Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Despoina Mar είπε:

Κορίτσια μ θέλω να θέσω ένα πολύ σοβαρό θέμα τ σκέφτομαι 3 βδομάδες που συμβαίνει και θέλω τη γνώμη από όλες σας..Όπως σας είπα τ έχω ανακοινώσει στους γονείς μ κ στ πεθερικά μ..οι γονείς μ κ από κοντά κ από το τηλ μ ευχήθηκαν κ εμένα κ τον άντρα μ την ίδια στιγμή..να γράψω ότι τ Σεπτέμβριο πέρασα εξωμητριο κυηση..τα πεθερικά μ λοιπόν που μένουμε στο ίδιο χωριό δεν μ έχουν ευχηθεί κ η πεθερά μ π μ είδε από κοντά κιόλας δεν μ είπε τπτ..Έχουν περάσει 3 βδομάδες κ είναι άφαντη.. μ τον άντρα μ έχουν τυπικές σχέσεις γτ δεν τ πάνε καλά κ τους έχει απομακρύνει λίγο,εγώ βέβαια είμαι αυτή π κρατάω τις ισορροπίες κ τους φερομαι σαν ν μην συμβαίνει τπτ..εσείς πως θ τ περνάτε αυτο;;να σημειώσω ότι ο άντρας μ είναι μοναχοπαίδι κ γενικά έχω καταλάβει ότι αυτή νιώθει ότι της τον πήρα.. γτ κ με τον άντρα της δεν τα πάνε καλά.. χθες τ συζήτησα μ τον άντρα μ γτ έσκασα κ δεν μπορώ ν τ χωνέψω στεναχωρήθηκε κ αυτός κ δεν μ είπε τπτ..τι στάση θ κρατούσατε άπέντάντί στ πεθερα;;;

Κοπέλα μου,ελπίζω να μην στεναχωριέσαι τώρα για αυτό..παίξτο όσο μπορείς τρελιτσα,να είσαι πάντα ευγενική κ χαμογελαστή,παιρνε κ κάνα τηλ που κ που για να είσαι σωστή εσύ και απο κει κ πέρα μην αφήνεις κάτι τέτοιο να σε επηρεάζει ούτε εσένα ούτε τον αντρουλη σου!υπάρχουν βαθύτερα αίτια που συμπεριφερεται έτσι η πεθερά σου κ όχι απαραίτητα ότι δεν συμπαθεί εσένα.με τον χρόνο μπορεί να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση ένα παραπάνω όταν γνωρίσει το εγγόνι της,αλλά κι αν όχι,δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας,αρκεί εσύ να έχεις κρατήσει μια καλή στάση σε όλο αυτό!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είχα καλές σχέσεις μαζί της παρόλη τη κατάσταση αλλά ν σας πω την αλήθεια π φαίνεται αδιανόητο ότι δεν πήραν ένα τηλ κ ότι μ είδε κ δεν είπε τπτ..Κ έχω μπει στ 3 μήνα.. Δεν είμαι κακιά κ πάντα μέσα από καταστάσεις προσπαθούσα ν τ δικαιολογήσω.. Αλλά όταν συμβαίνει κάτι τόσο Ευχάριστο πρώτη φορά σ αυτή τ οικογένειά δεν μπορώ ν δεχτώ τέτοια συμπεριφορά.. αν τ δω ένα Γεια θ το πω αλλά μέχρι εκεί.. Μια ξένη βλέπεις η μια γνωστή κ της εύχεσαι δεν ξέρω αληθεια..Δεν το περίμενα ν συμβεί σε καμία περίπτωση κ έχω πέσει από τ συννεφα

• Λυπημένη/-ος 2

k1S4p3.png

Κορίτσι μου δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι.  Το πρόβλημα το έχουν τα πεθερικά σου και όχι εσύ.  Από την στιγμή που δε χαίρονται για τον γιο τους καταλαβαίνεις για το ποιόν κάποιου.  Το μόνο που μπορείς να κάνεις να είσαι τυπική απέναντι τους και να δείξεις ανωτερότητα.  Δεν έχετε πρόβλημα εσείς μαζί τους εκείνοι έχουν.  Ασ τα λύσουν λοιπόν. 

