Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Geo81 είπε:

Καλησπέρα σε όλες σας! Σας διαβάζω από την πρώτη στιγμή! Είστε πραγματικά πολύ γουρλίδικος μήνας τοπικ!!! 
Να συστηθώ είμαι η Geo διανυω την Τρίτη μου εγκυμοσύνη , έχω ένα παιδάκι στην αγκαλιά μου τον 2,5 ετών γιοκα μου , άλλο ένα στη κοιλιτσα μου το κοριτσάκι μου, και άλλο ένα στον ουρανό την Μπέμπα μου! 
Η πητ μου είναι 28/11 αλλά αν κρίνω από το γιο μου που γεννήθηκε 15 μέρες νωρίτερα μάλλον δεν θα φτάσω μέχρι τις 28 :·)

μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς , κάναμε και λήψη τροφοβλαστη λόγω ανασφάλειας δίκης μου βγήκαν τα αποτελέσματα του μοριακού καρυοτυπου και δεν έχουμε κάποια χρωμοσωμιακη ανωμαλία! Την προηγούμενη Πέμπτη την είδαμε και πάλι ζωηρή ζωηρή ! Τώρα στις 10/7 πάλι!

Συμπασχω με τις αναγούλες και τους εμετούς ... ακόμα ...

Κατα τα αλλά έχω το μικρό μου ταλιμπανακι να με τρέχει παντού για βόλτες με το πατίνι του είναι ζωηρούλης εξυπνουλής και ζηλιάρης.... και φωνάζει συνεχώς θέλω να ξανά μπω στη κοιλιά σου εγώ μαμα μου :·; 
Σας εύχομαι ολόψυχα ανέφελες εγκυμοσύνες και γεμάτες αγκαλιές ευτυχισμένες με χαμογελάκια 

καλως ήρθες να σου ζήσει το αγοράκι σου..με το καλό το μωράκι σου ..όσο για τα μωρακια στον ουρανό θαυμάζω τις κοπέλες που συνεχίζουν κ που προσπαθούν κ οι προσπάθειες τους καρποφορουν.όλα να σου πάνε καλά κ μια τελειομηνη εγκυμοσυνη εύχομαι!!

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια!

Σας διαβαζω αλλα δε γραφω συχνα γιατι δε προλαβαινω!

Ειμαι 17η εβδομαδα τωρα , ευτυχως τερμα οι αναγουλες.

Στην αυχενικη μου ειχαν πει αγορακι ενα μηνα μετα που πηγα στη γιατρο μου ειπε κοριτσακι μαλλον.

Τωρα θα εχω 2 ζουζουνες μαλλον.

Μου ειπαν ειναι συνηθες να κανουν λαθος στην αυχενικη.

Περιμενω ομως τη β επιπεδου για σιγουρια για να παω για ψωνια!

Χαχα

• Μου αρέσει 4

aKX8p2.png

Just now, Geo81 said:

Καλησπέρα σε όλες σας! Σας διαβάζω από την πρώτη στιγμή! Είστε πραγματικά πολύ γουρλίδικος μήνας τοπικ!!! 
Να συστηθώ είμαι η Geo διανυω την Τρίτη μου εγκυμοσύνη , έχω ένα παιδάκι στην αγκαλιά μου τον 2,5 ετών γιοκα μου , άλλο ένα στη κοιλιτσα μου το κοριτσάκι μου, και άλλο ένα στον ουρανό την Μπέμπα μου! 
Η πητ μου είναι 28/11 αλλά αν κρίνω από το γιο μου που γεννήθηκε 15 μέρες νωρίτερα μάλλον δεν θα φτάσω μέχρι τις 28 :·)

μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς , κάναμε και λήψη τροφοβλαστη λόγω ανασφάλειας δίκης μου βγήκαν τα αποτελέσματα του μοριακού καρυοτυπου και δεν έχουμε κάποια χρωμοσωμιακη ανωμαλία! Την προηγούμενη Πέμπτη την είδαμε και πάλι ζωηρή ζωηρή ! Τώρα στις 10/7 πάλι!

