Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, demifilol είπε:

Καλύτερα νέα δεν υπάρχουν από αυτά !!Οντως είναι γουρλίδικη ομάδα,,φτου φτου !!Δ ξέρω τι να πρώτο ευχηθώ Ευα μου !!Τα καλύτερα από καρδιάς !!Η ηρεμία θα επανέλθει ,,,,,με το καλό ,,,

Σε ευχαριστω Δημητρα μου!! Φτου φτου δεν λες τιποτα! Τα καλυτερα για ολες μας :)

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Αθηνουλα μου ολες μας ειχαμε και εχουμε αγχος οπως βλεπεις! Νομιζω μανουλα+αγχος=best friends!!! Αλλα η μια με την αλλη εδω τα ξεπερναμε! Να μπαινεις να μας γραφεις οτι  και να σκεφτεσαι, γι'αυτο ειναι το παρεακι εδω!!!! Αγορακι λενε ε; Καλα μην ορκιζεσαι, εμενα ολοι μου ελεγαν κοριτσι, ακομη και το ενστικτο μου και ειδαμε μετα ενα τσουτσουνι χαχαχα!! Σε πειραζω, γερα να ειναι τα παιδακια μας! Παντως εχουμε πολλες τσουπρες στην παρεα, οποτε ακομξ μια αγορομανουλα τη θελουμε χαχαχαχα!!

Πιστεύω ότι η βαφτ σου πήρε όλες σου τις χαρές !!!Πραγματικα είναι αξια θαυμασμού !!κ συγχαρητηρια για το ήθος σου Γτ φαίνεται ποσό καλη νονά είσαι !!μεγαλη ευλογία !!

Just now, MumMaria είπε:

Παπάκι μπορεί να οφείλεται η ζέστη για την δυσφορία κ για το βάρος ίσως κουράστηκες λιγάκι.παρε το μαγνήσιο σου κ ξάπλωσε κ θα είσαι περδικι!!

Άντε καλή της επιτυχία κ καλά της αποτελεσματα !!!!κι εγώ ήθελα ή ψυχολογία ή φιλοσοφική.τελικα επέλεξα το πρώτο.

Τι γλυκούλα μωρέ,ήθελε να κάνει κάτι προσωπικό για τον μικρό! μπράβο της!φαντάζομαι εσύ κλάμα,αμάν με τις ευαισθησίες μας ρε κορίτσια!πως γίναμε έτσι;;;;;;; αχαχαααχα

Αφήστε τη φιλοσοφία κορίτσια μου @Υβόννη @MumMaria φιλοσοφούμε στη ζωή ,νομίζω μας αρκει ,,,χαχαχα μην τρελαθούμε περισσότερο με τον Πλατωνα και τον Σωκράτη !!!χαχαχαχχα

• Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol said:

Πιστεύω ότι η βαφτ σου πήρε όλες σου τις χαρές !!!Πραγματικα είναι αξια θαυμασμού !!κ συγχαρητηρια για το ήθος σου Γτ φαίνεται ποσό καλη νονά είσαι !!μεγαλη ευλογία !!

Δημητρουλα μου καλη, παντα με ενα καλο λογο! Την αγαπαω σαν παιδι μου! Ειναι πολυ καλο κοριτσι, ευαισθητη και ωριμη! Καλοτυχη και γερη να ειναι και αυτη και ολα τα παιδακια του κοσμου!

Γαλαζιο και πρασινο θα τα κανει τα ζακετακια, ολα μου τα προδωσε η αδερφη χιχιχι!! Δε θελω να κουραστει ομως η αληθεια ειναι! Θα κανω οτι δεν ξερω τιποτα παντως!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Δημητρουλα μου καλη, παντα με ενα καλο λογο! Την αγαπαω σαν παιδι μου! Ειναι πολυ καλο κοριτσι, ευαισθητη και ωριμη! Καλοτυχη και γερη να ειναι και αυτη και ολα τα παιδακια του κοσμου!

Γαλαζιο και πρασινο θα τα κανει τα ζακετακια, ολα μου τα προδωσε η αδερφη χιχιχι!! Δε θελω να κουραστει ομως η αληθεια ειναι! Θα κανω οτι δεν ξερω τιποτα παντως!