• Ευχαριστώ 1

καταρχήν το κυριότερο είναι να μην στένάχώρίέσάί εσύ κυρίως για την υγεία σου κ την υγεία του μωρού..ο καθένας έχει τις συμπεριφορές του κ τους τρόπους του..τώρα προέχει να δίνεις βάση αλλού.να είσαι όσο δίκαιη μπορείς κ να μην πέφτεις στο τρυπακι να φερεσαι όπως σου φέροντε θα σε φθηρει όλο αυτό.οπότε ουδέτερη στάση είναι το καλύτερο κ μερικές φορές κάνε κ εσύ το πρώτο βήμα κ όπως το πάρουν εσύ να φερεσαι με τις καλύτερες διαθέσεις κ αν δεν θέλουν μην παρακαλας ο χρόνος θα δείξει..αλλά με το καλό και με θετική σταση κ τη καλή διάθεση κάτι καταφέρνεις απ το να είσαι επιθετική αρνητική αυτό πιστευω..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

πρίν από 34 λεπτά , Despoina Mar είπε:

Κορίτσια μ θέλω να θέσω ένα πολύ σοβαρό θέμα τ σκέφτομαι 3 βδομάδες που συμβαίνει και θέλω τη γνώμη από όλες σας..Όπως σας είπα τ έχω ανακοινώσει στους γονείς μ κ στ πεθερικά μ..οι γονείς μ κ από κοντά κ από το τηλ μ ευχήθηκαν κ εμένα κ τον άντρα μ την ίδια στιγμή..να γράψω ότι τ Σεπτέμβριο πέρασα εξωμητριο κυηση..τα πεθερικά μ λοιπόν που μένουμε στο ίδιο χωριό δεν μ έχουν ευχηθεί κ η πεθερά μ π μ είδε από κοντά κιόλας δεν μ είπε τπτ..Έχουν περάσει 3 βδομάδες κ είναι άφαντη.. μ τον άντρα μ έχουν τυπικές σχέσεις γτ δεν τ πάνε καλά κ τους έχει απομακρύνει λίγο,εγώ βέβαια είμαι αυτή π κρατάω τις ισορροπίες κ τους φερομαι σαν ν μην συμβαίνει τπτ..εσείς πως θ τ περνάτε αυτο;;να σημειώσω ότι ο άντρας μ είναι μοναχοπαίδι κ γενικά έχω καταλάβει ότι αυτή νιώθει ότι της τον πήρα.. γτ κ με τον άντρα της δεν τα πάνε καλά.. χθες τ συζήτησα μ τον άντρα μ γτ έσκασα κ δεν μπορώ ν τ χωνέψω στεναχωρήθηκε κ αυτός κ δεν μ είπε τπτ..τι στάση θ κρατούσατε άπέντάντί στ πεθερα;;;

Απο τα πιο δυσκολλα θεματα γιατι σαυτες τις καταστασεις δεν υπαρχει λαθος και σωστο ...εγω θα αναφερω καποια πραγματα που ισως βοηθησουν .

_Σκεψου πως κι εσυ καποια στιγμη θα βρεθεις στη θεση της και το παιδι σου θα φυγει απο το σπιτι πως θα ηθελες να σε αντιμετωπιζουν..

_ σκεψου οτι την πεθερα θα την εχεις μια ζωη οσο θελει ο θεος ,,, ειναι μανα του αντρα σου και γιαγια του παιδιου σου

_ οσο κακια η καλη ειναι ...οτι κομπλεξ εχει Εσυ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ , ο καθενασ πρεπει να τα χει καλα με τον εαυτο του 

_ πραξε οπως νιωθεις για να εισαι ενταξει απενατι στον αντρα σου και στον εαυτο σου ,,, γιατι εσεις οι 2 ειστε μαζι ...δεν μενεις μαζι με τα πεθερικα ...

