Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, ΕΥΑ! said:

Χαχαχαχα!!δεν υπαρχουν μερικα ατομα.ενταξει βρηκαν θεμα να λενε.μετα θα μας ρωτανε κ πως ταιζουμε τα μωρα λες κ θα πρεπει να το ξερουν.εγω δεν θελω να λεω αν θα θηλαζω η οχι,κ ρωτω ειμαι περιεργη; Χαχα

Κοιτα εγω μετα το "κανενα παιδακι δε θα κανετε; Αντε τι καθεστε, βαλτε μπρος επιτελους. Μην κοιτας την καριερα σου και παραμελεις το να κανεις ενα παιδι" που ακουγα για 6 χρονια συνεχεια, νομιζω πλεον γελαω τοσο πολυ!!! Καλε ναι τι τους νοιαζει τι κανεις εσυ με το μωρακι σου; Και δε ρωτανε με ενδιαφερον, ειναι καθαρα κατινια και κριτικη!! Οτι και να απαντησεις χαμενος θα βγεις! Ας γελαμε τουλαχιστον να μας φτιαχνει και το κεφι!!

Just now, Gogo1994 said:

Χαχαχα γέλασα πολύ αλλα η αλήθεια είναι πως παντού υπάρχουν ροζ εγώ ξέρεις πόσο ζορίστηκα να βρω τα μπλε βραδιάτικα? Καλέ κ εμείς συγκρίνουμε τις κοιλίτσες μας κ με περνάει χάχα κ μ λέει ακόμα δε με πέρασες?  

Εχει κλείσει η γιατρός για 4 μερούλες οπότεεε τη σκαπουλαρα χαχαχα 

Βέβαια σαν να την ακούω '' καλά είμαστε αλλα εντάξει συντηρητικά να το πάμε μη ξεφυγουμε" Ε βέβαιαααα γιατί έχουμε ξεφύγει κ σε τίποτα άλλο? 

Κλαιω με τις κοιλιτσες συγκριση αλλα και εμ τη γιατρο χαχαχα!!!!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Καλημερα κοριτσια!!ομορφα πραγματακια εχετε βρει! @MumMaria αυτο το ριλαξ πρεπει να ειναι τελειο,θα μας το κανει δωρο η νονα μας.εδω ομορφα ειναι στο νησι,δουλευουμε μεχρι το απογευμα απο το σπιτι κ μετα παμε βολτουλες. Χτες με ρωτηςε μια γνωστη  αν θα παμε το παιδι σε παιδικο σταθμο χαχαχα:roll:.μου εκαψε τα εγκεφαλικα κυτταρα.Ηθελα να της πω εννοειται κ για το καλοκαιρι του εχουμε βρει κ κατασκηνωση

Τέλειο δώρο:-Dπιστευω θα σας βολεψει:-D

Κ μετά λέω εγώ όταν είμαι οργανωτικός τύπος!!με έχουν ξεπεράσει προ πολλού!!χααχαχαχα

Just now, Depykal είπε:

Καλημερα κοριτσια μου...εψαξα ολα αυτα που γραψατε κ ειναι ολα τοσο ωραια...

Εγω περιμενω να περασει η ωρα επιτελους σημερα να παω στο γιατρο κ μολις επιστρεψω θα σας γραψω τα νεα μας...

@Sofaki_88 το παθαινω κ εγω που κ που αν δεν παω κατευθειαν τουαλετα νιωθω αυτο το πραγμα κ νομιζω οτι θα μου φυγουν..

Καλό υπέρηχο να έχεις γλυκιά μου!!!περιμένουμε νέα σου!!!:grin:

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου φιλεναδες και μελουσες μανουλες! Εγω σηκωθηκα νωρις νωρις και δουλευω, αλλα βλεπω φως στο τουνελ σημερα και νομιζω θα τελειωσω οπου να 'ναι!

Καλη επιτυχια @Depykalσημερα!!! Περιμενουμε εννοειται νεακια!

Κοριτσια μου κι εγω ποναω χαμηλα αν δεν παω τουαλετα αμεσως! Καμια φορα ξυπναω μεσα στον υπνο μου επειδη πιεζεται η κυστη μαλλον και τρεχω πανικοβλητη τουαλετα. Τωρα για τις εξαψεις Γωγουλα μου, ειναι τελειως ορμονικο! Πρωτα ο Θεος σε καμια βδομαδα μπαινουμε και τριτο τριμηνο καποιες απο την παρεα:wub: Οποτε ολα αυτα λογικα!

Ποσο μου αρεσουν ολα τα καροτσακια που προτεινετε! @Gogo1994Γωγουλα μου το καροτσι που λες εχει κριτικες εδω πολυ καλες (εδω=Γερμανια). Καποιος ελεγε οτι αντεχε στο δασος πεζοπορια! Οκ, δε νομιζω να πατε στα λαγκαδια εσεις με το μωρο, αλλα εχει αντοχες αν θες να παρεις τα βουνα συμφωνα με κατι Γερμανους χαχαχα! Τωρα βεβαια αυτο με τα ανταλλακτικα ηταν πολυ σοφη σκεψη της @Geo81. Ρωτηστε τί παιζει με αυτο, δειτε το και απο κοντα πώς κλεινει κτλ και γιατι οχι; Φαινεται πολυ ομορφο!

