Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, magda15 said:

Ευτυχώς που σου πέρασαν οι εμετοι και τωρα μπορείς να απολαυσεις την εγκυμοσυνη, κοπέλα μου! Είναι μεγάλο ζήτημα αυτό. Εγω ημουν απ τις τυχερες, δεν είχα ουτε υποψια αναγούλας και μόνο που το σκέφτομαι, φανταζομαι οτι θα'ταν δυσκολο. Τα καταφερες, τελείωσε! 

Εγω ειχα αγχος πιο πολυ αν τρωει το παιδι!  Ποσο πιο Ελληνιδα μανα; Χαχαχα! Οταν μου ειπε η γιατρος οτι το παιδι δεν τρωει οτι τρωω εγω αλλα απο τα θρεπτικα συστατικα που εχω, ηρεμησα χαχαχαχα!!! Μιλησαμε και με τα κοριτσια εδω στο φορουμ και καταλαβα οτι το μικρουλι μια χαρα τρωει οποτε εκανα υπομονη απλα. Γι'αυτο τα κιλα εμειναν προς το παρον λιγα. Αλλα ειλικρινα νομιζω οτι ειναι τοσο θαυμα αυτο που ζουμε- μεγαλωνει μεσα μας μια ζωουλα, που η αλλαγη στο σωμα ειναι ευλογια!!

Just now, Alkyoni said:

Δεν πειράζει!!! Εσυ απόλαυσε το κ ας νομίζουν οι άλλοι ότι θέλουν!!!Εγω κάθε μέρα ρωτάω τον άνδρα μου «φούσκωσε καθόλου;» Κ μου λέει « ε... λιγάκι»
Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν ξεχωρίζει ακόμα! Μόνο το τζιτζι έχει λίγο λίγο πρηστεί! 

Κ εμένα μου αρέσουν παρα πολύ τα νησιά του Ιονίου! Το σπίτι μας είναι ανοιχτό αν αποφασίσετε να έρθετε!!!

Αχ γλυκο μου κοριτσι ποσο με συγκινεις!!! Και το δικο μας εδω Γερμανια, αν και καλοκαιριατικο προτιμω τα ελληνικα μας νησακια!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, magda15 said:

Θα φουσκώσεις κοπελα μου συντομα και μεταααα δεν εχει γυρισμό χαχα! Να το χαρείς! Απλά με ζοριζει λίγο η μεγαλη κοιλια(λαχανιαζω εύκολα, ζοριζομαι σε καποιες κινήσεις αρκετα, στο σπιτι εχουμε σκαλες και εχω αρχισει να τις ανεβαινω πιο αργα κι απο χελωνα..) Σκεφτομαι τι θα γινει αργότερα που θα 'χω γινει αλλη τόση! 

Σίγουρα η μεγάλη κοιλιά δεν βοηθάει κ πολύ στις κινήσεις! Φαντάσου πως θα είμαστε όταν θα είμαστε σαν μπαλονια!!!Κ εμείς έχουμε σκάλες!!! Δράμα!!! Σε νιώθω!!!

Just now, Υβόννη said:

Αχ γλυκο μου κοριτσι ποσο με συγκινεις!!! Και το δικο μας εδω Γερμανια, αν και καλοκαιριατικο προτιμω τα ελληνικα μας νησακια!!!

Ξέρω πως είναι να ζεις στη Γερμανία!!! Ο άνδρας μου μεγάλωσε εκεί. Έχουμε πολλούς συγγενείς εκεί κ τους επισκεπτόμαστε που κ που. Μένουν στην Στουτγκαρδη. Σαν την Ελλάδα μας πουθενά στον κόσμο!!!

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Just now, magda15 said:

Ευτυχώς που σου πέρασαν οι εμετοι και τωρα μπορείς να απολαυσεις την εγκυμοσυνη, κοπέλα μου! Είναι μεγάλο ζήτημα αυτό. Εγω ημουν απ τις τυχερες, δεν είχα ουτε υποψια αναγούλας και μόνο που το σκέφτομαι, φανταζομαι οτι θα'ταν δυσκολο. Τα καταφερες, τελείωσε! 

Θα φουσκώσεις κοπελα μου συντομα και μεταααα δεν εχει γυρισμό χαχα! Να το χαρείς! Απλά με ζοριζει λίγο η μεγαλη κοιλια(λαχανιαζω εύκολα, ζοριζομαι σε καποιες κινήσεις αρκετα, στο σπιτι εχουμε σκαλες και εχω αρχισει να τις ανεβαινω πιο αργα κι απο χελωνα..) Σκεφτομαι τι θα γινει αργότερα που θα 'χω γινει αλλη τόση! 

Επίσης, ρε κορίτσια το τελευταίο διάστημα μου' χει γινει έμμονη ιδεα η διαδικασία του τοκετού! Φοβάμαι, τρέμω, σκιαζομαι!Κανω και το λάθος να ρωτάω γυναίκες που εχουν γεννησει για την εμπειρια τους και η αλήθεια ειναι ότι ολο καφριλες ακούω ως προς τη διαδικασία, σε σημείο που είπα οτι δεν ξαναρωτάω, παμε και βλεπουμε!Ειναι λιγο νωρίς ισως για να αγχώνομαι τοσο με αυτό, αλλά τι να κανω ολο το σκέφτομαι! 

