Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Depykal είπε:

Οχι δυστυχως δεν ηταν...του ειπα του γιατρου οτι θελει να τον γνωρισει κ μου ειπε οτι ελπιζει καποια στιγμη να επιτρεπεται να μπει κ αυτος μεσα...ναι επιτελους να βγω λιγο εξω..βεβαια βιαζοταν κ αυτος γιατι ηθελε να παει να ξεγεννησει την αλλη κοπελα κ δεν ρωτησα ποση ωρα επιτρεπεται να περπαταω..παντα μαρεσε το περπατημα κ περπαταγα τουλαχιστον μια ωρα αλλα τωρα δεν νομιζω να κανει τοσο πολυ ε;

Ε ξεκινά κι εσύ λίγο συντηρητικά μωρέ,περπατά κάνα τεταρτακι,κάνε στάση πιες ένα χυμό,περπατά άλλο ένα τέταρτο αλλά χαλαρά.κ τον ρωτάς την επόμενη φορά.

Ρε συ στα Γιάννενα αφού δεν έχουν κρούσματα ,γιατί δεν αφήνουν τον άνθρωπο μέσα;;ελπίζω β επιπέδου να είστε μαζί κορίτσι μου,κ να θαυμάσει κι αυτός το μωράκι!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ αυτά τα σόγια και οι άσπονδες φίλες.... πραγματικά πρέπει κανείς να κάνει καλή δουλειά με τον εαυτό του για να αποκρούσει τέτοιες «μπαλιές» ώστε να μην επηρεάζεται αλλά αντιθέτως να διαολοστέλνει τέτοια άτομα!!!! Όλες οι μανούλες είναι άξιες θαυμασμού ασχέτως τον τρόπο που συλλάβανε , που γεννήσανε και έθρεψαν τα παιδιά τους !!!! Όταν θα αναπτυχθεί αυτή η ανυπέρβλητη αγάπη για το παιδάκι σας θα καταλάβετε πως τίποτα άλλο δεν έχει σημασία παρά μόνο ποσό υγιές και ευτυχισμένο θα γίνει !!!!! 

@MumMaria Για το ριλαξ που ρώτησες πονεμένη ιστορία !!! Μου είχαν κάνει δώρο οι συνάδελφοι από τη δουλειά ένα ηλεκτρικό το mamaroo από 4mums... δεν θες να ξέρεις πόσο έκανε .... αλλά και τι κάνει!!! Μόνο καφέ δεν ψήνει χιχιχιχ

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 5

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Ε ξεκινά κι εσύ λίγο συντηρητικά μωρέ,περπατά κάνα τεταρτακι,κάνε στάση πιες ένα χυμό,περπατά άλλο ένα τέταρτο αλλά χαλαρά.κ τον ρωτάς την επόμενη φορά.

Ρε συ στα Γιάννενα αφού δεν έχουν κρούσματα ,γιατί δεν αφήνουν τον άνθρωπο μέσα;;ελπίζω β επιπέδου να είστε μαζί κορίτσι μου,κ να θαυμάσει κι αυτός το μωράκι!!

Τι να σου πω..δεν ξερω, αυτο λεμε κ εμεις...βεβαια τωρα στο πανεπιστημιακο που παω νοσηλευοταν 2 η 3 ρουμανοι που τους βρηκαν θετικους σε λευκαδα κ αρτα..στην β επιπεδου σιγουρα θα ειναι μεσα γιατι θα την κανω σε εξωτερικο γιατρο κ τον ειχαν αφησει κ στην αυχενικη...

Εχω κ αλλη μια απορια,μπορει να ναι βλακεια μου βεβαια...αυριο κλεινω τον τεταρτο μηνα..οταν με ρωτανε ποσο μηνων ειμαι τι θα λεω;

BDoAp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μαρακι μου τι ακουσες κι εσυ κοριτσακι μου...Εβγαλαν και πορισμα οι ηλιθιες για τα αυγα σου! Καλα εκανες και ξεκοψες, δεν θελουμε κανεναν να μας λεει τι μπορει και τι οχι το σωμα μας. Και στη δυσκολια μας θελουμε ανθρωπους να μας στηριξουν οχι να μας τονιζουν τις φοβιες μας...Μακρια λοιπον τετοια ατομα...Στο ειπα και χτες με την καμπυλη! Λατρευω οταν η ζωη εκπλησει τα στατιστικα της ιατρικης! Πανω απ'ολα ειναι ο Θεος και αν αυτος θελει, ολα γινονται!

