Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου κ από μένα. Σήμερα κ αύριο έχουμε να περιμένουμε καλά νεακια Ε? Σήμερα η @Eirini1988I κ αύριο η @demifilolI κ αύριο @MumMaria. Εύχομαι τις καλύτερες εμπειρίες σε όλες να ας τα περιγράψετε εμάς που περιμένουμε ακόμα 

Ευχαριστούμε κοπέλα μου!είμαι τόσο χαρούμενη κ το περιμένω πως κ πως,σαν μικρό παιδί,να μπούμε με τον άντρα μου κ να δούμε την κόρη μας!αχ το λέω κ μου φαίνεται απίστευτο! @demifilol θα βαφτουμε,φτιαχτουμε,κ θα σενιαριστουμε για ένα από τα πιο όμορφα ραντεβού μας!!:x

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα τσουπρες..

@Eirini1988 καλή επιτυχία κορίτσι μιλά θα είναι τέλεια κ θ μας γράφεις με ένα απέραντο χαμόγελο @demifilol ακριβώς τ ίδιο εύχομαι κνσε σένα κορίτσι μ τέλεια νέα και μετά ψώνια βουρ...(Τώρα π είπες γτ ομαδα)εγώ επειδή ίσα συγκεκριμένη επαφή κ μ έμεινε στ μυαλό αν θ μείνω στις 12 μέρες έκανα τεστ κ βγήκε θετικό.. Τ ήξερα δλδ 2 βδομάδες Πριν τ καθυστέρηση.. Κ επειδή πριν ήμουν στο φόρουμ γτ εξωμητριο π πέρασα άρχισα ν ψάχνω γ μανούλες κ είδα ότι είχαν όλους τς μήνες εκτός τ δικό μας..κ λέω ήρθε η ώρα να φτιάξω εγώ την ομάδα χαχα)

@MumMaria Μαράκι μ μπράβο για την αντιμετώπιση σ και μπράβο π κρατήθηκες κ δεν έγραψες από την αγωνία σ..εγω θα είχα σκάσει σίγουρα με τέτοια συμπτώματα.. το καλό είναι ότι ξέρεις τ είναι κ δεν θ χρειαστεί ν πάρεις κάτι.. εύχομαι να τ περνάς όσο πιο ανώδυνα γίνεται όπως κ εσύ κοπέλα μ @Alkyoni 

Ευχαριστούμε Δεσποινάκι μου!κι εσύ κοπέλα μου να μην στεναχωριέσαι για χαζά πράγματα όπως το νυφικό,ούτως ή άλλως θα λάμπεις κ όλοι θα σε κοιτάνε αυτήν την μέρα.σκεψου ότι εσύ θα λάμπεις δίπλα γιατί θα είσαι κ εγκυουλα.οποτε το νυφικό κ να είναι λίγο πιο κολλητό κ να τονίζει την κοιλίτσα,ακόμα καλύτερα!!!να φορέσεις something blue πιο πολύ για το μάτι,μην σε ματιαξουν έτσι που θα σε χαζεύουν!!!

Περιμένουμε ανταποκριση μετά,θα τα περάσετε τέλεια.θα λες σίγουρα ότι είναι η πιο ωραία στιγμή της ζωής σου!!!μέχρι να γεννηθεί βέβαια η κόρη σου,εκεί θα πέσει θέση σε δεύτερη ωραιότερη στιγμή,στο υπογράφω..:x

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Sofaki_88 said:

@MumMaria μου λείψατε βρε κορίτσακια,ευχαριστώ πολυ πολυ! Να ναι τέλεια η β επιπέδου σας κορίτσι μου!! κλαίω με την καρπουζάρα!!! χαχα!!! Ναι εννοείτε τιμή μας και καμάρι μας αλλά εγω κορίτσια ξεκίνησα στα 81 κιλά, είμαι γεματούλα..λεω θα σκέφτονται πωπω πόσο εφαγε αυτη!! χαχα! @Υβόννη μου τι καλά που ήταν μαζί σου, θα ήταν τέλεια η εμπειρία αυτη σίγουρα! ναι είναι πολύ δυσκολο και εγω στεναχωριέμαι που δεν μπορεί να έρθει..