Μαγδακι μου ομορφο, εκεινη την ωρα η φυση θα κανει τη δουλεια της. Θα δρας με το ενστικτο οποτε μην ανησυχεις απο τωρα. Θα εισαι σε ενα αλλο μουντ εκεινη την ωρα. Οσο για τις ερωτησεις! Ολα ειναι τοσο σχετικα στη ζωη! Δεν εχουμε ουτε το ιδιο σωμα, ουτε την ιδια αντοχη, ουτε ολοι οι τοκετοι ειναι ιδιοι. Μη ρωτας τιποτα εγω θα ελεγα, γιατι απλα θα φοβασαι χωρις λογο. Μολις σου δωσουν την κορουλα σου αγκαλιτσα, θα τα ξεχασεις ολα οπως ολες μας!

Just now, Alkyoni said:

Σίγουρα η μεγάλη κοιλιά δεν βοηθάει κ πολύ στις κινήσεις! Φαντάσου πως θα είμαστε όταν θα είμαστε σαν μπαλονια!!!Κ εμείς έχουμε σκάλες!!! Δράμα!!! Σε νιώθω!!!

Ξέρω πως είναι να ζεις στη Γερμανία!!! Ο άνδρας μου μεγάλωσε εκεί. Έχουμε πολλούς συγγενείς εκεί κ τους επισκεπτόμαστε που κ που. Μένουν στην Στουτγκαρδη. Σαν την Ελλάδα μας πουθενά στον κόσμο!!!

Ε οχι!!! Στουτγκαρδη μενουμε!!!!!!! Αν ερθετε θα μου πεις να παμε για καφε και ελπιζω με τα μωρακια μας!!!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη said:

Ε οχι!!! Στουτγκαρδη μενουμε!!!!!!! Αν ερθετε θα μου πεις να παμε για καφε και ελπιζω με τα μωρακια μας!!!!!!

Σοβαρά; Το σόι μένει Feuerbach!!!Ειναι μια περιοχή εκεί! Φαντάζεσαι να σμίξουμε εκεί; Πλάκα θα έχει 

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni said:

Σοβαρά; Το σόι μένει Feuerbach!!!Ειναι μια περιοχή εκεί! Φαντάζεσαι να σμίξουμε εκεί; Πλάκα θα έχει 

ναι ξερω που ειναι!!! Εμεις στο κεντρο σχετικα! Ε δεν μπορει θα το φερετε το μωρακι να δει το σοι καποια στιγμη! Θα παμε για μπυρες και λουκανικα χιχιχιχιχ!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! 
Νωρίς νωρίς μπήκα σήμερα :-P.... Η διάθεση μου είναι λιγάκι περίεργη όποτε βγήκα μια βολτίτσα παραλία και πήγα με μερικές φίλες για καφεδάκι να μου ανεβεί η διάθεση με έπιασε και η μπόρα και όλα καλά..  Έχω τη β επιπέδου αύριο Και έχω τρομερό άγχος. Λίγο ότι ο μικρός είναι τρομερά ήσυχος τελευταία και σπάνια τον νιώθω, λίγο οι κράμπες που έκαναν εμφάνιση και η κοιλιά μου που δεν λέει να φουσκώσει.... Καμμια σχέση με την αυχενική που ήμουν απόλυτα ήρεμη και σίγουρη. Νομίζω πως μέχρι τις 5 που θα πάω θα με φάει η αγωνία. Ελπίζω τουλάχιστον να μπορέσει ο άντρας μου να μπει μαζί μου μέσα. Μέχρι στιγμής δεν με ενημέρωσαν για το αντίθετο όποτε ελπίζω  να το ζήσουμε μαζί αυτή τη φορά..

Καλο βράδυ σε όλες... Στείλτε μου τη θετική σας ενεργεια!!!

• Μου αρέσει 6

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!! 
Νωρίς νωρίς μπήκα σήμερα :-P.... Η διάθεση μου είναι λιγάκι περίεργη όποτε βγήκα μια βολτίτσα παραλία και πήγα με μερικές φίλες για καφεδάκι να μου ανεβεί η διάθεση με έπιασε και η μπόρα και όλα καλά..  Έχω τη β επιπέδου αύριο Και έχω τρομερό άγχος. Λίγο ότι ο μικρός είναι τρομερά ήσυχος τελευταία και σπάνια τον νιώθω, λίγο οι κράμπες που έκαναν εμφάνιση και η κοιλιά μου που δεν λέει να φουσκώσει.... Καμμια σχέση με την αυχενική που ήμουν απόλυτα ήρεμη και σίγουρη. Νομίζω πως μέχρι τις 5 που θα πάω θα με φάει η αγωνία. Ελπίζω τουλάχιστον να μπορέσει ο άντρας μου να μπει μαζί μου μέσα. Μέχρι στιγμής δεν με ενημέρωσαν για το αντίθετο όποτε ελπίζω  να το ζήσουμε μαζί αυτή τη φορά..