Εγω νομιζω ολες οι γυναικες ειναι αξιες σεβασμου. Ειτε ηρθε με ενεσεις, ειτε με εκχυση, ειτε με απειρα τεστ ωορρηξιας, ειτε απλα ηρθε σε μια στιγμη ερωτα ενα παιδακι στην κοιλιτσα μας, για μενα ο πραγματικος αγωνας και αυτο που πραγματικα μετραει ειναι να μεγαλωσεις σωστα ενα παιδι. Αυτο ειναι το θεμα! Να βγαλεις εναν ανθρωπο λειτουργικο στην κοινωνια! Να μεγαλωσεις ενα παιδι με ασφαλεια και αγαπη! 

Οταν πηγα πρωτη φορα στο κεντρο εξωσωματικης, θυμαμαι ετρεμα σαν το ψαρι. Η πιεση στα υψη, αφου με μετρησαν ξανα και ξανα μεχρι να πεσει. Φοβομουν πολυ δεν ξερω γιατι. Βασικα ξερω, επειδη ειμαι φοβιτσιαρα! Σκεφτομουν στη διαδρομη στο μετρο θυμαμαι "τα παιδια πρεπει να ερχονται απο αγαπη". Οταν πηγαμε εκει και ειδα και αλλα ζευγαρια, να ειναι χερι χερι τα περισσοτερα απο αυτα, οταν ειδα το χερι το αντρα μου γυρω μου να με χαιδευει, τοτε ηξερα οτι αυτο που σκεφτομουν, το "τα παιδια πρεπει να ερχοναι απο αγαπη" ειναι οντως το σωστο και οντως ισχυει ειτε πεφτεις στο κρεβατι με τον ανθρωπο σου ειτε προσπαθειτε να βγαλετε ακρη με τις οδηγιες των ενεσεων στα Γερμανικα και ψαχνετε βιντεακια στο youtube για να κανετε τη ρημαδοενεση!

Δεν έχει κ φατσούλα συγκίνησης παναθεμα σε,να σου βάλω!!!με συγκινησες πολύ με τα λόγια σου κοπέλα μου.ακριβως όπως τα λες είναι,δεν θα μπορούσα να συμφωνω περισσότερο μαζί σου.ολες οι γυναίκες πρέπει να έχουν αυτό το δικαίωμα στην μητρότητα κ προς θεού δεν ήθελα να θίξω καμία κοπέλα που μπορεί να έμεινε πανευκολα κ γρήγορα έγκυος,έτσι;;απλά αναφέρθηκα στις γυναίκες της εξωσωματικής γιατί έχουν υπάρξει πολλές φορές αποδέκτες απαράδεκτων σχολίων,κ στον κύκλο μου ακόμη,που είναι πραγματικα κάτι που δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλουδακι μου κ με στεναχωρεί πολλές φορές.

Just now, Depykal είπε:

Τι να σου πω..δεν ξερω, αυτο λεμε κ εμεις...βεβαια τωρα στο πανεπιστημιακο που παω νοσηλευοταν 2 η 3 ρουμανοι που τους βρηκαν θετικους σε λευκαδα κ αρτα..στην β επιπεδου σιγουρα θα ειναι μεσα γιατι θα την κανω σε εξωτερικο γιατρο κ τον ειχαν αφησει κ στην αυχενικη...

Εχω κ αλλη μια απορια,μπορει να ναι βλακεια μου βεβαια...αυριο κλεινω τον τεταρτο μηνα..οταν με ρωτανε ποσο μηνων ειμαι τι θα λεω;

Διανύω τον 5ο μήνα εγκυμοσύνης μου:-D

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Δεν έχει κ φατσούλα συγκίνησης παναθεμα σε,να σου βάλω!!!με συγκινησες πολύ με τα λόγια σου κοπέλα μου.ακριβως όπως τα λες είναι,δεν θα μπορούσα να συμφωνω περισσότερο μαζί σου.ολες οι γυναίκες πρέπει να έχουν αυτό το δικαίωμα στην μητρότητα κ προς θεού δεν ήθελα να θίξω καμία κοπέλα που μπορεί να έμεινε πανευκολα κ γρήγορα έγκυος,έτσι;;απλά αναφέρθηκα στις γυναίκες της εξωσωματικής γιατί έχουν υπάρξει πολλές φορές αποδέκτες απαράδεκτων σχολίων,κ στον κύκλο μου ακόμη,που είναι πραγματικα κάτι που δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλουδακι μου κ με στεναχωρεί πολλές φορές.