Ότι κ να κάνει ,,,η πράξη είναι ανιδιοτελής !!κ τα συναίσθηματα μεταξύ σας αμοιβαία !!Να είστε παντα αγαπημένες !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Κοριτσια βγηκαν και τα δευτερα αποτελεσματα!!ολα μια χαρα!!:D

Μπράβο βρε Εύα τι ωραία νέα είναι αυτά!!! :D Να είσαι ήρεμη από εδώ και στο εξής και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή!! 

Just now, Athina28 είπε:

Μου προκαλείται μια θετική αύρα με αποτέλεμα να μου αλλάζετε την διάθεση!!!

@MumMaria με έκανες και γέλασα με το μικρό σου!Κάτσε να μεγαλώσει λίγο ακόμα και έχεις να ρίξεις τρέξιμο....Χαχχαχα Τα αντιμετωπίζεις όλα με την θετική πλευρά της ζωής ακόμα και όταν είχες θέμα με τον πλακούντα!!!Τουλάχιστον αυτό δείχνεις!!

@papakiεννοείται πως θα σας ενημερώσω!!:)

@Υβόννη καλώς σας βρήκα!Να δω τι άλλο θα ανοίξει στο σώμα μου!!Προς το παρών η ζυγαριά λέει μείον στα κιλά και η κοιλιά αργότερα!Χαχαχα Η περίοδος το καλό που της θέλω είναι να μείνει εκεί που είναι τώρα!Μακριά και αγαπημένες..

@demifilol Μ αυτό είναι που μου αρέσει!Γενικότερα είμαι αγχώδης και όταν ξεκίνησα να σας διαβάζω ηρεμώ και λέω εντάξει δεν θα είναι τίποτα!!Όσο για το φύλο τα προγνωστικά των συμπτωμάτων λένε αγόρι! Καθώς το πρώτο τρίμηνο το πέρασα πολύ ήσυχα μόνο αναγούλες και έντονους πονοκεφάλους!!

Αθηνά καλωσηρθες στο παρεακι μας!! Και εγώ έτσι το πέρασα το πρώτο τρίμηνο χωρίς ούτε έναν εμετό τίποτα χαλαρή και έχω κοριτσάκι! :)

Just now, Papakι είπε:

@Athina28 Να μην αγχώνεσαι κορίτσι μου...Όλα όσα ζούμε είναι πρωτόγνωρα,οπότε όλα μας φαίνονται περίεργα!!!Στείλε μας αύριο να μας πεις πώς πήγε το ραντεβού στο γιατρό!!!

Κορίτσια εγώ σήμερα όπως σας είπα δυσκολεύομουν να ξυπνήσω και να σηκωθώ...τώρα κάνω τα νύχια αλλά νιώθω μια δυσφορία κάπως..σαν αναγουλα .σαν ένα βάρος στην κοιλιά ..Θα πάω πάλι να ξαπλώσω στο σπίτι!

Εγώ αυτό το βάρος που λες το νιώθω τον τελευταίο καιρό αρκετά έντονα! Δεν θα το έλεγα δυσφορία βέβαια αλλά βάρος που μου προκαλει και δυσκαμψία! Δηλαδή ας πούμε ρε κορίτσια δυσκολεύομαι ήδη να ξεκουμπωσω τα σανδάλια μου και το κάνει ο άντρας μου ή άμα κάθομαι πχ στο πάτωμα δεν μπορώ εύκολα να σηκωθώ πάω σαν τσουβάλι.. Ακόμα και για να γυρίσω πλευρό στον ύπνο μου ξυπνάω και το κάνω με λίγο ζόρι.. Είναι φυσιολογικό από τώρα το νιώθετε και εσείς; Και δεν έχω και παραπανίσια κιλά.. 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Just now, Φραουλίνο said:

Μπράβο βρε Εύα τι ωραία νέα είναι αυτά!!! :D Να είσαι ήρεμη από εδώ και στο εξής και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή!! 

Αθηνά καλωσηρθες στο παρεακι μας!! Και εγώ έτσι το πέρασα το πρώτο τρίμηνο χωρίς ούτε έναν εμετό τίποτα χαλαρή και έχω κοριτσάκι! :)

Εγώ αυτό το βάρος που λες το νιώθω τον τελευταίο καιρό αρκετά έντονα! Δεν θα το έλεγα δυσφορία βέβαια αλλά βάρος που μου προκαλει και δυσκαμψία! Δηλαδή ας πούμε ρε κορίτσια δυσκολεύομαι ήδη να ξεκουμπωσω τα σανδάλια μου και το κάνει ο άντρας μου ή άμα κάθομαι πχ στο πάτωμα δεν μπορώ εύκολα να σηκωθώ πάω σαν τσουβάλι.. Ακόμα και για να γυρίσω πλευρό στον ύπνο μου ξυπνάω και το κάνω με λίγο ζόρι.. Είναι φυσιολογικό από τώρα το νιώθετε και εσείς; Και δεν έχω και παραπανίσια κιλά.. 

