Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, Papakι είπε:

Καλησπέρα ,λοιπόν,σε όλη την όμορφη παρέα...Σήμερα είχαμε κι εμείς τη Β'επιπεδου!!!!Ανυπομονούσα αλλά και αγωνιουσα!Τελικά όλα είναι υπέροχα...Συγκίνηση!!!Αυτό νιώθω...κοιταω συνέχεια τη γλυκιά της φατσούλα στη φωτό από τον υπέρηχο!!Ανοιγοκλεινε και το στοματακι της η φουσκιτσα μας!!

Έτοιμη να ξεκινήσουν οι διακοπές μας τώρα...Αύριο μια βολτιτσα στη Χαλκίδα να δούμε κάτι φίλους...Κυριακή Θεσσαλονίκη σε πεθερικά..φίλους..συγγενείς...και σε μια εβδομάδα Κύθνο με τον αντρουλη μου και μελλοντικό χαζομπαμπα(ηδη) για μπανάκια και χαλάρωση!!

ΥΓ.Μαζευω πράγματα από το πρωί και είναι ατελείωτα...του χρόνου με μωρό τι θα γίνεται Θεέ μου;;;;;

Παπάκι μου υπέροχα νεααααα!!!!! Βουρ για διακοπές και του χρόνου ολόκληρη μετακόμιση με την φουσκίτσα!!!!!

Καλημέρα σε όλη την παρεαααα!!!! 
@Υβόννη μου υπέροχα μέρη να το ευχαριστηθείτε !!!!! Κάντε ότι τραβάει η ορεξη σας!!!!

εμεις σήμερα (εγώ και ο μικρός δλδ) σηκωθήκαμε αχάραγα που λένε και στο χωριό μου... τον είχαν τσιμπήσει κάτι κουνουπακια μάλλον στις κούνιες και ξυνόταν ο κακομοίρης και φώναζε στον ύπνο του μαμά βάλε μου κρεμουλα ... :( από τις 5:30 μέχρι τις 7:30 ξύπνιοι ... διαβάσαμε παραμύθια φτιάξαμε καφέ... (του αρέσει να χρησιμοποεί την μηχανή του νεσπρεσο πολύ) ήθελε κ αυτός καφεδακι ;) του χτύπησα γάλα με κανέλα και έτοιμος ο φρεντο Αχαχαχαχαχαχ στις 7:30 μου λέει μαμά νυστάζω ... και κοιμηθήκαμε μια ώρα αγκαλιτσα μαζί  

• Μου αρέσει 5

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Υπεροχα νέα διαβάζω από τις χθεσινές β επιπέδου.. @Sousamaki @Papakιχαίρομαι πολύ που τα νέα είναι καλά και χαρήκατε τα μωράκια σας!

@MumMaria ποσό ζήλεψα την εξόρμηση σας στην παραλία.. Χαμός ο μικρούλης σας όλα τα φώτα πάνω του!! Βέβαια παραδέχομαι το κουράγιο σου να δεις dark το βράδυ. Πολύ μπέρδεμα η υπόθεση ποσό μάλλον μετά από μια γεμάτη μέρα :razz:..

@Υβόννη εύχομαι ο καιρός να είναι τέλειος και να απολαύσετε την εκδρομή σας..

Εγω κορίτσια έχω λίγο περίεργη διάθεση σήμερα.. Αύριο πρωί φεύγει ο άντρας μου Αγγλία όπως σας είπα και σήμερα την περνάμε αγκαλίτσα να με παρηγορεί.. Άτιμες ορμόνες.

• Λυπημένη/-ος 4

BwLip2.png

Just now, Geo81 είπε:

Παπάκι μου υπέροχα νεααααα!!!!! Βουρ για διακοπές και του χρόνου ολόκληρη μετακόμιση με την φουσκίτσα!!!!!

@Υβόννη μου υπέροχα μέρη να το ευχαριστηθείτε !!!!! Κάντε ότι τραβάει η ορεξη σας!!!!