Γλυκουλα μου! Ακου τι λεει "να θιξω"! Εδω οι θειες μας εχουν ολες βγαλει χοντρες, γριες, γεροντοκορες και δεν ξερω τι αλλο χαχαχα! Πλακα κανω, εννοειται καλε Μαρακι μου ξερω ακριβως τι εννοεις! Οτι 2020 και καποια θεματα ακομα ειναι ταμπου! Ουτε το δικο μου μυαλο το χωραει και γι'αυτο δεν το κρυβουμε! Επιτηδες! Γιατι αν καποιο ζευγαρι καποτε εχει θεμα στον κυκλο μας, που το απευχομαι Παναγιτσα μου, να μην ντρεπεται! Να ξερει οτι ειμαστε και αλλοι οχι θεωρητικα, αλλα με σαρκα και οστα!

Παντως αυτες οι θειτσες (σπανια αλλα βγαινει και σε θειτσος βερσιον), ειτε κυριολεκτικα θειες μας ειτε μεταφορικα, ειναι για δουλεμα!!! Αλλα οταν πονας δεν εχεις ορεξη για πολλα πολλα! Αλλα αν βγεις λιγο απο τον πονο, ειλικρινα ειναι για γελια οι ατακες τους!!! Και για λυπηση οι ιδιες...

Just now, Geo81 said:

Αχ αυτά τα σόγια και οι άσπονδες φίλες.... πραγματικά πρέπει κανείς να κάνει καλή δουλειά με τον εαυτό του για να αποκρούσει τέτοιες «μπαλιές» ώστε να μην επηρεάζεται αλλά αντιθέτως να διαολοστέλνει τέτοια άτομα!!!! Όλες οι μανούλες είναι άξιες θαυμασμού ασχέτως τον τρόπο που συλλάβανε , που γεννήσανε και έθρεψαν τα παιδιά τους !!!! Όταν θα αναπτυχθεί αυτή η ανυπέρβλητη αγάπη για το παιδάκι σας θα καταλάβετε πως τίποτα άλλο δεν έχει σημασία παρά μόνο ποσό υγιές και ευτυχισμένο θα γίνει !!!!! 

Καθε λεξη σου ειναι ακριβως τοσο σωστη!!! Θελει δουλεια με τον εαυτο μας κυριως! Εγω ακομη δουλευω το κομματι διαολοστελνω! Ενω ειμαι ετοιμολογη γενικως και εχω ατακες να πω, δεν μιλαω καθομαι σαν το χανο και κοιταω! Η μαμα μου λεει τωρα που θα κλεισω τα 35 ειναι μια καλη ηλικια να μαθω να ανοιγω το στοματακι μου καμια φορα! Για να δουμε! Χιχιχιχχιχι!

Παντως αυτο με τα σογια και τις "Φιλες" νομιζω συνεχιζεται και μετα! Απλα οπως λες, επειδη τοτε εχεις το παιδακι στη ζωη σου δεν σε νοιαζει τιποτα παρα να ειναι καλα ψυχικα και σωματικα!

Just now, Depykal said:

Κοριτσακι μου επειδη κι εγω μπερδευομαι, τί εννοεις κλεινεις τον τεταρτο; Οτι αυριο εισαι 17 εβδομαδων ετσι; Αν ναι, θα λες μπηκα στον πεμπτο και τελειωνει η υποθεση χαχαχα! 17+1 ειναι πεμπτος μηνας

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Γλυκουλα μου! Ακου τι λεει "να θιξω"! Εδω οι θειες μας εχουν ολες βγαλει χοντρες, γριες, γεροντοκορες και δεν ξερω τι αλλο χαχαχα! Πλακα κανω, εννοειται καλε Μαρακι μου ξερω ακριβως τι εννοεις! Οτι 2020 και καποια θεματα ακομα ειναι ταμπου! Ουτε το δικο μου μυαλο το χωραει και γι'αυτο δεν το κρυβουμε! Επιτηδες! Γιατι αν καποιο ζευγαρι καποτε εχει θεμα στον κυκλο μας, που το απευχομαι Παναγιτσα μου, να μην ντρεπεται! Να ξερει οτι ειμαστε και αλλοι οχι θεωρητικα, αλλα με σαρκα και οστα!

