Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

@Υβόννη ίδιο όνομα αλήθεια;;; Καλά οι γονείς τα δικά τους.. Κι εμείς γελάσαμε πολύ. Ο καθένας ότι θέλει να δει βλέπει. Χαχαχαχαχα

@Geo81 καλώς μας ήρθες!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και αυτό στην κοιλιτσα σου!!

@MumMaria κολπικά έγινε η μέτρηση ναι. Από δω και πέρα ξεκούραση φαρμακακια και το σταυρό μας.

@Alkyoni μου αναφορικά με τος βραδινές ανησυχίες.. Εγώ θα ήθελα φυσιολογικό τοκετό. Θέλω να ζήσω όλη την εμπειρία και πιστευω ότι το σώμα μας επανέρχεται πιο εύκολα. Βέβαια με ενδιαφέρει όλα να πάνε καλά όποτε αν εν τελεί χρειαστεί καισαρική θα την κάνω. 

BwLip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Alkyoni said:

Κόρες θα σας πω κάτι αλλά μην φωνάξετε; Οι πρωτότοκες έχετε σκεφτεί την γεννά; Αν δηλαδή θέλετε να γεννήσετε φυσιολογικά ή να κανετε καισαρική;;; Βραδινές ανησυχίες... ξαναλέω μην φωνάξετε ε!!!!

Φιλεναδα μου εγω εδω που μενω, και να μην ειχα σκεφτει τη γεννα, την εχουν σκεφτει οι Γερμαναραδες!!! Χαχαχαχαχα! Εγω επιλογη δεν εχω, φυσιολογικα θα παμε (εκτος φυσικα αν χρειαζεται αλλιως ειπε η γιατρος), το γιατρο θα τον δω πρωτη φορα στη γεννα (οποιος εχει βαρδια θα με αναλαβει) και νομιζω τελειως φυσικα αλλα αυτο θα το ρωτησω στη μαια μου στο επομενο ραντεβου. Δεν εχω σκεφτει για επισκληριδιο ή οχι, αλλα θα ηθελα να ξερω αν εχω την επιλογη. Σκεψου τωρα ειμαι στη φαση που ψαχνω μαιευτηρια (θα σας γραψω σε καποια φαση να μου πειτε τη γνωμη σας)!

Just now, Eirini1988 said:

@Υβόννη ίδιο όνομα αλήθεια;;; Καλά οι γονείς τα δικά τους.. Κι εμείς γελάσαμε πολύ. Ο καθένας ότι θέλει να δει βλέπει. Χαχαχαχαχα

@Geo81 καλώς μας ήρθες!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και αυτό στην κοιλιτσα σου!!

@MumMaria κολπικά έγινε η μέτρηση ναι. Από δω και πέρα ξεκούραση φαρμακακια και το σταυρό μας.

@Alkyoni μου αναφορικά με τος βραδινές ανησυχίες.. Εγώ θα ήθελα φυσιολογικό τοκετό. Θέλω να ζήσω όλη την εμπειρία και πιστευω ότι το σώμα μας επανέρχεται πιο εύκολα. Βέβαια με ενδιαφέρει όλα να πάνε καλά όποτε αν εν τελεί χρειαστεί καισαρική θα την κάνω. 

Ναι το ιδιο ονομα! Ασχετα που μπηκα με το ονομα της κορης που τελικα εγινε γιος χιχιχιχι!

Ετσι κοριτσακι μου,  την κοιλιτσα σου να σταυρωνεις και ολα καλα! Παρε λιγο χρονο να ηρεμησεις, αν και ηδη σε νιωθω πολυ πιο ηρεμη, και μετα με καθαρο μυαλο σημειωσε ερωτησεις. Θα σε καθοδηγησει ο γιατρος τωρα μην ανησυχεις. Να μας λες νεα με τον αντρα που κανει τις δουλειες χιχιχχιχι! Θυμαμαι της @MumMariaτον αντρουλη πρωτη μερα στο νοικοκυριο που μπερδεψε τους καδους με τα ρουχα του παιδιου επειδη ειχαν αλλη αποχρωση μπλε! Χαχαχαχα!!! Κι εδω ολες μαζι παρεουλα θα ειμαστε! Θα σε εχουμε στην σκεψη μας! Δε μασαει η ομαδαρα μας!!!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 said:

Κορίτσια και εγώ σήμερα συζητούσαμε με τον άντρα μου ότι έχω αρχίσει να φοβάμαι το τοκετό. Όσο το σκέφτομαι... 

