Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Μετά την 17η-18η Εύα μου.κ γενικά χαλαρές κινησουλες..σε όλη την εγκυμοσύνη τον ένιωθα αλλά καμία σχέση με τώρα..

Περιμένεις πως κ πως το μπεμπακι να κάνει ακόμα πιο δυνατό το παρόν του ε;;

Ναιιι μας κανει τον δυσκολο ακομα! Μεγαλη μερα σημερα θα δεις την μπεμπουλα!!περιμενουμε να μας πεις τις τσαχπινιες της!

@demifilol καλημερα κοριτσι μου! Κ εσυ ραντεβου με την κορη,χαμος!!:razz:

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου! Να εχουμε μια ομορφη μερα, με πολλα χαμογελα και υπεροχα νεα!!! Εδω χτες κοριτσια χαλασε κατι στο δρομο, ηρθε συνεργειο να το φτιαξει, ενας χαμος απο θορυβο! Θυμαστε που ηθελα να κοιμηθω; Χαχαχαχαχα παλι κουκουβαγια!!!! Ο μικρος ομως χτες μου κρατησε λιγο παρεουλα (γιατι ο μεγαλος αντρας του σπιτιου επεσε ξερος-τί στο καλο δεν ακουγε το θορυβο??). Εγω εχω σημερα υπερηχο στις 16:00 και εχω μια λισταρα με ερωτησεις για το ταξιδι! Στη λιστα εβαλε και η μαμα μου αποριες! Αναμεσα τους ειναι αν ειναι καλυτερα μπικινι ή ολοσωμο! Α ρε μανουλα, ξεφτιλα θα γινουμε στη γιατρο!!

@MumMariaκαι @demifilol κοριτσακια μου γλυκα ηρθε η μερα!!!!! Θα δειτε τα ζουζουνακια σας, τις νεραιδουλες σας! Ευχομαι να ειναι γερες πανω απ'ολα και να το απολαυσετε! Η Παναγιτσα να σας εχει στη σκεπη της!!Χαιρομαι τοσο πολυ που ειναι και οι αντρες σας μαζι!!! Μαρακι μου τί καλα που ειναι εκει η μανουλα σου! Θα γυρισετε και θα της πειτε τα νεα, θα το ζησει μαζι σας και εκεινη! Δημητρουλα μου ποσο σημαντικο βημα για εσας η μερα σημερα!!! Μην μας ξεχασετε κοριτσια θα περιμενουμε νεα!!

@Geo81καλημερα κοριτσακι μου! Συμφωνω σε ολα που ειπες για τη γεννα! Συγκινηθηκα με την εικονα να κρατας αγκαλια το γιο σου...Αχ αυτα τα terrible twos! Η αδερφη του αντρα μου τα λεει twonangers!! Εχεις λεει εναν εφηβο λιγο χιχιχι! Χαλαλι τους!!!! Αχ κι εμεις θα τον παμε σταθμο και ακομη πιο μικρουλη και να σου πω τη γεννα δε τη φοβαμαι (ακομη), αυτο με το σταθμο το τρεμω απο τωρα...Αντε η τσουπρα σου ξεκινησε να εχει επικοινωνια με τη μαμα της! Ποσο ομορφα!! Σε λιγο θα τη νιωθει και ο γιος σου! Ειναι συγκινηση το χερι του αντρα στην κοιλια, αλλα το χερι απο το αδερφακι....Λιωνωωωωωωω

@ΕΥΑ!κοριτσακι μου ερχεται κι εσενα η κλωτσια! Μου ηθελες σφιχτη κοιλια δεν μου ηθελες; Χιχιχιχιχιχι! Πολυ ομορφα τα ειπες με τη γεννα! Να εχουμε ενα γερο παιδακι και εμεις να ειμαστε καλα. Τα αλλα τωρα ειναι θεμα φυσης, γιατρου κτλ. Ο Θεος να ειναι μαζι μας εκεινη την ωρα και ολα θα πανε μια χαρα σε ολες μας!!!

