Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

3 hours ago, MumMaria said:

Αλκυόνη μου αλήθεια τώρα;;;εγώ δεν ξέρω ούτε ένα άτομο που να έχει ακριβώς όλα αυτά τα συμπτώματα που έχω!!! λυπάμαι που το έχεις κι εσύ αλλά χαίρομαι γιατί βλέπω ότι τουλάχιστον βρηκες έναν κάποιον τρόπο να το αντιμετωπίζεις!τώρα στην εγκυμοσύνη έχεις;ο νευρολόγος μου είπε ότι συνήθως συμβαίνει το αντίθετο.οτι δηλαδή γυναίκες με ημικρανία ,στην εγκυμοσύνη ηρεμούν,κ τις ξαναπιάσει μετά.σε μένα έγινε βέβαια ανάποδα αλλά μακάρι τουλάχιστον να κρατήσει μέχρι να γεννήσω άντε κ να θηλάσω..

Η «πεινασμένη» σου απάντησε για τις σηκωμαρες κ ξέχασε να σου απαντήσει στο πιο σημαντικό.

Τωρα στην εγκυμοσύνη το έχω πάθει δυο φορές κ ελπίζω ολόψυχα να είναι κ οι τελευταίες. Ο νευρολόγος που με παρακολουθεί μου έχει δώσει ένα πίνακα τύπου ημερολόγιο κ εκεί καταγράφω από πέρυσι κάθε ποτε το παθαίνω.Ευχομαι το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης μας να κυλήσει ανώδυνα!!! Πάντως να ξέρεις ότι μπορούμε να πάρουμε άφοβα ντεπόν. Τίποτα άλλο όμως 

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Sofaki_88 είπε:

Αχ Μαράκι μου τι ωραία, τι τυχερή που θα πάτε παρεούλα! :) εύχομαι αυριο να ναι όλα τέλεια! θα την χορτάσεις την μικρή!!! αχ κορίτσια και μενα μου λείπει η βοήθεια της μαμας...είμαστε μακριά και εμεις...

Εμείς δεν είμαστε μακριά αλλά η γιαγιά μου έχει διάφορα θέματα κ την προσέχει η μαμά μου κ γενικά δουλεύει κιόλας ακόμα οπότε δεν μπορεί να έρχεται τόσο συχνα:cry:

πρίν από 43 λεπτά , Alkyoni είπε:

Η «πεινασμένη» σου απάντησε για τις σηκωμαρες κ ξέχασε να σου απαντήσει στο πιο σημαντικό.

Τωρα στην εγκυμοσύνη το έχω πάθει δυο φορές κ ελπίζω ολόψυχα να είναι κ οι τελευταίες. Ο νευρολόγος που με παρακολουθεί μου έχει δώσει ένα πίνακα τύπου ημερολόγιο κ εκεί καταγράφω από πέρυσι κάθε ποτε το παθαίνω.Ευχομαι το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης μας να κυλήσει ανώδυνα!!! Πάντως να ξέρεις ότι μπορούμε να πάρουμε άφοβα ντεπόν. Τίποτα άλλο όμως 

Σε ευχαριστώ που απάντησες!να σε ρωτήσω κ κάτι ίσως άσχετο..είδες μήπως να το επηρεάζει η διατροφή;;ο νευρολόγος μου είπε μάλλον όχι,αλλά σε διάφορα σάιτ έλεγε ότι το τυρί,γιαούρτι κ κάποιες τροφές το πυροδοτούν.ως τώρα δεν το έχω παρατηρήσει αλλά είπα μήπως εσύ που το έχεις κ χρόνια να ξέρεις κάτι παραπάνω..

Just now, Evitheodorou είπε:

καλησπέρα κορίτσια τελείωσα κ με το εμβρυοκαρδιογραφημα τέλος καλό όλα καλά!!όλα φυσιολογικά κ καλά!!

Τι καλά ευουλα μου!!!!άργησα πολύ να μπω στο σάιτ,πριν λίγο γύρισα από δουλειά!

Πολύ χάρηκα που βγήκε κ αυτό καλά,ήμουν σίγουρη αλλά έτσι ρε παιδί μου για το γαμ*το!!!:razz:

Κοριτσιαααααααααα όλα καλαααα με το ντονατσακι μου! Ήτανε το έντερο τελικά!!!Χθες πηρα κάτι σπόρους τσια και μέχρι το βράδυ είχανε περάσει όλα!!!!Βοηθαει στην δυσκοιλιότητα!Οσοοοοο για το φύλο περιμένω ένα αντράκι και εγώ!!!!Παλι καλά όλα καλά!:):):)

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Just now, Evitheodorou said:

καλησπέρα κορίτσια τελείωσα κ με το εμβρυοκαρδιογραφημα τέλος καλό όλα καλά!!όλα φυσιολογικά κ καλά!!