Εμεις κοριτσια λεμε να παρουμε το Yoyo2. Ειναι πανακριβο το ξερω, αλλα δεν εχουμε αμαξι εδω οποτε καρεκλακι δε θελουμε και ειναι το μονο καροτσι που ειναι πολυ ελαφρυ, κλεινει πανευκολα  ΑΛΛΑ το παιρνεις σαν χειραποσκευη στην καμπινα στο αεροπλανο. Και για εμας αυτο ειναι πολυ σημαντικο, γιατι πρωτα ο Θεος με τον ιο να ειναι ολα καλα, ταξιδευουμε λογω Ελλαδας συχνα πόσο μαλλον τωρα με το εγγονακι! Θα το δρομολογησουμε τον Αυγουστο που εχει εκπτωσεις. Μετα θελουμε μαρσιπο σιγουρα και για ριλαξ δεν ξερω καθολου τί να κανουμε...Τα βαφτιστηρια μου, και η μεγαλη μου αλλα και ο μικρουλης τωρα, το ελιωσαν το ριλαξ.

Βασικό αυτό με το αεροπλάνο κ το καρότσι που αναφερεις..σωστά το σκεφτήκατε συμπεθέρα,άντε κ σας εύχομαι πολλά πολλά ταξίδια..κ Ελλάδα αλλά κ αλλού στο εξωτερικό διακοπουλες τα τρία σας:x

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια πως ακριβώς είναι το τσούξιμο που νιώθετε?  Μόλις ένιωσα κ εγώ μετά τα ουρα αλλά ελάχιστο. Μήπως να κάνω καμμια καλλιέργεια ουρων λέω... Μην είναι καμμια ουρολοιμωξη να τη προλάβω 

Γωγω μην αγχώνεσαι,στην ουρολοίμωξη νιώθεις αρκετή ενόχληση.πιες πάντως αρκετά υγρά,νεράκι κ φάε κ κάνα δυο γιαούρτια ή κεφίρ.;)

Just now, Υβόννη είπε:

Καλως το κοριτσακι μας!  Αχ τί καλα που κανετε ερευνα! Νομιζω ναι αξιζει να τα δουμε απο κοντα ολες μας και ας τα παρουμε ονλαιν. Να εχουμε μια αισθηση, γιατι εγω προσωπικα ειμαι ασχετη με διαστασεις! Και να τις γραφει χαμπαρι δεν παιρνω!!!

Κι εμενα ετσι λεει ο αντρας μου για εσας χαχαχαχα!!!! Ευτυχως δεν ξερουν οτι εκτος απο μωρουδιακα λεμε και τα σεξουαλικα μας χιχιχιχιχ!

Μην ανησυχεις με τα πονακια καθολου! Στη βδομαδα που εισαι ειναι το πιο φυσιολογικο! Μεγαλωνει η μητρα και η λεκανη μαζι, βαλε και τη μπεμπα που κουνιεται και κουναει και τη μητρα. Μαγνησιο κανει τρελη δουλεια, εμενα με εχει βοηθησει παρα πολυ. Σκεψου στην καμπυλη ζαχαρου καναμε τοκογραφο να δουμε αν ειναι συσπασεις (γιατι πονουσα παρα πολυ) και δεν ηταν!

Με το καλο η β'επιπεδου!!!!!! Ολα θα ειναι τελειαααααα

Ευακι μου κι εγω το εβαλα στη λιστα το ριλαξ της @MumMaria!! Κι εγω στο βαφτιστηρι μου περισυ, το ρηλαξ του ειχα παρει! Χιχιχιχχιχι!! Αχ πολυ χαιρομαι που περνατε αναλαφρα παρα τη δουλεια! Εχει κοσμο Ευακι μου; Ελπιζω να ειναι χαλαρα, αν και εσεις θα ξερετε μερη πιο ψαγμενα!

Η γνωστη ειναι Γερμανιδα; Χαχαχαχαχα! Γιατι εδω μονο το εχω ακουσει αυτο σαν ερωτηση χαχαχαχα!!!!!!!

Συμπεθερουλα τωρα σε διαβασα!! Περασατε καλα στη βολτουλα σας; Αχ τι καλα που ισως ερθει η μανουλα σου!!!!!! Απο τη μια κριμα που τρεχει ο αντρουλης σου απο την αλλη θα αναπληρωσετε λιγο το οικονομικο απο την καραντινα...Υπομονη και αυτος ο δολιος πανω κατω τωρα...Ελπιζω να εχει λιγο αδειουλα ομως τον Αυγουστο να ξεκουραστει

Γωγουλα μου στην ουρολοιμωξη συνηθως πονας αρκετα! Ειχες ωρα να πας τουαλετα; Ειχες πιει νερακι; Καμια φορα αυτο παιζει ρολο, το να εχεις ωρα να κατουρησεις. Παρατηρησε το ξανα, ισως απλα ετυχε.

Μπα συμπεθέρα μου ,δεν θα έχει άδεια.ια περιμένει να την πάρει μόλις γεννηθεί η μπουμπού κάνα δυο εβδομάδες.δεν πειράζει μωρέ,όλο κ κάνα μπανακι θα κανουμε;)

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Κ εγω εχω βαρυνει λιγο αυτες τις μερες,πονους δεν εχω αλλα ενα βαρος το νοιωθω.σαββατοκυριακο ειχε αρκετο κοσμο,αλλα δεν παμε κ στις κοσμικες παραλιες για να εχω σωστη αποψη.Η χωρα εχει κοσμο οσα απογευματα εχουμε παει. Οχι δεν ειναι γερμανιδα ,κατινουλα την λες ανετα χαχα.ναι με ρωτησε οτι θα γεννησω φυσιολογικα γιατι αυτο ειναι το σωστο μην παω με καισαρικη χαχά. Ασε πολυ γελιο μονο στη πλακα ειναι κατι τετοια.

