Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Depykal είπε:

Αχ κοριτσια τι ωραια που τα λετε για τα παιδακια...εγω να πω την αληθεια θελω να ειναι κολλημενος μαζι μου ο γιος μου..οχι φυσικα οτι δεν θα κανει πραγματα με τον μπαμπα...επισης νομιζω πως αν ειχα κορη δεν θα ηξερα πως να συμπεριφερθω...τα παω καλυτερα με τα αγορακια...

Στο θεμα γλυκα τωρα, εγω ξετρελενομαι για σοκολατοειδη αλλα δεν τρωω καθε μερα μηπως κανω κακο στο μωρο..

Η καμπυλη ειναι η εξεταση που πινεις γλυκοζη;

Χαχα κ εγώ νομίζω με τα κοριτσάκια καλύτερα ίσως επειδή έχω 2 αδερφές κ 2 ανιψιες..αλλά έχω καταλάβει ότι όπως τ κοριτσάκια κολλάνε ατ μπαμπά έτσι κ τ αγοράκια στ μαμά.. και θ ήθελα κ στ μέλλον ένα αγοράκι πρώτα ο Θεός...Ναι ναιιι αυτή ειναιι

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου την ειχε κανει ο πρωτος γιατρος αυτη την εξεταση αρκετα νωρις...κ σκεφτομουν για μερες πως θα το πιω αυτο το πραγμα..τελικα πιστευω οτι σε οσους αρεσουν τα γλυκα δεν θα εχουν προβλημα...ειναι λες κ τρως πολυ βουτυροκρεμα που εχουν μεσα τα μακαρον...

BDoAp3.png

Καλησπέρα σας! Είμαι νέα στο φόρουμ! Είμαι και εγώ μια μανούλα Νοεμβρίου! :) Ευχομαι όλα σε όλες να πάνε κατά ευχήν! Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Τις τελευταίες μέρες μόνο όταν ξαπλώνω ανάσκελα με τεντωμένα πόδια νιώθω στην αριστερή κάτω πλευρά να παθαίνω ελαφριές κραμπουλες χωρίς πόνο. Λέτε να είναι συσπάσεις; Ο γιατρός μου δεν ανησυχει αλλά επειδή έχω τράχηλο 28mm έχω μια αγωνία. Βέβαια παίρνω μαγνήσιο. Τι πιστεύετε; Ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 3

Just now, Depykal είπε:

Μου την ειχε κανει ο πρωτος γιατρος αυτη την εξεταση αρκετα νωρις...κ σκεφτομουν για μερες πως θα το πιω αυτο το πραγμα..τελικα πιστευω οτι σε οσους αρεσουν τα γλυκα δεν θα εχουν προβλημα...ειναι λες κ τρως πολυ βουτυροκρεμα που εχουν μεσα τα μακαρον...

Μου αρέσει που το βλέπεις τόσο θετικά,μακαρον ε;;;;αχαχαχααχα!εγώ την μισή μέρα ένιωθα άρρωστη,αηδία μεγάλη αλλά μπορεί να ήμουν κ η εξαίρεση ή ίσως να ένιωθα έτσι κ επειδή είχα τον διαβήτη κύησης,τι να πω;

Just now, Ellizza είπε:

Καλησπέρα σας! Είμαι νέα στο φόρουμ! Είμαι και εγώ μια μανούλα Νοεμβρίου! :) Ευχομαι όλα σε όλες να πάνε κατά ευχήν! Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Τις τελευταίες μέρες μόνο όταν ξαπλώνω ανάσκελα με τεντωμένα πόδια νιώθω στην αριστερή κάτω πλευρά να παθαίνω ελαφριές κραμπουλες χωρίς πόνο. Λέτε να είναι συσπάσεις; Ο γιατρός μου δεν ανησυχει αλλά επειδή έχω τράχηλο 28mm έχω μια αγωνία. Βέβαια παίρνω μαγνήσιο. Τι πιστεύετε; Ευχαριστώ!