Γωγουλακι μου! Ειναι πολυ φυσιολογικο να φοβομαστε τον τοκετο γιατι μοιαζει ξενο και καπως...Αλλα απο τη στιγμη που γεννηθηκαμε γυναικες η φυση μας εχει δωσει ενα ενστικτο για τον τοκετο. Οταν ερθει η ωρα εκεινη το σωμα θα μπει σε μουντ δικο του. Επισης δεν ξερω αν στην Ελλαδα ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα τοκετου. Εδω ειναι. Αν δεν ειναι, εγω θα σου ελεγα να βρεις να κανεις. Εμεις θα κανουμε μαζι με τον αντρα μου. Μια καλη μου φιλη μου ειπε οτι με αυτα τα μαθηματα και της εφυγε ο φοβος και πηγε με ψυχολογια "παω να το ευχαριστηθω". Εκει λογικα θα μπορεις να ρωτησεις τις αποριες σου και να εκφρασεις τους φοβους σου και ειμαι σιγουρη θα σε βοηθησει! Ετσι το σκεφτομαι και για μενα!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Φιλεναδα μου εγω εδω που μενω, και να μην ειχα σκεφτει τη γεννα, την εχουν σκεφτει οι Γερμαναραδες!!! Χαχαχαχαχα! Εγω επιλογη δεν εχω, φυσιολογικα θα παμε (εκτος φυσικα αν χρειαζεται αλλιως ειπε η γιατρος), το γιατρο θα τον δω πρωτη φορα στη γεννα (οποιος εχει βαρδια θα με αναλαβει) και νομιζω τελειως φυσικα αλλα αυτο θα το ρωτησω στη μαια μου στο επομενο ραντεβου. Δεν εχω σκεφτει για επισκληριδιο ή οχι, αλλα θα ηθελα να ξερω αν εχω την επιλογη. Σκεψου τωρα ειμαι στη φαση που ψαχνω μαιευτηρια (θα σας γραψω σε καποια φαση να μου πειτε τη γνωμη σας)!

Ναι το ιδιο ονομα! Ασχετα που μπηκα με το ονομα της κορης που τελικα εγινε γιος χιχιχιχι!

Ετσι κοριτσακι μου,  την κοιλιτσα σου να σταυρωνεις και ολα καλα! Παρε λιγο χρονο να ηρεμησεις, αν και ηδη σε νιωθω πολυ πιο ηρεμη, και μετα με καθαρο μυαλο σημειωσε ερωτησεις. Θα σε καθοδηγησει ο γιατρος τωρα μην ανησυχεις. Να μας λες νεα με τον αντρα που κανει τις δουλειες χιχιχχιχι! Θυμαμαι της @MumMariaτον αντρουλη πρωτη μερα στο νοικοκυριο που μπερδεψε τους καδους με τα ρουχα του παιδιου επειδη ειχαν αλλη αποχρωση μπλε! Χαχαχαχα!!! Κι εδω ολες μαζι παρεουλα θα ειμαστε! Θα σε εχουμε στην σκεψη μας! Δε μασαει η ομαδαρα μας!!!

Αχ τι μου θύμησες τώρα ρε συμπεθέρα;;!!νιώθω ότι πέρασε ένας χρόνος από τότε ενώ έχει μονο ελάχιστους μήνες..!!

@Eirini1988 κορίτσι μου όλα θα σου πάνε καλά κ άσε τις δουλειτσες τώρα στον καλό σου.ολα θα γίνουν,κούτσα στραβά,αυτό που μετράει είναι το μικρό σου το αγόρι να είναι καλα:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Αχ τι μου θύμησες τώρα ρε συμπεθέρα;;!!νιώθω ότι πέρασε ένας χρόνος από τότε ενώ έχει μονο ελάχιστους μήνες..!!