καλά @Υβόννη πολύ γέλιο!! χαχα να τους κάνουμε απο έναν λογαριασμό μωρε να λενε τον πόνο τους! αχ βρε κορίτσια εμένα η γιατρός με αφήνει να έχουμε επαφές και εννοείτε εγω τρέμω κάθε φορα! ο καλός μου δεν λεει κάτι, ούτε με κυνηγάει και πολύ να πω την αλήθεια, αλλά μια φορα την εβδομάδα του κάνω το χατήρι γιατί έχω και εγω τρέλες ορέξεις απο τις ορμόνες αλλά και πάλι φοβάμαι λιγάκι..

Καλε Σοφακι τί ακουω; Οι γεματουλες δηλαδη δεν εχουμε δικαιωμα να ειμαστε εγκυες; Βαλε αγαπη μου τα κολλητα σου, που θα κομπλαρεις κιολας! Τονισε κοιλιτσα σε παρακαλω μην ερθω εκει και σε πιασω απο το μαλλι! Στην τελικη το φαι τους τρωμε; Το δικο μας τρωμε!!! Να το ζησεις Σοφακι μου και ασε το body shaming! Αυτο ειναι το σωμα σου και αυτο το σωμα μεγαλωνει ενα ανθρωπακι τωρα μεσα του! Αξιο σωμα λοιπον χιχιχιχιχιχι!!

Και συμπληρωνω! Εδωσες καποτε μια μαχη με +30 κιλα και τα εχασες και τα διατηρησες! Να εισαι περηφανη για το σωμα σου! Ο αντρουλης παντως απ'οτι βλεπω ειναι περηφανος και χαρουμενος! Χιχιχιχιχιχι! Κι εμας μας αφηνει αλλα κι εγω φοβητσιαρα ειμαι. Μετα τη γεννα δεν πειραζει χαχαχα!

oz5Vp2.png

Just now, demifilol είπε:

Σε Ευχαριστω !!!κ σίγουρα έχουμε να ζήσουμε πολύ όμορφες στιγμές από εδώ κ περα !!

Τι γ λυκιά είσαι (ΠΑΛΙΙ)!!!!εγω μπήκα νομίζω στον 6ο και είμαι πολυυυυ χαρούμενη !!!θα σας κάνουν σίγουρα τεστ κ ευχομαι να ξεμπερδεύετε εύκολα !!πλησιαζουν οι μέρες της ελλαδιτσας!!

Πολύ καλα εκανες !!να σου πω την αληθεια κ εγώ επειδή είχα ένστικτο ,,εκανα τεστ 6-7 μέρες πριν την περίοδο μου ,,,μπήκα στο φορουμ ,,αλλα Δ υπήρχε ομάδα ,,,κ έτσι μπήκα στου Οκτωβρίου !!δ είχα το θάρρος να κάνω δικη μου ,,χαχαχα πολύ χαιρομαι που βρεθήκαμε όλες μαζί !!!νομιζω όλες οι κοπέλες έχουν την καλύτερη διάθεση !!!σας Ευχαριστω κ πάλι !!

Ναι ναι καλά τα λες συμπεθερα!σήμερα στον 6ο!!!!!:x

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μολις ξύπνησα... Με έπιασε μια τρομερή κράμπα στο πόδι τα χαράματα και το ξενύχτησα. Ξέρετε κάτι σχετικά; Έχει έσω και καμμια βδομάδα που ξεκίνησαν αλλά χθες δεν παλευόταν.

Σας ευχαριστώ όλες σας για τα όμορφα λόγια και την θετική σας ενέργεια!! Αγωνία έχω ακόμα αλλά είμαι καλύτερα από χθες.. Μπαίνω για μπανάκι, θα περιποιηθεί λίγο τον εαυτό μου, να είμαι έτοιμη για τον γιο μου.

@Υβόννη έκλαψα με το φόρουμ συζύγων.. Έτσι και χειρότερα τις βλέπω τις πιθανές συζητήσεις. Χαχαχαχαχα

@Alkyoni καλωσήρθες στην ομάδα μας!!!

• Χαχα 1

BwLip2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια, σκεφτομαι και γελαω μονη μου τί θα ελεγαν οι αντρες μας αν ειχαν forum! Κλαιωωωωω! Εβαλα ετσι ενα παραδειγμα με καποιες απο εμας χαχαχα!

