Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημερα αγαπημενες μου φιλεναδες και μελουσες μανουλες! Εγω σηκωθηκα νωρις νωρις και δουλευω, αλλα βλεπω φως στο τουνελ σημερα και νομιζω θα τελειωσω οπου να 'ναι!

Καλη επιτυχια @Depykalσημερα!!! Περιμενουμε εννοειται νεακια!

Κοριτσια μου κι εγω ποναω χαμηλα αν δεν παω τουαλετα αμεσως! Καμια φορα ξυπναω μεσα στον υπνο μου επειδη πιεζεται η κυστη μαλλον και τρεχω πανικοβλητη τουαλετα. Τωρα για τις εξαψεις Γωγουλα μου, ειναι τελειως ορμονικο! Πρωτα ο Θεος σε καμια βδομαδα μπαινουμε και τριτο τριμηνο καποιες απο την παρεα:wub: Οποτε ολα αυτα λογικα!

Ποσο μου αρεσουν ολα τα καροτσακια που προτεινετε! @Gogo1994Γωγουλα μου το καροτσι που λες εχει κριτικες εδω πολυ καλες (εδω=Γερμανια). Καποιος ελεγε οτι αντεχε στο δασος πεζοπορια! Οκ, δε νομιζω να πατε στα λαγκαδια εσεις με το μωρο, αλλα εχει αντοχες αν θες να παρεις τα βουνα συμφωνα με κατι Γερμανους χαχαχα! Τωρα βεβαια αυτο με τα ανταλλακτικα ηταν πολυ σοφη σκεψη της @Geo81. Ρωτηστε τί παιζει με αυτο, δειτε το και απο κοντα πώς κλεινει κτλ και γιατι οχι; Φαινεται πολυ ομορφο!

Εμεις κοριτσια λεμε να παρουμε το Yoyo2. Ειναι πανακριβο το ξερω, αλλα δεν εχουμε αμαξι εδω οποτε καρεκλακι δε θελουμε και ειναι το μονο καροτσι που ειναι πολυ ελαφρυ, κλεινει πανευκολα  ΑΛΛΑ το παιρνεις σαν χειραποσκευη στην καμπινα στο αεροπλανο. Και για εμας αυτο ειναι πολυ σημαντικο, γιατι πρωτα ο Θεος με τον ιο να ειναι ολα καλα, ταξιδευουμε λογω Ελλαδας συχνα πόσο μαλλον τωρα με το εγγονακι! Θα το δρομολογησουμε τον Αυγουστο που εχει εκπτωσεις. Μετα θελουμε μαρσιπο σιγουρα και για ριλαξ δεν ξερω καθολου τί να κανουμε...Τα βαφτιστηρια μου, και η μεγαλη μου αλλα και ο μικρουλης τωρα, το ελιωσαν το ριλαξ.

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!!ομορφα πραγματακια εχετε βρει! @MumMaria αυτο το ριλαξ πρεπει να ειναι τελειο,θα μας το κανει δωρο η νονα μας.εδω ομορφα ειναι στο νησι,δουλευουμε μεχρι το απογευμα απο το σπιτι κ μετα παμε βολτουλες. Χτες με ρωτηςε μια γνωστη  αν θα παμε το παιδι σε παιδικο σταθμο χαχαχα:roll:.μου εκαψε τα εγκεφαλικα κυτταρα.Ηθελα να της πω εννοειται κ για το καλοκαιρι του εχουμε βρει κ κατασκηνωση

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

oru1p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα! 
@Depykal με το καλό να πας στο γιατρό!!! Περιμένουμε νέα!

Ξεκινήσαμε κ εμείς να  κάνουμε έρευνα αγοράς για καρότσι, λίκνο, κ καθισματάκι αυτοκινήτου. Ρίξαμε μια ματια στο Ίντερνετ αλλά ειπαμε να πάμε σε μαγαζί να τα δούμε κ από κοντά. Έχω κρατήσει σημειώσεις με όλες τις προτάσεις σας.
Εχω μιλήσει στον καλό μου για εσάς κ έχει ξεκινήσει κ με ρωτάει. « τα κορίτσια τι λένε;» Πλάκα έχει χαχα 

Κοριτσια μου από χθες νιώθω κάποιες ενοχλήσεις χαμηλά σαν τραβηγματακια. Πήρα τον γιατρό τηλ κ μου είπε να αυξήσω το μαγνήσιο. 
Εσεις τι ακριβώς νιώθατε όταν είχατε πονάκια κ τι σας είπε ο γιατρός σας; 
Αλλη μια εβδομάδα για την β επιπέδου. 
Ανυπομονω τόσο πολύ 