εμεις σήμερα (εγώ και ο μικρός δλδ) σηκωθήκαμε αχάραγα που λένε και στο χωριό μου... τον είχαν τσιμπήσει κάτι κουνουπακια μάλλον στις κούνιες και ξυνόταν ο κακομοίρης και φώναζε στον ύπνο του μαμά βάλε μου κρεμουλα ... :( από τις 5:30 μέχρι τις 7:30 ξύπνιοι ... διαβάσαμε παραμύθια φτιάξαμε καφέ... (του αρέσει να χρησιμοποεί την μηχανή του νεσπρεσο πολύ) ήθελε κ αυτός καφεδακι ;) του χτύπησα γάλα με κανέλα και έτοιμος ο φρεντο Αχαχαχαχαχαχ στις 7:30 μου λέει μαμά νυστάζω ... και κοιμηθήκαμε μια ώρα αγκαλιτσα μαζί  

Αχ μωρέ φώναζε στον ύπνο του ε;;;τι γλύκας θεέ μου!!κ αυτός ο ύπνος αγκαλίτσα ο,τι καλύτερο!!:x

Just now, Eirini1988 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Υπεροχα νέα διαβάζω από τις χθεσινές β επιπέδου.. @Sousamaki @Papakιχαίρομαι πολύ που τα νέα είναι καλά και χαρήκατε τα μωράκια σας!

@MumMaria ποσό ζήλεψα την εξόρμηση σας στην παραλία.. Χαμός ο μικρούλης σας όλα τα φώτα πάνω του!! Βέβαια παραδέχομαι το κουράγιο σου να δεις dark το βράδυ. Πολύ μπέρδεμα η υπόθεση ποσό μάλλον μετά από μια γεμάτη μέρα :razz:..

Εγω κορίτσια έχω λίγο περίεργη διάθεση σήμερα.. Αύριο πρωί φεύγει ο άντρας μου Αγγλία όπως σας είπα και σήμερα την περνάμε αγκαλίτσα να με παρηγορεί.. Άτιμες ορμόνες.

Λογικό να είναι η διάθεση σου κάπως!!:-? θα περάσει γρήγορα ο καιρός,να μην μου στεναχωριέσαι!!κάντε αγκαλίτσες φουλ σημερα,να φουλαρετε τις μπαταρίες σας!!

Άσχετο ,αλλα το έχεις δει το dark;έχουμε φτάσει τρίτο επεισόδιο κ ενώ οι πρώτες δύο σεζόν μας είχαν τρελάνει,η τωρινή δεεεεν..Πιο μετά στρώνει; ή τζάμπα καίω το μυαλό μου;;

28 minutes ago, MumMaria said:

Αχαχααχαχα!!!προστάτευσε την κοιλίτσα από τον Μπρους Λη σου!αχαχαχα

10 ε;;;;άντε άντε!περιμένουμε ολες:x

Just now, Gogo1994 said:

Καλημέρα κορίτσια. Θέλω τη γνώμη σας επειδή εγώ δε ξερω πολύ. Έφαγα χθες κ ζυμαρικάκια κ γλυκάκι κ μετρήθηκα σήμερα με του θείου μου το μηχανάκι κ είχα 75. Καλό είναι? 

Μαρακι μου τις τελευταίες μέρες βάζω ένα μαξιλάρι ανάμεσα μας που να βρίσκει εμπόδιο! Ας είναι το μαξιλάρι ο σάκος του μποξ χιχι

Εντωμεταξυ άσχετο αλλά ήθελα να σας πω ότι αγόρασα το μαξιλάρι εγκυμοσύνης που λέγατε. Απλά θεϊκό!!! 

Γωγουλα μου μια χαρά είναι!! θέλω κ εγώ το ίδιο το μηχανάκι του θείου!!! Μπας κ δω κάτι διαφορετικό από 90 

Just now, Geo81 said:

Αχ το πουλάκι μου!!!  Ειναι τόσο ενοχλητική η φαγουρα! Λιώνω όμως που κοιμηθήκατε αγκαλίτσα 

Just now, Eirini1988 said:

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Είναι πολύ δύσκολο Ειρηνη μου. Κάνε όμως υπομονή κ θα περάσει ο καιρός!

• Ευχαριστώ 1

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Αχ μωρέ φώναζε στον ύπνο του ε;;;τι γλύκας θεέ μου!!κ αυτός ο ύπνος αγκαλίτσα ο,τι καλύτερο!!:x

Λογικό να είναι η διάθεση σου κάπως!!:-? θα περάσει γρήγορα ο καιρός,να μην μου στεναχωριέσαι!!κάντε αγκαλίτσες φουλ σημερα,να φουλαρετε τις μπαταρίες σας!!