Κατα τα αλλά έχω το μικρό μου ταλιμπανακι να με τρέχει παντού για βόλτες με το πατίνι του είναι ζωηρούλης εξυπνουλής και ζηλιάρης.... και φωνάζει συνεχώς θέλω να ξανά μπω στη κοιλιά σου εγώ μαμα μου :·; 
Σας εύχομαι ολόψυχα ανέφελες εγκυμοσύνες και γεμάτες αγκαλιές ευτυχισμένες με χαμογελάκια 

Καταρχήν να σου ζησει ο γιοκας σου κ με το καλό να υποδεχτείς κ την πριγκίπισσα σου! Έχουμε την ίδια Πητ συνοδοιπορισσα! Άντε να μας πάνε όλα καλά! 
Ωραία κ τα νέα των αποτελεσμάτων σου!!! 

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακια μου εγω πηγα σημερα στο Πανεπιστημιο να παραδωσω την εξεταστικη. Τρεις ωρες ελειψα αλλα δεν νιωθω πολυ καλα απο τοτε που γυρισα..Εκανα και εμετο, πονανε τα ισχια μου παρα πολυ και νιωθω ατονια μεγαλη. Λογικα ισως ειναι που αλλαξα μηνα! Θα ρωτησω αυριο τη γιατρο! Ισως ειναι και που δεν εχω κοιμηθει καλα εδω και δυο μερες (επρεπε να ξυπνησουμε μια για τον υδραυλικο, μια για αλλαγη στον καυστηρα αυτες τις μερες). Αυριο πιστευω θα ειναι ολα καλυτερα!!!!!

Είναι όπως το είπες η αλλαγή του μήνα!!! 

• Μου αρέσει 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Γεια σου κοριτσακι μου και καλωσηρθες στην παρεουλα μας!!!!!

Ευχομαι με το καλο να παρεις το κοριτσακι σου αγκαλιτσα και να καμαρωνεις το γιοκα σου τον τσαχπινη! Ακου λεει θελει να μπει στην κοιλιτσα παλι! Πολυ γελασα! Μα πόσο γλυκουλης ειναι μωρε! Να σου ζησει κοριτσακι μου!

Δοξα τω Θεω που ειναι ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου! Ευχομαι να συνεχισουν ετσι και συντομα να εχεις μια μεγαλη αγκαλια γεματη με τα ζουζουνακια σου!!

Αντε με το καλο κοριτσακι μου! Καλο σου ταξιδι και καλη ανταμωση με τον αντρουλη σου!!! Φυσικα και χρειαζονται οι εκπληξεις, ειδικα τωρα που ειμαστε εγκυουλες ακομη περισσοτερο!!

Ναι κοριτσακι μου μαλλον κουραστηκα! Καποτε ημουν απειρες ωρες εκει και τωρα ενα 3ωρο και με εξαντλησε χιχιχχι! Εκανα ενα ντουσακι και τωρα χαλαρωνω και ισως προσπαθησω να φαω κατι ελαφρυ! Να δεις στο γιο δεν αρεσουν τα μαθηματικα και το εκανε επιτηδες το σημερινο να μην ξαναπαω σχολη χαχαχα!!!

σε ευχαριστώ πολύ πολύ..ελπίζω να μην έχει μποφορ χαχα.

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Just now, Evitheodorou said:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ..ελπίζω να μην έχει μποφορ χαχα.

με τοσες αναγουλες τοσο καιρο, δεν μασαμε στα μποφορ!!! Χιχιχιχι! Μια χαρουλα θα ειναι ευτυχως ειναι κοντα! Τετοια ωρα αυριο θα ειστε με τον αντρουλη σου!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Evitheodorou είπε:

καλως ήρθες να σου ζήσει το αγοράκι σου..με το καλό το μωράκι σου ..όσο για τα μωρακια στον ουρανό θαυμάζω τις κοπέλες που συνεχίζουν κ που προσπαθούν κ οι προσπάθειες τους καρποφορουν.όλα να σου πάνε καλά κ μια τελειομηνη εγκυμοσυνη εύχομαι!!

