Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Κοριτσάκια μου γύρισα σπίτι!!!!η μπουμπού 750γρ κ μάλλον θα την στείλουμε ενόργανη όπως λέει κ ο γιατρός γιατί έκανε σπαγγατο εκείνη την στιγμή!κορίτσια είναι μια σουρλουλου,άλλαξε 5 στάσεις μέχρι να την μετρήσουμε!!όλα καλα με τις μετρήσεις,το νεφρακι μου είπε θα περιμένουμε 28η εβδομάδα από τον εμβρυολογο,ελπίζουμε να είναι πιο χαμηλά κ να μην φαίνεται.αμνιακο,πλακούντας κ τράχηλος μια χαρά.μαλλον δεν ήταν συσπάσεις αυτά που είχα αλλά το βάρος της μήτρας λόγω δεύτερης εγκυμοσύνης κ λίγο η κουραση.μου πήρε κ καλλιέργεια,να είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι κανένα μικρόβιο,αν κ δεν το πιστεύει.α!επίσης κορίτσια πήρα 5 κιλά!!κ λιιιιγο με μάλωσε!:cry:

Μαράκι μουυυυ καταπληκτικά τα νέα σου κ όλες οι μετρήσεις και η κινητικότητα της μπεμπούλας κ τα γραμμάριακια σούπερ. Όσο για τα κιλακια εννοείς 5 σύνολο η επιπλέον 5? Από πότε είχε να σε μετρήσει? 

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Geo81 είπε:

Μπράβο στο κοριτσάκι σας μωρεεεεεεε!!! Τρέμε Νάντια Κομανέτσιιιιιιιι!!! Αχαχαχχαχα εντάξει πεθαινω με το σπαγγάτο Αχαχαχαχα !! Μωρε σου φαίνονται τα 5 κιλά; Αφού είσαι και σαμιαμιδιιιι! Καλύτερα που έκανε καλλιέργεια να είσαι σίγουρη !!!

Όχι ρε συ,δεν μου φαίνονται κ είχα να ζυγιστω κ καιρό αλλά μου λέει το τελευταίο τρίμηνο τα παίρνουμε κ να προσέχω λίγο παραπάνω λόγω ιστορικού διαβήτη κύησης.

Καλά όταν το είπα στον άντρα μου για το ένα πόδι στην ανατολή κ το άλλο στην δύση(γιατί έμεινε σπίτι αυτός με τον Βασίλη),καθόλου δεν χάρηκε:P χαχαχαχαχα!

Just now, Gogo1994 είπε:

Μαράκι μουυυυ καταπληκτικά τα νέα σου κ όλες οι μετρήσεις και η κινητικότητα της μπεμπούλας κ τα γραμμάριακια σούπερ. Όσο για τα κιλακια εννοείς 5 σύνολο η επιπλέον 5? Από πότε είχε να σε μετρήσει? 

5 σύνολο..αλλα σκέψου το πρώτο τρίμηνο είχα χάσει,άρα ουσιαστικά αυτά τα πήρα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.ε τρώω πλέον βέβαια κ σαν βοδακι,να μην πω ψέματα!αλλά πειναω ρε συ:-? θα φανεί Δευτέρα που θα κάνω την καμπύλη..

Ναι κι εγώ χάρηκα πολύ που την είδα!!!!:x

• Χαχα 3

Just now, MumMaria είπε:

Όχι ρε συ,δεν μου φαίνονται κ είχα να ζυγιστω κ καιρό αλλά μου λέει το τελευταίο τρίμηνο τα παίρνουμε κ να προσέχω λίγο παραπάνω λόγω ιστορικού διαβήτη κύησης.

Καλά όταν το είπα στον άντρα μου για το ένα πόδι στην ανατολή κ το άλλο στην δύση(γιατί έμεινε σπίτι αυτός με τον Βασίλη),καθόλου δεν χάρηκε:P χαχαχαχαχα!

5 σύνολο..αλλα σκέψου το πρώτο τρίμηνο είχα χάσει,άρα ουσιαστικά αυτά τα πήρα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.ε τρώω πλέον βέβαια κ σαν βοδακι,να μην πω ψέματα!αλλά πειναω ρε συ:-? θα φανεί Δευτέρα που θα κάνω την καμπύλη..