Ααα εχεις και εσυ σημερα ραντεβου!!τι ωραια,θα μας τα πεις φυσικα χιχι! Κλαιω με την απορια της μαμας αλλα εδω που τα λεμε δεν ειναι κ παραλογη απορια.

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδια φίλες μου. Πρωινές πρωινές μου είστε 

Καλή επιτυχία σε όλες να το χαρείτε να ειναι μια αξέχαστη εμπειρία εύχομαι για όλες. Μη μας ξεχάσετε να μας πείτε νέα μετά. 

Ευχαριστώ ολεε για τις απαντήσεις σας με τον τοκετό. Έτσι όπως τα είπατε ακούστηκε λιγότερο terrible η διαδικασία :D

• Μου αρέσει 3

yRr5p2.png

Just now, ΕΥΑ! said:

Ναιιι μας κανει τον δυσκολο ακομα! Μεγαλη μερα σημερα θα δεις την μπεμπουλα!!περιμενουμε να μας πεις τις τσαχπινιες της!

@demifilol καλημερα κοριτσι μου! Κ εσυ ραντεβου με την κορη,χαμος!!:razz:

Ααα εχεις και εσυ σημερα ραντεβου!!τι ωραια,θα μας τα πεις φυσικα χιχι! Κλαιω με την απορια της μαμας αλλα εδω που τα λεμε δεν ειναι κ παραλογη απορια.

Ευακι μου αυτη ειναι η ΜΙΑ απορια! Εχω σημειωσει και αλλες της μανουλας! Παραλια με βοτσαλο ή αμμο; Σαμπουαν μπορω αυτο που εχει η μαμα μου ή να παρω το δικο μου που το εχει συνηθισει το μωρο; Γιατι ως γνωστον ο μπεμπης τη μαρκα σαμπουαν που χρησιμοποιω τωρα εμπιστευεται και ξερει! Επιστημονικες αποψεις τί να λεμε τωρα; Το σαμπουαν ΔΕΝ θα το ρωτησω φυσικα!

Just now, Gogo1994 said:

Καλημερουδια φίλες μου. Πρωινές πρωινές μου είστε 

Καλή επιτυχία σε όλες να το χαρείτε να ειναι μια αξέχαστη εμπειρία εύχομαι για όλες. Μη μας ξεχάσετε να μας πείτε νέα μετά. 

Ευχαριστώ ολεε για τις απαντήσεις σας με τον τοκετό. Έτσι όπως τα είπατε ακούστηκε λιγότερο terrible η διαδικασία :D

Καλημερα γλυκια μου!!!! Μαθηματα τοκετου Γωγουλα και παρε και τον αντρουλη μαζι!! Και θα τα λεμε μετα εδω τα νεα μας για τα μαθηματα, ειδικα με αντιδρασεις συζυγων χιχιχιχιιχ!

Εσυ σημερα κοριτσακι μου τί θα κανεις; Κανει ζεστη;

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ευακι μου αυτη ειναι η ΜΙΑ απορια! Εχω σημειωσει και αλλες της μανουλας! Παραλια με βοτσαλο ή αμμο; Σαμπουαν μπορω αυτο που εχει η μαμα μου ή να παρω το δικο μου που το εχει συνηθισει το μωρο; Γιατι ως γνωστον ο μπεμπης τη μαρκα σαμπουαν που χρησιμοποιω τωρα εμπιστευεται και ξερει! Επιστημονικες αποψεις τί να λεμε τωρα; Το σαμπουαν ΔΕΝ θα το ρωτησω φυσικα!

Καλημερα γλυκια μου!!!! Μαθηματα τοκετου Γωγουλα και παρε και τον αντρουλη μαζι!! Και θα τα λεμε μετα εδω τα νεα μας για τα μαθηματα, ειδικα με αντιδρασεις συζυγων χιχιχιχιιχ!