Παρακολουθούσα την ιστορία σου σιωπηρά κοπέλα μου! Ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά όπως και πήγαν!!! Με το καλό η Μπέμπα σας <3

Just now, Alkyoni είπε:

Καταρχήν να σου ζησει ο γιοκας σου κ με το καλό να υποδεχτείς κ την πριγκίπισσα σου! Έχουμε την ίδια Πητ συνοδοιπορισσα! Άντε να μας πάνε όλα καλά! 
Ωραία κ τα νέα των αποτελεσμάτων σου!!! 

Ναιιι το είδα!!! Και έχουμε και ίδια ηλικία αν δεν κάνω λάθος :·) με το καλό κοπέλα μου!!! 

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, fairy-mary said:

Γεια σας κοριτσια!

Στην αυχενικη μου ειχαν πει αγορακι ενα μηνα μετα που πηγα στη γιατρο μου ειπε κοριτσακι μαλλον.

Χαχα

Γεια σου κοριτσι μου!! Με το καλο να παρεις το μωρακι σου αγκαλια! Για να δουμε τελικα, κοριτσακι ή αγορακι; Εχει σασπενς το μπουμπουκακι σου! Ναι ειναι συνηθισμενο στην αυχενικη να γινει λαθος εκτιμηση. Να σου ζησει και η κορουλα σου! Για να δουμε λοιπον, θα εχετε ενα σπιτι τιγκα στα τουλια ή θα μπει και λιγο γαλαζιο;

oz5Vp2.png

Κορίτσια μου μόλις επέστρεψα σπίτι (πήγαμε από τη μαμά μου με το γιατρό και χαλαρώσαμε τρώγοντας πίτσα)...

Πολυ ωραία εμπειρία η β επιπέδου, το μωράκι μας μεγάλωσε πολύ και χορτάσαμε να τον βλέπουμε να κάνει τα δικά του. Στα καλά νέα της ημέρας είναι ότι όλα πάνε καλά όσον αφορά το μωρό. Όλες οι μετρήσεις ήταν άψογες, τα όργανα αναπτύσσονται όπως πρέπει το ίδιο και τα οστά. Στα όχι και τόσο καλά νέα είναι ότι ο τράχηλος μου είναι στα όρια. Η μέτρηση έδειξε 2,4εκ ενώ το κατώτατο όριο είναι στα 2,5. Ευτυχώς ο πλακούντας που στην αυχενική φαινόταν χαμηλός ανέβηκε. Μίλησα με το γυναικολόγο μου και μου έδωσε utrogestan ενδοκολπικά, συνέστησε ελάχιστο περπάτημα και να μην κάνω πολλά πέρα από τα απαραίτητα. Θα πάω τώρα την άλλη Πέμπτη να με δει. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι  στην προηγούμενη μέτρηση το μήκος του  τραχήλου ήταν φυσιολογικό. Τι να πω... Αγχώθηκα πολύ..

Αναφορικα τώρα με τις κράμπες θα πάρω μαγνήσιο. Έπαιρνα πιο παλιά αλλά τελευταία μου το είχε σταματήσει.

• Μου αρέσει 4

BwLip2.png

Just now, fairy-mary said:

Γεια σας κοριτσια!

Χαχα

Καλησπέρα!!! Καταρχάς να σου ζησει η κορούλα σου κ με το καλό κ το δεύτερο μπαμπάκι.Έχω ακούσει αρκετές περιπτώσεις που στην β επιπέδου τους είπαν ότι περιμένουν το αντίθετο φύλο απ αυτό που τους είχαν πει στην αυχενική. Γερά κ δυνατά να είναι!! Αυτό θελουμε! 

