Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

10 hours ago, Eirini1988 said:

αναφορικά με τος βραδινές ανησυχίες.. Εγώ θα ήθελα φυσιολογικό τοκετό. Θέλω να ζήσω όλη την εμπειρία και πιστευω ότι το σώμα μας επανέρχεται πιο εύκολα. Βέβαια με ενδιαφέρει όλα να πάνε καλά όποτε αν εν τελεί χρειαστεί καισαρική θα την κάνω. 

10 hours ago, Υβόννη said:

Φιλεναδα μου εγω εδω που μενω, και να μην ειχα σκεφτει τη γεννα, την εχουν σκεφτει οι Γερμαναραδες!!! Χαχαχαχαχα! Εγω επιλογη δεν εχω, φυσιολογικα θα παμε (εκτος φυσικα αν χρειαζεται αλλιως ειπε η γιατρος), το γιατρο θα τον δω πρωτη φορα στη γεννα (οποιος εχει βαρδια θα με αναλαβει) και νομιζω τελειως φυσικα αλλα αυτο θα το ρωτησω στη μαια μου στο επομενο ραντεβου. Δεν εχω σκεφτει για επισκληριδιο ή οχι, αλλα θα ηθελα να ξερω αν εχω την επιλογη. Σκεψου τωρα ειμαι στη φαση που ψαχνω μαιευτηρια (θα σας γραψω σε καποια φαση να μου πειτε τη γνωμη σας)!

Κόρες μου αρέσει που θα θέλατε να γεννήσετε φυσιολογικά! Μάλλον είμαι λίγο φοβητσιάρα!!! 
Υβόννη μου ( πες μου αν προτιμάς να σε λέμε Ειρηνουλα ❤️) εγώ έχω τον Γερμανό μέσα στο σπίτι. Έχει φυγει εδώ κ κάποια χρονια από εκεί αλλά η νοοτροπία έχει απομείνει!!! Προσωπικά δεν το είχα καλοσκεφτεί μέχρι τώρα κ σήμερα εκεί που τρώγαμε σκάει η ερώτηση « πως θα γεννήσουμε» ;

29 minutes ago, MumMaria said:

Καλημέρα σε όλες τις γλυκές μου φιλενάδες!!!!να έχουμε μια όμορφη μέρα!!!ξύπνησα με τρελή διάθεση αν κ χθες δούλευα μέχρι τις 3 αλλά οκ,χαλάλι για να είμαι χαλαρή σήμερα..

Ήρθε η μανουλα μου πριν λίγο κ θα πάμε κατά τις 11 για ένα καφεδάκι με τον μικρο,θα κάνω μετά το μπάνιο μου κ 2.30 η ώρα έχω το ραντεβού μου.:x θα έρθει ο άντρας μου κατευθείαν από την δουλειά να με πάρει κ να πάμε να δούμε την κόρη μας!!!:x έχω έναν απερίγραπτο ενθουσιασμό..λες κ είναι η πρώτη φορά!να μου στέλνετε την θετική σας σκέψη να είναι όλα καλά,κ σε μένα κ στην @demifilol.

Εσύ δημητρουλα μου είσαι έτοιμη;;;;προετοιμασε κ τον άντρα σου για την μεγάλη 'συναντηση' ,επιτέλους θα δει την μικρή.!!!!:x 

Κορίτσια μου να το χαρείτε σήμερα!!! Περιμένουμε τα όμορφα νέα σας!!! 
Στελνω τόνους θετικής ενέργειας!!!!!!

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Απ ότι βλέπω όλες καλά και ακμαίες!! Σπο το πρωί σήμερα έχω συνέχεια παρέα στο σπίτι. Πέρασε η αδερφή μου πρωί κσι τώρα η μαμά να φτιάξει φαγητό.. Ο άντρας μου μέχρι στιγμής ετοίμασε πρωινό, έπλυνε τα πιάτα. Χαλαρά τον έχουμε ακόμα..

@demifilol και @MumMaria εύχομαι τα καλύτερα για σήμερα!!! Να το χαρείτε και να έχετε τα καλύτερα νέα.. Περιμένουμε εναγωνίως!