Η γιαγια εχει τις αγωνιες της!που να γεννηθει ο εγγονος,ηδη της πηρε τα μυαλα!κλαμα με το σαμπουαν χαχα 

εγω θα ηθελα να παρακολουθησω σεμιναρια φροντιδας μωρου,εχω ψαχτει λιγο αλλα μαλλον για σεπτεμβριο το βλεπω.

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Αχ πολλές επισκέψεις σήμερα για τα μωράκια!!! @MumMaria @demifilol Εύχομαι πανέμορφες β επιπέδου!!! 
 @Υβόννη και εσυ με το καλό να δεις το μωράκι σου και να σου λυθούν όλες οι απορίες σου και της μαμάς σου χιχιχιχιχι!!!

και εγώ @ΕΥΑ! όπως σου είπα τον γιο μου άργησα πολύ να τον καταλάβω! Μετά τις 20 εβδομάδες , όποτε έχε το νου σου όπου να ναι!!!!!

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Εχει πολύ πάλι ναι κ τον ταλαιπώρησε χθες αφού πονουσαν τα ποδαράκια μου. Θα δωω Υβόννη μου προς το παρόν χαλαρά τεμπελιασμα

yRr5p2.png

Just now, ΕΥΑ! said:

Η γιαγια εχει τις αγωνιες της!που να γεννηθει ο εγγονος,ηδη της πηρε τα μυαλα!κλαμα με το σαμπουαν χαχα 

εγω θα ηθελα να παρακολουθησω σεμιναρια φροντιδας μωρου,εχω ψαχτει λιγο αλλα μαλλον για σεπτεμβριο το βλεπω.

Κι εμεις Σεπτεμβρη θα κανουμε! Μια χαρα ειναι τοτε Ευακι μου!

Αχ ασε η γιαγιουλα μου να δεις με το δυσεγγονο! Εχουν αγωνια μωρε επειδη θα παω εκει κα σου λεει μην κανουμε κατι λαθος! Πλεον εχουμε και ατακα "Αχ τωρα που θα γινεις μανα θα καταλαβεις κι εσυ" χαχαχα! Θα σας λεω τα νεα παντως απο Ελλαδα, γιατι πολυ θα γελασουμε!

Just now, Gogo1994 said:

Εχει πολύ πάλι ναι κ τον ταλαιπώρησε χθες αφού πονουσαν τα ποδαράκια μου. Θα δωω Υβόννη μου προς το παρόν χαλαρά τεμπελιασμα

Τεμπελιασμα ναιιιιιι!!! Ποδαρακια αν σε πονανε ακομη, βαλε ενα μαξιλαρακι και σηκωσε τα λιγο πιο ψηλα. Βοηθαει πολυ να χαλαρωσουν!

oz5Vp2.png

Κοριτσάκια μου δεν απαντάω σε καθεμία ξεχωριστά γιατί είναι η μαμά εδώ κ ετοιμαζω την φρουτοκρεμα να φάει ο Βασιλάκος κ να βγούμε την βόλτα μας.σας ευχαριστω όμως όλες για τις ευχές σας κορίτσια μου!πάντα με σκέφτεστε!!:x

@Υβόννη αυτό βέβαια δεν μπορώ να μην το σχολιασω, η μανούλα σου όλα τα λεφτά!!!με τις απορίες,δεν το συζητώ!θα ήθελα να δω την φάτσα του Γερμανού γιατρού!αχαχααχαχαχ!καλό υπέρηχο συμπεθέρα μου κι εσύ!!

