Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια μου,τα νέα μου είναι ανάμεικτα δυστυχώς!πρώτον κάναμε μιάμιση ώρα πάλι να δούμε τις μετρήσεις της μπουμπού γιατι κουνιότανε όλη την ώρα..όλα τα οργανακια της είναι καλά αλλά δυστυχώς ο γιατρός δεν κατάφερε να βρει το αριστερό νεφρό της:cry: μέχρι κ κολπικό μου έκανε μήπως φανεί εκεί αλλά όχι.η θεωρία του εμβρυολογου είναι είτε ότι δεν υπάρχει,είτε είναι πυελικό κ μικρό γι αυτό ακόμα δεν φαίνεται,οπότε να ξανακάνουμε ένα ραντεβού 28η εβδομαδα μήπως κ ως πυελικό φανεί τότε.η αλήθεια είναι ότι στεναχωρέθηκα πολύ,δεν το περίμενα.επισης δεν ξέρω τι σημαίνει ένας άνθρωπος να έχει μόνο ένα νεφρό, πρέπει να προσέχει περισσότερο στην ζωή του;μας είπε ότι θα πρέπει να μας βλέπει τακτικά παιδονεφρολογος.τεσπα.δεν θέλω να προτρεχω,μέχρι την 28η εβδομάδα θα τρελαθώ ρε κορίτσια...

Κατά τ'αλλα ,όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά κ η μικρή υπερκινητική όπως πάντα.πιπιλουσε το δάχτυλο της κ μου έμοιαζε τόσο στον Βασίλη μου!!!:x τράχηλος κ πλακούντας μια χαρά.

Όχι βρε Μαρία τι απογοήτευση ήταν αυτή από το πουθενά?  Πόσο σε ένιωσα... Όμως θα σου πω κάτι στην αυχενική σε μια φίλη μου ο γιατρός δεν είδε τη βαλβίδα κ όντως μετά από μέρες ήταν μια χαρά δεν είχε απλά μεγαλώσει εγκαίρως μέχρι τότε. Γίνονται αυτά γιατί υπέρηχοι είναι κιόλας δεν μπορούν όλα να τα δουν πεντακάθαρα πάντα. Θα δεις κ εύχομαι όταν μεγαλώσει κι άλλο όλα θα έχουν εμφανισθεί μια χαρά 

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Όχι βρε Μαρία τι απογοήτευση ήταν αυτή από το πουθενά?  Πόσο σε ένιωσα... Όμως θα σου πω κάτι στην αυχενική σε μια φίλη μου ο γιατρός δεν είδε τη βαλβίδα κ όντως μετά από μέρες ήταν μια χαρά δεν είχε απλά μεγαλώσει εγκαίρως μέχρι τότε. Γίνονται αυτά γιατί υπέρηχοι είναι κιόλας δεν μπορούν όλα να τα δουν πεντακάθαρα πάντα. Θα δεις κ εύχομαι όταν μεγαλώσει κι άλλο όλα θα έχουν εμφανισθεί μια χαρά 

Μακάρι Γωγουλα μου!έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου..αρκεί να ζει μια φυσιολογική ζωή κ να μην τρέχει από γιατρό σε γιατρό,αυτό θέλω κ προσεύχομαι..

Περιμένω να περάσει κ λίγο ακόμα η ώρα να πάρω τον γυναικολογο μου,θα ήθελα να το συζητήσω κ μαζί του..

Just now, MumMaria είπε:

Μακάρι Γωγουλα μου!έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου..αρκεί να ζει μια φυσιολογική ζωή κ να μην τρέχει από γιατρό σε γιατρό,αυτό θέλω κ προσεύχομαι..

Περιμένω να περάσει κ λίγο ακόμα η ώρα να πάρω τον γυναικολογο μου,θα ήθελα να το συζητήσω κ μαζί του..

