά νέα.. Πριν 1.5 περιπου μήνα όσες θυμάστε μετακομισαμε ξαφνικά πριν τ γάμο γτ βρέθηκε ένα τέλειο σπίτι στο χωριό π ζουμε π αρχικά το πουλωσαν αλλά επειδή δεν τ έπαιρνε κανεις είπαν ν τ νοικιάσουν μας ενημέρωσαν όμως ότι αν βρεθεί καποιος ν τ αγορασει  θέλουν να τ ξεφορτωθουν(εχουν πολλα λεφτα αυτοί) Μεγάλο καινουριο με κήπο(τον οποίο σπειραμε εμείς γκαζόν κ κυπαρίσσια τώρα) κάναμε συμβόλαιο για ένα χρόνο λοιπόν.. Σμρ χτυπάει τ κινητό τ άντρα μ κ μαντέψτε! Ενδιαφέρεται κάποιος κ θ έρθει ν τ δει τον Αυγουστο.. Εντωμεταξυ στ χωριό δεν υπάρχει τπτ καλυτερο Γ αγορά η ενοικίαση κ ουτε στα τριγυρω χωριά.. Όλα τ νέα ζευγάρια έχουν προβλημα στο να βρουν κάτι κ κάποιοι κατά φευγουν στο να χτίσουν δικό τους.. Στεναχωρέθηκα με παρα πολυ είμαστε στη σκέψη ν παρουμε δάνειο αλλά κ παλι δεν είναι σίγουρο Αν μας τ δώσουν.. Κ αν παει στραβά κ αυτό ειλικρινά δεν ξέρω π θ καταληξουμε:(

Κορίτσι μου τι κρίμα, μακάρι να μην γίνει αυτό! Δοκιμάστε για δάνειο εμάς μας εγκρίθηκε πριν λίγο καιρό γενικά έχουν αρχίσει και δίνουν πάλι αν υπάρχει ένα καλό εισόδημα και ανάλογα βέβαια και τι ποσό θέλετε αλλά δεν έχετε τίποτα να χάσετε! Στο κάτω κάτω αντί για ενοίκιο θα δίνεται τη δόση του δανείου και θα είναι δικό σας το σπίτι.. 

Όταν είχε συμβεί αυτό στους γονείς μου παλιότερα και πήγαιναν κάποιοι να δουν το σπίτι τους για να το αγοράσουν έλεγε η μαμά μου "ναι ναιιι πολύ ωραίο σπίτι βέβαια με τόσο αέρα σε παίρνει και σε σηκώνει εδώ πάνω" και "ναι ναιιι λύκους να μην είχε που κατεβαίνουν από το δάσος θα ήταν ιδανικό" χάχαχαχα Δεν ξέρω αν έπιασαν αυτά τα κόλπα αλλά ακόμα στο ίδιο σπίτι μενουν και δεν έχει πουληθεί.. Βέβαια δεν μπορούν να πάρουν στεγαστικό λόγω ηλικίας οπότε δεν μπορούν να το αγοράσουν οι ίδιοι..

Εγω το θέμα του συμβολαίου το ξέρω λίγο διαφορετικά από ότι λένε τα κορίτσια βέβαια, γιατί πουλάμε τώρα ένα σπίτι με τον άντρα μου που έχει άνθρωπο μέσα με συμβόλαιο.. Εμείς περιμένουμε να λήξει και τον έχουμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό αλλά από ηθικής απόψεως.. Νομικά όπως μας έχουν ενημερώσει, μπορούμε να το πουλήσουμε κανονικότατα και ο νέος ιδιοκτήτης να τον βγάλει τον ενοικιαστή για ιδιοκατοικηση αν το θέλει για τον εαυτό του.. Βέβαια εμάς ο δικός μας είναι πολλά χρόνια μέσα οπότε τον βγάζει κάποιος για ιδιοκατοικηση ανά πάσα στιγμή, αυτό που λένε τα κορίτσια ότι μετράει παραπάνω ο πρώτος χρόνος δεν το ξέρω καθόλου οπότε μη σου πω και βλακειες χωρίς λόγο.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Φραουλίνο είπε:

Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι κοριτσι μου γλυκό!!! Τι σημασία έχει αν μία μανούλα έκανε παιδί με φυσική σύλληψη ή εξωσωματική;; Ίσα ίσα το να έχεις περάσει από αυτή τη διαδικασία και κάποιες γυναίκες ξανά και ξανά δείχνει πόσο πολύ το θέλεις και πόσο έτοιμη είσαι γι'αυτό που έρχεται! 