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Geo81 είπε:

Καλως ορισες Geo!να σου ζησει ο γιοκας σου και με το καλο το κοριτσακι σου ευχομαι!!

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Just now, Geo81 είπε:

Παρακολουθούσα την ιστορία σου σιωπηρά κοπέλα μου! Ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά όπως και πήγαν!!! Με το καλό η Μπέμπα σας <3

Σε ευχαριστώ κ σε σένα μόνο καλά ευχομαι!!περνάμε από αγωνιες από σκαπανευασματα όλα..γινόμαστε πιο δυνατές κ αντιμετωπίζουμε πιο ψυχραιμα τα πράγματα.δεν σταματάμε να έχουμε ελπίδα.κ όλα είναι για κάποιο λόγο να γινουν..ας χαμόγελαμε κ ας σκεφτόμαστε θετικά.για όλες μας!!

• Μου αρέσει 2

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Eirini1988 είπε:

Κορίτσια μου μόλις επέστρεψα σπίτι (πήγαμε από τη μαμά μου με το γιατρό και χαλαρώσαμε τρώγοντας πίτσα)...

Πολυ ωραία εμπειρία η β επιπέδου, το μωράκι μας μεγάλωσε πολύ και χορτάσαμε να τον βλέπουμε να κάνει τα δικά του. Στα καλά νέα της ημέρας είναι ότι όλα πάνε καλά όσον αφορά το μωρό. Όλες οι μετρήσεις ήταν άψογες, τα όργανα αναπτύσσονται όπως πρέπει το ίδιο και τα οστά. Στα όχι και τόσο καλά νέα είναι ότι ο τράχηλος μου είναι στα όρια. Η μέτρηση έδειξε 2,4εκ ενώ το κατώτατο όριο είναι στα 2,4. Ευτυχώς ο πλακούντας που στην αυχενική φαινόταν χαμηλός ανέβηκε. Μίλησα με το γυναικολόγο μου και μου έδωσε utrogestan ενδοκολπικά, συνέστησε ελάχιστο περπάτημα και να μην κάμω πολλά πέρα από τα απαραίτητα. Θα πάω τώρα την άλλη Πέμπτη να με δει. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι  στην προηγούμενη μέτρηση το μήκος του  τραχήλου ήταν φυσιολογικό. Τι να πω... Αγχώθηκα πολύ..

Αναφορικα τώρα με τις κράμπες θα πάρω μαγνήσιο. Έπαιρνα πιο παλιά αλλά τελευταία μου το είχε σταματήσει.

Όμορφα νέα κοριτσάκι μου. Πως έγινε αυτό με το τράχηλο δε το ήξερα οτι αλλάζει. Κράτα τα καλά κ απλά μη κουράζεσαι. Καλά το κανατε κ το γιορτάσελατε με πιτσουλααα

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Γεια σου κοριτσι μου!! Με το καλο να παρεις το μωρακι σου αγκαλια! Για να δουμε τελικα, κοριτσακι ή αγορακι; Εχει σασπενς το μπουμπουκακι σου! Ναι ειναι συνηθισμενο στην αυχενικη να γινει λαθος εκτιμηση. Να σου ζησει και η κορουλα σου! Για να δουμε λοιπον, θα εχετε ενα σπιτι τιγκα στα τουλια ή θα μπει και λιγο γαλαζιο;

Αρχικα καλα να ειναι και να βγει γερο γιατι την κορη μου τη γεννησα προωρα και ειχαμε τρεχαματα.

Για να δουμε ομως..

• Μου αρέσει 2

aKX8p2.png

Just now, Geo81 είπε:

Καλωσηρθες κορίτσι μου με το καλό η μπεμπα σου ή τσαούσα. Να σου ζήσει ο πρίγκιπας σου. Αντε σε λίγες μερούλες θα τη δεις πάλι 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...