@Eirini1988 κορίτσι μου όλα θα σου πάνε καλά κ άσε τις δουλειτσες τώρα στον καλό σου.ολα θα γίνουν,κούτσα στραβά,αυτό που μετράει είναι το μικρό σου το αγόρι να είναι καλα:x

Το ιδιο νιωθω κι εγω συμπεθερουλα! Αλλα εχω γελασει τοσο με αυτη την ιστορια! Κυριως ειχα εντυπωσιαστει που ο αντρας σου καταλαβε οτι το βεραμαν ειναι χρωμα χαχαχαχαχα!!!!!!! Πολυ μπροστα!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια και εγώ σήμερα συζητούσαμε με τον άντρα μου ότι έχω αρχίσει να φοβάμαι το τοκετό. Όσο το σκέφτομαι... 

Γωγώ δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με την @Υβόννη. Συμβουλή μου να κάνεις/ετε μαθήματα τοκετού κ γενικά φροντίδας βρέφους,αποκτάς μια άλλη σιγουριά,πας με αυτοπεποίθηση.εγω έκανα στο Ιπποκράτειο με τον άντρα μου κ με βοήθησε.σιγουρα θα έχετε κι εσείς σε κάποια νοσοκομείο εκεί κ δωρεάν ακόμα.οπως λέει κ η συμπεθερα,το θυμάμαι σαν χθες,επειδή πέρασε η ημερομηνία που μου δώσανε,πάω για καρδιοτοκογραφο στην κλινική κ μου λέει ο γιατρός αύριο ελάτε το βράδυ με την βαλιτσουλα να κάνουμε πρόκληση τοκετού.μολις βγήκα,έριξα ένα κλάμα από συγκίνηση που είναι η τελευταία μέρα με την κοιλίτσα μου κ πήγα με ψυχολογία 'θα ζήσω την πιο σημαντικη μέρα της ζωής μου,θα γνωρίσω σημερα το πιο σημαντικό άνθρωπο που θα μου αλλάξει όλη μου την ζωη' ήμουν τόσο χαρούμενη κ ενθουσιασμένη που ο άντρας μου που με ήξερε νόμιζε ότι πήρα κάτι!αχαχαχααχαχααχ

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Καλημέρα κορίτσια μου! Όπως πολύ σωστά προείπαν η @Υβόννη και η @MumMaria ο τοκετός είναι μια φυσιολογική διαδικασία και τόσο η φύση όσο και το σώμα μας , μας προετοιμάζει την κατάλληλη στιγμή! Όσες επιλέξετε την επισκληρίδειο να ξέρετε ότι κάθε άλλο παρά πόνο νιώθεις εκείνη την ώρα(έτσι γέννησα το πρώτο που κοριτσάκι) είναι τόσο ωραίο αυτό που σας περιμένει μετά...!!!!! Μόλις πήρα αγκαλιά το γιο μου ( δεν είχα καμία σύνδεση μαζί του δυστυχώς στην εγκυμοσύνη :( για ευνόητους λόγους  ) ένιωσα ότι εκπληρώθηκε ο σκοπός μου στη ζωή και ότι άλλαξαν όλα! Τελικά κατάλαβα ότι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί είναι ο τοκετός (μόλις γεννήσετε θα πείτε αυτό ήταν όλο; Το ξανά κάνω αύριο κ ολας) ... και πρέπει να εστιάζουμε λίγο πιο πολύ στο μετά... φροντίδα θηλασμός άλματα ανάπτυξης σίτιση ΥΠΟΜΟΝΗ terrible twos χιχιχιχιχιχ Επίσης είτε φυσιολογικά είτε καισαρική γεννήσουμε δεν έχει καμία σημασία !!!! Το ίδιο μανούλες είμαστε όλες!!!!! Παιδάκια στην αγκαλιά μας να έρθουνε!!!! Υγιή και χαρούμενα !!! Μόνο αυτό μετράει !!

