Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

5 hours ago, Eirini1988 said:

Γεια σας κορίτσια!!! 
Νωρίς νωρίς μπήκα σήμερα :-P.... Η διάθεση μου είναι λιγάκι περίεργη όποτε βγήκα μια βολτίτσα παραλία και πήγα με μερικές φίλες για καφεδάκι να μου ανεβεί η διάθεση με έπιασε και η μπόρα και όλα καλά..  Έχω τη β επιπέδου αύριο Και έχω τρομερό άγχος. Λίγο ότι ο μικρός είναι τρομερά ήσυχος τελευταία και σπάνια τον νιώθω, λίγο οι κράμπες που έκαναν εμφάνιση και η κοιλιά μου που δεν λέει να φουσκώσει.... Καμμια σχέση με την αυχενική που ήμουν απόλυτα ήρεμη και σίγουρη. Νομίζω πως μέχρι τις 5 που θα πάω θα με φάει η αγωνία. Ελπίζω τουλάχιστον να μπορέσει ο άντρας μου να μπει μαζί μου μέσα. Μέχρι στιγμής δεν με ενημέρωσαν για το αντίθετο όποτε ελπίζω  να το ζήσουμε μαζί αυτή τη φορά..

Καλο βράδυ σε όλες... Στείλτε μου τη θετική σας ενεργεια!!!

Καταλαβαίνω το αγχος σου Ειρήνη μου αλλά προσπάθησε όσο μπορείς να το αποβάλλεις. Θα δεις που θα είναι όλα καλά με το μπεμπέ σου!!!Ευχομαι να μπει κ ο καλός σου μέσα που να απολαύσετε αυτή την όμορφη στιγμή μαζί!!!Σου στέλνω όλη μου την θετική σου ενέργεια!!!Περιμενουμε να μας περιγράψεις τα πάντα γι αυτή την εμπειρία!!!

4 hours ago, MumMaria said:

Κοπέλα μου αφού είσαι σε νησί,είναι σαν να κάνεις κάθε μέρα διακοπές,μπορείτε να οργανώσετε καμία ημερήσια εκδρομουλα,πικνικ κτλ.θα βρεις κάτι ,δεν σε φοβάμαι..

Μήπως βρε συ οι κοκκινίλες στην κοιλίτσα είναι επειδή μεγαλώνει;δοκίμασες να βάλεις ενυδατικη εκεί;λαδακι καλύτερα;μπορεί κ να ανακουφιστείς..

Σε λίγο καιρό θα αρχίσεις να το ακούς το μπεμπέ σου κ θα είσαι πιο χαλαρή,θα ανυπομονείς πάλι να το δεις αλλά με μια κλωτσιά του κάπως θα ηρεμεις:x

Να μην στεναχωριέσαι για αυτό,θα ανέβει σίγουρα,στο λέω εγώ που ήταν στον πάτο ο δικός μου

Όσο για τον αντρουλη,εμείς έχουμε θυμηθεί τα λυκειακα μας χρόνια..τα θυμάσαι τα 'φασωματα' ;;;; Αχααχαχααχαχα

Μαρακι μου οντως σώζεται η παρτίδα που είμαστε σε νησί. Αλλιώς δεν θα παλευόταν η κατάσταση!!! 
Τωρα σχετικά με τις κοκκινίλες... τι να σου πω... δεν ξέρω πως να σας το περιγράψω για να καταλάβετε αυτό που συμβαίνει. Μόλις νευριάζω/θυμώσω/μιλήσω πιο έντονα νιώθω το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου κ αμεσως η κοιλιά μου πετάει κοκκινίλες. 
Αγορασα βιολογικό λάδι καρύδας κ βάζω για την ώρα. Εσυ τι βάζεις; Λες να πρέπει να αρχίσω να βάζω κάτι άλλο;

Το σεξ τώρα είναι μια μεγάλη ιστορία! Πραγματικά δεν θυμάμαι ποτε ήταν η τελευταία φορά! Δεν ξέρω πραγματικά πως να αποφύγω τις πρωινές «σηκωμαρες» του καλού μου!!! Χαχα 

• Χαχα 2

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Eirini1988 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!! 
Νωρίς νωρίς μπήκα σήμερα :-P.... Η διάθεση μου είναι λιγάκι περίεργη όποτε βγήκα μια βολτίτσα παραλία και πήγα με μερικές φίλες για καφεδάκι να μου ανεβεί η διάθεση με έπιασε και η μπόρα και όλα καλά..  Έχω τη β επιπέδου αύριο Και έχω τρομερό άγχος. Λίγο ότι ο μικρός είναι τρομερά ήσυχος τελευταία και σπάνια τον νιώθω, λίγο οι κράμπες που έκαναν εμφάνιση και η κοιλιά μου που δεν λέει να φουσκώσει.... Καμμια σχέση με την αυχενική που ήμουν απόλυτα ήρεμη και σίγουρη. Νομίζω πως μέχρι τις 5 που θα πάω θα με φάει η αγωνία. Ελπίζω τουλάχιστον να μπορέσει ο άντρας μου να μπει μαζί μου μέσα. Μέχρι στιγμής δεν με ενημέρωσαν για το αντίθετο όποτε ελπίζω  να το ζήσουμε μαζί αυτή τη φορά..

Καλο βράδυ σε όλες... Στείλτε μου τη θετική σας ενεργεια!!!

Έφτασε η μέρα και ευχομαι τα καλύτερα !!αρχισε να καλλωπίζεσαι κ θα περάσει η ώρα !!γλυκια προσμονή !!!θα περιμενουμε τα ευχάριστα !!

Just now, Alkyoni είπε:

Καταλαβαίνω το αγχος σου Ειρήνη μου αλλά προσπάθησε όσο μπορείς να το αποβάλλεις. Θα δεις που θα είναι όλα καλά με το μπεμπέ σου!!!Ευχομαι να μπει κ ο καλός σου μέσα που να απολαύσετε αυτή την όμορφη στιγμή μαζί!!!Σου στέλνω όλη μου την θετική σου ενέργεια!!!Περιμενουμε να μας περιγράψεις τα πάντα γι αυτή την εμπειρία!!!