Ναι κι εγώ χάρηκα πολύ που την είδα!!!!:x

Πάντως Μαρία μου ξερω γενικά κ από άλλες κοπέλες ότι στον 6ο γίνεται μια απότομη αύξηση. Μαζί έχουμε τη καμπύλη αντε να περάσει κ αυτο 

Εγώ έχω ένα καινούριο θέμα. Με τον ύπνο. Μπορεί να κοιμηθώ για λίγο βαθιά αλλά μετά με διακοπές ξυπνάω συνέχεια. Κ είναι κουραστικό. Όχι μόνο για τουαλέτα. Έχω ανήσυχο ύπνο κ ξυπνάω κάθε τρεις κ λίγο. 

yRr5p2.png

@MumMariaχαρηκα πολύ Μαράκι μου !!η τσουπρα σου η ζωηρή !!!κ είναι ανεπτυγμένη !!εμενα ήταν 690 Γρ την Τρίτη !ημουν σίγουρη ότι Δ ήταν συσπάσεις !!καλα αποτελέσματα να έχεις κ καλη δύναμη την Δευτέρα !να τελειώσει κ αυτό !!να μου φιλήσεις τον γαμπρουλη μου !!!

Καλούς υπερήχους κ στα υπόλοιπα κορίτσια !ευχομαι όλες να έχουμε καλα νέα !

Οσες ξεκίνησαν τις διακοπές τους ,,καλα να περάσατε ,ν ξεκουραστείτε και να κάνατε κ μια βουτιά για την δημητρα !!

4 ώρες πρίν, Ellizza είπε:

Πήγα ξανά σήμερα στο γιατρό μου είπε ότι φαίνεται να μου κάνει καλό η φαρμακευτική αγωγή :) θα πάω και σε έναν ακόμα να μου πει και αυτός τη γνώμη του περισσότερο γιατί από το άγχος μου νομίζω ότι προκαλώ περισσότερο κακο!

Είναι αρκετές γυναίκες που η αγωγή κ μόνο τους πιανει κ Δ χρειάζεται ούτε περιδεση !απλα θέλει λιγη ξεκουραση !καλα θα κανεις κ θα ακούσεις μια δεύτερη γνώμη !αλλα ολα καλα θα είναι !!

3 ώρες πρίν, Alkyoni είπε:

Geo μου δυστυχως για εμάς από εδώ κ πέρα είναι δύσκολη η κατάσταση με την δουλειά. Θα ηρεμήσουμε πάλι από Οκτώβρη.
Εσυ πως είσαι; Εμένα με έχει πεθάνει η μέση μου. Περπατάω σαν γριά 

Αλκυόνη μ δυστυχώς κ εγώ πεθαινω από τη μέση μου !ισως να ρωτούσες καμία άσκηση που βοηθάει !!

5 ώρες πρίν, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Δεν είχα ύπνο το βράδυ και έλιωσα στο κρεββάτι το πρωί... @MumMaria και @Geo81 θα τσεκάρω τους μαρσιπους που λέτε. Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ. Οι άλλοι που είναι σαν πανί με τρομάζουν λίγο..

@Υβόννη και @ΕΥΑ! να περάσετε υπέροχα κορίτσια!! Να διασκεδάσετε και να χαρείτε τις διακοπές με τους άντρες σας και τα μωράκια στην κοιλιτσα σας.. Νομίζω πως για όλες μας απ τη στιγμή που μάθαμε για την εγκυμοσύνη έχει γίνει το κέντρο του κόσμου μας. Κι εγώ με τον άντρα μου συνέχεια για αυτό μιλάμε. Φανταζόμαστε τον μικρούλη και κάνουμε σχέδια..

Εγω κορίτσια μου στις 5:30 έχω ραντεβού με το γιατρό.. Έχω λίγο άγχος με τον τράχηλο αλλά ταυτόχρονα ανυπομονώ να ξαναδώ το μωρό μου..

Ευχομαι τα καλύτερα νέα !!!Θα περιμενουμε !σε σκέφτομαι να ξέρεις !