Μαρια μου εννοείται αλλά είναι τόσες βδομάδες μετά που σίγουρα θα υπάρξει αλλαγή θα δεις. Στην αυχενική δεν τα είχε κοιτάξει τα νεφρακια? Νομίζω κ εκεί φαίνονται 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Μαρια μου εννοείται αλλά είναι τόσες βδομάδες μετά που σίγουρα θα υπάρξει αλλαγή θα δεις. Στην αυχενική δεν τα είχε κοιτάξει τα νεφρακια? Νομίζω κ εκεί φαίνονται 

Δεν μου είχε αναφέρει κάτι ανησυχητικο τότε.θα ψάξω τις εξετάσεις από την αυχενική να δω τι λέει στα ευρήματα.

Το βρήκα.λεει κύστη/νεφροί : ορατά

βεβαια τώρα δεν το έβρισκε κ τον είδα παιδευοταν ώρα..

Just now, MumMaria είπε:

Δεν μου είχε αναφέρει κάτι ανησυχητικο τότε.θα ψάξω τις εξετάσεις από την αυχενική να δω τι λέει στα ευρήματα.

Ναι μπράβο γιατί νομίζω τα γράφει. Γράφει απεικονηστηκαν

Α να βλέπεις?  Πως έγραψε ορατά τότε? 

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Κορίτσια μου,τα νέα μου είναι ανάμεικτα δυστυχώς!πρώτον κάναμε μιάμιση ώρα πάλι να δούμε τις μετρήσεις της μπουμπού γιατι κουνιότανε όλη την ώρα..όλα τα οργανακια της είναι καλά αλλά δυστυχώς ο γιατρός δεν κατάφερε να βρει το αριστερό νεφρό της:cry: μέχρι κ κολπικό μου έκανε μήπως φανεί εκεί αλλά όχι.η θεωρία του εμβρυολογου είναι είτε ότι δεν υπάρχει,είτε είναι πυελικό κ μικρό γι αυτό ακόμα δεν φαίνεται,οπότε να ξανακάνουμε ένα ραντεβού 28η εβδομαδα μήπως κ ως πυελικό φανεί τότε.η αλήθεια είναι ότι στεναχωρέθηκα πολύ,δεν το περίμενα.επισης δεν ξέρω τι σημαίνει ένας άνθρωπος να έχει μόνο ένα νεφρό, πρέπει να προσέχει περισσότερο στην ζωή του;μας είπε ότι θα πρέπει να μας βλέπει τακτικά παιδονεφρολογος.τεσπα.δεν θέλω να προτρεχω,μέχρι την 28η εβδομάδα θα τρελαθώ ρε κορίτσια...

Κατά τ'αλλα ,όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά κ η μικρή υπερκινητική όπως πάντα.πιπιλουσε το δάχτυλο της κ μου έμοιαζε τόσο στον Βασίλη μου!!!:x τράχηλος κ πλακούντας μια χαρά.

Μαρακι μου γλυκό έχω μείνει λίγο με τα νέα σου. Βρε αγάπη μου μήπως δεν το είδε; Διάβασα που λες ότι στην αυχενική απεικονίζονταν. Πως γίνεται τώρα να υπάρχει μόνο ένα; Μήπως η μπουμπου δεν είχε καλή θέση κ γι αυτό δεν φαινόταν; Πάρε σε παρακαλώ τον γυναικολόγο σου να δεις τι θα σου πει! Παναγία μου να είναι όλα καλά!!! Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου 

• Ευχαριστώ 1

DjQBp3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ναι μπράβο γιατί νομίζω τα γράφει. Γράφει απεικονηστηκαν

Α να βλέπεις?  Πως έγραψε ορατά τότε? 

Δεν ξέρω ρε συ..τότε είναι όλα πολύ μικρά,τώρα υποτίθεται έχει καλύτερη εικόνα..

Just now, Alkyoni είπε:

Μαρακι μου γλυκό έχω μείνει λίγο με τα νέα σου. Βρε αγάπη μου μήπως δεν το είδε; Διάβασα που λες ότι στην αυχενική απεικονίζονταν. Πως γίνεται τώρα να υπάρχει μόνο ένα; Μήπως η μπουμπου δεν είχε καλή θέση κ γι αυτό δεν φαινόταν; Πάρε σε παρακαλώ τον γυναικολόγο σου να δεις τι θα σου πει! Παναγία μου να είναι όλα καλά!!! Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου 

Ναι τον πήρα κ περιμένω να βγει από το ραντεβού να με πάρει..