Επισης είναι 2 μέρες τώρα που έχω νιώσει τη Μπέμπα μου! Ανεπαίσθητα βέβαια απαλά σαν πούπουλο ! Γι αυτό αποφάσισα να γράψω τώρα! Την πρώτη μου κόρη την ένιωσα στις 18+ εβδομάδες σε αντίθεση με το γιο μου που αν και δεύτερη εγκυμοσύνη τον ένιωσα 20+ ..... τώρα η τσαούσα έκανε την εμφάνιση της 17+ !!!! 

• Μου αρέσει 5

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Όπως πολύ σωστά προείπαν η @Υβόννη και η @MumMaria ο τοκετός είναι μια φυσιολογική διαδικασία και τόσο η φύση όσο και το σώμα μας , μας προετοιμάζει την κατάλληλη στιγμή! Όσες επιλέξετε την επισκληρίδειο να ξέρετε ότι κάθε άλλο παρά πόνο νιώθεις εκείνη την ώρα(έτσι γέννησα το πρώτο που κοριτσάκι) είναι τόσο ωραίο αυτό που σας περιμένει μετά...!!!!! Μόλις πήρα αγκαλιά το γιο μου ( δεν είχα καμία σύνδεση μαζί του δυστυχώς στην εγκυμοσύνη :( για ευνόητους λόγους  ) ένιωσα ότι εκπληρώθηκε ο σκοπός μου στη ζωή και ότι άλλαξαν όλα! Τελικά κατάλαβα ότι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί είναι ο τοκετός (μόλις γεννήσετε θα πείτε αυτό ήταν όλο; Το ξανά κάνω αύριο κ ολας) ... και πρέπει να εστιάζουμε λίγο πιο πολύ στο μετά... φροντίδα θηλασμός άλματα ανάπτυξης σίτιση ΥΠΟΜΟΝΗ terrible twos χιχιχιχιχιχ Επίσης είτε φυσιολογικά είτε καισαρική γεννήσουμε δεν έχει καμία σημασία !!!! Το ίδιο μανούλες είμαστε όλες!!!!! Παιδάκια στην αγκαλιά μας να έρθουνε!!!! Υγιή και χαρούμενα !!! Μόνο αυτό μετράει !!

Επισης είναι 2 μέρες τώρα που έχω νιώσει τη Μπέμπα μου! Ανεπαίσθητα βέβαια απαλά σαν πούπουλο ! Γι αυτό αποφάσισα να γράψω τώρα! Την πρώτη μου κόρη την ένιωσα στις 18+ εβδομάδες σε αντίθεση με το γιο μου που αν και δεύτερη εγκυμοσύνη τον ένιωσα 20+ ..... τώρα η τσαούσα έκανε την εμφάνιση της 17+ !!!! 

Καλέ τελικά τα κορίτσια είναι όντως πιο τσαουσες!!!από την κοιλιά που λέμε..κι εγώ την δικιά μου την άκουσα 16η,δεύτερη εγκυμοσύνη βέβαια αλλά με πρόσθιο πλακούντα σκέψου,που λειτουργεί σαν μαξιλαράκι κ υποτίθεται αργείς να ακούσεις κ το μωράκι!!

Ωχ!δηλαδή αυτό με το terrible twos ισχύει ε;;;κατάλαβα τι με περιμενει με τον ταρζανακο μου!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Geo81 είπε:

Καλημερα Geo!συμφωνω απολυτα μαζι σου.το πιο σημαντικο ειναι να εχουμε εναν καλο τοκετο για εμας και το μωρο.ο τροπος δεν χρειαζεται να μας απασχολει και να μας γινετε εγνοια,ειδικα απο τωρα.οταν ερθει εκεινη η στιγμη ολα θα γινουν οπως πρεπει. Η μπεμπα εκανε εμφανιση!!σουπερ :)

Just now, MumMaria είπε:

Καλέ τελικά τα κορίτσια είναι όντως πιο τσαουσες!!!από την κοιλιά που λέμε..κι εγώ την δικιά μου την άκουσα 16η,δεύτερη εγκυμοσύνη βέβαια αλλά με πρόσθιο πλακούντα σκέψου,που λειτουργεί σαν μαξιλαράκι κ υποτίθεται αργείς να ακούσεις κ το μωράκι!!

Ωχ!δηλαδή αυτό με το terrible twos ισχύει ε;;;κατάλαβα τι με περιμενει με τον ταρζανακο μου!!!