Άσχετο ,αλλα το έχεις δει το dark;έχουμε φτάσει τρίτο επεισόδιο κ ενώ οι πρώτες δύο σεζόν μας είχαν τρελάνει,η τωρινή δεεεεν..Πιο μετά στρώνει; ή τζάμπα καίω το μυαλό μου;;

Εμείς τώρα ξεκινήσαμε τη δεύτερη σεζόν όποτε είμαι λίγο πίσω.. Άκουσα βέβαια για την Τρίτη ότι στο τέλος εξηγούνται όλα. 

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Εμείς τώρα ξεκινήσαμε τη δεύτερη σεζόν όποτε είμαι λίγο πίσω.. Άκουσα βέβαια για την Τρίτη ότι στο τέλος εξηγούνται όλα. 

Κι εγώ αυτό άκουσα κ για αυτό κάθομαι κ το βλέπω..τι να πω;;ίσως να είμαι κ κουρασμένη κ να μην έχω πολύ καθαρό μυαλό,κ να μου φαίνεται ετσι..:-?

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια μου,πριν λίγο γύρισε ο άντρας μου από την δουλειά από το πρωι,δεν νιώθω το κορμί μου,λίγο χθες το μπάνιο στην θάλασσα,λίγο που είναι τέλος της εβδομάδας κ συσσωρεύτηκε η κούραση,νιώθω πτώμα.κ ο μικρός δεν κάθεται στον κώλο του από τότε που άρχισε να περπατάει ούτε λεπτό,ζωή να χει!κάτι τέτοιες μέρες,φλερτάρω έντονα με την ιδέα να πάρω γυναίκα για μια έξτρα βοήθεια αλλά σκέφτομαι τα εξοδα:-?

• Λυπημένη/-ος 4

Just now, MumMaria said:

Κοριτσια μου,πριν λίγο γύρισε ο άντρας μου από την δουλειά από το πρωι,δεν νιώθω το κορμί μου,λίγο χθες το μπάνιο στην θάλασσα,λίγο που είναι τέλος της εβδομάδας κ συσσωρεύτηκε η κούραση,νιώθω πτώμα.κ ο μικρός δεν κάθεται στον κώλο του από τότε που άρχισε να περπατάει ούτε λεπτό,ζωή να χει!κάτι τέτοιες μέρες,φλερτάρω έντονα με την ιδέα να πάρω γυναίκα για μια έξτρα βοήθεια αλλά σκέφτομαι τα εξοδα:-?

Μαρια μου ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί; Απλά λίγο το φοβάμαι τώρα με τον κορωνοιο.Ικανη με έχω να καθαρίζει η γυναίκα κ από πίσω της να ξανάκαθαρίζω εγώ. 
Ξεκινησα να φτιάχνω ντουλάπες σήμερα αλλά μετά από λίγη ώρα σταμάτησα. Ήθελα να κάνω χώρο στην ντουλάπα που θα μπούνε τα πράγματα της μικρής. 
Αναρωτιεμαι που θα χωρέσουν τόσα πράγματα που έχουμε 

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Μαρια μου ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί; Απλά λίγο το φοβάμαι τώρα με τον κορωνοιο.Ικανη με έχω να καθαρίζει η γυναίκα κ από πίσω της να ξανάκαθαρίζω εγώ. 
Ξεκινησα να φτιάχνω ντουλάπες σήμερα αλλά μετά από λίγη ώρα σταμάτησα. Ήθελα να κάνω χώρο στην ντουλάπα που θα μπούνε τα πράγματα της μικρής. 
Αναρωτιεμαι που θα χωρέσουν τόσα πράγματα που έχουμε 

Και αυτό το σκέφτομαι Αλκυόνη μου!ότι με τον ιό που να βάζεις άτομο μέσα στο σπίτι,άσε άσε..

Για τα ρουχαλακια,θα βρεις χώρο,μην αγχώνεσαι,μπορείς να πάρεις μια συρτάριερα αν χωράει στο σπίτι κ μετά αν πάρεις κούνια να έχει από κάτω συρτάρια πχ, ή να πάρεις αποθηκευτικά κουτιά να βάλεις κάποια πράγματα σας κάτω από το κρεβάτι σας κ θα ανοίξει κι άλλο χώρος στην ντουλαπα;) γενικά θα βρεις τον τρόπο,δεν σε φοβαμαι:grin:

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Κι εγώ αυτό άκουσα κ για αυτό κάθομαι κ το βλέπω..τι να πω;;ίσως να είμαι κ κουρασμένη κ να μην έχω πολύ καθαρό μυαλό,κ να μου φαίνεται ετσι..:-?