Κοριτσάκι μου να δεις που η διάθεση μας είναι έτσι από την αγωνία κ εγώ έτσι κατάλαβα. Αλλά αύριο θα σου φύγει εσένα κ φυσικά θα έχεις όλη μας τη θετική ενέργεια. Κάνε πραγματάκια μέχρι τις 5 να μη σκέφτεσαι 

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Γεια σας κορίτσια!!! 

Εύχομαι όλα καλά να πάνε όλες οι ευχές κ οι θετικές σκέψεις μαζί σου..μην ανχωνεσαι θα πάτε θα δείτε το μωράκι σας κ όλα θα είναι καλά!!όμορφα νέα κ αποτελέσματα!!!

• Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

2 ώρες πρίν, Alkyoni είπε:

Καλησπέρα στην καλύτερα ομάδα του Φορουμ!!!! Κορίτσια μου πρέπει να σας πω ότι είσαστε η δικη μου ψυχοθεραπεία!!Διαβαζοντας τα μηνύματα σας κάνω εικόνα τις όμορφες στιγμές των διακοπων, την περίοδο των Χριστουγέννων κ πραγματικά ηρεμώ!!!Σας ευχαριστώ παρα μα παρα πολύ γι’αυτο!!!

Πηγαμε στο γιατρό, παραμένει αδιευκρίνιστο το γεγονός ότι εμφανίζονται κοκκινίλες στην κοιλιά μου κατά την διάρκεια της ημέρας. Ισως κνιδωση, ισως κάποια τροφική αλλεργία... τι να πω... Θα το παρακολουθούμε κ βλέπουμε!

Περιττο να σας πω ότι άρχισα ήδη να μετράω τις μέρες για το επόμενο ραντεβού!!! Πως θα περάσουν 3 εβδομάδες οέο!!!! Όσο για την β επιπέδου θέλουμε ακόμα σχέδον 5 εβδομάδες!!!

Μακαρι να ξεκινήσω να την νιώθω σύντομα, να μου λέει «μάνα μην ανησυχείς, εδώ είμαι»... 

Διακοπές δεν προβλέπονται φέτος... είμαστε σε αναστολή λόγω Κορωναίου κ το ταμείο είναι μείον. Ευτυχώς μένουμε σε νησί όποτε θεωρώ ότι θα κάνουμε έστω μια δυο μικρές αποδράσεις!

Κοπέλα μου αφού είσαι σε νησί,είναι σαν να κάνεις κάθε μέρα διακοπές,μπορείτε να οργανώσετε καμία ημερήσια εκδρομουλα,πικνικ κτλ.θα βρεις κάτι ,δεν σε φοβάμαι..

Μήπως βρε συ οι κοκκινίλες στην κοιλίτσα είναι επειδή μεγαλώνει;δοκίμασες να βάλεις ενυδατικη εκεί;λαδακι καλύτερα;μπορεί κ να ανακουφιστείς..

Σε λίγο καιρό θα αρχίσεις να το ακούς το μπεμπέ σου κ θα είσαι πιο χαλαρή,θα ανυπομονείς πάλι να το δεις αλλά με μια κλωτσιά του κάπως θα ηρεμεις:x

πρίν από 51 λεπτά , Alkyoni είπε:

Νομιζω πρέπει να είμαι η τελευταία στη σειρά!!! Είμαι τυχερή που θα έχω όλες εσάς που θα προηγειστε για να μου δίνετε τα φώτα σας!!!

Ξεχασα να σας πω ότι ο γιατρός μας είπε ότι ο πλακούντας είναι ακόμα χαμηλά όποτε απαγορεύονται ακόμα οι επαφές! Ο άνδρας μου ήθελε να κλάψει εκείνη τη στιγμή! 

Να μην στεναχωριέσαι για αυτό,θα ανέβει σίγουρα,στο λέω εγώ που ήταν στον πάτο ο δικός μου

Όσο για τον αντρουλη,εμείς έχουμε θυμηθεί τα λυκειακα μας χρόνια..τα θυμάσαι τα 'φασωματα' ;;;; Αχααχαχααχαχα

πρίν από 48 λεπτά , Papakι είπε:

Κορίτσια μου εγώ συνεχίζω να ειμαι κακοκεφη και αυτό λόγω του στομαχιού που κάπως με ενοχλεί από το πρωί..πιστεύω ότι κρυωσα χτες στον ύπνο μου που άλλαξε ο καιρός και είχε ψυχρουλα!!!Τώρα είμαι με ζακέτα κ μια ελαφριά κουβερτουλα κι ας σκάσω!!!

Παπάκι μου μέρα είναι κ θα περάσει..από αύριο θα νιώθεις καλύτερα,θα το δεις..είχες σήμερα κ αυτό με το βάρος χαμηλά κ ίσως σε επηρεασε στην όλη σου ψυχολογία κοπέλα μου..αύριο μια νέα μέρα!!!

πρίν από 41 λεπτά , Despoina Mar είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!! @Υβόννη τι συγκινητικό με τα ρουχαλάκια..κ εμένα όσα μ πήρανε γτ καλό τ έχω βάλει στη συρταριερα ήδη ανάλογα με τους μήνες π γράφει...χαχα τρελή

@ΕΥΑ!τι όμορφα νέα χαλάρωσε τώρα όλα καλά!!! 

