Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη said:

Κοριτσακια μου, μετα απο ενα χρονο δουλειας και μετα απο τη σημερινη μερα που απο τις 9μισι το πρωι δουλευω (με διαλειμμα οσες φορες σας εγραφα και για να χλαπακιασω χιχιχι) τελειωσαμε μολις με μια συναδελφο μου ενα αρθρο μας!!!!! Αν ολα πανε καλα και μας το εγκρινουν θα το δημοσιευσουμε! Ειμαι ενα πτωμα σημερα απο τη μια αλλα απο την αλλη το ευχαριστηθηκα!!! Ειχα τοσο καιρο να ασχοληθω με την ερευνα! Τελικα συνειδητοποιω ποσο μου λειπει η δουλεια μου με τον χαζοιο...Ο μικρουλης χοροπηδαει, αλλα δεν ξερω αν χαιρεται ή αν απλα λεει "οχι αλλα μαθηματικααα"! Θα φανει σε 6-7 χρονακια χιχιχιχιχι! Τωρα ξαπλα και χαλαρωση αν και εχω υπερενταση!

Μπραβο Ειρηνακι μου!!!! Πολλά συγχαρητήρια!!! Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα σε όλους τους τομείς! 

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακια μου, μετα απο ενα χρονο δουλειας και μετα απο τη σημερινη μερα που απο τις 9μισι το πρωι δουλευω (με διαλειμμα οσες φορες σας εγραφα και για να χλαπακιασω χιχιχι) τελειωσαμε μολις με μια συναδελφο μου ενα αρθρο μας!!!!! Αν ολα πανε καλα και μας το εγκρινουν θα το δημοσιευσουμε! Ειμαι ενα πτωμα σημερα απο τη μια αλλα απο την αλλη το ευχαριστηθηκα!!! Ειχα τοσο καιρο να ασχοληθω με την ερευνα! Τελικα συνειδητοποιω ποσο μου λειπει η δουλεια μου με τον χαζοιο...Ο μικρουλης χοροπηδαει, αλλα δεν ξερω αν χαιρεται ή αν απλα λεει "οχι αλλα μαθηματικααα"! Θα φανει σε 6-7 χρονακια χιχιχιχιχι! Τωρα ξαπλα και χαλαρωση αν και εχω υπερενταση!

Μπράβο κορίτσι μου !!!! Φοβερή ικανοποίηση ατομική και επαγγελματική !!! Νομίζω πως ο μικρός χαίρεται και χοροπηδάει και είναι υπερήφανος για τη μανούλα του!!

Just now, Alkyoni είπε:

Οντως ξεκουράστηκα αγαπημένη μου.  
Εκτος από δικη μου φίλη, τώρα είσαι κ η αγαπημένη του καλού μου με την ιδέα σου! Ασε τις ντουλάπες για άλλη μέρα χχχ

Κρατά σημειώσεις! Εγώ όλο κ ξεχνάω τι θέλω να τον ρωτήσω 

ΑχαχαχαχΧα έτσι!!!!!!!!! Κάντε τα τώρα που μπορείτε!!!

Just now, Depykal είπε:

Αυριο εχω γιατρο...τωρα σκεφτομαι τι θελω να τον ρωτησω αν μου πει οτι μπορω να σηκωθω..:)

Με το καλό κορίτσι μου!!!! Ρωτα τα ολαααα!!!!!

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Depykal είπε:

Αυριο εχω γιατρο...τωρα σκεφτομαι τι θελω να τον ρωτησω αν μου πει οτι μπορω να σηκωθω..:)

Ωχ κι εγώ μπερδεύτηκα κ νόμιζα ότι είχες σήμερα..κρατά σημειώσεις;)

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακια μου, μετα απο ενα χρονο δουλειας και μετα απο τη σημερινη μερα που απο τις 9μισι το πρωι ως τωρα δουλευω (με διαλειμμα οσες φορες σας εγραφα και για να χλαπακιασω χιχιχι) τελειωσαμε μολις με μια συναδελφο μου ενα αρθρο μας!!!!! Αν ολα πανε καλα και μας το εγκρινουν θα το δημοσιευσουμε! Ειμαι ενα πτωμα σημερα απο τη μια αλλα απο την αλλη το ευχαριστηθηκα!!! Ειχα τοσο καιρο να ασχοληθω με την ερευνα! Τελικα συνειδητοποιω ποσο μου λειπει η δουλεια μου με τον χαζοιο...Ο μικρουλης χοροπηδαει, αλλα δεν ξερω αν χαιρεται ή αν απλα λεει "οχι αλλα μαθηματικααα"! Θα φανει σε 6-7 χρονακια χιχιχιχιχι! Τωρα ξαπλα και χαλαρωση αν και εχω υπερενταση!