• Μου αρέσει 3

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria said:

Κοριτσάκια μου γύρισα σπίτι!!!!η μπουμπού 750γρ κ μάλλον θα την στείλουμε ενόργανη όπως λέει κ ο γιατρός γιατί έκανε σπαγγατο εκείνη την στιγμή!κορίτσια είναι μια σουρλουλου,άλλαξε 5 στάσεις μέχρι να την μετρήσουμε!!όλα καλα με τις μετρήσεις,το νεφρακι μου είπε θα περιμένουμε 28η εβδομάδα από τον εμβρυολογο,ελπίζουμε να είναι πιο χαμηλά κ να μην φαίνεται.αμνιακο,πλακούντας κ τράχηλος μια χαρά.μαλλον δεν ήταν συσπάσεις αυτά που είχα αλλά το βάρος της μήτρας λόγω δεύτερης εγκυμοσύνης κ λίγο η κουραση.μου πήρε κ καλλιέργεια,να είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι κανένα μικρόβιο,αν κ δεν το πιστεύει.α!επίσης κορίτσια πήρα 5 κιλά!!κ λιιιιγο με μάλωσε!:cry:

Το είδα αυτό που μου είπες.η πλάτη του κατεβαίνει καθόλου;μπορεί να κοιμηθεί κι εκεί άμα θέλει;

Συμοεθερουλα μου τελεια τα νεα σας!!!! Σπαγγατο ε; Καλε ειδατε οου λενε η νυφη της πεθερας θα μοιασει; Μπαλετο θα θελει και αυτη να δεις!!!!! Τελεια το κοριτσακι μας!!! Ημουν σιγουεη δεν ηταν συσπασεις, ακριβως τα ιδια πονακια ειχα κι εγω! Αλλα παλι καλα το τσεκαρατε για σιγουρια!!! Καλη καλη επιτυχια με το νεφρακι τωρα Μαρακι μας και να ειναι ολα τελεια ευχομαστε ολες!!!!! Τωρα για τα συν οεντε κιλα, δεν ξερω γιατι σε μαλωσε, αλλα αν η καμπυλη βγει τελεια, σκασιλα μας!!!!!!!

Just now, demifilol said:

@MumMariaχαρηκα πολύ Μαράκι μου !!η τσουπρα σου η ζωηρή !!!κ είναι ανεπτυγμένη !!εμενα ήταν 690 Γρ την Τρίτη !ημουν σίγουρη ότι Δ ήταν συσπάσεις !!καλα αποτελέσματα να έχεις κ καλη δύναμη την Δευτέρα !να τελειώσει κ αυτό !!να μου φιλήσεις τον γαμπρουλη μου !!!

Οσες ξεκίνησαν τις διακοπές τους ,,καλα να περάσατε ,ν ξεκουραστείτε και να κάνατε κ μια βουτιά για την δημητρα !!

Είναι αρκετές γυναίκες που η αγωγή κ μόνο τους πιανει κ Δ χρειάζεται ούτε περιδεση !απλα θέλει λιγη ξεκουραση !καλα θα κανεις κ θα ακούσεις μια δεύτερη γνώμη !αλλα ολα καλα θα είναι !!

Αλκυόνη μ δυστυχώς κ εγώ πεθαινω από τη μέση μου !ισως να ρωτούσες καμία άσκηση που βοηθάει !!

Και αλλη τσουπρα ανεπτυγμενη εδω!!!! Βρε οι τσουπωτες ειμαστε οι πιο ωραιες χαχχαχαχα!!!! Μπραβι Δημητρουλα μου κι εσεις με την κορακλα εκει περα! Γιατι κι εσυ κανεις μεγαλη προσπαθεια τοσο καιρο και ποσο δυναμη θα παιρνεις να βλεπεις τη μικρουλα σου να μεγαλωνει!!!!!

Just now, Gogo1994 said:

Πάντως Μαρία μου ξερω γενικά κ από άλλες κοπέλες ότι στον 6ο γίνεται μια απότομη αύξηση. Μαζί έχουμε τη καμπύλη αντε να περάσει κ αυτο 

Εγώ έχω ένα καινούριο θέμα. Με τον ύπνο. Μπορεί να κοιμηθώ για λίγο βαθιά αλλά μετά με διακοπές ξυπνάω συνέχεια. Κ είναι κουραστικό. Όχι μόνο για τουαλέτα. Έχω ανήσυχο ύπνο κ ξυπνάω κάθε τρεις κ λίγο. 