Καλημερα Μαρια μου,πραγματικα τα κοριτσακια της παρεας ειναι ζωηρα!!τον μικρο ποτε τον ειχες νοιωσει;εγω περιμενω πως κ πως χαχα! 

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις γλυκές μου φιλενάδες!!!!να έχουμε μια όμορφη μέρα!!!ξύπνησα με τρελή διάθεση αν κ χθες δούλευα μέχρι τις 3 αλλά οκ,χαλάλι για να είμαι χαλαρή σήμερα..

Ήρθε η μανουλα μου πριν λίγο κ θα πάμε κατά τις 11 για ένα καφεδάκι με τον μικρο,θα κάνω μετά το μπάνιο μου κ 2.30 η ώρα έχω το ραντεβού μου.:x θα έρθει ο άντρας μου κατευθείαν από την δουλειά να με πάρει κ να πάμε να δούμε την κόρη μας!!!:x έχω έναν απερίγραπτο ενθουσιασμό..λες κ είναι η πρώτη φορά!να μου στέλνετε την θετική σας σκέψη να είναι όλα καλά,κ σε μένα κ στην @demifilol.

Εσύ δημητρουλα μου είσαι έτοιμη;;;;προετοιμασε κ τον άντρα σου για την μεγάλη 'συναντηση' ,επιτέλους θα δει την μικρή.!!!!:x 

• Μου αρέσει 6

Just now, MumMaria είπε:

Ισχύει τα ζόρικα δυο , αλλά οκ με υπομονή και επιμονή την βγάζεις καθαρή!!! Έχω έναν πολύ ισχυρογνώμονα γιοοοο αλλά τα καταφέρνουμε τελικά !!!! Βοήθησε και το σχολείο, πάει παιδικό από 21 μηνών γιατί δουλεύουμε και εγώ και ο μπαμπάς μας! Βέβαια την περίοδο της καραντίνας που έκατσα σπίτι 2 μήνες είχαμε την καλύτερη επαφή !!! Τρομερή λεκτική πρόοδο και αρχίσαμε να κόβουμε πάνα...!!!

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Καλημερα Geo!συμφωνω απολυτα μαζι σου.το πιο σημαντικο ειναι να εχουμε εναν καλο τοκετο για εμας και το μωρο.ο τροπος δεν χρειαζεται να μας απασχολει και να μας γινετε εγνοια,ειδικα απο τωρα.οταν ερθει εκεινη η στιγμη ολα θα γινουν οπως πρεπει. Η μπεμπα εκανε εμφανιση!!σουπερ :)

Ποσό δίκιο έχεις κορίτσι μου!!!! 

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Καλημερα Μαρια μου,πραγματικα τα κοριτσακια της παρεας ειναι ζωηρα!!τον μικρο ποτε τον ειχες νοιωσει;εγω περιμενω πως κ πως χαχα! 

Μετά την 17η-18η Εύα μου.κ γενικά χαλαρές κινησουλες..σε όλη την εγκυμοσύνη τον ένιωθα αλλά καμία σχέση με τώρα..

Περιμένεις πως κ πως το μπεμπακι να κάνει ακόμα πιο δυνατό το παρόν του ε;;

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα σε όλες τις γλυκές μου φιλενάδες!!!!να έχουμε μια όμορφη μέρα!!!ξύπνησα με τρελή διάθεση αν κ χθες δούλευα μέχρι τις 3 αλλά οκ,χαλάλι για να είμαι χαλαρή σήμερα..

Ήρθε η μανουλα μου πριν λίγο κ θα πάμε κατά τις 11 για ένα καφεδάκι με τον μικρο,θα κάνω μετά το μπάνιο μου κ 2.30 η ώρα έχω το ραντεβού μου.:x θα έρθει ο άντρας μου κατευθείαν από την δουλειά να με πάρει κ να πάμε να δούμε την κόρη μας!!!:x έχω έναν απερίγραπτο ενθουσιασμό..λες κ είναι η πρώτη φορά!να μου στέλνετε την θετική σας σκέψη να είναι όλα καλά,κ σε μένα κ στην @demifilol.