Ρε συ ο συγκεκριμένος εμβρυολογος είναι κορυφή,κ όντως παιδευοταν ώρα κ σε κάθε μέτρηση μας εξήγησε τι βρίσκει κ πόσο είναι.το δεξί νεφρό μια χαρά,το αριστερό τίποτα.κ με ταρακουνουσε σε σημείο που πόνεσε η κοιλιά για να δει μήπως του ξέφυγε κάπου..τι να πω;!

Just now, MumMaria είπε:

Μαράκι μου μόλις το διάβασα και στεναχωρέθηκα πολύ.. Παρόλα αυτά απ τη στιγμή που απεικονίστηκαν στην αυχενική φαντάζομαι ότι απλά ο γιατρός δεν μπόρεσε να βρει το νεφράκι. Μίλησε και με το γυναικολόγο σου και ίσως μια καλή ιδέα θα ήταν να πήγαινες και σε κάποιον άλλο εμβρυολογο να σε δει. Μη βάζεις σκέψεις κακές από τώρα στο μυαλό σου. Η εγκυμοσύνη σου ήταν γεμάτη περιπέτειες όποτε πιστευω πως κι αυτό είναι άλλη μια..

• Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

Just now, MumMaria είπε:

Μαρακι μην προτρέχεις κ μην απελπιζεσται ξέρω είναι δύσκολο..θα το ξαναδείτέ όμως κ πιο μετά κ θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα..όλα τα υπόλοιπα δόξα το θεό είναι καλά..μπορεί κ αυτο να μην είναι τίποτα..τουλάχιστον θα το παρακολουθείτέ..ευχομαι όλα να πάνε καλά!!

• Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα!!

Ξανά πετάγομαι να σε καθησυχάσω οοοοσο μπορώ λέγοντας σου πως κ στην ομαδουλα μου έχουμε μια μανούλα που το παιδάκι της έχει ένα νεφρό κ αρκετές από εμάς γνωρίζουμε προσωπικά ανθρωπους που γεννήθηκαν με ένα νεφρό κ ξέρεις κάτι???

Οι πιο πολύ που συγκρίναμε ιστορίες τους ούτε καν το ήξεραν μέχρι που άλλο πήγαιναν να εξετάσουν κ τους έλεγαν κ αυτό!! Δλδ οχι μόνο δεν τους επηρέασε πουθενά στη ζωή τους αλλά ζούσαν απολυτως φυσιολογικα!!!! Θα στα πει κ ο ειδικός ιατρός σίγουρα αλλά ειλικρινά δεν υπάρχει κανέναν λόγος ανησυχίας..

Εννοείται ότι κατανοώ το φόβο σου όμως δε χρειάζεται..το μωράκι σου είναι μια χαρά κ θα έχει μια απόλυτα φυσιολογική ζωή κ θα είναι τσαχπινα να σας τρελαίνει!!!

Όλα θα πάνε σούπερ!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Evitheodorou είπε:

Μαρακι μην προτρέχεις κ μην απελπιζεσται ξέρω είναι δύσκολο..θα το ξαναδείτέ όμως κ πιο μετά κ θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα..όλα τα υπόλοιπα δόξα το θεό είναι καλά..μπορεί κ αυτο να μην είναι τίποτα..τουλάχιστον θα το παρακολουθείτέ..ευχομαι όλα να πάνε καλά!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,θα δείξει τις επόμενες εβδομάδες..