• Μου αρέσει 2

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Ξεκινήσαμε κ εμείς να  κάνουμε έρευνα αγοράς για καρότσι, λίκνο, κ καθισματάκι αυτοκινήτου. Ρίξαμε μια ματια στο Ίντερνετ αλλά ειπαμε να πάμε σε μαγαζί να τα δούμε κ από κοντά. Έχω κρατήσει σημειώσεις με όλες τις προτάσεις σας.
Εχω μιλήσει στον καλό μου για εσάς κ έχει ξεκινήσει κ με ρωτάει. « τα κορίτσια τι λένε;» Πλάκα έχει χαχα 

Κοριτσια μου από χθες νιώθω κάποιες ενοχλήσεις χαμηλά σαν τραβηγματακια. Πήρα τον γιατρό τηλ κ μου είπε να αυξήσω το μαγνήσιο. 
Ανυπομονω τόσο πολύ 

Μην αγχώνεσαι καθόλου για τα πονακια,όπως θα δεις συχνά πυκνά όλες μας είχαμε/εχουμε πονακια..εγώ στον τελευταίο υπέρηχο,είχα αρκετά πονακια χαμηλά κ δεν ήταν τίποτα,μεγαλώνει η μήτρα,ζοριζει λιγο κ η μικρή σου,μην ανησυχείς.παντως δεν ήταν ούτε συσπάσεις ούτε τίποτα κ η καλλιέργεια μου βγήκε καθαρή.εσυ ζοριζεσαι κ πολύ στην δουλειά,όταν το νιώθεις αν μπορείς,αν όχι να ξαπλώνεις,να κάθεσαι έστω.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια πως ακριβώς είναι το τσούξιμο που νιώθετε?  Μόλις ένιωσα κ εγώ μετά τα ουρα αλλά ελάχιστο. Μήπως να κάνω καμμια καλλιέργεια ουρων λέω... Μην είναι καμμια ουρολοιμωξη να τη προλάβω 

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Alkyoni said:

Ανυπομονω τόσο πολύ 

Καλως το κοριτσακι μας!  Αχ τί καλα που κανετε ερευνα! Νομιζω ναι αξιζει να τα δουμε απο κοντα ολες μας και ας τα παρουμε ονλαιν. Να εχουμε μια αισθηση, γιατι εγω προσωπικα ειμαι ασχετη με διαστασεις! Και να τις γραφει χαμπαρι δεν παιρνω!!!

Κι εμενα ετσι λεει ο αντρας μου για εσας χαχαχαχα!!!! Ευτυχως δεν ξερουν οτι εκτος απο μωρουδιακα λεμε και τα σεξουαλικα μας χιχιχιχιχ!

Μην ανησυχεις με τα πονακια καθολου! Στη βδομαδα που εισαι ειναι το πιο φυσιολογικο! Μεγαλωνει η μητρα και η λεκανη μαζι, βαλε και τη μπεμπα που κουνιεται και κουναει και τη μητρα. Μαγνησιο κανει τρελη δουλεια, εμενα με εχει βοηθησει παρα πολυ. Σκεψου στην καμπυλη ζαχαρου καναμε τοκογραφο να δουμε αν ειναι συσπασεις (γιατι πονουσα παρα πολυ) και δεν ηταν!

Με το καλο η β'επιπεδου!!!!!! Ολα θα ειναι τελειαααααα

Just now, ΕΥΑ! said:

Καλημερα κοριτσια!!ομορφα πραγματακια εχετε βρει! @MumMaria αυτο το ριλαξ πρεπει να ειναι τελειο,θα μας το κανει δωρο η νονα μας.εδω ομορφα ειναι στο νησι,δουλευουμε μεχρι το απογευμα απο το σπιτι κ μετα παμε βολτουλες. Χτες με ρωτηςε μια γνωστη  αν θα παμε το παιδι σε παιδικο σταθμο χαχαχα:roll:.μου εκαψε τα εγκεφαλικα κυτταρα.Ηθελα να της πω εννοειται κ για το καλοκαιρι του εχουμε βρει κ κατασκηνωση

Ευακι μου κι εγω το εβαλα στη λιστα το ριλαξ της @MumMaria!! Κι εγω στο βαφτιστηρι μου περισυ, το ρηλαξ του ειχα παρει! Χιχιχιχχιχι!! Αχ πολυ χαιρομαι που περνατε αναλαφρα παρα τη δουλεια! Εχει κοσμο Ευακι μου; Ελπιζω να ειναι χαλαρα, αν και εσεις θα ξερετε μερη πιο ψαγμενα!

