Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Alkyoni said:

Νομιζω πρέπει να είμαι η τελευταία στη σειρά!!! Είμαι τυχερή που θα έχω όλες εσάς που θα προηγειστε για να μου δίνετε τα φώτα σας!!!

Ξεχασα να σας πω ότι ο γιατρός μας είπε ότι ο πλακούντας είναι ακόμα χαμηλά όποτε απαγορεύονται ακόμα οι επαφές! Ο άνδρας μου ήθελε να κλάψει εκείνη τη στιγμή! 

Αχ οι αντρες σε αυτο το γκρουπ κλαινε γενικως γι'αυτο το θεμα χαχαχα! Ειτε δεν μας αφηνουν οι γιατροι καποιες ειτε αλλες οπως εγω φοβομαστε! Εχουμε γυρισει στη σχεση Λυκειου! Φιλακια χαδακια και κανα χουφτωμα και πολυ μας πεφτει χαχαχχαα!!!!

Θα ανεβει κοριτσακι μου ο πλακουντας, εδω η ομαδαρα οτι χαμηλο πλακουντα ειχε τον ανεβασε!!! Ολα θα πανε τελεια!

Just now, Papakι said:

Κορίτσια μου εγώ συνεχίζω να ειμαι κακοκεφη και αυτό λόγω του στομαχιού που κάπως με ενοχλεί από το πρωί..πιστεύω ότι κρυωσα χτες στον ύπνο μου που άλλαξε ο καιρός και είχε ψυχρουλα!!!Τώρα είμαι με ζακέτα κ μια ελαφριά κουβερτουλα κι ας σκάσω!!!

Μηπως ειναι οι κλασσικες αναγουλες παπακι μου και οχι κρυωμα; Κατσε να χουχουλιασεις στα ζεστα σου και φαε κατι ελαφρυ για το στομαχακι. Εγω ακομη εχω θεμα με το στομαχι καμια φορα. Κανενα αφεψημα θα βοηθουσε; Να σε ζεστανει και λιγο εσωτερικα; Ή ζεστο γαλατακι με μελι;

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μου!! @Υβόννη τι συγκινητικό με τα ρουχαλάκια..κ εμένα όσα μ πήρανε γτ καλό τ έχω βάλει στη συρταριερα ήδη ανάλογα με τους μήνες π γράφει...χαχα τρελή

@ΕΥΑ!τι όμορφα νέα χαλάρωσε τώρα όλα καλά!!! 

@Alkyoni όμορφα και καλά νέα και τα δικά σ..ολα να κυλήσουν έτσι.. Κ μένα ήταν χαμηλά κ σ 1 μήνα είχε ανέβει.. 

@Φραουλίνο ακριβώς τ ίδια μ αυτό τ βάρος τ έχω κ εγώ.. Κ τ κρεβάτι όταν αλλάζω μεριά τ νιώθω και σαν πόνο κατιιι

Το νυφικό δεν με χωρούσε και σμρ στη πρόβα αυτο σας λέω μόνο χαχα..κ έχω πάρει 1.5 κιλό μόνο έξτρα.. πετάξατε κοιλουμπινι εσεις;;;

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Just now, Papakι said:

Κορίτσια μου εγώ συνεχίζω να ειμαι κακοκεφη και αυτό λόγω του στομαχιού που κάπως με ενοχλεί από το πρωί..πιστεύω ότι κρυωσα χτες στον ύπνο μου που άλλαξε ο καιρός και είχε ψυχρουλα!!!Τώρα είμαι με ζακέτα κ μια ελαφριά κουβερτουλα κι ας σκάσω!!!

Παπάκι μου, νιώθεις πόνο ή ανακατωσούρα; Μείνε στα ζεστά κ προσπάθησε να χαλαρώσεις όσο μπορείς!