Κορίτσι μου τι κρίμα, μακάρι να μην γίνει αυτό! Δοκιμάστε για δάνειο εμάς μας εγκρίθηκε πριν λίγο καιρό γενικά έχουν αρχίσει και δίνουν πάλι αν υπάρχει ένα καλό εισόδημα και ανάλογα βέβαια και τι ποσό θέλετε αλλά δεν έχετε τίποτα να χάσετε! Στο κάτω κάτω αντί για ενοίκιο θα δίνεται τη δόση του δανείου και θα είναι δικό σας το σπίτι.. 

Όταν είχε συμβεί αυτό στους γονείς μου παλιότερα και πήγαιναν κάποιοι να δουν το σπίτι τους για να το αγοράσουν έλεγε η μαμά μου "ναι ναιιι πολύ ωραίο σπίτι βέβαια με τόσο αέρα σε παίρνει και σε σηκώνει εδώ πάνω" και "ναι ναιιι λύκους να μην είχε που κατεβαίνουν από το δάσος θα ήταν ιδανικό" χάχαχαχα Δεν ξέρω αν έπιασαν αυτά τα κόλπα αλλά ακόμα στο ίδιο σπίτι μενουν και δεν έχει πουληθεί.. Βέβαια δεν μπορούν να πάρουν στεγαστικό λόγω ηλικίας οπότε δεν μπορούν να το αγοράσουν οι ίδιοι..

Εγω το θέμα του συμβολαίου το ξέρω λίγο διαφορετικά από ότι λένε τα κορίτσια βέβαια, γιατί πουλάμε τώρα ένα σπίτι με τον άντρα μου που έχει άνθρωπο μέσα με συμβόλαιο.. Εμείς περιμένουμε να λήξει και τον έχουμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό αλλά από ηθικής απόψεως.. Νομικά όπως μας έχουν ενημερώσει, μπορούμε να το πουλήσουμε κανονικότατα και ο νέος ιδιοκτήτης να τον βγάλει τον ενοικιαστή για ιδιοκατοικηση αν το θέλει για τον εαυτό του.. Βέβαια εμάς ο δικός μας είναι πολλά χρόνια μέσα οπότε τον βγάζει κάποιος για ιδιοκατοικηση ανά πάσα στιγμή, αυτό που λένε τα κορίτσια ότι μετράει παραπάνω ο πρώτος χρόνος δεν το ξέρω καθόλου οπότε μη σου πω και βλακειες χωρίς λόγο.. 

Αν ο ενοικιαστής είναι πολλά χρόνια μέσα λογικα μπορεί να τον βγάλει.. Και εμεις οταν κλεισαμε τριετια φυγαμε. Αλλά η @Despoina Mar μόλις μετακόμισε! Το μονο που πρεπει να τσεκαρει είναι να μην υπάρχει κάποιος τετοιος ορος στο μισθωτήριο! Αλλιώς είναι καλυμμένη. Και μεχρι τοτε θα εχει ξενερώσει να περιμενει ο επίδοξος αγοραστής :-P

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

On 21/7/2020 at 1:32 ΠΜ, Rebecca85 είπε:

@Alkyoni εγώ κάνω την ivor την 3500. Πονάω κάθε φορα και βγαζω αιμα. Βαζω μετά χαζαπλαστ ακόμα και γάζα καμία φορά για να σταματησει. Και εμένα δεν μου είχαν πει για προγραμματισμένο  μέχρι που τους ρώτησα γιατί το είχα ακούσει σε άλλη περίπτωση. Βεβαια αν θέλεις να γεννήσεις χωρίς επισκληριδιο δεν υπάρχει θέμα.

Καλησπέρα κορίτσια ήμουν στν φόρουμ σας μέχρι τν Απρίλιο..τώρα είμαι πάλι έγκυος..Έχω θρομβοφιλια και εχτές γύρισα από την αιματολόγο μου κ.Πηγαδιτου λέγεται εγω κάνω ένεση την ινοχεπ 4,5 αυτή η ένεση είναι 24ωρου  μου ειπε ότι τν Δεκεμβρίο να παω να με ξαναδεί γιατί θα μου δώσει ένεση για να έχει 12ωρη ισχύει( θα κάνω δυο την ημέρα ) ετσι εάν χρειαστεί να γεννήσεις φυσιολογικά και θέλω να κάνω επισκληρίδειο μπορώ εάν κάνω καισαρική πάλι στην μέση σου κάνουν ένεση και επίσης θα μου δώσει οδηγίες και χαρτιά για τν γυναικολόγο την μαία και τν υπεύθυνο ορόφου αυτά μου ειπε έμενα.Και την συνεχίζεις και ένα μήνα μετά από την γεννά την ένεση.