@MinakiG εύχομαι να νιώθεις καλύτερα σήμερα!! Καμμια φορά οι έντονοι πόνοι έχουν να κάνουν και με το έντερο.. Μου συνέβη κάνα δυο φορές..

• Μου αρέσει 2

BwLip2.png

On 6/24/2020 at 3:37 AM, MumMaria said:

Κοπέλα μου αφού είσαι σε νησί,είναι σαν να κάνεις κάθε μέρα διακοπές,μπορείτε να οργανώσετε καμία ημερήσια εκδρομουλα,πικνικ κτλ.θα βρεις κάτι ,δεν σε φοβάμαι..

Μήπως βρε συ οι κοκκινίλες στην κοιλίτσα είναι επειδή μεγαλώνει;δοκίμασες να βάλεις ενυδατικη εκεί;λαδακι καλύτερα;μπορεί κ να ανακουφιστείς..

Σε λίγο καιρό θα αρχίσεις να το ακούς το μπεμπέ σου κ θα είσαι πιο χαλαρή,θα ανυπομονείς πάλι να το δεις αλλά με μια κλωτσιά του κάπως θα ηρεμεις:x

Να μην στεναχωριέσαι για αυτό,θα ανέβει σίγουρα,στο λέω εγώ που ήταν στον πάτο ο δικός μου

Όσο για τον αντρουλη,εμείς έχουμε θυμηθεί τα λυκειακα μας χρόνια..τα θυμάσαι τα 'φασωματα' ;;;; Αχααχαχααχαχα

Παπάκι μου μέρα είναι κ θα περάσει..από αύριο θα νιώθεις καλύτερα,θα το δεις..είχες σήμερα κ αυτό με το βάρος χαμηλά κ ίσως σε επηρεασε στην όλη σου ψυχολογία κοπέλα μου..αύριο μια νέα μέρα!!!

Μάλλον είναι κ η κατακράτηση Δεσποινάκι μου,κ από την ζέστη επιδεινώνεται κ η κατάσταση!!!

Εγώ πέταξα κανονικά κοιλουμπινι,στις βόλτες με καταλαβαίνουν όλοι πλεον για έγκυο!!:xκι εγώ καμαριιιι

Μου αρέσεις!!!!βρακαρα μεν αλλά η δαντέλα δαντέλα!αμ τι;;;!!

Κι εγώ πρόσθιο πλακούντα Μάγδα μου ,κάνε υπομονή κ θα την ακούσεις στα κοντά πιστεύω!!:x

Κι εγώ δεν πήρα ιδιαίτερα αλλά σκέψου ότι πρώτο τρίμηνο έχασα λόγω αναγουλας κ εμετων..τώρα το κόβω να ανεβαίνει ραγδαία η ζυγαριά αφού τρώω συνέχεια ρε συ..δεν βαριέσαι,θα τα χασουμε μετά που θα τρέχουμε με τα ζουζούνια μας!!

Αχ ρε γαμ*το βλέπω ότι έχουν περάσει ώρες που στέλνετε αλλά συνεχίζω κ απαντάω κορίτσια μου,αν κ ετεροχρονισμένα,χααχαχααχαχα!

Εγώ Μάγδα μου είχα μια απίστευτη εμπειρία τοκετού.μακαρι να είναι έτσι κ αυτήν την φορά.12 ώρες  ήταν μεν,αλλά πραγματικά όταν τον κράτησα στα χέρια μου,είπα αύριο το ξανακανω!ανεπανάληπτη στιγμή,την φερνω στο μυαλό μου κ δακρύζω από την συγκίνηση.κ τώρα που στα λέω.αν θες λεπτομέρειες πάντως ,να σου αναπτέρωσω το ηθικό πες μου..να ξέρεις όμως ,για να μην ακούς κ επηρεάζεσαι,κάθε εμπειρία είναι διαφορετική όπως κ κάθε άτομο αντιλαμβάνεται το ίδιο ακριβώς πράγμα διαφορετικά,οπότε δύσκολα να βγάλεις συμπέρασμα.εγω πάντως ανυπομονώ να έρθει ξανά αυτή η στιγμή..σκέψου..:x