Just now, Gogo1994 said:

Ρε κορίτσια δηλαδή από αύριο μπαίνω 6ο κ γω?  Μα δε μου βγαίνουν οι ημερομηνίες με πητ 5 Νοέμβρη 

Γωγουλα μου η ΠΗΤ ειναι στις 40 βδομαδες νομιζω. Ο 9 μηνας ομως ξεκιναει 36 βδομαδα. Απο εκει και μετα, οποτε και να γεννησεις ειναι φυσιολογικο και δε θεωρειται προωρο το μωρακι. Δηλαδη στον 9 εισαι και 36 βδομαδων και 38 και 40 βδομαδων!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα !!!σας Ευχαριστω για τις ευχες!!!Ουτε εγώ προλαβαίνω να μιλήσω ξεχωριστά ,,χθες αποκοιμηθηκα νωρίς κ είδα ότι γράψατε 3 σελίδες !!!θα απαντήσω όμως με την πρωτη ευκαιρία !δ θα γλιτώσετε τόσο εύκολα από εμένα !!!Χιχιχι

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλησπέρα σε όλες εμείς προχθές είχαμε την πρώτη μεγάλη μας τρομάρα στην εγκυμοσύνη. Είχα αφόρητους πόνους στην κοιλιά και πήγαμε εσπευσμένα στο γιατρό να δούμε το μωρό όλα καλά κάναμε εξετάσεις οι οποίες ήταν όλες αρνητικές και το πάμε χαλαρά... Τι νέα η ομάδα;

4DTxp3.png 47gQp3.png

10 hours ago, MumMaria said:

Αχ αχ αχ!!!άλλη μια ερωτοχτυπημενη:x σε καταλαβαινω ωωωωω

Μου είπε να κρατάω ημερολόγιο κ ααααν το παρατηρήσω σε καθημερινή βάση,να πω για μαγνητική για να αποκλείσουμε οτιδήποτε άλλο αν κ μου είπε ότι είναι ημικρανίες με αύρα ασυζητητί..

Σίγουρα είναι ημικρανία με αύρα. Τα συμπτώματα είναι αυτά ακριβώς! Μην ανησυχείς για οτιδήποτε άλλο!!! Από την στιγμή που δεν επηρεάζει τα μπεμπέ μας θα το παλέψουμε κ αυτό όπως όλα τα αλλά!

10 hours ago, MumMaria said:

Εγώ δεν είμαι πρωτοτοκη αλλά κ στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλά κ τώρα θα ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά κ ήταν κ ένας από τους λόγους που επέλεξα κ τον γιατρό μου γιατί δεν παει ευκολα κ άνευ λόγου με καισαρική.περιμενει κ περιμένει κ περιμένει....χαχααχαχαχαχα

Αφού τα κατάφερες στην πρώτη θα τα καταφέρεις κ τώρα! Ακόμα δεν ξέρω τι θέλω. Θα το πω πιο σωστά, αν ήμουν πιο νέα θα ήθελα να προσπαθήσω με φυσιολογικό τοκετό τώρα που έχω φτάσει σ αυτήν την ηλικία δεν ξέρω... ισως φοβάμαι λιγάκι! 

DjQBp3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ρε κορίτσια δηλαδή από αύριο μπαίνω 6ο κ γω?  Μα δε μου βγαίνουν οι ημερομηνίες με πητ 5 Νοέμβρη 

Ο εκτός μήνας τελειώνει με την  27η εβδομάδα... ίσως γι αυτό σε μπερδεύει. 
στην 28η δλδ 27+1 μπαίνουμε στο τελικό τρίμηνο! Ο εκτός μήνας είναι και ο πιο μεγάλος στην ουσία 

Just now, MinakiG είπε:

Καλησπέρα σε όλες εμείς προχθές είχαμε την πρώτη μεγάλη μας τρομάρα στην εγκυμοσύνη. Είχα αφόρητους πόνους στην κοιλιά και πήγαμε εσπευσμένα στο γιατρό να δούμε το μωρό όλα καλά κάναμε εξετάσεις οι οποίες ήταν όλες αρνητικές και το πάμε χαλαρά... Τι νέα η ομάδα;

Ωχ κορίτσι μου τι πέρασες ; Και τελικά τι ήταν; Όλα καλά τώρα μπράβο! Είδατε και το μωράκι χαλάλι!!

• Μου αρέσει 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, MinakiG είπε:

Κοπέλα μου κ από τι ήταν οι πόνοι?  

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...