Just now, Υβόννη's husband said: Γεια σε ολους. Χτες χουφτωσα βυζι και με αφησε να χουφτωσω και λιγο κ@λο.

demifilol's husband and Gogo1994's husband like that.

MumMaria's husband quoted: Ελα ρε!

Despoina Mar's husband quoted: Ωραιος!

Alkyoni's husband quoted : Αντε και στα δικα μας παιδες.

Κλαιωωωωωωω!αχαχααχαχαααχαχ

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Eirini1988 said:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μολις ξύπνησα... Με έπιασε μια τρομερή κράμπα στο πόδι τα χαράματα και το ξενύχτησα. Ξέρετε κάτι σχετικά; Έχει έσω και καμμια βδομάδα που ξεκίνησαν αλλά χθες δεν παλευόταν.

Σας ευχαριστώ όλες σας για τα όμορφα λόγια και την θετική σας ενέργεια!! Αγωνία έχω ακόμα αλλά είμαι καλύτερα από χθες.. Μπαίνω για μπανάκι, θα περιποιηθεί λίγο τον εαυτό μου, να είμαι έτοιμη για τον γιο μου.

@Υβόννη έκλαψα με το φόρουμ συζύγων.. Έτσι και χειρότερα τις βλέπω τις πιθανές συζητήσεις. Χαχαχαχαχα

Πολυ φυσιολογικες οι κραμπες, ηταν το πρωτο που μου ειχε πει η γιατρος τοτε. Μαγνησιο βοηθαει και σε αυτο!! Εννοειται ρωτας γιατρουλη, αλλα Ειρηνακι οι κραμπες ειναι καραμπινατο συμπτωμα εγκυμοσυνης!

Κι εγω γελαω με το φορουμ συζυγων μονη μου χαχαχα! Ετσι για να ευθυμησουμε λιγο!

Να γινεις μια κουκλαρα Ειρηνακι μου και περιμενουμε νεα!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Sofaki_88 είπε:

@MumMaria μου λείψατε βρε κορίτσακια,ευχαριστώ πολυ πολυ! Να ναι τέλεια η β επιπέδου σας κορίτσι μου!! κλαίω με την καρπουζάρα!!! χαχα!!! Ναι εννοείτε τιμή μας και καμάρι μας αλλά εγω κορίτσια ξεκίνησα στα 81 κιλά, είμαι γεματούλα..λεω θα σκέφτονται πωπω πόσο εφαγε αυτη!! χαχα! @Υβόννη μου τι καλά που ήταν μαζί σου, θα ήταν τέλεια η εμπειρία αυτη σίγουρα! ναι είναι πολύ δυσκολο και εγω στεναχωριέμαι που δεν μπορεί να έρθει..

καλά @Υβόννη πολύ γέλιο!! χαχα να τους κάνουμε απο έναν λογαριασμό μωρε να λενε τον πόνο τους! αχ βρε κορίτσια εμένα η γιατρός με αφήνει να έχουμε επαφές και εννοείτε εγω τρέμω κάθε φορα! ο καλός μου δεν λεει κάτι, ούτε με κυνηγάει και πολύ να πω την αλήθεια, αλλά μια φορα την εβδομάδα του κάνω το χατήρι γιατί έχω και εγω τρέλες ορέξεις απο τις ορμόνες αλλά και πάλι φοβάμαι λιγάκι..

Ε τώρα δεν είσαι γεματουλα βρε,η μωρακλα σου είναι!!!!!φορά τα κολλητά σου εκεί κοπέλα μου κ μην σε νοιάζει κανένας!!!

Κι εμείς είμαστε φοβιτσιαρηδες,τώρα που ανέβηκε ο πλακούντας μπορούμε για σεξ αλλά ακόμα κάνουμε όλα τα υπόλοιπα.ετσο κάναμε βέβαια κ στον γιο.μονο όταν μπήκα στον μήνα μου καναμε σεξ με προτροπή γιατρου για να κατέβει το μωρό κ να μαλακώσει ο τράχηλος!(και να σας πω ότι όντως εμπεδωθηκε το μωρό κ μαλάκωσε ο τράχηλος,για να το ξέρετε όταν έρθει η ώρα)

Just now, Υβόννη είπε:

Καλε Σοφακι τί ακουω; Οι γεματουλες δηλαδη δεν εχουμε δικαιωμα να ειμαστε εγκυες; Βαλε αγαπη μου τα κολλητα σου, που θα κομπλαρεις κιολας! Τονισε κοιλιτσα σε παρακαλω μην ερθω εκει και σε πιασω απο το μαλλι! Στην τελικη το φαι τους τρωμε; Το δικο μας τρωμε!!! Να το ζησεις Σοφακι μου και ασε το body shaming! Αυτο ειναι το σωμα σου και αυτο το σωμα μεγαλωνει ενα ανθρωπακι τωρα μεσα του! Αξιο σωμα λοιπον χιχιχιχιχιχι!!

Και συμπληρωνω! Εδωσες καποτε μια μαχη με +30 κιλα και τα εχασες και τα διατηρησες! Να εισαι περηφανη για το σωμα σου! Ο αντρουλης παντως απ'οτι βλεπω ειναι περηφανος και χαρουμενος! Χιχιχιχιχιχι! Κι εμας μας αφηνει αλλα κι εγω φοβητσιαρα ειμαι. Μετα τη γεννα δεν πειραζει χαχαχα!

Πόσο συμφωνώ ωωωω...δεν έχω άλλη φάτσα,μου τελείωσαν για σήμερα μου είπε το φορουμ!χαχααχαχα

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ναι είναι πολύ συνηθισμένο.να παίρνεις μαγνήσιο ή αν παίρνεις ήδη ,μπορεί να χρειαστεί να στο αυξήσει κ να ξαπλώνεις.θα περάσει...σήμερα που θα δεις τον γιο σου ,θα σου περάσουν ολαααα!!

Να ετοιμαστεις,να είσαι ήρεμη κ όλα θα πάνε καλά,θα το δεις.θα σε έχω στην σκέψη μου.κ περιμένουμε νέα,τα ομορφότερα νέα!!:x

• Μου αρέσει 1

Μετα τις τελευταιες πληροφοριες της @MumMariaγια σεξ και 9 μηνα, συμπληρωνω εναν τελευταιο διαλογο στο φορουμ συζυγων (και σταματαω για σημερα, γιατι με εχει πιασει νευρικο)!

MumMaria's husband just said: Παντως φιλαρακια μη σκατε. Στον 9 επιτρεπεται. Και στο γιο μου καναμε τοτε.

εκατο λαικ απο κατω ενθουσιασμου εκτος απο εναν που λεει το εξης:

Υβοννη's husband: Και ποτε ρε παιδια ειναι ο 9; Κατι λενε για βδομαδες αλλα δεν εχω καταλαβει πώς μετραμε

Eirini1988's husband said: Μισο να δω στο βιβλιο που εχουμε. Δε τη ρωταω μην πει οτι ειμαι ασχετος.

Gogo1994's husband said: Ναι φιλε ασε μη ρωτας. Την πατησα και ξερω

Eirini1988's husband said: Βδομαδα 36 λεει

Alkyoni's husband: Καλε αυτο ειναι το φθινοπωρο! Μολις μετρησα! Τί θα κανουμε ως τοτε;

Yβοννη's husband: Μισο σας στελνω πμ με κατι τσ@ντες

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κοριτσια κλαιω σημερα!!!!!!!

• Χαχα 4

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια, σκεφτομαι και γελαω μονη μου τί θα ελεγαν οι αντρες μας αν ειχαν forum! Κλαιωωωωω! Εβαλα ετσι ενα παραδειγμα με καποιες απο εμας χαχαχα!

Just now, Υβόννη's husband said: Γεια σε ολους. Χτες χουφτωσα βυζι και με αφησε να χουφτωσω και λιγο κ@λο.

demifilol's husband and Gogo1994's husband like that.

MumMaria's husband quoted: Ελα ρε!

Despoina Mar's husband quoted: Ωραιος!

Alkyoni's husband quoted : Αντε και στα δικα μας παιδες.

Χαχαχα το πέτυχες ακριβως όμως...εγώ μετά την είδηση ότι πλακουντας ανέβηκε έχω επαφές αλλά μην φανταστείτε τρέλα πράγματα..