@Alkyoni όμορφα και καλά νέα και τα δικά σ..ολα να κυλήσουν έτσι.. Κ μένα ήταν χαμηλά κ σ 1 μήνα είχε ανέβει.. 

@Φραουλίνο ακριβώς τ ίδια μ αυτό τ βάρος τ έχω κ εγώ.. Κ τ κρεβάτι όταν αλλάζω μεριά τ νιώθω και σαν πόνο κατιιι

Το νυφικό δεν με χωρούσε και σμρ στη πρόβα αυτο σας λέω μόνο χαχα..κ έχω πάρει 1.5 κιλό μόνο έξτρα.. πετάξατε κοιλουμπινι εσεις;;;

Μάλλον είναι κ η κατακράτηση Δεσποινάκι μου,κ από την ζέστη επιδεινώνεται κ η κατάσταση!!!

Εγώ πέταξα κανονικά κοιλουμπινι,στις βόλτες με καταλαβαίνουν όλοι πλεον για έγκυο!!:xκι εγώ καμαριιιι

πρίν από 21 λεπτά , Despoina Mar είπε:

Χαχα και εγώ τ ίδια.. Και το νυφικό εσώρουχο είναι βρακαρα με δαντέλα χαχα

Μου αρέσεις!!!!βρακαρα μεν αλλά η δαντέλα δαντέλα!αμ τι;;;!!

Just now, magda15 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Έχω να γράψω πολύ  πολύ καιρό, αλλα μπαίνω που και που και σας παρακολουθώ. Όλα καλά απ'οτι βλέπω! 

Θυμάστε που σας έλεγα οτι ειχα κοιλουμπα απο 2 μηνων; Ε, δεν ηταν κατακράτηση τελικά, ακόμα το ίδιο θεμα εχω, η κοιλίτσα φαίνεται 2 μηνών παραπάνω απ' αυτο που είμαι! Με κανουν για 6 μηνών!! 

Ακόμα δεν την εχω ακούσει την μικρή, αλλα μου ειπε ο γιατρος να περιμενω λιγάκι ακομα μιας που ο προσθιος πλακούντας λειτουργεί σαν μαξιλαράκι κραδασμων.

Κάποια ειπε παραπάνω οτι ο γιατρός της απαγορευσε τις επαφές λογω πλακουντα, το ιδιο ακριβως είχα κι εγω και μεσα σ 'ενα μηνα, εστρωσε!Υπομονή! 

(τι 1,5 κιλο λέτε καλε.. Εγω εχω παρει 5 :rolleyes: ευτυχως σχεδον ολα στην κοιλια!) 

Κι εγώ πρόσθιο πλακούντα Μάγδα μου ,κάνε υπομονή κ θα την ακούσεις στα κοντά πιστεύω!!:x

Κι εγώ δεν πήρα ιδιαίτερα αλλά σκέψου ότι πρώτο τρίμηνο έχασα λόγω αναγουλας κ εμετων..τώρα το κόβω να ανεβαίνει ραγδαία η ζυγαριά αφού τρώω συνέχεια ρε συ..δεν βαριέσαι,θα τα χασουμε μετά που θα τρέχουμε με τα ζουζούνια μας!!

Just now, magda15 είπε:

Επίσης, ρε κορίτσια το τελευταίο διάστημα μου' χει γινει έμμονη ιδεα η διαδικασία του τοκετού! Φοβάμαι, τρέμω, σκιαζομαι!Κανω και το λάθος να ρωτάω γυναίκες που εχουν γεννησει για την εμπειρια τους και η αλήθεια ειναι ότι ολο καφριλες ακούω ως προς τη διαδικασία, σε σημείο που είπα οτι δεν ξαναρωτάω, παμε και βλεπουμε!Ειναι λιγο νωρίς ισως για να αγχώνομαι τοσο με αυτό, αλλά τι να κανω ολο το σκέφτομαι! 

Αχ ρε γαμ*το βλέπω ότι έχουν περάσει ώρες που στέλνετε αλλά συνεχίζω κ απαντάω κορίτσια μου,αν κ ετεροχρονισμένα,χααχαχααχαχα!

Εγώ Μάγδα μου είχα μια απίστευτη εμπειρία τοκετού.μακαρι να είναι έτσι κ αυτήν την φορά.12 ώρες  ήταν μεν,αλλά πραγματικά όταν τον κράτησα στα χέρια μου,είπα αύριο το ξανακανω!ανεπανάληπτη στιγμή,την φερνω στο μυαλό μου κ δακρύζω από την συγκίνηση.κ τώρα που στα λέω.αν θες λεπτομέρειες πάντως ,να σου αναπτέρωσω το ηθικό πες μου..να ξέρεις όμως ,για να μην ακούς κ επηρεάζεσαι,κάθε εμπειρία είναι διαφορετική όπως κ κάθε άτομο αντιλαμβάνεται το ίδιο ακριβώς πράγμα διαφορετικά,οπότε δύσκολα να βγάλεις συμπέρασμα.εγω πάντως ανυπομονώ να έρθει ξανά αυτή η στιγμή..σκέψου..:x

• Μου αρέσει 3

Γεια σας κορίτσια!!! 