Μαρακι μου οντως σώζεται η παρτίδα που είμαστε σε νησί. Αλλιώς δεν θα παλευόταν η κατάσταση!!! 
Τωρα σχετικά με τις κοκκινίλες... τι να σου πω... δεν ξέρω πως να σας το περιγράψω για να καταλάβετε αυτό που συμβαίνει. Μόλις νευριάζω/θυμώσω/μιλήσω πιο έντονα νιώθω το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου κ αμεσως η κοιλιά μου πετάει κοκκινίλες. 
Αγορασα βιολογικό λάδι καρύδας κ βάζω για την ώρα. Εσυ τι βάζεις; Λες να πρέπει να αρχίσω να βάζω κάτι άλλο;

Το σεξ τώρα είναι μια μεγάλη ιστορία! Πραγματικά δεν θυμάμαι ποτε ήταν η τελευταία φορά! Δεν ξέρω πραγματικά πως να αποφύγω τις πρωινές «σηκωμαρες» του καλού μου!!! Χαχα 

Αλκυόνη μου καλως όρισες!!!ευτυχως είναι κάτι επιφανειακό η κοκκινίλα και ευχομαι να ξεπεραστεί σύντομα !!

@magda15 το έχω πει ξανά :πιο πολύ είναι ο φόβος παρα ο πόνος κ η διαδικασία !σκεψου το κ θα ηρεμήσεις !

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια !!!!Ειμαι πολύ χαρούμενη Γτ αύριο είναι η β επιπέδου !!!εφτασε η μέρα ,,,θα ονειρεύομαι από σήμερα ,,,τι θα φορέσω ,πως θα βαφτω ,,τι θα κάνουμε μετά ,,,ξέρετε εγώ βγαίνω μόνο για ιατρικούς λόγους κ συνδυάζετε στο μυαλό μου ως βόλτα που Δ θέλω να τελειώσει!!!ευχομαι όλες να είμαστε καλα ,,,ηθικό ακμαιότατο !!!

@MumMaria Συμπεθέρα μου γλυκιά ευτυχως πλέον ξέρεις τι είναι κ είναι ακίνδυνο !!υπομονη για την τσουπρα !!!σκεψου τα Χριστούγεννα κ τις καλοκαιρινές διακοπές σας !!!ερχονται όντως καλύτερες μέρες για όλες μας !!!

@Υβόννη γλυκιά μου υβοννη ελπιζω να μην έχεις πολλή δουλειά σήμερα !!!ηθελα να σε ρωτήσω :θα μπείτε σε καραντινα όταν έρθετε ;;

@Gogo1994 Γωγω μ πως είσαι σήμερα ;;κανε ετοιμασίες για το σκ !!τι θα πάρεις ,τι θα βάλεις !

@Despoina Mar Θα είσαι μια κούκλα με ένα τέλειο νυφικό !!μη σκέφτεσαι τίποτε άλλο !!Εισαι κ δημιουργός της ομάδας μας ,,για όποιον δεν το γνωρίζει !!εχεις φτιάξει ομαδάρα !!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

4 hours ago, MumMaria said:

Αυτό που ήθελα να μοιραστω μαζί σας,πιο πολύ θα το πω για να μην συμβεί σε κάποια άλλη κοπέλα κ τρομάξει ή αν τυχόν κάποια κοπέλα διαβάσει στο μέλλον το φόρουμ να βρει απαντήσεις μιας κι εγώ έψαχνα κ δεν έβρισκα...

Πριν κάνα μήνα λοιπόν ξεκινάω κ βλέπω μαύρα στίγματα κ σαν φωτοβολιδακια από το δεξί μάτι για αρχή κ αργότερα κ από το αριστερό.στην αρχή υποψιάστηκαν έλλειψη σιδήρου ή υπόταση ή υπογλυκαιμία.μευα τις 2-3 φορες που το έπαθα όμως κ ενώ με κρατούσε σίγουρα μισή ώρα,κατάλαβα ότι δεν ένιωθα την κλασική ζαλάδα.το είπα στον γιατρό μου κ μου είπε μήπως να απευθυνθώ σε οφθαλμίατρο να τσεκαρει τον βυθό του ματιού.παραλληλα.συνεχιζεται αυτό που παθαίνω κ καταλαβαίνω ότι πολύ συχνά έχω κ έντονους πονοκεφάλους,που παρακολουθώντας τους ,αντιλαμβάνομαι ότι πάντα ακολουθούν αυτό το επεισόδιο με τα μαύρα στίγματα.τις δύο τελευταίες φορές που το έπαθα την προηγούμενη βδομάδα,μουδιάζουν τα δάχτυλα του δεξιού χεριού μου,μετά το δεξί σημείο από το στόμα κ η δεξιά πλευρά από την μύτη.κ καταλαβαίνω ότι ενώ μου μιλούσε ο άντρας μου κ καταλάβαινα ,πήγαινα να απαντήσω κ δεν ήξερα πως λέγονται απλές λέξεις όπως 'σκυλος' 'φαγητο' κτλ. Εννοείται ότι χ*στηκα πάνω μου.λεω μάλλον αυτό είναι που λέμε έπαθα εγκεφαλικό.μετα από τα μαύρα στιγματα κ το μουδιασμα στην δεξιά πλευρά,πάντα ακολουθούσε κάνα δυο ώρες έντονος πονοκέφαλος.παιρνω τον γυναικολόγο,μου συστήνει άμεσα νευρολόγο,πήγα σήμερα απόγευμα για να μην σας τα πολυλογω κ μου έκανε ξεκάθαρη διάγνωση 'ημικρανια με αυρα'.