Just now, Despoina Mar said:

Γεια σας κορίτσια μου!! @Υβόννη τι συγκινητικό με τα ρουχαλάκια..κ εμένα όσα μ πήρανε γτ καλό τ έχω βάλει στη συρταριερα ήδη ανάλογα με τους μήνες π γράφει...χαχα τρελή

@Alkyoni όμορφα και καλά νέα και τα δικά σ..ολα να κυλήσουν έτσι.. Κ μένα ήταν χαμηλά κ σ 1 μήνα είχε ανέβει.. 

@Φραουλίνο ακριβώς τ ίδια μ αυτό τ βάρος τ έχω κ εγώ.. Κ τ κρεβάτι όταν αλλάζω μεριά τ νιώθω και σαν πόνο κατιιι

Το νυφικό δεν με χωρούσε και σμρ στη πρόβα αυτο σας λέω μόνο χαχα..κ έχω πάρει 1.5 κιλό μόνο έξτρα.. πετάξατε κοιλουμπινι εσεις;;;

Δέσποινα μου με καθησύχασες! Μακάρι να είναι πιο ψηλά στο επόμενο ραντεβού!

Οσο για το νυφικό μην αγχώνεσαι καθόλου! Εκείνη την ημέρα θα λάμπεις ούτως ή άλλως!!! 

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Τελεια οργανωση τα ρουχαλακια!!!

Αχ προβα!!!! Συγκινουμαι παλι! Κι εμενα +1μισι λεει η ζυγαρια αλλα και κοιλουμπινι και βυζομπαλονι εχω κανει!!! Χαχαχαχα! Νομιζω εχει ανοιξει και η λεκανη... Βρακια ας μη σχολιασω! Πηρα βρακες ψηλες ψηλες τωρα! Με ενοχλει το λαστιχο οποτε πηρα κι εγω μεχρι τον αφαλο! Ποσο πιο σεξυ πια πειτε μου!!!

• Χαχα 3

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αχ προβα!!!! Συγκινουμαι παλι! Κι εμενα +1μισι λεει η ζυγαρια αλλα και κοιλουμπινι και βυζομπαλονι εχω κανει!!! Χαχαχαχα! Νομιζω εχει ανοιξει και η λεκανη... Βρακια ας μη σχολιασω! Πηρα βρακες ψηλες ψηλες τωρα! Με ενοχλει το λαστιχο οποτε πηρα κι εγω μεχρι τον αφαλο! Ποσο πιο σεξυ πια πειτε μου!!!

Χαχα και εγώ τ ίδια.. Και το νυφικό εσώρουχο είναι βρακαρα με δαντέλα χαχα

• Χαχα 3

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη said:

Χαχαχα τρελαίνομαι με τις περιγραφές σου!!! Αυτές τις βράκες τις λέμε στον τόπο μου ντουμανες!!! Κ εγώ θα πάρω μια ντουζίνα από δαυτες!!! Θα με βλέπει ο άνδρας μου να τις φοράω κ θα του φεύγει ο πόθος!!!

• Χαχα 2

DjQBp3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Με το καλο ομορφη νυφουλα!!να το ευχαριστηθειτε οσο μπορειτε!χωρις αγχος δεν χρειαζεται, ειναι μαγικη μερα η μερα του γαμου!! Ναιι φαινεται λιγο η κοιλιτσα, κ ανοιξε κ η λεκανη δεν μου κανουν τα σορτσακια μου χαχα

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Χαχα και εγώ τ ίδια.. Και το νυφικό εσώρουχο είναι βρακαρα με δαντέλα χαχα

Ελα εχει και δαντελιτσα εσενα, μια χαρα νυφουλα μας!!!! Να το χαρεις Δεσποινακι μου! Αν ειστε ετοιμοι, σταματηστε συντομα δουλειες και χαλαρωστε να πας ξεκουραστη το Σαββατο!!!