Παντως αυτες οι θειτσες (σπανια αλλα βγαινει και σε θειτσος βερσιον), ειτε κυριολεκτικα θειες μας ειτε μεταφορικα, ειναι για δουλεμα!!! Αλλα οταν πονας δεν εχεις ορεξη για πολλα πολλα! Αλλα αν βγεις λιγο απο τον πονο, ειλικρινα ειναι για γελια οι ατακες τους!!! Και για λυπηση οι ιδιες...

Καθε λεξη σου ειναι ακριβως τοσο σωστη!!! Θελει δουλεια με τον εαυτο μας κυριως! Εγω ακομη δουλευω το κομματι διαολοστελνω! Ενω ειμαι ετοιμολογη γενικως και εχω ατακες να πω, δεν μιλαω καθομαι σαν το χανο και κοιταω! Η μαμα μου λεει τωρα που θα κλεισω τα 35 ειναι μια καλη ηλικια να μαθω να ανοιγω το στοματακι μου καμια φορα! Για να δουμε! Χιχιχιχχιχι!

Παντως αυτο με τα σογια και τις "Φιλες" νομιζω συνεχιζεται και μετα! Απλα οπως λες, επειδη τοτε εχεις το παιδακι στη ζωη σου δεν σε νοιαζει τιποτα παρα να ειναι καλα ψυχικα και σωματικα!

Κοριτσακι μου επειδη κι εγω μπερδευομαι, τί εννοεις κλεινεις τον τεταρτο; Οτι αυριο εισαι 17 εβδομαδων ετσι; Αν ναι, θα λες μπηκα στον πεμπτο και τελειωνει η υποθεση χαχαχα! 17+1 ειναι πεμπτος μηνας

Σημερα εκλεισα την 18η εβδομαδα..λεω οτι αυριο κλεινω τον τεταρτο γιατι ο πρωτος γιατρος μου ειχε πει οτι επειδη η ΠΗΤ ειναι 23/12 καθε 23 του μηνος θα κλεινω μηνα..παντα με μπερδευαν οι εβδομαδες κ οι μηνες...

BDoAp3.png

Αγαπημενες μου το έχουμε ξαναπεί οι άνθρωποι είναι περίεργοι κ πολύ αδιάκριτοι. Αν έχεις να πεις μια καλή κουβέντα πες την αλλιώς καλύτερα να σιωπήσεις. Είναι κάτι που με έμαθε η γιαγιά Αλκυόνη κ που προσπαθώ να τηρώ. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να σιωπώ σε κακεντρεχή σχόλια όχι γιατί δεν ξέρω τι να απαντησω αλλά γιατί πιστεύω ότι η δικη μου απάντηση θα δωσει τροφή για περαιτέρω ανάλυση. Πολλά άτομα τα έχουμε κανει πέρα συνειδητά με τον άνδρα μου γιατί διαπιστώσαμε ότι τρέφονται με κάθε λογής κουτσομπολιό. 
Για εμάς η εξωσωματική ήταν μονόδρομος όταν ανακαλύψαμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε την χαμηλή κινητικότητα κ την κακή μορφολογία του σπέρματος.
Ειρηνη μου κ εγώ θυμάμαι σαν χθες την πρώτη φορά που επισκέφθηκαμε τον εξωσωματικό μας. Ποσο φοβισμένοι  είμασταν κ οι δυο... Έκλαιγα σπαρακτικά όταν φύγαμε από εκεί. Αλλιώς έχουμε φανταστεί τα πράγματα κ αλλιώς γίνονται καμία φορά... αυτή είναι όμως η ζωή!! Εγώ θα ευχηθώ ολόψυχα σε όσες γυναίκες προσπαθούν, να πάρουν σύντομα στα χέρια τους ένα θετικό αποτελέσματα κ ακόμα πιο σύντομα ένα υγιέστατο παιδάκι στην αγκαλιά τους. 
Θα σας πω μια ιστορία για μια γνωστή μου που προχώρησε σε εξωσωματική μόνη της, με δωρεά σπέρματος. Ηταν σε σχέση σχεδόν 20 χρονια, αυτός δεν ήθελε γάμο κ παιδιά. Στο τέλος η σχέση ναυάγησε, αυτός παντρεύτηκε γιατί άφησε έγκυο την επόμενη κ αυτή έμεινε μόνη να κλαίει τον πόνο της. Όταν είδε ότι περνούσαν τα χρονια κ είχε φτάσει ήδη στα 43 κ ήταν μόνη χωρίς σύντροφο πήρε αυτή την μεγάλη απόφαση. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου για αυτή την ιστορία, το ότι είναι εγωίστρια, δεν σκέφτεται σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσει το παιδί χωρίς πατέρα κλπ κλπ. Για εμένα κορίτσια είναι μια μεγάλη ηρωίδα. Αυτό που κρατάω είναι ποσο χαρούμενη την βλέπω όταν είναι με το παιδί της. Ναι συμφωνώ ότι πήρε μια πολύ μεγάλη απόφαση αλλά γιατί θα πρέπει να κρίνεται από άλλους γι αυτό; Για εμένα θα ήταν στενάχωρο να στερηθεί την μητρότητα επειδή στάθηκε άτυχη στη ζωή της μένοντας σε μια σχέση 20 ολόκληρα κ στο τέλος έληξε όχι έτσι όπως θα ήθελε η ηδια. 