_ οτι προσωπικο εχεις και ανησυχιες εχεις τους γονεις σου  να τα συζητας . Οποτε δεν θα σου λειψει κιολας

Αυτα 

Τωρα η γνωμη μου ..οπως θα την πει καθε κοπελα ,που ολες μασ ειμαστε διαφορετικες, ΑλλΑ εσυ την ζεις εσυ ,ξερεις μια λύση ομαλη και συμβατικη για ολους, ειναι οτι αμα ημουν στη θεση σου ...θα συνεχιζα την επικοινωνια μου κανονικα ...τυπικα οπως εκανα και αν θελει να ρωτησει κατι η ιδια για την εγκυμοσυνη τοτε θα ελεγα αλλιως κλασσικα και αγαπημενα .....αμα δεν θελει να μαθει ή να σου ευχηθει δεν πειράζει θα το κανει αργα ή  γρηγορα οταν θα νιωσει ετοιμη και θα καταλαβει οτι το εγγονακι θα γεννηθεί απο αγαπη κι οχι επειδη της εκλεψες το γιο  ...οπότε κρατα τους ανθρωπους που μπορουν να σε στηριξουν διπλα σου και οταν θελησει η ιδια θα σε πλησιασει....

Η φιλικη σταση κ η καλοσυνη ποτε δεν εβλαψαν κανεναν... αλλα δεν ειπαμε να την παρακαλεσεις κιολας ...

• Ευχαριστώ 1

oXECp3.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Despoina Mar είπε:

Θα σου πω και εγω την προσωπική ιστορία εμενα ούτε την ημέρα που παντρεύτηκα δεν μου ειπαν να ζήσουμε και στο γάμο έκαναν φασαρία στην εκκλησία την ωρά που έφτασα,και στο τραπέζι..Και υπόψην καμία οικονομική βοήθεια σε τιποτα..(  εγω πήγα και σε πνευματικό πριν το γάμο μου και μου ειπε φύγε κοπέλα μου μακρυα)  ) Ετσι έκοψα επαφές για 4 χρόνια και όταν τους έβλεπα δεν τους μίλαγα.Τν πρώτο χρόνο του γάμου μου είχα έξωμητριά  κύηση μπορώ να σου πω ότι χάρηκαν(Το έλεγαν δεξιά και αριστερά ότι καλυτερα μήπως και ξυπνήσει ο γιος τους)Και εγω πολλες φορές μίλαγα μαζί του και τν έβλεπα ότι  στεναχωριότανε..Ετσι αποφάσισα μετά από 12 χρόνια που ήμαστε μαζί με τν άντρα μου να μιλήσουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα και ο λόγος ήταν επειδή έβλεπα ότι κάτι του έλειπε(εγωιστής και ποτέ μα ποτέ δεν κάνει πίσω,έλεγε δεν με ενδιαφέρουν έχω τώρα οικογένεια γιατί μέχρι πριν τν γάμο έλεγαν δεν είστε τιποτα..) Αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια δίκη μας και ετσι έστω και τυπικούς λόγους να λεμε ένα γεια (βέβαια ποτέ δεν ξεχνάς..εγω προσωπικά τι έχω ακούσει και τι μου έχουν κάνει)Γιατί πολυ απλά σκέφτηκα καλώς η κακός ο άνθρωπος μου έχει δημιουργηθεί από αυτούς,το μωρό μας θα έχει γονίδιά..Ετσι όταν θα έρθει το μωρό θέλω απλά να το βλέπουν και ποτέ μα ποτέ να μην γυρίσει ο άντρας μου να πει ότι εγω δεν θέλω.Ο άντρας σου μπορεί να τα βρει με τους γονείς του και δεν θα θυμάται μετά από καιρό τιποτα ετσι είναι η φύση..Όποτε η άποψη μου είναι κοιτα να εχετε μια γερή οικογένεια με βάσεις και όλοι μα όλοι οι άλλοι να είναι έξω από την εσάς να μην στεναχωριέσαι και ειδικά τώρα και πραγματικά να μην σε νοιάζει για κανέναν και τιποτα..Μην μπεις στην διαδικασία γατί αυτο και γιατί εκείνο...Μόνο το μωρό σας και εσείς να ειστε καλα!!Ευχομαι να ηρεμίσεις σε κτλβν..Όταν έρθει το μωράκι σου πρέπει να εισαι απόλυτη ήρεμη..Δείξε ποσο δύναμη έχεις μέσα σου και πήγαινε  σιγά σιγά την ζωή σου σε αλλο δημιουργικό επίπεδο 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλημέρα !!! Σας παρακολουθώ μη νομίζετε :-Pείχα γράψει κάποιες μέρες πριν για να μοιραστώ την αγωνία μου μαζί σας !! Ενώ λοιπόν είχα πρώτο υπέρηχο τη Παρασκευή .. τελικά γα πάω σήμερα να συναντήσω το σποράκι πρώτη φορά και έχω τόσο πολύ αγωνιααααα :D