Λόγω ορμονών από την εγκυμοσύνη (αχ αυτή η μπέμπα,θα με ξεκανει) κάνω συχνά ημικρανίες και πριν από αυτές έχω την λεγόμενη αύρα(δηλαδή όλα την παραπάνω συμπτωματολογία που περιέγραψαν).ευτυχώς δεν είναι κάτι επικίνδυνο ούτε για το μωρό ούτε για μένα,απλά μου είπε ο νευρολόγος ότι μέχρι να γεννήσω θα πρέπει να το υπομένω κ μετά ελπίζουμε να εξαλειφθεί σιγά σιγά όσο θα επανέρχονται οι ορμόνες στα φυσιολογικά τους.αν όχι,υπάρχει φαρμακευτική αγωγή που όμως αυτήν την στιγμή δεν είναι συμβατή με την εγκυμοσύνη.αυταααααα....

Σας τα λέω αναλυτικά σε περίπτωση που κάποια κοπέλα έχει κατι ανάλογο να μην φοβηθεί κ πάει ο νους της στο κακό.δεν ήθελα να το μοιραστώ νωρίτερα γιατί σκεφτόμουν πως μέχρι να μάθω τι ακριβώς έχω,θα μπορούσα να αγχωσω μια άλλη εγκυουλα που ίσως έχει απλούς πονοκεφάλους κ δεν θα το ήθελα.παντως η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα πολυ κ επειδή έψαχνα στο φόρουμ κ δεν βρήκα κάτι ανάλογο,το μυαλό μου έκανε περίεργα σενάρια.ευτυχως έχω αυτές τις βρωμο-ημικρανιες ,όχι ότι είναι ευχάριστο,αλλά είναι βασικό να ξέρεις τι σου συμβαίνει.ετσι μπορείς να το χειριστείς καλύτερα.

Σας φιλώ,πάω να την πέσω γιατί έφτασε μιάμιση η ώρα...τι ζόμπι είμαι θεέ μου!!!

Όταν άρχισα να διαβάζω το μήνυμα σου είπα από μέσα μου «ωχ κάτι μου θυμίζει αυτό». Όσο διάβαζα τις λεπτομέρειες που περιέγραφες ήμουν πια σίγουρη τι ακριβώς ήταν όλο αυτό που περιέγραφες!!! Ημικρανία με αύρα λοιπόν!!!Εδω Αλκυόνη που παθαίνει ημικρανία με αύρα από παιδική ηλικία!!! Βέβαια τότε δεν ήξεραν να μας πουν τι ακριβώς έχω κ με κοιτούσαν με απορία όταν τους περιέγραφα τα συμπτώματα.Εχω νοσηλευτεί όταν ήμουν παιδί στο παίδων για αρκετό διάστημα. Προφανώς τότε ( είναι κ πολλά τα χρονια    που έχουν περάσει από τότε μιας κ είμαι ήδη 40) δεν ήξεραν τι ακριβώς μπορεί να είναι αυτό κ μου έκαναν του κόσμου τις νευρολογικές εξετάσεις, αξονικές, μαγνητικές, ψηφιακές αγγειογραφίες κτλ 

Οπως πολύ καλά περιγράφεις, η κρίση κρατάει για λίγα λεπτά με μουδιασματα, θολούρα στα ματια, να μην ξέρω να πω καλά καλά τ’ όνομα μου κ μετά μένει μια απίστευτη ημικρανία που κρατάει για ώρες!
Πέρυσι οι κρίσεις ήταν πιο συχνές, ήταν μια περίοδος που έπαιρνα για τρεις ολόκληρους μήνες αντιβίωση για φλεγμονή κ ισως να με είχε επηρεάσει όλο αυτό. Εχω επιλέξει να μην παιρνω φαρμακευτική αγωγή.Προσπαθουσαμε πολλά χρονια για να κάνουμε παιδί κ να σου πω την αλήθεια δεν ήθελα παιρνω φάρμακα. 
Πως το αντιμετωπίζω;;;Μόλις συνειδητοποιήσω ότι βλέπω αυτά τα περίεργα μαυρακια πίνω ένα χυμό πορτοκαλί κ παιρνω ένα ντεπόν 1000. Εννοειται ότι απομονώνομαι στο δωμάτιο μου χωρίς θορύβους κ φώτα. Όλο αυτό κανει τον κύκλο του κ σιγά σιγά περνάει!!!

Σορυ για το μεγάλο μήνυμα, απλά είσαι ο πρώτος άνθρωπος που περιγράφει με ακρίβεια όλο αυτό που μου συμβαίνει εδώ κ χρονια 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Όταν άρχισα να διαβάζω το μήνυμα σου είπα από μέσα μου «ωχ κάτι μου θυμίζει αυτό». Όσο διάβαζα τις λεπτομέρειες που περιέγραφες ήμουν πια σίγουρη τι ακριβώς ήταν όλο αυτό που περιέγραφες!!! Ημικρανία με αύρα λοιπόν!!!Εδω Αλκυόνη που παθαίνει ημικρανία με αύρα από παιδική ηλικία!!! Βέβαια τότε δεν ήξεραν να μας πουν τι ακριβώς έχω κ με κοιτούσαν με απορία όταν τους περιέγραφα τα συμπτώματα.Εχω νοσηλευτεί όταν ήμουν παιδί στο παίδων για αρκετό διάστημα. Προφανώς τότε ( είναι κ πολλά τα χρονια    που έχουν περάσει από τότε μιας κ είμαι ήδη 40) δεν ήξεραν τι ακριβώς μπορεί να είναι αυτό κ μου έκαναν του κόσμου τις νευρολογικές εξετάσεις, αξονικές, μαγνητικές, ψηφιακές αγγειογραφίες κτλ 

Οπως πολύ καλά περιγράφεις, η κρίση κρατάει για λίγα λεπτά με μουδιασματα, θολούρα στα ματια, να μην ξέρω να πω καλά καλά τ’ όνομα μου κ μετά μένει μια απίστευτη ημικρανία που κρατάει για ώρες!
Πέρυσι οι κρίσεις ήταν πιο συχνές, ήταν μια περίοδος που έπαιρνα για τρεις ολόκληρους μήνες αντιβίωση για φλεγμονή κ ισως να με είχε επηρεάσει όλο αυτό. Εχω επιλέξει να μην παιρνω φαρμακευτική αγωγή.Προσπαθουσαμε πολλά χρονια για να κάνουμε παιδί κ να σου πω την αλήθεια δεν ήθελα παιρνω φάρμακα. 
Πως το αντιμετωπίζω;;;Μόλις συνειδητοποιήσω ότι βλέπω αυτά τα περίεργα μαυρακια πίνω ένα χυμό πορτοκαλί κ παιρνω ένα ντεπόν 1000. Εννοειται ότι απομονώνομαι στο δωμάτιο μου χωρίς θορύβους κ φώτα. Όλο αυτό κανει τον κύκλο του κ σιγά σιγά περνάει!!!