Όλες οι λεπτομέρειες - οι μη τρομοκρατικές-καλοδεχουμενες, Μαράκι!! :-D

• Μου αρέσει 1

RCIAp3.png

Just now, MinakiG είπε:

Καλησπέρα σε όλες εμείς προχθές είχαμε την πρώτη μεγάλη μας τρομάρα στην εγκυμοσύνη. Είχα αφόρητους πόνους στην κοιλιά και πήγαμε εσπευσμένα στο γιατρό να δούμε το μωρό όλα καλά κάναμε εξετάσεις οι οποίες ήταν όλες αρνητικές και το πάμε χαλαρά... Τι νέα η ομάδα;

Εκανες καλλιέργεια ;

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MinakiG said:

Καλησπέρα σε όλες εμείς προχθές είχαμε την πρώτη μεγάλη μας τρομάρα στην εγκυμοσύνη. Είχα αφόρητους πόνους στην κοιλιά και πήγαμε εσπευσμένα στο γιατρό να δούμε το μωρό όλα καλά κάναμε εξετάσεις οι οποίες ήταν όλες αρνητικές και το πάμε χαλαρά... Τι νέα η ομάδα;

Μινακι μου δοξα τω Θεω που περασε! Ηταν μηπως το εντερο; Σου ειπε κατι; Φανταζομαι την τρομαρα σας αλλα παει περασε τωρα. Ειδατε παλι και το αθλητικο μωρακι σας τουλαχιστον.

Just now, Alkyoni said:

Κόρες μου αρέσει που θα θέλατε να γεννήσετε φυσιολογικά! Μάλλον είμαι λίγο φοβητσιάρα!!! 
Υβόννη μου ( πες μου αν προτιμάς να σε λέμε Ειρηνουλα ❤️) εγώ έχω τον Γερμανό μέσα στο σπίτι. Έχει φυγει εδώ κ κάποια χρονια από εκεί αλλά η νοοτροπία έχει απομείνει!!! Προσωπικά δεν το είχα καλοσκεφτεί μέχρι τώρα κ σήμερα εκεί που τρώγαμε σκάει η ερώτηση « πως θα γεννήσουμε» ;

Κορίτσια μου να το χαρείτε σήμερα!!! Περιμένουμε τα όμορφα νέα σας!!! 
Στελνω τόνους θετικής ενέργειας!!!!!!

Αλκυονη μου γλυκια,

λεγε με οπως θες! Χιχιχιχιχι! Καταρχην ειδα που ξαναειπες την ηλικια και ξεκιναω απο αυτο, πριν απλωσω σεντοναρα στα υπολοιπα χαχα! Κοριτσακι μου γλυκο μην μασας με την ηλικια. Ειμαστε στο 2020 καταρχην. Επισης εγω εμεινα εγκυος στα 34 οκ; Προσπαθω απο τα 30 ομως! Και αν ημουν ατυχη με την εξωσωματικη, ισως ερχοταν στα 35, 36, 38, 45! Η κολλητη μουε ιναι στην ηλικια μου και μολις χωρισε (σνιφ πολυ κλαμα ριξαμε παλι). Το πλανο παιδι για εκεινη τωρα παει πολυ περα (αυτα μου ελεγε χτες..)Τί να κανουμε τωρα, καμια φορα η ζωη εχει αλλα σχεδια! Εφοσον η αυχενικη ειναι μια χαρουλα (που εκει  λενε οτι ισως η ηλικια και μπλα μπλα, που και παλι του Θεου ειναι αυτο και κανεις δεν ξερει), μη μασας!!! Θα εισαι σουπερ μαμα, με τις εμπειριες σου (καλα μη τα πεις ολα στη μικρη χιχιχι) και με ολα! Αν φοβασαι ή οχι τον τοκετο ειναι ασχετο με το υπεροχο 40 (γερη να εισαι να πας 240)! Πρωτη φορα μανουλες ειμαστε, λογικο να φρικαρουμε με διαφορα! Χαχαχα! Ασε την ηλικια σου ησυχη, μια χαρα ηλικια ειναι!!!!