• Μου αρέσει 8
  • Λυπημένη/-ος 2

DjQBp3.png

Γεια σας κορίτσια μ για τις θειες κ όλους εκείνους π σχολιάζουν κ δεν τους κόβει καθόλου κερνάω ξυδακι χαχα.. Υπάρχουν απίστευτοι άνθρωποι τελικά.. Κορίτσια μ με συγκινήσατε με τις ιστορίες εξωσωματικης σας είστε αξίες θαυμασμου!! Κ ας αρχίσω τώρα τ δικά μ μελαγχολικά νέα.. Πριν 1.5 περιπου μήνα όσες θυμάστε μετακομισαμε ξαφνικά πριν τ γάμο γτ βρέθηκε ένα τέλειο σπίτι στο χωριό π ζουμε π αρχικά το πουλωσαν αλλά επειδή δεν τ έπαιρνε κανεις είπαν ν τ νοικιάσουν μας ενημέρωσαν όμως ότι αν βρεθεί καποιος ν τ αγορασει  θέλουν να τ ξεφορτωθουν(εχουν πολλα λεφτα αυτοί) Μεγάλο καινουριο με κήπο(τον οποίο σπειραμε εμείς γκαζόν κ κυπαρίσσια τώρα) κάναμε συμβόλαιο για ένα χρόνο λοιπόν.. Σμρ χτυπάει τ κινητό τ άντρα μ κ μαντέψτε! Ενδιαφέρεται κάποιος κ θ έρθει ν τ δει τον Αυγουστο.. Εντωμεταξυ στ χωριό δεν υπάρχει τπτ καλυτερο Γ αγορά η ενοικίαση κ ουτε στα τριγυρω χωριά.. Όλα τ νέα ζευγάρια έχουν προβλημα στο να βρουν κάτι κ κάποιοι κατά φευγουν στο να χτίσουν δικό τους.. Στεναχωρέθηκα με παρα πολυ είμαστε στη σκέψη ν παρουμε δάνειο αλλά κ παλι δεν είναι σίγουρο Αν μας τ δώσουν.. Κ αν παει στραβά κ αυτό ειλικρινά δεν ξέρω π θ καταληξουμε:(

• Λυπημένη/-ος 7

k1S4p3.png

Just now, Alkyoni said:

Αγαπημενες μου το έχουμε ξαναπεί οι άνθρωποι είναι περίεργοι κ πολύ αδιάκριτοι. Αν έχεις να πεις μια καλή κουβέντα πες την αλλιώς καλύτερα να σιωπήσεις. Είναι κάτι που με έμαθε η γιαγιά Αλκυόνη κ που προσπαθώ να τηρώ. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να σιωπώ σε κακεντρεχή σχόλια όχι γιατί δεν ξέρω τι να απαντησω αλλά γιατί πιστεύω ότι η δικη μου απάντηση θα δωσει τροφή για περαιτέρω ανάλυση. Πολλά άτομα τα έχουμε κανει πέρα συνειδητά με τον άνδρα μου γιατί διαπιστώσαμε ότι τρέφονται με κάθε λογής κουτσομπολιό. 
Για εμάς η εξωσωματική ήταν μονόδρομος όταν ανακαλύψαμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε την χαμηλή κινητικότητα κ την κακή μορφολογία του σπέρματος.
Ειρηνη μου κ εγώ θυμάμαι σαν χθες την πρώτη φορά που επισκέφθηκαμε τον εξωσωματικό μας. Ποσο φοβισμένοι  είμασταν κ οι δυο... Έκλαιγα σπαρακτικά όταν φύγαμε από εκεί. Αλλιώς έχουμε φανταστεί τα πράγματα κ αλλιώς γίνονται καμία φορά... αυτή είναι όμως η ζωή!! Εγώ θα ευχηθώ ολόψυχα σε όσες γυναίκες προσπαθούν, να πάρουν σύντομα στα χέρια τους ένα θετικό αποτελέσματα κ ακόμα πιο σύντομα ένα υγιέστατο παιδάκι στην αγκαλιά τους. 
Θα σας πω μια ιστορία για μια γνωστή μου που προχώρησε σε εξωσωματική μόνη της, με δωρεά σπέρματος. Ηταν σε σχέση σχεδόν 20 χρονια, αυτός δεν ήθελε γάμο κ παιδιά. Στο τέλος η σχέση ναυάγησε, αυτός παντρεύτηκε γιατί άφησε έγκυο την επόμενη κ αυτή έμεινε μόνη να κλαίει τον πόνο της. Όταν είδε ότι περνούσαν τα χρονια κ είχε φτάσει ήδη στα 43 κ ήταν μόνη χωρίς σύντροφο πήρε αυτή την μεγάλη απόφαση. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου για αυτή την ιστορία, το ότι είναι εγωίστρια, δεν σκέφτεται σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσει το παιδί χωρίς πατέρα κλπ κλπ. Για εμένα κορίτσια είναι μια μεγάλη ηρωίδα. Αυτό που κρατάω είναι ποσο χαρούμενη την βλέπω όταν είναι με το παιδί της. Ναι συμφωνώ ότι πήρε μια πολύ μεγάλη απόφαση αλλά γιατί θα πρέπει να κρίνεται από άλλους γι αυτό; Για εμένα θα ήταν στενάχωρο να στερηθεί την μητρότητα επειδή στάθηκε άτυχη στη ζωή της μένοντας σε μια σχέση 20 ολόκληρα κ στο τέλος έληξε όχι έτσι όπως θα ήθελε η ηδια. 

Γλυκια μου Αλκυονη! Παρε μια αγκαλιτσα απο μενα!!! Κι εμας μονοδρομος ηταν και οντως ηταν σοκ (εγω νιωθω ακομη τυψεις για το πως αντεδρασα στα "μαντατα"-λυποθυμησα σαν χαζη...) και κλαψαμε και ολα, αλλα αυτο που μετραει ειναι και στον πονο και στη δυσκολια να κρατας την ψυχη σου καθαρη! Και εγω βλεπω και σε εσας ενα ζευγαρι μετα απο τοσα χρονια μαζι και με τις δυσκολιες στο θεμα μωρο, φουλ αγαπημενο, με τον ερωτα τους ζωντανο, με τις βολτες τους και με ολα! Βλεπω δηλαδη μια πανεμορφη οικογενεια! Και τωρα η μικρη απλα θα τη συμπληρωσει!!!! Και θα μαθει και να κενταει απο τη μαμα της (θελω κι εμενα να μου δειξετεεεεεεε)!! Πανε τωρα τα δακρυα, παμε για δακρυα χαρας! Και εγω Αλκυονη μου ειμαι περηφανη για την εξωσωματικη και ας το λενε αρκετοι πισω απο την πλατη μου σαν κουτσομπολιο! Γιατι αν ζουσαμε στο 1800 θα εμενα χωρις παιδακι και θα με ειχαν και την ακληρη του χωριου (γιατι εννοειται εγω θα εκανα κατι στραβα ως γυναικα)! Οποτε ευτυχως εχουμε την επιστημη, και εχουμε και πανω απ΄ολα το Θεο (και εγω προσωπικα τον Αγιο Ραφαηλ που αυτος μας χαρισε το παιδακι μας το πιστευω)! Και οι θειτσες θα υπαρχουν και παντα θα μιλανε, αλλα εμας τί μας νοιαζει πλεον; Εχουμε να ψαξουμε καροτσια!!!!! Ηρθε η μερα!!!!

Μπραβο στην κοπελα αυτη και στην αγαπη που θα δινει στο παιδακι της!!! Απο το να ειναι μιζερη και δυστυχισμενη και να καταληξει κακεντρεχης σαν τις θειτσες, ολοκληρωσε τη ζωη της οπως ονειρευοταν! Να την εχει καλα ο Θεος και αυτη και το παιδακι της και ποτε δεν ξερεις, ισως παρακατω βρεθει και ενας καλος συντροφος!! Τραγικος ο τυπος παντως, ετσι; Δυστυχως εχει και αυτα η ζωη...