Just now, Eirini1988 είπε:

Μαράκι μου μόλις το διάβασα και στεναχωρέθηκα πολύ.. Παρόλα αυτά απ τη στιγμή που απεικονίστηκαν στην αυχενική φαντάζομαι ότι απλά ο γιατρός δεν μπόρεσε να βρει το νεφράκι. Μίλησε και με το γυναικολόγο σου και ίσως μια καλή ιδέα θα ήταν να πήγαινες και σε κάποιον άλλο εμβρυολογο να σε δει. Μη βάζεις σκέψεις κακές από τώρα στο μυαλό σου. Η εγκυμοσύνη σου ήταν γεμάτη περιπέτειες όποτε πιστευω πως κι αυτό είναι άλλη μια..

Κι εγώ έτσι το βλέπω αρκεί να ενημερωθω κ να ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό..κ ο εμβρυολογος ήταν πολύ ψύχραιμος είναι η αλήθεια.

Just now, Renez είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα!!

Ξανά πετάγομαι να σε καθησυχάσω οοοοσο μπορώ λέγοντας σου πως κ στην ομαδουλα μου έχουμε μια μανούλα που το παιδάκι της έχει ένα νεφρό κ αρκετές από εμάς γνωρίζουμε προσωπικά ανθρωπους που γεννήθηκαν με ένα νεφρό κ ξέρεις κάτι???

Οι πιο πολύ που συγκρίναμε ιστορίες τους ούτε καν το ήξεραν μέχρι που άλλο πήγαιναν να εξετάσουν κ τους έλεγαν κ αυτό!! Δλδ οχι μόνο δεν τους επηρέασε πουθενά στη ζωή τους αλλά ζούσαν απολυτως φυσιολογικα!!!! Θα στα πει κ ο ειδικός ιατρός σίγουρα αλλά ειλικρινά δεν υπάρχει κανέναν λόγος ανησυχίας..

Εννοείται ότι κατανοώ το φόβο σου όμως δε χρειάζεται..το μωράκι σου είναι μια χαρά κ θα έχει μια απόλυτα φυσιολογική ζωή κ θα είναι τσαχπινα να σας τρελαίνει!!!

Όλα θα πάνε σούπερ!!!

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου που μπήκες στον κόπο να μου στείλεις,θα το ξαναδούμε κ ελπίζω τότε κάτι να φανεί κ να λειτουργεί αλλιώς όπως λες με ένα νεράκι,θα ψαχτουμε,θα διαβάσουμε κ θα προσφέρουμε ο,τι καλύτερο στην μικρή μας!

Μίλησα κ με τον γυναικολόγο μου.το ότι το έγραψε στην αυχενική έτσι όπως σας είπα,δλδ κύστη/νεφροί : ορατα μου είπε ότι στην 12η εβδομάδα απεικονίζεται καθαρά μόνο η κύστη κ ότι αυτό θα εννοούσε.μου είπε ότι δεν έχει κανένα νόημα να πάρω δεύτερη γνώμη από την στιγμή που δεν είναι να παρθεί εγκαίρως κάποια δραστική απόφαση(πχ διακοπή ή κάτι τέτοιο) οπότε καλύτερα να περιμένω κάποιες εβδομάδες κ να το ξαναδώ μαζί του τότε.τον εμπιστεύεται πολύ.κι εγώ.κ ότι μετά συζητάμε τα σενάρια.τωρα δεν εχει νόημα.

• Μου αρέσει 3

@MumMariaκοριτσακι μου ομορφο, ειδα το μνμ σου και ειλικρινα ηθελα να γραψω πριν αλλα με πηραν για τον υπερηχο κτλ και δεν προλαβα...Συμπεθερουλα μου αλλη μια περιπετεια ειναι αυτη, αλλη μια ιστορια να λες στη μικρουλα σου! Θα της τα λες και αυτη θα λεει "αληθεια μαμα, ετσι εγινε; Και εσυ ειχες αγωνια ε; Και τελικα ομως ολα καλα! Και σου εγραφε στο φορουμ η συμοεθερα να εισαι ψυχραιμη; Χαχαχα πώς γινεται βρε μαμα αφου εκεινη αγχωνεται που δεν τρωει ο Ραφαηλ αυγουλακι".