Όχι νομίζω ότι είναι μόνο για κάψιμο αυτή η σειρά πραγματικά.. Δεν τολμάω να την ξαναπιάσω ενώ θέλω πολύ να δω Τρίτη σεζόν! 

πρίν από 45 λεπτά , MumMaria είπε:

Εγω πραγματικά σας θαυμάζω όλες όσες έχετε κι άλλα  παιδάκια! Αυτό έλεγα στην μαμά μου σήμερα! Μόνο που το σκέφτομαι αγχώνομαι! Εγώ το σπίτι έχω μόνο να άτομα έχω μίνι  να φροντισω και η αλήθεια είναι κάποιες μέρες κουράζομαι και δουλεύω και στο σπίτι πολύ λίγες ώρες... Όπως νιώθεις κορίτσι μου! Είναι θέμα με τον Κορονοϊό βέβαια τώρα...σκεψου το έστω μια στο τόσο να κάνει τα πολλά.. 

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες!! Καλή ξεκούραση καλά μπάνια σε όσες φεύγουν!! Εμείς την Δευτέρα έχουμε την πρώτη μας  επέτειο γάμου και έχω ξεχυθει να παραγγέλνω τούρτες κλπ. Έχω φτιάξει (χάρτινη) διακόσμηση για το σπίτι έχω πάρει μπαλόνια καρδούλες... Χαμος ( 3 μέρες σχεδιάζω και κόβω) !!! Και θα του κάνω έκπληξη. Μακάρι να μπορούσα να σας στείλω φώτο! Μόνοι μας θα είμαστε ξεκίνησα να μαζευομαι και πάλι λόγω κορονοιου.... Αλλιώς φανταζόμουν και αυτή την ημέρα αλλά τι να κάνουμε... Ας είμαστε καλά!! Καληνύχτα σας!! 

• Μου αρέσει 6

yi9jp3.png

Just now, Argyroula είπε:

Όχι νομίζω ότι είναι μόνο για κάψιμο αυτή η σειρά πραγματικά.. Δεν τολμάω να την ξαναπιάσω ενώ θέλω πολύ να δω Τρίτη σεζόν! 

Εγω πραγματικά σας θαυμάζω όλες όσες έχετε κι άλλα  παιδάκια! Αυτό έλεγα στην μαμά μου σήμερα! Μόνο που το σκέφτομαι αγχώνομαι! Εγώ το σπίτι έχω μόνο να άτομα έχω μίνι  να φροντισω και η αλήθεια είναι κάποιες μέρες κουράζομαι και δουλεύω και στο σπίτι πολύ λίγες ώρες... Όπως νιώθεις κορίτσι μου! Είναι θέμα με τον Κορονοϊό βέβαια τώρα...σκεψου το έστω μια στο τόσο να κάνει τα πολλά.. 

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες!! Καλή ξεκούραση καλά μπάνια σε όσες φεύγουν!! Εμείς την Δευτέρα έχουμε την πρώτη μας  επέτειο γάμου και έχω ξεχυθει να παραγγέλνω τούρτες κλπ. Έχω φτιάξει (χάρτινη) διακόσμηση για το σπίτι έχω πάρει μπαλόνια καρδούλες... Χαμος ( 3 μέρες σχεδιάζω και κόβω) !!! Και θα του κάνω έκπληξη. Μακάρι να μπορούσα να σας στείλω φώτο! Μόνοι μας θα είμαστε ξεκίνησα να μαζευομαι και πάλι λόγω κορονοιου.... Αλλιώς φανταζόμουν και αυτή την ημέρα αλλά τι να κάνουμε... Ας είμαστε καλά!! Καληνύχτα σας!! 

Θα δεις πως όλα θα τα καταφέρεις!!όλα γίνονται κ γίνονται ευκολότερα απ' ότι φαντάζεσαι.κι εγώ πέρσι αυτά σκεφτόμουν αλλά τώρα κ σπίτι,κ μωρό,κ δουλειά κ εγκυουλα,όλα συνδυάζονται.καποιες μέρες είναι πιο δύσκολες αλλά έχεις άλλη δύναμη.αυτη η γυναικεία δύναμη ,άλλο πράγμα ρε κορίτσια!!