Η γνωστη ειναι Γερμανιδα; Χαχαχαχαχα! Γιατι εδω μονο το εχω ακουσει αυτο σαν ερωτηση χαχαχαχα!!!!!!!

Just now, MumMaria said:

Καλέ που είστε όλες οι υπόλοιπες;;;εμείς φάγαμε την φρουτοκρεμα κ πάμε για καφέ με μια φίλη μου,που ευτυχώς θα έρθει μέχρι εδώ στην γειτονιά γιατί η ντα στο κέντρο με τέτοια ζέστη δεν παλεύεται!!ο αντρουλης σημερα δουλευει Χαλκιδική κ θα γυρίσει πάλι αργά..οπότε δυστυχώς δεν θα πάμε κ Καβάλα κ αυτήν την εβδομάδα,ίσως καταφέρει να έρθει η μαμά μου αυθημερόν όμως την Παρασκευή!!άντε μακάρι!!να έχετε όλες μια όμορφη μερα,είτε κοιμαστε ακόμα,είτε βολταρετε,είτε δουλεύετε!;)

Συμπεθερουλα τωρα σε διαβασα!! Περασατε καλα στη βολτουλα σας; Αχ τι καλα που ισως ερθει η μανουλα σου!!!!!! Απο τη μια κριμα που τρεχει ο αντρουλης σου απο την αλλη θα αναπληρωσετε λιγο το οικονομικο απο την καραντινα...Υπομονη και αυτος ο δολιος πανω κατω τωρα...Ελπιζω να εχει λιγο αδειουλα ομως τον Αυγουστο να ξεκουραστει

Just now, Gogo1994 said:

Κορίτσια πως ακριβώς είναι το τσούξιμο που νιώθετε?  Μόλις ένιωσα κ εγώ μετά τα ουρα αλλά ελάχιστο. Μήπως να κάνω καμμια καλλιέργεια ουρων λέω... Μην είναι καμμια ουρολοιμωξη να τη προλάβω 

Γωγουλα μου στην ουρολοιμωξη συνηθως πονας αρκετα! Ειχες ωρα να πας τουαλετα; Ειχες πιει νερακι; Καμια φορα αυτο παιζει ρολο, το να εχεις ωρα να κατουρησεις. Παρατηρησε το ξανα, ισως απλα ετυχε.

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλως το κοριτσακι μας!  Αχ τί καλα που κανετε ερευνα! Νομιζω ναι αξιζει να τα δουμε απο κοντα ολες μας και ας τα παρουμε ονλαιν. Να εχουμε μια αισθηση, γιατι εγω προσωπικα ειμαι ασχετη με διαστασεις! Και να τις γραφει χαμπαρι δεν παιρνω!!!

Κι εμενα ετσι λεει ο αντρας μου για εσας χαχαχαχα!!!! Ευτυχως δεν ξερουν οτι εκτος απο μωρουδιακα λεμε και τα σεξουαλικα μας χιχιχιχιχ!

Μην ανησυχεις με τα πονακια καθολου! Στη βδομαδα που εισαι ειναι το πιο φυσιολογικο! Μεγαλωνει η μητρα και η λεκανη μαζι, βαλε και τη μπεμπα που κουνιεται και κουναει και τη μητρα. Μαγνησιο κανει τρελη δουλεια, εμενα με εχει βοηθησει παρα πολυ. Σκεψου στην καμπυλη ζαχαρου καναμε τοκογραφο να δουμε αν ειναι συσπασεις (γιατι πονουσα παρα πολυ) και δεν ηταν!

Ευακι μου κι εγω το εβαλα στη λιστα το ριλαξ της @MumMaria!! Κι εγω στο βαφτιστηρι μου περισυ, το ρηλαξ του ειχα παρει! Χιχιχιχχιχι!! Αχ πολυ χαιρομαι που περνατε αναλαφρα παρα τη δουλεια! Εχει κοσμο Ευακι μου; Ελπιζω να ειναι χαλαρα, αν και εσεις θα ξερετε μερη πιο ψαγμενα!