Καλησπέρα κ καλώς ήρθες γλυκιά μου!!!μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

Πιστεύω δεν είναι συσπάσεις αλλά οι σύνδεσμοι της μήτρας που τεντώνονται όσο μεγαλώνει κ για αυτό σε πονάει όταν είσαι ανάσκελα κ τεντωμένη.μαγνησιο παίρνεις;καλό είναι να ενημερώσεις κ τον γιατρό σου αλλά μην πάει ο νους σου στο κακό.τωρα για τον τράχηλο,έχω την εντύπωση ότι είναι εντός φυσιολογικών ορίων για την εβδομάδα που είμαστε,όχι;

• Μου αρέσει 3

Just now, Ellizza είπε:

Καλως ήρθες !!ευχομαι τα καλύτερα κ μια εύκολη κυηση !ποια εβδομάδα είσαι ;ούτε κ εγώ νομίζω ότι είναι συσπάσεις αλλα καλα εκανες κ ενημέρωσες τον γιατρό σου !Εκεινος γνωρίζει καλύτερα ,αν ανησυχείς μπορείς να τον πάρεις τηλ !

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Just now, Ellizza είπε:

Γεια σ και καλώς ήρθες.. και εγώ έχω ενοχλξαξ αλλά τελικά είναι από τ μωρό κ όχι κράμπες.. 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Καλημέρα σας! Πόσο χαίρομαι που θα τα λέμε από εδώ! Καλό μήνα να έχουμε! Είμαι στην 20 εβδομάδα :) ο γιατρός μου μου έδωσε μαγνήσιο και utrogestan για τον τράχηλο. Το καλό είναι ότι ο τράχηλος παραμένει σταθερός εδώ και ένα μήνα άλλο και πάλι το μυαλό πάει στα χειρότερα δυστυχώς. 

• Μου αρέσει 2

καλημερες κορίτσια είχα καιρό να γράψω καλό μήνα σε όλες!!!βιον ανθοσπαρτο στα φρέσκοπαντρεμένα κορίτσια ευτυχισμένες κ χαρούμενες πάντα!!@gogo καλορίζικο να είναι το μαγαζί ωραία η έκπληξη σου..καλωσηρθες @Ellizza μια τελειομηνή εγκυμοσυνη εύχομαι!! τι ωραία νέα @DespoinaMar φτου φτου το κοριτσάκι σου!!καλά αποτελέσματα να έχουμε όλες με τις εξετάσεις μας κ όμορφα νέα!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Καλημέρα σας κορίτσια μου!!!

Καλως μας ήρθες @Ellizza!!! Με το καλό κορίτσι μου.. @Despoina Mar και @Φραουλίνο να ζήσετε!! Χαίρομαι πολύ που όλα ήταν τέλεια.. Εύχομαι κάθε μέρα στη ζωή σας να είναι όσο όμορφη και η μέρα του γάμου σας!! @Gogo1994 εύχομαι να τη χαρείτε την έκπληξη!!

Σας παρακολουθώ ανελλιπώς αυτές τις μέρες αλλά επειδή η ψυχολογία μου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα απείχα.. Ο άντρας μου έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του να με προσέχει και ανακαλύψαμε το ταλέντο του στη μαγειρική! Πήραν φωτιά οι κατσαρόλες και δοκιμάζει καθημερινά μια καινούργια συνταγή του Πετρετζίκη... Με βλέπω τριπλή στο τέλος!!

Αυριο είναι η μεγάλη μέρα που θα πάω ξανά στο γυναικολόγο μου να με δει. Θα κάνουμε και καλλιέργεια γιατί τις δυο τελευταίες μέρες εμφανίστηκε και φαγούρα και ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι κάτι σοβαρό. Με τα utrogestan συνεχίζω κανονικά. Παρατήρησα βέβαια περισσότερα υγρά, πρήξιμο και κάποια πονάκια σαν περιόδου από τότε που ξεκίνησα.. Ξέρει καμμια σχετικά;; Για μένα είναι η πρώτη φορά που τα παίρνω..

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ellizza είπε:

Καλημέρα! Τα παίρνεις κολπικά;

Κολπικά ναι. Για τον τράχηλο κι εγω όπως κι εσυ αν είδα καλά. Στην περίπτωση μου είναι 24mm και απ ότι φάνηκε απ τον προηγούμενο μήνα μειώθηκε όποτε είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.. 

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Κολπικά ναι. Για τον τράχηλο κι εγω όπως κι εσυ αν είδα καλά. Στην περίπτωση μου είναι 24mm και απ ότι φάνηκε απ τον προηγούμενο μήνα μειώθηκε όποτε είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.. 