Αχ δεν τα μπορώ κ πολύ αυτά τα άτομα που χώνουν παντού την μύτη τους!!!πάντως σωστά το αντιμετωπίζεις εσύ,μόνο να γελάς αξίζει!!

Just now, Alkyoni είπε:

Κορίτσια μου να σας πω κάτι;;; Νιώθω πολύ ευγνώμων για την γνωριμία μας κ εύχομαι κάποια στιγμή οντως να τα πούμε κ από κοντά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσο δύναμη παιρνω μέσα από εσάς! Ο καλός μου στην αρχή είχε πολύ πλάκα γιατί ζήλευε όταν «χανόμουν» μέσα στις συζητήσεις μας. Τώρα νομιζω ότι κ αυτός με κάποιο τρόπο το απολαμβάνει βλέποντας την έκφραση που έχω στο πρόσωπο όταν σας διαβάζω!  Ειρηνακι μου ισως άλλαζε γνώμη αν μάθαινε ότι μιλάμε κ για τα σεξουαλικα μας!!! Χαχα

Ίσα ίσα,θα μας συμπαθούσε ακόμα περισσότερο όταν θα ήξερε ότι σε σπρωωωωχνουμε να τους ενδώσεις πιο συχνά!χααχααααχα

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!!!

αργησα να συντονιστω σήμερα γιατί είχαμε βγει με την πεθερά μου για ψώνια για το μωρό..

οπως σας είχα πει,(το είχα πει;δε θυμάμαι) εμείς έχουμε πολύ μικρό σπίτι οποτε ο χώρος που πιάνει το καθετί αποτέλεσε πολύ σημαντικό κριτήριο στην επιλογή.

τελικα για κρεβατακι της πήραμε το kikaboo Milky Way, που ουσιαστικά είναι παρκοκρεβατο που όμως πέφτει η μια του πλευρά κ μπορείς να το ενώσεις με το κρεβάτι.μας άρεσε γιατί το πάνω επίπεδο είναι πιο ψηλά από τα υπόλοιπα παρκοκρεβατα για όταν θα ναι βρεφακι να μη χρειάζεται τόσο να σκύβω..το μόνο θέμα ήταν ότι με τα κλασικά στρώματα (ήταν αρκετά ψηλά ) οποτε ανησυχούσα μήπως όταν είναι στο πάνω επίπεδο κ αρχίσει να στριφογυρίζει μου πέσει το μωρό..αλλά τελικά παραγγείλαμε πιο λεπτό στρωματακι ωστόσο να έχει κάποια σκληρότητα κ να μη βουλιάζει τελείως.

η πεθερά μου μετά ήθελε να πάρουμε ρηλαξ γιατί λέει χαλαρώνουν τα μωράκια κτλ..εγώ δεν είχα άποψη, εννοω αν χρειάζεται η όχι..κ έτσι την άφησα αν θέλει να πάρει..όπως σας είπα χώρο πολύ δεν έχουμε ήθελα κ κάτι απλό..ήμασταν μεταξύ ενός inglesina και του Chico ballon..το δεύτερο γίνεται κ καρεκλάκι αργότερα κ αντέχει ως 18 κιλά ενώ το πρώτο αντέχει ως 9 κιλά..έτσι επιλέξαμε το Chico..αν σε κάποια αρέσει στα λητω το έχει σε έκπτωση.

κατα τα αλλα το παρκοκρεβατο είχε μια έκπτωση της τάξης του 10% , το στρώμα δεν είχε έκπτωση (ταχα επειδή το κάναμε παραγγελια) κ πήραμε κ ένα μπανάκι που επίσης δεν είχε έκπτωση..

ααα τελευταία πληροφορία, το στρώμα ζητήσαμε  να είναι σπαστό για να μπορούμε να το μεταφέρουμε σε διακοπές κτλ

• Μου αρέσει 6

Just now, Υβόννη said:

Χαχαχαχαχα ακου τι ρώτησε! Ναι ναι πες εσυ και ασε την να μιλαει μοναχη της! Καλα εμενα μια θεια-κατιναρα με πηρε να μας συγχαρει τις προαλλες και με ρωτησε ποσα κιλα εχω παρει και οτι λεει με τον αντρα της ειπαν "καλα η Ειρηνη θα δεις 20 κιλα θα τα παρει στο νερο"! Χαχαχαχα το οτι τα κιλα μου ειναι στοιχημα και εγνοια στο σπιτικο τους, δεν το περιμενα! Κι εγω γελαω με αυτες τις αηδιες, γιατι εχουμε να ακουσουμε απειρα στο μελλον! Απο το τι τρωει το παιδι μας μεχρι το γιατι εχει φερμουαρ και οχι κουμπια η ζακετουλα!

Δες το λιγακι σημερα και βλεπεις! Α βρε Γωγουλα δεν μας ειπες τί ειπε η γιατρος με την καμπυλη! Ευχαριστημενη; Χτες ειπα στον αντρα μου για τα μπλε γλυκακια και πορωθηκε! Μου λεει ροζ εχει παντου ε καιρος να εχει και μπλε!! Βεβαια μετα τις διακοπες τον εχω σε διατροφη γιατι απο τοτε που εμεινα εγκυος εχει παρει 4 κιλα τρομαρα του, οποτε ουτε μπλε ουτε αλλο χρωμα γλυκου θα δει συντομα χαχαχα!