Εσύ δημητρουλα μου είσαι έτοιμη;;;;προετοιμασε κ τον άντρα σου για την μεγάλη 'συναντηση' ,επιτέλους θα δει την μικρή.!!!!:x 

Αχ τι ωραία ημέρα σήμερα !!!! Θα δεις την κοράκλα σου!!! Όλα θα πάνε τέλεια!!!!!! Θα περιμένουμε με αγωνία να μας τα πεις!!!!! 
Και τι καλά που θα την δει και ο άντρας σου!!!

Εμεις ήμασταν τυχεροί αν και Αθήνα εκτός των δυο πρώτων υπερήχων που ήμουν μόνη μου στους υπόλοιπους πηγαίνουμε μαζί με τον αντρουλη μου!!! 

• Ευχαριστώ 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Καλημερα αγαπημενες μου! Να εχουμε μια ομορφη μερα, με πολλα χαμογελα και υπεροχα νεα!!! Εδω χτες κοριτσια χαλασε κατι στο δρομο, ηρθε συνεργειο να το φτιαξει, ενας χαμος απο θορυβο! Θυμαστε που ηθελα να κοιμηθω; Χαχαχαχαχα παλι κουκουβαγια!!!! Ο μικρος ομως χτες μου κρατησε λιγο παρεουλα (γιατι ο μεγαλος αντρας του σπιτιου επεσε ξερος-τί στο καλο δεν ακουγε το θορυβο??). Εγω εχω σημερα υπερηχο στις 16:00 και εχω μια λισταρα με ερωτησεις για το ταξιδι! Στη λιστα εβαλε και η μαμα μου αποριες! Αναμεσα τους ειναι αν ειναι καλυτερα μπικινι ή ολοσωμο! Α ρε μανουλα, ξεφτιλα θα γινουμε στη γιατρο!!

@MumMariaκαι @demifilol κοριτσακια μου γλυκα ηρθε η μερα!!!!! Θα δειτε τα ζουζουνακια σας, τις νεραιδουλες σας! Ευχομαι να ειναι γερες πανω απ'ολα και να το απολαυσετε! Η Παναγιτσα να σας εχει στη σκεπη της!!Χαιρομαι τοσο πολυ που ειναι και οι αντρες σας μαζι!!! Μαρακι μου τί καλα που ειναι εκει η μανουλα σου! Θα γυρισετε και θα της πειτε τα νεα, θα το ζησει μαζι σας και εκεινη! Δημητρουλα μου ποσο σημαντικο βημα για εσας η μερα σημερα!!! Μην μας ξεχασετε κοριτσια θα περιμενουμε νεα!!

@Geo81καλημερα κοριτσακι μου! Συμφωνω σε ολα που ειπες για τη γεννα! Συγκινηθηκα με την εικονα να κρατας αγκαλια το γιο σου...Αχ αυτα τα terrible twos! Η αδερφη του αντρα μου τα λεει twonangers!! Εχεις λεει εναν εφηβο λιγο χιχιχι! Χαλαλι τους!!!! Αχ κι εμεις θα τον παμε σταθμο και ακομη πιο μικρουλη και να σου πω τη γεννα δε τη φοβαμαι (ακομη), αυτο με το σταθμο το τρεμω απο τωρα...Αντε η τσουπρα σου ξεκινησε να εχει επικοινωνια με τη μαμα της! Ποσο ομορφα!! Σε λιγο θα τη νιωθει και ο γιος σου! Ειναι συγκινηση το χερι του αντρα στην κοιλια, αλλα το χερι απο το αδερφακι....Λιωνωωωωωωω

@ΕΥΑ!κοριτσακι μου ερχεται κι εσενα η κλωτσια! Μου ηθελες σφιχτη κοιλια δεν μου ηθελες; Χιχιχιχιχιχι! Πολυ ομορφα τα ειπες με τη γεννα! Να εχουμε ενα γερο παιδακι και εμεις να ειμαστε καλα. Τα αλλα τωρα ειναι θεμα φυσης, γιατρου κτλ. Ο Θεος να ειναι μαζι μας εκεινη την ωρα και ολα θα πανε μια χαρα σε ολες μας!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...