Τωρα με το Γερμανο σου! Καλα ποσο τυχη! Εχεις μεσογειακη ψυχη και γερμανικη οργανωση σε εναν! Χαχαχα! Εγω σου λεω, αν σε φρικαρει το ολο κονσεπτ, παρε τον αντρουλη που τον βλεπω πολυ ομαδικο πνευμα (γεννησουμε-πληθυντικος) και δειτε για μαθηματα τοκετου. Μπορει τελικα αν μη θες να πας φυσιολογικα, δεν εχει σημασια. Απλα λιγο να δεις τί ειναι ολο αυτο, να δεις τις επιλογες σου, να παρεις μια γευση, να ρωτησεις αποριες. Σιγουρα θα βρεις εναν τροπο να γινει ετσι οπως το θες τελικα! Αν σε φοβιζει και εχεις επιλογη να μην πας φυσολογικα, no problem! Στην Ελλαδα νομιζω μπορεις να επιλεξεις αν δεν κανω λαθος. Σε καθε γυναικα αξιζει να κανεο αυτο που νιωθει ανετα. Απλα θα ελεγα να πας λιγο να δεις τί ειναι ολο αυτο, να στο εξηγησει καποιος ωστε να εχεις ολα τα δεδομενα! Χαλαρα και ηρεμα ομως, δεν γενναμε και αυριο χαχαχα!!!

Αυτα ειχα να πω χαχαχαχα!

Just now, Eirini1988 said:

Γεια σας κορίτσια!!!

Απ ότι βλέπω όλες καλά και ακμαίες!! Σπο το πρωί σήμερα έχω συνέχεια παρέα στο σπίτι. Πέρασε η αδερφή μου πρωί κσι τώρα η μαμά να φτιάξει φαγητό.. Ο άντρας μου μέχρι στιγμής ετοίμασε πρωινό, έπλυνε τα πιάτα. Χαλαρά τον έχουμε ακόμα..

@demifilol και @MumMaria εύχομαι τα καλύτερα για σήμερα!!! Να το χαρείτε και να έχετε τα καλύτερα νέα.. Περιμένουμε εναγωνίως!

@MinakiG εύχομαι να νιώθεις καλύτερα σήμερα!! Καμμια φορά οι έντονοι πόνοι έχουν να κάνουν και με το έντερο.. Μου συνέβη κάνα δυο φορές..

Ειρηνακι μου για πρωτη μερα μια χαρα τα παει το αγορι του σπιτιου!!!!  Τί καλα που εχετε παρεουλα και βοηθεια απο μαμα και αδερφουλα!!! Εσυ πώς εισαι σημερα; Ελπιζω πολυ καλυτερα ψυχολογικα!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Eirini1988 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Τι ωραία που έχεις παρεούλα και βοήθεια! Άρχισε η εκπαίδευση για τον μπαμπάκα από νωρίς!!!!! Όλα θα πάνε υπέροχα να ξέρεις !!! 

@Alkyoniμου συμφωνώ με την @Υβόννη , το 40 είναι ένας αριθμός και τίποτα παραπάνω !!! Σε 9 μήνες θα έχω και εγώ το 4 μπροστά!!! Ανυπομονώ!!! Διότι θα έχω καταφέρει τόσα πολλά στη ζωή μου!!! Και ανοίγεται μπροστά μου μια νέα δεκαετία και νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα χρόνια  Και τις εμπειριεσ που κουβαλάω στην πλατουλα μου!!! Είμαστε οι πράξεις μας τα θέλω μας και όχι ένας αριθμός!!! Τι 30 τι 40 τι 50!!!!  

• Μου αρέσει 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 said:

Ο εκτός μήνας τελειώνει με την  27η εβδομάδα... ίσως γι αυτό σε μπερδεύει. 
στην 28η δλδ 27+1 μπαίνουμε στο τελικό τρίμηνο! Ο εκτός μήνας είναι και ο πιο μεγάλος στην ουσία 

Ωχ κορίτσι μου τι πέρασες ; Και τελικά τι ήταν; Όλα καλά τώρα μπράβο! Είδατε και το μωράκι χαλάλι!!