Μπραβο κοριτσακι μου!!!!! Μα τί κοριτσακι δυνατο ειναι αυτο που εχεις; Ο αντρουλης σου εφυγε; Καλα συγκινηθηκα πολυ με την εκπληξη τις προαλλες! Με το καλο να πας κι εσυ στο νησι σου τωρα!!!

Just now, Athina28 said:

Κοριτσιαααααααααα όλα καλαααα με το ντονατσακι μου! Ήτανε το έντερο τελικά!!!Χθες πηρα κάτι σπόρους τσια και μέχρι το βράδυ είχανε περάσει όλα!!!!Βοηθαει στην δυσκοιλιότητα!Οσοοοοο για το φύλο περιμένω ένα αντράκι και εγώ!!!!Παλι καλά όλα καλά!:):):)

Αθηνουλα μου!!!!! Εντερο τελικα ε; Μια χαρα με τους σπορους τσια!!!! Βρηκες λυση!

Με το καλο αγορομανουλα μου!!!!! Να τον παρεις στην αγκαλιτσα σου γερο!!!!

Κοριτσακια μου εγω πηγα σημερα στο Πανεπιστημιο να παραδωσω την εξεταστικη. Τρεις ωρες ελειψα αλλα δεν νιωθω πολυ καλα απο τοτε που γυρισα..Εκανα και εμετο, πονανε τα ισχια μου παρα πολυ και νιωθω ατονια μεγαλη. Λογικα ισως ειναι που αλλαξα μηνα! Θα ρωτησω αυριο τη γιατρο! Ισως ειναι και που δεν εχω κοιμηθει καλα εδω και δυο μερες (επρεπε να ξυπνησουμε μια για τον υδραυλικο, μια για αλλαγη στον καυστηρα αυτες τις μερες). Αυριο πιστευω θα ειναι ολα καλυτερα!!!!!

oz5Vp2.png

Just now, Athina28 είπε:

Α ωραία κορίτσι μου το άτιμο το έντερο κανει πολλά. Εεεε μεγάλος έρωτας και για εσένα εγώ έπιανα κοιλίτσα σήμερα κ ένιωθα να τον αγαπάω τοσοοοοο πολύ 

Just now, Evitheodorou είπε:

Μα τι φοβερά νέα έχει η ομάδα μας αυτή τη βδομάδα μπράβο 

Κορίτσια σήμερα με τη κοιλίτσα μου τη μεγαλωμένη νευριασα λίγο με τα μαγαζιά είναι περίεργο γιατί ξαφνικά εκεί που ξέρεις τα νούμερα σου καταλαβαίνεις ότι άλλο νούμερο χρειάζεσαι για το στήθος άλλο για τη μέση άλλο για τη κοιλιά αφήστε κορίτσια κ οι ορμόνες μου δε το πήραν πολύ καλά χάχα αλλά οκκ το προσπερνάμε. Κουράστηκα πάλι με το περπάτημα σήμερα κ νιώθω εδώ κ ώρες τις γάμπες χάλια κ βαριές ξάπλωσα μετά όταν κουράζομαι μετά φοβάμαι κ ξαπλώνω. Έκανα βέβαια τέλεια νυχάκια καλοκαιρινά. Έβαλα κ μουσική στον πρίγκιπα μ και του αρεσεεε

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, MumMaria said:

Σε ευχαριστώ που απάντησες!να σε ρωτήσω κ κάτι ίσως άσχετο..είδες μήπως να το επηρεάζει η διατροφή;;ο νευρολόγος μου είπε μάλλον όχι,αλλά σε διάφορα σάιτ έλεγε ότι το τυρί,γιαούρτι κ κάποιες τροφές το πυροδοτούν.ως τώρα δεν το έχω παρατηρήσει αλλά είπα μήπως εσύ που το έχεις κ χρόνια να ξέρεις κάτι παραπάνω..

