Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria said:

Ναι δεν είχα ποτέ ως τώρα θέμα ρε συ.ουτε έναν απλό πονοκέφαλο.δεν θυμάμαι να παίρνω ντεπον για το κεφάλι ποτέ.αυτο έκανε στον γιατρό εντύπωση γι'αυτό κ υποθέτει ότι θα βασίζεται σε ορμονικό λόγο αυτή η έκρηξη μιας που είναι ξαφνική.κι εγώ εκεί το έχω παρατηρήσει,όσο είμαι έξω,ασχολούμαι με το μωρό,κάνω δουλειές κτλ είμαι οκ.μολος κάτσω στον καναπέ κ χαλαρώσω ,τότε κ με πιάνει..

Πω πω κοπέλα μου τόσα χρόνια ε;;;μπράβο στο κουράγιο σου,βέβαια αν χρειαστεί όλα τα συνηθίζουμε ,τι να κάνουμε θα μου πεις;!

Τότε λογικά εσένα είναι απ αυτό. Παρατήρησε σε παρακαλώ την συχνότητα! Εγώ πάντως ολόψυχα σου εύχομαι να μην σου ξανασυμβεί! 

• Ευχαριστώ 1

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Eirini1988 said:

@Υβόννη ναι πρέπει να μάθω να τεμπελιαζω η αλήθεια είναι... Δεν το έχω συνηθίσει αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να παιδέψω πραγματικά τον άντρα μου γιατί μέχρι τώρα μόνο γκρίνιαζε..

@Evitheodorou @Alkyoni θα προσπαθήσω να μην αγχώνομαι. Ο γιατρός ήταν πολύ αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Αναμένω με αγωνία την Πέμπτη γιατί πραγματικά έχω πολλές απορίες για το τι μπορεί να έγινε και αν όντως μίκρυνε ο τράχηλος ή εξαρχής ήταν έτσι.

Κι επειδή ξέχασα πριν να το αναφέρω... Παρότι ο μικρός μας ταλαιπώρησε πολύ καταφέραμε να βγάλουμε τις πολυπόθητες φωτό!! Οι γονείς του αντρα λένε πως μοιάζει με εκείνον ενώ οι δικοί μου επιμένουν πως μοιάζει με μένα.. 

Ειρηνακι μου (εχουμε και ιδιο ονομα) τα ιδια ειμαι κι εγω! Δεν εχω μαθει να καθομαι αλλα τωρα ο μπεμπης σου σού λεει "μανουλα αραξε πριν ερθω και με κυνηγας"! Αυριο που θα εχει φυγει η ενταση εχεις μερες να σκεφτεις τις αποριες σου, να τις σημειωσεις και να τα συζητησετε με το γιατρο σου. Δεν ειναι ασυνηθιστο θεμα, εννοειται ολες θα αγχωνομασταν αλλα ειναι κατι που συμβαινει κοριτσακι μου και αντιμετωπιζεται! Οτι αποριες εχεις θα τις δεις με το γιατρο σου. Μην ψαξεις ιντερνετ γιατι θα βρεις οτι πιο κουλο θες! Εσυ ξαπλαρωσε και ασε τον αντρουλη να καθαρισει (κυριολεκτικα)!!

Χαχαχαχα γελαω με τους γονεις σας! Καλα παιζει να μοιαζει και στους δυο βεβαια και ο καθε γονιος βλεπει τα χαρακτηριστικα του παιδιου του.

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Γεια σου γλυκιά μου μανούλα!!!!καλέ γιατι μας άργησες τόσο;;;;μάλλον θα φοβήθηκε το μάτι σου με όλα αυτά που διαβάζεις εδώ ε;;:P

Να χαίρεσαι το όμορφο αγόρι σου (ξέρω τι αδυναμία είναι οι γιοι:x ) και με το καλό κ η τσουπρα σου η ζωηρή ζωηρή!!!όσο για το άλλο το μωράκι σου,θα έχουνε τα παιδάκια σου έναν φύλακα άγγελο μια ζωή.πολλες από μας έχουν βιώσει απώλειες ,δεν ξεχνάμε αλλά μας κάνουν πιο δυνατές!έχω κι εγώ εναν γιο (όχι που δεν θα το έλεγα,χαχα) κ περιμένω κι εγώ την τσουπριτσα μου που είναι ιδιαίτερα σκανταλιαρα αφού δεν με έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί(αν μας έχεις διαβάσει,ξέρεις κ όλη την πορεία αυτής της γλυκιας μου εγκυμοσύνης,χαχα)