Αυτα τα pregnancy maths ειναι τοσο περιεργα!!!! Ασε κοριτσακι μου εγω ακομη δεν καταλαβαινω τη λογικη αλλα το πηρα ως δεδομενο το πώς μετραμς γιατι λεω στο τελος θα κανουμε και ριζα ημιτονου της ημερομηνιας συλληψης!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μινακι μου δοξα τω Θεω που περασε! Ηταν μηπως το εντερο; Σου ειπε κατι; Φανταζομαι την τρομαρα σας αλλα παει περασε τωρα. Ειδατε παλι και το αθλητικο μωρακι σας τουλαχιστον.

Αλκυονη μου γλυκια,

λεγε με οπως θες! Χιχιχιχιχι! Καταρχην ειδα που ξαναειπες την ηλικια και ξεκιναω απο αυτο, πριν απλωσω σεντοναρα στα υπολοιπα χαχα! Κοριτσακι μου γλυκο μην μασας με την ηλικια. Ειμαστε στο 2020 καταρχην. Επισης εγω εμεινα εγκυος στα 34 οκ; Προσπαθω απο τα 30 ομως! Και αν ημουν ατυχη, ισως ερχοταν στα 35, 36, 38, 45! Η κολλητη μουε ιναι στην ηλικια μου και μολις χωρισε (σνιφ πολυ κλαμα ριξαμε παλι). Το πλανο παιδι για εκεινη τωρα παει πολυ περα (αυτα μου ελεγε χτες..)Τί να κανουμε τωρα, καμια φορα η ζωη εχει αλλα σχεδια! Εφοσον η αυχενικη ειναι μια χαρουλα (που εκει  λενε οτι ισως η ηλικια και μπλα μπλα, που και παλι του Θεου ειναι αυτο και κανεις δεν ξερει), μη μασας!!! Θα εισαι σουπερ μαμα, με τις εμπειριες σου (καλα μη τα πεις ολα στη μικρη χιχιχι) και με ολα! Αν φοβασαι ή οχι τον τοκετο ειναι ασχετο με το υπεροχο 40 (γερη να εισαι να πας 240)! Πρωτη φορα μανουλες ειμαστε, λογικο να φρικαρουμε με διαφορα! Χαχαχα! Ασε την ηλικια σου ησυχη, μια χαρα ηλικια ειναι!!!!

Τωρα με το Γερμανο σου! Καλα ποσο τυχη! Εχεις μεσογειακη ψυχη και γερμανικη οργανωση σε εναν! Χαχαχα! Εγω σου λεω, αν σε φρικαρει το ολο κονσεπτ, παρε τον αντρουλη που τον βλεπω πολυ ομαδικο πνευμα (γεννησουμε-πληθυντικος) και δειτε για μαθηματα τοκετου. Μπορει τελικα αν μη θες να πας φυσιολογικα, δεν εχει σημασια. Απλα λιγο να δεις τί ειναι ολο αυτο, να δεις τις επιλογες σου, να παρεις μια γευση, να ρωτησεις αποριες. Σιγουρα θα βρεις εναν τροπο να γινει ετσι οπως το θες τελικα! Αν σε φοβιζει και εχεις επιλογη να μην πας φυσολογικα, no problem! Στην Ελλαδα νομιζω μπορεις να επιλεξεις αν δεν κανω λαθος. Σε καθε γυναικα αξιζει να κανεο αυτο που νιωθει ανετα. Απλα θα ελεγα να πας λιγο να δεις τί ειναι ολο αυτο, να στο εξηγησει καποιος ωστε να εχεις ολα τα δεδομενα! Χαλαρα και ηρεμα ομως, δεν γενναμε και αυριο χαχαχα!!!

Ειρηνακι μου για πρωτη μερα μια χαρα τα παει το αγορι του σπιτιου!!!!  Τί καλα που εχετε παρεουλα και βοηθεια απο μαμα και αδερφουλα!!! Εσυ πώς εισαι σημερα; Ελπιζω πολυ καλυτερα ψυχολογικα!!!