Μαρία μου έχω παρατηρήσει παρα πολύ το πως αντιδρά ο οργανισμός μου πάνω σε αυτό το θέμα όλα αυτά τα χρονια! Στη δικη μου περίπτωση δεν είναι ούτε λόγω ορμονών ( μιλάω πριν την εγκυμοσύνη. Δεν σχετιζόταν καθόλου με τις μέρες περιόδου μου) αλλά ούτε κ από τη διατροφή. Φαντάσου ότι είχα την πρώτη κρίση όταν ήμουν πολύ μικρό παιδί. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι (αναφερομαι πριν την εγκυμοσύνη ) ότι σε στιγμές που είχα πολύ στρες δεν το πάθαινα. Μόλις χαλάρωνα τσουπ έκανε την εμφάνιση του! Για να καταλάβω τι συμβαίνει ο γιατρος με απλά λόγια μου είπε τότε ότι κάποιο νεύρο «πρηζεται» με αποτέλεσμα να επηρεάζει κ αλλά νεύρα. Γι αυτό κ έχουμε αυτό το μούδιασμα, την θολούρα, το πρόβλημα στην ομιλία κτλ. Έχω μάθει να ζω μ αυτό. Το μόνο που με «φοβίζει» ειναι ότι εμφανίζεται έτσι απλά στα καλά καθούμενα. 
Εσένα η αύρα σου εμφανίστηκε πρώτη φορά τώρα στην εγκυμοσύνη; 

DjQBp3.png

Καλησπέρα σε όλες σας! Σας διαβάζω από την πρώτη στιγμή! Είστε πραγματικά πολύ γουρλίδικος μήνας τοπικ!!! 
Να συστηθώ είμαι η Geo διανυω την Τρίτη μου εγκυμοσύνη , έχω ένα παιδάκι στην αγκαλιά μου τον 2,5 ετών γιοκα μου , άλλο ένα στη κοιλιτσα μου το κοριτσάκι μου, και άλλο ένα στον ουρανό την Μπέμπα μου! 
Η πητ μου είναι 28/11 αλλά αν κρίνω από το γιο μου που γεννήθηκε 15 μέρες νωρίτερα μάλλον δεν θα φτάσω μέχρι τις 28 :·)

μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς , κάναμε και λήψη τροφοβλαστη λόγω ανασφάλειας δίκης μου βγήκαν τα αποτελέσματα του μοριακού καρυοτυπου και δεν έχουμε κάποια χρωμοσωμιακη ανωμαλία! Την προηγούμενη Πέμπτη την είδαμε και πάλι ζωηρή ζωηρή ! Τώρα στις 10/7 πάλι!

Συμπασχω με τις αναγούλες και τους εμετούς ... ακόμα ...

Κατα τα αλλά έχω το μικρό μου ταλιμπανακι να με τρέχει παντού για βόλτες με το πατίνι του είναι ζωηρούλης εξυπνουλής και ζηλιάρης.... και φωνάζει συνεχώς θέλω να ξανά μπω στη κοιλιά σου εγώ μαμα μου :·; 
Σας εύχομαι ολόψυχα ανέφελες εγκυμοσύνες και γεμάτες αγκαλιές ευτυχισμένες με χαμογελάκια 

• Μου αρέσει 3

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Μπραβο κοριτσακι μου!!!!! Μα τί κοριτσακι δυνατο ειναι αυτο που εχεις; Ο αντρουλης σου εφυγε; Καλα συγκινηθηκα πολυ με την εκπληξη τις προαλλες! Με το καλο να πας κι εσυ στο νησι σου τωρα!!!

Αθηνουλα μου!!!!! Εντερο τελικα ε; Μια χαρα με τους σπορους τσια!!!! Βρηκες λυση!

Με το καλο αγορομανουλα μου!!!!! Να τον παρεις στην αγκαλιτσα σου γερο!!!!

Κοριτσακια μου εγω πηγα σημερα στο Πανεπιστημιο να παραδωσω την εξεταστικη. Τρεις ωρες ελειψα αλλα δεν νιωθω πολυ καλα απο τοτε που γυρισα..Εκανα και εμετο, πονανε τα ισχια μου παρα πολυ και νιωθω ατονια μεγαλη. Λογικα ισως ειναι που αλλαξα μηνα! Θα ρωτησω αυριο τη γιατρο! Ισως ειναι και που δεν εχω κοιμηθει καλα εδω και δυο μερες (επρεπε να ξυπνησουμε μια για τον υδραυλικο, μια για αλλαγη στον καυστηρα αυτες τις μερες). Αυριο πιστευω θα ειναι ολα καλυτερα!!!!!

Ναι Υβόννη μου αντέχει αντέχω και εγώ!!έφυγε ναι αυριο φεύγω κ εγω!!χρειάζονται κ οι εκπλήξεις που κ που μας φτιάχνουν την διάθεση!!

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Athina28 said:

Πολυ πολύ ωραία τα νέα σου!!! Άντε με το καλό ο γιος λοιπόν!!!Αλλος ένας γαμπρός στην παρέα!!!