Εγω εχω μεγαλη ελπιδα κοριτσακι μου οτι εκει ειναι και δεν το ειδατε! Λιγο υπομονη για μια ακομη φορα! Βαστα γερα, κρατα τα μυαλα στο κεφαλι σου κοριτσακι μου χωρις σκορπιες σκεψεις δεξια και αριστερα...Κρατα τον υπερηχο, τις κινησεις της, το προσωπακι της! Ειναι δυσκολο το ξερω αλλα κανε αλλη μια φορα κουραγιο. Θα περασουν οι βδομαδες πού θα παει; Θα κανουμε κι εμεις προσευχες μαζι σου και ολα ευχομαι να πανε καλα.

@Renezποσο μεγαλη ανακουφιση το δικο σου μνμ μια τετοια στιγμη! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

1 hour ago, Υβόννη said:

Μινακι μου δοξα τω Θεω που περασε! Ηταν μηπως το εντερο; Σου ειπε κατι; Φανταζομαι την τρομαρα σας αλλα παει περασε τωρα. Ειδατε παλι και το αθλητικο μωρακι σας τουλαχιστον.

Αλκυονη μου γλυκια,

λεγε με οπως θες! Χιχιχιχιχι! Καταρχην ειδα που ξαναειπες την ηλικια και ξεκιναω απο αυτο, πριν απλωσω σεντοναρα στα υπολοιπα χαχα! Κοριτσακι μου γλυκο μην μασας με την ηλικια. Ειμαστε στο 2020 καταρχην. Επισης εγω εμεινα εγκυος στα 34 οκ; Προσπαθω απο τα 30 ομως! Και αν ημουν ατυχη με την εξωσωματικη, ισως ερχοταν στα 35, 36, 38, 45! Η κολλητη μουε ιναι στην ηλικια μου και μολις χωρισε (σνιφ πολυ κλαμα ριξαμε παλι). Το πλανο παιδι για εκεινη τωρα παει πολυ περα (αυτα μου ελεγε χτες..)Τί να κανουμε τωρα, καμια φορα η ζωη εχει αλλα σχεδια! Εφοσον η αυχενικη ειναι μια χαρουλα (που εκει  λενε οτι ισως η ηλικια και μπλα μπλα, που και παλι του Θεου ειναι αυτο και κανεις δεν ξερει), μη μασας!!! Θα εισαι σουπερ μαμα, με τις εμπειριες σου (καλα μη τα πεις ολα στη μικρη χιχιχι) και με ολα! Αν φοβασαι ή οχι τον τοκετο ειναι ασχετο με το υπεροχο 40 (γερη να εισαι να πας 240)! Πρωτη φορα μανουλες ειμαστε, λογικο να φρικαρουμε με διαφορα! Χαχαχα! Ασε την ηλικια σου ησυχη, μια χαρα ηλικια ειναι!!!!

Τωρα με το Γερμανο σου! Καλα ποσο τυχη! Εχεις μεσογειακη ψυχη και γερμανικη οργανωση σε εναν! Χαχαχα! Εγω σου λεω, αν σε φρικαρει το ολο κονσεπτ, παρε τον αντρουλη που τον βλεπω πολυ ομαδικο πνευμα (γεννησουμε-πληθυντικος) και δειτε για μαθηματα τοκετου. Μπορει τελικα αν μη θες να πας φυσιολογικα, δεν εχει σημασια. Απλα λιγο να δεις τί ειναι ολο αυτο, να δεις τις επιλογες σου, να παρεις μια γευση, να ρωτησεις αποριες. Σιγουρα θα βρεις εναν τροπο να γινει ετσι οπως το θες τελικα! Αν σε φοβιζει και εχεις επιλογη να μην πας φυσολογικα, no problem! Στην Ελλαδα νομιζω μπορεις να επιλεξεις αν δεν κανω λαθος. Σε καθε γυναικα αξιζει να κανεο αυτο που νιωθει ανετα. Απλα θα ελεγα να πας λιγο να δεις τί ειναι ολο αυτο, να στο εξηγησει καποιος ωστε να εχεις ολα τα δεδομενα! Χαλαρα και ηρεμα ομως, δεν γενναμε και αυριο χαχαχα!!!