Σορυ για το μεγάλο μήνυμα, απλά είσαι ο πρώτος άνθρωπος που περιγράφει με ακρίβεια όλο αυτό που μου συμβαίνει εδώ κ χρονια 

Απίστευτο κ ασύλληπτο μου φαίνεται !!!καρμικο να βρεθείτε σε αυτό το φορουμ !ευχομαι να μην σας βρει τίποτε αλλο!!κ ότι είναι ,να αντιμετωπίζεται!!!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλημερα στην αγαπημενη μου παρεα, τα ομορφα μου τα κοριτσια με τις ακομη πιο ομορφες κοιλιτσες!!!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα και να ξυπνησατε ομορφα! Εγω σημερα κοριτσια μου μπαινω στον 6! Καλα δεν τα μετραω; Απιστευτο μου φαινεται!!! Οπως καθε φορα που αλλαζει ο μηνας σε μενα, ετσι και σημερα ξυπνησα με μια υπεροχη αναγουλα! Χαχαχαχαχα! Ταυτοχρονα πειναω πολυ! Περιμενω λιγο να συνελθω να τσακισω το πρωινο μου!

@Eirini1988 ηρθε η μερα κοριτσακι μου!!! Με το καλο να δουμε στην οθονη εναν υπεροχο μπεμπαρο, γερο και δυνατο! Ολα θα πανε τελεια!

@demifilolκαλημερα μανουλα ομορφη με το μπατζανακι μας στην κοιλιτσα σου χιχιχιχι! Αχ κοριτσι μου, αγωνιστρια της ομαδας μας, χαιρομαι τοσο για σενα που αυριο ηρθε η β'επιπεδου σου! Φανταζομαι τί σημαινει αυτο το μαξιλαρακι για σενα και τον αντρουλη σου! Εχεις κανει τοσο αγωνα με την ξαπλα τοσο καιρο και αποδιδει δοξα τω Θεω!! Να ντυθεις, να βαφτεις να γινεις ακομη πιο κουκλα απ'οτι εισαι! Προσοχη μονο ε μην κολασεις τον αντρουλη! Τους εχουμε στη στερηση που τους εχουμε χαχαχα! Εμεις δεν ξερω ποσο θα μπουμε σε καραντινα και αν θα μας κανουν τεστ στο αεροδρομιο. Προς το παρον απο Γερμανια ειναι οκ λενε, αλλα θα ρωτησω την κουμπαρα μου με τον βαφτισιμιο που ερχονται σε 10 μερες απο Γαλλια να δω τί θα τους κανουν.

@Alkyoniκοριτσι μου διαβαζα το μνμ σου και συγκινηθηκα πολυ...Ποσο δυνατη εισαι που ενω ησουν απλα ενα παιδακι αντιμετωπισες κατι τετοιο τοσο γενναια! Με πιανει η ψυχη μου παντα να σκεφτομαι ενα παιδακι να περνα το οτιδηποτε, αλλα εσυ ησουν μια μικρη γενναια κουκλιτσα! Ευτυχως βρηκατς τί ειναι και βλεπω το χειριζεσαι πολυ καλα πλεον. Σιδερενια να εισαι απο δω και περα!

Just now, Sofaki_88 said:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια, στην όμορφη παρέα μας!! έχω καιρό να σας γράψω αλλά φυσικά μπαίνω κάθε μέρα και διαβάζω τα υπέροχα νεα σας! τι καλά που έχουμε θετικά νεα απο τις αμνιο και τις εξετάσεις σας! απο εδω και πέρα όλες τέλειες οι β' επιπέδου! @Alkyoni μου καλως ήρθες στην ομάδα μας, μην φοβάσαι δεν είσαι τελευταία, είμαι και εγω εδώ, 2-3 μέρες πριν βγει ο Νοεμβρης έχω ΠΗΤ! :D Μπήκες στο πιο "δυνατό" club του forum! Εγγύηση!!! @MumMaria πωπω σε νιώθω κορίτσι μου, πολύ δυσκολο! και μενα με πιάνουν δυνατές κρίσεις ημικρανίας και δεν βλέπω μπροστά μου! ευτυχώς το ανακάλυψες και σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση γιατί καλό ειναι να τα μοιραζόμαστε για να γνωρίζουμε και 2-3 πράγματα χωρίς να τρομοκρατούμαστε.

Κορίτσια εγω πάλι έχω κάνει αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα αν και πήρα μόνο 2 κιλά και λίγο ντρέπομαι.. φαίνεται αρκετά αν και δεν έχω μπει ακόμα στον 5ο και λεω σαν καρπουζάκι έγινα.. δεν την έχω νιώσει ούτε εγω ακόμα, πέρα απο τις μπουρμπουλήθρες και κανένα μικρο χτυπηματάκι. Αναγούλες, μεταλλική γεύση, εμετοί και καούρες δεν έχουν φύγει εντελώς ακόμα αλλά έχουν μειωθεί αρκετά!! Εγω κορίτσια έχω αύριο γιατρό μετά απο έναν όλοκληρο μηνα!! κόντεψα να σκάσω! επίσης και μενα δεν επιτρέπεται ο αντρούλης μου να μπει και μου έχει φάει τ'αυτια να κάνω κάτι γι'αυτο! αχ τι να τον κάνω; Κορωνόπαιδο ήθελε! :)