• Μου αρέσει 7

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m είπε:

Κορίτσια καλημέρα !!! Σας παρακολουθώ μη νομίζετε :-Pείχα γράψει κάποιες μέρες πριν για να μοιραστώ την αγωνία μου μαζί σας !! Ενώ λοιπόν είχα πρώτο υπέρηχο τη Παρασκευή .. τελικά γα πάω σήμερα να συναντήσω το σποράκι πρώτη φορά και έχω τόσο πολύ αγωνιααααα :D

Όλα καλά να πάνε κοπέλα μου!!στείλε μετά!!:-D

1 hour ago, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ γτ συμβουλές σας..:x εσείς τ κανετε πως ειστε;;;

Καλημέρα!καλά είμαστε,εγώ με τον μικρό κυλιομαστε στο χαλί!χαχαχαχ!σήμερα έχω γιατρό στις 7 κ έχω λίγο αγωνία!από συμπτώματα,τα ίδια..δεν παίρνω ανασα:sad: εσύ;

@KarMar84 μου όλα καλά χθες;;σε σκεφτόμουνα..

6 ώρες πρίν, Maria marieta είπε:

Θα σου πω και εγω την προσωπική ιστορία εμενα ούτε την ημέρα που παντρεύτηκα δεν μου ειπαν να ζήσουμε και στο γάμο έκαναν φασαρία στην εκκλησία την ωρά που έφτασα,και στο τραπέζι..Και υπόψην καμία οικονομική βοήθεια σε τιποτα..(  εγω πήγα και σε πνευματικό πριν το γάμο μου και μου ειπε φύγε κοπέλα μου μακρυα)  ) Ετσι έκοψα επαφές για 4 χρόνια και όταν τους έβλεπα δεν τους μίλαγα.Τν πρώτο χρόνο του γάμου μου είχα έξωμητριά  κύηση μπορώ να σου πω ότι χάρηκαν(Το έλεγαν δεξιά και αριστερά ότι καλυτερα μήπως και ξυπνήσει ο γιος τους)Και εγω πολλες φορές μίλαγα μαζί του και τν έβλεπα ότι  στεναχωριότανε..Ετσι αποφάσισα μετά από 12 χρόνια που ήμαστε μαζί με τν άντρα μου να μιλήσουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα και ο λόγος ήταν επειδή έβλεπα ότι κάτι του έλειπε(εγωιστής και ποτέ μα ποτέ δεν κάνει πίσω,έλεγε δεν με ενδιαφέρουν έχω τώρα οικογένεια γιατί μέχρι πριν τν γάμο έλεγαν δεν είστε τιποτα..) Αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια δίκη μας και ετσι έστω και τυπικούς λόγους να λεμε ένα γεια (βέβαια ποτέ δεν ξεχνάς..εγω προσωπικά τι έχω ακούσει και τι μου έχουν κάνει)Γιατί πολυ απλά σκέφτηκα καλώς η κακός ο άνθρωπος μου έχει δημιουργηθεί από αυτούς,το μωρό μας θα έχει γονίδιά..Ετσι όταν θα έρθει το μωρό θέλω απλά να το βλέπουν και ποτέ μα ποτέ να μην γυρίσει ο άντρας μου να πει ότι εγω δεν θέλω.Ο άντρας σου μπορεί να τα βρει με τους γονείς του και δεν θα θυμάται μετά από καιρό τιποτα ετσι είναι η φύση..Όποτε η άποψη μου είναι κοιτα να εχετε μια γερή οικογένεια με βάσεις και όλοι μα όλοι οι άλλοι να είναι έξω από την εσάς να μην στεναχωριέσαι και ειδικά τώρα και πραγματικά να μην σε νοιάζει για κανέναν και τιποτα..Μην μπεις στην διαδικασία γατί αυτο και γιατί εκείνο...Μόνο το μωρό σας και εσείς να ειστε καλα!!Ευχομαι να ηρεμίσεις σε κτλβν..Όταν έρθει το μωράκι σου πρέπει να εισαι απόλυτη ήρεμη..Δείξε ποσο δύναμη έχεις μέσα σου και πήγαινε  σιγά σιγά την ζωή σου σε αλλο δημιουργικό επίπεδο 