• Χαχα 1

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη said:

έχεις απόλυτο δίκιο!!! πολλές φορες με πιάνει και μενα η χαζομάρα μου βρε κορίτσια αφήστε τα!!! :) σημασία έχουν τα μωράκια μας και να μαστε καλα! παλέψαμε πολύ να τα έχουμε και για τα κιλά να μην τα έχουμε οπότε τώρα ας το ευχαριστηθούμε!!! Αχ ας κάνουμε υπομονή μετά την γέννα, αλλά θα μας αφήνουν τα μικρά; ή θα ναι γατζωμένα στο βυζί όλη μερα;;;

Καλά κλαίωωωω με τους διαλόγους!!!! :lol::lol::lol:

• Χαχα 1

kEWVp2.png

Διαφημίσεις

46 minutes ago, MumMaria said:

Αχαχαχαχααχα!'σηκωμαρες' λέει!!!χαχα! Καταλαβαίνω αλλά πες του τώρα με χαμηλό πλακούντα δεν επιτρέπεται καλέ μου,τι να κάνουμε;;βάλτε φαντασία,θα βρείτε διάφορα να κανετε:P

Bio oil βάζω αλλα μια χαρά βρίσκω κ το δικό σου ρε συ.δεν νομίζω να μετράει το βάζεις όσο να ενυδατωνεσαι στην περιοχή λιγακι κ από κει κ πέρα μετράει η ελαστικότητα του δέρματος

Μαρακι μου οι «σηκωμαρες» δεν περιγράφονται!!! Αφού το πρωί νιώθω κάτι να με ακουμπάει από πίσω ενώ με έχει αγκαλιά!!! Με χαμηλό πλακούντα όμως ούτε ζωγραφιστό δεν πρόκειται να το δει το κουτί μου! 

8 minutes ago, Υβόννη said:

Μετα τις τελευταιες πληροφοριες της @MumMariaγια σεξ και 9 μηνα, συμπληρωνω εναν τελευταιο διαλογο στο φορουμ συζυγων (και σταματαω για σημερα, γιατι με εχει πιασει νευρικο)!

MumMaria's husband just said: Παντως φιλαρακια μη σκατε. Στον 9 επιτρεπεται. Και στο γιο μου καναμε τοτε.

Υβοννη's husband: Και ποτε ρε παιδια ειναι ο 9; Κατι λενε για βδομαδες αλλα δεν εχω καταλαβει πώς μετραμε

Eirini1988's husband said: Μισο να δω στο βιβλιο που εχουμε. Δε τη ρωταω μην πει οτι ειμαι ασχετος.

Alkyoni's husband: Καλε αυτο ειναι το φθινοπωρο! Μολις μετρησα! Τί θα κανουμε ως τοτε;

Υβόννη μου προσκυνώ!!! Με έχει πιάσει νευρικό γέλιο!!! Αχ μωρέ... του δικού μου το nickname είναι «στερημένος_όλο_το_20» 

35 minutes ago, Eirini1988 said:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κορίτσι μου εμένα με βοήθησε το μαγνήσιο παρα πολύ! Δεν ξέρω αν παίρνεις ήδη αλλά αν όχι συζήτησε το με το γιατρό σου μήπως κ σου δώσει!!!

Αντε περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!!!

• Χαχα 1

DjQBp3.png

πρίν από 25 λεπτά , Υβόννη είπε:

Αχααχαχααχααχααχαχχααα ααααααα!θα μπορούσε να γεμίσω με χαχα όλο το μνμ!!

πρίν από 21 λεπτά , Despoina Mar είπε:

Χαχαχα το πέτυχες ακριβως όμως...εγώ μετά την είδηση ότι πλακουντας ανέβηκε έχω επαφές αλλά μην φανταστείτε τρέλα πράγματα..

Τον σταυρο του να κάνει,να του πεις!!!αφού κάνετε...πάλι καλά!τις τρελές αφήστε τες για μετά την κορη;)

πρίν από 8 λεπτά , Sofaki_88 είπε:

έχεις απόλυτο δίκιο!!! πολλές φορες με πιάνει και μενα η χαζομάρα μου βρε κορίτσια αφήστε τα!!! :) σημασία έχουν τα μωράκια μας και να μαστε καλα! παλέψαμε πολύ να τα έχουμε και για τα κιλά να μην τα έχουμε οπότε τώρα ας το ευχαριστηθούμε!!! Αχ ας κάνουμε υπομονή μετά την γέννα, αλλά θα μας αφήνουν τα μικρά; ή θα ναι γατζωμένα στο βυζί όλη μερα;;;

Καλά κλαίωωωω με τους διαλόγους!!!! :lol::lol::lol:

Ο χρόνος είναι σχετικός κορίτσι μου,η διάθεση πάντως εξαρτάται από εμάς!!