Σε καταλαβαίνω! Εύχομαι και είμαι σίγουρη ότι ολα θα πάνε καλά! Ξεκούραση σου είπε; Εγώ τα παίρνω κολπικά και συνεχώς αναφέρω στο γιατρό μου ότι βλέπω πολλά υγρά σαν νερό και κομμάτια από το χαπι.επισης έχω και πονάκια μέσα στον κόλπο. Μου λέει ότι είναι φυσιολογικό.Ρωτά όμως και εσύ το γιατρό σου για να είσαι πιο σίγουρη. 

• Μου αρέσει 1

Καλημερα αγαπημενες μου και καλο μηνα! Ειμαστε στην καρδια του καλοκαιριου! Ευχομαι να εχουμε τα καλυτερα νεα αυτο το μηνα σε υπερηχους, β'επιπεδου και ασπρο πατο η γλυκοζη!!!

@Gogo1994καλοστεριωτο το μαγαζι σας!!!!! Να μας πεις αντιδραση αντρουλη με την τουρτα!!!! Αυτα ειναι τα ωραια!

@Argyroulaκαλη επιτυχια σημερα στη β'επιπεδου! Σε σκεφτομαστε πολυ ολες! Περιμενουμε νεα κια για υο φυλο!!

@Evitheodorouκαλως το το κοριτσι μας!!! Πως περνατε στο νησι; Αυριο ειναι η μερα ε; Ολα τελεια θα ειναι! Θα μπει και ο αντρουλης σου; Περιμενουμε νεα!

@Ellizzaκαλωσηρθες στο τρελο μας παρεακι και με το καλο το μωρακι σου!!! Εχω κι εγω ενοχλησουλες ειναο φυσιολογικο μου ειπαν. Εχεις μαξιλαρι εγκυμοσυνης; Εμενα με εχει βοηθησει πολυ με τα πονακια. Δοκιμασε να εισαι ξαπλα αριστερα περισσοτερο. Αφου ο γιατρος ειναι κουλ, μην ανησυχεις καθολου!!

Just now, Eirini1988 said:

Καλημέρα σας κορίτσια μου!!!

Καλως μας ήρθες @Ellizza!!! Με το καλό κορίτσι μου.. @Despoina Mar και @Φραουλίνο να ζήσετε!! Χαίρομαι πολύ που όλα ήταν τέλεια.. Εύχομαι κάθε μέρα στη ζωή σας να είναι όσο όμορφη και η μέρα του γάμου σας!! @Gogo1994 εύχομαι να τη χαρείτε την έκπληξη!!

Σας παρακολουθώ ανελλιπώς αυτές τις μέρες αλλά επειδή η ψυχολογία μου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα απείχα.. Ο άντρας μου έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του να με προσέχει και ανακαλύψαμε το ταλέντο του στη μαγειρική! Πήραν φωτιά οι κατσαρόλες και δοκιμάζει καθημερινά μια καινούργια συνταγή του Πετρετζίκη... Με βλέπω τριπλή στο τέλος!!

Αυριο είναι η μεγάλη μέρα που θα πάω ξανά στο γυναικολόγο μου να με δει. Θα κάνουμε και καλλιέργεια γιατί τις δυο τελευταίες μέρες εμφανίστηκε και φαγούρα και ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι κάτι σοβαρό. Με τα utrogestan συνεχίζω κανονικά. Παρατήρησα βέβαια περισσότερα υγρά, πρήξιμο και κάποια πονάκια σαν περιόδου από τότε που ξεκίνησα.. Ξέρει καμμια σχετικά;; Για μένα είναι η πρώτη φορά που τα παίρνω..

Ρηνακι.μου θα σου εγραφα σημερα γιατι θυμαμαι το ραντεβου αυριο. Να δεις θα ειναο ολα μια χαρα και ολα γινονται για να εχεις εναν νεο Πρετετζικη στο σπιτι!!!!! Μα τι ταλεντο ειναι αυτο μεσα σε μια βδομαδα; Χαμος!!! Μη μου αγχωνεσαι οσο γινεται κοριτσακι μου! Θα δεις αυριο θα παρεις τα πανω σου!!!! Ξεκουραση θελει και ξαπλα και παρακολουθηση.

Οτι ειπες απο συμπτωματα ειχα τα ιδια με το αντιστοιχο Γερμανικο χαπι. Υγρα πολλα ειχα εγω, σε σημειο να αλλαζω βρακι 2 φορες τη μερα μινιμουμ  και πονακια. Εννοειται ρωτα αυριο το γιατρο βεβαια.

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...