Κι εγω ακριβως τα ιδια αλλα με εχει βοηθησει η γιογκα πολυ στο τσουβαλιασμα που λες!  Αλλα παπουτσια δεν μπορω καλα να κουμπωσω ουτε εγω. Στον υπνο να ειναι καλα το μαξιλαρι εγκυμοσυνης αλλιως δε βοκευομαι. Λογικο ομως μου φαινεται. Σκεφτιμαι το μεγεθος απο τα μωρακια μας και δεν τα λες μικρα πλεον!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κι εγω ακριβως τα ιδια αλλα με εχει βοηθησει η γιογκα πολυ στο τσουβαλιασμα που λες!  Αλλα παπουτσια δεν μπορω καλα να κουμπωσω ουτε εγω. Στον υπνο να ειναι καλα το μαξιλαρι εγκυμοσυνης αλλιως δε βοκευομαι. Λογικο ομως μου φαινεται. Σκεφτιμαι το μεγεθος απο τα μωρακια μας και δεν τα λες μικρα πλεον!!

Ναι και εγώ νομίζω νιώθω απολύτως έτοιμη να ξανά αρχίσω τη γυμναστική μου και να βρω πάλι τις δυνάμεις μου σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο!!

@Papakιαυτό που περιγράφεις αυτή τη δυσφορία την νιώθω με τη ζέστη. Φαντάσου τη Κυριακή άνοιξα το πατζουρι κ βαφομουν δίπλα αλλά χωρίς να χτυπάει ο ήλιος. Ζαλίστηκα με έπιασε ταχυκαρδία όπως το λες απλά δεν ένιωθα καλά. Νεράκι και βεντάλια με εσωσαν

@MumMariaΜαράκι μου κάτι έχω στο μυαλό μου. Νυχάκια κ εγώ αύριο και φρυδακια

Ε μετά Ηράκλειακι σκ θα δω φίλους κουμπάρους τη μικρή μου να με ρωτάει ποτέ θα βγάλω το μωρό. Εεε μέχρι Κυριακή το έχουμε. Από Δευτέρα που είναι κ η κρίσιμη βδομάδα νομίζω η @Υβόννηθα πρέπει να μου βάλει ασκήσεις να λύνω 

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Εγώ το νιώθω εδώ και καιρό Γτ είμαι συνεχώς ξάπλα !!δ μπορώ καν να βάλω κάλτσες έχω βάλει 4κιλα !να χρησιμοποιείς μαξιλαρι ανάμεσα στα πόδια σου και ψηλά τα πόδια !!το μαγνήσιο με βοηθάει όμως πολύ !!!ισως να ρωτήσεις τον γιατρό σου !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

On 6/20/2020 at 2:22 PM, Φραουλίνο said:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Αλκυονη καλωσόρισες και σου εύχομαι ότι καλύτερο! :)

Πήγαμε και εμείς χθες κορίτσια στο γιατρό και η μπεμπα μας είναι μια χαρά! Επιβεβαιωσαμε ότι είναι και ΜΠΕΜΠΑ επιτέλους!!!! :wub: Είχαμε μείνει στο μάλλον της αυχενικής μέχρι τώρα.. 

Ευχαριστώ πολύ!!!

Η ώρα η καλή. Να απολαύσεις την κάθε στιγμή στο γάμο σας! Κ με το καλό να υποδεχτείτε την μπεμπα σας!!!

On 6/20/2020 at 10:54 PM, Gogo1994 said:

Κορίτσιαααα σας έχω νέα η κοιλιά μου κουνιέται. Χαχαχ ήμουν ξαπλωμένη κ τιναζόταν προς τα πάνω οπότε χτυπούσε 

Τι ωραία τα νέα σου!!!! Φαντάζομαι ποσο ωραίο συναίσθημα είναι!!! Με το καλό να το νιώσουμε κ οι υπόλοιπες ❤️

On 6/21/2020 at 1:26 PM, Υβόννη said:

Καλημερα κοριτσακια μου!!!! Καλη και ευλογημενη Κυριακη! Ελπιζω να περασετε ολες ομορφα σημερα!!! Εχτες το βραδυ καθως κοιμομουν, ξυπνησα απο τον μικρουλη μου που αποφασισε να κουνηθει!!! Σαββατοβραδο, σου λεει θα ξενυχτησω σημερα χιχιχιχι!