@Υβόννη & @Gogo1994 σας στέλνω τα φιλιά μου και στα αγοράκια σας!!! @Despoina Mar & @Φραουλίνο η ώρα η καλή κοριτσάκια μου, εύχομαι να το χαρείτε όσο δεν πάει, να χορέψετε και να γελάσετε με την ψυχή σας, παρέα με τα μωράκια σας! Να ζήσετε την πιο όμορφη στιγμή με τον αντρούλη σας και τους αγαπημένους σας!!! :)

Καλημερα Σοφακι μας! Τί κανεις, μας ελειψες! Ακουω κοιλιτσα οτι φαινεται! Σιγα μην ντραπεις, βαλε εκει οτι πιο κολλητο και τονισε κοιλιτσα χιχιχιχιχιχιχχι!!!!!!!! Εγω ειμαι ενα βημα πριν παρω μπλουζα με βελακι αν δειχνει την κοιλια και να λεει "ειμαι εγκυος καλε δειτε με καλε" χαχαχαχα! Κουραγιο κουκλιτσα μου με τις ημικρανιες. Ατιμες ορμονες! Καλη επιτυχια αυριο στο γιατρο και ευχομαι ο αντρουλης να ερθει καποια στιγμη μαζι...Κι εμενα μονο β'επιπεδου ηρθε και δεν αφηνουν σε κανεναν αλλο υπερηχο  (εχω αυριο τον υπερηχο του μηνα και ρωτησα και ειπαν δεν...)

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Sofaki_88 said:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια, στην όμορφη παρέα μας!! έχω καιρό να σας γράψω αλλά φυσικά μπαίνω κάθε μέρα και διαβάζω τα υπέροχα νεα σας! τι καλά που έχουμε θετικά νεα απο τις αμνιο και τις εξετάσεις σας! απο εδω και πέρα όλες τέλειες οι β' επιπέδου! @Alkyoni μου καλως ήρθες στην ομάδα μας, μην φοβάσαι δεν είσαι τελευταία, είμαι και εγω εδώ, 2-3 μέρες πριν βγει ο Νοεμβρης έχω ΠΗΤ! :D Μπήκες στο πιο "δυνατό" club του forum! Εγγύηση!!! @MumMaria πωπω σε νιώθω κορίτσι μου, πολύ δυσκολο! και μενα με πιάνουν δυνατές κρίσεις ημικρανίας και δεν βλέπω μπροστά μου! ευτυχώς το ανακάλυψες και σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση γιατί καλό ειναι να τα μοιραζόμαστε για να γνωρίζουμε και 2-3 πράγματα χωρίς να τρομοκρατούμαστε.

Κορίτσια εγω πάλι έχω κάνει αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα αν και πήρα μόνο 2 κιλά και λίγο ντρέπομαι.. φαίνεται αρκετά αν και δεν έχω μπει ακόμα στον 5ο και λεω σαν καρπουζάκι έγινα.. δεν την έχω νιώσει ούτε εγω ακόμα, πέρα απο τις μπουρμπουλήθρες και κανένα μικρο χτυπηματάκι. Αναγούλες, μεταλλική γεύση, εμετοί και καούρες δεν έχουν φύγει εντελώς ακόμα αλλά έχουν μειωθεί αρκετά!! Εγω κορίτσια έχω αύριο γιατρό μετά απο έναν όλοκληρο μηνα!! κόντεψα να σκάσω! επίσης και μενα δεν επιτρέπεται ο αντρούλης μου να μπει και μου έχει φάει τ'αυτια να κάνω κάτι γι'αυτο! αχ τι να τον κάνω; Κορωνόπαιδο ήθελε! :)

Σοφακι μου ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!! Όποτε εμείς είμαστε σχεδόν μαζί! Τι ωραία!!!

Να μην ντρέπεσαι καθόλου!!! Να είσαι περήφανη γιατί η δικη σου κοιλιτσα είναι η πιο όμορφη φωλίτσα για το μπεμπέ σου!!!

Οσο για τους άνδρες μας μάλλον πρέπει να τους φτιάξουμε μια ομάδα να τα λένε!!!

• Χαχα 1

DjQBp3.png

Κοριτσια μου γραφω με αφορμη την @Alkyoniμας και τον συζυγο που εχει μεινει με τις πρωινες ανυψωσεις του και σεξ γιοκ και αυτος! Πρεπει να φερουμε τους αντρες μας σε επαφη κοριτσια να δωσουν τιπ ο ενας στον αλλο για το πώς αντιμετωπιζουν την περιοδο αυτη της αγ@μιας χαχαχαχα!!!

Πολυ συγκινουμαι βρε κοριτσια (ελεος, και για την αποχη απο το σεξ βρηκα να συγκινηθω!) που βλεπω οτι ολες μας εχουμε τοσο καλη συζυγικη σχεση, οχι μονο αγαπη και στηριξη, αλλα και ερωτικη επιθυμια (παρα τις ντουμανες-βρακες μας, τους εμετους, το μαλλι κοτσιδι, τις φαρδιες μας φορμες και δεν ξερω πώς αλλιως κυκλοφορουμε σαν οπτασιες αυτο τον καιρο). Δεν ξερω, ισως επειδη μεγαλωσα μονο με τη μαμα μου, παντα με επιανε ενα αισθημα χαρας και ασφαλειας οταν εβλεπα τους γονεις της κολλητη μου, που μεχρι και σημερα ειναι ερωτευμενα πιτσουνακια! Παντα σκεφτομουν τι μεγαλη ευλογια ειναι οι γονεις να ειναι και ζευγαρι!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, demifilol said:

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια !!!!Ειμαι πολύ χαρούμενη Γτ αύριο είναι η β επιπέδου !!!εφτασε η μέρα ,,,θα ονειρεύομαι από σήμερα ,,,τι θα φορέσω ,πως θα βαφτω ,,τι θα κάνουμε μετά ,,,ξέρετε εγώ βγαίνω μόνο για ιατρικούς λόγους κ συνδυάζετε στο μυαλό μου ως βόλτα που Δ θέλω να τελειώσει!!!ευχομαι όλες να είμαστε καλα ,,,ηθικό ακμαιότατο !!

