Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Alkyoni said:

Αν η κορούλα μου κανει τα μισά απ αυτά που έκανα εγώ στους δικούς μου... καήκαμε!!!! 

Σχετικα με το τικερακι... δεν ξέρω πως να το κάνω...μπορεί κάποια να μου δώσει τα φώτα της;;;

Τικερακι λοιπον! Μπες στο Lilypie και κατασκευασε εκει το τικερακι που σου αρεσει! Εχει να βαλεις ημερομηνια περιοδου κτλ και βγαζει τις βδομαδες. Αφου το κανεις αυτο, θα σου δωσει ενα link για φορουμς. Μπαινεις εδω στο φορουμ μας, πηγαινεις στις ρυθμισεις, διαλεγεις υπογραφη και βαζεις το λινκ εκει δεξια σε ενα ροζ κουμπι που λεει insert other media.

Ατακτουλα ησουν ε; Ωχ ωχ ωχ χαμος προβλεπω να γινεται χιχιχιχι! Εμεις φλωροι και ησυχοι και οι δυο μας, με τα γυαλακια μας και το διαβασματακι μας. Για να δουμε ο μικρος μας χιχιχιχι!!!

41 minutes ago, demifilol said:

Πιστεύω ότι η βαφτ σου πήρε όλες σου τις χαρές !!!Πραγματικα είναι αξια θαυμασμού !!κ συγχαρητηρια για το ήθος σου Γτ φαίνεται ποσό καλη νονά είσαι !!μεγαλη ευλογία !!

Αφήστε τη φιλοσοφία κορίτσια μου @Υβόννη @MumMaria φιλοσοφούμε στη ζωή ,νομίζω μας αρκει ,,,χαχαχα μην τρελαθούμε περισσότερο με τον Πλατωνα και τον Σωκράτη !!!χαχαχαχχα

Χαχαχαχαχα!! Τωρα το ειδα αυτο!!!! Χαχαχαχα!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη said:

Τικερακι λοιπον! Μπες στο Lilypie και κατασκευασε εκει το τικερακι που σου αρεσει! Εχει να βαλεις ημερομηνια περιοδου κτλ και βγαζει τις βδομαδες. Αφου το κανεις αυτο, θα σου δωσει ενα link για φορουμς. Μπαινεις εδω στο φορουμ μας, πηγαινεις στις ρυθμισεις, διαλεγεις υπογραφη και βαζεις το λινκ εκει δεξια σε ενα ροζ κουμπι που λεει insert other media.

Ατακτουλα ησουν ε; Ωχ ωχ ωχ χαμος προβλεπω να γινεται χιχιχιχι! Εμεις φλωροι και ησυχοι και οι δυο μας, με τα γυαλακια μας και το διαβασματακι μας. Για να δουμε ο μικρος μας χιχιχιχι!!!

Χαχαχαχαχα!! Τωρα το ειδα αυτο!!!! Χαχαχαχα!

Φαίνεται τίποτα;

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Alkyoni said:

Δεν βλέπω ροζ τετραγωνο

Δεν εχει ενα κουμπι δεξια που λεει insert other media? Εγω εκει εβαλα το λινκ. Απλα διαλεξα το link απο το lilypie που λεει babycenter αν θυμαμαι καλα... Θα το βρουμε! Λιγο πειραμα θα κανουμε! Κι εμεις ετσι καναμε τοτε!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη said:

Δεν εχει ενα κουμπι δεξια που λεει insert other media? Εγω εκει εβαλα το λινκ. Απλα διαλεξα το link απο το lilypie που λεει babycenter αν θυμαμαι καλα... Θα το βρουμε! Λιγο πειραμα θα κανουμε! Κι εμεις ετσι καναμε τοτε!

Θα το βρούμε που θα πάει

Τεστ

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Alkyoni said:

Φαίνεται τώρα; 

Ναιιιιιι!! 17+4 και ενας ομορφος πελαργος που σου φερνει την κουκλα σου

Just now, Alkyoni said:

Φαίνεται τώρα; 

Επιτέλους!!! Το ευχαριστώ είναι λίγο!!!

Αλοιμονο, κι εμενα καποιος με βοηθησε τοτε χιχιχιχι! Ασε τοτε τα καναμε ολες μαζι και γινοταν ο χαμος μεχρι να βγαλουμε ακρη! Τελεια λοιλον, να βλεπουμε κι εσενα το τικερακι σου τωρα να ξερουμε βδομαδες χιχιχι! Ειμαστε και πολλες εδω και χανομαστε με τις βδομαδες ποια ειναι ποσο!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη said:

Ναιιιιιι!! 17+4 και ενας ομορφος πελαργος που σου φερνει την κουκλα σου

Αλοιμονο, κι εμενα καποιος με βοηθησε τοτε χιχιχιχι! Ασε τοτε τα καναμε ολες μαζι και γινοταν ο χαμος μεχρι να βγαλουμε ακρη! Τελεια λοιλον, να βλεπουμε κι εσενα το τικερακι σου τωρα να ξερουμε βδομαδες χιχιχι! Ειμαστε και πολλες εδω και χανομαστε με τις βδομαδες ποια ειναι ποσο!

Νομιζω πρέπει να είμαι η τελευταία στη σειρά!!! Είμαι τυχερή που θα έχω όλες εσάς που θα προηγειστε για να μου δίνετε τα φώτα σας!!!

Ξεχασα να σας πω ότι ο γιατρός μας είπε ότι ο πλακούντας είναι ακόμα χαμηλά όποτε απαγορεύονται ακόμα οι επαφές! Ο άνδρας μου ήθελε να κλάψει εκείνη τη στιγμή! 

DjQBp3.png

Κορίτσια μου εγώ συνεχίζω να ειμαι κακοκεφη και αυτό λόγω του στομαχιού που κάπως με ενοχλεί από το πρωί..πιστεύω ότι κρυωσα χτες στον ύπνο μου που άλλαξε ο καιρός και είχε ψυχρουλα!!!Τώρα είμαι με ζακέτα κ μια ελαφριά κουβερτουλα κι ας σκάσω!!!

• Λυπημένη/-ος 1

n41pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...