Καλή επέτειο να έχετε,να τα χιλιασετε τα χρόνια σας κ να είστε πάντα αγαπημένοι,να δείχνετε κατανόηση,υπομονή κ να αγαπάτε ο ένας τον άλλον κάθε χρόνο που περνάει κ λιιιιγο περισσοτερο;) δεν πειράζει που θα είστε τα δύο σας,πάλι όμορφα θα περάσετε κ τι τέλεια ιδέα αυτή με την διακόσμηση κ τα μπαλόνια(κι εγώ κάτι ανάλογο είχα κάνει προπερσι,μαζί με διάφορα σημειωματάκια που είχα γράψει όμορφες αναμνήσεις μας από τα χρόνια που είμαστε μαζί αλλά κ φωτό μας κ τα είχα κρύψει σε διάφορα σημεία στο σπίτι,πλάκα είχε κ συγκίνηση φουλ)

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Μαράκι εφόσον δουλευετε και οι δυο και δεν έχεις κάποιον δικό σ να σ βοηθάει δεν είναι παραλογη η σκέψη σ παντως.. Επίσης πολυ καλο τ ότι έχετε 2 εισοδήματα στ σπίτι.. Σκέψου το παντως και μπορείς να τ κανεις κ δοκιμαστικά στην αρχή γ ν δεις μέχρι που σας παιρνει!! 

k1S4p3.png

Καλημερα κοριτσακια μου, καλη και ευλογημενη Κυριακη να εχουμε!!! Εμεις σημερα φευγουμε, τελος οι διακοπουλες! Χτες παντως βουτηξα στη λιμνη χιχιχι! Ειχα βεβαια αγωνια αν αρεσει στο μωρο αλλα νομιζω καλα θα περασε! Ο αντρας μου με ελεγε υποβρυχιο, επειδη μεσα μου εχω εναν ανθρωπο τον οποιο βαζω κατω απο το νερο χαχαχα! Μετα με σηκωσε αγκαλια και ειπε.οτι ειναι ο aquaman γιατι το νερο του δινει δυναμεις εξτρα να με σηκωσει! Υπονοει κατι;;;;;;; Χαχαχχαα

@MinakiGη ωρα η καλη σημερα!!!!

@Eirini1988 καλο ταξιδι ο αντρουλης σου. Μη μου στεναχωριεσαι κοριτσακι μου. Για το καλο της οικογενειας σας ειναι αυτο τωρα, για να εχετε καλυτερες συνθηκες ζωης. Υπομονη και στο ενδιαμεσο ειμαστε ολες εδω παρεουλα και θα περασει ο καιρος!

@MumMaria συμπεθερουλα μου ξεκουραστηκες καθολου; Ευτυχως κοιμαται ο μικρος το βραδυ...Τουλαχιστον κοιμασαι παρα το τρεξιμο. Γυναικα κι εμεις ειχαμε να σου πω πριν τον ιο. Με 10+ ωρες δουλεια τη μερα και οι δυο μας, δεν γινονταν αλλιως. Τωρα ειναι περιερφη η κατασταση, αλλα οταβ λιγο ηρεμησει μη το απορριπτεις σαν ιδεα. Ναι μεν εξοδο εξτρα αλλα με δυο μωρα ισως χρειαστεις ενα χερι. 

@Alkyoni μου νομιζω με εξυπνες αποθηκευτικες ιδεες θα τα χωρεσετε ολα της μικρουλας!!! Εμεις σκεψου εχουμε μια.μικρη ντουλαπιτσα αλλα σκεφτομαι να οαρω μια συρταριερα, οχι παιδικη κανονικη για να εχει χωρι, απλα θα της βαλω αυτοκολλητα κτλ να γινει χαρουμενη.

@Geo81ελιωσα με το "μαμα βαλε μου κρεμουλα". Ελπιζω να ειχατε καλυτερο υπνο σημερα.

@Argyroula μου θα σου πω ευχες αυριο!!!! Ποσο χαιρομαι που ειστε τοσο ερωτευμενα! Θελω νναδω αντιδρασεις αυριο του Σπυρου σου με την εκπληξη!!! Μπραβο παντως που αντεξες να το εχεις μυστικο! Εμενα θα μου ξεφευγε σιγουρα κατι χαχαχχα!!!!!

Just now, Despoina Mar said:

Καλημερα και καλή Κυριακουλα να έχουμε!! Πως ειστε κορίτσια μ?? :-D

Καλημερα κοριτσακι μου!!!! Τακτοποιηθηκατε μετα το ταξιδακι σας; Ελπιζω ναι!!!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...