Κοπέλα μου αχ ναι έχεις αύριο την β επιπέδου!είναι η μέρα σου!!!!!!!!ρε συ προσπάθησε να χαρείς την στιγμή κ μην συννεφιαζεις το μυαλουδακι σου!τα αγοράκια είναι κ πιο ήσυχα ούτως ή άλλως..κ η @Υβόννη δεν έλεγε τις προάλλες ότι δεν τον ακούει πολύ,τον είδαν κ ησυχουλη στην β επιπέδου κ μετά την επόμενη μέρα εδωσε ρέστα ο μπόμπιρας;;!! Όλα καλά θα είναι,θα το δεις.. εννοείται σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια κ θα το δεις αύριο θα έχεις μια υπέροχη φωτό του γιου σου το βράδυ να χαζεύεις πριν κοιμηθείς..:x

Κορίτσια μου είδα πάλι έγραψα μια σελίδα μόνη μου αλλά θα συνεχίσω λίγο ακόμα πριν κοιμηθώ..

Άργησα να σας διαβάσω κ μπήκα τώρα βραδιατικο μιας κ μου έκανε έκπληξη η κολλητή -νονα του Βασίλη κ τα λέγαμε μέχρι τώρα.την φιλοξενούμε κ αύριο πρωί πρωί γυρνάει πίσω Καβάλα για να πάει κ στο επισκεπτήριο του καλού της στο νοσοκομείο.

Αυτό που ήθελα να μοιραστω μαζί σας,πιο πολύ θα το πω για να μην συμβεί σε κάποια άλλη κοπέλα κ τρομάξει ή αν τυχόν κάποια κοπέλα διαβάσει στο μέλλον το φόρουμ να βρει απαντήσεις μιας κι εγώ έψαχνα κ δεν έβρισκα...

Πριν κάνα μήνα λοιπόν ξεκινάω κ βλέπω μαύρα στίγματα κ σαν φωτοβολιδακια από το δεξί μάτι για αρχή κ αργότερα κ από το αριστερό.στην αρχή υποψιάστηκαν έλλειψη σιδήρου ή υπόταση ή υπογλυκαιμία.μευα τις 2-3 φορες που το έπαθα όμως κ ενώ με κρατούσε σίγουρα μισή ώρα,κατάλαβα ότι δεν ένιωθα την κλασική ζαλάδα.το είπα στον γιατρό μου κ μου είπε μήπως να απευθυνθώ σε οφθαλμίατρο να τσεκαρει τον βυθό του ματιού.παραλληλα.συνεχιζεται αυτό που παθαίνω κ καταλαβαίνω ότι πολύ συχνά έχω κ έντονους πονοκεφάλους,που παρακολουθώντας τους ,αντιλαμβάνομαι ότι πάντα ακολουθούν αυτό το επεισόδιο με τα μαύρα στίγματα.τις δύο τελευταίες φορές που το έπαθα την προηγούμενη βδομάδα,μουδιάζουν τα δάχτυλα του δεξιού χεριού μου,μετά το δεξί σημείο από το στόμα κ η δεξιά πλευρά από την μύτη.κ καταλαβαίνω ότι ενώ μου μιλούσε ο άντρας μου κ καταλάβαινα ,πήγαινα να απαντήσω κ δεν ήξερα πως λέγονται απλές λέξεις όπως 'σκυλος' 'φαγητο' κτλ. Εννοείται ότι χ*στηκα πάνω μου.λεω μάλλον αυτό είναι που λέμε έπαθα εγκεφαλικό.μετα από τα μαύρα στιγματα κ το μουδιασμα στην δεξιά πλευρά,πάντα ακολουθούσε κάνα δυο ώρες έντονος πονοκέφαλος.παιρνω τον γυναικολόγο,μου συστήνει άμεσα νευρολόγο,πήγα σήμερα απόγευμα για να μην σας τα πολυλογω κ μου έκανε ξεκάθαρη διάγνωση 'ημικρανια με αυρα'.

Λόγω ορμονών από την εγκυμοσύνη (αχ αυτή η μπέμπα,θα με ξεκανει) κάνω συχνά ημικρανίες και πριν από αυτές έχω την λεγόμενη αύρα(δηλαδή όλα την παραπάνω συμπτωματολογία που περιέγραψαν).ευτυχώς δεν είναι κάτι επικίνδυνο ούτε για το μωρό ούτε για μένα,απλά μου είπε ο νευρολόγος ότι μέχρι να γεννήσω θα πρέπει να το υπομένω κ μετά ελπίζουμε να εξαλειφθεί σιγά σιγά όσο θα επανέρχονται οι ορμόνες στα φυσιολογικά τους.αν όχι,υπάρχει φαρμακευτική αγωγή που όμως αυτήν την στιγμή δεν είναι συμβατή με την εγκυμοσύνη.αυταααααα....