Αχ τι ωραία!!! Ήρθε αυτή η ώρα!!!Να φορέσεις το πιο όμορφο χαμόγελο σου κ να πας να καμαρώσεις το μπεμπέ σου!!!

Just now, demifilol said:

Απίστευτο κ ασύλληπτο μου φαίνεται !!!καρμικο να βρεθείτε σε αυτό το φορουμ !ευχομαι να μην σας βρει τίποτε αλλο!!κ ότι είναι ,να αντιμετωπίζεται!!!

Συγκλονιστικό!!! Μακάρι το υπόλοιπο διάστημα που έχουμε μπροστά μας να περάσει όσο πιο όμορφα γίνεται!

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου κ από μένα. Σήμερα κ αύριο έχουμε να περιμένουμε καλά νεακια Ε? Σήμερα η @Eirini1988I κ αύριο η @demifilolI κ αύριο @MumMaria. Εύχομαι τις καλύτερες εμπειρίες σε όλες να ας τα περιγράψετε εμάς που περιμένουμε ακόμα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Καλημέρα τσουπρες..

@Eirini1988 καλή επιτυχία κορίτσι μιλά θα είναι τέλεια κ θ μας γράφεις με ένα απέραντο χαμόγελο @demifilol ακριβώς τ ίδιο εύχομαι κνσε σένα κορίτσι μ τέλεια νέα και μετά ψώνια βουρ...(Τώρα π είπες γτ ομαδα)εγώ επειδή ίσα συγκεκριμένη επαφή κ μ έμεινε στ μυαλό αν θ μείνω στις 12 μέρες έκανα τεστ κ βγήκε θετικό.. Τ ήξερα δλδ 2 βδομάδες Πριν τ καθυστέρηση.. Κ επειδή πριν ήμουν στο φόρουμ γτ εξωμητριο π πέρασα άρχισα ν ψάχνω γ μανούλες κ είδα ότι είχαν όλους τς μήνες εκτός τ δικό μας..κ λέω ήρθε η ώρα να φτιάξω εγώ την ομάδα χαχα)

@MumMaria Μαράκι μ μπράβο για την αντιμετώπιση σ και μπράβο π κρατήθηκες κ δεν έγραψες από την αγωνία σ..εγω θα είχα σκάσει σίγουρα με τέτοια συμπτώματα.. το καλό είναι ότι ξέρεις τ είναι κ δεν θ χρειαστεί ν πάρεις κάτι.. εύχομαι να τ περνάς όσο πιο ανώδυνα γίνεται όπως κ εσύ κοπέλα μ @Alkyoni 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Alkyoni είπε:

Αχ τι ωραία!!! Ήρθε αυτή η ώρα!!!Να φορέσεις το πιο όμορφο χαμόγελο σου κ να πας να καμαρώσεις το μπεμπέ σου!!!

Συγκλονιστικό!!! Μακάρι το υπόλοιπο διάστημα που έχουμε μπροστά μας να περάσει όσο πιο όμορφα γίνεται!

Σε Ευχαριστω !!!κ σίγουρα έχουμε να ζήσουμε πολύ όμορφες στιγμές από εδώ κ περα !!

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα στην αγαπημενη μου παρεα, τα ομορφα μου τα κοριτσια με τις ακομη πιο ομορφες κοιλιτσες!!!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα και να ξυπνησατε ομορφα! Εγω σημερα κοριτσια μου μπαινω στον 6! Καλα δεν τα μετραω; Απιστευτο μου φαινεται!!! Οπως καθε φορα που αλλαζει ο μηνας σε μενα, ετσι και σημερα ξυπνησα με μια υπεροχη αναγουλα! Χαχαχαχαχα! Ταυτοχρονα πειναω πολυ! Περιμενω λιγο να συνελθω να τσακισω το πρωινο μου!

@Eirini1988 ηρθε η μερα κοριτσακι μου!!! Με το καλο να δουμε στην οθονη εναν υπεροχο μπεμπαρο, γερο και δυνατο! Ολα θα πανε τελεια!

@demifilolκαλημερα μανουλα ομορφη με το μπατζανακι μας στην κοιλιτσα σου χιχιχιχι! Αχ κοριτσι μου, αγωνιστρια της ομαδας μας, χαιρομαι τοσο για σενα που αυριο ηρθε η β'επιπεδου σου! Φανταζομαι τί σημαινει αυτο το μαξιλαρακι για σενα και τον αντρουλη σου! Εχεις κανει τοσο αγωνα με την ξαπλα τοσο καιρο και αποδιδει δοξα τω Θεω!! Να ντυθεις, να βαφτεις να γινεις ακομη πιο κουκλα απ'οτι εισαι! Προσοχη μονο ε μην κολασεις τον αντρουλη! Τους εχουμε στη στερηση που τους εχουμε χαχαχα! Εμεις δεν ξερω ποσο θα μπουμε σε καραντινα και αν θα μας κανουν τεστ στο αεροδρομιο. Προς το παρον απο Γερμανια ειναι οκ λενε, αλλα θα ρωτησω την κουμπαρα μου με τον βαφτισιμιο που ερχονται σε 10 μερες απο Γαλλια να δω τί θα τους κανουν.

@Alkyoniκοριτσι μου διαβαζα το μνμ σου και συγκινηθηκα πολυ...Ποσο δυνατη εισαι που ενω ησουν απλα ενα παιδακι αντιμετωπισες κατι τετοιο τοσο γενναια! Με πιανει η ψυχη μου παντα να σκεφτομαι ενα παιδακι να περνα το οτιδηποτε, αλλα εσυ ησουν μια μικρη γενναια κουκλιτσα! Ευτυχως βρηκατς τί ειναι και βλεπω το χειριζεσαι πολυ καλα πλεον. Σιδερενια να εισαι απο δω και περα!