Αχ κορίτσια μου φαίνεται πρέπει να ασχοληθώ λιγο με το πινακακι γιατί αυξανόμεθα κ θα ξεχάσω κ πητ κ φύλα κ όλα!θα σας ξαναενοχλησω να με βοηθήσετε με πληροφορίες γιατί δεν το χω πλέον!pregnancy brain!!

Με το καλό λοιπόν κοπέλα μου,άντε να χαρίσουμε στα αγόρια μας μια αδελφούλα!!:x

Μαρία την ξέρω την ιστορία σου απεξω!!!!!! Και έχω να σου πω πως ο γιος μου άρχισε να τρέχει 10 μηνών... μου έβγαλε το λάδι να είναι καλά το παιδάκι μου!!! Ετοιμάσου !!!!! Τον βλέπω δυναμικό το Γιοκα σου!!!

Just now, Eirini1988 είπε:

Κορίτσια μου μόλις επέστρεψα σπίτι (πήγαμε από τη μαμά μου με το γιατρό και χαλαρώσαμε τρώγοντας πίτσα)...

Πολυ ωραία εμπειρία η β επιπέδου, το μωράκι μας μεγάλωσε πολύ και χορτάσαμε να τον βλέπουμε να κάνει τα δικά του. Στα καλά νέα της ημέρας είναι ότι όλα πάνε καλά όσον αφορά το μωρό. Όλες οι μετρήσεις ήταν άψογες, τα όργανα αναπτύσσονται όπως πρέπει το ίδιο και τα οστά. Στα όχι και τόσο καλά νέα είναι ότι ο τράχηλος μου είναι στα όρια. Η μέτρηση έδειξε 2,4εκ ενώ το κατώτατο όριο είναι στα 2,5. Ευτυχώς ο πλακούντας που στην αυχενική φαινόταν χαμηλός ανέβηκε. Μίλησα με το γυναικολόγο μου και μου έδωσε utrogestan ενδοκολπικά, συνέστησε ελάχιστο περπάτημα και να μην κάνω πολλά πέρα από τα απαραίτητα. Θα πάω τώρα την άλλη Πέμπτη να με δει. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι  στην προηγούμενη μέτρηση το μήκος του  τραχήλου ήταν φυσιολογικό. Τι να πω... Αγχώθηκα πολύ..

Αναφορικα τώρα με τις κράμπες θα πάρω μαγνήσιο. Έπαιρνα πιο παλιά αλλά τελευταία μου το είχε σταματήσει.

Κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά! Το σημαντικό είναι ότι το μωράκι σας είναι καλά! Λίγη ξεκούραση λίγο τα φάρμακα και μια χαρά θα πάνε όλα!!! 

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Γεια σας κοριτσια!

Σας διαβαζω αλλα δε γραφω συχνα γιατι δε προλαβαινω!

Ειμαι 17η εβδομαδα τωρα , ευτυχως τερμα οι αναγουλες.

Στην αυχενικη μου ειχαν πει αγορακι ενα μηνα μετα που πηγα στη γιατρο μου ειπε κοριτσακι μαλλον.

Τωρα θα εχω 2 ζουζουνες μαλλον.

Μου ειπαν ειναι συνηθες να κανουν λαθος στην αυχενικη.

Περιμενω ομως τη β επιπεδου για σιγουρια για να παω για ψωνια!

Χαχα

Τσουπρα κι εσύ;;;;;;τι έγινε καλέ;;;χααχαχαχα

Θα περιμένουμε β επιπέδου να σιγουρευτούμε!!να είναι γερό κ ζωηρό σου εύχομαι!!!έχεις κ την πρώτη την κοράκλα κ τρέχεις,οπότε τουλάχιστον να μας διαβάζεις κ να σχολιάζεις τις καφριλες που λέμε!αχαχαααχα

Just now, Geo81 said:

Μαρία την ξέρω την ιστορία σου απεξω!!!!!! Και έχω να σου πω πως ο γιος μου άρχισε να τρέχει 10 μηνών... μου έβγαλε το λάδι να είναι καλά το παιδάκι μου!!! Ετοιμάσου !!!!! Τον βλέπω δυναμικό το Γιοκα σου!!!