Όλα θα τα προλαβαίνουμε,λίγη υπομονή στην αρχή που ούτως ή άλλως κ το δικό μας το μυαλό θα είναι κολλημένο μόνο εκεί,δλδ στο μωρό κ μετά όλα θα στρώσουν!θα ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές με τα μπουμπούκια μας!αφού αναρωτιόμαστε μετά πως ζούσαμε χωρίς αυτά;;!!

Just now, Alkyoni είπε:

Μαρακι μου οι «σηκωμαρες» δεν περιγράφονται!!! Αφού το πρωί νιώθω κάτι να με ακουμπάει από πίσω ενώ με έχει αγκαλιά!!! Με χαμηλό πλακούντα όμως ούτε ζωγραφιστό δεν πρόκειται να το δει το κουτί μου! 

Υβόννη μου προσκυνώ!!! Με έχει πιάσει νευρικό γέλιο!!! Αχ μωρέ... του δικού μου το nickname είναι «στερημένος_όλο_το_20» 

Κορίτσι μου εμένα με βοήθησε το μαγνήσιο παρα πολύ! Δεν ξέρω αν παίρνεις ήδη αλλά αν όχι συζήτησε το με το γιατρό σου μήπως κ σου δώσει!!!

Αντε περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!!!

Άλλη από κει με το 'κουτι' της!!!μου αρέσει να το λέμε έτσι!αχααχαχαχα!

Πες του υπομονηηηηηη..μετά θα κάνουμε όλες τις τρελες μαζεμένες!αχααχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Υβονηη δεν εχωωωω λόγια πόσο γέλιο με τους άντρες μας. Ο δικός μου όλο ρωτάει τώρα κάνει καλά κ άμα δε καβει πάλι εννοείται δ Ε πειράζει. Μόνοςςς του ρωτάει απαντάει 

Του λέω κάνε υπομονή θα ρωτήσουμε τον έμβρυολογο που είναι λίγο πιο νορμάλ χαχαχα

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Υβονηη δεν εχωωωω λόγια πόσο γέλιο με τους άντρες μας. Ο δικός μου όλο ρωτάει τώρα κάνει καλά κ άμα δε καβει πάλι εννοείται δ Ε πειράζει. Μόνοςςς του ρωτάει απαντάει 

Του λέω κάνε υπομονή θα ρωτήσουμε τον έμβρυολογο που είναι λίγο πιο νορμάλ χαχαχα

Αχαχαχααχαχααα!τι καλός μωρέ!!!

Εγώ κορίτσια έκανα καθαριότητα στο σπίτι(τόσο καιρό ο άντρας μου τα έκανε) ,θα κάνω ένα ντουσακι κ κατεβαίνω δουλειά.αυριο ρεπό κ έρχεται η μαμα μου για να κρατήσει τον Βασίλη κ να πάμε εμβρυολογο με τον καλό μου!!άντε άντε!! ανυπομονώ!!!

• Μου αρέσει 4

Just now, MumMaria said:

Αχαχαχααχαχααα!τι καλός μωρέ!!!

Εγώ κορίτσια έκανα καθαριότητα στο σπίτι(τόσο καιρό ο άντρας μου τα έκανε) ,θα κάνω ένα ντουσακι κ κατεβαίνω δουλειά.αυριο ρεπό κ έρχεται η μαμα μου για να κρατήσει τον Βασίλη κ να πάμε εμβρυολογο με τον καλό μου!!άντε άντε!! ανυπομονώ!!!

Αχ Μαράκι μου τι ωραία, τι τυχερή που θα πάτε παρεούλα! :) εύχομαι αυριο να ναι όλα τέλεια! θα την χορτάσεις την μικρή!!! αχ κορίτσια και μενα μου λείπει η βοήθεια της μαμας...είμαστε μακριά και εμεις...

kEWVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...