Μπράβο σου συμπεθέρα μου!είμαστε όλες πολύ περήφανες για σένα!!!κ εις ανώτερα!!ξεκουράσου τώρα να πάρεις δυνάμεις..:grin:

• Μου αρέσει 2

Just now, Alkyoni said:

Μπραβο Ειρηνακι μου!!!! Πολλά συγχαρητήρια!!! Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα σε όλους τους τομείς! 

Just now, Geo81 said:

Μπράβο κορίτσι μου !!!! Φοβερή ικανοποίηση ατομική και επαγγελματική !!! Νομίζω πως ο μικρός χαίρεται και χοροπηδάει και είναι υπερήφανος για τη μανούλα του!!

ΑχαχαχαχΧα έτσι!!!!!!!!! Κάντε τα τώρα που μπορείτε!!!

Με το καλό κορίτσι μου!!!! Ρωτα τα ολαααα!!!!!

Να ειστε καλα κοριτσακια μου!!! Λιωσαμε σημερα αλλα τελειωσε!! Ελπιζω να ειναι σωστες οι αποδειξεις μας και να το εγκρινουν! Να δω πώς θα κοιμηθω τωρα απο την υπερενταση! Εκτος αν κανω τη συμβουλη που εδωσες @Geo81στην Αλκυονη μας χαχαχα! Θα σε λατρεψει και ο δικος μου αντρας:P

Just now, Depykal said:

εγω καθε φορα παω με παπυρο χαχαχα! Εννοειται σημειωσε τα παντα! Πιστευω θα σηκωθεις κοριτσακι μου!!!! Να ειναι ολα καλα να ηρεμησεις κι εσυ λιγο τωρα!!!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Λοιπόν το βράδυ με έπιασε μια ζεστή ένα κάψιμο δε μπορείτε να φανταστείτε. Κάψιμο όμως δεν ήξερα πως να συνέλθω. Σιγά σιγά ένιωθα να πέφτει λίγο η θερμοκρασία κ μετά πήγα κ εβαλα νερό στο πρόσωπο μ στο στήθος στα χέρια να συνέλθω. 

Κατά τα άλλα πήγαμε χθες να κοιτάξουμε πάλι για πραγματάκια. Λοιπόν ο αντρας μου κόλλησε με ένα καρότσι που λέγεται tutek πολωνικό περιποιημένο δε μπορώ να πω. Αλλά το έψαξα για κριτικές κ δε βρίσκω τίποτα. Έχει ακουσει καμμια κάτι? 

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Gogo1994 Οι ορμόνες χτύπησαν ταβάνι μάλλον χθες βράδυ κορίτσι μου ! Το τρίτο τρίμηνο έχει τέτοια φουντώματα αρκετά! Όσο για το καροτσι που λες δεν την ξέρω την μάρκα ! Να διαλέξετε όμως μια μαρκα που αν τύχω χαλάσει πάθει κάτι θέλει κάποιο εξάρτημα να έχει εγγύηση και service στην Ελλάδα! Εμείς με την inglesina μας είχε χαλάσει η μια μπροστινή ρόδα το πήγαμε και μέσα σε μια μέρα μας την είχαν περάσει στην εγγύηση μετά απο 14 μήνες που το πήραμε !

• Μου αρέσει 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Λοιπόν το βράδυ με έπιασε μια ζεστή ένα κάψιμο δε μπορείτε να φανταστείτε. Κάψιμο όμως δεν ήξερα πως να συνέλθω. Σιγά σιγά ένιωθα να πέφτει λίγο η θερμοκρασία κ μετά πήγα κ εβαλα νερό στο πρόσωπο μ στο στήθος στα χέρια να συνέλθω. 

Κατά τα άλλα πήγαμε χθες να κοιτάξουμε πάλι για πραγματάκια. Λοιπόν ο αντρας μου κόλλησε με ένα καρότσι που λέγεται tutek πολωνικό περιποιημένο δε μπορώ να πω. Αλλά το έψαξα για κριτικές κ δε βρίσκω τίποτα. Έχει ακουσει καμμια κάτι? 

Καλημεραααα!!