Καλύτερα είμαι... Απ τη στιγμή που ξέρω τι είναι, είναι ευκολότερο να αντιμετωπίσω οτιδήποτε. Με ηρέμησε πολύ και η κουβέντα εδώ αλλά και με τη μαμά μου που πέρασε πολλά μέχρι να γεννηθώ στην εγκυμοσύνη της. Βέβαια φαντάζομαι η διάθεση μου θα έχει και αυξομειώσεις...

• Μου αρέσει 2

BwLip2.png

Καλύτερα είμαι... Απ τη στιγμή που ξέρω είναι ευκολότερο να αντιμερωπισω οτιδήποτε. Με ηρέμησε πολύ και η κουβέντα εδώ αλλά και με τη μαμά μου που πέρασε πολλά μέχρι να γεννηθώ στην εγκυμοσύνη της. Βέβαια φαντάζομαι η διάθεση μου θα έχει και αυξομειώσεις...

Σε ολες μας αυτο, ειναι και οι ορμονες!!! Αλλα θα πανε ολα καλα Ρηνακι μου! Θα δεις και το γιατρο σου και θα ηρεμησεις και αλλο!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια καταλαβα με τις βδομάδες βασικά ίσως έφταιγε κ αυτό που λέει η geo που έχει παραπάνω ο 6ος.οποτεεεε από αύριο δηλαδή 6ο? Τελειααα

Έχω την εντύπωση πως ο εκτός μετράει από 22η με 26η εβδομάδα.. Φαντάζομαι λοιπόν πως ναι!! Ποτέ φτάσαμε εδώ..

BwLip2.png

Just now, Gogo1994 said:

Κορίτσια καταλαβα με τις βδομάδες βασικά ίσως έφταιγε κ αυτό που λέει η geo που έχει παραπάνω ο 6ος.οποτεεεε από αύριο δηλαδή 6ο? Τελειααα

Ναι 6ος Γωγουλα!!!! Ξεκιναει ο 6ος!!!

Έχω την εντύπωση πως ο εκτός μετράει από 22η με 26η εβδομάδα.. Φαντάζομαι λοιπόν πως ναι!! Ποτέ φτάσαμε εδώ..

Απο τη μια ειναι σαν χθες απο την αλλη νιωθω σαν να ηταν χρονια πισω  η θετικη χοριακη!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη said:

Αλκυονη μου γλυκια,

λεγε με οπως θες! Χιχιχιχιχι! Καταρχην ειδα που ξαναειπες την ηλικια και ξεκιναω απο αυτο, πριν απλωσω σεντοναρα στα υπολοιπα χαχα! Κοριτσακι μου γλυκο μην μασας με την ηλικια. Ειμαστε στο 2020 καταρχην. Επισης εγω εμεινα εγκυος στα 34 οκ; Προσπαθω απο τα 30 ομως! Και αν ημουν ατυχη με την εξωσωματικη, ισως ερχοταν στα 35, 36, 38, 45! Η κολλητη μουε ιναι στην ηλικια μου και μολις χωρισε (σνιφ πολυ κλαμα ριξαμε παλι). Το πλανο παιδι για εκεινη τωρα παει πολυ περα (αυτα μου ελεγε χτες..)Τί να κανουμε τωρα, καμια φορα η ζωη εχει αλλα σχεδια! Εφοσον η αυχενικη ειναι μια χαρουλα (που εκει  λενε οτι ισως η ηλικια και μπλα μπλα, που και παλι του Θεου ειναι αυτο και κανεις δεν ξερει), μη μασας!!! Θα εισαι σουπερ μαμα, με τις εμπειριες σου (καλα μη τα πεις ολα στη μικρη χιχιχι) και με ολα! Αν φοβασαι ή οχι τον τοκετο ειναι ασχετο με το υπεροχο 40 (γερη να εισαι να πας 240)! Πρωτη φορα μανουλες ειμαστε, λογικο να φρικαρουμε με διαφορα! Χαχαχα! Ασε την ηλικια σου ησυχη, μια χαρα ηλικια ειναι!!!!