Just now, Alkyoni said:

Χαχαχα τρελαίνομαι με τις περιγραφές σου!!! Αυτές τις βράκες τις λέμε στον τόπο μου ντουμανες!!! Κ εγώ θα πάρω μια ντουζίνα από δαυτες!!! Θα με βλέπει ο άνδρας μου να τις φοράω κ θα του φεύγει ο πόθος!!!

Ντουμανες λοιπον θα τις λεω, μονο που ο αντρας δε θα γινει απο ποθο ντουμανι χαχαχαχα!!!! Αν και με τοση στερηση και με στολη δυτη να με δει σεξυ θα με βρει χαχαχαχα!!!!

Απο πού εισαι Αλκυονη μου και εχετε και ειδικο λεξιλογιο για τις βρακες;

Just now, ΕΥΑ! said:

Με το καλο ομορφη νυφουλα!!να το ευχαριστηθειτε οσο μπορειτε!χωρις αγχος δεν χρειαζεται, ειναι μαγικη μερα η μερα του γαμου!! Ναιι φαινεται λιγο η κοιλιτσα, κ ανοιξε κ η λεκανη δεν μου κανουν τα σορτσακια μου χαχα

Γι'αυτο ποναμε βρε κοριτσακια! Η λεκανη που ανοιγει τα σπρωχνει ολα τωρα! Ευακι πηγαινε να παρεις νεα σορτσακια, πώς θα πας Μυκονο; Χιχιχιχιχιχι!!!!Εγω βρηκα να παρω μαγιω παντως για να χωρεσω μεσα τη βυζαρα, απλα περιμενω να πει οκ η γιατρος μεθαυριο για τη θαλασσα και θα το παρω!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Κορίτσια εμένα κ κοιλιά έχει πεταχτεί κ 4 κιλακια έχω πάρει κ στήθος ας μη το συζητήσουμε ζορίζουν όλα καλέ στο στήθος. Έχει γίνει σουπερρρ χαχαχα. Η λεκάνη έχει ανοίξει φουλ το βλέπω από κάτι προσπάθειες που έκανα να βάλω κάτι περισυνο κ παρατηρώ ότι έχω πάρει λιγο κι στα μπρατσακια

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Γεια σας κορίτσια! Έχω να γράψω πολύ  πολύ καιρό, αλλα μπαίνω που και που και σας παρακολουθώ. Όλα καλά απ'οτι βλέπω! 

Θυμάστε που σας έλεγα οτι ειχα κοιλουμπα απο 2 μηνων; Ε, δεν ηταν κατακράτηση τελικά, ακόμα το ίδιο θεμα εχω, η κοιλίτσα φαίνεται 2 μηνών παραπάνω απ' αυτο που είμαι! Με κανουν για 6 μηνών!! 

Ακόμα δεν την εχω ακούσει την μικρή, αλλα μου ειπε ο γιατρος να περιμενω λιγάκι ακομα μιας που ο προσθιος πλακούντας λειτουργεί σαν μαξιλαράκι κραδασμων.

Κάποια ειπε παραπάνω οτι ο γιατρός της απαγορευσε τις επαφές λογω πλακουντα, το ιδιο ακριβως είχα κι εγω και μεσα σ 'ενα μηνα, εστρωσε!Υπομονή! 

(τι 1,5 κιλο λέτε καλε.. Εγω εχω παρει 5 :rolleyes: ευτυχως σχεδον ολα στην κοιλια!) 

• Μου αρέσει 4

RCIAp3.png

Διαφημίσεις

Just now, magda15 said:

Γεια σας κορίτσια! Έχω να γράψω πολύ  πολύ καιρό, αλλα μπαίνω που και που και σας παρακολουθώ. Όλα καλά απ'οτι βλέπω! 

Θυμάστε που σας έλεγα οτι ειχα κοιλουμπα απο 2 μηνων; Ε, δεν ηταν κατακράτηση τελικά, ακόμα το ίδιο θεμα εχω, η κοιλίτσα φαίνεται 2 μηνών παραπάνω απ' αυτο που είμαι! Με κανουν για 6 μηνών!! 