DjQBp3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Α ωραία κορίτσι μου το άτιμο το έντερο κανει πολλά. Εεεε μεγάλος έρωτας και για εσένα εγώ έπιανα κοιλίτσα σήμερα κ ένιωθα να τον αγαπάω τοσοοοοο πολύ 

Μα τι φοβερά νέα έχει η ομάδα μας αυτή τη βδομάδα μπράβο 

όμορφα νέα για όλες μας και να συνεχίσουμε δυναμικα με καλά νέα μόνο!!

Just now, Athina28 είπε:

ΜΕ το καλό το αγοράκι σου!!όλα καλά!!

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Υβόννη said:

Μπορεί να κουράστηκες Υβόννη μου, ισως είναι που άλλαξες μήνα όπως λες! Κάνε ένα ωραίο μπανάκι κ προσπάθησε να ξεκουραστείς!

DjQBp3.png

Just now, Geo81 said:

Καλησπέρα σε όλες σας! Σας διαβάζω από την πρώτη στιγμή! Είστε πραγματικά πολύ γουρλίδικος μήνας τοπικ!!! 
Να συστηθώ είμαι η Geo διανυω την Τρίτη μου εγκυμοσύνη , έχω ένα παιδάκι στην αγκαλιά μου τον 2,5 ετών γιοκα μου , άλλο ένα στη κοιλιτσα μου το κοριτσάκι μου, και άλλο ένα στον ουρανό την Μπέμπα μου! 
Η πητ μου είναι 28/11 αλλά αν κρίνω από το γιο μου που γεννήθηκε 15 μέρες νωρίτερα μάλλον δεν θα φτάσω μέχρι τις 28 :·)

μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς , κάναμε και λήψη τροφοβλαστη λόγω ανασφάλειας δίκης μου βγήκαν τα αποτελέσματα του μοριακού καρυοτυπου και δεν έχουμε κάποια χρωμοσωμιακη ανωμαλία! Την προηγούμενη Πέμπτη την είδαμε και πάλι ζωηρή ζωηρή ! Τώρα στις 10/7 πάλι!

Συμπασχω με τις αναγούλες και τους εμετούς ... ακόμα ...

Κατα τα αλλά έχω το μικρό μου ταλιμπανακι να με τρέχει παντού για βόλτες με το πατίνι του είναι ζωηρούλης εξυπνουλής και ζηλιάρης.... και φωνάζει συνεχώς θέλω να ξανά μπω στη κοιλιά σου εγώ μαμα μου :·; 
Σας εύχομαι ολόψυχα ανέφελες εγκυμοσύνες και γεμάτες αγκαλιές ευτυχισμένες με χαμογελάκια 

Γεια σου κοριτσακι μου και καλωσηρθες στην παρεουλα μας!!!!!

Ευχομαι με το καλο να παρεις το κοριτσακι σου αγκαλιτσα και να καμαρωνεις το γιοκα σου τον τσαχπινη! Ακου λεει θελει να μπει στην κοιλιτσα παλι! Πολυ γελασα! Μα πόσο γλυκουλης ειναι μωρε! Να σου ζησει κοριτσακι μου!

Δοξα τω Θεω που ειναι ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου! Ευχομαι να συνεχισουν ετσι και συντομα να εχεις μια μεγαλη αγκαλια γεματη με τα ζουζουνακια σου!!

Just now, Evitheodorou said:

Ναι Υβόννη μου αντέχει αντέχω και εγώ!!έφυγε ναι αυριο φεύγω κ εγω!!χρειάζονται κ οι εκπλήξεις που κ που μας φτιάχνουν την διάθεση!!

Αντε με το καλο κοριτσακι μου! Καλο σου ταξιδι και καλη ανταμωση με τον αντρουλη σου!!! Φυσικα και χρειαζονται οι εκπληξεις, ειδικα τωρα που ειμαστε εγκυουλες ακομη περισσοτερο!!

Just now, Alkyoni said:

Μπορεί να κουράστηκες Υβόννη μου, ισως είναι που άλλαξες μήνα όπως λες! Κάνε ένα ωραίο μπανάκι κ προσπάθησε να ξεκουραστείς!

Ναι κοριτσακι μου μαλλον κουραστηκα! Καποτε ημουν απειρες ωρες εκει και τωρα ενα 3ωρο και με εξαντλησε χιχιχχι! Εκανα ενα ντουσακι και τωρα χαλαρωνω και ισως προσπαθησω να φαω κατι ελαφρυ! Να δεις στο γιο δεν αρεσουν τα μαθηματικα και το εκανε επιτηδες το σημερινο να μην ξαναπαω σχολη χαχαχα!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...