Ειρηνουλα μου γλυκιά καταρχάς να σ ευχαριστώ για την όμορφη απάντηση σου! Ειλικρινά πιστεύω ότι μας βοηθάς πολύ με τις απαντήσεις σου!  
Δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει ξανά αλλά η έκτη μας προσπάθεια ήταν η τυχερή. Προσπαθούσαμε 7 χρονια. Σε αυτά τα χρονια λοιπόν έχω ακούσει πολλές συζητήσεις από γνωστές κ φίλες να συζητάνε για εγκυμοσύνες, γέννες κτλ. Εγώ βέβαια στρούγκα μούγκα. Ούτε καν σχολίαζα πάνω στην κουβέντα τους. Ένα από τα πολλά τους σχόλια ήταν όταν η γυναίκα είναι πάνω από 40 θα ήταν προτιμότερο να κανει καισαρική. Είναι απλά μια πληροφορία που την κράτησα στο μυαλό μου, βέβαια υποσυνείδητα μου έχει δημιουργηθεί μια φοβία. Μέχρι χθες δεν είχα αναρωτηθεί κ βέβαια ούτε ο γιατρός μας έχει πει κάτι από τώρα.
Θα ψάξω να δω μήπως μπορούμε να παρακολουθήσουμε κάποια μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Ευελπιστω αυτό να με ξεμπλοκάρει!!!

Περιμένουμε τα νέα σου από τον υπέρηχο!!! Να μας πεις ποσο άντρακλας έγινε ο κύριος που είναι στη ζέστη σου φωλίτσα!!!       

Just now, Geo81 said:

@Alkyoniμου συμφωνώ με την @Υβόννη , το 40 είναι ένας αριθμός και τίποτα παραπάνω !!! Σε 9 μήνες θα έχω και εγώ το 4 μπροστά!!! Ανυπομονώ!!! Διότι θα έχω καταφέρει τόσα πολλά στη ζωή μου!!! Και ανοίγεται μπροστά μου μια νέα δεκαετία και νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα χρόνια  Και τις εμπειριεσ που κουβαλάω στην πλατουλα μου!!! Είμαστε οι πράξεις μας τα θέλω μας και όχι ένας αριθμός!!! Τι 30 τι 40 τι 50!!!!  

Geo μου συμφωνώ απόλυτα ότι η ηλικία είναι ένας απλός αριθμός! 
Απλά χθες μου ήρθε καπως αυτή η ερώτηση κ έχοντας στο μυαλό μου κ σκόρπιες πληροφορίες ψιλοαγχωθηκα. Θα κρατήσω αυτό που μου λέτε κ ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Εγώ δηλαδή αύριο μπαίνω στον 5ο ή την επόμενη εβδομάδα; 

DjQBp3.png

Κορίτσια μου,τα νέα μου είναι ανάμεικτα δυστυχώς!πρώτον κάναμε μιάμιση ώρα πάλι να δούμε τις μετρήσεις της μπουμπού γιατι κουνιότανε όλη την ώρα..όλα τα οργανακια της είναι καλά αλλά δυστυχώς ο γιατρός δεν κατάφερε να βρει το αριστερό νεφρό της:cry: μέχρι κ κολπικό μου έκανε μήπως φανεί εκεί αλλά όχι.η θεωρία του εμβρυολογου είναι είτε ότι δεν υπάρχει,είτε είναι πυελικό κ μικρό γι αυτό ακόμα δεν φαίνεται,οπότε να ξανακάνουμε ένα ραντεβού 28η εβδομαδα μήπως κ ως πυελικό φανεί τότε.η αλήθεια είναι ότι στεναχωρέθηκα πολύ,δεν το περίμενα.επισης δεν ξέρω τι σημαίνει ένας άνθρωπος να έχει μόνο ένα νεφρό, πρέπει να προσέχει περισσότερο στην ζωή του;μας είπε ότι θα πρέπει να μας βλέπει τακτικά παιδονεφρολογος.τεσπα.δεν θέλω να προτρεχω,μέχρι την 28η εβδομάδα θα τρελαθώ ρε κορίτσια...

Κατά τ'αλλα ,όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά κ η μικρή υπερκινητική όπως πάντα.πιπιλουσε το δάχτυλο της κ μου έμοιαζε τόσο στον Βασίλη μου!!!:x τράχηλος κ πλακούντας μια χαρά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...