Καλημερα Σοφακι μας! Τί κανεις, μας ελειψες! Ακουω κοιλιτσα οτι φαινεται! Σιγα μην ντραπεις, βαλε εκει οτι πιο κολλητο και τονισε κοιλιτσα χιχιχιχιχιχιχχι!!!!!!!! Εγω ειμαι ενα βημα πριν παρω μπλουζα με βελακι αν δειχνει την κοιλια και να λεει "ειμαι εγκυος καλε δειτε με καλε" χαχαχαχα! Κουραγιο κουκλιτσα μου με τις ημικρανιες. Ατιμες ορμονες! Καλη επιτυχια αυριο στο γιατρο και ευχομαι ο αντρουλης να ερθει καποια στιγμη μαζι...Κι εμενα μονο β'επιπεδου ηρθε και δεν αφηνουν σε κανεναν αλλο υπερηχο  (εχω αυριο τον υπερηχο του μηνα και ρωτησα και ειπαν δεν...)

Τι γ λυκιά είσαι (ΠΑΛΙΙ)!!!!εγω μπήκα νομίζω στον 6ο και είμαι πολυυυυ χαρούμενη !!!θα σας κάνουν σίγουρα τεστ κ ευχομαι να ξεμπερδεύετε εύκολα !!πλησιαζουν οι μέρες της ελλαδιτσας!!

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα τσουπρες..

@Eirini1988 καλή επιτυχία κορίτσι μιλά θα είναι τέλεια κ θ μας γράφεις με ένα απέραντο χαμόγελο @demifilol ακριβώς τ ίδιο εύχομαι κνσε σένα κορίτσι μ τέλεια νέα και μετά ψώνια βουρ...(Τώρα π είπες γτ ομαδα)εγώ επειδή ίσα συγκεκριμένη επαφή κ μ έμεινε στ μυαλό αν θ μείνω στις 12 μέρες έκανα τεστ κ βγήκε θετικό.. Τ ήξερα δλδ 2 βδομάδες Πριν τ καθυστέρηση.. Κ επειδή πριν ήμουν στο φόρουμ γτ εξωμητριο π πέρασα άρχισα ν ψάχνω γ μανούλες κ είδα ότι είχαν όλους τς μήνες εκτός τ δικό μας..κ λέω ήρθε η ώρα να φτιάξω εγώ την ομάδα χαχα)

@MumMaria Μαράκι μ μπράβο για την αντιμετώπιση σ και μπράβο π κρατήθηκες κ δεν έγραψες από την αγωνία σ..εγω θα είχα σκάσει σίγουρα με τέτοια συμπτώματα.. το καλό είναι ότι ξέρεις τ είναι κ δεν θ χρειαστεί ν πάρεις κάτι.. εύχομαι να τ περνάς όσο πιο ανώδυνα γίνεται όπως κ εσύ κοπέλα μ @Alkyoni 

Πολύ καλα εκανες !!να σου πω την αληθεια κ εγώ επειδή είχα ένστικτο ,,εκανα τεστ 6-7 μέρες πριν την περίοδο μου ,,,μπήκα στο φορουμ ,,αλλα Δ υπήρχε ομάδα ,,,κ έτσι μπήκα στου Οκτωβρίου !!δ είχα το θάρρος να κάνω δικη μου ,,χαχαχα πολύ χαιρομαι που βρεθήκαμε όλες μαζί !!!νομιζω όλες οι κοπέλες έχουν την καλύτερη διάθεση !!!σας Ευχαριστω κ πάλι !!

• Μου αρέσει 3

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Υβόννη said:

κοριτσι μου διαβαζα το μνμ σου και συγκινηθηκα πολυ...Ποσο δυνατη εισαι που ενω ησουν απλα ενα παιδακι αντιμετωπισες κατι τετοιο τοσο γενναια! Με πιανει η ψυχη μου παντα να σκεφτομαι ενα παιδακι να περνα το οτιδηποτε, αλλα εσυ ησουν μια μικρη γενναια κουκλιτσα! Ευτυχως βρηκατς τί ειναι και βλεπω το χειριζεσαι πολυ καλα πλεον. Σιδερενια να εισαι απο δω και περα!

Υβόννη μου η ζωή είναι ένα συνονθύλευμα στιγμών κ συναισθημάτων! Καλώς ή κακώς κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται περισσότερο. Υπάρχουν δυσκολίες που στην αρχή φαίνονται βουνό, με υπομονή όμως καταφερνεις να τις ξεπεράσεις, δίνοντας πάντα ο καθένας την προσωπική του μάχη. Νομιζω όλοι λίγο πολύ το έχουμε νιώσει αυτό έτσι δεν είναι;Εχω μάθει στη πορεία της ζωής μου να κάνω τον σταυρο μου κ να ευχαριστώ την Παναγία που είναι στο πλευρό μου! 

Το βάρυνα όμως κ δεν πρέπει! Έχουμε χαρές εδώ με τα κορίτσια μας που θα κάνουν την β επιπέδου!!Ω ρε μάνα μου κάτι ζουζουνοπροσωπάκια που θα δώσουν την μεγαλύτερη χαρά στη μαμά κ τον μπαμπά τους!!!

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Κοριτσια, σκεφτομαι και γελαω μονη μου τί θα ελεγαν οι αντρες μας αν ειχαν forum! Κλαιωωωωω! Εβαλα ετσι ενα παραδειγμα με καποιες απο εμας χαχαχα!

Just now, Υβόννη's husband said: Γεια σε ολους. Χτες χουφτωσα βυζι και με αφησε να χουφτωσω και λιγο κ@λο.

demifilol's husband and Gogo1994's husband like that.

MumMaria's husband quoted: Ελα ρε!

Despoina Mar's husband quoted: Ωραιος!

Alkyoni's husband quoted : Αντε και στα δικα μας παιδες.