Ε εντάξει δεν έχω λόγια για τα πεθερικά σου..:sad:

• Χαχα 1

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα!καλά είμαστε,εγώ με τον μικρό κυλιομαστε στο χαλί!χαχαχαχ!σήμερα έχω γιατρό στις 7 κ έχω λίγο αγωνία!από συμπτώματα,τα ίδια..δεν παίρνω ανασα:sad: εσύ;

Κοριτσια περιμένουμε σήμερα τα νέα σας.Θετικη ενέργεια από όλες μας

16 ώρες πρίν, Despoina Mar είπε:

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας ακόμα... Καλώς ήρθαν τα νέα μέλη :D

Εμείς όλα καλά χθες στον γιατρό, μεγάλωσε πολύ από την τελευταία φορά κ οι παλμοί ήταν 176-183 :x μόνο για το σάκχαρο είπε ήταν ανεβασμένο στις εξετάσεις κ μου είπε να το μετρήσω ένα πρωινό στο φαρμακείο με το που ξυπνήσω γτ το θέλουμε μέχρι 94, το μέτρησα σήμερα κ ήταν 89 οπότε είμαστε οκ! Αυχενική έκλεισα 30/4 :)

@MumMaria σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

• Μου αρέσει 2

Just now, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας ακόμα... Καλώς ήρθαν τα νέα μέλη :D

Εμείς όλα καλά χθες στον γιατρό, μεγάλωσε πολύ από την τελευταία φορά κ οι παλμοί ήταν 176-183 :x μόνο για το σάκχαρο είπε ήταν ανεβασμένο στις εξετάσεις κ μου είπε να το μετρήσω ένα πρωινό στο φαρμακείο με το που ξυπνήσω γτ το θέλουμε μέχρι 94, το μέτρησα σήμερα κ ήταν 89 οπότε είμαστε οκ! Αυχενική έκλεισα 30/4 :)

Ααααααα!!θα σε κουτουλησω!με αγχωσες παναθεμα σε!χαχαχαχααχαχ!άντε τέλεια κοπέλα μου!!πω πω πόσες αυχενικες καλέ στις 30;!χαμός!!

• Χαχα 2

Just now, MumMaria είπε:

Ααααααα!!θα σε κουτουλησω!με αγχωσες παναθεμα σε!χαχαχαχααχαχ!άντε τέλεια κοπέλα μου!!πω πω πόσες αυχενικες καλέ στις 30;!χαμός!!

:-P 

Τώρα είδα ότι έχεις σήμερα εσύ, με το καλό! Καλά αποτελέσματα! + @Lady_m

Ναι είμαστε πολλές για τις 30 τελικά, εγώ πουρνο πουρνο στις 10 :lol:

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 37 λεπτά , MumMaria είπε:

Καλά κ εγώ...Μια έτσι μια αλλιώς ας ελπίσουμε ν φύγουν γρηγορά..άντε μ τ καλό όλα περιμένουμε νεα:)

Just now, KarMar84 είπε:

Τέλειααα κ εγώ για τότε έχω άντε να περάσουν οι μερες:)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Just now, KarMar84 είπε:

:-P 

Τώρα είδα ότι έχεις σήμερα εσύ, με το καλό! Καλά αποτελέσματα! + @Lady_m

Ναι είμαστε πολλές για τις 30 τελικά, εγώ πουρνο πουρνο στις 10 :lol:

Ασε εμενα για υπερηχο να ακουσω καρδουλα με εβαλε 830 το πρωι χαχαχα θυμηστε μου αυχενικη στην 11η βδομαδα κανουμε ? 

• Χαχα 2

oXECp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...