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Despoina Mar said:

Γεια σας κορίτσια μ για τις θειες κ όλους εκείνους π σχολιάζουν κ δεν τους κόβει καθόλου κερνάω ξυδακι χαχα.. Υπάρχουν απίστευτοι άνθρωποι τελικά.. Κορίτσια μ με συγκινήσατε με τις ιστορίες εξωσωματικης σας είστε αξίες θαυμασμου!! Κ ας αρχίσω τώρα τ δικά μ μελαγχολικά νέα.. Πριν 1.5 περιπου μήνα όσες θυμάστε μετακομισαμε ξαφνικά πριν τ γάμο γτ βρέθηκε ένα τέλειο σπίτι στο χωριό π ζουμε π αρχικά το πουλωσαν αλλά επειδή δεν τ έπαιρνε κανεις είπαν ν τ νοικιάσουν μας ενημέρωσαν όμως ότι αν βρεθεί καποιος ν τ αγορασει  θέλουν να τ ξεφορτωνουν(εχουν πολλα λεφτα αυτοί) Μεγάλο καινουριο με κήπο(τον οποίο σπειραμε εμείς γκαζόν κ κυπαρίσσια τώρα) κάναμε συμβόλαιο για ένα χρόνο λοιπόν.. Σμρ χτυπάει τ κινητό τ άντρα μ κ μαντέψτε! Ενδιαφέρεται κάποιος κ θ έρθει ν τ δει τον Αυγουστο.. Εντωμεταξυ στ χωριό δεν υπάρχει τπτ καλυτερο Γ αγορά η ενοικίαση κ ουτε στα τριγυρω χωριά.. Όλα τ νέα ζευγάρια έχουν προβλημα στο να βρουν κάτι κ κάποιοι κατά φευγουν στο να χτίσουν δικό τους.. Στεναχωρέθηκα με παρα πολυ είμαστε στη σκέψη ν παρουμε δάνειο αλλά κ παλι δεν είναι σίγουρο Αν μας τ δώσουν.. Κ αν παει στραβά κ αυτό ειλικρινά δεν ξέρω π θ καταληξουμε:(

Δεσποινακι μου καταρχην εσεις θελετε να το αγορασετε αν εγκριθει το δανειο; Ακουγεται οντως πολυ καλη ευκαιρια σαν σπιτι. Μεχρι να ερθουν να το δουν οι αλλοι ισως μπορειτε να ρωτησετε για το δανειο.  Μην σε πιανει απελπισια οσο μπορεις. Πιστευω θα σταθειτε τυχεροι. Δεν ξερω με τα δανεια καθολου τι γινεται πλεον αλλα γιατι οχι; Νομιζω αξιζει να το δειτε αφου σας αρεσει τοσο το σπιτι. Θετικη ενεργεια απο μενα να πανε ολα καλα!!!!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη said:

Γλυκια μου Αλκυονη! Παρε μια αγκαλιτσα απο μενα!!! Κι εμας μονοδρομος ηταν και οντως ηταν σοκ (εγω νιωθω ακομη τυψεις για το πως αντεδρασα στα "μαντατα"-λυποθυμησα σαν χαζη...) και κλαψαμε και ολα, αλλα αυτο που μετραει ειναι και στον πονο και στη δυσκολια να κρατας την ψυχη σου καθαρη! Και εγω βλεπω και σε εσας ενα ζευγαρι μετα απο τοσα χρονια μαζι και με τις δυσκολιες στο θεμα μωρο, φουλ αγαπημενο, με τον ερωτα τους ζωντανο, με τις βολτες τους και με ολα! Βλεπω δηλαδη μια πανεμορφη οικογενεια! Και τωρα η μικρη απλα θα τη συμπληρωσει!!!! Και θα μαθει και να κενταει απο τη μαμα της (θελω κι εμενα να μου δειξετεεεεεεε)!! Πανε τωρα τα δακρυα, παμε για δακρυα χαρας! Και εγω Αλκυονη μου ειμαι περηφανη για την εξωσωματικη και ας το λενε αρκετοι πισω απο την πλατη μου σαν κουτσομπολιο! Γιατι αν ζουσαμε στο 1800 θα εμενα χωρις παιδακι και θα με ειχαν και την ακληρη του χωριου (γιατι εννοειται εγω θα εκανα κατι στραβα ως γυναικα)! Οποτε ευτυχως εχουμε την επιστημη, και εχουμε και πανω απ΄ολα το Θεο (και εγω προσωπικα τον Αγιο Ραφαηλ που αυτος μας χαρισε το παιδακι μας το πιστευω)! Και οι θειτσες θα υπαρχουν και παντα θα μιλανε, αλλα εμας τί μας νοιαζει πλεον; Εχουμε να ψαξουμε καροτσια!!!!! Ηρθε η μερα!!!!