Σας τα λέω αναλυτικά σε περίπτωση που κάποια κοπέλα έχει κατι ανάλογο να μην φοβηθεί κ πάει ο νους της στο κακό.δεν ήθελα να το μοιραστώ νωρίτερα γιατί σκεφτόμουν πως μέχρι να μάθω τι ακριβώς έχω,θα μπορούσα να αγχωσω μια άλλη εγκυουλα που ίσως έχει απλούς πονοκεφάλους κ δεν θα το ήθελα.παντως η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα πολυ κ επειδή έψαχνα στο φόρουμ κ δεν βρήκα κάτι ανάλογο,το μυαλό μου έκανε περίεργα σενάρια.ευτυχως έχω αυτές τις βρωμο-ημικρανιες ,όχι ότι είναι ευχάριστο,αλλά είναι βασικό να ξέρεις τι σου συμβαίνει.ετσι μπορείς να το χειριστείς καλύτερα.

Σας φιλώ,πάω να την πέσω γιατί έφτασε μιάμιση η ώρα...τι ζόμπι είμαι θεέ μου!!!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Just now, Eirini1988 said:

Γεια σας κορίτσια!!! 

Ειρηνακι μου καλο, πολυ ομορφη η βολτα σου με τις φιλεναδιτσες! Εχετε βροχη εκει βλεπω, εδω παλι εβγαλε ηλιο και να δειτε τους Γερμαναραδες στο παρκο να κανουν ηλιοθεραπεια χαχαχα!

Ειρηνακι μου, σου στελων ολη μου τη θετικη ενεργεια!!! Να πανε ολα υπεροχα αυριο, που ειμαι σιγουρη! Ολες εχουμε-ειχαμε αγωνια αλλα θα δεις ενα τελειο αντρακι αυριο και θα σου φυγει ολο το αγχος. Μη μου ανησυχεις για το οτι "ειναι ησυχος". Εμενα ο μικρουλης το ιδιο και ξεκινησε πλεον για τα καλα. Πιο πριν ενα γουργουρισμα ενιωθα και αν. Στη φαση που ειμαστε, μια βδομαδα ακομη και 2-3 μερες παραπανω κανουν μεγαλη διαφορα.

Οσο για την κοιλια, ειναι πολυ νωρις ακομη! Κι εγω που λεω εκανα κοιλια και χαιρομαι μονη μου, ειναι επειδη ξερω το σωμα μου. Μη φανταστεις οτι εχω καμια κοιλαρα. Αν θελω την κρυβω δηλαδη, ασχετα που οτι πιο κολλητο εχω το φοραω χαχαχα! Πρωτη εγκυμοσυνη αργει να ξεπεταχτει! Μου το ειπε και η μαια για τα ρουχα εγκυμοσυνης. Συν οτι παιζει ρολο το σωμα της καθε γυναικας. Εγω και στην περιοδο πρηζομουν παντα. Πολυ καλη μου φιλη στον ενατο μηνα ειχε μια μικρη κοιλιτσα και μια χαρα κοριτσαρο εκανε! Βρε σε λιγο καιρο σαν μπαλονακια θα ειμαστε ολες χιχιχιχι! Καμια δεν τη γλιτωνει!!

Just now, MumMaria said:

Κοπέλα μου αχ ναι έχεις αύριο την β επιπέδου!είναι η μέρα σου!!!!!!!!ρε συ προσπάθησε να χαρείς την στιγμή κ μην συννεφιαζεις το μυαλουδακι σου!τα αγοράκια είναι κ πιο ήσυχα ούτως ή άλλως..κ η @Υβόννη δεν έλεγε τις προάλλες ότι δεν τον ακούει πολύ,τον είδαν κ ησυχουλη στην β επιπέδου κ μετά την επόμενη μέρα εδωσε ρέστα ο μπόμπιρας;;!! Όλα καλά θα είναι,θα το δεις.. εννοείται σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια κ θα το δεις αύριο θα έχεις μια υπέροχη φωτό του γιου σου το βράδυ να χαζεύεις πριν κοιμηθείς..:x

Μαρακι μου το ιδιο γραψαμε! Λεγαμε με τον αντρα μου και γελουσαμε, να δεις επιτηδες μας εβαλαν νωρις την β'επιπεδου  για να ειναι ηρεμο το παιδι! Χαχαχαχα!

Just now, MumMaria said:

Κορίτσια μου είδα πάλι έγραψα μια σελίδα μόνη μου αλλά θα συνεχίσω λίγο ακόμα πριν κοιμηθώ..

Άργησα να σας διαβάσω κ μπήκα τώρα βραδιατικο μιας κ μου έκανε έκπληξη η κολλητή -νονα του Βασίλη κ τα λέγαμε μέχρι τώρα.την φιλοξενούμε κ αύριο πρωί πρωί γυρνάει πίσω Καβάλα για να πάει κ στο επισκεπτήριο του καλού της στο νοσοκομείο.

Αυτό που ήθελα να μοιραστω μαζί σας,πιο πολύ θα το πω για να μην συμβεί σε κάποια άλλη κοπέλα κ τρομάξει ή αν τυχόν κάποια κοπέλα διαβάσει στο μέλλον το φόρουμ να βρει απαντήσεις μιας κι εγώ έψαχνα κ δεν έβρισκα...