Αυτα ειχα να πω χαχαχαχα!

Ειρηνακι μου για πρωτη μερα μια χαρα τα παει το αγορι του σπιτιου!!!!  Τί καλα που εχετε παρεουλα και βοηθεια απο μαμα και αδερφουλα!!! Εσυ πώς εισαι σημερα; Ελπιζω πολυ καλυτερα ψυχολογικα!!!

@Υβόννη  Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... Σχεδόν άφαγη ήμουν.... Ίσως μεγαλώνει η μήτρα.... Αποκλείσαμε ουρολοίμωξη, ξεκίνησα μαγνήσιο και τσεκάραμε τράχηλο ... Όλα οκ..... Μας χαιρέτησε το αθλητικό μπεμπέ!! Εγώ να κοιλοπονάω και ο μπαμπάς του να χει ένα χαμόγελο από το ένα αυτί μέχρι το άλλο γιατί ήταν η 1η φορά που καταλάβαινε τι έβλεπε (χεράκια, ποδαράκια κτλ) 

• Μου αρέσει 1

4DTxp3.png 47gQp3.png

Κορίτσια μου πάντα κοιτάω εσάς κ του Σεπτεμβρίου εκτός της ομάδας μου γτ είμαστε όλες κοντά κ εγώ μαθαίνω από τις πιο "παλιές" εγκυουλες κ γιατί όχι όταν μπορώ να βοηθάω κ εσάς τις πιο "νέες"..

@MumMaria περιμένω κ εγώ λοιπόν τα νέα σου μετά το επόμενο ραντεβού,αλλά να ξέρεις δε στα είπα απλά σαν ένα μνμα ανακούφισης όσα σου είπα..έτσι είναι,όλα θα είναι φυσιολογικοτατα στη ζωή σας! Κ μη ξεχνάς, προς το παρόν ο,τι νιώθουμε το αισθάνονται κ τα μωράκια μας οπότε σε θέλω θετική κ χαρούμενη,δυνατή για τη μικρή σου σε όλα όπως ήδη είσαι!!

Σας φιλώ!!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, demifilol said:

Εκανες καλλιέργεια ;

Ναι αρνητική....  Τι να πω... Αφού έχω το μωράκι μου ακόμα μέσα μου ο Θεός είναι μεγάλος!! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... 

1 hour ago, Eirini1988 said:

Γεια σας κορίτσια!!!

Απ ότι βλέπω όλες καλά και ακμαίες!! Σπο το πρωί σήμερα έχω συνέχεια παρέα στο σπίτι. Πέρασε η αδερφή μου πρωί κσι τώρα η μαμά να φτιάξει φαγητό.. Ο άντρας μου μέχρι στιγμής ετοίμασε πρωινό, έπλυνε τα πιάτα. Χαλαρά τον έχουμε ακόμα..

@demifilol και @MumMaria εύχομαι τα καλύτερα για σήμερα!!! Να το χαρείτε και να έχετε τα καλύτερα νέα.. Περιμένουμε εναγωνίως!

@MinakiG εύχομαι να νιώθεις καλύτερα σήμερα!! Καμμια φορά οι έντονοι πόνοι έχουν να κάνουν και με το έντερο.. Μου συνέβη κάνα δυο φορές..

Αυτό έγινε προχθές.... Εχθές είχα τσιμπιματάκια... Σήμερα είμαι πολύ καλά... Ξεκινήσαμε να μοιράζουμε τα προσκλητήρια του γάμου και ξεχνιέμαι λιγάκι.... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...

2 hours ago, Gogo1994 said:

Κοπέλα μου κ από τι ήταν οι πόνοι?  

Είμαι στο σημείο να σκίσω τα πτυχία μου κορίτσι μου... Η έντερο λογικά ή μεγαλώνει η μήτρα.... Αποκλείσαμε ουρολοίμωξη, ξεκίνησα μαγνήσιο και τσεκάραμε τράχηλο ... Όλα οκ..... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...

• Μου αρέσει 2

4DTxp3.png 47gQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...