Υ.Γ Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες σας(παρακολουθώ το φόρουμ σας και χαίρομαι για όλες !!! )

@demifilol Σε ευχαριστω για όλα

• Μου αρέσει 6

Just now, Maria mariaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ήμουν στν φόρουμ σας μέχρι τν Απρίλιο..τώρα είμαι πάλι έγκυος..Έχω θρομβοφιλια και εχτές γύρισα από την αιματολόγο μου κ.Πηγαδιτου λέγεται εγω κάνω ένεση την ινοχεπ 4,5 αυτή η ένεση είναι 24ωρου  μου ειπε ότι τν Δεκεμβρίο να παω να με ξαναδεί γιατί θα μου δώσει ένεση για να έχει 12ωρη ισχύει( θα κάνω δυο την ημέρα ) ετσι εάν χρειαστεί να γεννήσεις φυσιολογικά και θέλω να κάνω επισκληρίδειο μπορώ εάν κάνω καισαρική πάλι στην μέση σου κάνουν ένεση και επίσης θα μου δώσει οδηγίες και χαρτιά για τν γυναικολόγο την μαία και τν υπεύθυνο ορόφου αυτά μου ειπε έμενα.Και την συνεχίζεις και ένα μήνα μετά από την γεννά την ένεση.

Υ.Γ Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες σας(παρακολουθώ το φόρουμ σας και χαίρομαι για όλες !!! )

Καλησπερα Μαρια! Τι καλά που ξαναεισαι εγκυος! Να πανε όλα καλα ευχομαι!! Καλή περίπτωση αυτή η 12ωρη ενεση.. Θα το έχω υπόψιν για το τέλος! Ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Just now, Maria mariaa είπε:

Μαριαααααααα μου καλως ήρθες ξανά !!!περιμενα πως και πως να μας ξαναγράψεις!!!σου ευχομαι μια όμορφη κυηση ,,,κ υπομονη με τις ενέσεις !!γινονται για το καλό σας !!!Αυτη η ομάδα είναι κ η δίκη σου κ θα χαρούμε να σε έχουμε κοντά μας !!!

Εμένα ν μην με ευχαριστείς ,,,είσαι αξια θαυμασμού,δύναμης κ αισιοδοξίας !!!Καταφερες να μετατρέψεις τη λύπη σε χαρά !!!Ειλικρινα σου ευχομαι ολόψυχα να  σου έρθουν ολα ρόδινα στη ζωή !!!

8 ώρες πρίν, Depykal είπε:

Κοριτσια μου γυρισα.. Λοιπον υπαρχει ακομα η εικονα του αιματοματος αλλα ειναι πολυ καλο το οτι δεν εχω αιμα..Μπορω μου ειπε να εχω μια ηπια δραστηριοτητα,να περπαταω λιγο,να παω για καφε κ για μπανιο αμα θελω...μου ειπε ακομα να κοψω το πολυ φαγητο γιατι πηρα 3 κιλα μεσα σε ενα μηνα αλλα ημουν κ ξαπλα...τωρα θα ξαναπαω σε 5 εβδομαδες κ σε 3 θα κανω την β επιπεδου..το μωρο κρυβοταν κ δεν το ειδα πολυ καλα αλλα ηταν μια χαρα..222 γραμμαρια..

Αχ κοριτσια την ωρα που περιμενα να μπω ηρθε μια κοπελα που την πιασανε οι πονοι κ την βαλανε μεσα κ ουρλιαζε...φοβηθηκα η αληθεια ειναι κ νομιζω θα ζητησω επισκληριδιο οταν ερθει η ωρα..

Ωραία χαιρομαι που πας καλύτερα !να προσεχείς κ ν ακούς τον γιατρό σου !Να πας κ τη βολτούλα ν ανέβεις κ ψυχολογικά !οταν έρθει εκείνη η ώρα ,θα το ζήσεις !!Μην το σκέφτεσαι από τωρα !!

πρίν από 43 λεπτά , Despoina Mar είπε:

Μακάρι κορίτσια μ τ ν πω.. Σας ευχαριστω πολυ ολες:x

Δεσποινακι μ μην στεναχωριέσαι σε παρακαλώ,θα βρεθεί λύση !ασε που πιστεύω ότι επειδή θα το δει κάποιος Δ σημαίνει ότι θα το αγοράσει κιόλας !!!

Υβοννη κ Αλκυόνη μου μιλάτε τόσο ωραία ,με συγκινήσατε !!ειστε αξιες να γίνεται μανούλες !!Και ευχομαι κάθε γυναίκα να ζήσει τη μητρότητα με οποίο τρόπο μπορέσει !!!