Μπραβο στην κοπελα αυτη και στην αγαπη που θα δινει στο παιδακι της!!! Απο το να ειναι μιζερη και δυστυχισμενη και να καταληξει κακεντρεχης σαν τις θειτσες, ολοκληρωσε τη ζωη της οπως ονειρευοταν! Να την εχει καλα ο Θεος και αυτη και το παιδακι της και ποτε δεν ξερεις, ισως παρακατω βρεθει και ενας καλος συντροφος!! Τραγικος ο τυπος παντως, ετσι; Δυστυχως εχει και αυτα η ζωη...

Ένα θα σου πω... ξεκινάω να διαβάζω κ τα πρώτα δάκρυα αρχίζουν να κυλάνε κ σε λίγα μόλις λεπτά ξεκινάω να γελάω με το «τραγικός ο τύπος πάντως...»

Ειρηνακι μου από εμένα έχεις μια μεγάλη αγκαλιά! Έχεις τον τρόπο σου βρε παιδάκι μου ν ελαφρώνεις την ψυχή μου! Εύχομαι ο Άγιος Ραφαηλ να προστατεύει πάντα εσάς κ το παιδάκι σας! 

• Μου αρέσει 2

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Κάτσε για να καταλάβω. Δηλαδή αν του κυρίου του αρέσει κ θέλει να το αγοράσει, ο ιδιοκτήτης θα σας πει να φύγετε πριν λήξει το συμβόλαιο; 

Αυτό δεν ξέρω ακόμα μπορεί ν σπάσει τ συμβόλαιο Γ ν τ πουλησει?? 

Just now, Υβόννη είπε:

Δεσποινακι μου καταρχην εσεις θελετε να το αγορασετε αν εγκριθει το δανειο; Ακουγεται οντως πολυ καλη ευκαιρια σαν σπιτι. Μεχρι να ερθουν να το δουν οι αλλοι ισως μπορειτε να ρωτησετε για το δανειο.  Μην σε πιανει απελπισια οσο μπορεις. Πιστευω θα σταθειτε τυχεροι. Δεν ξερω με τα δανεια καθολου τι γινεται πλεον αλλα γιατι οχι; Νομιζω αξιζει να το δειτε αφου σας αρεσει τοσο το σπιτι. Θετικη ενεργεια απο μενα να πανε ολα καλα!!!!

Δεν ειμασταν Γ αγορά τώρα αλλά έτσι όπως έγινε τ πραγμα δεν είναι κ ωραίο ν ζεις εδώ κ να έρχονται άλλοι ν τ βλέπουν Γ ν τ παρουν κ εσυ ν ζεις στην αγωνία κ μετα απο αυτο είπαμε ν δουμε Γ δάνειο.. Εκτός τ ότι είναι παρα πολλα λεφτά γτ κ τ σπίτι είναι μεγάλο κ καινουριο τ θέμα είναι να εγκριθεί.. 

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Αυτό δεν ξέρω ακόμα μπορεί ν σπάσει τ συμβόλαιο Γ ν τ πουλησει?? 

Δεν έχω ιδέα αλλά εύχομαι να μην μπορεί να σας βγάλει εξω. Αυτό σου έλειπε τώρα στην κατάσταση σου. 
Ξερεις ποσο το πουλάει; Αν είναι λογική η τιμή μήπως οντως να κινηθείτε κ να πάρετε κανένα δάνειο 

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Δεν έχω ιδέα αλλά εύχομαι να μην μπορεί να σας βγάλει εξω. Αυτό σου έλειπε τώρα στην κατάσταση σου. 
Ξερεις ποσο το πουλάει; Αν είναι λογική η τιμή μήπως οντως να κινηθείτε κ να πάρετε κανένα δάνειο 

Η μόνη λυση ειναι τ δάνειο γτ δεν υπάρχει τπτ αξιόλογο εδώ κοντά.. Τ ν πω ρε κορίτσια θα φανεί ΙΙ!! 

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...