Δεν το ξέρω αυτό το καροτσι Γωγώ μου!αλλά το γκουγκλαρα κ μου φαίνεται πολύ όμορφο.ειδες πως τσουλαει;μαζεύει εύκολα;

Τι άλλα πραγματακια είδατε;;:x πάντως μπράβο στον αντρουλη που έχει άποψη.εμενα πέρσι ,όταν κοιτούσαμε για καρότσι,ήταν τύπου 'εεε να έχει 4 ρόδες κ μια χαρά είναι' χαχααχαχαχα

Αααα ναι,πολύ σωστό κ αυτό που λέει η @Geo81 για τα ανταλλακτικά.δεν το σκέφτηκα.

• Χαχα 1

@Geo81

@MumMaria

Είναι πολύ όμορφο ναι κ τα πανιά του και οι ρόδες. Και επειδή έχει αναρτήσεις σηκώνεται πάρα πολύ εύκολα πχ σε πεζοδρόμια. Είναι σαφώς πιο μεγάλο από inglessina κ περίπου 2 κιλά πιο βαρύ θέλω να δω τις διαστάσεις κ στο ασανσέρ. Αλλά με προβλημάτισε που δεν το έχουν πολλά μαγαζιά όταν γκουγκαλαρα. Σωστό αυτό με τα ανταλλακτικά μας είπε η παραγγελνουμε η στέλνουμε λέει το σασί. Στο κλείσιμο καλό είναι δε πιάνει χώρο... Κορίτσια εντάξει της inglessina μπορεί να έχει πλαστικές ρόδες αυτό χάλασε τον άντρα μου κ καλά για τους κραδασμούς αλλά είναι τόσο ευκολοκινητο

Κούνιες κ συρταριερες μας άρεσαν της casa baby κ βρήκα κ λίκνο που έχει όλα αυτά που θέλω υφασμάτινο με πολλές θέσεις ύψους γιατί έχουμε ψηλό κρεβάτι κ θα μετρήσω σήμερα να δω κ ένα τέλειο ριλαξ που πάλι τα κάνει όλα κουνιέται δονείται παίζει μουσική. 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

@Geo81

@MumMaria

Είναι πολύ όμορφο ναι κ τα πανιά του και οι ρόδες. Και επειδή έχει αναρτήσεις σηκώνεται πάρα πολύ εύκολα πχ σε πεζοδρόμια. Είναι σαφώς πιο μεγάλο από inglessina κ περίπου 2 κιλά πιο βαρύ θέλω να δω τις διαστάσεις κ στο ασανσέρ. Αλλά με προβλημάτισε που δεν το έχουν πολλά μαγαζιά όταν γκουγκαλαρα. Σωστό αυτό με τα ανταλλακτικά μας είπε η παραγγελνουμε η στέλνουμε λέει το σασί. Στο κλείσιμο καλό είναι δε πιάνει χώρο... Κορίτσια εντάξει της inglessina μπορεί να έχει πλαστικές ρόδες αυτό χάλασε τον άντρα μου κ καλά για τους κραδασμούς αλλά είναι τόσο ευκολοκινητο

Κούνιες κ συρταριερες μας άρεσαν της casa baby κ βρήκα κ λίκνο που έχει όλα αυτά που θέλω υφασμάτινο με πολλές θέσεις ύψους γιατί έχουμε ψηλό κρεβάτι κ θα μετρήσω σήμερα να δω κ ένα τέλειο ριλαξ που πάλι τα κάνει όλα κουνιέται δονείται παίζει μουσική. 

Εμένα αυτό το ριλαξ που λες,με έσωσε στον μικρό.με βόλεψε πολύ,αφού το κόψαμε όταν πια δεν χωρούσε πλέον,κατά τα τ αλλα το είχε λατρέψει,καθόταν εκεί,χαλάρωνε,έπαιζε, κοιμοτανε.κατσε να το ψάξω να σου στείλω μάρκα.

Λοιπόν,babymoov relax λέγεται,γκουγκλαρε το αν θες να το δεις.πολυ άνετο,με ανατομικά μαξιλαράκια από νεογέννητο,μουσική,δόνηση ,κούνημα σε 3 ταχύτητες.ακριβουτσικο αλλά μας έλυσε τα χέρια.στην αρχή μας είχαν πάρει ένα ριλαξ της chicco ,δεν κάθησε πότε,έκλαιγε.τωρα αυτό το έχω ακόμα στημένο κ ελπίζω να βολεψει κ την μικρή πρώτα ο Θεός.α στα αρνητικά του κ το μέγεθος του,αλλά οκ.εμεις το είχαμε δίπλα μας στον καναπέ στο σαλόνι γενικά.