Κι εγω Αλκυονη μου χαιρομαι!!!!! Να ερθουν τα μωρακια μας με το καλο και νομιζω εστω και ηλεκτρονικα κατι θα κανονισουμε!!!!!! Πού θα μας παει; Να σου πω εγω οταν ηταν να μπω στο φορουμ το σκεφτομουν γιατι λεω γυναικες μαζεμενες συνηθως ξεμαλλιασματα και κατινιες γινονται .Μου ελεγε ο αντρας μου οτι ηταν σε ενα φορουμ για το σινεμα (ειμαστε πολυ φαν και οι δυο του κινηματογραφου) και επεφτε πολυς καυγας και σταματησε να μπαινει! Οποτε ειπα αν αυτοι κανουν ετσι, σκεψου εμεις με τις ορμονες μας!! Αλλα εμεις δεσαμε ολες πολυ ωραια και πραγματικα υπαρχει ενδιαφερον και ορεξη για βοηθεια και οχι αφορμη για καυγαδες, κριτικη κτλ... Και στη φαση που ειμαστε το πιστευω οτι καταλαβαινουμε παρα πολυ καλα η μια την αλλη. Τι σημαινει αγχος, πονακια, αγωνια για υπερηχο κτλ!!! Ειμαστε σαν οικογενεια!

Μα σου λεει ο δολιος μωρε ο αντρουλης σου, πού μιλαει τοσες ωρες το κοριτσι μου; Πού να ηξερε οτι εμεις εδω γλωσσα δε βαζουμε μεσα μας!! Χαχαχαχα

Just now, ΕΥΑ! said:

Και εμενα Αλκυονη μου στην αρχη μου την ψιλοελεγε,χανεσαι στο κινητο να μου λεει.τωρα ομως βλεπει οτι μου κανει κ εμενα καλο.κ πραγματικα η ομαδα μας ειναι απο τα καλυτερα που μου χει συμβει αυτη την περιοδο.μια καλη κ ομορφη παρεουλα 

Ειρηνη μου κ εγώ το φοβόμουν στην αρχή κ γι αυτό άργησα κιόλας να μπω. Ευτυχώς ο φόβος μου διαψεύστηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες! Φαντάζεσαι να ξεμαλλιαζόμασταν!!! Δεν θα μου άρεσε καθόλου η ιδεα! Χαίρομαι τόσο που η μια στηρίζει την άλλη! 

Θελετε να σας πω τι μου είπε τις προάλλες μια συνάδελφος... « με εξωσωματική το έπιασες ε;» 
αν την ακούγατε πως προφερε την λέξη εξωσωματική θα τρελαινοσασταν. 
Δεν της απάντησαν καν, απλά την κοίταξα... Ήθελα όμως πολύ να της απαντησω κ να της πω «ναι μωρή με εξωσωματική κ μάλιστα μετά από 5 αποτυχημένες προσπάθειες. Αυτό με κανει λιγότερο μανούλα»; Αλλά κρατήθηκα κορίτσια μου. Δεν ήθελα να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή την διαδικασία.

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 5

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni said:

Ειρηνη μου κ εγώ το φοβόμουν στην αρχή κ γι αυτό άργησα κιόλας να μπω. Ευτυχώς ο φόβος μου διαψεύστηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες! Φαντάζεσαι να ξεμαλλιαζόμασταν!!! Δεν θα μου άρεσε καθόλου η ιδεα! Χαίρομαι τόσο που η μια στηρίζει την άλλη! 

Θελετε να σας πω τι μου είπε τις προάλλες μια συνάδελφος... « με εξωσωματική το έπιασες ε;» 
Δεν της απάντησαν καν, απλά την κοίταξα... Ήθελα όμως πολύ να της απαντησω κ να της πω «ναι μωρή με εξωσωματική κ μάλιστα μετά από 5 αποτυχημένες προσπάθειες. Αυτό με κανει λιγότερο μανούλα»; Αλλά κρατήθηκα κορίτσια μου. Δεν ήθελα να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή την διαδικασία.

Καλα εμενα Αλκυονη μου μια "φιλη" με εχει πρηξει με την εξωσωματικη! Κατι λεγαμε για τη γιογκα "αχ εγω στη θεση σου δε θα εκανα γιογκα, ειδικα μετα απο εξωσωματικη". "Μη ρισκαρεις να γεννησεις φυσιολογικα, εισαι και απο εξωσωματικη". "Δε νομιζω να κανεις σεξ, εισαι απο εξωσωματικη". "Αγορι το μωρο ε; Λες να εχει κληρονομησει την ολιγοσπερμια του πατερα του;" Τι ζόρι τραβας κοπελια;;;;;;; Λες και δεν εχουμε γιατρους να ρωταμε! Μετα μου ειπε κιολας με βλεμμα μυστικοπαθειας "στο παιδι θα μιλησετε για την εξωσωματικη"; Εκει ομως απαντησε ο αντρας μου! Της λεει "εννοειται και θα μιλησουμε, ετσι οταν θα μαθει για το σεξ να εχει την ψευδαισθηση οτι δεν το εχουμε κανει ποτε και να μην το στοιχειωσουμε με την ιδεα των γονιων του να π@διουνται"! Χαχαχαχα! Ε μα το ηθελε! Μας επρηξε!