Πριν κάνα μήνα λοιπόν ξεκινάω κ βλέπω μαύρα στίγματα κ σαν φωτοβολιδακια από το δεξί μάτι για αρχή κ αργότερα κ από το αριστερό.στην αρχή υποψιάστηκαν έλλειψη σιδήρου ή υπόταση ή υπογλυκαιμία.μευα τις 2-3 φορες που το έπαθα όμως κ ενώ με κρατούσε σίγουρα μισή ώρα,κατάλαβα ότι δεν ένιωθα την κλασική ζαλάδα.το είπα στον γιατρό μου κ μου είπε μήπως να απευθυνθώ σε οφθαλμίατρο να τσεκαρει τον βυθό του ματιού.παραλληλα.συνεχιζεται αυτό που παθαίνω κ καταλαβαίνω ότι πολύ συχνά έχω κ έντονους πονοκεφάλους,που παρακολουθώντας τους ,αντιλαμβάνομαι ότι πάντα ακολουθούν αυτό το επεισόδιο με τα μαύρα στίγματα.τις δύο τελευταίες φορές που το έπαθα την προηγούμενη βδομάδα,μουδιάζουν τα δάχτυλα του δεξιού χεριού μου,μετά το δεξί σημείο από το στόμα κ η δεξιά πλευρά από την μύτη.κ καταλαβαίνω ότι ενώ μου μιλούσε ο άντρας μου κ καταλάβαινα ,πήγαινα να απαντήσω κ δεν ήξερα πως λέγονται απλές λέξεις όπως 'σκυλος' 'φαγητο' κτλ. Εννοείται ότι χ*στηκα πάνω μου.λεω μάλλον αυτό είναι που λέμε έπαθα εγκεφαλικό.μετα από τα μαύρα στιγματα κ το μουδιασμα στην δεξιά πλευρά,πάντα ακολουθούσε κάνα δυο ώρες έντονος πονοκέφαλος.παιρνω τον γυναικολόγο,μου συστήνει άμεσα νευρολόγο,πήγα σήμερα απόγευμα για να μην σας τα πολυλογω κ μου έκανε ξεκάθαρη διάγνωση 'ημικρανια με αυρα'.

Λόγω ορμονών από την εγκυμοσύνη (αχ αυτή η μπέμπα,θα με ξεκανει) κάνω συχνά ημικρανίες και πριν από αυτές έχω την λεγόμενη αύρα(δηλαδή όλα την παραπάνω συμπτωματολογία που περιέγραψαν).ευτυχώς δεν είναι κάτι επικίνδυνο ούτε για το μωρό ούτε για μένα,απλά μου είπε ο νευρολόγος ότι μέχρι να γεννήσω θα πρέπει να το υπομένω κ μετά ελπίζουμε να εξαλειφθεί σιγά σιγά όσο θα επανέρχονται οι ορμόνες στα φυσιολογικά τους.αν όχι,υπάρχει φαρμακευτική αγωγή που όμως αυτήν την στιγμή δεν είναι συμβατή με την εγκυμοσύνη.αυταααααα....

Σας τα λέω αναλυτικά σε περίπτωση που κάποια κοπέλα έχει κατι ανάλογο να μην φοβηθεί κ πάει ο νους της στο κακό.δεν ήθελα να το μοιραστώ νωρίτερα γιατί σκεφτόμουν πως μέχρι να μάθω τι ακριβώς έχω,θα μπορούσα να αγχωσω μια άλλη εγκυουλα που ίσως έχει απλούς πονοκεφάλους κ δεν θα το ήθελα.παντως η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα πολυ κ επειδή έψαχνα στο φόρουμ κ δεν βρήκα κάτι ανάλογο,το μυαλό μου έκανε περίεργα σενάρια.ευτυχως έχω αυτές τις βρωμο-ημικρανιες ,όχι ότι είναι ευχάριστο,αλλά είναι βασικό να ξέρεις τι σου συμβαίνει.ετσι μπορείς να το χειριστείς καλύτερα.

Μαρακι μου, τί περασες...Δοξα τω Θεω ειναι ολα καλα κοριτσακι μου και ποσο με συγκινεις που σκεφτηκες μγ μας αγχωσεις και περασες την αγψνια μοναχουλα σου (χωρις εμας εννοω χιχιχιχ)! Αυρα ε; Εμ αερικο θα ειναι η νυφη μου!!! Περαστικα σου κοριτσαρα μου και να χαρεις την κολλητη σου! Α ρε Βασιλακη ουτε σε πηρε ειδηση η μανα 9 μηνες! Τσαουσα μικρη την εχεις ξεκανει την μανουλα! Χαλαλι της της πριγκιπισσας σας!!!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Μαρια μου αρχικά πραγματικά μπράβο για την υπομονή σου αλλά το αξίζει το κορίτσι σου το όμορφο. Κ δεύτερον μπράβο για τη σκέψη σου να μην αγχωσεις εμάς αλλά όχι εδώ τα λέμε όλα. Ουυυ δε βλέπεις ποσο γκρινιάζουμε για όλα κ τα ίδια μάλιστα κάθε μέρα. Εσύ πέρασες κάτι που αν δεν το ξέρεις ακούγεται κ τρομακτικό λίγο. 