Η γνωστη ειναι Γερμανιδα; Χαχαχαχαχα! Γιατι εδω μονο το εχω ακουσει αυτο σαν ερωτηση χαχαχαχα!!!!!!!

Συμπεθερουλα τωρα σε διαβασα!! Περασατε καλα στη βολτουλα σας; Αχ τι καλα που ισως ερθει η μανουλα σου!!!!!! Απο τη μια κριμα που τρεχει ο αντρουλης σου απο την αλλη θα αναπληρωσετε λιγο το οικονομικο απο την καραντινα...Υπομονη και αυτος ο δολιος πανω κατω τωρα...Ελπιζω να εχει λιγο αδειουλα ομως τον Αυγουστο να ξεκουραστει

Γωγουλα μου στην ουρολοιμωξη συνηθως πονας αρκετα! Ειχες ωρα να πας τουαλετα; Ειχες πιει νερακι; Καμια φορα αυτο παιζει ρολο, το να εχεις ωρα να κατουρησεις. Παρατηρησε το ξανα, ισως απλα ετυχε.

Μακάρι Υβόννη μου θα δούμε θα το παρατηρήσω θα πιω κ νεράκι αρκετό. Ήμουν κ όρθια αρκετά γιατί κάνω κ εγώ εκκαθάριση χάχα δε ξέρω αν παίζει ρόλο 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Μακάρι Υβόννη μου θα δούμε θα το παρατηρήσω θα πιω κ νεράκι αρκετό. Ήμουν κ όρθια αρκετά γιατί κάνω κ εγώ εκκαθάριση χάχα δε ξέρω αν παίζει ρόλο 

Εμ πες το ετσι χαχα! Ναι παρατηρησε το λιγακι Γωγουλα μου. Εχω παθει ουρολοιμωξη και πιστεψε με την καταλαβαινεις μια χαρα οτι την επαθες!!

Εκκαθαριση κι εσυ ε; Μα τι προκοπη βρε κοριτσια!! Νομιζω ενω βαραινουμε σωματικα, το ενστικτο της μαμας μας λεει να ετοιμασουμε τη φωλιτσα σιγα σιγα!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Εμ πες το ετσι χαχα! Ναι παρατηρησε το λιγακι Γωγουλα μου. Εχω παθει ουρολοιμωξη και πιστεψε με την καταλαβαινεις μια χαρα οτι την επαθες!!

Εκκαθαριση κι εσυ ε; Μα τι προκοπη βρε κοριτσια!! Νομιζω ενω βαραινουμε σωματικα, το ενστικτο της μαμας μας λεει να ετοιμασουμε τη φωλιτσα σιγα σιγα!!

Ακριβώς σιγά σιγά πρέπει να ξεκινάμε. Περνάει κ η ώρα κ γίνεται κ ο χώρος καλύτερος. Μωρέ και εγώ έχω πάθει αλλά τώρα λέω μη το αφήσω μη τυχόν είναι κ αλλιώς τα συμπτώματα τώρα κ δε τη καταλάβω. 

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κ εγω εχω βαρυνει λιγο αυτες τις μερες,πονους δεν εχω αλλα ενα βαρος το νοιωθω.σαββατοκυριακο ειχε αρκετο κοσμο,αλλα δεν παμε κ στις κοσμικες παραλιες για να εχω σωστη αποψη.Η χωρα εχει κοσμο οσα απογευματα εχουμε παει. Οχι δεν ειναι γερμανιδα ,κατινουλα την λες ανετα χαχα.ναι με ρωτησε οτι θα γεννησω φυσιολογικα γιατι αυτο ειναι το σωστο μην παω με καισαρικη χαχά. Ασε πολυ γελιο μονο στη πλακα ειναι κατι τετοια.

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Μην αγχώνεσαι καθόλου για τα πονακια,όπως θα δεις συχνά πυκνά όλες μας είχαμε/εχουμε πονακια..εγώ στον τελευταίο υπέρηχο,είχα αρκετά πονακια χαμηλά κ δεν ήταν τίποτα,μεγαλώνει η μήτρα,ζοριζει λιγο κ η μικρή σου,μην ανησυχείς.παντως δεν ήταν ούτε συσπάσεις ούτε τίποτα κ η καλλιέργεια μου βγήκε καθαρή.εσυ ζοριζεσαι κ πολύ στην δουλειά,όταν το νιώθεις αν μπορείς,αν όχι να ξαπλώνεις,να κάθεσαι έστω.