• Χαχα 6

oz5Vp2.png

Just now, Sofaki_88 είπε:

@Υβόννη & @Gogo1994 σας στέλνω τα φιλιά μου και στα αγοράκια σας!!! @Despoina Mar & @Φραουλίνο η ώρα η καλή κοριτσάκια μου, εύχομαι να το χαρείτε όσο δεν πάει, να χορέψετε και να γελάσετε με την ψυχή σας, παρέα με τα μωράκια σας! Να ζήσετε την πιο όμορφη στιγμή με τον αντρούλη σας και τους αγαπημένους σας!!! :)

Καλημέρα Σοφάκι μου σιγά να μην ντραπουμε για τις κοιλουμπιτσες μας!μπορεί να μεγάλωσε απότομα κ να μείνει στάσιμη τώρα,μπορεί κ να μεγαλώσει κ από καρπουζακι να γίνει καρπουζαρα,τιμή σου κ καμάρι σου κοπέλα μου!!!!άντε να μην χάνεσαι,να στέλνεις που κ που τα νέα σου κ αύριο να έχεις έναν σούπερ ντουπερ υπέρηχο!!!!!:x

Just now, Alkyoni είπε:

Αχαχαχαχααχα!'σηκωμαρες' λέει!!!χαχα! Καταλαβαίνω αλλά πες του τώρα με χαμηλό πλακούντα δεν επιτρέπεται καλέ μου,τι να κάνουμε;;βάλτε φαντασία,θα βρείτε διάφορα να κανετε:P

Bio oil βάζω αλλα μια χαρά βρίσκω κ το δικό σου ρε συ.δεν νομίζω να μετράει το βάζεις όσο να ενυδατωνεσαι στην περιοχή λιγακι κ από κει κ πέρα μετράει η ελαστικότητα του δέρματος σου.

Just now, Alkyoni είπε:

Αλκυόνη μου αλήθεια τώρα;;;εγώ δεν ξέρω ούτε ένα άτομο που να έχει ακριβώς όλα αυτά τα συμπτώματα που έχω!!! λυπάμαι που το έχεις κι εσύ αλλά χαίρομαι γιατί βλέπω ότι τουλάχιστον βρηκες έναν κάποιον τρόπο να το αντιμετωπίζεις!τώρα στην εγκυμοσύνη έχεις;ο νευρολόγος μου είπε ότι συνήθως συμβαίνει το αντίθετο.οτι δηλαδή γυναίκες με ημικρανία ,στην εγκυμοσύνη ηρεμούν,κ τις ξαναπιάσει μετά.σε μένα έγινε βέβαια ανάποδα αλλά μακάρι τουλάχιστον να κρατήσει μέχρι να γεννήσω άντε κ να θηλάσω..

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου γραφω με αφορμη την @Alkyoniμας και τον συζυγο που εχει μεινει με τις πρωινες ανυψωσεις του και σεξ γιοκ και αυτος! Πρεπει να φερουμε τους αντρες μας σε επαφη κοριτσια να δωσουν τιπ ο ενας στον αλλο για το πώς αντιμετωπιζουν την περιοδο αυτη της αγ@μιας χαχαχαχα!!!

Πολυ συγκινουμαι βρε κοριτσια (ελεος, και για την αποχη απο το σεξ βρηκα να συγκινηθω!) που βλεπω οτι ολες μας εχουμε τοσο καλη συζυγικη σχεση, οχι μονο αγαπη και στηριξη, αλλα και ερωτικη επιθυμια (παρα τις ντουμανες-βρακες μας, τους εμετους, το μαλλι κοτσιδι, τις φαρδιες μας φορμες και δεν ξερω πώς αλλιως κυκλοφορουμε σαν οπτασιες αυτο τον καιρο). Δεν ξερω, ισως επειδη μεγαλωσα μονο με τη μαμα μου, παντα με επιανε ενα αισθημα χαρας και ασφαλειας οταν εβλεπα τους γονεις της κολλητη μου, που μεχρι και σημερα ειναι ερωτευμενα πιτσουνακια! Παντα σκεφτομουν τι μεγαλη ευλογια ειναι οι γονεις να ειναι και ζευγαρι!

Ήθελα να σε κοροϊδέψω για την συγκίνηση για το σεξακι αλλά πρώτον το έκανες μόνη σου κ με πρόλαβες κ δεύτερον έτσι όπως το συνεχίσετε το μνμ,με αποστομωσες οπότε καταλαβαίνω την συγκίνηση!!:Pείμαστε τυχερές που έχουμε δίπλα μας τους καλούς μας!μόνο αυτό χρειάζεται,να είναι δίπλα μας σε όλη την διαδρομή.

@MumMaria μου λείψατε βρε κορίτσακια,ευχαριστώ πολυ πολυ! Να ναι τέλεια η β επιπέδου σας κορίτσι μου!! κλαίω με την καρπουζάρα!!! χαχα!!! Ναι εννοείτε τιμή μας και καμάρι μας αλλά εγω κορίτσια ξεκίνησα στα 81 κιλά, είμαι γεματούλα..λεω θα σκέφτονται πωπω πόσο εφαγε αυτη!! χαχα! @Υβόννη μου τι καλά που ήταν μαζί σου, θα ήταν τέλεια η εμπειρία αυτη σίγουρα! ναι είναι πολύ δυσκολο και εγω στεναχωριέμαι που δεν μπορεί να έρθει..

καλά @Υβόννη πολύ γέλιο!! χαχα να τους κάνουμε απο έναν λογαριασμό μωρε να λενε τον πόνο τους! αχ βρε κορίτσια εμένα η γιατρός με αφήνει να έχουμε επαφές και εννοείτε εγω τρέμω κάθε φορα! ο καλός μου δεν λεει κάτι, ούτε με κυνηγάει και πολύ να πω την αλήθεια, αλλά μια φορα την εβδομάδα του κάνω το χατήρι γιατί έχω και εγω τρέλες ορέξεις απο τις ορμόνες αλλά και πάλι φοβάμαι λιγάκι..

• Χαχα 1

kEWVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...