• Χαχα 9

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γυρισα.. Λοιπον υπαρχει ακομα η εικονα του αιματοματος αλλα ειναι πολυ καλο το οτι δεν εχω αιμα..Μπορω μου ειπε να εχω μια ηπια δραστηριοτητα,να περπαταω λιγο,να παω για καφε κ για μπανιο αμα θελω...μου ειπε ακομα να κοψω το πολυ φαγητο γιατι πηρα 3 κιλα μεσα σε ενα μηνα αλλα ημουν κ ξαπλα...τωρα θα ξαναπαω σε 5 εβδομαδες κ σε 3 θα κανω την β επιπεδου..το μωρο κρυβοταν κ δεν το ειδα πολυ καλα αλλα ηταν μια χαρα..222 γραμμαρια..

Αχ κοριτσια την ωρα που περιμενα να μπω ηρθε μια κοπελα που την πιασανε οι πονοι κ την βαλανε μεσα κ ουρλιαζε...φοβηθηκα η αληθεια ειναι κ νομιζω θα ζητησω επισκληριδιο οταν ερθει η ωρα..

• Μου αρέσει 8

BDoAp3.png

Just now, Sousamaki said:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

αργησα να συντονιστω σήμερα γιατί είχαμε βγει με την πεθερά μου για ψώνια για το μωρό..

οπως σας είχα πει,(το είχα πει;δε θυμάμαι) εμείς έχουμε πολύ μικρό σπίτι οποτε ο χώρος που πιάνει το καθετί αποτέλεσε πολύ σημαντικό κριτήριο στην επιλογή.

τελικα για κρεβατακι της πήραμε το kikaboo Milky Way, που ουσιαστικά είναι παρκοκρεβατο που όμως πέφτει η μια του πλευρά κ μπορείς να το ενώσεις με το κρεβάτι.μας άρεσε γιατί το πάνω επίπεδο είναι πιο ψηλά από τα υπόλοιπα παρκοκρεβατα για όταν θα ναι βρεφακι να μη χρειάζεται τόσο να σκύβω..το μόνο θέμα ήταν ότι με τα κλασικά στρώματα (ήταν αρκετά ψηλά ) οποτε ανησυχούσα μήπως όταν είναι στο πάνω επίπεδο κ αρχίσει να στριφογυρίζει μου πέσει το μωρό..αλλά τελικά παραγγείλαμε πιο λεπτό στρωματακι ωστόσο να έχει κάποια σκληρότητα κ να μη βουλιάζει τελείως.

η πεθερά μου μετά ήθελε να πάρουμε ρηλαξ γιατί λέει χαλαρώνουν τα μωράκια κτλ..εγώ δεν είχα άποψη, εννοω αν χρειάζεται η όχι..κ έτσι την άφησα αν θέλει να πάρει..όπως σας είπα χώρο πολύ δεν έχουμε ήθελα κ κάτι απλό..ήμασταν μεταξύ ενός inglesina και του Chico ballon..το δεύτερο γίνεται κ καρεκλάκι αργότερα κ αντέχει ως 18 κιλά ενώ το πρώτο αντέχει ως 9 κιλά..έτσι επιλέξαμε το Chico..αν σε κάποια αρέσει στα λητω το έχει σε έκπτωση.

κατα τα αλλα το παρκοκρεβατο είχε μια έκπτωση της τάξης του 10% , το στρώμα δεν είχε έκπτωση (ταχα επειδή το κάναμε παραγγελια) κ πήραμε κ ένα μπανάκι που επίσης δεν είχε έκπτωση..

ααα τελευταία πληροφορία, το στρώμα ζητήσαμε  να είναι σπαστό για να μπορούμε να το μεταφέρουμε σε διακοπές κτλ

Καλοριζικαααααααααααα!!!!! Καλε εσεις πηρατε τα απαραιτητα μανι μανι! Να τα χαρειτε κοριτσακι μου!!!!! Υπεροχες ιδεες και πρακτικες!!! Ειδικα το παρκοκρεβατο το φλερταρω σαν ιδεα! Πολυ καλα το σκεφτηκες με το στρωμα! Υπεροχα ολα και να τα χαρει η μικρουλα σας!!!!!!!

Just now, Depykal said:

Κοριτσια μου γυρισα.. Λοιπον υπαρχει ακομα η εικονα του αιματοματος αλλα ειναι πολυ καλο το οτι δεν εχω αιμα..Μπορω μου ειπε να εχω μια ηπια δραστηριοτητα,να περπαταω λιγο,να παω για καφε κ για μπανιο αμα θελω...μου ειπε ακομα να κοψω το πολυ φαγητο γιατι πηρα 3 κιλα μεσα σε ενα μηνα αλλα ημουν κ ξαπλα...τωρα θα ξαναπαω σε 5 εβδομαδες κ σε 3 θα κανω την β επιπεδου..το μωρο κρυβοταν κ δεν το ειδα πολυ καλα αλλα ηταν μια χαρα..222 γραμμαρια..

Αχ κοριτσια την ωρα που περιμενα να μπω ηρθε μια κοπελα που την πιασανε οι πονοι κ την βαλανε μεσα κ ουρλιαζε...φοβηθηκα η αληθεια ειναι κ νομιζω θα ζητησω επισκληριδιο οταν ερθει η ωρα..