Υβόννη μου φαντάζομαι ποσο όμορφα ένιωσες!!! Μπερμπαντης θα σου βγει!!!

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

On 6/21/2020 at 8:59 PM, MumMaria said:

Επίσης να πω ότι ο Βασίλης μου έγινε 10 μηνών σήμερα!!!σε δύο μήνες χρονίζει κ μου φαίνεται απίστευτο! συγκινουμαι πολύ!άτιμες ορμόνες!!!

Να τον χαίρεσαι!!! Να είναι πάντα γέρος κ δυνατός!!! Φαντάζομαι ποσα φιλάκια έχει εισπράξει στα μπουτακια σου αυτούς τους 10 μήνες 

4 hours ago, Athina28 said:

Καλημέρα κορίτσια!!!Αν και ανήκω στις μανούλες Δεκεμβρίου δεν έχουμε και μεγάλη διαφορά!!! Διανύω την 15η βδομάδα και σε αυτήν την βδομάδα παρουσίασα πονάκια χαμηλά στην κοιλιά κάτω από τον αφαλό!Μιλησα με τον γιατρό μου σήμερα  και μου συνέστησε ultrogestan μέχρι την Τετάρτη που θα με δει!Ο πόνος έρχεται και φεύγει και ξανά τα ίδια!!Το βράδυ δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ!Δεν ξέρω αν οφείλεται στο έντερο ή αν πηρα κανένα κρύο στην κοιλίτσα μου ή αν το donutsaki  μου μεγαλώνει! Έχει συμβεί σε καμία από σας; 

Καλησπέρα κ με το καλό το μωρό σου!

Κ εγώ είχα κάποια πονάκια πριν λίγο καιρό.Σταματησαν μόλις ξεκίνησα το μαγνήσιο . 

1 hour ago, Υβόννη said:

Κοριτσια μου εγω εχω συγκινηθει παρα πολυ σημερα! Η βαφτιστηρα μου αυριο δινει το τελευταιο μαθημα πανελληνιες (Ιστορια) και στοχος μας ειναι η φιλοσοφικη! Της το ευχομαι με ολη μου την καρδια! Μεθαυριο ξερετε τί θα κανει; Θα ξεκινησει να πλεκει 2 ζακετακια για το μπεμπακο μου!! Πηρε υλικα και ενα βιβλιο και θα ξεκινησει να πλεκει! Κλαμα απιστευτο εχω ριξει...

Ποσο συγκινητικό να βλέπεις το πνευματικό σου παιδί να μεγαλώνει, να γίνεται ολόκληρη γυναίκα κ να παίρνει σιγά σιγά τη ζωή της στα χέρια της!!!Της εύχομαι τα καλύτερα!!! Να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει στη ζωή της!!!

4 minutes ago, ΕΥΑ! said:

Κοριτσια βγηκαν και τα δευτερα αποτελεσματα!!ολα μια χαρα!!:D

Μπραβο κοπέλα μου!!! Ωραία τα νέα σου!!!

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Καλησπέρα στην καλύτερα ομάδα του Φορουμ!!!! Κορίτσια μου πρέπει να σας πω ότι είσαστε η δικη μου ψυχοθεραπεία!!Διαβαζοντας τα μηνύματα σας κάνω εικόνα τις όμορφες στιγμές των διακοπων, την περίοδο των Χριστουγέννων κ πραγματικά ηρεμώ!!!Σας ευχαριστώ παρα μα παρα πολύ γι’αυτο!!!

Πηγαμε στο γιατρό, παραμένει αδιευκρίνιστο το γεγονός ότι εμφανίζονται κοκκινίλες στην κοιλιά μου κατά την διάρκεια της ημέρας. Ισως κνιδωση, ισως κάποια τροφική αλλεργία... τι να πω... Θα το παρακολουθούμε κ βλέπουμε!

Περιττο να σας πω ότι άρχισα ήδη να μετράω τις μέρες για το επόμενο ραντεβού!!! Πως θα περάσουν 3 εβδομάδες οέο!!!! Όσο για την β επιπέδου θέλουμε ακόμα σχέδον 5 εβδομάδες!!!