Just now, Υβόννη said:

Κορίτσια μου να σας πω κάτι;;; Νιώθω πολύ ευγνώμων για την γνωριμία μας κ εύχομαι κάποια στιγμή οντως να τα πούμε κ από κοντά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσο δύναμη παιρνω μέσα από εσάς! Ο καλός μου στην αρχή είχε πολύ πλάκα γιατί ζήλευε όταν «χανόμουν» μέσα στις συζητήσεις μας. Τώρα νομιζω ότι κ αυτός με κάποιο τρόπο το απολαμβάνει βλέποντας την έκφραση που έχω στο πρόσωπο όταν σας διαβάζω!  Ειρηνακι μου ισως άλλαζε γνώμη αν μάθαινε ότι μιλάμε κ για τα σεξουαλικα μας!!! Χαχα

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 2

DjQBp3.png

Just now, ΕΥΑ! said:

Κ εγω εχω βαρυνει λιγο αυτες τις μερες,πονους δεν εχω αλλα ενα βαρος το νοιωθω.σαββατοκυριακο ειχε αρκετο κοσμο,αλλα δεν παμε κ στις κοσμικες παραλιες για να εχω σωστη αποψη.Η χωρα εχει κοσμο οσα απογευματα εχουμε παει. Οχι δεν ειναι γερμανιδα ,κατινουλα την λες ανετα χαχα.ναι με ρωτησε οτι θα γεννησω φυσιολογικα γιατι αυτο ειναι το σωστο μην παω με καισαρικη χαχά. Ασε πολυ γελιο μονο στη πλακα ειναι κατι τετοια.

Χαχαχαχαχα ακου τι ρώτησε! Ναι ναι πες εσυ και ασε την να μιλαει μοναχη της! Καλα εμενα μια θεια-κατιναρα με πηρε να μας συγχαρει τις προαλλες και με ρωτησε ποσα κιλα εχω παρει και οτι λεει με τον αντρα της ειπαν "καλα η Ειρηνη θα δεις 20 κιλα θα τα παρει στο νερο"! Χαχαχαχα το οτι τα κιλα μου ειναι στοιχημα και εγνοια στο σπιτικο τους, δεν το περιμενα! Κι εγω γελαω με αυτες τις αηδιες, γιατι εχουμε να ακουσουμε απειρα στο μελλον! Απο το τι τρωει το παιδι μας μεχρι το γιατι εχει φερμουαρ και οχι κουμπια η ζακετουλα!

Just now, Gogo1994 said:

Ακριβώς σιγά σιγά πρέπει να ξεκινάμε. Περνάει κ η ώρα κ γίνεται κ ο χώρος καλύτερος. Μωρέ και εγώ έχω πάθει αλλά τώρα λέω μη το αφήσω μη τυχόν είναι κ αλλιώς τα συμπτώματα τώρα κ δε τη καταλάβω. 

Δες το λιγακι σημερα και βλεπεις! Α βρε Γωγουλα δεν μας ειπες τί ειπε η γιατρος με την καμπυλη! Ευχαριστημενη; Χτες ειπα στον αντρα μου για τα μπλε γλυκακια και πορωθηκε! Μου λεει ροζ εχει παντου ε καιρος να εχει και μπλε!! Βεβαια μετα τις διακοπες τον εχω σε διατροφη γιατι απο τοτε που εμεινα εγκυος εχει παρει 4 κιλα τρομαρα του, οποτε ουτε μπλε ουτε αλλο χρωμα γλυκου θα δει συντομα χαχαχα!

Just now, Alkyoni said:

Κορίτσια μου να σας πω κάτι;;; Νιώθω πολύ ευγνώμων για την γνωριμία μας κ εύχομαι κάποια στιγμή οντως να τα πούμε κ από κοντά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσο δύναμη παιρνω μέσα από εσάς! Ο καλός μου στην αρχή είχε πολύ πλάκα γιατί ζήλευε όταν «χανόμουν» μέσα στις συζητήσεις μας. Τώρα νομιζω ότι κ αυτός με κάποιο τρόπο το απολαμβάνει βλέποντας την έκφραση που έχω στο πρόσωπο όταν σας διαβάζω!  Ειρηνακι μου ισως άλλαζε γνώμη αν μάθαινε ότι μιλάμε κ για τα σεξουαλικα μας!!! Χαχα