10 μηνων; Καλε κοριτσι μου τί κυνηγητο θα εχεις ριξει χιχιχιχιχι!!!!! Εγω εχω μια ελπιδα να μας μοιασει και να ειναι ησυχος αλλα εχουμε γονιδια απο τον αδερφο μου που ειναι ο ορισμος του ζωηρου παιδιου, οποτε θα σας πω στο μελλον τα νεα μας!!! Γερα να ειναι και χαλαλι τους!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Eirini1988 είπε:

Κορίτσια μου μόλις επέστρεψα σπίτι (πήγαμε από τη μαμά μου με το γιατρό και χαλαρώσαμε τρώγοντας πίτσα)...

Πολυ ωραία εμπειρία η β επιπέδου, το μωράκι μας μεγάλωσε πολύ και χορτάσαμε να τον βλέπουμε να κάνει τα δικά του. Στα καλά νέα της ημέρας είναι ότι όλα πάνε καλά όσον αφορά το μωρό. Όλες οι μετρήσεις ήταν άψογες, τα όργανα αναπτύσσονται όπως πρέπει το ίδιο και τα οστά. Στα όχι και τόσο καλά νέα είναι ότι ο τράχηλος μου είναι στα όρια. Η μέτρηση έδειξε 2,4εκ ενώ το κατώτατο όριο είναι στα 2,5. Ευτυχώς ο πλακούντας που στην αυχενική φαινόταν χαμηλός ανέβηκε. Μίλησα με το γυναικολόγο μου και μου έδωσε utrogestan ενδοκολπικά, συνέστησε ελάχιστο περπάτημα και να μην κάνω πολλά πέρα από τα απαραίτητα. Θα πάω τώρα την άλλη Πέμπτη να με δει. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι  στην προηγούμενη μέτρηση το μήκος του  τραχήλου ήταν φυσιολογικό. Τι να πω... Αγχώθηκα πολύ..

Αναφορικα τώρα με τις κράμπες θα πάρω μαγνήσιο. Έπαιρνα πιο παλιά αλλά τελευταία μου το είχε σταματήσει.

Πρώτον σούπερ που ο γιος είναι εκεί ,γερός κ δυνατός,τον είδατε κ τον χαρήκατε!!μπράβο κοπέλα μου!!τώρα για τον τράχηλο να ακούσεις τις οδηγίες του γιατρού σου εννοείται,να παίρνεις κ μαγνήσιο κ ουτρο,αρκετή ξεκούραση κ όλα θα πάνε καλά.κολπικα στον μέτρησε έτσι;

• Μου αρέσει 1

Just now, Υβόννη είπε:

10 μηνων; Καλε κοριτσι μου τί κυνηγητο θα εχεις ριξει χιχιχιχιχι!!!!! Εγω εχω μια ελπιδα να μας μοιασει και να ειναι ησυχος αλλα εχουμε γονιδια απο τον αδερφο μου που ειναι ο ορισμος του ζωηρου παιδιου, οποτε θα σας πω στο μελλον τα νεα μας!!! Γερα να ειναι και χαλαλι τους!

Όσο ήσυχος ήταν στην κοιλιά μου (τεμπελάκος) τόσο ζουζουνι μας βγήκε !!!! Τον χαίρομαι τόσο πολύ που είναι ζωηρός όσο δεν φαντάζεσαι !!!! Όσο άγχος είχα μέχρι να τον γεννήσω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης , τόσο ξένοιαστη είμαι μαζί του τώρα!!! Γεννήθηκε φυσιολογικά κ φυσικά (χωρίς επισκληρίδειο δεν πρόλαβα) μέσα σε 2 ώρες... από τότε μόνο χαρές μας χαρίζει!!! Εύχομαι έτσι να είναι όλα τα παιδάκια του κοσμου!!!

• Μου αρέσει 3

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Evitheodorou είπε:

ούτε εγώ το ηξερα ότι αλλάζει ο τράχηλος νόμιζα ότι παραμένει στη θέση που είναι..τουλάχιστον το είδατε κ θα το διορθώσέτε αυτό..σούπερ όλα καλά με το μωράκι σου λοιπόν εύχομαι μόνο καλά νέα!!μην ανχωνεσαι όλα ελέγχοντε!!