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Μαρια μου αρχικά πραγματικά μπράβο για την υπομονή σου αλλά το αξίζει το κορίτσι σου το όμορφο. Κ δεύτερον μπράβο για τη σκέψη σου να μην αγχωσεις εμάς αλλά όχι εδώ τα λέμε όλα. Ουυυ δε βλέπεις ποσο γκρινιάζουμε για όλα κ τα ίδια μάλιστα κάθε μέρα. Εσύ πέρασες κάτι που αν δεν το ξέρεις ακούγεται κ τρομακτικό λίγο. 

Όλα καλά είναι τώρα Γωγουλα μου,αφού ξέρω τι έχω,ήδη νιώθω καλύτερα..έστω ψυχολογικά.

Λοιπόν τώρα μόνο ευχάριστα,περιμένω κάνα δυο εβδομάδες να αρχίσουν να τρέχουν οι β επιπέδου για να οργανωθούμε κορίτσια με λίστες!!!

Αφού ζήλεψα σήμερα γιατί τα έχω όλα από τον μικρό κ λέω έστω να πάρω μια κοριτσίστικη φωλιτσα ύπνου για την μικρη μου τυραννια κ κοιτούσα στο ίντερνετ!!!:x

Just now, MumMaria είπε:

Όλα καλά είναι τώρα Γωγουλα μου,αφού ξέρω τι έχω,ήδη νιώθω καλύτερα..έστω ψυχολογικά.

Λοιπόν τώρα μόνο ευχάριστα,περιμένω κάνα δυο εβδομάδες να αρχίσουν να τρέχουν οι β επιπέδου για να οργανωθούμε κορίτσια με λίστες!!!

Αφού ζήλεψα σήμερα γιατί τα έχω όλα από τον μικρό κ λέω έστω να πάρω μια κοριτσίστικη φωλιτσα ύπνου για την μικρη μου τυραννια κ κοιτούσα στο ίντερνετ!!!:x

Εγώ μόλις διάβασα λίστα μαιευτήριου. Και να σας ενημερώσω ότι ο γιόκας μου είναι περίεργο πλάσμα. Ξεκουράζοταν οληηηη μέρα εμένα με είχε στη τσίτα κ όπως είναι φυσικό τωρααα ξύπνησε κ παίζει εκεί μεσα

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια, στην όμορφη παρέα μας!! έχω καιρό να σας γράψω αλλά φυσικά μπαίνω κάθε μέρα και διαβάζω τα υπέροχα νεα σας! τι καλά που έχουμε θετικά νεα απο τις αμνιο και τις εξετάσεις σας! απο εδω και πέρα όλες τέλειες οι β' επιπέδου! @Alkyoni μου καλως ήρθες στην ομάδα μας, μην φοβάσαι δεν είσαι τελευταία, είμαι και εγω εδώ, 2-3 μέρες πριν βγει ο Νοεμβρης έχω ΠΗΤ! :D Μπήκες στο πιο "δυνατό" club του forum! Εγγύηση!!! @MumMaria πωπω σε νιώθω κορίτσι μου, πολύ δυσκολο! και μενα με πιάνουν δυνατές κρίσεις ημικρανίας και δεν βλέπω μπροστά μου! ευτυχώς το ανακάλυψες και σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση γιατί καλό ειναι να τα μοιραζόμαστε για να γνωρίζουμε και 2-3 πράγματα χωρίς να τρομοκρατούμαστε.

Κορίτσια εγω πάλι έχω κάνει αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα αν και πήρα μόνο 2 κιλά και λίγο ντρέπομαι.. φαίνεται αρκετά αν και δεν έχω μπει ακόμα στον 5ο και λεω σαν καρπουζάκι έγινα.. δεν την έχω νιώσει ούτε εγω ακόμα, πέρα απο τις μπουρμπουλήθρες και κανένα μικρο χτυπηματάκι. Αναγούλες, μεταλλική γεύση, εμετοί και καούρες δεν έχουν φύγει εντελώς ακόμα αλλά έχουν μειωθεί αρκετά!! Εγω κορίτσια έχω αύριο γιατρό μετά απο έναν όλοκληρο μηνα!! κόντεψα να σκάσω! επίσης και μενα δεν επιτρέπεται ο αντρούλης μου να μπει και μου έχει φάει τ'αυτια να κάνω κάτι γι'αυτο! αχ τι να τον κάνω; Κορωνόπαιδο ήθελε! :)

@Υβόννη & @Gogo1994 σας στέλνω τα φιλιά μου και στα αγοράκια σας!!! @Despoina Mar & @Φραουλίνο η ώρα η καλή κοριτσάκια μου, εύχομαι να το χαρείτε όσο δεν πάει, να χορέψετε και να γελάσετε με την ψυχή σας, παρέα με τα μωράκια σας! Να ζήσετε την πιο όμορφη στιγμή με τον αντρούλη σας και τους αγαπημένους σας!!! :)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

kEWVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...