Δυστυχως υπάρχουν άνθρωποι που μιλανε χωρίς να σκέφτονται !Δεν πρόκειται να ξεχάσω μετά από δυο αποβολές/γέννες μια συνομήλικη μου μου είπε :ααα και εσυ εάν προσεχές ,τωρα θα είχες τα μωρά σου !!!Πρώτη φορά ήθελα να τα σπάσω ολα ενω γενικά Δ δίνω σημασια ,,με χτύπησε σε αδύναμο σημείο !!!Φυσικα δαγκώθηκα έκλαψα από τα νεύρα μ και έφυγα ουρλιαζοντας ότι δεν λένε τέτοια λόγια σε μια γυναίκα που έχει χάσει τα παιδιά της !Μέσα σε 3χρ χάνει δυο παιδιά στον 6ο μήνα και στον 4ο !νομιζω έκλαψα πολύ όταν το έμαθα !!δεν ήθελα με τίποτε να συμβεί σε κανεναν αυτό !!!περιεργα σενάρια μ έπαιξε η ζωή !χιλιες φορές ν με πλήγωνε ξανά παρα ν γίνει αυτό !δεν σας κρύβω ότι ένιωσα τύψεις ,,Να μην απαντούσα ,,Δ ξέρω ,,,ακόμα Δ το έχω επεξεργαστεί καλα μέσα μου ,,,φυσικά όταν κοιταχτηκαμε ξανά ,,,φάνηκε η αλληλοκατανόηση στις ματιές μας αλλα κ στα λόγια μας !Ένα είναι το σίγουρο ,πήρα το μάθημα μου :να μην απαντάω ,δεν αξίζει να χαλιεσαι για κανεναν !!!

• Μου αρέσει 4
  • Λυπημένη/-ος 4

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

1 ώρα πρίν, Φραουλίνο είπε:

Σ ευχαριστώ κοπέλα μ ναι μας τ είπαν κ αυτό.. Γίνεται ν μας βγάλει αν επικαλεστεί κάτι τέτοιο!! 

πρίν από 55 λεπτά , Maria mariaa είπε:

Μπραβο κοπέλα μ είσαι πολυ δυνατή.. Μ τ καλό όλα σ ευχομαι!! 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Καλημερα αγαπημενες μου! Να εχετε ολες μια υπεροχη μερα ευχομαι!!! 

@Φραουλίνο μου μας διαβασες αργα χτες και σε ταραξαμε βραδιατικα! Περασμενα ξεχασμενα ολα αυτα, ας ειναι καλα τα μωρακια μας και δε βαριεσαι για τους αλλους. Εμενα η "φιλη" ειναι κοπελα ενος πολυ καλου μας φιλου, οποτε την τρωμε λιγο στη μαπα! Αλλα πλεον τηβ παιρνω στην πλακα! Γελασα πολυ με τη μαμα σου που δυσφημει το σπιτι για να ξεφορτωθει τους αγοραστες!! Χιχιχιχι!!! Πολυ εξυπνο παντως!!

@Maria mariaa καλωσηρθες ξανα κοριτσακι μου!!!! Να εχεις μια τελεια και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Χαιρομαι παρα πολυ που εισαι εγκυος ξανα!!!!! Τί ωραια νεα!!!! Ελπιζω να εισαι καλα και στην υγεια σου μετα την περιπετεια, που ειμαι σιγουρη! Να πανε ολα τελεια σου ευχομαι απο την καρδια μου!!!!!Επισης τελειες οι πληροφοριες σου για τις αντιπηκτικες. Θα βοηθησουν τα κοριτσια μας πιστευω! Να μεινεις στην ομαδα μας να μιλαμε και να μαθαινουμε νεα σου!!!! 

@demifilolγλυκουλα.μου Δημητρα! Με συγκινησες με την ιστορια σου...Μην εχεις τυψεις, δεν εκανενς κατι εσυ ασχημο. Αλοιμονο αν οταν νευριαζουμε ή θυμωνουμε με καποιον να προκαλουμε εμεις το κακο του. Τοτε αν χαιρομασταν με καποιος αντισυοιχα θα επρεπε να του οηγαιναν ολα τελεια! Δεν εχουμε δυστυχως ή ευτυχως τοση δυναμη. Παιζει παιχνιδια η ζωη...Ευχομαι κι εκεινη ομως να καταφερε να κανει το παιδακι της και ευχομαι να βγει απο ολη αυτη τη δυσκολια καλυτερος ανθρωπος.

@Despoina Marπώς εισαι σημερα γλυκια μου; Ελπιζω λιγο καλυτερα. Νομιζω τα κοριτσια εδω σε βοηθησαν με ιδεες. Βαλτε τα κατω με ηρεμια με τιν αντρουλη σου και δειτε τί ειναι καλυτερο σαν λυση. Χωρις πανικο οσο μπορειτε. Εσυ να εισαι ηρεμη οσο γινεται κοριτσακι μου ναι; 

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...