Μακαρι να ξεκινήσω να την νιώθω σύντομα, να μου λέει «μάνα μην ανησυχείς, εδώ είμαι»... 

Διακοπές δεν προβλέπονται φέτος... είμαστε σε αναστολή λόγω Κορωναίου κ το ταμείο είναι μείον. Ευτυχώς μένουμε σε νησί όποτε θεωρώ ότι θα κάνουμε έστω μια δυο μικρές αποδράσεις!

• Μου αρέσει 5

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Καλησπέρα στην καλύτερα ομάδα του Φορουμ!!!! Κορίτσια μου πρέπει να σας πω ότι είσαστε η δικη μου ψυχοθεραπεία!!Διαβαζοντας τα μηνύματα σας κάνω εικόνα τις όμορφες στιγμές των διακοπων, την περίοδο των Χριστουγέννων κ πραγματικά ηρεμώ!!!Σας ευχαριστώ παρα μα παρα πολύ γι’αυτο!!!

Πηγαμε στο γιατρό, παραμένει αδιευκρίνιστο το γεγονός ότι εμφανίζονται κοκκινίλες στην κοιλιά μου κατά την διάρκεια της ημέρας. Ισως κνιδωση, ισως κάποια τροφική αλλεργία... τι να πω... Θα το παρακολουθούμε κ βλέπουμε!

Περιττο να σας πω ότι άρχισα ήδη να μετράω τις μέρες για το επόμενο ραντεβού!!! Πως θα περάσουν 3 εβδομάδες οέο!!!! Όσο για την β επιπέδου θέλουμε ακόμα σχέδον 5 εβδομάδες!!!

Μακαρι να ξεκινήσω να την νιώθω σύντομα, να μου λέει «μάνα μην ανησυχείς, εδώ είμαι»... 

Διακοπές δεν προβλέπονται φέτος... είμαστε σε αναστολή λόγω Κορωναίου κ το ταμείο είναι μείον. Ευτυχώς μένουμε σε νησί όποτε θεωρώ ότι θα κάνουμε έστω μια δυο μικρές αποδράσεις!

Αλκυονη μου ειμαστε κ ονειροπολες χαχα!! Χτες ειχαμε φερει τα χριστουγεννα :D Θα εχεις το νου σου για τις κοκκινιλες κ αφου κ ο γιατρος ειναι καθυσυχαστικος δεν θα ειναι κατι.αντε ωραια με το καλο κ το επομενο ραντεβου.μια χαρα που ειστε σε νησακι!!

oru1p3.png

Just now, Gogo1994 said:

@Papakιαυτό που περιγράφεις αυτή τη δυσφορία την νιώθω με τη ζέστη. Φαντάσου τη Κυριακή άνοιξα το πατζουρι κ βαφομουν δίπλα αλλά χωρίς να χτυπάει ο ήλιος. Ζαλίστηκα με έπιασε ταχυκαρδία όπως το λες απλά δεν ένιωθα καλά. Νεράκι και βεντάλια με εσωσαν

@MumMariaΜαράκι μου κάτι έχω στο μυαλό μου. Νυχάκια κ εγώ αύριο και φρυδακια

Ε μετά Ηράκλειακι σκ θα δω φίλους κουμπάρους τη μικρή μου να με ρωτάει ποτέ θα βγάλω το μωρό. Εεε μέχρι Κυριακή το έχουμε. Από Δευτέρα που είναι κ η κρίσιμη βδομάδα νομίζω η @Υβόννηθα πρέπει να μου βάλει ασκήσεις να λύνω 

Τυχερη Γωγουλα εχω ενα τελευταιο φυλλαδιο να ετοιμασω και μετα κατι εργασιες να τους δωσω! Λοιπον, η μια εργασια εχει 12 ασκησεις! Στις στελνω πακετο με την πρωτη ευκαιρια χιχιχιχιχι!

Ελα κοριτσακι μου ομορφο φυσικα και το εχεις! Αφου τον νιωθεις μωρε στην κοιλιτσα σου να κανει τουμπες! Πιασε κοιλιτσα, κλεισε ματακια και σκεψου οτι ειναι ενα υγιεστατο αγορακι!!!

Καλα η βαφτιστηρα βασικα εχει ενα δικιο να ειναι ανυπομονη! Απο τη μια ο καιρος περναει γρηγορα απο την αλλη νιωθω οτι ειναι τοσο μακρινο το θετικο τεστ!! Σκεψου το παιδακι!