Μπραβο κοριτσακι μου που παει καλα το αιματωμα!!!! Εννοειται προσεκτικα ακομη, αλλα επιτελους να πας ενα καφεδακι ή ενα μπανακι! Αν εισαι ξαπλα τελειως λογικο να παρεις κιλακια μαζεμενα. Μη σκας, εσυ να εισαι καλα και το μωρακι σου!!!! 222 γραμμαρια, μα τι συμμετρικος αριθμος ειναι αυτος!!!!!!! Με το καλο η β'επιπεδου!

Κοριτσακι μου εχουμε καιρο μεχρι τη γεννα. Η καθε κοπελα εχει αλλες αντοχες στον πονο κτλ. Θα ενημερωθεις οταν ερθει η  ωρα και θα διαλεξεις το καλυτερο για σενα και το μωρακι σου. Πλεον δοξα τω Θεω εχουμε απειρες επιλογες και η επιστημη εχει κανει αλματα ωστε να εχουμε ολες εναν ομορφο τοκετο! Μην επηρεαζεσαι με αλλες εμπειριες!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Αφου χαιρέτησα τον άντρα μου την Κυριακή, έπεσε λίγο η ψυχολογία μου και δεν ήμουν και στα καλύτερα μου αυτές τις μέρες.. Νομίζω οι ορμόνες το κάνουν και λίγο χειρότερο η αλήθεια είναι. Σήμερα το πρωί έκανα καμπύλη ζαχαρου, πολύ ταλαιπωρία βρε κορίτσια. Νιώθω ότι με εξάντλησε.. Διαβάζω για τα ψώνια σας και η αλήθεια είναι αυτές τις μέρες θα ήθελα να κάνω μια εξόρμηση.. Με βιντεοκληση φυσικά με τον άντρα μου γιατί δεν θέλει να διαλέξω τίποτα χωρίς αυτόν..

@Υβόννη και @Alkyoni πραγματικά με θυμώνουν αυτά τα πικρόχολα σχόλια.. Για μένα οι γυναίκες που έκαναν εξωσωματική είναι αξιοθαύμαστες γιατί πάλεψαν πολύ περισσότερο για να γίνουν μητέρες.. Βέβαια κακιά υπάρχει πάντα και απλά πρέπει να μην δίνουμε σημασία.. Σκεφτείτε ρε κορίτσια εμένα μου την είπε η θεία μου σήμερα όταν ανέφερα ότι πάω για εξέταση, μου ειπε έτσι είναι όταν αποφασίζεις να κανείς μεγάλη το πρώτο παιδί... Μεγάλη στα 32;;;;; Αλήθεια :angry:;;;

• Μου αρέσει 4
  • Λυπημένη/-ος 1

BwLip2.png

Just now, Alkyoni είπε:

Κορίτσια,Αλκυόνη κ @Υβόννη δεν αντέχω τα άτομα που βρίσκουν νόημα στην ζωή τους σχολιάζοντας απλά την ζωή των άλλων.εχω φτάσει άπειρες φορές στο παρά τσακ να βρίσω άτομα.απο το πώς 'επιασες' το παιδί μέχρι πως κοιμαστε,πως θα το ταισεις!!!έλεος δηλαδή!!

Εμένα μου λέγανε μετά από τις παλινδρομες , 'φιλες' μου  'αχ λες να περνάς ήδη από κλιμακτηριο κ να έχεις μπαγιάτικα αυγουλάκια;ίσως γι αυτό κ η χρωμοσωμικη ανωμαλία..'  που ξέρανε ότι η μητέρα μου 38 χρόνων της κόπηκε η περίοδος,που ξέρανε ότι υπάρχει αυτή η προδιάθεση λόγω κληρονομικότητας,που ξέρανε ότι ούτως ή άλλως το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό από μόνη μου,δεν χρειαζομουν υπενθύμιση!ε αυτές στις 'φιλες' τις ξεκοψα με το που έμεινα έγκυος στον Βασίλη !δεν ήθελα τριγύρω μου αρνητική ενέργεια ρε παιδί μου ,πως να το πω;!

Τεσπα.γιατι ξέφυγα από αυτό που λέγατε.οι γυναίκες που πέρασαν από τον δρόμο της εξωσωματικής,για μένα είναι οι πλέον άξιες.παιρνουν μια συνειδητή απόφαση να γίνουν μανουλες κ το καταφέρνουν στο τέλος με κάθε κόστος,σωματικό,ψυχολογικό,οικονομικό!!μόνο σεβασμό αξίζουν αυτές οι γυναικες!έλεος δηλαδή με την κάθε κακεντρεχη βλαμμενη !!

Just now, Depykal είπε:

Μπράβο γλυκούλα μου!!τέλειο το μωράκι σου,αυτό κράτα!αυτό κ φυσικά ότι μπορείς να κάνεις κ καμία βολτουλα,έτσι;;;) ο άντρας σου ήταν μέσα;;

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Just now, Eirini1988 said:

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Αφου χαιρέτησα τον άντρα μου την Κυριακή, έπεσε λίγο η ψυχολογία μου και δεν ήμουν και στα καλύτερα μου αυτές τις μέρες.. Νομίζω οι ορμόνες το κάνουν και λίγο χειρότερο η αλήθεια είναι. Σήμερα το πρωί έκανα καμπύλη ζαχαρου, πολύ ταλαιπωρία βρε κορίτσια. Νιώθω ότι με εξάντλησε.. Διαβάζω για τα ψώνια σας και η αλήθεια είναι αυτές τις μέρες θα ήθελα να κάνω μια εξόρμηση.. Με βιντεοκληση φυσικά με τον άντρα μου γιατί δεν θέλει να διαλέξω τίποτα χωρίς αυτόν..