Γωγουλακι μου, τα ιδια κι εγω με τοβ υπνο! Κοιμαμαι βαθια, ξυοναω 4μισι ξανακοιμαμαι, ξαναξυπναω χαμος! Οι ορμονες μας πιστευω ειναι!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, demifilol είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Με θετική ενέργεια εύχομαι να πάνε όλα καλά :)

Κορίτσια εγώ σταμάτησα τον μεσημεριανό ύπνο και έτσι μπορώ να κοιμάμαι πιο πολύ το βραδυ. Αλλιώς 5 ηωρα ήμουν ξύπνια. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Υβόννη είπε:

Συμοεθερουλα μου τελεια τα νεα σας!!!! Σπαγγατο ε; Καλε ειδατε οου λενε η νυφη της πεθερας θα μοιασει; Μπαλετο θα θελει και αυτη να δεις!!!!! Τελεια το κοριτσακι μας!!! Ημουν σιγουεη δεν ηταν συσπασεις, ακριβως τα ιδια πονακια ειχα κι εγω! Αλλα παλι καλα το τσεκαρατε για σιγουρια!!! Καλη καλη επιτυχια με το νεφρακι τωρα Μαρακι μας και να ειναι ολα τελεια ευχομαστε ολες!!!!! Τωρα για τα συν οεντε κιλα, δεν ξερω γιατι σε μαλωσε, αλλα αν η καμπυλη βγει τελεια, σκασιλα μας!!!!!!!

Και αλλη τσουπρα ανεπτυγμενη εδω!!!! Βρε οι τσουπωτες ειμαστε οι πιο ωραιες χαχχαχαχα!!!! Μπραβι Δημητρουλα μου κι εσεις με την κορακλα εκει περα! Γιατι κι εσυ κανεις μεγαλη προσπαθεια τοσο καιρο και ποσο δυναμη θα παιρνεις να βλεπεις τη μικρουλα σου να μεγαλωνει!!!!!

Γωγουλακι μου, τα ιδια κι εγω με τοβ υπνο! Κοιμαμαι βαθια, ξυοναω 4μισι ξανακοιμαμαι, ξαναξυπναω χαμος! Οι ορμονες μας πιστευω ειναι!!!

Τα ίδια ακριβώς ακριβώς όμως ειρηνακι μου... Ρε κορίτσια εγώ θέλω να τη ρωτήσω τη γιατρό για τα ουτροτζεσταν ακόμα να τα μειώσω μήπως αυτά μου προκαλούν όλα τα έξτρα που έχω στη ψυχολογία?  Καμμια νομίζω δε παίρνει ακόμα 4

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Τα ίδια ακριβώς ακριβώς όμως ειρηνακι μου... Ρε κορίτσια εγώ θέλω να τη ρωτήσω τη γιατρό για τα ουτροτζεσταν ακόμα να τα μειώσω μήπως αυτά μου προκαλούν όλα τα έξτρα που έχω στη ψυχολογία?  Καμμια νομίζω δε παίρνει ακόμα 4

Εγώ φαντάσου με 2 αποκολλήσεις και καφέ εκκρίσεις τα σταμάτησα στην 16η εβδομάδα. 

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Gogo1994 said:

Εγω νομιζα Γωγουλα οτι εφταιγε καποιο ισως αγχος και ξυπνουσα, αλλα και εδω στις διακοπες τα ιδια! Τωρα ξυονησα μολις απο 2 ωρες υπνο γιατι ειλικρινα απο τις 4 ημουν με το ματι γαριδα!! Και πριν σηκωθουμε και δεν εχουμς ιντερνετ παλι, λεω να δω τι κανουν τα κοριτσια μου!!

Ναι ρωτησε την για την προγεστερονη. Αν δεν τη χρειαζεσαι γιαυι να την παιρνεις τζαμπα. Ξερω οτι τα ουτρο συν τοις αλλοις κρατανε τη μητρα ηρεμη αλλα το μαγνησιο νομιζω κανει την ιδια δουλεια και δεν ειναι ορμονη.