Ο τράχηλος όσο περνάνε οι εβδομάδες τις κύησης μικραίνει,με αποτέλεσμα όταν κοντευουμε να γεννησουμε να εξαλειφθεί πλήρως κ να ξεκινήσει η διαστολή,δηλαδή να ανοίγει,στα 10 εκ έχουμε πλήρης διαστολή.κ έρχεται το μπεμπέ.αυτο με το να κονταινει ο τράχηλος δεν συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες,άλλες πχ φτάνουν 40 εβδομάδες κ εκεί ο τράχηλος,αλλά συνήθως λίγο μειωνεται είτε από το βάρος του μωρού,μήτρας κτλ είτε κάποιες φορές είναι κ οργανικό. Η @demifilol σίγουρα θα ξέρει περισσότερα,πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν μένει πάντα σταθερός από την αρχή μέχρι το τέλος για αυτό κ τον παρακολουθούμε.παντα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Geo81 said:

Όσο ήσυχος ήταν στην κοιλιά μου (τεμπελάκος) τόσο ζουζουνι μας βγήκε !!!! Τον χαίρομαι τόσο πολύ που είναι ζωηρός όσο δεν φαντάζεσαι !!!! Όσο άγχος είχα μέχρι να τον γεννήσω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης , τόσο ξένοιαστη είμαι μαζί του τώρα!!! Γεννήθηκε φυσιολογικά κ φυσικά (χωρίς επισκληρίδειο δεν πρόλαβα) μέσα σε 2 ώρες... από τότε μόνο χαρές μας χαρίζει!!! Εύχομαι έτσι να είναι όλα τα παιδάκια του κοσμου!!!

Να τον χαιρεσαι κοριτσακι μου! Περασες δυσκολα, αλλα τωρα μονο χαρες να εχει το σπιτικο σας! Χαρες και πολλες φωνουλες απο τα παιδακια σας! Υπεροχη και η γεννα σου!!! Σου αξιζε να το ζησεις τοσο ομορφα!!! Εισαι γενναιο κοριτσι και απο δω και περα μονο τα καλυτερα θα ερχονται!!! Θα εισαι και στο παρεακι μας τωρα και θα τα λεμε! Ειμαστε λιγακι φλυαρες (χιχιχιχιχι), εγω νομιζω γλωσσα δε βαζω μεσα μου, αλλα ολη αυτη η θετικη ενεργεια εδω με εχει βοηθησει εμενα πολυ!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Κόρες θα σας πω κάτι αλλά μην φωνάξετε; Οι πρωτότοκες έχετε σκεφτεί την γεννά; Αν δηλαδή θέλετε να γεννήσετε φυσιολογικά ή να κανετε καισαρική;;; Βραδινές ανησυχίες... ξαναλέω μην φωνάξετε ε!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

DjQBp3.png

Just now, Geo81 είπε:

Θα δεις και εσυ τρέλα με το γιο σου !!!!! Θα με θυμηθείς!!! Είμαι ερωτευμένη με το γιο μου!!!!! Με το καλό !!!!

Αχ αχ αχ!!!άλλη μια ερωτοχτυπημενη:x σε καταλαβαινω ωωωωω

Just now, Alkyoni είπε:

Τότε λογικά εσένα είναι απ αυτό. Παρατήρησε σε παρακαλώ την συχνότητα! Εγώ πάντως ολόψυχα σου εύχομαι να μην σου ξανασυμβεί! 

Μου είπε να κρατάω ημερολόγιο κ ααααν το παρατηρήσω σε καθημερινή βάση,να πω για μαγνητική για να αποκλείσουμε οτιδήποτε άλλο αν κ μου είπε ότι είναι ημικρανίες με αύρα ασυζητητί..