@Υβόννη και @Alkyoni πραγματικά με θυμώνουν αυτά τα πικρόχολα σχόλια.. Για μένα οι γυναίκες που έκαναν εξωσωματική είναι αξιοθαύμαστες γιατί πάλεψαν πολύ περισσότερο για να γίνουν μητέρες.. Βέβαια κακιά υπάρχει πάντα και απλά πρέπει να μην δίνουμε σημασία.. Σκεφτείτε ρε κορίτσια εμένα μου την είπε η θεία μου σήμερα όταν ανέφερα ότι πάω για εξέταση, μου ειπε έτσι είναι όταν αποφασίζεις να κανείς μεγάλη το πρώτο παιδί... Μεγάλη στα 32;;;;; Αλήθεια :angry:;;;

Αχ Ειρηνακι μου σε σκεφτομουν...Τα εχουμε ζησει κι εμεις τα της αποστασης, βεβαια δεν ημουν εγκυος, οποτε ξερω...Περασε το δυσκολο του αποχαιρετισμου, τωρα θα βρεις μια ρουτινα! Εννοειται να κανεις εξορμηση με το κινητο παρεουλα!!! Βεβαια στα φορμακια μην περιμενεις πολλες αποψεις! Δυο τρια χρωματα ξεχωριζουν οι δολιοι χιχιχχιχιχχι!

Χαχαχαχαχα θεα η θεια!!!!!! Ναι γιατι οταν εισαι "μικρη" (συμφωνα με τη θεια αυτο ειναι 18-20 το πολυ) δεν πας για εξετασεις η αληθεια ειναι, γεννας στο χωραφι μια και καλη! Παιδια τί αλλο θα ακουσουμε; Η κολλητη μου λεει οτι φετος με την καραντινα το Πασχα, γλιτωσε ευχες οπως "και του χρονου με ενα καλο παιδι"! Ανυπαντρη στα 35, ειναι το μιασμα του σογιου οπως καταλαβαινετε!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

oz5Vp2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Συγνώμη κιόλας αλλά πολύ άθλια η θεία..άκου εκεί μεγάλη στα 32..

κ η καθεμία κάνει παιδι, αν, οποτε όπως θέλει κ μπορεί..για όνομα του θεού δλδ..

καλα τέτοιο μπουμπουκι θεία έχω κ εγώ..της είχαμε καλεσει κ στο τραπέζι των αρραβώνων μας (εγώ είχα κάποια έξτρα κιλά τότε , ο άντρας μου όχι).κ έτσι όπως μοιράζαμε τα φαγητά κάτι ζήτησε έξτρα ο άντρας μου να φαει κ λέει η γλυκιά μου θεία «Εσυ φάε δεν έχεις ανάγκη ,έχεις περιθώριο η δικιαααα μας όμως πρέπει να προσεχει, να χάσει κανα κιλό» ..χολή έσταξε η θεία..τα θυμάμαι κ συγχυζομαι..την καλέσαμε κ στο γάμο τρομάρα μας..αλλά ως εκεί την ήταν..

Just now, Depykal είπε:

Μη σκέφτεσαι καν τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα του τοκετού..

μετα κάποιες πονάνε περισσότερο, κάποιες όχι..

πάντως, επειδή κ γω όσο περνάει ο καιρός το σκέφτομαι λίγο το θέμα της γεννάς,του πόνου κτλ κ διαβάζω κ ψάχνομαι όσο μπορώ έχω διαβάσει κ από μαίες ότι οκ πονας προφανώς αλλά αυτό που κάνει τα πράγματα να ξεφεύγουν είναι ο υπέρμετρος φόβος..εξηγούσε η μαια ότι οι περισσότερες κυριεύονται από το φόβο , σταματάνε να αναπνεύουν σωστα κ ζορίζονται έξτρα κ υποφέρουν από αυτό..

νομιζω ότι αν μείνουμε ψύχραιμες , θα κάνουμε κ κανα μάθημα ανώδυνου τοκετού όλα καλά θα πάνε..όπως λέει κ η μαμά μου όταν της λέω ότι φοβάμαι λίγο «μη φοβάσαι, αν ήταν τόσο δραματικοί οι πόνοι καμία δε θα έκανε δεύτερο παιδί»

• Μου αρέσει 5

Just now, Sousamaki said:

@Υβόννη μου ευχαριστούμε πολύ..!!!!μπορει κ να το παράκανα κ αν τα πήραμε νωρίς αυτά..

αλλα όλο λίστες φτιάχνω κ είπα να αρχίσω να τις μειώνω ξεκινώντας τις αγορές!!:)

Οχι μια χαρα ειναι κοριτσακι μου! Κι εγω θα ξεκινησω τον αλλο μηνα με το καλο. Αν δεν κανουμε την αρχη θα τρεχουμε μετα. Ασε που δεν ειναι ολα ετοιμοπαραδοτα κτλ. Αφου καταληξατε καλα εκανες και τα πηρες!!! Να αδειαζει και η λιστα! Αυτα τα χρατς οταν κατι εχει γινει στη λιστα τα λατρευωωω!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια,Αλκυόνη κ @Υβόννη δεν αντέχω τα άτομα που βρίσκουν νόημα στην ζωή τους σχολιάζοντας απλά την ζωή των άλλων.εχω φτάσει άπειρες φορές στο παρά τσακ να βρίσω άτομα.απο το πώς 'επιασες' το παιδί μέχρι πως κοιμαστε,πως θα το ταισεις!!!έλεος δηλαδή!!