Κι εγω Αλκυονη μου χαιρομαι!!!!! Να ερθουν τα μωρακια μας με το καλο και νομιζω εστω και ηλεκτρονικα κατι θα κανονισουμε!!!!!! Πού θα μας παει; Να σου πω εγω οταν ηταν να μπω στο φορουμ το σκεφτομουν γιατι λεω γυναικες μαζεμενες συνηθως ξεμαλλιασματα και κατινιες γινονται .Μου ελεγε ο αντρας μου οτι ηταν σε ενα φορουμ για το σινεμα (ειμαστε πολυ φαν και οι δυο του κινηματογραφου) και επεφτε πολυς καυγας και σταματησε να μπαινει! Οποτε ειπα αν αυτοι κανουν ετσι, σκεψου εμεις με τις ορμονες μας!! Αλλα εμεις δεσαμε ολες πολυ ωραια και πραγματικα υπαρχει ενδιαφερον και ορεξη για βοηθεια και οχι αφορμη για καυγαδες, κριτικη κτλ... Και στη φαση που ειμαστε το πιστευω οτι καταλαβαινουμε παρα πολυ καλα η μια την αλλη. Τι σημαινει αγχος, πονακια, αγωνια για υπερηχο κτλ!!! Ειμαστε σαν οικογενεια!

Μα σου λεει ο δολιος μωρε ο αντρουλης σου, πού μιλαει τοσες ωρες το κοριτσι μου; Πού να ηξερε οτι εμεις εδω γλωσσα δε βαζουμε μεσα μας!! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχαχα ακου τι ρώτησε! Ναι ναι πες εσυ και ασε την να μιλαει μοναχη της! Καλα εμενα μια θεια-κατιναρα με πηρε να μας συγχαρει τις προαλλες και με ρωτησε ποσα κιλα εχω παρει και οτι λεει με τον αντρα της ειπαν "καλα η Ειρηνη θα δεις 20 κιλα θα τα παρει στο νερο"! Χαχαχαχα το οτι τα κιλα μου ειναι στοιχημα και εγνοια στο σπιτικο τους, δεν το περιμενα! Κι εγω γελαω με αυτες τις αηδιες, γιατι εχουμε να ακουσουμε απειρα στο μελλον! Απο το τι τρωει το παιδι μας μεχρι το γιατι εχει φερμουαρ και οχι κουμπια η ζακετουλα!

Δες το λιγακι σημερα και βλεπεις! Α βρε Γωγουλα δεν μας ειπες τί ειπε η γιατρος με την καμπυλη! Ευχαριστημενη; Χτες ειπα στον αντρα μου για τα μπλε γλυκακια και πορωθηκε! Μου λεει ροζ εχει παντου ε καιρος να εχει και μπλε!! Βεβαια μετα τις διακοπες τον εχω σε διατροφη γιατι απο τοτε που εμεινα εγκυος εχει παρει 4 κιλα τρομαρα του, οποτε ουτε μπλε ουτε αλλο χρωμα γλυκου θα δει συντομα χαχαχα!

Χαχαχαχα!!δεν υπαρχουν μερικα ατομα.ενταξει βρηκαν θεμα να λενε.μετα θα μας ρωτανε κ πως ταιζουμε τα μωρα λες κ θα πρεπει να το ξερουν.εγω δεν θελω να λεω αν θα θηλαζω η οχι,κ ρωτω ειμαι περιεργη; Χαχα

oru1p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχα γέλασα πολύ αλλα η αλήθεια είναι πως παντού υπάρχουν ροζ εγώ ξέρεις πόσο ζορίστηκα να βρω τα μπλε βραδιάτικα? Καλέ κ εμείς συγκρίνουμε τις κοιλίτσες μας κ με περνάει χάχα κ μ λέει ακόμα δε με πέρασες?  

Εχει κλείσει η γιατρός για 4 μερούλες οπότεεε τη σκαπουλαρα χαχαχα 

Βέβαια σαν να την ακούω '' καλά είμαστε αλλα εντάξει συντηρητικά να το πάμε μη ξεφυγουμε" Ε βέβαιαααα γιατί έχουμε ξεφύγει κ σε τίποτα άλλο? 

• Χαχα 5

yRr5p2.png

Just now, Alkyoni είπε:

Και εμενα Αλκυονη μου στην αρχη μου την ψιλοελεγε,χανεσαι στο κινητο να μου λεει.τωρα ομως βλεπει οτι μου κανει κ εμενα καλο.κ πραγματικα η ομαδα μας ειναι απο τα καλυτερα που μου χει συμβει αυτη την περιοδο.μια καλη κ ομορφη παρεουλα 

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...