Just now, Alkyoni said:

Καλως το το κοριτσακι μας!! Αχ κοριτσι μου ειμαστε και φλυαρες και ονειροπολες σε αυτη την ομαδα χιχιχιχι!!! Νομιζω μεχρι να γεννησουμε θα εχουμε οργανωσει και τους γαμους τους! Καποιες ηδη εχουμε συμπεθεριασει αλλα ακομη λεπτομερειες για το γαμο δεν εχουμε πει χαχαχαχα!!! Θεμα χρονου ομως ειναι και αυτο!!

Αν ο γιατρος ειναι κουλ με τις κοκκινιλες τοτε μην ανησυχεις! Το δερμα μας γινεται πολυ ευαισθητο τωρα. Αν δεν πονας μην τις σκεφτεσαι καν, απλα ριχνε καμια ματια να δεις πώς πανε. Ποια βδομαδα εισαι Αλκυονη μου; Λοιπον, μηπως να εφτιαχνες κι εσυ ενα τικερακι σαν εμας να βλεπουμε τις βδομαδουλες σου;

Θα τη νιωσεις κι εσυ την κουκλα σου!!! Και παλι θα ανησυχεις βεβαια αλλα νομιζω λιγοτερο απ'οσο στα 15 που θα θελει να παει σε κλαμπακι με τις "κολλητες" δηθεν! Τα καναμε κι εμεις αυτα πες της χαχαχα!

Just now, Alkyoni said:

Να τον χαίρεσαι!!! Να είναι πάντα γέρος κ δυνατός!!! Φαντάζομαι ποσα φιλάκια έχει εισπράξει στα μπουτακια σου αυτούς τους 10 μήνες 

Καλησπέρα κ με το καλό το μωρό σου!

Κ εγώ είχα κάποια πονάκια πριν λίγο καιρό.Σταματησαν μόλις ξεκίνησα το μαγνήσιο . 

Ποσο συγκινητικό να βλέπεις το πνευματικό σου παιδί να μεγαλώνει, να γίνεται ολόκληρη γυναίκα κ να παίρνει σιγά σιγά τη ζωή της στα χέρια της!!!Της εύχομαι τα καλύτερα!!! Να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει στη ζωή της!!!

Μπραβο κοπέλα μου!!! Ωραία τα νέα σου!!!

Ευχαριστω κοριτσακι μου για τις ευχες για τη βαφτιστηρουλα μου!!! Κι εγω ειμαι συγκινημενη πολυ...

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη said:

Καλως το το κοριτσακι μας!! Αχ κοριτσι μου ειμαστε και φλυαρες και ονειροπολες σε αυτη την ομαδα χιχιχιχι!!! Νομιζω μεχρι να γεννησουμε θα εχουμε οργανωσει και τους γαμους τους! Καποιες ηδη εχουμε συμπεθεριασει αλλα ακομη λεπτομερειες για το γαμο δεν εχουμε πει χαχαχαχα!!! Θεμα χρονου ομως ειναι και αυτο!!

Αν ο γιατρος ειναι κουλ με τις κοκκινιλες τοτε μην ανησυχεις! Το δερμα μας γινεται πολυ ευαισθητο τωρα. Αν δεν πονας μην τις σκεφτεσαι καν, απλα ριχνε καμια ματια να δεις πώς πανε. Ποια βδομαδα εισαι Αλκυονη μου; Λοιπον, μηπως να εφτιαχνες κι εσυ ενα τικερακι σαν εμας να βλεπουμε τις βδομαδουλες σου;

Θα τη νιωσεις κι εσυ την κουκλα σου!!! Και παλι θα ανησυχεις βεβαια αλλα νομιζω λιγοτερο απ'οσο στα 15 που θα θελει να παει σε κλαμπακι με τις "κολλητες" δηθεν! Τα καναμε κι εμεις αυτα πες της χαχαχα!

Ευχαριστω κοριτσακι μου για τις ευχες για τη βαφτιστηρουλα μου!!! Κι εγω ειμαι συγκινημενη πολυ...

Αν η κορούλα μου κανει τα μισά απ αυτά που έκανα εγώ στους δικούς μου... καήκαμε!!!! 

Σχετικα με το τικερακι... δεν ξέρω πως να το κάνω...μπορεί κάποια να μου δώσει τα φώτα της;;;

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...