Ακόμα δεν την εχω ακούσει την μικρή, αλλα μου ειπε ο γιατρος να περιμενω λιγάκι ακομα μιας που ο προσθιος πλακούντας λειτουργεί σαν μαξιλαράκι κραδασμων.

Κάποια ειπε παραπάνω οτι ο γιατρός της απαγορευσε τις επαφές λογω πλακουντα, το ιδιο ακριβως είχα κι εγω και μεσα σ 'ενα μηνα, εστρωσε!Υπομονή! 

(τι 1,5 κιλο λέτε καλε.. Εγω εχω παρει 5 :rolleyes: ευτυχως σχεδον ολα στην κοιλια!) 

Γεια σου κοριτσι μου με την ομορφη κοιλιτσα! Χαιρομαι πολυ που ολα πανε καλα!! Ναι αν ο πλακουντας ειναι μαξιλαρακι αργεις λιγο, αλλα οπου να 'ναι θα φας τις κλωτσιες σου κι εσυ απο την κουκλιτσα σου!

Καλε μια χαρα ειναι τα κιλακια σου! Εγω να πω για μενα οτι 3μισι μηνες εκανα εμετους και φουλ αναγουλες. Μετα ναι μεν καλυτερα αλλα μεχρι και σημερα μια στο τοσο μια αναγουλα και ενας εμετος θα ερθει! Οποτε στην αρχη εχασα κιλα...Ειναι τοση ευλογια αυτο που ζουμε! Εφοσον τα μωρακια μας μεγαλωνουν (και τα βυζια μας) θα ανεβαινει και η ζυγαρια μας εννοειται! Χιχιχιχι

Just now, Gogo1994 said:

Κορίτσια εμένα κ κοιλιά έχει πεταχτεί κ 4 κιλακια έχω πάρει κ στήθος ας μη το συζητήσουμε ζορίζουν όλα καλέ στο στήθος. Έχει γίνει σουπερρρ χαχαχα. Η λεκάνη έχει ανοίξει φουλ το βλέπω από κάτι προσπάθειες που έκανα να βάλω κάτι περισυνο κ παρατηρώ ότι έχω πάρει λιγο κι στα μπρατσακια

Το σωμα μας γινεται σωμα μανουλας!!!!!! Τί ωραιααααα

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη said:

Ελα εχει και δαντελιτσα εσενα, μια χαρα νυφουλα μας!!!! Να το χαρεις Δεσποινακι μου! Αν ειστε ετοιμοι, σταματηστε συντομα δουλειες και χαλαρωστε να πας ξεκουραστη το Σαββατο!!!

Ντουμανες λοιπον θα τις λεω, μονο που ο αντρας δε θα γινει απο ποθο ντουμανι χαχαχαχα!!!! Αν και με τοση στερηση και με στολη δυτη να με δει σεξυ θα με βρει χαχαχαχα!!!!

Απο πού εισαι Αλκυονη μου και εχετε και ειδικο λεξιλογιο για τις βρακες;

Γι'αυτο ποναμε βρε κοριτσακια! Η λεκανη που ανοιγει τα σπρωχνει ολα τωρα! Ευακι πηγαινε να παρεις νεα σορτσακια, πώς θα πας Μυκονο; Χιχιχιχιχιχι!!!!Εγω βρηκα να παρω μαγιω παντως για να χωρεσω μεσα τη βυζαρα, απλα περιμενω να πει οκ η γιατρος μεθαυριο για τη θαλασσα και θα το παρω!

Από Ζάκυνθο!!!! Αλλά μένουμε Κρήτη λόγω δουλειάς 

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Just now, magda15 said:

Δεν πειράζει!!! Εσυ απόλαυσε το κ ας νομίζουν οι άλλοι ότι θέλουν!!!Εγω κάθε μέρα ρωτάω τον άνδρα μου «φούσκωσε καθόλου;» Κ μου λέει « ε... λιγάκι»
Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν ξεχωρίζει ακόμα! Μόνο το τζιτζι έχει λίγο λίγο πρηστεί! 