• Μου αρέσει 1

Just now, Υβόννη είπε:

Να τον χαιρεσαι κοριτσακι μου! Περασες δυσκολα, αλλα τωρα μονο χαρες να εχει το σπιτικο σας! Χαρες και πολλες φωνουλες απο τα παιδακια σας! Υπεροχη και η γεννα σου!!! Σου αξιζε να το ζησεις τοσο ομορφα!!! Εισαι γενναιο κοριτσι και απο δω και περα μονο τα καλυτερα θα ερχονται!!! Θα εισαι και στο παρεακι μας τωρα και θα τα λεμε! Ειμαστε λιγακι φλυαρες (χιχιχιχιχι), εγω νομιζω γλωσσα δε βαζω μεσα μου, αλλα ολη αυτη η θετικη ενεργεια εδω με εχει βοηθησει κι εμενα πολυ!

Πραγματικά συγκινούμε με όσα γράφεις κάθε φορά! Ποσό ρομαντικά και ωραία και συγκινησιαρικα τα περιγράφεις!!! Επιτέλους ήρθαν τα καλύτερα για σένα και έτσι θα συνεχίσουν να είσαι σίγουρη κορίτσι μου!!! Ναι σας διαβάζω πολυυυ καιρό ξέρω πολλά για σας!!! 
πραγματικα κορίτσια μου σε όλες τα καλυτεραααα σας εύχομαι!!! 

Αργησα να μπω στην παρέα σας καθαρά προληπτικά μέχρι να βγουν όλα τα αποτελέσματα του μοριακού καρυοτυπου και να συνειδητοποιήσω επιτέλους ότι είμαι ξανά έγκυος :·/

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Alkyoni είπε:

Κόρες θα σας πω κάτι αλλά μην φωνάξετε; Οι πρωτότοκες έχετε σκεφτεί την γεννά; Αν δηλαδή θέλετε να γεννήσετε φυσιολογικά ή να κανετε καισαρική;;; Βραδινές ανησυχίες... ξαναλέω μην φωνάξετε ε!!!!

Εγώ δεν είμαι πρωτοτοκη αλλά κ στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλά κ τώρα θα ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά κ ήταν κ ένας από τους λόγους που επέλεξα κ τον γιατρό μου γιατί δεν παει ευκολα κ άνευ λόγου με καισαρική.περιμενει κ περιμένει κ περιμένει....χαχααχαχαχαχ

Just now, Geo81 είπε:

Πραγματικά συγκινούμε με όσα γράφεις κάθε φορά! Ποσό ρομαντικά και ωραία και συγκινησιαρικα τα περιγράφεις!!! Επιτέλους ήρθαν τα καλύτερα για σένα και έτσι θα συνεχίσουν να είσαι σίγουρη κορίτσι μου!!! Ναι σας διαβάζω πολυυυ καιρό ξέρω πολλά για σας!!! 

Αργησα να μπω στην παρέα σας καθαρά προληπτικά μέχρι να βγουν όλα τα αποτελέσματα του μοριακού καρυοτυπου και να συνειδητοποιήσω επιτέλους ότι είμαι ξανά έγκυος :·/

Το φαντάστηκα ότι αυτό περίμενες..σε πείραζα πριν,ελπίζω να μην παρεξηγείς..κι εγώ λόγω των 2 παλινδρομων ,έγραψα στο φόρουμ αφού ακούσαμε καρδούλα κ μας είπε ο γιατρός ότι προχωράμε κανονικά..κάποια πράγματα απλά μας κρατάνε πίσω κοπέλα μου..λογικό...αλλά ευτυχώς επανερχόμαστε!!!κ δριμυτερες μπορω να πω!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Geo81 said:

Γλυκο μου κοριτσακι με συγκινεις πολυ! Ναι ειμαι ρομαντικη φουλ αν και τρελεγκο ταυτοχρονα χαχα!

Ναι κοριτσι μου καταλαβαινω ακριβως τι λες. Ειναι λογικο να θες να το συνειδητοποιησεις ξανα, αλλα εισαι ξανα εγκυος!!!! Γιουπι!!!! Και θα πανε ολα καλα θα δεις! Σε ολες μας θα πανε ολα καλα με πιστη και θετικη ενεργεια!!!! Εσυ εχεις και το αστερακι σου να σε προσεχει απο ψηλα αλλα τωρα εχεις και εμας εδω! Οτι σκεψη εχεις να την λες! Αν και δεν γνωριζομαστε (ακομη), νιωθω το φορουμ μας σαν μια μεγαλη οικογενεια!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...