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Είναι κοινό θέμα ο άστατος ύπνος στην εγκυμοσύνη!!δυστυχώς κάνεις υπομονή..μήπως να πάρεις κι εσύ ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης;;εμένα με βοήθησε πολύ!!

Διαφημίσεις

Μα ναι βρε κορίτσια εφόσον παίρνω 2 μαγνησια... Σίγουρα καλό κάνουν κ τα ουτρο αλλά υπερβολή τα 4 γιατί είναι ορμόνη όπως κ να το κάνουμε. @Υβόννημου τουλάχιστον τώρα στις διακοπουλες να ήρεμεις όσο μπορείς ακόμα κ αν δ Ε κοιμάσαι 

yRr5p2.png

Just now, demifilol είπε:

Καλέ ναι!!!πήρε τα πάνω της στα γραμμαριακια απότομα!σαν την μαμά της!ανέβηκε απότομα η ζυγαριά!χααχαχαχα!αφού το ξέρω εγώ βγάζω μεγαααααλα παιδιά!!αχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Just now, Gogo1994 said:

Μα ναι βρε κορίτσια εφόσον παίρνω 2 μαγνησια... Σίγουρα καλό κάνουν κ τα ουτρο αλλά υπερβολή τα 4 γιατί είναι ορμόνη όπως κ να το κάνουμε. @Υβόννημου τουλάχιστον τώρα στις διακοπουλες να ήρεμεις όσο μπορείς ακόμα κ αν δ Ε κοιμάσαι 

Τωρα ετοιμαζομαστε να παμε να φαμε! Καθε βολτα που κανουμε τη συνδυαζουμε μετα με ξαπλα! Δυο ωρες βολτα τρεις ωρες ξαπλα!!! Μιλαμε τρελη φορμα χαχαχα!!!Νομιζω και το συμπαν θελει να χαλαρωσω γιατι χαλασε η βελονα που μετραω το ζαχαρο και δεν θα μπορω να μετριεμαι πλεον μεχρι να γυρισουμε χαχχαα!!!!

Γωγουλα μου ναι ρωτησε τα ολα εσυ με τα ουτρο. Και να περασετε τελεια ατο χωριο! Κρητικο χωριουδακι ηδη σας εκανα εικονα ολους μαζι:x

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι εννοείται θα το τσεκαρουμε με την καμπύλη.παντως αυτό που μετράει,είναι ότι το μωράκι δεν επηρεάστηκε καθόλου.επειδη είδα ότι πήρε απότομα βάρος η μικρή,ρώτησα τον γιατρό αν πιστεύει ότι ευθύνεται ο διαβήτης κύησης κ μου είπε ότι όχι,γιατί όλα της είναι συμμετρικά,κ το κεφαλάκι κ η κοιλίτσα κ το μηριαίο οστό βγαίνει μεγάλο,ψηλουλα θαας βγει κ αυτη:x οπότε συμπεθέρα μου,δεν με νοιάζει τώρα τόσο για την εξέταση της Δευτέρας.ας μου βγει κ διαβήτης, δεν θα πεθάνουμε,θα κάνω αυστηρή διατροφή,η μπουμπού μου θα είναι καλά κ μετά όταν γεννήσω θα πλακωσω τις τάρτες μάλλον!χαχαχααχ

• Μου αρέσει 3

Just now, Υβόννη είπε:

Τωρα ετοιμαζομαστε να παμε να φαμε! Καθε βολτα που κανουμε τη συνδυαζουμε μετα με ξαπλα! Δυο ωρες βολτα τρεις ωρες ξαπλα!!! Μιλαμε τρελη φορμα χαχαχα!!!Νομιζω και το συμπαν θελει να χαλαρωσω γιατι χαλασε η βελονα που μετραω το ζαχαρο και δεν θα μπορω να μετριεμαι πλεον μεχρι να γυρισουμε χαχχαα!!!!

Γωγουλα μου ναι ρωτησε τα ολα εσυ με τα ουτρο. Και να περασετε τελεια ατο χωριο! Κρητικο χωριουδακι ηδη σας εκανα εικονα ολους μαζι:x

Θα ξεχάστω πιστεύω λίγο από τις σκέψεις μου... 

Ε μα να σου πωω καλύτερα που χάλασε. Να ξεφύγεις λίγο έστω εκεί. 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...