Just now, Υβόννη said:

Ζηλευω και τα δυο νησια!!!! Καλα Ιονιο ειναι η αδυναμια μου!!!! 

Κ εμένα μου αρέσουν παρα πολύ τα νησιά του Ιονίου! Το σπίτι μας είναι ανοιχτό αν αποφασίσετε να έρθετε!!!

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Just now, Υβόννη said:

Γεια σου κοριτσι μου με την ομορφη κοιλιτσα! Χαιρομαι πολυ που ολα πανε καλα!! Ναι αν ο πλακουντας ειναι μαξιλαρακι αργεις λιγο, αλλα οπου να 'ναι θα φας τις κλωτσιες σου κι εσυ απο την κουκλιτσα σου!

Καλε μια χαρα ειναι τα κιλακια σου! Εγω να πω για μενα οτι 3μισι μηνες εκανα εμετους και φουλ αναγουλες. Μετα ναι μεν καλυτερα αλλα μεχρι και σημερα μια στο τοσο μια αναγουλα και ενας εμετος θα ερθει! Οποτε στην αρχη εχασα κιλα...Ειναι τοση ευλογια αυτο που ζουμε! Εφοσον τα μωρακια μας μεγαλωνουν (και τα βυζια μας) θα ανεβαινει και η ζυγαρια μας εννοειται! Χιχιχιχι

Το σωμα μας γινεται σωμα μανουλας!!!!!! Τί ωραιααααα

Ευτυχώς που σου πέρασαν οι εμετοι και τωρα μπορείς να απολαυσεις την εγκυμοσυνη, κοπέλα μου! Είναι μεγάλο ζήτημα αυτό. Εγω ημουν απ τις τυχερες, δεν είχα ουτε υποψια αναγούλας και μόνο που το σκέφτομαι, φανταζομαι οτι θα'ταν δυσκολο. Τα καταφερες, τελείωσε! 

Just now, Alkyoni said:

Δεν πειράζει!!! Εσυ απόλαυσε το κ ας νομίζουν οι άλλοι ότι θέλουν!!!Εγω κάθε μέρα ρωτάω τον άνδρα μου «φούσκωσε καθόλου;» Κ μου λέει « ε... λιγάκι»
Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν ξεχωρίζει ακόμα! Μόνο το τζιτζι έχει λίγο λίγο πρηστεί! 

Κ εμένα μου αρέσουν παρα πολύ τα νησιά του Ιονίου! Το σπίτι μας είναι ανοιχτό αν αποφασίσετε να έρθετε!!!

Θα φουσκώσεις κοπελα μου συντομα και μεταααα δεν εχει γυρισμό χαχα! Να το χαρείς! Απλά με ζοριζει λίγο η μεγαλη κοιλια(λαχανιαζω εύκολα, ζοριζομαι σε καποιες κινήσεις αρκετα, στο σπιτι εχουμε σκαλες και εχω αρχισει να τις ανεβαινω πιο αργα κι απο χελωνα..) Σκεφτομαι τι θα γινει αργότερα που θα 'χω γινει αλλη τόση! 

Επίσης, ρε κορίτσια το τελευταίο διάστημα μου' χει γινει έμμονη ιδεα η διαδικασία του τοκετού! Φοβάμαι, τρέμω, σκιαζομαι!Κανω και το λάθος να ρωτάω γυναίκες που εχουν γεννησει για την εμπειρια τους και η αλήθεια ειναι ότι ολο καφριλες ακούω ως προς τη διαδικασία, σε σημείο που είπα οτι δεν ξαναρωτάω, παμε και βλεπουμε!Ειναι λιγο νωρίς ισως για να αγχώνομαι τοσο με αυτό, αλλά τι να κανω ολο το σκέφτομαι! 

RCIAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...