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Εμένα αυτό το ριλαξ που λες,με έσωσε στον μικρό.με βόλεψε πολύ,αφού το κόψαμε όταν πια δεν χωρούσε πλέον,κατά τα τ αλλα το είχε λατρέψει,καθόταν εκεί,χαλάρωνε,έπαιζε, κοιμοτανε.κατσε να το ψάξω να σου στείλω μάρκα.

Πονεμένη ιστορία εμείς με το ριλαξ... δεν έκατσε ποτέ για κανένα λόγο... γενικά είχαμε θέματα μόνο αγκαλιά... και το καροτσι από 13 μηνών δεν ξανά μπήκε... ολοκαίνουργια θα τα πάρει η Μπέμπα τώρα ελπίζω να κάνουμε απόσβεση επιτέλους χιχιχιχιχ

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Geo81 είπε:

Πονεμένη ιστορία εμείς με το ριλαξ... δεν έκατσε ποτέ για κανένα λόγο... γενικά είχαμε θέματα μόνο αγκαλιά... και το καροτσι από 13 μηνών δεν ξανά μπήκε... ολοκαίνουργια θα τα πάρει η Μπέμπα τώρα ελπίζω να κάνουμε απόσβεση επιτέλους χιχιχιχιχ

Το έχω ακούσει κ για άλλα μωράκια ότι δεν θέλουν ριλαξ.εμας μας το είχαν πάρει δώρο κ πραγματικά ήταν από τα πράγματα που τα βάζω στα top 3 χρήσιμα για το μωρό.κ για τους γονείς!χαχαχαχα!αγκαλιτσας ο Γιωργάκης σου μωρέ!:x

Είχες τέτοιο ριλαξ που λεω εγώ ή το κλασικό;

Καλέ που είστε όλες οι υπόλοιπες;;;εμείς φάγαμε την φρουτοκρεμα κ πάμε για καφέ με μια φίλη μου,που ευτυχώς θα έρθει μέχρι εδώ στην γειτονιά γιατί η ντα στο κέντρο με τέτοια ζέστη δεν παλεύεται!!ο αντρουλης σημερα δουλευει Χαλκιδική κ θα γυρίσει πάλι αργά..οπότε δυστυχώς δεν θα πάμε κ Καβάλα κ αυτήν την εβδομάδα,ίσως καταφέρει να έρθει η μαμά μου αυθημερόν όμως την Παρασκευή!!άντε μακάρι!!να έχετε όλες μια όμορφη μερα,είτε κοιμαστε ακόμα,είτε βολταρετε,είτε δουλεύετε!;)

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κοριτσάκια!!! και εγω είμαι απο αυτές που δουλεύουν φουλ, μακάρι να πήγαινα μια βολτίτσα και εγω...αχ σας ζηλευω! ;)  εμείς κορίτσια μάλλον καταλήξαμε στο Joolz Day 3. ακριβούτσικο μεν αλλά ο άντρας μου με έχει τρελάνει. όλη μερα διαβάζει στο ιντερνετ και βλεπει βιντεακια και κάνει συγκρίσεις και μετράει κλειστο ανοιχτό! εχει πορωθεί! και αφου το θέλει τόσο και ειμαστε πολυ της βόλτας εδω στην εξοχη, σχεδον καθε απογευμα ειμαστε έξω, ειπαμε να πάρουμε κάτι καλο.

για αυτό που λεγατε χθες, ρε κορίτσια με επιασε και μενα και φοβήθηκα. 1η φορα χθες. ενα τσουξιμο μικρο και σαν σπρωξιμο κάτω χαμηλά και νόμιζα πως θα μου φυγουν. έγινε 3-4 φορές στην βολτα και οταν ξάπλωσα να κοιμηθώ με επιασε αρκετες φορες και ενιωθα οτι θα μου φύγουν πραγματικά! λες και κάτι μου πιέζε την κύστη. είναι ανυσηχητικό πιστεύετε; θα ρωτήσω και την Παρασκευη τον γιατρο που θα παω. Βέβαια η μικρη τις τελευταίες μέρες είναι πάρα πολυ δραστήρια, δεν ηρεμεί παρα μόνο οταν δουλευω...

• Μου αρέσει 2

kEWVp2.png

Καλημερα κοριτσια μου...εψαξα ολα αυτα που γραψατε κ ειναι ολα τοσο ωραια...

Εγω περιμενω να περασει η ωρα επιτελους σημερα να παω στο γιατρο κ μολις επιστρεψω θα σας γραψω τα νεα μας...

@Sofaki_88 το παθαινω κ εγω που κ που αν δεν παω κατευθειαν τουαλετα νιωθω αυτο το πραγμα κ νομιζω οτι θα μου φυγουν..

• Μου αρέσει 2

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...