Εμένα μου λέγανε μετά από τις παλινδρομες , 'φιλες' μου  'αχ λες να περνάς ήδη από κλιμακτηριο κ να έχεις μπαγιάτικα αυγουλάκια;ίσως γι αυτό κ η χρωμοσωμικη ανωμαλία..'  που ξέρανε ότι η μητέρα μου 38 χρόνων της κόπηκε η περίοδος,που ξέρανε ότι υπάρχει αυτή η προδιάθεση λόγω κληρονομικότητας,που ξέρανε ότι ούτως ή άλλως το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό από μόνη μου,δεν χρειαζομουν υπενθύμιση!ε αυτές στις 'φιλες' τις ξεκοψα με το που έμεινα έγκυος στον Βασίλη !δεν ήθελα τριγύρω μου αρνητική ενέργεια ρε παιδί μου ,πως να το πω;!

Τεσπα.γιατι ξέφυγα από αυτό που λέγατε.οι γυναίκες που πέρασαν από τον δρόμο της εξωσωματικής,για μένα είναι οι πλέον άξιες.παιρνουν μια συνειδητή απόφαση να γίνουν μανουλες κ το καταφέρνουν στο τέλος με κάθε κόστος,σωματικό,ψυχολογικό,οικονομικό!!μόνο σεβασμό αξίζουν αυτές οι γυναικες!έλεος δηλαδή με την κάθε κακεντρεχη βλαμμενη !!

Μπράβο γλυκούλα μου!!τέλειο το μωράκι σου,αυτό κράτα!αυτό κ φυσικά ότι μπορείς να κάνεις κ καμία βολτουλα,έτσι;;;) ο άντρας σου ήταν μέσα;;

Οχι δυστυχως δεν ηταν...του ειπα του γιατρου οτι θελει να τον γνωρισει κ μου ειπε οτι ελπιζει καποια στιγμη να επιτρεπεται να μπει κ αυτος μεσα...ναι επιτελους να βγω λιγο εξω..βεβαια βιαζοταν κ αυτος γιατι ηθελε να παει να ξεγεννησει την αλλη κοπελα κ δεν ρωτησα ποση ωρα επιτρεπεται να περπαταω..παντα μαρεσε το περπατημα κ περπαταγα τουλαχιστον μια ωρα αλλα τωρα δεν νομιζω να κανει τοσο πολυ ε;

BDoAp3.png

Just now, MumMaria said:

Μαρακι μου τι ακουσες κι εσυ κοριτσακι μου...Εβγαλαν και πορισμα οι ηλιθιες για τα αυγα σου! Καλα εκανες και ξεκοψες, δεν θελουμε κανεναν να μας λεει τι μπορει και τι οχι το σωμα μας. Και στη δυσκολια μας θελουμε ανθρωπους να μας στηριξουν οχι να μας τονιζουν τις φοβιες μας...Μακρια λοιπον τετοια ατομα...Στο ειπα και χτες με την καμπυλη! Λατρευω οταν η ζωη εκπλησει τα στατιστικα της ιατρικης! Πανω απ'ολα ειναι ο Θεος και αν αυτος θελει, ολα γινονται!

Εγω νομιζω ολες οι γυναικες ειναι αξιες σεβασμου. Ειτε ηρθε με ενεσεις, ειτε με εκχυση, ειτε με απειρα τεστ ωορρηξιας, ειτε απλα ηρθε σε μια στιγμη ερωτα ενα παιδακι στην κοιλιτσα μας, για μενα ο πραγματικος αγωνας και αυτο που πραγματικα μετραει ειναι να μεγαλωσεις σωστα ενα παιδι. Αυτο ειναι το θεμα! Να βγαλεις εναν ανθρωπο λειτουργικο στην κοινωνια! Να μεγαλωσεις ενα παιδι με ασφαλεια και αγαπη! 

Οταν πηγα πρωτη φορα στο κεντρο εξωσωματικης, θυμαμαι ετρεμα σαν το ψαρι. Η πιεση στα υψη, αφου με μετρησαν ξανα και ξανα μεχρι να πεσει. Φοβομουν πολυ δεν ξερω γιατι. Βασικα ξερω, επειδη ειμαι φοβιτσιαρα! Σκεφτομουν στη διαδρομη στο μετρο θυμαμαι "τα παιδια πρεπει να ερχονται απο αγαπη". Οταν πηγαμε εκει και ειδα και αλλα ζευγαρια, να ειναι χερι χερι τα περισσοτερα απο αυτα, οταν ειδα το χερι το αντρα μου γυρω μου να με χαιδευει, τοτε ηξερα οτι αυτο που σκεφτομουν, το "τα παιδια πρεπει να ερχοναι απο αγαπη" ειναι οντως το σωστο και οντως ισχυει ειτε πεφτεις στο κρεβατι με τον ανθρωπο σου ειτε προσπαθειτε να βγαλετε ακρη με τις οδηγιες των ενεσεων στα Γερμανικα και ψαχνετε βιντεακια στο youtube για να κανετε τη ρημαδοενεση!

• Μου αρέσει 10

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...